<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15001

Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 31 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Familie van Riel
We zijn zeer tevreden over de persoonlijke en professionele benaderingen en steun in deze moeilijke tijd.


Wilco Korver
Als familie hebben we het afscheidt wat door Jos was geregeld als zeer prettige ervaren. Jos buitelaar bedankt hiervoor!!


Silvia Verbeek
Betrokken meedenkend persoonlijk kleinschalig


anoniem
Zeer ervaren, zeer persoonlijk, zeer discreet, zeer helpend, gepast troostend.


Willeke Manders
Namens Kees, Rob Willeke. Goed meedenken ten aanzien van de koeling en hoe dit qua kosten ook in de hand te houden. Transparante communicatie en persoonlijke benadering respectievelijk oplossingen en ideeen Meedenken in het totaalplaatje en afspraken nagekomen.


Karin touw
Jos is zeer vriendelijk en meedenkend. Een erg mooi rouwcentrum voor de opbaring. Zeer tevreden.


familie van Tongeren
Marion heeft ons begeleid na het overlijden van onze tante. Super tevreden over haar (begeleiding); professioneel, kundig, eerlijk, echt, betrouwbaar, betrokken, attent, warm, persoonlijk, altijd bereikbaar, respectvol. Tante is thuis geweest tot de begrafenis; met liefde en respect dagelijks door Marion bezocht. De tijd die Marion nam voor tante, oom en de rest van de familie; zeer waardevol! Tante heeft het afscheid gekregen wat we voor ogen hadden en wij zijn daarin echt heel erg goed en fijn begeleid. Lieve Marion, nogmaals bedankt!


Corrianne van de Ven-Heijmans
Na het overlijden van onze moeder hebben wij samen met Ron Verlaek een hele bijzondere week doorgebracht. Samen met hem hebben een heel mooi en persoonlijk afscheid kunnen voorbereiden. Wij kijken daar met heel veel warme- en positieve gevoelens op terug. Ook een dank je wel voor Marion die samen met Ron onze moeder heeft verzorgd na haar overlijden. Beiden zijn bescheiden en heel professioneel. Wijn zijn hen heel dankbaar voor de liefdevolle ondersteuning.


r.van moorsel lefko


M van Dijk
Fijne en persoonlijke begeleiding ontvangen. Punctueel en komen afspraken netjes na. Een dikke vette 10


John Mantel
Helaas voor de tweede keer in korte tijd opnieuw Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek moeten inschakelen. We hebben andermaal een perfecte persoonlijke begeleiding gehad en warme betrokkenheid ervaren. Ron en Marion vormden samen een prima team dat elkaar goed aanvulde. Eindoordeel: we zijn uitermate tevreden over de geleverde diensten!


Janneke van Aken
Prettige begeleiding! Ron was steeds goed bereikbaar, zeer servicegericht. De inhoudelijke invulling van de afscheidsdienst hebben we zelf gedaan, in samenwerking met een eigen rouwbegeleider, maar Ron heeft gezorgd voor de (technische) afstemming met het crematorium. We kregen alle gelegenheid om afscheid te nemen van mijn vader in het rouwcentrum, zonder tijdsdruk, dat was prettig. Hij is na 2 weken nog geweest voor een nagesprek. We hebben echt het gevoel dat Ron dit werk vanuit zijn hart doet.


Marty Arts
Wij zijn geholpen en op een fantastische wijze ondersteund door Marion. Ik kan me geen betere begeleidster voorstellen. Ik zal Buitelaar en Verlaek aan iedereen aanbevelen.


Henry van Gameren
Fijne, warme persoonlijke, vakkundige begeleiding!


At van Gestel
Wij hadden Jos als begeleider, en dat kunnen we alleen maar omschrijven als Top. Jos weet op de juiste wijze compassie te tonen, maar er tegelijkertijd op de achtergrond wel het benodigde tempo in te houden omdat er gewoon veel geregeld moet worden. Onopvallend op de achtergrond, maar wel steeds op de juiste tijden het initiatief. De begrafenis zelf was erg goed verzorgd,prachtige locatie op advies van Jos, ook hier speelde Jos zijn onopvallende en daardoor opvallend goede rol, en konden wij ons als familie geheel richten op het afscheid. Daardoor is de begrafenis van echtgenote/moeder inmiddels een warme herinnering geworden.


A. Verboven
Zeer goed kontakt en ook de tijd er voor nemen. Tevens meepraten met afwegen en ook uitleggen. Zeer tevreden.


Fam. B. de Groot
Zeer plezierige samenwerking met Jos Buitelaar van Buitelaar en Verlaek. We wilden graag heel veel zelf en op onze eigen manier doen, en hij gaf ons daarvoor de ruimte. Droeg zelf leuke ideeën aan die we de ene keer heel graag overnamen en de andere keer langs ons neerlegde, en dat vond hij ook helemaal prima. Dat het zo'n prachtig afscheid werd, kwam mede door de bijdrage van Jos. we zijn hem erg dankbaar.


Anita van de Laar en Ivette van de Voort
Na het overlijden Fred op advies van familie contact opgenomen met uitvaartverzorging Buitelaar en Verlaek. Jos Buitelaar was zowel voor, tijdens en na het afscheid een geweldige steun en toeverlaat. Mede dankzij de expertise en inzet van Jos, heeft Fred het afscheid gekregen dat hij verdiende. We kijken er met een goed gevoel op terug. Een dikke tien voor Jos. Familie van de Voort - van de Laar


Familie Van Gerwen
De begeleiding en betrokkenheid was perfect, mede hierdoor is het een mooi persoonlijk afscheid geworden!


coen de hoog
duidelijk- zakelijk maar met alle ruimte voor - en het inpassen van een persoonlijke noot- zeer scherpe prijs- met deze prettige en zeer persoonlijke begeleider kan een intens verdrietige dag nog zoiets moois worden.


M.P. Pouls
De afwerking was uitstekend. Zoals bijvoorbeeld het omvormen van het condoleanceregister tot gedenkboek vonden wij heel bijzonder.


Sergio Payo Cornelisz
Erg vriendelijke persoonlijke medewerkers die altijd voor je klaar staan en met je meedenken.


Irene Sporen
Wij hebben Jos als een hele betrokken man leren kennen! Met veel goede ideeën en persoonlijke aandacht! Alles is ver boven onze verwachtingen geregeld door Jos. We kijken met veel liefde terug op een prachtig afscheid van mijn man en onze vader en opa!


Angelique Berends
Van ons een 10 met een griffel. Dat zelfs het voorbereiden van een uitvaart zo prettig kon zijn dat had ik niet verwacht. Zoveel persoonlijke betrokkenheid van Ron maar vooral Marion,die ons al die tijd heeft bijgestaan. Zelfs onze kinderen zijn er van begin af aan bij betrokken geweest en op een hele mooie manier. Echt een ZEER prettig gevoel,persoonlijk,warm en betrokken. Lieve Marion nogmaals bedankt voor alles.


Noud van der Sommen
Zeer persoonlijk. Nemen de tijd. Klantgericht. Verrassende leuke items (naamkaartje, condoleance boek)