Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21027

Dorenbos Uitvaartverzorging
Telefoon: 0611690640
Email: info@dorenbosuitvaart.nl
Website: www.dorenbosuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2018
Keurmerkhouder sinds: 2023


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 5 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Rolina Hooiveld-Nijborg 
Jolanda hebben we in ons hart gesloten door de menselijke manier van begeleiding en de prettige personage die zij is. Daarnaast heeft zij de wensen van de familie volledig gerespecteerd en waar nodig adviezen aangegeven ter verbetering. Ook had zij niet alleen oog voor de "harde" kant het regelen maar ook voor de eventuele emoties die aanwezig waren. Uiteindelijk hebben we door haar inbreng en professionaliteit onze moeder/schoonmoeder/ oma een mooie uitvaart kunnen geven.


Lia Rotman Hogendoorn 
Jolanda was een goede meedenkende steun en uitvaardverzorgster geduldig begripvol en heeft onze tante enorm gesteund in deze moeilijke periode. zou haar zeker aanbevelen . Wij als familie hebben ook veel hulp en steun aan haar gehad en ze was steeds te bereiken.


Eline Klamer  
Het was de 2e keer dat ik Jolanda als uitvaartondernemer mocht meemaken. Ze was zeer betrokken. Ik had echt geen betere begeleiding en steun kunnen krijgen. Ik kon haar altijd bereiken met al mijn vragen. Ze wist de juiste houding te geven. Tijdens de uitvaart was ze aanwezig, maar toch ook op de achtergrond. Het voelde allemaal zo goed en vertrouwd. Mijn dank is zeer groot dat ik tijdens twee grote verliezen , Jolanda bij mij had die alle praktische zaken regelde!


Lieneke Bolhuis  
Ik gun een ieder een Jolanda bij het moeten regelen van een afscheid. 4,5 jaar geleden heeft Jolanda het afscheid van onze moeder gedaan en onlangs het afscheid van mijn man. Duidelijk, helder, oog voor details, goed contact, niets is onmogelijk, dat is haar sterke kracht. En dan ook nog een geweldig persoon zijn


I. Tigchelaar 
Uitstekend begeleid in een tijd vol verwarring, straalt rust uit, reageert snel, is meelevend en invoelend.


<<< Terug