Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21026

Loes Uitvaartverzorging
Telefoon: 0648895895
Email: info@loesuitvaartverzorging.nl
Website: www.loesuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2018
Keurmerkhouder sinds: 2023


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 13 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Linda Van aalst 
De begeleiding van Loes hebben wij als zeer betrokken, persoonlijk en liefdevol ervaren. Ze denkt mee, is heel mee-en inlevend, lief en je kan altijd bellen of appen als je vragen hebt. Ze houdt ook goed rekening met de wensen van mensen en denkt mee in oplossingen. Was twee keer in korte tijd dat ik met Loes te maken heb gehad, eerst meer van de zijlijn en de tweede keer meer van dichtbij, maar beide keren heeft ze van de verdrietige gebeurtenis toch iets moois en waardevols om op terug te kijken gemaakt. Dankjewel Loes hiervoor❤️


Olav en Bianca Janssen 
Het moment van overlijden komt toch altijd onverwachts. Wij hadden daarom gekozen om alvast een voorgesprek met Loes te nemen en de eerste voorbereidingen klaar te hebben liggen, voordat het moment daar was. Hiermee hadden we al een persoonlijk contact met Loes gehad en was er na het overlijden de rust om op de dagen voor de crematie rustig de laatste hand te leggen aan een mooi afscheid. Keuzes en regelwerk vooraf te regelen is ons zeer goed bevallen. We willen Loes dan ook heel erg bedanken voor de persoonlijke en liefdevolle steun.


Wjm van Aalst 
Fantastisch gedaan


Sanne Wijnbergen/ Rick van den Heuvel 
Loes is voor de 2e keer onze grote steun Geweest. Ze stond echt altijd voor ons klaar


Nanda  
Een aantal maanden terug hebben we kennis gemaakt met Loes, haar website en haar persoonlijke verhaal gaven de trigger om kennis te maken. Na een heel fijne kennismaking waarin mijn moeder en ik alles met haar hebben doorgesproken, kon ik het loslaten. Het moment dat mijn vader het stoffelijke lichaam had losgelaten gaf het ons alle rust dat ik Loes kon bellen en alles geregeld werd, vanaf het eerste moment tot de uitvaart. Alsof we elkaar al jaren kennen.


Sandra Gerlings 
Loes heeft ons opnieuw bijgestaan, nu bij de uitvaart van onze moeder. Loes brengt rust, neemt ons mee in alle stappen en zaken die we moeten regelen. Ze ontzorgt en denkt mee over hoe we de uitvaart persoonlijker kunnen maken. Wat wij heel fijn vinden is dat er ruimte is voor onze kinderen en dat zij betrokken worden in alles. In een bizarre periode zoals deze is het fijn dat Loes je daar waar nodig stuurt en ook zorgt dat je tijd neemt voor jezelf.


Eric J. 
Perfecte balans tussen persoonlijk contact/empathie en zakelijk/professioneel. Communiceert zeer duidelijk en consequent.


Roberto Tacke 
Ondanks de verdrietige periode heeft Loes proces op een vakkundige, persoonlijke wijze begeleidt. Onze persoonlijke wensen zijn goed vertaald en daarnaast heeft Loes veel ideeen die bij onze wensen lagen aangedragen. De dag van de uitvaart is top verlopen. Juiste leiderschap en empathie gedurende de dag. Mooie teksten gebruikt tijdens de dienst. Wij zijn ontzorgt, Onze wensen zijn versterkt.


Nicole Bremmer 
Wat zijn wij blij met de persoonlijke begeleiding die Loes ons heeft gegeven rondom het overlijden van onze moeder. Onze moeder had al jaren de gegevens van Loes in haar kast voor als het moment daar was. Wij zijn enorm dankbaar dat onze moeder Loes zelf heeft gekozen en wat begrijpen wij haar keuze goed. Loes kon mee gaan in ons tempo en op onze golven. Dankzij Loes hebben wij een prachtig en persoonlijk afscheid kunnen hebben. Dit helpt ons in het rouwproces en daar zijn wij dankbaar voor.


Greven 
Hele persoonlijke en warme begeleiding. Denkt heel goed mee met de wensen en uitvaart tot in de puntjes geregeld. Wij zijn super blij dat we voor Loes hebben gekozen!


Ingrid roelofsen 
Ze was betrokken lief en zorgelijk Wij waren zeer blij met haar ze straalde rust uit


Chantal Everts  
Loes is een zeer betrokken uitvaartondernemer. Ze is vriendelijk en warm. Laat je alle ruimte om beslissingen te nemen. Heeft voorstellen maar niet dwingend. Nooit ongeduldig. Is duidelijk over de financiële kant. Dus je komt achteraf niet voor verrassingen te staan.


<<< Terug