<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21016

Kienhuis Uitvaartverzorging
Telefoon: 0541352100
Email: info@kienhuisuitvaartverzorging.nl
Website: www.kienhuisuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 1974
Keurmerkhouder sinds: 2021


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 43 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Ben Kaptein
Wij zijn duidelijk op de hoogte gebracht van de mogelijkheden en de medewerking was perfect, alle afspraken tot in de puntjes verzorgd en altijd op tijd aanwezig. Bij alle instanties werd door de uitvaartondernemer alles geregeld.


Jan, Youri, Daphne Haarman en Rutger Bakker
Bjorn heeft ons goed begeleid en alles top geregeld. Alle complimenten aan Bjorn!


M Westenbroek-Kamphuis
Geweldige persoonlijke begeleiding ook tijdens de uitgeleide vanuit het hospice.


Angelique Laarhuis - Willemsen
Begeleiding van Astrid was prima. We voelden ons op ons gemak en Astrid ging mee in onze wensen. Ze dacht mee maar liet de beslissing bij ons. Geen op- of aanmerkingen kunnen vinden.


R. Lucas
Bjorn ter Haar heeft perfect geregeld, rekening gehouden met al onze wensen, niets was te veel! Het is een heel mooi afscheid geworden!


Dorien Grote Beverborg
De kleinkinderen (5-10 jaar) werden uitstekend betrokken bij alle dingen die gedaan moesten worden. Alles werd goed uitgelegd en ze mochten werkelijk bij alles helpen. Daardoor vonden ze het niet eng en hebben we een hele fijne voorbereiding en afscheid gehad. Verder is er alle ruimte voor je eigen invulling van het afscheid en waar nodig geven ze professioneel advies.


Mark Scholte
De persoonlijke benadering staat voorop. Tijdens de eerste moeilijke week staat Kienhuis Uitvaart dag en nacht voor je klaar om je overal in bij te staan. Ook kreeg ik de tip om de hond mee te nemen naar de aula omdat ze haar baasje bleef zoeken. Dit was een zeer indrukwekkend moment. En het heeft het hondje goed gedaan om ook afscheid te kunnen nemen. Ik kan alleen maar vol lof praten over de gehele begeleiding. Ze hebben heel veel werk uit handen genomen zodat ik me kon richten op de crematie.


Peter Brenninkmeijer
Bjorn ter Haar was zeer betrokken, niets was teveel en heeft op alle punten zeer goed meegedacht en aanbevelingen gedaan. De uitvaart (totaal van 13.00 tot 18.00) verliep zeer goed, compleet volgens planning en daardoor is het een mooie herinnering geworden. Er kwam iemand naar me toe met de opmerking dat hij nog nooit zo'n mooie begrafenis had meegemaakt. Wij zijn Bjorn erg dankbaar voor zijn enorme inzet en wil hem iedereen aanraden.


Familie Floot
Wij zijn als familie fantastisch begeleid door Bjorn. Op alle vlakken heeft hij ons perfect geholpen en aan alles gedacht. Wij zijn dan ook heel erg tevreden en zullen hem zeker aanbevelen. Hartelijke dank.


Marieke Welman Damhuis


Ellen Klaassen
Door de professionele begeleiding van de uitvaartleider werd ons, als familie, veel regelwerk bespaard gebleven en hebben we daardoor meer tijd gehad om afscheid te nemen. Zo heeft onze moeder een mooie en persoonlijke uitvaart naar haar en onze wens gehad.


Familie Hampsink
We hebben een hoog cijfer gegeven omdat bij zeer persoonlijke geval als een overlijden van een dierbare er geen middenweg is van beoordelen. Het klikt of het klikt niet. Wij hadden een hele goede klik met Astrid van Kienhuisuitvaart verzorging. Astrid bestede goed aandacht aan het persoonlijke contact met ons als nabestaanden. En had op een onopvallende manier het koppie er goed bij als er praktische zaken geregeld moesten worden. Betrokkenheid, kalmte en ontzorgend zijn woorden die bij ons opkomen. Altijd met een gepaste betrokkenheid maar ook aanvoelen als ze even op afstand moest nemen om de familie ruimte te geven.


Damhuis
Zeer betrokken en professioneel en naar wens van overledene die altijd vol lof was over Astrid Kienhuis.


Ineke Booijink
Wij hebben de communicatie met Astrid ervaren als open, eerlijk en duidelijk. Ze toont compassie maar geen "geteut". Ze was flexibel, kwam langs zo vaak wij wilden en dacht met ons mee. Zeer betrokken. Ze heeft er aan bijgedragen dat we met een goed gevoel terugkijken op het afscheid.


Rob Bodde
Dank voor alle “zorg” die je ons uit handen hebt genomen. Op het kleinste detail werd door jouw opgelet en ook soms spontaan bedacht. De persoonlijke klik was er meteen waardoor “al het geregel” voor de uitvaart voorspoedig verliep. Kan alleen maar zeggen ga zo door.


M.Lankhorst.
Lieve Astrid, Je bent een kanjer. Je steun, je lieve aandacht, ook voor de kinderen jong of oud, je hand vasthouden, je humor, eigenlijk alles...... Voor jou is het je werk maar voor ons ben je fantastisch Astrid! Een prachtig mooi afscheid voor onze moeder en oma. Er zijn geen woorden genoeg om je te bedanken. Maar toch... dank, dank, dank je wel lieve Astrid.


Henny Oude Holtkamp
Vanaf het eerste moment zeer betrokken en meelevend en heeft ons voorzien van goede adviezen


Michelle Kamphuis op Heghuis
Bjorn heeft ons er echt doorheen geholpen! Wij konden hem dag en nacht bellen als dat moest, en hij stond dan ook gelijk voor ons klaar. Een mooier afscheid voor onze vader hadden wij ons niet kunnen wensen, en daar is Bjorn een heel groot aandeel in geweest. Onze familie was ook erg blij met hem, en iedereen wil hem in de familie houden als er weer een uitvaart geregeld moet worden.


Niehof - Hoffmann
Zeer tevreden, het gaf ons een vertrouwelijk en een warm gevoel.


Berto Nijmeijer
We zijn top geholpen, Bjorn heeft ons zeer persoonlijk en netjes geholpen.


Jos Tijhuis


Lisette Vrijkorte
Astrid Kienhuis heeft ons begeleid na het overlijden van onze moeder. In deze verschrikkelijke periode was Astrid onze rots in de branding. In deze week was Astrid werkelijk onmisbaar voor ons. Zij regelde en dacht aan alles zodat wij konden rouwen en op een fijne wijze afscheid konden nemen van mama. Niets maar dan ook helemaal niets was haar teveel. Ze heeft mama erg mooi afgelegd en heeft haar op een respectvolle manier thuis gebracht. Bij elke handeling legde ze uit wat ze ging doen en waarom. Ze betrok ons bij alles. Geen vraag of verzoek was haar teveel. Mama heeft in haar eigen bed gelegen en Astrid kwam dagelijks langs voor controles (zoals aan de koelplaat en aan mama). De dag van het condoleren en de crematie heeft Astrid ook met erg veel respect en op een persoonlijke wijze begeleid. De kleinkinderen werden overal bij betrokken, van het duwen van oma's kist tot mee mogen rijden in de bus tot het dichtdoen van de klep van de auto. De kleinkinderen zullen dankzij haar nooit meer bang zijn voor "de dood". Maar n maal in je leven kun je afscheid nemen van je moeder en wat heeft Astrid dit afscheid met verve gedaan door haar professionaliteit, ervaring maar ook haar persoonlijke benadering. We hadden van te voren niet kunnen indenken hoeveel een uitvaart begeleider voor je betekend in deze periode van verbijstering, onmeetbaar verdriet en rouw. We hadden van te voren niet kunnen indenken hoeveel Astrid voor ons betekend (heeft)


Jan en Ans Benneker
De uitvaart was goed geregeld en we hadden een fijne begeleiding. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.


Koch
Vanaf het allereerste contact werden wij zeer liefdevol, warm en persoonlijk begeleid. Astrid is een makkelijk toegankelijke begeleidster, laagdrempelig en luistert goed naar de wensen van de familie. Daarnaast gaf ze ook genoeg ruimte voor een beetje luchtigheid en dat hebben wij in de moeilijke dagen rondom het overlijden en de uitvaart erg fijn gevonden. Door goed naar onze wensen te luisteren en haar talent om ons als familie aan te kunnen voelen en ‘ontzorgen’ hebben wij onze dierbare het afscheid kunnen geven wat wij graag wilden, daar zijn wij Astrid erg dankbaar voor! Een volgende keer, en we hopen dat dit nog heel lang zal duren, zullen wij haar zeer zeker weer benaderen!


Ellen Alberink
Vanaf het eerste contactmoment keurig behandeld. Er is goed geluisterd naar onze wensen, en in overleg met elkaar is het afscheid geworden zoals we wilden. We zijn heel erg tevreden en kijken terug op een mooi en waardig afscheid .


Lansink
Wij hebben het gehele traject van de uitvaart als zeer goed ervaren. Zaken konden erg snel en naar persoonlijke wens gerealiseerd worden. Daarbij was de snelheid en de flexibiliteit van de uitvaartverzorger erg goed. Wij kunnen met een goed gevoel terug kijken op het hele traject.


Groeneveld
Goede organisatie. En Goede medewerkers.


Rob Behrens
Op een zeer correcte wijze ervaren, de begeleiding was boven verwachting. Professioneel, betrokken en een bijzondere klantgerichtheid. Aanwezig wanneer nodig, maar gepast op de achtergrond ,de regie volledig in handen. Kortom ondanks de aanleiding als zeer bijzonder ervaren, een dikke pluim.


Arnold Broenink
Kienhuis uitvaartverzorging is een zeer goede begrafenisonderneming. Astrid weet goed de mensen te benaderen, en voelt persoonlijke zaken goed aan. Er is veel zorg uit handen genomen door haar. vanaf het begin tot het eind respecteert ze de wensen van de nabestaanden. Ze doet alles wat in haar vermogen ligt om er een mooie en respectvolle uitvaart van te maken. Van proefdrukken tot aan de crematie, je kunt alles bespreken en alles is bespreekbaar. Je krijgt vooraf goed inzicht aan de hand van een gespecificeerde factuur wat de kosten ongeveer gaan worden. De daadwerkelijke factuur kwam goed in de buurt van de voorcalculatie. Mocht ik weer te maken krijgen met een overlijden dan zou ik zeker weer voor Kienhuis Uitvaartverzorging kiezen.


Walter Nijmeijer
De organisatie van Kienhuis is goed op elkaar ingesteld. Begrijpend, rustig, informeel en rekening houdend met de nabestaanden wordt de uitvaart verzorgt. Je hoeft nergens over in te zitten (ze denken aan alles), de nabestaanden kunnen zich met hun verdriet bezig houden; zoals het hoort.


Miriam Wilde
Wij zijn door hun perfect en zeer goed geholpen. Begeleiding was goed tijdens deze dagen maar ook daarna. Geen enkele vraag was teveel. En er is veel mogelijk t.a.v eigen wensen. Alles was TOP !!! ( Bjorn bedankt)


Robert Wargers
Integer, goed en voldoende contact. Er was zelfs ruimte voor kleine aanpassingen van het programma toen daar op het laatste moment om werd gevraagd. Niets dan lof voor deze lokale ondernemer, kan ik iedereen aanbevelen.


Familie Lotterman
Dankzij de vakkundige, persoonlijke en goede begeleiding vanuit Kienhuis uitvaartverzorging, is de uitvaart volledig naar wens verlopen en is dit een dienst geworden met een lach en een traan.


<<< Terug