<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21012

Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten
Telefoon: 013-5920048
Email: info@harrietvandervleuten.nl
Website: www.harrietvandervleuten.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2021


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 22 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Marie-Elise van Veen-Veuger
De begeleiding van Francy was niet alleen zeer professioneel, maar vooral ook heel persoonlijk. Zij had een luisterend oor en oog voor details. Ik heb haar begeleiding en vooral de tijd die zij voor mij had zeer gewaardeerd.


Rianne Hendriks
Harriet is een erg fijne vrouw om een uitvaart te laten regelen. Omdat het een corona uitvaart was en mijn moeder bepaalde wensen had heeft Harriet er alles aan gedaan om deze wensen te kunnen vervullen. Er was een goede samenwerking tussen de nabestaande en Harriet, die ons ook duidelijke opdrachten gaf van wat er van ons verwacht werd.


Tony van Laarhoven Mutsaers
Ik had al veel voorbereiding gedaan. In alle (ook de niet allerdaagse wensen) heeft Harriet meegedacht en er alles aan gedaan om e.e.a. te realiseren. Dat is gelukt en ik mag terugkijken op een warme en liefdevolle afscheidsviering.


Marike Dijkstra
Een fijne persoonlijke begeleiding van een vrouw met een luisterend oor en veel invoelingsvermogen. Veel ruimte voor eigen invulling!


Namens de familie: Wouter Tacke
Francy heeft het super goed gedaan!!


Evelien Zweekhorst
De uitvaartondernemer heeft onze wensen prima weten te vertalen in een bijzonder afscheid. We kijken heel positief terug op de uitvaart, hoe verdrietig het afscheid ook is.


B van Zuijlen
Vooral de ongedwongenheid maar wel ondersteuning en het aangeven van mogelijkheden waren erg prettig. Wij zijn zeer tevreden!


Gerty van Hecke
De zeer persoonlijke en inlevende begeleiding door Francy Derix bij onze zeer verdrietige uitvaart, heeft het mogelijk gemaakt om op een heel mooie manier afscheid te hebben kunnen nemen. Op een bescheiden en warme manier heeft Francy heel erg meegedacht waardoor alles helemaal volgens onze wensen is verlopen. We zijn haar erg dankbaar.


Hanneke Tibosch
Harriet denkt goed mee, is zeer betrokken, niet opdringerig. Ze heeft alles prima geregeld en wij vonden het contact met haar heel prettig.


Sabine
Wij hebben Harriet als zeer betrokken en vriendelijk ervaren. Ze heeft echt de tijd voor ons genomen, was meelevend en tegelijk nam ze ons mee in het proces van keuzes maken. Ze voelde de situatie goed aan. Zo gaf ze ons bijv. wat langer de tijd voor bepaalde keuzes, omdat het overlijden zeer onverwacht kwam en sommige keuzes best lastig zijn om op die eerste dag al te moeten maken... Harriet is rustig, evenwichtig, betrouwbaar en echt tot steun. Daarnaast heeft ze duidelijk verstand van zaken en denkt ze goed mee met de klant en hun wensen. Wij zijn daarom heel erg tevreden met onze keuze voor Harriet.


Alex van Wankum
Vanaf het eerste telefoongesprek hadden wij een zeer prettig gevoel bij de begeleiding van Francy. Op de achtergrond zorgde dat alles geregeld werd voor ons zodat wij ons alleen met de invulling van de periode naar de uitvaart en de uitvaart zelf bezig hoefde te houden. Wij zijn erg blij met hoe alles is verlopen.


Ida
Ik heb Harriet ervaren als betrokken en professioneel. Ze plooide zich naar onze wensen, deed er zonder dat het opviel een schepje of meer bovenop, stelde zich bescheiden op maar was ondertussen een rustig en kordaat baken. Als het stormt, is het fijn als je op iemand kunt rekenen: Harriet dus.


Lianne Bonants
Harriët heeft op een rustige, vriendelijke en tegelijkertijd heel duidelijke manier steun en informatie geboden. Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de crematie zelf. Ook onverwachte strubbelingen of problemen loste zij adequaat op. Harriët stond open voor overleg en luisterde goed naar onze wensen.


Anke Bakker
To the point, meedenkende en vriendelijke begeleiding waarbij de uitvaart tot in de puntjes geregeld was ondanks de in dit geval zeer korte tijd tussen overlijden en begraven.


Katja Klerks
Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop Harriet het organiseren van de uitvaart van mijn moeder begeleid heeft. Ze was erg professioneel, heel goed bereikbaar, had prima tips en straalde rust uit. Wij kijken terug op een heel mooie, intieme en persoonlijke uitvaart. Nogmaals heel veel dank Harriet !


Eltjo Haselhoff
"Een perfecte uitvaart, niet alleen volgens mijzelf, maar ook volgens de gasten. Veel waardering uitgesproken door iedereen vanwege de "positieve dag" en diversen zeiden mij na afloop dat ze "later ook zo'n begrafenis willen". Ik verzin dat niet, en dat zegt toch wel wat. Ook Francy was zeer professioneel: kundig, accuraat, betrokken, bedachtzaam, zeer snel met reageren en heel plezierig in de omgang. Ik zou werkelijk niet weten wat ze beter had kunnen doen. Een tien met een griffel! Dankjewel Francy, ik hoop je ooit nog eens te ontmoeten, en dan niet rond een begrafenis."


E.J.Six-Drost
Wij zijn heel dankbaar voor de wijze waarop Francy Derix mij en mijn volwassen kinderen heeft begeleid bij het regelen van de begrafenis. Zij was empathisch en accuraat. Zij gaf ons tijd om over zaken na te denken en nam ons vervolgens veel werk uit handen. Niets was haar teveel. Mede dankzij haar hebben we een prachtige en waardige begrafenisplechtigheid gehad, die bij heel veel mensen een diepe indruk heeft achtergelaten. Van harte wil ik de uitvaartondernemer en haar uitvaartverzorger aan bevelen.


Resy crooijmans van meerendonk
Het is een hele fijne uitvaartondernemer. Alles tot in de puntjes verzorgt. Zeer vriendelijk en meedenkend.


Michel Van de Pas
Persoonlijk. Goede tips waar je allemaal aan moet denken. snelheid van handelen. Correct. Denkt goed mee, maar laat je wel in je waarde.


<<< Terug