Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 21012

Van der Vleuten & Derix uitvaartbegeleiding
Telefoon: 013-5920048
Email: info@harrietvandervleuten.nl
Website: www.harrietvandervleuten.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2021


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 66 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Vera Dijkhoff Kleijn 
Zeer zorgvuldig en prettig in contact


Margriet Blanken  
Zeer betrokken, denkt overal in mee


Astrid 
Dank je wel voor de warme en persoonlijke begeleiding.


Cees Prinsen 
kkundig!


Jan Mutsaers 
Harriet is een betrokken persoon die de wensen van ons heeft gerealiseerd. Zij is de ideale begeleider voor dergelijke emotionele gebeurtenissen.


Margret en Carin IJpelaar 
Hanneke hebben wij ervaren als een heel betrokken persoon, waarbij alles bespreekbaar was. Zij was erg flexibel. Een warm persoon in deze moeilijke tijd.


Stephan 
We hadden het zeer goed getroffen met Els. Een vrouw met niet alleen ervaring in de uitvaart maar ook in het leven en dat maakte het juist bijzonder.


Hedy Indemans-Möller 
Mevrouw van der Vleuten heeft maatwerk geleverd, zij gaf alle ruimte voor een eigen invulling van de afscheidsbijeenkomst, zij gaf desgevraagd adviezen en gaf zo nodig ook alternatieven in overweging wanneer zij dat vanuit haar ervaring/professie wenselijk achtte en zij denkt handelt zo nodig ook pro-actief. Zij heeft ook voorzien in handzame informatie en instrumenten die behulpzaam zijn bij de afwikkeling van zaken die na een overlijden geregeld moeten worden.


A E Breedveld 


Ivo Bessemans 
De uitvaart is nu een maand geleden en ik kan er met de nodige afstand naar kijken. Veel deelnemers aan de uitvaart hebben me achteraf gemeld dat ze nooit eerder een mooiere en indrukwekkender uitvaart meemaakten. Dat is tevens een groot compliment aan Hanneke Bours die met groot empatisch vermogen heeft geholpen vanaf het overlijden tot na de uitvaart. Zij heeft onze wensen met betrekking tot de uitvaart prima aangevoeld en vertaald in een zeer mooie dienst. Haar optreden tijdens de dienst heeft ze beperkt tot de rol van ceremoniemeester en ze heeft, zonder te veel op de voorgrond te treden, de plechtigheid perfect geregisseerd. Napratend hebben wij, ondanks het verdriet, nog steeds een heel goed gevoel bij het afscheid. Onze uitdrukkelijke dank aan Hanneke Bours voor hetgeen ze voor ons heeft betekend


JW Hoefnagel 
Uitstekende advisering en begeleiding in een kort tijdsbestek met een hoge mate van accuratesse en betrokkenheid


C.W. Geerts 
Alles is zeer vlot verlopen. Goede en zeer vriendelijke begeleiding. Volgens afspraak verlopen.


Annelies Wiecherink 
Wij hebben de begeleiding voor een persoonlijke uitvaart als zeer positief ervaren. Zullen deze zeker aanbevelen. Ook de begroting voor de eindfactuur viel gunstig uit.Heel deskundig knap werk!


Jet Weeterings 
Wij hebben deze uitvaartondernemer als erg prettig en professioneel ervaren.


J. Pouwels 
Wij zouden een ieder Harriet van der Vleuten en Derix willen aanbevelen. Wij allen hebben, na het overlijden van mijn echtgenote, van onze moeder en oma, deze uitvaartondernemer en uitvaartbegeleider ingeschakeld en deze als zeer deskundig, professioneel en heel persoonlijk ervaren.


Paul ruiter 
Erg goed persoonlijk zeer betrokken .zorgvuldig werkt het tot in de puntjes uit en steeds in overleg .ik kan haar aan iedereen aanbevelen.


Rob Velden 


Rob Velden 


Femke Grataloup-Dijkstra 
Hanneke heeft ons op een heel prettige manier begeleid bij het regelen van de uitvaart van mijn vader. Het was nogal een uitdaging om in 2,5 dag de uitvaart te regelen maar Hanneke is de uitdaging samen met ons aangegaan en het is gelukt.


H. van de Laak 
Vanaf het eerste moment heeft Francy ons alle werk uit handen genomen en voor overzicht gezorgd. Ze gaf aan wat we moesten doen aan taken en doseerde ze dit per dag. De begeleiding was gewoon heel goed, het contact verliep vlot en professioneel. De dienst is enorm mooi geworden dankzij haar hulp, inzicht en voorstellen.


Anneke Naaijkens-Doek 
Francy heeft ons geweldig begeleid richting het afscheid van mijn vader. Ze had oog voor alle gezinsleden en betrok ook op een natuurlijke manier de kinderen bij het proces. Al onze ideeën en wensen werden serieus genomen en er was ontzettend veel mogelijk, waardoor we met een warm gevoel op de afscheidsdienst terugkijken. Dat het mogelijk was een afscheid zo persoonlijk en intiem ook met een grote groep vorm te geven, hadden we alleen maar kunnen hopen. Wat ook erg fijn was in de voorbereiding was dat Francy met een vleugje gepaste humor af en toe ook wat lucht bracht in de pittige dagen.


Harrie van Elderen 
Liefdevolle, precies en kordaat


Ingrid Eras  
Zeer betrokken en rustig, alle begrip en zocht naar oplossingen. Heel veel steun aan gehad.


Alexander Webster 
Els, bedankt voor je steun en de ook voor ruimte die je mij en de broer en zussen van mijn moeder hebt gegeven om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Dit stuk van het moeilijke proces van afscheid nemen en zaken regelen is dank zij jou een stuk makkelijker geworden.


Liesbeth Loois 
Perfecte begeleiding. Helemaal helder wat wel en niet mogelijk was. Binnen de mogelijkheden zijn alle wensen vervuld. De uitvaartondernemer heeft heel goed haar best gedaan om goed afscheid te kunnen nemen. Fijn mens om de begeleiding van te krijgen.


Ingrid van Bilsen 
De uitvaartverzorgster stond altijd tot onze beschikking en kwam zelfs een keer terug nadat ze een uur eerder vertrokken was. Prima service!


Sandra M. Schoenmakers 
Harriet van der Vleuten is een zeer prettige vrouw om mee te werken. Ze denkt goed mee, begrijpt de wensen, voelt goed aan hoe de klant benaderd wil worden, is pragmatisch en doortastend. Harriet was goed bereikbaar en op de juiste momenten aanwezig, niet te vaak en te weinig. We hebben het regelen van de uitvaart met een gerust hart aan haar overgelaten en geen enkel moment getwijfeld of het allemaal wel goed ging.


Jan Mantel 
Accurate en persoonlijke behandeling. Advies en suggesties waren waardevol.


Melissa de Bode 


Daniel Zollinger  
Rustigs en van ervaring getuigende aanpak - waar nodig wat dwingender en doortastender. Ruim voldoende aandacht voor inbreng van nabestaanden. Goed management van de uitvaart - op een enkel detail na. Zeker aan te bevelen als u een en ander in handen wilt geven van een professional.


Elvire Meertens 
Topper!


Sandra de Weijer-Noorlander  
Francy is zeer professioneel en betrokken. Zij voelde feilloos aan hoe wij het afscheid gestalte wilden geven. Ik kan werkelijk geen enkel punt ter verbetering aandragen, terwijl ik echt wel kritisch kan zijn.


Cristel de Wit 
We hebben met Francy Derix telkens een fijn, warm, betrokken en heel persoonlijk contact mogen ondervinden, zowel tijdens de gehele aanloop naar de uitvaart, de uitvaart zélf én de periode daarna! We kijken, mede dankzij haar, terug op een warm afscheid met een héél persoonlijke touch! Precies zoals mn overleden echtgenoot, de kinderen en ikzelf het in gedachte hadden!


M. Louer-van Gisbergen  
Harriet is een erg prettig persoon. Erg betrokken maar weet ook ruimte te geven om ideeën aan te brengen


Christel Kristiansen-Kok 
We zijn op een zeer prettige en betrokken wijze begeleid door Francy bij de uitvaart van mijn vader, net zoals 2 jaar eerder bij mijn moeder. Er is volop ruimte voor eigen ideeen, maar ook wordt er goed meegedacht en is er een duidelijke planning van alles wat er geregeld moet worden. De mooie persoonlijke woorden tijdens de afscheidsdienst zijn een mooie aanvulling op ons eigen verhaal. Ook de de persoonlijke steun en interesse maken dat we zeer tevreden zijn en terugkijken op een warm en persoonlijk afscheid.


Pauline Maes 
Francy was een grote steun in deze moeilijke week. Ze heeft ervoor gezorgd dat we een uitvaart hebben kunnen organiseren waar we zeer tevreden mee waren.Francy is een zeer prettig, rustig en doortastend persoon.


sinone van beurden 
zeer efficient en heeft onze uitvaart fantastisch georganiseerd, chapeau


L Aarts 
Harriet heeft voor ons de uitvaart geregeld van onze vader. Haar manier van werken was erg prettig; duidelijk, denkt met je mee, rustig en we kregen alle tijd die we nodig hadden. Voelde erg persoonlijk aan. Wij hebben het gevoel gehad dat ze dag en nacht voor ons klaarstond. Harriet, nogmaals bedankt voor de mooie uitvaart van pap.


mne laclé 
wij hebben niet voor niets Harriet van der Vleuten voor de uitvaart van mijn moeder benaderd , zij heeft 10 jaar geleden al de uitvaart van mijn vader begeleid. Toen waren we allemaal heel tevreden en ook deze keer heeft ze onze verwachtingen niet beschaamd, integendeel.


Familie Kemmeren 
Medewerker Nancy was zeer betrokken en we hebben haar begeleiding als erg prettig ervaren. Ze voelde goed aan waar onze behoeften en wensen lagen. We hebben elke dag contact met Nancy gehad en wanneer wij toch nog nog een extra vraag hadden, werd deze super snel beantwoord.


Gerrit Jan Feijt 
Bedankt voor de uitstekende begeleiding en heldere financiële afwikkeling.


Jan van Doremalen 


Carla Hermans 
Wij hebben het contact met Francy Derix als zeer prettig ervaren. Ze nam uitgebreid de tijd om met ons alles door te nemen en was altijd beschikbaar voor vragen of opmerkingen. De uitvaart is erg mooi en persoonlijk geworden.


Jan van der Straaten 
Zeer persoonlijke benadering, zeer tevreden over de geleverde service, zou deze uitvaartondernemer zeer zeker aanbevelen bij vrienden of bekenden.


Mireille Velthuijse  


Henri Verbeek 
Zeer tevreden. Conform afspraak en verwachtingen. Wij hebben een mooie en toch ook een "gelukkige" dag gehad


Rick Crauwels 
Els heeft ons in een lastige periode op een zeer warme en gepaste wijze begeleid. Daarbij wist ze iedere keer goed duidelijk te maken welke beslissingen genomen moesten worden en welke keuzemogelijkheden er daarin waren. Wij hebben daarbij geen enkele keer het gevoel gehad dat zij probeerde ons een bepaalde richting uit te duwen: ze gaf ons alle vrijheid. Wij hebben haar manier van werken als uitermate prettig ervaren.


Toos Habraken Van Roovert 
We hebben Francy ervaren als een warme persoonlijkheid die de uitvaart van mijn man in heel goede banen heeft geleid. Ze was aanwezig op het moment dat het nodig was. Ze was duidelijk in haar communicatie en ze was persoonlijk heel betrokken, open en flexibel. Wij zijn heel blij met hoe ze het heeft gedaan.


Caroline Mols- van Sprang  
Wij zijn in een hele verdrietige periode erg persoonlijk en deskundig begeleid door Harriet. Er werd zorgvuldig geluisterd, goed meegedacht en Harriet stond echt voor ons klaar. Dit hebben wij als zeer prettig en waardevol ervaren.


Jeanne 
Harriet is bereid om veel concessies te doen en dat is wat we in de familie als correct hebben ervaren. Je bent per slot van rekening allemaal verschillend. Ook in deze is het veel geven en weinig nemen. Zeker omdat verdriet en gemis zeer aanwezig is. Harriet, dank voor de goede zorgen en hopelijk duurt het nog even voor we elkaar weer nodig hebben. Maar dan bellen we wel weer. Nogmaals dank je wel.


Walter Brans 
Wij als familie hebben ontzettend prettig met Francy samengewerkt en alles werd voor 200% geregeld.


Erik Vos 
De gesprekken waren correct, maar niet te formeel. Ze was empatisch en ze had de gezinssituatie snel ingeschat en er goed op gereageerd. Ook na de crematie was er gelegenheid om bij elkaar te komen voor een gesprek.


Bert Aquarius 
Harriet van der Vleuten verstaat de gave om, vanuit een professionele positie, het afscheid van een dierbare dusdanig vorm te geven dat alle formaliteiten perfect georganiseerd zijn met veel aandacht voor de persoonlijke wensen van de overledene en diens nabestaanden. Correct en betrokken vakwerk vanaf het eerste gesprek tot en met de 'nazorg'. Chapeau!


Maud van de Pas 
Het contact met Harriet was vanaf het begin erg prettig en duidelijk. Fijne samenwerking!


Gerry Lieberom 
Een zeer persoonlijke en warme uitvaart begeleiding, met rust en aandacht. Er werd ook tijdens de uitvaart op alles ingespeeld wat het als één mooi geheel maakte.


G. Penz 
Ruim voldoende informatie omtrent de mogelijkheden, persoonlijke wensen werden geaccepteerd, niets werd opgedrongen. Alles was tot in details uitstekend geregeld. Kosten op acceptbel niveau en binnen opgegeven begroting Een welgemeend dankjewel voor de begeleidster Daisy Renders! PS: verwachtingen aan de uitvaart had ik niet


Jacqueline Schlappi 
Prettig ervaren. Ze waren er op de momenten dat we ze nodig hadden, en op andere momenten waren ze op de achtergrond aanwezig


Bernadette Beljaars 


Ad, Jane en Emmy 
Harriet, we willen je bedanken voor precies de juiste ondersteuning rondom het afscheid van Ellen. Je persoonlijke betrokkenheid, je professionele kennis en perfecte gevoel voor timing waren onmisbaar. Door jouw aanwezigheid konden wij ons richten op de persoonlijke invulling van het afscheid. Dankjewel daarvoor!


Jacqueline Evertz 


Corry Gulickx 
Veel complimenten gehad Heel warm en met heel veel aandacht is er vorm gegeven aan het afscheid. Precies zoals mijn man het gewild heeft.


Lia van de POL - Kester 
Zeer efficiënt en hele goede feedback bij al haar handelingen. Wij moesten alles in één dag regelen ivm de verre afstand van onze woonplaats. Hele goede en duidelijke communicatie. Bijzonder fijn persoon en alles is uitstekend geregeld


C. van den Hout 


Anja den Boer 
Warm, betrokken en tot in de finesses uitstekend geregeld .


Lianne Hermans 
Heel fijn geholpen bij het afscheid van onze moeder. Onopvallend is er heel goed geluisterd naar hoe de overledene in het leven stond en hoe wij als nabestaande in het leven staan. Het is een mooi persoonlijk afscheid geworden. Absoluut een aanrader!


Wieneke Stokman 
Harriet ontzorgt in de droevige,drukke tijd tussen overlijden en afscheid. Zodat er daarna rust en ruimte is om te rouwen.......


Corry Mathijssen 
De uitvaart van mijn moeder is geheel naar onze wensen verlopen. Harriet heeft erg netjes alles begeleid en de teksten van haar tijdens de crematie zijn in goed overleg en naar verwachting gegaan. Dank hiervoor.


Gerard Appelo 
Wij hebben Els als een zeer persoonlijke en betrokken vrouw ervaren die vanuit een informele invalshoek het geheel keurig in goede banen wist te leiden. Ze kon zich goed in onze wensen verplaatsen en was er wanneer we haar nodig hadden. En wanneer ze het idee had dat wij iets over het hoofd dreigden te zien wist ze dat te checken zonder dat het als controle overkwam. Echt heel fijn.


Jan Broeders 
Persoonlijk en prettig contact. Alles is helemaal goed gegaan.


Koen van Dijck 


Y. Daelmans 
Wij zijn zeer dankbaar voor de professionele begeleiding die we hebben ontvangen bij de uitvaart van mijn moeder. Het hele traject is goed verlopen en er is ons veel uit handen genomen, daarnaast werd telkens duidelijk vermeld wat er wel van ons verwacht werd en waarin wij actie moesten ondernemen. We zijn blij met onze keuze en bevelen dit bedrijf zeker aan.


Femke 
Het was een fijn en persoonlijk contact.


Jose Donjacour 
Geweldig hoe uitvaartverzorger Els ons begeleid en geadviseerd heeft. Het is een zeer persoonlijk afscheid geworden en dit ondanks alle corona maatregels. We hebben nooit gemerkt, dat het een zeer drukke tijd voor uitvaarten, er was alle aandacht voor ons. Ook heel fijn dat na de uitvaart ook na twee weken een evaluatie plaats heeft plaats gevonden, en dat dit zelfs in het weekeinde kon.


Kinderen Braak 
Erg fijne persoonlijke en professionele begeleiding van harriet. Met erg weinig tijd vanwege de door ons gekozen planning toch alle rust en geduld met ons! Harriet, prima werk gedaan, goed meegedacht en goed ingespeeld op onze wensen.


Anja Groenen 
Hebben 2 jaar eerder met Harriet een uitvaart geregeld en waren daar erg tevreden over. Nu een uitvaart geregeld met Francy en opnieuw erg tevreden. De dagelijkse up-date hebben we erg gewaardeerd.


Marjolein Kolsteren 
Zeer prettig contact gehad met Harriet, fijne begeleiding en goede adviezen.


Tonny de Brouwer 
Prima…


C van Diessen 


Dick 
De uitvaart is volledig volgens de laatste wensen van mijn vrouw uitgevoerd. Wij hebben de begeleiding van Francy Derix als zeer prettig, betrokken, persoonlijk en professioneel ervaren. De kosten waren volledig transparant en conform afspraak (kosten ook op de website te vinden).


Hans Willemse 
Alles klopte met zeer persoonlijke invoelende aandacht.


Jet Lampe 


Engelien van Dorp 
De uitvaart is precies geworden hoe wij het in onze gedachten hadden en Els heeft hier heel fijn in meegedacht en ondersteund. Zij was de drijvende kracht waar wij ons aan vast konden houden in deze moeilijke tijd. Ze zette de lijnen uit, nam dingen over en hield contact om te zorgen dat alles geregeld werd.


Cor Wever 
Dank voor de adviezen en warme ondersteuning bij deze plechtigheid. We hebben door jouw hulp een heel bijzondere en persoonlijke uitvaart kunnen organiseren. Fijn en knap dat je onze wensen middels luisteren en overleg (met veel geduld) in de familie kon vertalen in een waardige uitvaart.


B. Mink 
Zeer fijne en behulpzame mensen. Geven je de ruimte om eigen invulling van de dag te geven maar zijn zeker bereid om werk uit handen te nemen en te adviseren.


Karin Vermeer-Maes 
Wij hebben Harriet van der Vleuten al diverse keren gevraagd om de uitvaart te verzorgen voor een familielid. Wij hebben haar deskundigheid als zeer prettig ervaren.


I. Reijnen 
Els heeft goed geluisterd naar de wensen van de familie en daar goed op ingespeeld. Ze heeft ons laten zien waar we om vroegen, maar zeker zo mooi dat ze ons breder heeft doen kijken dan onze eerste ideeën. Ook is zij heel professioneel omgegaan in het begeleiden van ons als gezin. Ze stimuleerde datgene wat we zelf graag wilden uitvoeren, maar nam ons ook zeker het werk uit handen dat ons niet zo paste. Wij hebben het contact als erg prettig, steunend en warm ervaren.


Mirjam Beckers-van Lohuizen 
Zeer persoonlijke benadering en er werd ook echt meegedacht. Uitermate tevreden.


Berdien Biemans 
Harriet was kundig en stond open voor de wensen die we hadden zodat het een persoonlijk afscheid is geworden. Hier kijken we als gezin heel fijn op terug.


François van den Hout 
Fantastisch de manier van begeleiding. Punctueel en warm. Een enorme steun in zo’n moeilijke tijd. Els Hogervorst is werkelijk een topper. Hier kun je met een gerust hart op vertrouwen. Op het bedrijf en op Els. Klasse!!! 5-sterren. Nogmaals dank.


M.L.E. van der Vaart - Nelissen 
Mevrouw Harriet van der Vleuten is op een prettige manier zeer punctueel, goed adviserend, heel voorkomend, rustig en goed communicatief zowel persoonlijk als digitaal. Ook haar medewerkers zijn vakbekwaam en prettig in de omgang. Geen moeite is haar teveel. Ook een nagesprek verloopt prettig in alle rust. De site is goed informerend. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een goede dienstverlenende houding zonder de nabestaanden onnodige kosten te laten maken.


Marij Vissers - van Rooij 


Jan van der Wielen 
Een prettig en persoonlijk contact met voldoende ruimte voor je eigen emoties. Harriet gaf bruikbare tips en was zeer goed bereikbaar, zelfs in de avonduren. Het (schijnbaar) onmogelijke maakte zij door haar ingrijpen (o.a. met het Crematorium) mogelijk.


Jacqueline van Eerd 
Harriet is een zeer betrokken, professionele en flexibele uitvaartondernemer. Zij luistert goed naar de wensen van de nabestaanden en handelt daarnaar. Ik hoop haar zelf in deze functie niet meer vaak in te hoeven schakelen, maar beveel haar van harte aan!


Joost Walda 
Wij waren via familie bij henriette van Vleuten gekomen. Zij was zelf druk en heeft ons met Els in contact gebracht. Wij hebben heel fijn contact gehad en hadden een goede klik met Els. Ze heeft ons er echt doorheen gesleurd met haar organisatie vermogen en duidelijke open communicatie. Maar het aller fijnst was dat we ons helemaal op ons gemak voelde en we konden zijn wie we zijn bij haar.


Lilian de Beer 
Wij waren erg blij dat Uitvaartonderneming Harriet van der Vleuten de uitvaart kon begeleiden omdat we bij de uitvaart van onze vader, die zij ook begeleidde, zeer tevreden waren.


Marie-Elise van Veen-Veuger 
De begeleiding van Francy was niet alleen zeer professioneel, maar vooral ook heel persoonlijk. Zij had een luisterend oor en oog voor details. Ik heb haar begeleiding en vooral de tijd die zij voor mij had zeer gewaardeerd.


Rianne Hendriks 
Harriet is een erg fijne vrouw om een uitvaart te laten regelen. Omdat het een corona uitvaart was en mijn moeder bepaalde wensen had heeft Harriet er alles aan gedaan om deze wensen te kunnen vervullen. Er was een goede samenwerking tussen de nabestaande en Harriet, die ons ook duidelijke opdrachten gaf van wat er van ons verwacht werd.


Tony van Laarhoven Mutsaers 
Ik had al veel voorbereiding gedaan. In alle (ook de niet allerdaagse wensen) heeft Harriet meegedacht en er alles aan gedaan om e.e.a. te realiseren. Dat is gelukt en ik mag terugkijken op een warme en liefdevolle afscheidsviering.


Marike Dijkstra 
Een fijne persoonlijke begeleiding van een vrouw met een luisterend oor en veel invoelingsvermogen. Veel ruimte voor eigen invulling!


Namens de familie: Wouter Tacke 
Francy heeft het super goed gedaan!!


Evelien Zweekhorst 
De uitvaartondernemer heeft onze wensen prima weten te vertalen in een bijzonder afscheid. We kijken heel positief terug op de uitvaart, hoe verdrietig het afscheid ook is.


B van Zuijlen 
Vooral de ongedwongenheid maar wel ondersteuning en het aangeven van mogelijkheden waren erg prettig. Wij zijn zeer tevreden!


Gerty van Hecke 
De zeer persoonlijke en inlevende begeleiding door Francy Derix bij onze zeer verdrietige uitvaart, heeft het mogelijk gemaakt om op een heel mooie manier afscheid te hebben kunnen nemen. Op een bescheiden en warme manier heeft Francy heel erg meegedacht waardoor alles helemaal volgens onze wensen is verlopen. We zijn haar erg dankbaar.


Hanneke Tibosch 
Harriet denkt goed mee, is zeer betrokken, niet opdringerig. Ze heeft alles prima geregeld en wij vonden het contact met haar heel prettig.


Sabine 
Wij hebben Harriet als zeer betrokken en vriendelijk ervaren. Ze heeft echt de tijd voor ons genomen, was meelevend en tegelijk nam ze ons mee in het proces van keuzes maken. Ze voelde de situatie goed aan. Zo gaf ze ons bijv. wat langer de tijd voor bepaalde keuzes, omdat het overlijden zeer onverwacht kwam en sommige keuzes best lastig zijn om op die eerste dag al te moeten maken... Harriet is rustig, evenwichtig, betrouwbaar en echt tot steun. Daarnaast heeft ze duidelijk verstand van zaken en denkt ze goed mee met de klant en hun wensen. Wij zijn daarom heel erg tevreden met onze keuze voor Harriet.


Alex van Wankum 
Vanaf het eerste telefoongesprek hadden wij een zeer prettig gevoel bij de begeleiding van Francy. Op de achtergrond zorgde dat alles geregeld werd voor ons zodat wij ons alleen met de invulling van de periode naar de uitvaart en de uitvaart zelf bezig hoefde te houden. Wij zijn erg blij met hoe alles is verlopen.


Ida 
Ik heb Harriet ervaren als betrokken en professioneel. Ze plooide zich naar onze wensen, deed er zonder dat het opviel een schepje of meer bovenop, stelde zich bescheiden op maar was ondertussen een rustig en kordaat baken. Als het stormt, is het fijn als je op iemand kunt rekenen: Harriet dus.


Lianne Bonants 
Harriët heeft op een rustige, vriendelijke en tegelijkertijd heel duidelijke manier steun en informatie geboden. Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de crematie zelf. Ook onverwachte strubbelingen of problemen loste zij adequaat op. Harriët stond open voor overleg en luisterde goed naar onze wensen.


Anke Bakker 
To the point, meedenkende en vriendelijke begeleiding waarbij de uitvaart tot in de puntjes geregeld was ondanks de in dit geval zeer korte tijd tussen overlijden en begraven.


Katja Klerks 
Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop Harriet het organiseren van de uitvaart van mijn moeder begeleid heeft. Ze was erg professioneel, heel goed bereikbaar, had prima tips en straalde rust uit. Wij kijken terug op een heel mooie, intieme en persoonlijke uitvaart. Nogmaals heel veel dank Harriet !


Eltjo Haselhoff 
"Een perfecte uitvaart, niet alleen volgens mijzelf, maar ook volgens de gasten. Veel waardering uitgesproken door iedereen vanwege de "positieve dag" en diversen zeiden mij na afloop dat ze "later ook zo'n begrafenis willen". Ik verzin dat niet, en dat zegt toch wel wat. Ook Francy was zeer professioneel: kundig, accuraat, betrokken, bedachtzaam, zeer snel met reageren en heel plezierig in de omgang. Ik zou werkelijk niet weten wat ze beter had kunnen doen. Een tien met een griffel! Dankjewel Francy, ik hoop je ooit nog eens te ontmoeten, en dan niet rond een begrafenis."


E.J.Six-Drost 
Wij zijn heel dankbaar voor de wijze waarop Francy Derix mij en mijn volwassen kinderen heeft begeleid bij het regelen van de begrafenis. Zij was empathisch en accuraat. Zij gaf ons tijd om over zaken na te denken en nam ons vervolgens veel werk uit handen. Niets was haar teveel. Mede dankzij haar hebben we een prachtige en waardige begrafenisplechtigheid gehad, die bij heel veel mensen een diepe indruk heeft achtergelaten. Van harte wil ik de uitvaartondernemer en haar uitvaartverzorger aan bevelen.


Resy crooijmans van meerendonk 
Het is een hele fijne uitvaartondernemer. Alles tot in de puntjes verzorgt. Zeer vriendelijk en meedenkend.


Michel Van de Pas 
Persoonlijk. Goede tips waar je allemaal aan moet denken. snelheid van handelen. Correct. Denkt goed mee, maar laat je wel in je waarde.


<<< Terug