Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 20009

Neutrale Uitvaartvereniging Stadskanaal
Telefoon: 0599612437
Email: info@nuv-stadskanaal.nl
Website: www.nuv-stadskanaal.nl

Jaar oprichting: 1907
Keurmerkhouder sinds: 2020


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 19 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.4 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Sebina 
We zijn super blij met de begeleiding van Meta, veel dank nog daarvoor! (en beterschap gewenst!)


H. Venema 
In goed overleg werd er meegedacht om de kosten zo laag mogelijk te houden. Betreft kaarten etc. en niet gewoon de aantal te benutten die normaal zijn. Alles is en was prima geregeld naar onze wensen, zover dat mogelijk was. Ook wat de bloemen betreft, deze werden niet vroegtijdig geleverd zodat ze op de dag van de uitvaart al iets af waren.


Tjarko Feiken 
Nogmaals een enorm compliment voor Meta Klap-van der Heide. Eigenlijk fijne zorgeloze begeleiding en advies. Wij waren blij verrast tijdens de uitvaart met de mooie gesproken woorden. De opbaarkamer waar mijn moeder stond was erg mooi en ingetogen. Een dikke 10 met een griffel voor Meta en NUV.


JannieEding  
Hele lieve betrokken vrouw , die alles tot in puntjes heeft geregeld . Geheel volgens onze wensen , ze heeft ervoor gezorgd dat we heel dicht bij ons zelf zijn gebleven . Zo’n uitvaartverzorger gun je iedereen !


Alida Berends  
Een betere uitvaartverzorger bestaat er niet. Hij doet het met zoveel liefde en respect!


Fer Veenhuijsen, echtgenoot 
Grote persoonlijke belangstelling, betrokkenheid en steun in een emotionele en moeilijke periode. Veel initiatief en aan alles werd gedacht.


Jaap Hartenhof  
Goed begeleid in n moeilijke tijd


Bolhuis 
Alles prima geregeld!


Trudie de Vries- van der Wal 
Bjarne is zeer geschikt voor het werk wat hij doet. Aardig,meedenkend gewoon een fijn persoon om om je heen te hebben tijdens een zeer verdrietige periode.


fam. Hamminga 


Mevr F Oosting-Jonker 
Er wordt door deze mensen ontzettend goed gelet op details aangaande het uiterlijk en kleding van de overledene, bovendien is er geen sprake van het opdringen van allerlei nevenzaken zoals dure boeketten. Of het nu een grote of zoals in ons geval een hele kleine uitvaart is, het protocol blijft hetzelfde. Voor de nabestaanden is dit zeer respectvol.


marcel beekmans 
dankzij Neutrale Uitvaartvereniging hebben wij heel goed en fijn afscheid genomen van mijn moeder, die zeer onverwachts overleed. er kwam ineens heel veel op ons af, en meta heeft ons zeer goed geholpen. dit voelt heel erg fijn. wij raden Neutrale Uitvaartvereniging zeer aan.


Wilma Meinds 
van a tot z goed geregeld, heel tevreden


Edwin Veldhuis 
Dhr. Drent heeft de begrafenis van mijn vader op zeer nette wijze verzorgt, respectvol en veel aandacht voor de familie. Als familie kijken we dan ook terug naar een begrafenis die volledig naar de wens van onze vader is gegaan.


Ineke garrelds 
Zeer vakkundig en zeker zeer betrokken bij ons als familie Alles heel fijn ervaren en met een goed en zeer fijn gevoel kijken we hierop terug


G.Ahlers-Meijer 
Het was een jonge uitvaartverzorger,maar hij deed het of hij het al jaren deed ALLE LOF. Wij als familie hebben het als een fijne uitvaart ervaren ondanks dat het een verlies was van man vader en opa. Bij dezen nog alle lof.


J.L. van Zelst 
Alle aandacht voor allen met name de kinderen en kleinkinderen werden heel snel bij naam genoemd. wat dan heel betrokken en vertrouwd over kwam.


JC Hulshof  
De uitvaart was fantastisch geregeld en heel netjes gesproken en afgehandeld


A.H. Wilts-Snitjer 
Uitstekende begeleiding vanaf dag van overlijden tot en met de uitvaart en het telefonisch contact na plm. 4 weken is als zeer positief ervaren.


fam van Rossum/fam. Munneke 


Batting Brouwer 
uitstekend


J Eding  
Zeer betrokken uitvaartondernemer .


Fam. Deuze 
Zeer professioneel geholpen door Meta. Op een zeer persoonlijke en fijne manier heeft ze onze behoeftes omgezet tot een fijne en intieme dienst. Buiten fysieke afspraken ook goed te bereiken.


Niels Tieland Maria Drenth 
Deze Neutrale uitvaart onderneming doet wat ze zegt “Iedere uitvaart verdient zorg.“ Dat wordt meer dan waar gemaakt. De neutrale uitvaart onderneming ontzorgt, ondersteund en is er op het moment dat wij niet (nog) wisten dat wij hen nodig hadden. Dank jullie wel. Niels Tieland, Maria Drenth


J.M.Giesen-Vergouwe 
Meer dan uitstekend!


B.G. Mik 
We zijn goed geïnformeerd. Alles is naar wens verlopen en zijn helemaal tevreden hoe de uitvaart is verlopen. We raden deze uitvaartverzorger ook bij iemand anders aan.


T van der Werf -Pots 
Persoonlijk, meelevend, meedenkend


Harry herbers  
Was goed betrokken, en goed overleg


M. Moes 
Wij zijn in de moeilijke tijd, door uiterst professioneel uitvaart personeel/vereniging geholpen. Kan deze vereniging aan ieder aanbevelen.


J.Koops 
Alles is uitstekend verlopen zeer vriendelijke mensen, helemaal top.


Antje Koster 
De informatie, begeleiding en verzorging was goed en conform de afspraken. keurige nazorg en persoonlijke interesse.


Marjon Paas, dochter van mevr Hartkamp 
Met dankbaarheid kijken we terug op uw hulp en medewerking voor en tijdens de uitvaart van onze moeder! Heel ongedwongen en correct! Wat een hele geruststelling is in zo’n week! We zullen het zeker aanbevelen. Mvg Marjon, dochter namens de familie


M.A.Nieuwenweg 
Zeer plezierig


R. Dijk-Wubs 
Wij kijken als gezin met een heel fijn gevoel terug op de uitvaart. Het had volgens ons niet beter gekund. We hebben heel veel warmte, rust en interesse ervaren.


Ayolt Lutjeboer 
Dhr van Zon heeft deze uitvaart op een respectvolle manier begeleid. dit heeft ons zeer goed gedaan en zo ga je met mensen om!!. kortom een dikke 10 meer dan waard


Mevr. Alserda-Bos 
Vriendelijke mensen, en goed overleg over de wensen


Roel Drenth 
Als je dan toch een uitvaart moet organiseren laat het dan maar door NUV-Stadskanaal doen. We zijn van begin tot eind uitstekend geholpen en begeleid.


Karin de Jong-Poppema 
Heel erg bedankt voor de goede zorgen bij beide begrafenissen van m’n ouders. Het contact met Bart is ook echt heel prettig geweest.


M. Eekhof 
De begeleiding tijdens de voorbereiding van de uitvaart was goed door middel van snelle en duidelijke communicatie en actief meedenken en flexibiliteit van de uitvaartondernemer. In deze moeilijke tijd gaven ze het vertrouwen dat alles goed geregeld werd in goed onderling overleg. Ook tijdens de plechtigheid verliep alles naar wens.


Greetje Brouwer-Blaauw  
Heel prettig contact in de moeilijke tijd. Ook kwam Meta een paar weken later nog persoonlijk op bezoek.


H.Westers Steenhuis  
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen...


J.Zwiers 
Uitstekend en netjes verzorgd


lucas sanders 
zeer tevreden zijn zeer goed geholpen kan ik iedereen aanraden


H.G. de Vries junior. 
Heel hartelijk en zeer goede begeleiding.


Sh van der Houven  
Het was echt netjes en goed regelen zeker weten 👍🏻


F.B. Luinstra 
De uitvaartverzorger toonde zich begripvol en ondersteunend. Gaf alle ruimte voor vragen.Beschikte over empathisch vermogen.


J. Meijer (schoonzoon Dhr. M.F. Kalk) 
Wij hebben de begeleiding door de uitvaartverzorgster als zeer prettig ervaren. Zij was vriendelijk en begripvol, nam ruimschoots de tijd. Tijdens de uitvaart had zij duidelijk de regie en reageerde zij heel flexibel op vragen en situaties, die zij naar tevredenheid van alle partijen beantwoorde en oploste.


COBA WUBS KOSTER.  
Het was super GEREGELD, fijne contacten met elkaar.HAD NIET BETER GEKUND, BEDANKT DAAR VOOR, GR COBA


Mike Bruining 
De uitvaartondernemer nam de tijd. Hij heeft ideeën en mogelijkheden met ons besproken. Hij voelde de situatie goed aan en plaatste waar dat kon ook een grapje, dit hebben wij als enorm prettig ervaren. Alles was bespreekbaar en de wensen van ons die wij onze zoon nog mee konden geven, werden toegepast.


alie meijer 
top kon niet beter


Sieka Harders-Kruizinga  
Alles meer dan naar wens gegaan. Onze persoonlijke begeleider was dhr B.Jacobs en zowel de kinderen als ik vonden hem echt geweldig. Paste zich zondermeer aan bij onze waarden ennormen. Met een lach en een traan. Ook de andere personen waar wij mee kennis mochten maken, maakten deze zo moeilijke tijd aanvaardbaar. Personen die bij het afscheid van mijn man waren, en allen die de video later hebben gezien, vroegenof iedereen daar terecht kon. Een zo moeilijk dag van voor altijd afscheid nemen hebben wij ervaren als zeer prettig ( Huiskamer gevoel.


Y. Froger 
Ik heb de uitvaarverzorger ( Bart ) ook zelf bedankt voor alle moeite en dat ik heel te vrede was hoe het allemaal geregeld was. Ook dacht hij met me mee in mijn situatie en nam alle tijd ook voor me. Hij was altijd bereikbaar ook op Zondag. Ik ben zeer te vrede over dit bedrijf.


Hendrik Hendriks 
Neutrale Uitvaart Vereniging Stadskanaal kan ik iedereen aanbevelen. Alles is met de uitvaart uitermate correct en prettig verlopen. Zorg was uitstekend!


Renate de Jonge 
Super begeleiding, zeer hartelijk en professioneel. Zeer aan te bevelen!


Elly Kloen 
Zeer goede begeleiding; meedenkend; empathisch vermogen. We hebben er een goed gevoel aan overgehouden


Ellen 
Super gedaan


T.J. Rosing - Hulshof 


Regina Korf-ten Kate 
Door de betrokkenheid en de professionaliteit van de uitvaartverzorger en de medewerkers van de Neutrale Uitvaartvereniging Stadskanaal, is de uitvaart van onze moeder en de voorbereiding er naar toe, voor ons respectvol en waardig verlopen. En er kon gedurende de week naar de plechtigheid in alle rust naar het definitieve afscheid toe gewerkt worden. Respect voor de manier waarop deze mensen hun werk doen.


Fam. Gaal 
Wij zijn heel meelevend en op een eerlijke, oprechte manier begeleid. We kunnen hier met een goed gevoel op terugkijken.


Eva Appeldoorn-Van Dijken 
August heeft ons begeleidt en heeft overal ruimte gegeven voor onze eigen inbreng. Hij voelde feilloos aan wat wij wilden. Echt heel fijn. Ook de twee mensen die er waren om mijn moeder af te leggen gaven ruimte en respect aan ons en onze moeder. We kregen ruim de tijd om afscheid te nemen op onze eigen wijze. De kamer waar onze moeder lag opgebaard in Stadskanaal was smaakvol ingericht en deed aan als een huiskamer. Heel fijn!


Eva Appeldoorn-Van Dijken 
August heeft ons begeleidt en heeft overal ruimte gegeven voor onze eigen inbreng. Hij voelde feilloos aan wat wij wilden. Echt heel fijn. Ook de twee mensen die er waren om mijn moeder af te leggen gaven ruimte en respect aan ons en onze moeder. We kregen ruim de tijd om afscheid te nemen op onze eigen wijze. De kamer waar onze moeder lag opgebaard in Stadskanaal was smaakvol ingericht en deed aan als een huiskamer. Heel fijn!


Nanda Terpstra 


A.H. Arends-Schuur 
De uitvaart hebben we ondanks dat het een droevige gebeurtenis is toch als zeer warm ervaren. Alles was tot in de puntjes goed geregeld, dank aan alle medewerkers/vrijwilligers van "Neutrale Uitvaartvereniging Stadskanaal".


Jack Wind 
Meta hebben we ervaren als professioneel en betrokken. Heeft ruim de tijd genomen en voelde precies aan wat wij zouden willen. Ook qua extra wensen denkt ze goed mee en heeft mij ontzorgt. Wat mij en mijn familie betreft is Meta de juiste persoon voor dit vak.


Mevr. A. Wight 
Deze uitvaartondernemer heeft alles boven verwachting geregeld.


Ina Brakels 
De contacten met de uitvaartbegeleidster (Meta) waren uitstekend. Meta liet een goed inlevingsvermogen zien en dacht pro-actief mee in oplossingen; zij kwam met goede suggesties. Prettig persoon. T.a.v. volgende vraag: of recensie op website mag worden geplaatst: ja, maar zonder vermelding van mijn naam.


Miranda prevoost Fuhler 
Het is een top uitvaartvereniging die ik echt aan iedereen wil aanbevelen Nemen echt alle tijd voor je zowel tijdens als na die tijd Ja eigenlijk heb ik er geen woorden voor zo goed


Linda pomp 


E.Nieweg 
De uitvaartverzorger is een betrokken, open en zeer vriendelijke man. Kan goed luisteren, zich inleven, maar ook even nuchter meedenken met de situatie die plotseling is ontstaan. Mijn beide ouders waren hun leven lang lid van de uitvaartvereniging. Vanuit traditie, maar ook om de bekende gedegen kwaliteit. Dit is ook gebleken. Hoe verdrietig ook, we kunnen terugkijken op een tot de puntjes verzorgde uitvaart. Dank voor alle zorg en de persoonlijke benadering.


L.de Vrieze 
Vriendelijk en zakelijk en luisterend naar de wensen van de nabestaanden


Sjoert Valkema 
Super team dat voor ons het juiste gevoel gaf. Eenvoor ons zeer geslaagd persoonlijke uitvaart.Onze dank is groot.


A. Prins 
De begeleiding door Meta was heel persoonlijk en begripvol. Ze was in principe altijd beschikbaar.


b 


<<< Terug