Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19001

Marea Uitvaart
Telefoon: 0640796513
Email: info@marea-uitvaart.nl
Website: www.marea-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 26 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Jan Van Beekhuizen 
Marea uitvaart werkt persoonlijk en is zeer betrokken


J.H.M. Mooijman-Klingeman 
Marianne is een zeer betrokken, kundig en lief persoon. Ik woon nog niet zo lang in Middelburg en heb Marea door gekregen van een buurvrouw. De hulp, kundigheid en haar eigen betrokkenheid zeker met het voorwoord tijdens de crematie was alsof zij mijn man persoonlijk zeer goed had gekend. Ik geef haar eigenlijk een 11 voor al haar hulp voor maar ook zeker na de crematie, ik kan haar nog altijd bellen en ze staat met raad en daad bij. Vriendelijke groet, Jenny Mooijman-Klingeman


A Kloet Bots 


Corry Aarnoutse 
Veel waardering voor de prettige en zorgvuldige contacten met en dienstverlening van Caroline. Vanuit een bescheiden aanwezigheid heeft ze ons ondersteund met kennis van zaken en alles perfect geregeld. Van harte aanbevolen!


Guy Boutens 
De uitvaart was wederom prima verzorgd. Hoop dat het nog een poosje duurt, maar weet jullie zeker weer te vinden!


Roland de Wit 
Wij zijn meer dan tevreden over deze uitvaartonderneming!


Fred van den Bogaard 
In het verleden ben ik al eens bij een uitvaart van een kennis aanwezig geweest. Die uitvaart werd verzorgd door Marea, Marianne van der Graaf. Die naam heb ik altijd onthouden, want van die uitvaart hield ik een zeer goed gevoel over. Dat heeft Marianne bij de uitvaart van mijn echtgenote ook weer helemaal waar gemaakt.


Jan Volmer 


Paul Huibregtse 
Alle betrokkenen hebben de uitvaart als zeer warm, liefdevol, waardig en persoonlijk ervaren. De samenwerking met Caroline Giltay en haar geleverde diensten werd zeer gewaardeerd mede door haar persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en proffesionaliteit.


Marcel Besuijen 


A.Louws 
Zeer persoonlijk en betrokken


K.J. francke-Mulder 
De uitvaart is gegaan naar onze wensen, precies zoals wij wilden.


Nelly Leijs_Quinten 
Zeer persoonlijk, waardevol en liefdevolle begeleiding,onze persoonlijke wensen zijn meer dan waargemaakt en zelfs overtroffen.


Leo Douw (broer van overledene en executeur) 
Plezierig en uiterst nuttig kontakt, prettige persoonlijke verhouding, sterk in het meedenken met onze wensen, goede suggesties en zeer accurate inzet bij de uitvoering van de noodzakelijke werkzaamheden. Zonder haar had ik het in de korte beschikbare tijd niet gered.


Angelique Smulders 
Ze voelt de nabestaanden goed aan, hele fijne uitvaartverzorgster


Machteld van Kerpel 
Marianne is een lieve vrouw, die alles duidelijk uitlegt. Ze is persoonlijk betrokken geweest bij ons. Dat was fijn, omdat ze al vaker een begrafenis in onze familie heeft verzorgd. Echter als begrafenisonderneemster zou ik persoonlijk toch meer afstand houden. Dat komt wat professioneler over.


Maatje van den Hoek  
Ik was zeer tevreden over de uitvaartondernemer . Ze was erg betrokken en liet mij heel erg in mijn waarde. Ze stemde goed af op wat ik wilde en respecteerde mijn mening. Ook kon ik goed met haar praten. Ze was een enorme steun. Ben haar daar altijd dankbaar voor. Zelfs na alles nog contact met mij gezocht hoe het ging. Zeer waardevol !


H.G. Jongboer 
Marianne van de Graaf-Stans doet op vriendelijke wijze haar werk. Alles was tot in de puntjes geregeld. Door er een persoonlijk tintje aan toe te voegen kunnen wij terug kijken op een wel heel persoonlijke uitvaart die geheel heeft voldaan aan de wens van Mevrouw M.L. Meijer (Marie Louise).


M van den Driest  
Was goed verzorgd


jh bomhof 
zeer prettig in de omgang en stond dag en nacht paraat om om aan onze wensen en vragen te voldoen.


Marijke Wielemaker  
Een zeer betrokken, meewerkende en meedenkende uitvaartondernemer. Snel in het beantwoorden van apps en mails. Maar het allerbelangrijkste: Het menselijke aspect bij zo’n droevige gebeurtenis voerde de boventoon. Het was plezierig samenwerken. Respect en complimenten voor deze uitvaartonderneming.


Brenda de Graaf  
Wij zijn zeer tevreden met de begeleiding van deze uitvaartonderneming , alles was tot in de puntjes verzorgd en niets was teveel.


Cora Dourlein 


Marianne de Leeuw 
Het contact met de medewerker van de uitvaartondernemer was vanaf het begin erg prettig; persoonlijk zonder dat het knelde. Met al onze wensen en die van mijn vader, die hij op papier had gezet , is rekening gehouden.


J.H.W. Belt-Margés 
Marianne van de Graaf heeft mij volledig ontzorgd na het plotselinge, onverwachte overlijden van mijn man. Voor mij als onbekende in de uitvaartwereld is zij een grote steun geweest bij het nemen van de noodzakelijke maatregelen. De aflevering van de kaarten, de foto's en de verzorging van de gewenste muziek was 100% volgens de afspraken. Ook haar begeleiding tijdens de afscheidsdienst was voortreffelijk. Door haar professionele, maar zeer empathische optreden heeft zij deze moeilijke dagen voor de familie en mij lichter gemaakt.


M.van de Velde 
Marea, in de persoon van Marianne, hebben wij leren kennen bij het overlijden van mijn moeder drie jaar geleden. Recent is mijn vader overleden en hebben wij opnieuw Marea benaderd. Marianne is persoonlijk, denkt mee en heeft de uitvaart verzorgd naar de wens van onze beide ouders. In een intense periode is het heel fijn als iemand voor en met je meedenkt, nogmaals dank!


jaap krijger 
deskundig ,stond steeds voor ons klaar .was niet opdringerig .we hadden ons niet beter kunnen wensen.


plonie kampman provoost  
caroline heft \caroline caroline heeft het liefdevol en zeer persoonljik gedaan wij danken haar daar dan ook voor plonie thelma herman michael en petra


Cora Hartman 


Marjan Verschuure 
Volledig dienstbaar, ook in tempo wat gemaakt moest worden. Tot in de kleine uurtjes prima samen gewerkt. Veel ruimte voor ons eigen initiatief. Waarde vrij. Zeer prettig.


P van den Brink 


Geschiere 


Caroline Leijdekker 
Mijn ervaring met Marianne is erg fijn .Ondanks de droevige situatie waarin je elkaar ontmoet is er toch ruimte om een persoonlijke band op te bouwen zodat je je gehoord voelt in de actie en reactie van Marianne.Zij weet hierdoor hoe ze het beste kan handelen .Dat maakt dat zij dit goed heeft gedaan tijdens onze gehele uitvaart periode ! Een fijn afscheid is het daardoor geworden . Dank daarvoor!


E.A. Kruidhof 
Zeer prettig contact en altijd bereid om persoonlijke wensen te voldoen.


E.A. Kruidhof 
Zeer prettig contact en altijd bereid om persoonlijke wensen te voldoen.


Ineke Kempers-Jongepier 
Persoonlijke benadering, empathie, meedenken met wensen omtrent de crematie, ook bij mijn vader 5 1/2 jaar geleden een mooi afscheid. Ondanks de coronamaatregelen was er tamelijk veel mogelijk.


R. Vermeule 
Marea uitvaartonderneming is erg goed bevallen en dan met name de uitvaartverzorger Caroline Giltay. Ze is een heel warm en zeer medelevende vrouw. Alles was door haar tot in de puntjes uitstekend verzorgd.


Edwin van der Hilst 
Marianne heeft met haar team Top service en persoonlijke begeleiding geleverd. Echt super geregeld allemaal en zeer betrokken en tot in de puntjes verzorgd.


Marian Tijhuis-Markusse 
Caroline heeft ons prima begeleid, zij is heel hartelijk en meelevend. Wij zijn heel tevreden hoe alles is verlopen vanaf het eerste contact tot en met het nagesprek.


J.Polfliet 
Het persoonlijke contact van Marianne hebben wij als erg fijn ervaren. Zij dacht mee om de wensen van mijn vrouw en onze moeder te verwezenlijken. Zij dacht niet alleen mee met onze ideeën, maar nam ook goed de tijd om naar onze ideeën te luisteren.


Marieke Verbree en Mieke Blommaert 
Prima begeleid, geen onnodige bijeenkomsten en altijd duidelijke antwoorden! Ook heel prettig ervaren dat Caroline ons verschillende scenario’s schetste, waardoor beslissingen snel genomen konden worden! (Recensie mag anoniem op de website)


Ank Blom 
Dankzij de warme, persoonlijke en efficiënte begeleiding van Marianne en haar medewerkers van Marea uitvaart kan ik terugkijken op een mooi afscheid van mijn man.


Marianne Fastenau 
Marianne was zeer betrokken, stond altijd voor ons klaar, gaf ook goede adviezen. De powerpoint presentatie was geweldig, iedereen was er enthousiast over. Zij heeft alle tijd voor ons gehad en we konden haar altijd bellen . Kortom, geweldige vrouw!


K. Schuit 


C.A.P. Hartman 
Complimenten voor deze ondernemer voor het uitbesteden van het drukwerk aan een zeer professionele drukker die, naar onze wensen, met aandacht de rouwkaart heeft ontworpen. Meerdere keren werd ons een proef aangeboden terwijl de tijdsdruk zeer hoog was. Dat was zeker aan het eindresultaat niet af te zien. Het eindresultaat was prachtig. Ook de complimenten aan Marea Uitvaart voor het matchen van ons gezin aan een dienst woord begeleidster. Deze dame was ons onbekend maar het voelde direct vertrouwd, al vanaf minuut één. Alsof wij elkaar al jaren kenden.


Rita de Wit-Wielemaker 
Wij kenden Marianne al van de uitvaart van ons ma ,die zij ook naar alle tevredenheid had verzorgd.Vandaar dat onze keuze niet zo moeilijk was en weer voor Marea hebben gekozen.Marianne heeft alles netjes geregeld,kwam ook met opties over bv.een loopkoets wat helemaal in het plaatje paste van ons pa.Al met al dik tevreden


Leny Tuinhof 
Snelle en accurate actie en reactie en persoonlijk en betrokken contact


Janita Rooze 


arie.frans.vos. 
-bij het overbrengen van specifieke wensen naar derde partijen zoals bv video/streaming en drukker bleek het beter te werken door dit zelf rechtstreeks te doen.(techniek) -de bovenstaande beoordeling spreekt voor zich


Harm Koops 
Fijne en prima samenwerking en alles naar wens kunnen regelen


Jos Dekker 
Hartelijk, meelevend, deskundig en zeer persoonlijk. Vanaf het moment van overlijden tot en met het nagesprek na de begrafenis.


Maja Huibregtse 
De uitvaartondernemer heeft alles prima gedaan. Vanaf het eerste contactmoment hebben ze ons goed begeleidt. De begeleidster heeft ons goed ingelicht over zaken die we klaar moesten hebben liggen voor als het moment van overlijden van onze moeder daar was. Toen het een paar uur verder bleek dat het zover was is er een goed contact geweest en werd er vlot gereageerd op telefoon en app. Ook werd er goed geschakeld met de weblink op hun website toen de livestream vanuit de kerk niet bleek te werken. Daarna ook vragen van belangstellenden over de livestream beantwoord. De uitvaart is uiteindelijk geheel geworden zoals ik het met mijn moeder besproken had. Toen ze hoorde dat mijn moeder van orchideeën hield, kwam ze gelijk met een voorbeeld van een rouwkaart met daarop een orchidee afgedrukt. We hebben de begeleiding als heel persoonlijk ervaren. Wij zullen deze uitvaart ondernemer dan ook bij anderen aanbevelen.


Roland IJkel 
Caroline was een baken van steun en hulp in een overweldigende tijd. Een mooi afscheid is zoveel waard op het moment zelf maar ook in de periode daarna. En met dank aan de hulp van Marea was het precies zoals we het voor ogen hadden.


Mevr. Jobse 
Heel fijne en liefdevolle ervaring met Marea. Alsof we haar al lang kende. ze voelde ons aan, en vulde ons aan daar waar nodig.


F.J. Schreijenberg-Haarsma 
Persoonlijk, meelevend, meedenkend en niets was teveel.


Ralph Gillissen 
Zeer betrokken, goed luisterend naar en aansluitend bij onze wensen en vragen. Aanwezig wanneer het moet en op de achtergrond als het kan. Caroline heeft het overzicht met oog voor details. Ze is in control en dat gaf ons als familie een goed gevoel waar je op kunt vertrouwen.


Frank Coppoolse 
Prima communicatie, uitvaart was naar tevredenheid en mooi. Het eigen initiatief om wat gedichtjes en tekst toe te voegen zeer op prijs gesteld. Er zijn een paar zaken misgelopen en dan is het een feit dat je de uitvaart niet kan overdoen. Deze zaken zijn wel nabesproken en gelukkig hebben ze op de dag zelf geen afbreuk gedaan aan de uitvaart. Goed gevoel aan de uitvaart overgehouden. Kortom mooi afscheid en goed begeleiding door Marianne en ook zeker een groot compliment aan Caroline Giltay die het meeste contact met ons heeft gehad.


Mevr.C.J.Brouwer 
Fijne persoonlijke begeleiding.Alles prima in orde


Erna 
Marianne, dank voor je vriendelijke en persoonlijke begeleiding bij het afscheid van mijn moeder. Je hebt oog voor detail en helpt om de wensen van de nabestaanden vorm te geven. Heel veel dank!


Anneke Roovers-Hirdes 
Zeer empatische vrouw. Zij voelde heel goed onze gevoelens en wensen aan. Prettige gesprekken gevoerd. Goede adviezen gekregen. Alles was tot in de puntjes geregeld. De begeleidster wist op de dag zelf ook de goede toon te vinden in haar aankondigen en ook in haar kledingkeuze. Kortom, alleen maar lof


Carolien Mostert Wetselaar 
Door aandacht en het luisteren naar de wensen voor de uitvaart is het geworden zoals we wilde binnen deze rare tijd.


TJH WIGMAN 
dames wekken direct vertrouwen; werken rustig maar toch snel en vakkundig.


betbusink@gmail.com 


Ed de Rijke en Anita Adan 
Zoals je verwacht van zo iemand. Een rustig persoon, die alles geduldig uitlegde, meelevend was, meedacht en ook de tijd ervoor nam. Ze dacht ook goed mee mbt de kosten, wilde niets opdringen.


I.G van der Werf 
Hoewel we geen ervaring met deze uitvaartondernemer hadden, kan ik haar bij iedereen aanbevelen. Wij komen uit Friesland en dan is de uitvaart in Zeeland. Vanaf de eerste de beste mail hadden wij een goed gevoel bij haar. Ook na de uitvaart nam ze nog diverse keren contact met ons op. Zelfs op de dag waarop mijn vrouw jarig zou zijn, ontvingen we een kaart van haar.


Herma en Ria Peeman 
Zeer betrokken, hulpvaardig met een persoonlijke touch. Luisterde naar wensen, gaf mogelijkheden aan en werkte deze naar tevredenheid uit. Kijken met goed gevoel terug op de uitvaart van onze moeder, mede door Marian haar werkwijze.


Mevrouw van Doorn 
We zijn heel erg tevreden


Lilian Schoute 
hele persoonlijke gesprekken. perfecte inleving van wat mijn wensen waren. heel goed contact, fijne voorstellen, meedenken en super advies en prima verzorging van de crematie en altijd vriendelijk en behulpzaam. was echt top. ook na de crematie nog belangstelling en na contact. was erg fijn.


Jan Van Beekhuizen 
Betrokken en deskundig. Zeer menselijke maat.


<<< Terug