<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 19001

Marea Uitvaart
Telefoon: 0640796513
Email: info@marea-uitvaart.nl
Website: www.marea-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 34 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Rita de Wit-Wielemaker
Wij kenden Marianne al van de uitvaart van ons ma ,die zij ook naar alle tevredenheid had verzorgd.Vandaar dat onze keuze niet zo moeilijk was en weer voor Marea hebben gekozen.Marianne heeft alles netjes geregeld,kwam ook met opties over bv.een loopkoets wat helemaal in het plaatje paste van ons pa.Al met al dik tevreden


Leny Tuinhof
Snelle en accurate actie en reactie en persoonlijk en betrokken contact


Janita Rooze


arie.frans.vos.
-bij het overbrengen van specifieke wensen naar derde partijen zoals bv video/streaming en drukker bleek het beter te werken door dit zelf rechtstreeks te doen.(techniek) -de bovenstaande beoordeling spreekt voor zich


Harm Koops
Fijne en prima samenwerking en alles naar wens kunnen regelen


Jos Dekker
Hartelijk, meelevend, deskundig en zeer persoonlijk. Vanaf het moment van overlijden tot en met het nagesprek na de begrafenis.


Maja Huibregtse
De uitvaartondernemer heeft alles prima gedaan. Vanaf het eerste contactmoment hebben ze ons goed begeleidt. De begeleidster heeft ons goed ingelicht over zaken die we klaar moesten hebben liggen voor als het moment van overlijden van onze moeder daar was. Toen het een paar uur verder bleek dat het zover was is er een goed contact geweest en werd er vlot gereageerd op telefoon en app. Ook werd er goed geschakeld met de weblink op hun website toen de livestream vanuit de kerk niet bleek te werken. Daarna ook vragen van belangstellenden over de livestream beantwoord. De uitvaart is uiteindelijk geheel geworden zoals ik het met mijn moeder besproken had. Toen ze hoorde dat mijn moeder van orchidee├źn hield, kwam ze gelijk met een voorbeeld van een rouwkaart met daarop een orchidee afgedrukt. We hebben de begeleiding als heel persoonlijk ervaren. Wij zullen deze uitvaart ondernemer dan ook bij anderen aanbevelen.


Roland IJkel
Caroline was een baken van steun en hulp in een overweldigende tijd. Een mooi afscheid is zoveel waard op het moment zelf maar ook in de periode daarna. En met dank aan de hulp van Marea was het precies zoals we het voor ogen hadden.


Mevr. Jobse
Heel fijne en liefdevolle ervaring met Marea. Alsof we haar al lang kende. ze voelde ons aan, en vulde ons aan daar waar nodig.


F.J. Schreijenberg-Haarsma
Persoonlijk, meelevend, meedenkend en niets was teveel.


Ralph Gillissen
Zeer betrokken, goed luisterend naar en aansluitend bij onze wensen en vragen. Aanwezig wanneer het moet en op de achtergrond als het kan. Caroline heeft het overzicht met oog voor details. Ze is in control en dat gaf ons als familie een goed gevoel waar je op kunt vertrouwen.


Frank Coppoolse
Prima communicatie, uitvaart was naar tevredenheid en mooi. Het eigen initiatief om wat gedichtjes en tekst toe te voegen zeer op prijs gesteld. Er zijn een paar zaken misgelopen en dan is het een feit dat je de uitvaart niet kan overdoen. Deze zaken zijn wel nabesproken en gelukkig hebben ze op de dag zelf geen afbreuk gedaan aan de uitvaart. Goed gevoel aan de uitvaart overgehouden. Kortom mooi afscheid en goed begeleiding door Marianne en ook zeker een groot compliment aan Caroline Giltay die het meeste contact met ons heeft gehad.


Mevr.C.J.Brouwer
Fijne persoonlijke begeleiding.Alles prima in orde


Erna
Marianne, dank voor je vriendelijke en persoonlijke begeleiding bij het afscheid van mijn moeder. Je hebt oog voor detail en helpt om de wensen van de nabestaanden vorm te geven. Heel veel dank!


Anneke Roovers-Hirdes
Zeer empatische vrouw. Zij voelde heel goed onze gevoelens en wensen aan. Prettige gesprekken gevoerd. Goede adviezen gekregen. Alles was tot in de puntjes geregeld. De begeleidster wist op de dag zelf ook de goede toon te vinden in haar aankondigen en ook in haar kledingkeuze. Kortom, alleen maar lof


Carolien Mostert Wetselaar
Door aandacht en het luisteren naar de wensen voor de uitvaart is het geworden zoals we wilde binnen deze rare tijd.


TJH WIGMAN
dames wekken direct vertrouwen; werken rustig maar toch snel en vakkundig.


betbusink@gmail.com


Ed de Rijke en Anita Adan
Zoals je verwacht van zo iemand. Een rustig persoon, die alles geduldig uitlegde, meelevend was, meedacht en ook de tijd ervoor nam. Ze dacht ook goed mee mbt de kosten, wilde niets opdringen.


I.G van der Werf
Hoewel we geen ervaring met deze uitvaartondernemer hadden, kan ik haar bij iedereen aanbevelen. Wij komen uit Friesland en dan is de uitvaart in Zeeland. Vanaf de eerste de beste mail hadden wij een goed gevoel bij haar. Ook na de uitvaart nam ze nog diverse keren contact met ons op. Zelfs op de dag waarop mijn vrouw jarig zou zijn, ontvingen we een kaart van haar.


Herma en Ria Peeman
Zeer betrokken, hulpvaardig met een persoonlijke touch. Luisterde naar wensen, gaf mogelijkheden aan en werkte deze naar tevredenheid uit. Kijken met goed gevoel terug op de uitvaart van onze moeder, mede door Marian haar werkwijze.


Mevrouw van Doorn
We zijn heel erg tevreden


Lilian Schoute
hele persoonlijke gesprekken. perfecte inleving van wat mijn wensen waren. heel goed contact, fijne voorstellen, meedenken en super advies en prima verzorging van de crematie en altijd vriendelijk en behulpzaam. was echt top. ook na de crematie nog belangstelling en na contact. was erg fijn.


Jan Van Beekhuizen
Betrokken en deskundig. Zeer menselijke maat.


J.I.Adriaanse
Zeer betrokken uitvaart onderneemster Goed advies , goede begeleiding. Kon de omstandigheden prima inschatten. Gaf ons de kans eigen ideen en voorstellen samen uit te werken en uit te voeren. In een woord prima.


Annette Schuilwerve-de Bart.
De voorlichting was perfect en alles verliep volgens verwachting. Ook het contact via Whats App was goed. Nooit lang wachten op antwoord. Je voelde je op je gemak bij haar. Ook goede voorlichting wat betreft de prijs.


Monika Simonse
Heel fijn dat wij steeds met dezelfde persoon (Marianne van de Graaf) te maken hebben gehad en dat zij ons de vrijheid heeft geboden om de uitvaart naar eigen inzicht vorm te geven. Hierbij geen belemmeringen of bezwaren ervaren en onze specifieke wensen zijn door haar maatwerk het gehele traject ondersteund. Marea uitvaart is uitermate geschikt voor mensen die zelf bepaalde idee├źn hebben en op zoek zijn naar praktische ondersteuning, goede voorlichting en maatwerk. Bedankt voor de fijne samenwerking Marianne! Wij kijken met voldoening terug op de uitvaart.


L.A Vogels
Helaas voor de tweede keer een beroep op Marianne moeten doen! Maar ondanks de corona ellende heb ik de uitvaart toch als persoonlijk en zeer respectvol ervaren.


Dhr. Peene
Alles om de uitvaart heen was keurig geregeld. De uitvaartbegeleider krijgt van mij een 10


W. P. van der Spek
De begeleiding door Caroline was zeer persoonlijk, ze was erg betrokken.


Ingrid Sinke
Zeer betrokken, sterk in het nemen van initiatief


Jarl de Hartog
De uitvaart was buitengewoon goed verzorgd. Wij zijn heel tevreden met de betrokkenheid en creativiteit van Caroline


susan van sighem
Buitengewoon tevreden.


K. de Pagter
We zijn zeer te spreken over de prettige manier waarop alles geregeld kon worden. Er is goed naar ons geluisterd. De uitvaart is geheel volgens onze verwachting verlopen. We zijn ook erg tevreden over de mensen van "Bij de Koster" in Westkapelle. Daar konden men na het condoleren terecht voor een kopje koffie e.d. Ook dat was prima verzorgd.


Gerard Baert
Bijzonder prettig contact geweest waarbij Caroline werkelijk alles heeft geregeld , zaken in de gaten had en hield. Meedenkend en op gepaste wijze nam ze ook het initiatief waar dat nodig was. Als een dierbare ontvalt staat je kop er niet naar terwijl er toch een hoop geregeld en gedaan moet worden. Marea uitvaartverzorging en Caroline zijn absoluut aan te bevelen.


T. Herwegh
Hartelijk dank voor de persoonlijke benadering


Janny Vermeule
De begeleiding was super. Men was dag en nacht bereikbaar. Ook de persoonlijke noot erbij was prima. Zeer aan te bevelen.


Johannes
De uitvaart staat of valt met de uitvaartverzorger. In dit geval stond de uitvaart en alles eromheen als een huis. Alle lof voor Caroline die de begeleiding voor haar rekening nam. Zonder haar was het niet gelukt. Zij was een grote steun. :)


Eline Van Wouwr
Wat een persoonlijke begeleiding. Groot in professionaliteit en menselijkheid. Top!


Ad Corbijn
De persoonlijke benadering van Marianne, uitvaartondernemer, voelde als een deel van de familie, erg warm en hartelijk. Tegelijkertijd was ze professioneel en meedenkend.


H, Willems (echtgenoot van wijlen L.M.J. Willems-Stark
De hierboven vermelde cijferwaardering geeft mijn persoonlijke recensie voor Marea Uitvaart uitstekend weer.


John Verhoef
Zeer persoonlijke en prettige begeleiding tijdens het gehele uitvaartproces en raadgevend waar nodig.


Theo Braam
Vriendelijk, voorkomend zeer betrokken, prima eigen initiatieven, attent, steeds aan alle beloften voldaan


Fons Wijnacker


M.van Asperen-Bezemer
Uitstekende begeleiding en tot in de puntjes verzorgd


De Graaff/Middelburg
Gewoon goed, kan niet beter.


Drieke Doorn - Bouman
Persoonlijk had ik een ontzettend goede klik met Marianne van de Graaf. Zij heeft mij er in die dagen doorheen gesleept. Ze bleef een luisterend oor en hield je toch bij "de les". Alles was gewoon goed geregeld. Ik heb deze dag , ondanks alles , rustig uit handen kunnen geven. Veel van mijn vrienden informeerden later over Marea Uitvaart. Een betere aanbeveling kan iemand m.i. niet krijgen. Hopende U voldoende informatie gegeven te hebben Vriendelijke groet


J.Cijvat


R Ovaa Wisse
Alles was prima geregeld. Goede begeleiding.


Cor Wattel
Prettig contact, korte lijntjes


<<< Terug