Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18021

Van der Galiën Uitvaartverzorging VOF
Telefoon: 058-2667772
Email: info@jvdgalien.nl
Website: www.jvdgalien.nl

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 10 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Magryt Alberts 


G.H.Tuininga 


Familie E. Tigchelaar 
Een zeer vriendelijk uitvaartverzorger en nam ook rustig de tijd voor ons en legde alles zeer goed uit. De uitvaartdienst was zeer goed geregeld en voldeed zeker aan onze wensen.


Mathilde Brenkman 
Ik vond de bereikbaarheid heel fijn en het contact verliep heel persoonlijk. Verder vond ik de verzorging van mijn moeder en de tijd die daarvoor werd genomen heel erg fijn.


Anna Hilda Lautenbag 
We zijn 100% tevreden over onze uitvaartverzorger, dhr. J. van der Galiën. Hij heeft ons met respect, in alle rust en deskundig ondersteund in deze heftige periode. De uitvaart was geheel naar wens.


B. Zonderland 
Het was een warme begeleiding en dat heeft ons als nabestaanden enorm goed gedaan.


Trinus-Jan van der Kuur 
Wij waren door voorgaande overlijdings gevallen al bekend met dhr v/d Galiën, en waren toen en nu, zeer tevreden over de begeleiding in de moeilijke tijd. Het kon niet beter.


B. E. Mol 
Geheel goed verzorgd.


Edgar van Engeland 
Fijn contact, altijd bereikbaar met fijne samenwerking en realistisch maar, bijna alles was mogelijk.


U. de Lange 
Zeer prettig contact. Goede begeleiding van begin tot einde.


Fam. Okkinga 


Nathaly van Asperen en Shyla van Asperen 
Wij zijn zeer wijs met Johannes van der Galiën. Daar waar je soms een jaar bezig kunt zijn om een huwelijk te plannen, moet je een uitvaart binnen een week regelen. Dit is het laatste wat je kunt doen voor de overledene en dat wil je juist heel goed doen. Johannes heeft ons daar enorm goed in bijgestaan zodat wij de juiste keuzes hebben kunnen maken. Wij kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart van mijn man en ús Heit. Johannes van der Galiën heeft hier een belangrijk aandeel in gehad en daar zijn we hem nog steeds erg dankbaar voor.


Ate Smit 
Wij hebben Hans Van der Galiën als een zeer prettig persoon ervaren. Hij heeft ons prima begeleidt in alles. Dik tevreden.


Betty Nijp-Appelhof 
Contact was erg fijn en warm. De uitvaart werd tot in detail voor ons geregeld en we hebben er allemaal een goed gevoel over.


Jantje de Vries de Groot 
Deze man straalt zijn ambities uit in zijn vak. Denkt vooral ook mee met de nabestaanden.Iedereen werd in het proces naar de uitvaart betrokken.


H.O. Do 
Eind januari is bij vader onverwacht overleden. Ik woon in het zuiden en de uitvaart vond plaats in het noorden. Ik heb contact met dhr J. v/d Galiën opgenomen. Vanaf het eerst moment heeft hij mij echt goed geholpen en begeleid. De uitvaart van mijn vader is heel goed verzorgd en geregeld.


Marian Luehof 
Persoonlijke betrokken begeleiding. Ruimte voor inbreng van alle nabestaanden, waarbij iedereen in het proces naar de uitvaart werd betrokken. Duidelijke uitleg en we werden elke dag bijgestaan met informatie die op dat moment van toepassing was, al het regelwerk werd op subtiele wijze voor ons geregeld. Zo werd het een persoonlijk afscheid waarbij alles tot in de puntjes geregeld was. Wij gunnen iedereen Hans vd Galien, een baken in moeilijke tijden.


Johan Roersma 
Zeer professionele en vriendelijke uitvaartondernemer. Denkt aan kleine details. Komt met suggesties en oplossingen.


R. v.d. Meer 
Iemand die meedenkt en een vlotte dienstverlening levert!


k.Stok 
Erg warme en fijne begeleiding. Alles keurig geregeld


Anne Visser 
we zijn zeer goed begeleid door de bode goed contact gehad en alles verliep uitstekend zeker aan te raden bij andere mensen een dikke 10


<<< Terug