<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18019

Haan uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0617406612
Email: info@uwuitvaartbegeleider.nl
Website: www.uwuitvaartbegeleider.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2019


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 54 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.2 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Feijen
Zeer korekt altijd netjes gekleed


Jaap Fledderus
Het contact met Daniel Haan was zeer prettig en professioneel. Hij toonde betrokkenheid en hij heeft alles goed voor ons geregeld zodat wij waardig afscheid hebben kunnen nemen van onze vader. Ook na de uitvaart toonde hij belangstelling voor ons, fijn! Kortom een goede uitvaartbegeleider!


Siets Hoogeveen
Dhr. Haan is professioneel en toch ook betrokken. Vond het plezierig om met hem samen te werken.


Klaas Koers
Daniel heeft het allemaal perfect geregeld,hij heeft ons totaal ontzorgd.


Fam. Meints
We hebben de omgang met Daniel als zeer plezierig er varen in een voor ons toch heftige tijd. De manier waarop hij ons heeft bij gestaan met het regelen van de uitvaart is heel persoonlijk, het voelde meteen vertrouwt net of je hem al jaren kent.


M.M.J.Feijen-Keur
Bedankt voor al je hulp


Peter van de Velde
En zeer goede uitvaartverzorger. Koelsysteem perfect, verzorging uitstekend, goede voorlichting. Geeft ruimte aan de familie om de uitvaart volledig zelf te doen maar is ook om staat om alles over te nemen. Zeer goede begeleiding.


I.F. Wobben
Daniel Haan is een warm en betrokken mens. Het was een zeer respect-en liefdevolle uitvaart


T.Flokstra
heel prettig zaken doen,heel erg menselijk en meelevend en meedenkend,geeft een heel vertrouwd beeld,heel prettig in omgang.


Kees Bruins
Het contact met Daniël hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is goed in staat mee te zoeken naar mogelijkheden om aan wensen tegemoet te komen. Wij zijn prima geholpen om de uitvaart op onze eigen manier vorm te geven. Daniël bevelen wij van harte aan.


Familie Buist
Fijne zeer betrokken uitvaartondernemer. Groot inlevingsvermogen. Denkt op een goede manier mee.


M. Juistenga
We zijn heel netjes behandeld en voorgelicht. Overal is uitleg over gegeven en er is over alles met ons meegedacht. We hebben een heel goed gevoel overgehouden aan de crematie en daar heeft dhr. Haan zeker een grote bijdrage aan geleverd. Dank hiervoor.


L.berends.wildeboer


L.berends.wildeboer


A.G.de Klein
alles vakkundig met waardigheid en volgens onze wensen geregeld.ben zeer tevreden.


G.J. Lagendijk- Schuller
In alle opzichten werd alles overlegd , de Haan nam alle tijd als de familie niet meteen tot een besluit kon komen . Ook als we bij nader inzien op iets terug kwamen was het mogelijk te zoeken naar een goed alternatief. Wij als gezin kregen ook de mogelijkheid om mijn man en onze vader zelf te verzorgen . Wat wij zeer op prijs stelden . Wij zien terug op een waardig afscheid van onze geliefde .


Rene Tingen
Uitvaartondernemer is zeer betrokken bij het proces waar de familie opdat moment in zit. Wij hebben de kalmte en de momenten waarop de uitvaartondernemer afstand nam als zeer prettig ervaren. In de communicatie helder en doet wat hij zegt. Kortom een uitvaartondernemer die zijn vak verstaat en oog heeft voor de familie en alles wat daarom heen speelt.


Clara Hilbrands
betrokken, persoonlijke aandacht en op de juiste wijze aanwezig


Margretha Duker
Top gedaan


Marjan Wouters
De heer Haan (Daniël) is erg betrokken, meelevend en denkt geweldig mee. Iedere dag kwam hij om alles te controleren en even met de familie te praten. Hij nam overal de tijd voor en regelde alles naar onze wensen. Tijdens de dienst zelf was hij op de achtergrond, maar nam de regie op het moment dat het nodig was. Een man die dit werk met zijn hart doet en dat zeker overbrengt. Wij als familie, hebben dit als zeer prettig ervaren. Daniël, we willen je op deze manier nogmaals bedanken. Wij kijken terug op een waardig en prachtig afscheid, mede dankzij jou!!


jannes meinders
Daniel Haan heeft ons na het overlijden van moeder op zeer bijzondere wijze bijgestaan en toonde een groot inlevend vermogen bij rouwproces en uitvaart. Zijn voorstellen en aanbevelingen zijn door ons ervaren als een meerwaarde en getuigen van professionaliteit. Ik zou Daniel de Haan dan ook zeker aanbevelen.


Jan Pieters


J. Boer
We hebben de gehele begeleiding als verzorgend en betrokken ervaren. In het contact was het goed. De overlegmomenten waren zeer waardevol. Het geheel straalde een goede en betrokken manier van werken uit. Ook het eind gesprek is door ons positief ervaren. Dit heeft zeer zeker gesteund tijdens deze zware en verdrietige periode.


Rikie Tingen - van der Meulen
Wij waren zeer tevreden, het prettige en open contact gaf ons een fijn gevoel. Daniel, de uitvaartondernemer was zeer betrokken, heel dichtbij waar nodig en ook op afstand waar nodig.


Jan van Veen
Daniel is zeer respectvol en heeft een zeer goede kijk op wat de wensen van de klant zijn. Hij denkt mee en ontzorgt de nabestaanden.


Klaasje van der velde
Daniel heeft het zeer goed gedaan bij ons het was fijn om met hem samen te werken


Lianne Polling
Groot compliment, Dhr. de Haan heeft geregeld dat onze man, vader en opa, in 1 dag tijd thuis kwam vanuit Duitsland, Bergisch Gladbach (vlakbij Keulen). Hij was begripvol en duidelijk. We voelden ons in dit verdrietige proces gesteund en zijn daadkracht werd enorm gewaardeerd.


Anton Appelo
Goed contact,openheid. Prima Aansluiting.Goed advies en nazorg. Anton Appelo