Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18017

Coppens Uitvaartzorg v.o.f.
Telefoon: 0165-564009
Email: info@uitvaartcoppens.nl
Website: https://uitvaartcoppens.nl

Jaar oprichting: 1990
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 21 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Rob Huisman
De gehele uitvaart was van af het begin tot het einde uistekend geregeld en de nodige zorg omtrent het regelen van de verzekering polissen was bij Irma in goede handen. De mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van een familiekamer is zeer goed bevallen en zou ik een ieder willen aanraden. Je kan op deze manier met de familie ongestoord afscheid nemen wat thuis veel minder makkelijk gaat.


Wessel van Geel
Een beoordeling zoals hierboven is niet te doen en doet geen recht aan de persoon die begeleidt. Onze man, Will Buckens, was voor ons fantastisch. Ik denk dat Will in elke situatie in kan schatten hoe hij de mensen moet aanspreken of benaderen. Hij is zeer empathisch en voelt goed aan wat nodig of wenselijk is. Hij is zeer correct en heeft goed het overzicht wat op welk moment moet gebeuren. Hij laat de keuze aan ons en vult aan als hij dat nodig acht. Buiten dit alles is het een zeer fijn persoon. Wij waren heel blij met hem als begeleider. We hebben een goed afscheid van mijn vader gehad.


Yvonne Kuipers
De begeleiding en zorg tijdens deze emotionele periode was enorm liefdevol en warm. Overal werd aan gedacht. Alles mocht op ons eigen tempo. Alles ging in overleg. Voor alles was begrip. We kijken met een een fijn en goed gevoel terug op het afscheid van vrouw en moeder.


Jeanne
Zeer persoonlijke begeleiding en maatwerk. Bij onverwachte tegenslag, waardoor de kist vervroegd gesloten diende te worden, werd er als compensatie een aanbod gedaan om mijn vader van huis uit naar het crematorium te vervoeren. Mijn moeder kon dan meerijden. Het werd als voorstel gedaan, waarbij de keuze bij mijn moeder lag om op dat aanbod in te gaan. Dit is extra maatwerk uit coulance zonder extra kosten. Er werd op een persoonlijke manier meegedacht en mee geleefd. Er is veel ruimte voor eigen invulling mogelijk. Alles wordt gestructureerd aangeboden en begeleid, terwijl het toch heel betrokken en persoonlijk blijft.


Jose coppens
zeer goede,lieve en vriendelijke mensen die je echt bijstaan en ondersteunen bij je verdriet. hele goede verzorging en hulp. echt toppie.


fam van der Velden Veraart
We hebben een mooi afscheid mogen nemen van onze moeder. Bij Alle wensen die wij wij hadden hebben ze rekening gehouden Thuis mooi opgebaard en een mooie uitvaart dienst in de kerk. Prentjes en kaarten snel bij te bestellen


Louis Maas
Was prima verzorgd we zijn dik tevreden


Erven mevr van Eekelen
Dank uw wel voor de goede begeleiding en nazorg.


Richard Legierse
We zijn Coppens en in het bijzonder Prisca Rombouts-Dik erg dankbaar voor de goede begeleiding en advies na het overlijden van pa. Zij straalde vanaf het eerste moment rust, respect en vriendelijkheid uit. Verzachtend op weg naar een persoonlijke uitvaart. Ook het advies om woorddienstbegeleider Koen van der Hijden te vragen zouden we een ieder willen adviseren. Betere begeleiding door beiden konden we niet wensen. Dank daarvoor. Richard Legierse


Carla Godrie
ik heb het als zeer prettig ervaren en kleine items die heel veel waarden hebben zijn door Wendy aangedragen. Het meerijden vanuit Roosendaal naar Achtmaal, met een tussenstop op de boerderij, was helemaal super. De 5 foto's die gelijk werden bijgemaakt en binnen 5 minuten voor haar zussen en broer beschikbaar waren, echt geweldig. Dank je wel.