Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18017

Coppens Uitvaarzorg BV
Telefoon: 0165-564009
Email: info@uitvaartcoppens.nl
Website: https://uitvaartcoppens.nl

Jaar oprichting: 1990
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Chris van den Heuvel 
Jeffrey heeft zich, na het overlijden van mijn vader op zeer professionele wijze en compassievol opgesteld en ervoor gezorgd dat er een prachtige afscheidsdienst is georganiseerd waarbij wij als familie volledig werden ontzorgt.


José Kas 
Na het overlijden van mijn moeder 6 jaar geleden waren we al heel erg tevreden over Irma van Coppens die ons toen begeleid heeft. Nu na het overlijden van mijn oom was het dus geen moeilijke keuze om weer voor Coppens te kiezen. Irma nam gelijk weer contact met me op en is langs geweest voor het gesprek. Vanwege de feestdagen was het alleen niet mogelijk dat Irma de uitvaart zou begeleiden, maar ze heeft dit heel goed overgedragen aan Wendy. Ook met Wendy was het gelijk een heel persoonlijk gesprek, waardoor je je in zo'n moeilijke periode toch heel erg op je gemak voelt en er vertrouwen in hebt dat alles naar wens zal verlopen. Dit was ook zo. Wederom waren we zeer tevreden.


Myrthe Broos 
Zowel bij mijn vader als bij mijn moeders uitvaart zijn we heel erg goed geholpen. Het personeelskosten contact dat we hadden was er fijn en alle wensen die we hadden konden doorgevoerd worden. Ik voelde me erg op mijn gemak en vertrouwd bij onze uitvaartbegeleidster. We hadden twee mooie uitvaarten waar we met een fijn gevoel op terug kunnen kijken.


Veronique Bakker 
Zeer persoonlijk contact, goed meedenken en adviseren maar beslissingen overlaten aan de familie. Goed aangeven wat allemaal mogelijk was.


G.C.M. Petit de Klerk  
Wij zijn zeer goed begeleid door dhr.W.Buckens van Uitvaartbedrijf Coppens.


Dianne Brouwers 
Als ik het moest beoordelen met een cijfer zou een 10 nog onvoldoende zijn. Zo respectvol, zo meelevend, zo meedenkend, zo behulpzaam. Een verlies komt altijd rauw op je dak, maar als je zo'n begeleiding krijgt net als wij, onze familie, dan sta je niet alleen met het verdriet en zorgen voor of regelen van. Wij hebben mede door de geweldige begeleiders van Coppens uitvaartverzorging, de tijd gehad om een mooie afscheidsdienst voor onze moeder voor elkaar te krijgen. Diepe buiging en nogmaals heel hartelijk bedankt voor al jullie goede zorg.


Bert van Osta 
Colinda was onze uitvaartbegeleidster vanaf het begin tot het eind en heeft ons echt heel goed begeleid bij het regelen van de uitvaart van mijn moeder. Aan al onze wensen kon ze tegemoet komen. Ze dacht echt met ons mee en heeft voor een zeer persoonlijke noot gezorgd door woorddienstbegeleidster Lonneke van Strieland aan ons voor te stellen, die het levensverhaal van mijn moeder goed wist te vertalen aan de hand van onze verhalen. We hebben gebruik gemaakt van het uitvaartcentrum in Roosendaal wat echt intiem was en na de afscheidsdienst gebruik gemaakt van de aula. Alles was echt super geregeld. Daardoor is het een bijzonder mooi en persoonlijk afscheid geworden, waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken. We bevelen Coppens Uitvaartverzorging dan ook bij iedereen aan.


Petra 


Pia J.M. Boot-de Beer 
Zeer fijne, persoonlijke begeleiding bij het regelen van de uitvaart. Het zoeken naar een alternatieve locatie voor de dienst (het was druk bij de crematoria) werd voortvarend en creatief ter hand genomen. Uiteindelijk is de keuze voor een andere locatie goed uitgepakt. Daardoor werd de dienst nog persoonlijker dan in een crematorium. We hebben vrij veel zelf geregeld (o.a. opmaak rouwkaarten, bloemen) maar kregen uitstekende begeleiding bij wat "overbleef".


Marjon Goorden Rommens  


Anita Hendrikx 
Zeer vriendelijk en betrokken uitvaartondernemer. Alles naar wens gedaan.


Eric van Gastel 
Uitstekend! Wij zijn heel tevreden over de begeleiding van Uitvaartzorg Coppens. De professionele en persoonlijke begeleiding was prima verzorgd. Ze gaan respectvol en met oprechte belangstelling om met de nabestaanden. Daarnaast een uitstekende nazorg en speciale dank aan Will voor de fijne begeleiding.


Eric Blom 
Het was echt geweldig. we zijn zeer onder de indruk. Super begeleiding, meer dan tevreden.


Ad Muijs 
Destijds bij de crematie van de broer van D Muijs-Koremans was de crematie en alles er omheen ook al zo goed. Dit duidt er op dat de begeleiding steeds heel goed is!


Sandra Notenboom 
Zeer professionele onderneming met veel warmte voor de nabestaanden. Irma Kerstens had veel goede ideeën en ze deed er alles aan om een mooi afscheid te verzorgen. Wij zijn 100% tevreden!


Jeanne Broeren -Rommers 
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en verzorging van de uitvaart,speciaal willen we bedanken Wil Buckens voor de persoonlijke begeleiding.


Jac en Gijs de Rooij 


Dhr. Kik 
De begeleiding van Irma was uitstekend. Zij stond altijd voor mij klaar. De advisering was uitgebreid en transparant, zodat ik weloverwogen de juiste keuzes kon maken. Ik werd op rustige en zeer vriendelijke wijze volledig ontzorgd. Mijn vrouw heeft een waardig afscheid gekregen. Met dank aan Woorddienstbegeleider Marijke Bekendam.


Corry Koornneef 
Warme en persoonlijke begeleiding Op het moment dat je geliefde overlijdt kom je in een stroomversnelling terecht. Hoe fijn is het als je bij de uitvaartonderneming de juiste mensen treft die je door de hectische week heen begeleiden en naar de herdenkingsdienst toewerken die de overledene toekomt. Dank aan Jeffrey die ons deze persoonlijke aandacht heeft gegeven. Door goed te luisteren heeft hij ruimte gecreëerd die wenselijk is bij een persoonlijke uitvaart. De flexibiliteit, de creativiteit en de empathie staan bij Coppens hoog in het vaandel. Wij hebben dit mogen ervaren, er is aan alles gedacht. Zo paste alles in elkaar en we kijken met een warm gevoel terug op deze week. Veel dank daarvoor.


Jolanda de Jongh-Baselier 
Direct een hele warme en persoonlijk begeleiding. Passende suggesties voor een mooi afscheid. Ook waan de nazorg wordt gedacht. Geen onverwachte/onduidelijke kosten, tevoren goed voorgelicht.


René Renne 
Het contact met Jeffrey is meer dan goed en persoonlijk verlopen; niet alleen na het overlijden maar ook tijdens het verblijf in hospice stond Jeffrey klaar om moeder bij te staan en te adviseren bij haar wensen.


Annie Schijven - Meesters 
Uitmuntend


Diana Gabriëls 


Roland Aarts 
Met sommige partijen hoop je zo weinig mogelijk te maken te hebben, maar als je elkaar dan toch kruist is het heel fijn en bijzonder dat de omgang zo fijn verloopt. Wij willen alle mensen achter Coppens uitvaartzorg bijzonder bedanken voor hun bijdrage aan het waardevolle afscheid.


Fam Bruijns 
Wij zijn erg goed opgevangen en begeleid door Prisca, we hebben het contact als erg fijn,warm, betrokken en persoonlijk ervaren. Hierdoor hebben we dan ook samen een heel mooi en waardig afscheid kunnen realiseren...


O. Vermunt-Bakx 
Zeer professioneel maar toch persoonlijk. Wij hebben het contact met Coppens als heel erg prettig ervaren.


Ad de Bruijn 
Uitstekend


Ab Witkamp 
Afscheid moeder als prettig en zeer persoonlijk ervaren.


<<< Terug