Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18001

SuAZe
Telefoon: 0612202858
Email: anita@suaze.nl
Website: www.suaze.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 14 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.2 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.4 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.2 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Miriam Schreurs
Anita heeft het voor elkaar gekregen om in bijzondere omstandigheden een heel persoonlijke uitvaart te verzorgen.


B.P. Stekkinger
Vakmanschap, heel duidelijk, warm en persoonsgericht. Veel aandacht voor de gezinsleden. Top!


Ineke Leeftink
Een fijne betrouwbare vrouw die zich goed kan inleven en zich goed kan verplaatsen in de mensen en situatie waar ze mee te maken heef5 ik zeker bij anderen zal aanbevelen.


J.W. Schoonheim
Een zeer vriendelijk en prettig persoon. Heeft ons heel goed bijgestaan tijdens de dingen die na een overlijden geregeld moeten worden.


J.W. Schoonheim
Een zeer vriendelijk en prettig persoon. Heeft ons heel goed bijgestaan tijdens de dingen die na een overlijden geregeld moeten worden.


Fenno Meijer
Anita heeft ons van het begin tot het eind persoonlijk, prettig en adequaat bijgestaan. Meer dan alleen uitvaartbegeleiding.


Vera Scholten
Betrokken, daadkrachtige begrafenisonderneemster. Komt haar afspraken na en werkt secuur


Marc R
Het is fijn om met Anita samen te werken, ze respecteert de wensen van de familie maar gebruikt haar ervaring om - waar nodig - wat bij te sturen. Ze geeft je een gevoel van rust in een tijd waarin je eigenlijk het idee hebt dat je heel erg moet haasten om allerlei zaken te regelen. Wat dat betreft neemt ze een groot stuk van de regie in handen. Ze let goed op belangrijke details die je zelf snel over het hoofd ziet en ze heeft alles onder controle. De uitvaart verliep zoals verwacht en de hele familie was erg gelukkig met Anita. Bedankt voor je steun en goede zorgen!


Yvonne uit den Bogaard
Een persoonlijk en warme begeleiding met een luisterend oor voor onze wens was. Het werd een mooi en respectvolle uitvaart mede dankzij anita. Top!!!


Krijna Klopman
Anita is een warm persoon die echt ons geholpen heeft om de uitvaart van mijn moeder zo persoonlijk mogelijk te maken. We zijn heel blij en dankbaar zoals zij met ons mee heeft gedacht. Ook de nazorg was heel fijn. Mvrg krijna Klopman


Eric Smid
Een uitermate professioneel bedrijf die op een zeer respectvolle wijze ons hebben geadviseerd en begeleid van het begin tot het einde.