<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 18001

SuAZe
Telefoon: 0612202858
Email: anita@suaze.nl
Website: www.suaze.nl

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 5 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.4 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.4 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Ruud van Gurp
De crematie van mijn moeder is door de professionele maar toch zeer persoonlijke betrokkenheid van Anita een mooi en gepast afscheid geworden. Alle zaken die we wilden (of juist niet wilden) konden overlegd worden, ze kwam met dingen waar we niet aan gedacht hadden en ontzorgde ons zo, dat alles heel soepel ging zonder dat we de details hoefden in te vullen. Heel veel dank dat je er voor ons was.


Miriam Schreurs
Anita heeft het voor elkaar gekregen om in bijzondere omstandigheden een heel persoonlijke uitvaart te verzorgen.


B.P. Stekkinger
Vakmanschap, heel duidelijk, warm en persoonsgericht. Veel aandacht voor de gezinsleden. Top!


Ineke Leeftink
Een fijne betrouwbare vrouw die zich goed kan inleven en zich goed kan verplaatsen in de mensen en situatie waar ze mee te maken heef5 ik zeker bij anderen zal aanbevelen.


J.W. Schoonheim
Een zeer vriendelijk en prettig persoon. Heeft ons heel goed bijgestaan tijdens de dingen die na een overlijden geregeld moeten worden.


J.W. Schoonheim
Een zeer vriendelijk en prettig persoon. Heeft ons heel goed bijgestaan tijdens de dingen die na een overlijden geregeld moeten worden.


Fenno Meijer
Anita heeft ons van het begin tot het eind persoonlijk, prettig en adequaat bijgestaan. Meer dan alleen uitvaartbegeleiding.


Vera Scholten
Betrokken, daadkrachtige begrafenisonderneemster. Komt haar afspraken na en werkt secuur


Marc R
Het is fijn om met Anita samen te werken, ze respecteert de wensen van de familie maar gebruikt haar ervaring om - waar nodig - wat bij te sturen. Ze geeft je een gevoel van rust in een tijd waarin je eigenlijk het idee hebt dat je heel erg moet haasten om allerlei zaken te regelen. Wat dat betreft neemt ze een groot stuk van de regie in handen. Ze let goed op belangrijke details die je zelf snel over het hoofd ziet en ze heeft alles onder controle. De uitvaart verliep zoals verwacht en de hele familie was erg gelukkig met Anita. Bedankt voor je steun en goede zorgen!


Yvonne uit den Bogaard
Een persoonlijk en warme begeleiding met een luisterend oor voor onze wens was. Het werd een mooi en respectvolle uitvaart mede dankzij anita. Top!!!


Krijna Klopman
Anita is een warm persoon die echt ons geholpen heeft om de uitvaart van mijn moeder zo persoonlijk mogelijk te maken. We zijn heel blij en dankbaar zoals zij met ons mee heeft gedacht. Ook de nazorg was heel fijn. Mvrg krijna Klopman


Kees Greevenbosch
Betrokken, kundig en nauwgezet in alle facetten. Keurige leiding van crematieplechtigheid. Goede suggesties voor praktische zaken (programma crematieplechtigheid, catering). Plezierig in contacten met alle nabestaanden.


Alfons van Loo
En zeer betrokken vrouw die alle ruimte aan de familie geeft om de uitvaart naar eigen idee vorm te geven. Haar benadering is heel persoonlijk gericht, adviserend zonder ook maar in het minst sturend te zijn. En toch hoef je als familie nergens achteraan te gaan: Alles wordt snel en uiterst zorgvuldig opgepakt (de term "ontzorgen" is zonder meer van toepassing).Als kind van de overledene (en ik spreek zonder meer namens de andere kinderen) ben ik bijzonder blij dat deze uitvaartondernemer de begrafenis van mijn moeder verzorgd heeft.


Ineke Nicolai
Wij hebben mevrouw A. Zengerink als een zeer prettig persoon ervaren. Zij heeft ons prima begeleid na de dood van onze moeder en vrouw om de uitvaart naar onze wens te regelen. Zij gaf ons daar de ruimte voor maar zij dacht prima met ons mee en gaf dan ook aan welke mogelijkheden er waren. Zij nam ruim voldoende contact met ons op via telefoon, WhatsApp of kwam persoonlijk langs. Wij waren blij met haar persoonlijke maar professionele begeleiding.


RCN Gerekink
Zeer prettig,vanaf de eerste ontmoeting een zeer goed gevoel.


Simone Volbeda
Anita is ons prima bevallen, ze is er waar nodig en stelt zich dienstbaar en deskundig op. Ze is volgend, adviserend waar nodig en komt met goed tips. Bovendien kent ze het netwerk goed. Daarnaast is zij empatisch, luistert goed naar onze wensen en prettig in de omgang. Dus alle lof!


Caroline de Gorter
Fantastisch persoon


MB Baar-Meyer
Lieve Anita, Bedankt voor alle goede zorg, we hebben de samewerking als heel prettig ervaren. Groetjes Wouter en Mia


Eric Smid
Een uitermate professioneel bedrijf die op een zeer respectvolle wijze ons hebben geadviseerd en begeleid van het begin tot het einde.