<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17002

Uitvaartverzorging Nanninga
Telefoon: 0561-613240
Email: info@uitvaartverzorgingnanninga.nl
Website: www.uitvaartverzorgingnanninga.nl

Jaar oprichting: 1997
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 40 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.1 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.2 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.3 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.4 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Fred Onrust 
Wij zijn heel erg tevreden hoe Nanninga alles heeft georganiseerd. Het was voor hen best ingewikkeld omdat het hele proces zich niet afspeelde in de plaats waar zij zijn gevestigd. Daarnaast was er nog sprake van een repatriëring naar geboorteland. Maar dit hebben zij fantastisch geregeld.


Lida 
Zomaar dank je wel zeggen, zou in dit geval te gemakkelijk zijn. Jullie liefdevolle en oprechte hulp, is echt enorm fijn. Soms heb je een ander nodig, en kun het niet alleen. Heel "rijk" ben je dan, met zulke mensen om je heen. Ik kan nog zoveel woorden gebruiken, al waren het er een miljard. Maar wat ik eigenlijk gewoon wil zeggen, Ik bedank jullie, met heel mijn hart.


Frans Fleer is 
In een verdrietige periode is het fijn als de uitvaartverzorger tijd en een luisterend oor heeft voor de familie. Ik heb het als dusdanig ervaren. Het contact verliep zeer fijn en voelde veilig.


Yvette Groen 
Fijne waardevolle uitvaart gehad. Precies zoals die bij mijn vader paste. Luidze heeft alle hulp ed geboden, heel prettig. We kennen deze onderneming al vele jaren omdat Nanninga meerdere uitvaarten in onze familie heeft gedaan. Wij zijn dik tevreden. Yvette.


Roderick van de Geer 
Wij hebben heel fijn samengewerkt met Natasja. De klik was er direct. Maar ze verstaat ook haar vak, in kennis als in persoonlijke begeleiding.


A Kraak-Claus 


Ruud Stemerding 
Persoonlijk, betrokken en zeer behulpzaam


Elly Koen  
Snel te bereiken, goede begeleiding.


N Slotboom -Meijboom. 
Alleen maar lof voor alles


Jacqueline Oosterbaan- Diever 
We hebben het Gea natuurlijk zelf ook al verteld, maar ze is een erg prettig persoon en heeft ons goed begeleidt tijdens het hele proces naar de uitvaart toe. ik hoop dat het nog een tijd duurt maar dan zouden we zeker weer een beroep op haar willen doen!


Trijn Hunneman  
Bij zoveel verdriet is het mooi dat Diny naast ons stond.


Tryntsje Kroondijk 
Natasja nam de hele situatie in de kleinschalige wooninstelling direct vanaf het begin goed in zich op. Ze kon goed omgaan met de verschillende reacties bij bewoners en begeleiders en bood iedereen de ruimte om op eigen wijze nog rustig afscheid te nemen van Jolanda. Ze leidde de herdenking voortreffelijk door iedereen de gelegenheid te geven om spontaan iets te zeggen. Het werd een waardig afscheid, die helemaal bij ons past en waar we dankbaar op terugkijken. Bedankt Natasja!


Robin Bijlsma-Gaarenstroom  
We hebben onze samenwerking als heel prettig ervaren onder de zware omstandigheden. We werden heel goed bijgestaan in alle keuzes en hebben zo een heel mooi afscheid voor onze moeder kunnen samenstellen. Meneer Fabriek was dag en nacht beschikbaar en had altijd een wijs woord. Zelfs op de vooravond van de crematie konden we nog een aantal kleine aanpassingen met hem doornemen en hij zorgde ervoor dat alles helemaal goed verliep. Ook een week of twee na de crematie kwam meneer Fabriek nog bij ons thuis om alles nog eens goed te bespreken en om te zien hoe het ons verging, dat was heel erg fijn.


Ageeth Bos 
Er is door de uitvaartverzorgers goed geluisterd naar onze wensen. We kregen deskundig advies als we twijfelden. We kijken met tevredenheid terug op de dagen voor de begrafenis en de begrafenis zelf.


A.F.P. Spin 
Uit het verleden is al gebleken dat Nanninga ons op zeer professionele en warme wijze begeleid. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de totale afwikkeling van alles. Ook de vragen die wij enkele weken na dato hadden werden heel netjes afgehandeld. Een groot compliment naar deze uitvaartondernemer !


T.Drost te Wolvega  
Buiten het feit dat we niet heel veel wensen hadden ,is de uitvaart zeer naar wens verlopen . Ook de communicatie naar mij als aanspreekpunt verliep vlot en correct .


T.Drost te Wolvega  
Buiten het feit dat we niet heel veel wensen hadden ,is de uitvaart zeer naar wens verlopen . Ook de communicatie naar mij als aanspreekpunt verliep vlot en correct .


Bouwhuis  
Betrokken. Tijd voor de nabestaanden.


An 


M.oostra 


Eelke Vlieger 
contact met de familie Nanninga als zeer prettig en warm ervaren. Veel aandacht voor persoonlijke wensen. Flexibel, in principe is alles mogelijk.


j Scholten 
de uitvaart was conform onze wens prima verzorgt


Michel Berk 


Henk Bisschop  
Was gewoon heel goed


Marjan Sikkes (dochter) 
Natasja heeft helemaal voldaan aan onze wensen. Een rustige betrouwbare kracht. Wij zijn heel blij dat zij de uitvaart heeft geregeld voor ons. Ze gaf ons vertrouwen dat het allemaal goed zou gaan.


Josefien Demmer 
Heel vertrouwd, veel aandacht voor de situatie ontvangen!


a dedden 
heel fijn in deze moeilijke dagen geweest. Veel uitgelegd aan ons allemaal vooral voor de kleinkinderen was dat geweldig.


y de Wagt van den Akker 
Het was allemaal goed geregeld en goed verzorgd en een prima contact


Lena Mastenbroek 
Kon niet beter! Als zeer betrokken ervaren


Ronald 
Wij zijn begeleid door natasja en dat is ons prettig bevallen


Frans Mahieu 
Geachte uitvaart verzorging Nanninga en Hr Ludze Fabriek. Het is mij een genoegen om via deze weg uw hele team nogmaals te bedanken voor alle goede zorgen rondom overledene . U heeft met heel veel geduld, liefde, betrokkenheid en bovenal uw deskundige advies u heeft voor mij al het werk uit handen genomen, daardoor had ik persoonlijk ook meer tijd om mijn eigen emoties te verwerken . Ook de verzorging in de koffiekamer was perfect . Al met al Voor iedereen een bijzondere mooie uitvaart zeker zijn kosten waard. ik kan het aan iedereen aanbevelen !!! Deze uitvaart is de derde binnen een jaar in mijn familie verzorgd door uit vaartverzorging Nanninga en allemaal dezelfde aandacht .


Jacqueline van Dooren 
Zeer prettige uitvaartonderneming.


Hilly visser 
Geheel naar wens en seer betrokken Dinie was voor mij een bekende en dat maakte het voor d familie en mij heel vertrouwd. Hartelijk dank voor de fitness begeleiding. Bedankt ! Hilly


Sipke te Buck 


Ben Negerman 


Johan Kleinsmit 
Alles is prima geregeld. Vakkundige medewerkers.


Andre Veurman 
Ik had al ervaring met Nanninga vanwege het overlijden van mijn moeder 14 jaar geleden, en die ervaring was ook goed.


mv s.flapper -jorritsma 
een warme persoonlijkheid met gevoel voor de nabestaanden .


A.Doedens 
Prima, Prima!!!!!


Gt de boer 


Marijke van der Heide 
Vriendelijk, geduldig, helder, luisterend,adviserend, ter zake kundig en persoonlijk.


Lolke Voolstra 
Het was prima voor elkaar


Mark 
Zeer net en duidelijk alle ins en outs uitgelegd en zeer goed met respect een hele nette afhandeling van het geheel, we zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken en bevelen hun ook echt aan.


Chandra Balster 
Alles was zeer goed geregeld. Het contact was erg prettig en fijn. Veel steun aan Natasja gehad.


Fria Louwes-Doodhagen 
Diny is een zeer prettige uitvaartverzorger, ze was er als we haar nodig hadden, kwam afspraken na. We hebben het contact als zeer prettig en professioneel ervaren. De uitvaart was uitstekend verzorgd.


Yvonne Doeven 
Uitvaart begleider heeft ons de weg gewezen naar een zeer persoonlijk afscheid van onze moeder, oma en overgrootoma. Wij hebben zelf een groot aandeel in het geheel kunnen hebben met op de “achtergrond “ het juiste advies hoe dit te realiseren zoals wij het voor ogen hadden. Een warm en persoonlijk afscheid met de onmisbare steun van Mw Hooisma.


annie geertsma 
Goede begeleiding, neemt de tijd voor ons .kon altijd bellen met vragen.


K. Veldhuizen-Pen 


G Hofstee 
Zeer tevreden


J Agricola 
Zeer persoonlijk. Luisteren goed naar onze wensen. Ook leuke inbreng van hun kant en goede adviezen. Ook goede begeleiding en betrekken van de kinderen bij het afscheid.


v.d. S 


B. De Boer - Schoonhoven 
Prima geregeld allemaal!


Henk oostra 
Heel persoonlijk. Word meegedacht om aan de wensen te voldoen, ook al zijn die niet voor de hand liggend. Zeer tevreden.


Joan Horbeek 
Dit was gewoon een super uitvaart, goed ingespeeld op de situatie, de wensen bleken allemaal mogelijk en ook de last minute veranderingen noodzakelijk vanwege Corona besmetting/quarantaine gooiden geen roet in het eten. De live stream was ook goed geregeld en het plaatje was gewoon af. Grote dank aan Ludze Fabriek en het Nanninga Team. Wij als kinderen hadden ons geen mooier afscheid van onze moeder kunnen voorstellen. Het was in 1x goed. Grote dank hiervoor. Familie Horbeek.


Janny Oosterhof-Lodewijk 


Bianca Zandijk 
Het was allemaal keurig geregeld,beter kon niet,ondanks het verdriet wat je hebt,verlicht het wel dat de uitvaart zo goed verzorgd werd,totaal geen zorgen daarover,gelijk een goed gevoel erbij!


Wiebe Veen 


Petra Boltjes-Koehoorn 
De medewerkers van Nanninga Uitvaartverzorging zijn zeer betrokken . Ze denken in deze moeilijke periode met je mee .Wijzen op mogelijkheden om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.


J.A.Wijers Klein Selle 
Zeer betrokken.


Rosé Eiland-Vrind 
Heel persoonlijk betrokken bij het voorbereiden van de uitvaart, de uitvaart zelf en de periode erna. Enige vervelende was de Coronaperiode, waardoor niet alles mogelijk was. Maar Ludze heeft ons dat doen vergeten. Dank voor de begeleiding en het feit dat ik altijd bij Wijnand terecht kon.


J.M. Tolsma-Sijbesma 
Zeer betrokken.


Fam. Wortelboer 
Er zijn twee personen betrokken geweest (excl. de chauffeur) die allebei veel wisten. Een goede overdracht geweest, niets twee keer hoeven vragen. Wij zijn zeer tevreden!


Wico Boonstra 
Is flexibel en neemt je indien gewenst alles uit handen. Is daarnaast warm en betrokken, ook nog in de periode na de uitvaart.


Mark de Vries 
Prima ervaring met deze uitvaartondernemer, zeer tevreden


H. Lasschuit 
De uitvaart van mijn moeder is door Nanninga uitstekend verzorgd. De warme, invoelende en toch soms zakelijke begeleiding van de uitvaartverzorgster Natasja in de periode tussen het overlijden en de crematie van mijn moeder is naar onze volle tevredenheid verlopen. Dit geldt ook voor de nazorg. Wij kijken met geen goed gevoel terug naar deze periode.


Fam. van der Lende 
Hele persoonlijke en professionele begeleiding waarin volledige ruimte was voor alle persoonlijke wensen. Altijd zeer snelle reacties op alle vragen en wijzigingen in het gehele proces. Ook alles binnen budget geregeld, geen verrassingen. Zeer goede service. Heel erg bedankt!


Franck Fluitman 


Mevr. B.J Willemsen 
Liefdevol, begripvol en alle aandacht en steun die je mag verwachten. De condoleance en crematieplechtigheid perfect naar wens verzorgd. Ze dragen je ook een warm hart toe d.m.v. een gedicht een boekje met mooie hartverwarmende verhalen en gedichten ter afsluiting.


Maat 
Prima begeleiding van afleggen tot en met crematie. Alles goed geregeld en begeleid. Ook alle tijd voor de nabestaanden.


Ruud 
respectvol komt afspraak na.


Janneke Boek Sylvia 
Een hele fijne uitvaartondernemer. Alles netjes geregeld.


Miriam Majoor 
Persoonlijk contact met de uitvaartbegeleider is heel belangrijk. Diny was heel prettig aanwezig, ze had veel oog voor onze wensen en kwam ook met creatieve oplossingen als we het zelf even niet meer wisten. De uitvaart is hierdoor heel persoonlijk geweest en zeer zeker naar onze wens.


Marjan 


Familie Hofstra 
Fijn en goed contact. Er werd goed meegedacht dit maakte dat we op een fijne manier afscheid hebben kunnen nemen.


A.Baron 
De hele uitvaart is zeer professioneel begeleid. Er is op een geweldige manier ruim aandacht besteed aan de omstandigheden. Dit was buiten de verplichten om. Zeer tevreden.


Joke Olislagers 
Toegankelijk, prettige sfeer, persoonlijk benadering, snelle reactie.


A schuurman ijben 
Zeer goed Goede uitleg Begrip vol Ook werden de 5 kleinkinderen er goed bij betrokken


F.H.Sterkenburgh 
Heel goed contact gehad. Uitvaart en begeleiding dik voor mekaar.


I.H. Ottervanger en S.C.W. Kruimel-Ottervanger 
Wij hebben het contact met Ina en haar collega's als zeer prettig ervaren. Er werd goed de tijd genomen voor alle keuzes die gemaakt moesten worden waarbij alle ruimte gegeven werd voor eigen initiatieven. Wij kijken terug op een respectvol en liefdevol afscheid van onze moeder wat nu nog meehelpt bij het verwerken van ons verdriet.


<<< Terug