Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17001

Uitvaart Midden-Delfland
Telefoon: 06-38041754
Email: info@uitvaartmiddendelfland.nl
Website: www.uitvaartmiddendelfland.nl

Jaar oprichting: 2017
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 15 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.3 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Matilde Siklosi 
In de laatste periode van mijn moeders leven, hebben we samen veel gesproken (en ook geregeld) m.b.t. haar uitvaart. Wist eigenlijk precies wat ik wilde maar probeer dat maar eens te Googlen in een paar woorden. Toch kwam ik na wat zoekwerk uit op website van Uitvaart Midden-Delftland; een sfeervolle presentatie van de opbaarkamer in huiselijke kring. Precies wat ik voor ogen had. Toen het moment daar was, heb ik puur op basis hiervan Walter van Leeuwen benaderd. Hij nam direct alles uit handen, alleen bleek helaas de opbaarkamer al bezet. “Komt goed, geen zorgen”, zei hij en inderdad de volgende dag toen Walter mij thuis bezocht, had hij geregeld dat mijn moeder toch in een fijne kamer opgebaard kon worden. Ik kreeg een sleutel en was 24/7 welkom. Mijn drie tieners hebben dit als heel prettig ervaren. Op de dag van de uitvaart had Walter zelfs een gebakje geregeld zodat we in stijl afscheid konden nemen van haar. De kinderen hebben met elkaar de kist gedragen. In deze moeilijke periode was alles van begin tot en met de uitvaart en zelfs erna in de ‘nazorg’ tot in de puntjes geregeld, op een hele fijne warme manier. Totale ontzorging. Super fijn!


Anca 
Hele fijne kleinschalige uitvaartondernemer die ons overal doorheen heeft geholpen. Zeer tevreden


Dhr. A. van Paassen 
We zijn heel tevreden met alles wat Walter van Leeuwen heeft gedaan. Alles is in goed overleg gegaan en de wensen zijn vervuld en alle afspraken zijn nagekomen. Walter was erg betrokken en heeft ons op een prettige manier begeleid.


J.c.m. Bruyn van Rozenburg  
Duidelijke en heldere communicatie Goed naar onze wensen geluisterd en ons geadviseerd . Duidelijk draaiboek, en verteld wanneer wat ging gebeuren. Vriendelijke ingetogen en meevoelende uitvaart begeleider.


Anneke van Adrichem-van der Hoeven 
Het was een hele mooie uitvaart waarbij alle wensen van zowel de overledene alsook van de nabestaanden gerealiseerd konden worden. Het heeft ons veel troost gegeven.


W van Dam 
Erg fijn en effectief. Aanrader


Barry Priem 
Mijn ervaring met uitvaart centrum Midden Delfland kan ik om schrijven als zeer prettig.Ook de mogelijkheid van de 24 uur rouwkamer is zeer goed. Daan heeft mij en mijn naasten begeleid vanaf moment na een uur van het overlijden van mijn moeder. Dagelijks goed contact gehad over de invulling van de uitvaart wensen en lopende zaken. Kortom zeer kundig, persoonlijk, warm, uitmuntend! Grote complimenten aan Daan en Walter. Barry Priem


Camile van Haaren 
Walter doet het fantastisch!!! Met veel passie en liefde.


J.P. Holierhoek 
Wij vonden Walter een zeer goede uitvaart begeleider zeer attent en goede voorstellen. En zeer flexcibele en kordaat handelen met wijzigen van div. situaties van de uitvaart. Wij zijn zeer tevreden over het hele traject wat wij mede door hem goed doorlopen hebben.


Frank Crama 
Zeer persoonlijke en aangename uitvaartverzorger. Walter heeft samen met Saskia Klein een hele warme en mooie uitvaart verzorgd helemaal naar de wens van mijn vrouw en mijzelf en onze kinderen.


Angela 
Fijn contact en prettige manier waarop Walter het proces begeleidt. Telkens weer naar de volgende stap.


Rob van Beek 
Door de persoonlijke aandacht van de uitvaarondernemer, de betrokkenheid de nazorg en het ontzorgen is het een mooi ,warm en gedenkwaardig afscheid geworden. Alles was tot in de puntjes verzorgt en op zo'n dag waar emoties zeer aanwezig zijn is het meer dan fijn dat we ons geen moment hebben moeten bemoeien met wat voor aspect dan ook van de uitvaart. Hulde.


p.j.m.vijverberg 
Goede ervaring via 2 uitvaarten. Pakt zaken goed op en koppelt informatie juist door. Neemt zaken uit handen.


Ben van Leeuwen 
Wij als familie hebben de uitvaart als waardevol ervaren, dit is heel fijn om op terug te kijken.


Mariette Koop 
Een deskundige, prettige uitvaartbegeleider die ruimte laat voor de eigen sfeer en de wens van de familie en tegelijkertijd zijn kennis inbrengt door de juiste suggesties te doen waardoor het beter wordt.


Berry van den Ende 
Uitvaart Delfland heeft met Walther van Leeuwen een zeer persoonlijke begeleiding verzorgd voor de uitvaart van mijn vader. Vanuit de zeer mooie locatie in Sion heeft hij het hele proces op een erg fijne en persoonlijke manier begeleid en geleid. Met zijn ontspannen wijze van opereren hebben wij echt samen met Walter een mooi gehad. Ik kan iedereen Walter van harte aanbevelen in deze situatie.


Monique Pelt-Kleinherenbrink  
Geweldige begeleiding, Saskia denkt echt met je mee.


P.C.M.Duijndam 
Saskia, die Marcel goeddeels verving wegens vacantie, heeft de nabestaanden en de gasten optimaal begeleid, de dierbare overledene prachtig helpen uitwuiven.


Wendy van Gemerden-Kok 
Ik wil Walter en Saskia heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen voor mijn vader..het was erg prettig en zeker heel persoonlijk!


Familie Vollering 
Als je een persoonlijke uitvaartondernemer zoekt, dan ben je bij Walter van Leeuwen echt aan het juiste adres. De waardevolle uitvaart van onze pa, is met zoveel liefde geregeld en begeleid. Het was een hele prettige samenwerking waarin echt alles bespreekbaar was.


Greet Frankena 
Wij hebben de samenwerking met deze uitvaartondernemer als zeer positief ervaren. Kleine organisatie waarbij je gelijk in contact staat met de uitvaartondernemer. Zeer persoonlijk, korte lijntjes, goede adviezen en erg slagvaardig. Ook de mensen/organisaties waar deze onderneming mee samenwerkt zijn top. Verder een mooie, zeer goed verzorgde locatie met mogelijkheid om de overledene op te baren. Wat ook heel fijn is, is dat je op ieder moment van de dag beschikking kunt hebben over de locatie en de overledene kan bezoeken. Dit alles heeft er voor gezorgd dat wij met een heel goed gevoel terugkijken op deze periode.


Hans Dijkxhoorn 
Walter van Leeuwen heeft het op alle fronten goed gedaan. Wat voor ons ideaal was is dat Walter bij ons in de buurt woont. Goed bereikbaar en zeer professioneel gewerkt.


Adrienne Haan 
Het was fantastisch


Robert Govaart 
Tijdens de verschillende fases van de uitvaart zijn wij zeer goed bijgestaan. Veel aandacht en zorg voor ons als nabestaanden en alles was erg goed geregeld voor tijdens en ook vooral nog na de uitvaart. We hebben een hele mooie en goed verzorgde plechtigheid gehad. Een hele ontzorging in een moeilijke tijd.


Peter Nederpel 
Walter heeft echt uitstekend werk verricht, hij staat direct voor je klaar, heeft een heel prettige en persoonlijke benadering en dit zorgt voor een vooral goede en zorgvuldige ondersteuning. Dit heeft ons enorm geholpen om alles goed te kunnen regelen en te zorgen voor een prachtig en persoonlijk afscheid, nogmaals onze dank daarvoor!


M. Van Nunspeet 
Heel fijne begeleiding, goed en snel contact. Het is een zeer persoonlijke uitvaart geworden, erg mooi!


Nancy Scholten 
Wij zijn erg dankbaar voor hoe Walter is en hoe hij alles heeft verzorgd. Al had ik natuurlijk deze uitvaart niet willen meemaken gezien het feit dat mijn zoon op 23 jarige leeftijd is doodgereden. Maar Walter is zo’n grote steun.


Els van Leeuwen  
Wij hebben een zeer mooie liefdevolle en persoonlijke uitvaart gehad voor mijn moeder. Voor, tijdens, en na de uitvaart is Walter een grote steun geweest.


Jose Hoekstra 
Guus heeft met Walter zijn crematie voor zijn overlijden kunnen bespreken. Wat hem rust gaf en dat de uitvaart geworden is zoals Guus het gewenst had. Ook de begeleiding van Walter naar mij en onze kinderen was geweldig, hij betrok onze kinderen overal bij zodat zij ook goed afscheid van hun vader hebben kunnen nemen. Waar heel veel dank voor.


familie van der Meer 
Walter heeft het heel goed gedaan. We hebben voor Walter gekozen omdat hij vijf jaar geleden ons ook uitstekend begeleid heeft bij de uitvaart van onze vader. Hij heeft veel zaken uit handen genomen, dat gaf een geruststellend gevoel en veel steun. Persoonlijke aandacht, voelde goed aan wat wij wilden. Bracht ook ideeën naar voren zonder opdringerig te zijn. Deed wat nodig is en was van alle markten thuis. We zijn heel tevreden over de samenwerking en hoe alles verlopen is.


Fam. Bentvelsen 
Wij hebben de samenwerking met deze uitvaartondernemer als zeer plezierig ervaren! Hij was erg betrokken en ging zeer accuraat te werk. Alles werd tot in de puntjes naar onze wens geregeld.


M. van den Enden-Vieveen 
Walter heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en daar op ingespeeld. We hadden zelf ook al een aantal ideeën en wensen, die heeft hij kunnen realiseren. Maar we hadden nog een paar vragen, daar heeft hij heel goed op ingespeeld. Zijn hulp (en die van de drukker) bij het ontwerp van de rouwkaart, en de tip voor de professionele zangers waren hierbij zeer waardevol. We konden hem altijd benaderen met onze vragen en kregen steeds feedback en updates over de ontwerpen, het draaiboek en de liturgie voor de uitvaartdienst in de katholieke kerk in ons dorp. Hij kwam ook met ideeën waar we zelf niet aan gedacht hadden, maar die de uitvaart nog persoonlijker hebben gemaakt. Met name zijn suggestie wat te doen met de grote verzameling van mijn moeder resulteerde in een prachtige herinnering voor velen. We hebben zelfs reacties gehad van mensen dat ze nog nooit zo'n mooie uitvaart hadden meegemaakt. Er is niets wat we achteraf anders zouden hebben gewild.


Maaike Tersmette 


HM Toso Karlas 
Als zeer prettig ervaren.Ik had het volste vertrouwen in deze uitvaartondernemer en vond het fijn dat hij met mijn wensen meedacht en ze zo goed mogelijk uit voerde


cavavgogh 
walter was fantasties


J.G. Schnoor 
Gedurende de moeilijke periode vlak na het overlijden van onze moeder en oma hebben wij de begeleiding van Walter als zeer prettig en professioneel ervaren.


M. van Beek 
Uitvaartondernemer dacht goed mee, reageerde snel en adequaat en kwam met waardevolle suggesties voor een persoonlijk afscheid.


Wendy den Ouden 
Wij hebben Walter als zeer prettig ervaren. Walter is heel mensgericht en weet heel goed in te spelen op de (diverse) wensen en behoeften. Wij hebben veel steun van hem gekregen; in praktische zin, maar ook op het emotionele vlak. Hij was voor ons een houvast in de moeilijke periode na het plotselinge overlijden. Dankzij Walter is ook de uitvaart prachtig en heel persoonlijk geweest; helemaal zoals wij het wilden. Ook het nog aanwezige contact na de uitvaart wordt door ons zeer gewaardeerd.


Jacqueline Gerritse  


Helma Veenstra 
Wij hebben een zeer goede ervaring met Walter. Hij was enorm betrokken en stond altijd voor ons klaar. Hij dacht mee in de wens van onze (schoon) moeder en dat was heel prettig. Hij was aanwezig als we hem nodig hadden maar zeker niet te veel op de voorgrond. Met alle respect heeft hij ons als familie bijgestaan.


Mevr. R van Marrewijk en Jolanda Vriesde van Marrewijk 
Wij zijn de uitvaartondernemer zeer dankbaar voor zijn persoonlijke en zeer goede begeleiding. Hij nam ons heel veel werk uit handen en heeft een mooie bijdrage geleverd aan de uitvaart.


M. van der Hoeven 
Wij kunnen met een goed gevoel terug kijken op een mooie uitvaart. Veel zaken zijn voor ons uit handen genomen en dat gaf een geruststellend gevoel.


Ravianne van Vliet  
Walter en zijn collega Saskia hebben ons fantastisch begeleid tijdens de uitvaart van mijn vader. Met volledige aandacht, heel veel warmte en begrip. De uitvaart zelf had hierdoor een zilveren randje. Verder was ook alles tot in de puntje georganiseerd en geregeld. Heel veel dank!


Corinne vd Schans  
Een uitvaart die niet mooier en persoonlijker kon. Door toevoegingen van de uitvaartverzorgster is het afscheid van hun vader voor mijn 3 jonge kinderen bijzonder mooi en waardevol geworden. De uitvaartverzorgster was heel betrokken en we kijken met een warm gevoel terug op deze emotionele dag.


Ini Dijkshoorn de Jong 
Kalm en rustig en begaan met de situatie


Ferry Driessen 
Mijn vrouw en ik hebben deze uitvaartverzorger (Walter van Leeuwen) meerdere keren meegemaakt. Vandaar dat wij voor Walter van Leeuwen hebben gekozen. Door de persoonlijke benadering van de uitvaartverzorger is het contact optimaal. Vandaar dat onze waardering zo hoog is. Onze vrienden, waarbij Walter van Leeuwen ook de uitvaart heeft verzorgd waren ook zeer tevreden.


F. M. Groot van Winden 
Het is een fijne man met voldoende begeleiding in deze moeilijke tijd.


Emmy Donkers 
Wij kende Walter al van een eerdere Uitvaart, en mijn man heeft aangegeven dat hij Walter wilde voor zijn uitvaart En hij heeft het geweldig geregeld samen met ons,het was geweldig


Dolinda van Vliet 
Er is alles aan gedaan om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.


Vincent Gronsveld 
Uitstekend geregeld allemaal en een grote steun in deze moeilijke tijd.


Annie van den Bos den Dulk 
Uitvaart Midden-Delfland van Walter van Leeuwen heeft de uitvaart van mijn man Jan, onze (schoon)vader en opa heel goed begeleidt. De persoonlijke aandacht en begeleiding hebben wij als zeer prettig ervaren. De afscheidsdienst was goed geregeld. Kortom, een mooier afscheid hadden wij ons niet kunnen wensen. Dankjewel Walter


Ronald van Ruijven 
Met Walter kwam er ook rust binnen en dat is erg fijn in een hectische tijd. De uitvaart van mijn moeder is nog mooier geworden dan van te voren bedacht.


Loes van der Maarel 
Walter van Leeuwen van Uitvaart Midden-Delfland heeft ons zeer goed begeleidt bij het afscheid van mijn moeder. Bij vragen kregen we vrijwel direct antwoord (zowel digitaal en via de telefoon). Walter heeft een zeer persoonlijke manier van ondersteunen bij de uitvaart en heeft alle verzoeken kunnen realiseren.


J Dukker 
gewoon goed


N.M. van Paassen 
Fantastische begeleiding. Er is vanuit de eigen passie gehandeld.


Cora Duijndam 
Een zeer betrokken persoon , denkt aan alles en haalt heel veel zorg uit je handen


L.N. van den Akker ( zoon van de overledene) 
Deze uitvaartondernemer heeft ons bijzonder goed geholpen zeker in de nachtelijle uren (3.00 uur) omdat de overledene 's nacht moest worden vervoerd naar een gekoelde ruimte buiten het verzorgingshuis.


W.G. Vermeulen 
Zeer persoonlijke benadering, altijd bereikbaar/beschikbaar, aanwezig zonder aanwezig te zijn. In een moeilijke tijd als heel prettig ervaren.


Familie van Winden 
Wij hebben de begeleiding van Walter als zeer persoonlijk en betrokken ervaren. Precies zoals wij het wilden. Het was heel fijn om het samen met Walter te doen.


Zonderop 


Peter Hazeveld 
Zeer goed en zeer betrokken is al de tweede uitvaart die Walter voor ons heeft gedaan!!


Linders 
Zeer goede begeleiding gehad, tot in de puntjes verzorgd


Ank Hagendijk 
Ik ben zeer goed begeleid door Walter. Ook me gezin. Hij had hele goeie tips. Niks opdringends maar waar we rustig over na konden denken en op het moment waar konden maken als het goed voelde. Dankzij Walter kunnen wij terugkijken op een warm en liefdevol afscheid van me man. Ik zou Walter zeker aanbevelen!!! Bedankt Walter ook namens me gezin.


elly sonneveld 
Met tact en gevoel heeft de hr Walter van Leeuwen mij ondersteund en begeleid in dit moeilijke proces zodat het een warm en persoonlijk afscheid is geworden van mijn man.


Marijke Aartsen 
De uitvaartondernemer komt zeer betrouwbaar over, luistert goed naar de wensen en denkt daarin mee zonder op de voorgrond te treden. Ook tijdens de uitvaart is de uitvaartondernemer heel attent zonder opdringerig te zijn, waardoor wordt zoals gewenst.


Manon van lent 
Walter dank voor de goede zorgen. Wat een mooie laatste reis was het ❤️


Mvr. Andoetoe-Smit 
Heel fijn hoe Walter alles heeft verzorgt conform de wens van mijn man. Ook de diversen bezoeken aan huis en de ongedwongen sfeer. Ik kan Walter aan iedereen aanbevelen. Onze dank ook namens mijn kinderen.


Jeanineke Akkerman 
Wat zijn wij goed begeleid door Uitvaart Midden-Delfland in een voor ons verdrietige periode. Er werd meegedacht en oa alle lastige administratieve zaken die geregeld moesten worden werden uit handen gehaald. Als familie hebben wij het contact met Walter als warm en persoonlijk ervaren. Korte lijntjes waardoor onze wensen snel waren geregeld en we er, ondanks ons verdriet, er een hele mooie herinneringsdag van hebben gemaakt.


Petra Wisse 
Goede communicatie vooraf en de uitvaart zelft tot in de puntjes verzorgd.


G Sommerhalder 
Walter is een innemende persoonlijkheid die op een aangename manier de volledige coördinatie van je overneemt. Bij de uitvaart van mijn moeder waren er nogal wat tijdgebonden uitdagingen met familie uit het buitenland. Walter heeft het allemaal voor elkaar gekregen. Ook de uiteindelijke uitvaartdienst is perfect en volledig volgens onze wens verlopen. Walter is stipt, correct, respectvol en maakt het waar. We zijn allemaal uitermate tevreden. Bedankt Walter!


Peter Kok 
Walter heeft op een rustige en ontspannen wijze de uitvaart van onze moeder verzorgd. De communicatie was duidelijk, op een aantal punten waar wij geen idee van hadden wist hij ons zeer goed te adviseren. Tussentijds hield hij ons de hoogte van gemaakte afspraken, het was prettig met hem te overleggen. Hierdoor was de uitvaart wat wij ervan verwachtten: persoonlijk en herkenbaar voor alle betrokkenen.


Tonny Wubben 


<<< Terug