<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 17001

Uitvaart Midden-Delfland
Telefoon: 06-38041754
Email: info@uitvaartmiddendelfland.nl
Website: www.uitvaartmiddendelfland.nl

Jaar oprichting: 2017
Keurmerkhouder sinds: 2018


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 21 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.2 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


familie van der Meer 
Walter heeft het heel goed gedaan. We hebben voor Walter gekozen omdat hij vijf jaar geleden ons ook uitstekend begeleid heeft bij de uitvaart van onze vader. Hij heeft veel zaken uit handen genomen, dat gaf een geruststellend gevoel en veel steun. Persoonlijke aandacht, voelde goed aan wat wij wilden. Bracht ook ideeën naar voren zonder opdringerig te zijn. Deed wat nodig is en was van alle markten thuis. We zijn heel tevreden over de samenwerking en hoe alles verlopen is.


Fam. Bentvelsen 
Wij hebben de samenwerking met deze uitvaartondernemer als zeer plezierig ervaren! Hij was erg betrokken en ging zeer accuraat te werk. Alles werd tot in de puntjes naar onze wens geregeld.


M. van den Enden-Vieveen 
Walter heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en daar op ingespeeld. We hadden zelf ook al een aantal ideeën en wensen, die heeft hij kunnen realiseren. Maar we hadden nog een paar vragen, daar heeft hij heel goed op ingespeeld. Zijn hulp (en die van de drukker) bij het ontwerp van de rouwkaart, en de tip voor de professionele zangers waren hierbij zeer waardevol. We konden hem altijd benaderen met onze vragen en kregen steeds feedback en updates over de ontwerpen, het draaiboek en de liturgie voor de uitvaartdienst in de katholieke kerk in ons dorp. Hij kwam ook met ideeën waar we zelf niet aan gedacht hadden, maar die de uitvaart nog persoonlijker hebben gemaakt. Met name zijn suggestie wat te doen met de grote verzameling van mijn moeder resulteerde in een prachtige herinnering voor velen. We hebben zelfs reacties gehad van mensen dat ze nog nooit zo'n mooie uitvaart hadden meegemaakt. Er is niets wat we achteraf anders zouden hebben gewild.


Maaike Tersmette 


HM Toso Karlas 
Als zeer prettig ervaren.Ik had het volste vertrouwen in deze uitvaartondernemer en vond het fijn dat hij met mijn wensen meedacht en ze zo goed mogelijk uit voerde


cavavgogh 
walter was fantasties


J.G. Schnoor 
Gedurende de moeilijke periode vlak na het overlijden van onze moeder en oma hebben wij de begeleiding van Walter als zeer prettig en professioneel ervaren.


M. van Beek 
Uitvaartondernemer dacht goed mee, reageerde snel en adequaat en kwam met waardevolle suggesties voor een persoonlijk afscheid.


Wendy den Ouden 
Wij hebben Walter als zeer prettig ervaren. Walter is heel mensgericht en weet heel goed in te spelen op de (diverse) wensen en behoeften. Wij hebben veel steun van hem gekregen; in praktische zin, maar ook op het emotionele vlak. Hij was voor ons een houvast in de moeilijke periode na het plotselinge overlijden. Dankzij Walter is ook de uitvaart prachtig en heel persoonlijk geweest; helemaal zoals wij het wilden. Ook het nog aanwezige contact na de uitvaart wordt door ons zeer gewaardeerd.


Jacqueline Gerritse  


Helma Veenstra 
Wij hebben een zeer goede ervaring met Walter. Hij was enorm betrokken en stond altijd voor ons klaar. Hij dacht mee in de wens van onze (schoon) moeder en dat was heel prettig. Hij was aanwezig als we hem nodig hadden maar zeker niet te veel op de voorgrond. Met alle respect heeft hij ons als familie bijgestaan.


Mevr. R van Marrewijk en Jolanda Vriesde van Marrewijk 
Wij zijn de uitvaartondernemer zeer dankbaar voor zijn persoonlijke en zeer goede begeleiding. Hij nam ons heel veel werk uit handen en heeft een mooie bijdrage geleverd aan de uitvaart.


M. van der Hoeven 
Wij kunnen met een goed gevoel terug kijken op een mooie uitvaart. Veel zaken zijn voor ons uit handen genomen en dat gaf een geruststellend gevoel.


Ravianne van Vliet  
Walter en zijn collega Saskia hebben ons fantastisch begeleid tijdens de uitvaart van mijn vader. Met volledige aandacht, heel veel warmte en begrip. De uitvaart zelf had hierdoor een zilveren randje. Verder was ook alles tot in de puntje georganiseerd en geregeld. Heel veel dank!


Corinne vd Schans  
Een uitvaart die niet mooier en persoonlijker kon. Door toevoegingen van de uitvaartverzorgster is het afscheid van hun vader voor mijn 3 jonge kinderen bijzonder mooi en waardevol geworden. De uitvaartverzorgster was heel betrokken en we kijken met een warm gevoel terug op deze emotionele dag.


Ini Dijkshoorn de Jong 
Kalm en rustig en begaan met de situatie


Ferry Driessen 
Mijn vrouw en ik hebben deze uitvaartverzorger (Walter van Leeuwen) meerdere keren meegemaakt. Vandaar dat wij voor Walter van Leeuwen hebben gekozen. Door de persoonlijke benadering van de uitvaartverzorger is het contact optimaal. Vandaar dat onze waardering zo hoog is. Onze vrienden, waarbij Walter van Leeuwen ook de uitvaart heeft verzorgd waren ook zeer tevreden.


F. M. Groot van Winden 
Het is een fijne man met voldoende begeleiding in deze moeilijke tijd.


Emmy Donkers 
Wij kende Walter al van een eerdere Uitvaart, en mijn man heeft aangegeven dat hij Walter wilde voor zijn uitvaart En hij heeft het geweldig geregeld samen met ons,het was geweldig


Dolinda van Vliet 
Er is alles aan gedaan om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.


Vincent Gronsveld 
Uitstekend geregeld allemaal en een grote steun in deze moeilijke tijd.


Annie van den Bos den Dulk 
Uitvaart Midden-Delfland van Walter van Leeuwen heeft de uitvaart van mijn man Jan, onze (schoon)vader en opa heel goed begeleidt. De persoonlijke aandacht en begeleiding hebben wij als zeer prettig ervaren. De afscheidsdienst was goed geregeld. Kortom, een mooier afscheid hadden wij ons niet kunnen wensen. Dankjewel Walter


Ronald van Ruijven 
Met Walter kwam er ook rust binnen en dat is erg fijn in een hectische tijd. De uitvaart van mijn moeder is nog mooier geworden dan van te voren bedacht.


Loes van der Maarel 
Walter van Leeuwen van Uitvaart Midden-Delfland heeft ons zeer goed begeleidt bij het afscheid van mijn moeder. Bij vragen kregen we vrijwel direct antwoord (zowel digitaal en via de telefoon). Walter heeft een zeer persoonlijke manier van ondersteunen bij de uitvaart en heeft alle verzoeken kunnen realiseren.


J Dukker 
gewoon goed


N.M. van Paassen 
Fantastische begeleiding. Er is vanuit de eigen passie gehandeld.


Cora Duijndam 
Een zeer betrokken persoon , denkt aan alles en haalt heel veel zorg uit je handen


L.N. van den Akker ( zoon van de overledene) 
Deze uitvaartondernemer heeft ons bijzonder goed geholpen zeker in de nachtelijle uren (3.00 uur) omdat de overledene 's nacht moest worden vervoerd naar een gekoelde ruimte buiten het verzorgingshuis.


W.G. Vermeulen 
Zeer persoonlijke benadering, altijd bereikbaar/beschikbaar, aanwezig zonder aanwezig te zijn. In een moeilijke tijd als heel prettig ervaren.


Familie van Winden 
Wij hebben de begeleiding van Walter als zeer persoonlijk en betrokken ervaren. Precies zoals wij het wilden. Het was heel fijn om het samen met Walter te doen.


Zonderop 


Peter Hazeveld 
Zeer goed en zeer betrokken is al de tweede uitvaart die Walter voor ons heeft gedaan!!


Linders 
Zeer goede begeleiding gehad, tot in de puntjes verzorgd


Ank Hagendijk 
Ik ben zeer goed begeleid door Walter. Ook me gezin. Hij had hele goeie tips. Niks opdringends maar waar we rustig over na konden denken en op het moment waar konden maken als het goed voelde. Dankzij Walter kunnen wij terugkijken op een warm en liefdevol afscheid van me man. Ik zou Walter zeker aanbevelen!!! Bedankt Walter ook namens me gezin.


elly sonneveld 
Met tact en gevoel heeft de hr Walter van Leeuwen mij ondersteund en begeleid in dit moeilijke proces zodat het een warm en persoonlijk afscheid is geworden van mijn man.


Marijke Aartsen 
De uitvaartondernemer komt zeer betrouwbaar over, luistert goed naar de wensen en denkt daarin mee zonder op de voorgrond te treden. Ook tijdens de uitvaart is de uitvaartondernemer heel attent zonder opdringerig te zijn, waardoor wordt zoals gewenst.


Manon van lent 
Walter dank voor de goede zorgen. Wat een mooie laatste reis was het ❤️


Mvr. Andoetoe-Smit 
Heel fijn hoe Walter alles heeft verzorgt conform de wens van mijn man. Ook de diversen bezoeken aan huis en de ongedwongen sfeer. Ik kan Walter aan iedereen aanbevelen. Onze dank ook namens mijn kinderen.


Jeanineke Akkerman 
Wat zijn wij goed begeleid door Uitvaart Midden-Delfland in een voor ons verdrietige periode. Er werd meegedacht en oa alle lastige administratieve zaken die geregeld moesten worden werden uit handen gehaald. Als familie hebben wij het contact met Walter als warm en persoonlijk ervaren. Korte lijntjes waardoor onze wensen snel waren geregeld en we er, ondanks ons verdriet, er een hele mooie herinneringsdag van hebben gemaakt.


Petra Wisse 
Goede communicatie vooraf en de uitvaart zelft tot in de puntjes verzorgd.


G Sommerhalder 
Walter is een innemende persoonlijkheid die op een aangename manier de volledige coördinatie van je overneemt. Bij de uitvaart van mijn moeder waren er nogal wat tijdgebonden uitdagingen met familie uit het buitenland. Walter heeft het allemaal voor elkaar gekregen. Ook de uiteindelijke uitvaartdienst is perfect en volledig volgens onze wens verlopen. Walter is stipt, correct, respectvol en maakt het waar. We zijn allemaal uitermate tevreden. Bedankt Walter!


Peter Kok 
Walter heeft op een rustige en ontspannen wijze de uitvaart van onze moeder verzorgd. De communicatie was duidelijk, op een aantal punten waar wij geen idee van hadden wist hij ons zeer goed te adviseren. Tussentijds hield hij ons de hoogte van gemaakte afspraken, het was prettig met hem te overleggen. Hierdoor was de uitvaart wat wij ervan verwachtten: persoonlijk en herkenbaar voor alle betrokkenen.


Aad Lupker 
Uitstekende persoonlijke benadering van de uitvaartondernemer. Alles was top geregeld. Het privé karakter bij de opbaring was TOP.


Leon Van Paassen 
Walter is een fijn persoon, heeft oog voor naasten en details. Alles is persoonlijk en strak volgens een boekje. Wij bedanken hem hartelijk voor de fijne begeleiding bij de uitvaart van onze moeder dit jaar en onze vader 4 jaar geleden.


Merle van Nunspeet 
Door de professionele, maar ook persoonlijke benadering is het een zeer mooi waardig afscheid geweest. Precies zoals wij dit wilden hebben. Ook de rouwkamer, waar wij 24 uur per dag mochten komen, was een fijne plek, waar wij als familie op een rustige manier afscheid konden nemen.


John van der Meer 


J.C.M van Zon 
zeer betrokken,en hij voelde ons aan.Kwam met mooie ideen en heeft ons geweldig begeleid. We hadden geen mooier afscheid kunnen wensen.


Marco Heemskerk 
Persoonlijk, zorgzaam en niks is teveel. Zeer mooie ruimte waar overledene opgebaard ligt in een rustieke omgeving. Alles tot en met het einde helemaal top geregeld en in zeer goed en duidelijk overleg.


Leo 
Vanaf het eerste telefoontje tot de nazorg: Walter regelde alles perfect. Heel professioneel, snel en kordaat handelen, duidelijke uitleg over mogelijke opties en alle te nemen beslissingen. Zeer prettig/losjes in de omgang, met oog voor een lach en een traan. Familie is dankbaar: volgens echtgenoot van de overledene verliep alles rond de uitvaart 'grandioos'.


Suzan Vermeer 
Wij zijn zeer te spreken over de persoonlijke en deskundige begeleiding die we gekregen hebben. Vooral het feit dat we in de nacht meteen konden bellen en dat Udo iedere dag langs geweest is, is als heel prettig ervaren.


Fam. Nunes 
Walter is zeer betrokken en een luisterend oor voor alle verhalen, waar hij precies de juiste dingen uit haalt om het afscheid heel persoonlijk te laten zijn. Hij overlegt en denkt mee, maar laat de beslissingen aan de nabestaanden over. Niet alleen voor en tijdens de uitvaart is hij er voor je, maar ook daarna vergeet hij de nabestaanden niet.


Willem Voogt 
Walter heeft mijn vader en ons een respectvolle afscheid gegeven. Zeer tevreden


JBM Schillemans 
Al diverse uitvaarten zij er door Uitvaart Midden-Delfland verzorgd. En altijd zeer persoonlijk en naar volle tevredenheid.


Mark Rijnders 
Walter is een geweldig fijne vent! Hij is daarbij goed in staat om de uitvaart een iets minder formeel karakter te geven zonder gelijk joviaal te worden.


A.S. Holierhoek 


Petra de Wilt-Ruygrok 
We. hebben een super begeleiding overal bij gekregen Alles is boven verwachting soepel verlopen Het was een fijne samenwerking


Ton Bergwerff 
Geweldig lieve man die persoonlijk en zeer betrokken is


Francine Broos 
Alles ging heel persoonlijk. Walter hielp ons waar hij kon. Snel regelde hij alles perfect. Hij begrijpt hoe je mensen in een moeilijke tijd tot hun recht laat komen.


Thea Mokveld -Willemse 
Zeer ervaren en betrokken uitvaarondernemer


Henny Noordam 
Walter van Leeuwen komt rustig over, luistert goed, denkt mee, communiceert goed, maar laat de beslissingen over aan de nabestaanden. Een prettige samenwerking geweest.


Jan Kleberg 
Uitvaart Midden-Delfland is slechts 1 man: Walter van Leeuwen. Dat is tevens de kracht. Walter is empathisch, helder en menselijk. Bovendien heeft hij een uitstekend netwerk van contacten en houdt hij zelf alle touwtjes strak in de hand. Dat zijn precies de dingen die je van een uitvaartondernemer verwacht wanneer je recent een dierbare hebt verloren. Dan staat je hoofd immers niet naar allerlei praktische zaken. Walter heeft de uitvaart van zowel mijn vader als mijn moeder (in 2015 resp. 2021) voortreffelijk en volgens afspraak uitgevoerd. En beide keren bleef hij (ruim) binnen de offerte. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Jan Kleberg Delft


conny doove-van tol 
Toen ik mij realiseerde dat ik een uitvaartbegeleider moest gaan zoeken omdat mijn man spoedig zou komen te overlijden, dacht ik als eerste aan Walter van Leeuwen. Hij had de uitvaart van mijn zwager en diens vrouw vanuit Maasland begeleid tot volle tevredenheid, destijds nog werkend onder de naam De Regenboog, inmiddels Uitvaart Midden-Delfland. Gelukkig had Walter de mogelijkheid om deze uitvaart in Alphen a/d Rijn te verzorgen en ik ben in geen enkel opzicht teleurgesteld. Het was erg prettig dat wij elkaar al eerder ontmoet hadden, Walter had ook mijn man Wim destijds bij leven meegemaakt. De contacten, de verzorging, de opbaring thuis, het drukwerk, de bloemen, de muziek, het regelen van een live-streamverbinding, de rouwauto met fijne chauffeur, het draaiboek en de invulling van de crematie, het regelen van de koffietafel en het hanteren van de geldende corona-regels, ik kon het met een gerust hart aan Walter overlaten, hij dacht méé en het had allemaal niet beter gekund. Er is maar één kans om het afscheid zo mooi mogelijk te laten verlopen, en die kans is ten volle benut en geslaagd. Ik kijk daar nog steeds met veel voldoening op terug. Walter, dank je wel! Hartelijke groet, Conny


Tonny Wubben 


Leonie Smit 
We hebben heel fijn contact gehad met Walter! Bedankt!


T. Werner 
Het was een een heel mooie uitvaart. Walter van Leeuwen heeft de uitvaart van onze moeder op een rustige manier en vol goede zorg begeleid en iedereen van de familie is zeer tevreden. We hebben mooie herinneringen aan de uitvaart en dat is heel belangrijk.


Hellen Van Marrewijk 
Dank voor alle goede zorgen!


Sandy 
De manier waarop Walter ons heeft ondersteund is zeer prettig geweest. Hij is zeer betrokken geweest in het voortraject waarbij mijn vader zelf zoveel mogelijk wilde regelen, als ten tijde van uitvoering van het traject. Zowel op het persoonlijke deel alsook de praktische zaken was Walter onze steun en toeverlaat. En ook al was het een verdrietige periode, bij Walter lukte het toch om het af en toe met een lach te doen.


Maurice Lucas 


Van der Velden 
Zeer blij dat we in deze moeilijke periode Walter van Leeuwen van uitvaart Midden-delfland hebben ingeschakeld. Ondersteuning was uitstekend en alles was tot in de puntjes verzorgd.


E. Zonneveld 
Een prachtige locatie, zeer verzorgd, hele fijne persoonlijke begeleiding.


Fam. Pieters 
Wij zijn heel fijn en betrokken begeleid.


Gerrie van Loenen 
Wij kunnen terugdenken aan een persoonlijk en dierbaar afscheid. Je bent goed in het bespreken van opties waar wij zelf nooit aan zouden denken, waardoor de uitvaart heel persoonlijk is geworden. Naast het afscheid hebben wij vooral het gevoel een leven te hebben gevierd. We zullen nooit vergeten hoe jij hierin hebt bijgedragen. Bedankt Walter!


Familie van Mathilde 
De uitvaart van Mathilde zal ons positief bijblijven, deze is volledig gegaan zoals wij als familie het voor ogen hadden, helemaal in de geest van Mathilde. We hebben in deze nare periode Walter leren kennen als een sympathieke en empathische man, die alles uitstekend heeft begeleid en georganiseerd. Voor ons waren positief: - De mooie, intieme eigen afscheidskamer met sleutel in eigen beheer - Het uitgebreide draaiboek voor de uitvaartplechtigheid - De informele en toch zeer professionele begeleiding van Walter Wij als familie zijn zeer tevreden met de keuze voor Walter als uitvaartbegeleider voor Mathilde.


Eliene van der Velden 
We hebben er goede herinneringen aan zoals alles geregeld is door Walter maar ook hoe, ondanks de corona maatregelen, alles verlopen is bij het afscheid. Niets dan lof.


Karin en John Boerboom 
Walter is een empatische man die ons op een fijne manier begeleid heeft in een zware en moeilijke tijd. Mede door hem konden wij, geheel op onze eigen manier, afscheid nemen van onze dochter.


Germa van der Sman 
we hebben de begeleiding van Walter als zeer persoonlijk ervaren. Vanaf het allereerste begin was hij er als we hem nodig hadden, op de gekste tijden. Omdat we alles aan hem konden overlaten konden wij de tijd nemen voor de dingen die voor ons en ons rouwproces belangrijk waren. Ook zijn rouwkamer vonden we een uitkomst, kleinschalig en erg persoonlijk. dankzij Walter kijke wij terug op een prachtige begrafenis.


Frans Berkel 
Walter en udo hebben alles netjes en met zeer veel respect gedaan, waren altijd te bereiken en namen zelf ook contact op.


Peter van Rijs 
Walter heeft ons keurig en zeer goed begeleid. Hij was er direct na een telefoontje en hielp ons om de zaken eerst op een rijtje te zetten. Vervolgens verliep het contact uitstekend via telefoontjes, WhatsApp, email en persoonlijk contact. Alle afspraken met derden zoals de auto, de begraafplaats, gemeente, leverancier van de kist, drukker en grafsteenleverancier werden goed geregeld.


J. van Leeuwen. 
Zeer goed verzorgd, begeleid en ondersteund. Zeer Tevreden


D. Berk 
Mijn dochter heeft de uitvaart van haar vader kunnen regelen hoe zij dat wilde. Walter heeft haar daar, waar nodig, goed in ondersteund. Hij had de rust en nam de tijd om naar haar wensen te luisteren. Het was een prettige samenwerking.


Louise hartog den braber 
Fijn en rustig persoon. Prettig om mee samen te werken.


Linda van diemen- kalf 
Heel persoonlijk en fijn in omgang. Draagt er zorg voor dat de uitvaart niet zo standaard is maar wat bij je past.


jacqueline van den besselaar 
Echt heel fijn was dat de mogelijkheid werd geboden van opbaren in een kleinschalige setting. Van deze ruimte werd een sleutel ter beschikking gesteld. Als opbaren thuis niet mogelijk of gewenst is is dit een heel goed alternatief.


Lenneke v.d. Voort-Koene 
Mede dankzij Walter hebben wij, ondanks de nare coronatijd, toch nog een mooi en persoonlijk afscheid gehad van onze vader. De verzorging, de bloemen , de erehaag, de kerkdienst, alles is prima geregeld.


Van der Spek 
Wij zijn zeer goed begeleid door Uitvaart Midden Delfland. Aan al onze wensen zijn voldaan. Wij zijn heel tevreden.


Ineke cloosterman 


Wim Harteveld 
Persoonlijke zorg en contact met een menselijke benadering


Marja Buijing 
Walter heeft de uitvaart van onze moeder geweldig goed geregeld, ondanks de beperkingen die er waren vanwege Corona. Wij hadden de mogelijkheid om onze moeder op te baren in een van de prachtige ruimtes gelegen bij Walter "aan huis". Wij konden 24 uur per dag langs komen wat voor ons echt een toegevoegde waarde had. Ondanks de "Corona beperkingen" konden wij op deze manier toch mensen afscheid laten nemen van onze moeder. De uitvaart was in "Op Hodenpijl". Echt een sfeervolle locatie die ondanks het beperkte aantal mensen zeer warm aan deed. De aanwezigen waren allen onder de indruk hiervan. Walter heeft ons heel fijn begeleid in onze keuzes en kwam met goede adviezen. Ik kan hem zeker aanbevelen. Walter, heel erg bedankt!!


Kees Ammerlaan 
Uitvaartondernemer is zeer attent en hulpvaardig


H.W.A. Brouwers 
Uitvaartondernemer is zeer betrokken bij de uitvaart. Nabestaanden zeer goed begeleidt, door zijn persoonlijke benadering. Ondernemer denkt mee en stond dicht bij de nabestaanden.


<<< Terug