Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16031

Uitvaartzorg Deventer
Telefoon: 0648470811
Email: sjoek@uitvaartzorgdeventer.nl
Website: www.uitvaartzorgdeventer.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2017

Gemiddelde score (over 23 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.2 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


Recensies:

Francina Beuving
Het was zoals afgesproken precies gegaan zoals oma het zou willen hebben en mijn moeder en ik zijn meer dan tevreden. Sjoek Nutma was meer dan perfect! Zeker een aanrader voor iedereen. Mvg, Rita, Francina en kinderen


Aldo Melzi
Een betere uitvaartondernemer dan Sjoek Nutma kan jeje niet wensen, zeer professioneel, menselijk, zeer betrokken. Geeft goed advies. Sjoek is er echt voor je, ik beveel hem dan ook van harte aan.


J,C.Peters
Deze uitvaart heeft volledig aan mijn verwachtingen en die van mijn familie voldaan. Van vele kanten kwamen overigens lovende woorden over dit gebeuren op 7 september.


Jeroen Janssen


Maaike Fekkes
Sjoek Nutma heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd. Hoewel het ging om een kleine uitvaart met een bescheiden budget, nam Sjoek alle tijd voor ons. Hij kwam met goede, passende suggesties voor het afscheid. Sjoek is vriendelijk, bescheiden en oprecht, en hij heeft oog voor detail. Uitvaartzorg Deventer verdient daarom wat mij betreft zeker het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.


G.Zwerus
rustig, op de achtergrond aanwezig Goed advies prettigeomgang met de familie


Fam. Span
We hebben de professionele houding van de heer Nutma (balans tussen zakelijkheid, nuchterheid, ruimte voor emotie en vriendelijkheid) als zeer prettig ervaren.


Ilse
Prima, persoonlijk en schikt zich naar wensen van de Familie. Heel tevreden

Annelies Breeveld


M..W Jansen van Ommen
Zeer goed meedenkend en luisterend naar hoe de persoon is geweest en dit samen verwerken in de rouwkaart en het ondersteunen met het samenstellen van de dienst.geen kloof tussen familie en uitvaartondernemer voelde me zeer gelukkig met deze ondernemer en zijn medewerker


J.W. Wolters
Sjoek voelde de sfeer onder de nabestaanden goed aan en daarom was het contact vrij informeel. Dit hebben we als zeer positief ervaren. Enige kanttekening. Er is heel iets van het draaiboek afgeweken met betrekking tot de dienst. Dat heeft overigens goed uitgepakt, maar had wel gewild dat dat van te voren was gemeld.


Michel Vlaskamp


T. Verstrijden-Westerveld
blij met hoe een en ander verlopen is


Bernhard ten Have


Milou Loois
Zeer prettige uitvaartondernemer, persoonlijk/warm contact en korte lijnen. Denkt mee in de wensen die wij als nabestaanden hadden.