Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16031

Uitvaartzorg Deventer
Telefoon: 0648470811
Email: sjoek@uitvaartzorgdeventer.nl
Website: www.uitvaartzorgdeventer.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 11 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Arthur Moerman
Zeer betrokken uitvaartondernemer met goede aandacht voor wensen van nabestaanden. Wij hebben uitvaartzorg Deventer als zeer prettig ervaren met name door de ontzorging. Zijn aanwezigheid was amper merkbaar, maar achter de schermen heeft hij veel werk verricht voor ons gevoel.


Jolanda Bazen
Sjoek kwam zeer betrokken en betrouwbaar over. Hij voelde de situatie zeer goed aan. En anticipeerde op de juiste manier op het verdriet en verwerking hiervan bij onze familie.


Ricky
Zeer goed verlopen en netjes alles goed verzorgd en afgehandeld, mijn oprechte dank ervoor.


Francina Beuving
Het was zoals afgesproken precies gegaan zoals oma het zou willen hebben en mijn moeder en ik zijn meer dan tevreden. Sjoek Nutma was meer dan perfect! Zeker een aanrader voor iedereen. Mvg, Rita, Francina en kinderen


Aldo Melzi
Een betere uitvaartondernemer dan Sjoek Nutma kan jeje niet wensen, zeer professioneel, menselijk, zeer betrokken. Geeft goed advies. Sjoek is er echt voor je, ik beveel hem dan ook van harte aan.


J,C.Peters
Deze uitvaart heeft volledig aan mijn verwachtingen en die van mijn familie voldaan. Van vele kanten kwamen overigens lovende woorden over dit gebeuren op 7 september.


Jeroen Janssen


Maaike Fekkes
Sjoek Nutma heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd. Hoewel het ging om een kleine uitvaart met een bescheiden budget, nam Sjoek alle tijd voor ons. Hij kwam met goede, passende suggesties voor het afscheid. Sjoek is vriendelijk, bescheiden en oprecht, en hij heeft oog voor detail. Uitvaartzorg Deventer verdient daarom wat mij betreft zeker het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.


G.Zwerus
rustig, op de achtergrond aanwezig Goed advies prettigeomgang met de familie


Fam. Span
We hebben de professionele houding van de heer Nutma (balans tussen zakelijkheid, nuchterheid, ruimte voor emotie en vriendelijkheid) als zeer prettig ervaren.