Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16031

Uitvaartzorg Deventer
Telefoon: 0648470811
Email: sjoek@uitvaartzorgdeventer.nl
Website: www.uitvaartzorgdeventer.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 6 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


AdOtium, Sabine Zeiss 
Voordelige en goede uitvaartondernemer. Denkt mee, ook buiten de gangbare paden. Wij hebben vanuit professie (executeur) regelmatig met verschillende uitvaartondernemers te maken. Uitvaartzorg Deventer is snel, betrouwbaar en prettig om mee samen te werken. Een aanrader!


Fam Reurink  
Prima verlopen, goed contact, goed meegedacht, veel ruimte voor eigen inbreng


Krispijn Plettenberg 
Het was prettig om in deze omstandigheden met Sjoek Nutma te werken. Sjoek heeft alles goed geregeld, ws snel en kwam alle afspraken perfect na en voelde heel goed onze specifieke wensen aan.


Bertha Hadji Baarslag 
Sjoek. Je weet hoe ik je waardeer. Je persoonlijke tinten die je ons hebt gegeven. Dank je wel


Rini Roelofs 
Vanaf het begin tot aan het afsluiten van de uitvaartzorg wordt er met je meegedacht. Je kan altijd bellen/appen je vraag stellen en de telefoon wordt opgenomen of je krijgt spoedig een antwoord. Het is heel fijn dat je de beschikking kan krijgen over de sleutel van één van de kamers die er in het afscheidshuis zijn. Het heeft een hele huislijke sfeer en dat is enorm waardevol in zo'n situatie. Met een week of drie, nadat de uitvaart is geweest worden de laatste eindjes nog eens met je doorgenomen en teruggekeken om het goed af te sluiten. Uiteraard hoort daar dan ook de eindfactuur bij. UitvaartzorgDeventer zal ik zeer zeker aanbevelen bij anderen. Sjoek, bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Echt top!!!


Monique 
Ben bij keuze uitgegaan van de reacties van anderen online, maar was nog beter dan verwacht. Zeer persoonlijke aanpak en steun gehad


Anoniem 


Els Arents 
Heel attent, oplettend en zorgt voor maatwerk


H. Kloezen 
Uitstekend geregeld, door zijn advies is het een zeer persoonlijke afscheid geworden.


Demi Pol en Dorothé Nitert 
Sjoek Nutma was voor ons altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Hij is oprecht, realistisch en betrokken. We hebben in het hele proces van overlijden tot uitvaart ons gesteund gevoeld. Ook de adviezen over de afwikkeling van het financiële plaatje heeft hij ons zeer bruikbare tips gegeven. Prima begeleiding en nazorg!


Jelena Haalboom 
Vanaf het begin voelde het goed. Goede en persoonlijke begeleiding. En vlot. We zijn heel erg tevreden met alle hulp.


R. Kiesbrink 
We hebben Sjoek leren kennen als een zeer betrokken uitvaartverzorger. Hij is zeer goed in staat geweest onze wensen te volgen om zo samen een passende en persoonlijke uitvaart te maken. Dank je wel


Pieter van Schendel 
Sjoek, een betere dan jou hadden we niet kunnen treffen. Betrokken, humor, meedenken, je hebt plezier in wat je doet, misschien lijkt dat vreemd in deze branche,maar het is wèl zo. Groet Pieter van schendel


Jouke Draaisma 
Bijzonder prettig en persoonlijk. Bewogen medewerkers. Dit is de tweede keer in korte tijd dat we met elkaar te maken hebben gehad en beide keren was het bijzonder.


Stef Jelier 


M.T 
Het was een mooi warm afscheid en er werd heel goed rekening gehouden met onze wensen.


J. Nutma 
De uitvaartondernemer betrok ons als familie bij de uitvaart en hielp ons om het tot een waardig en persoonlijk afscheid te maken.


Koen 
Sjoek is zeer betrokken bij de familie en gaf ons het gevoel dat alles onder controle was.


Jolanda van Os 
Sjoek heeft de uitvaart van mijn oma perfect geregeld. Er werd goed geluisterd en alles goed uitgelegd. Voor vragen was hij altijd bereikbaar. Vanaf het moment van overlijden tot aan de koffiekamer liep alles zoals het bedacht was. We kregen de ruimte om alles naar persoonlijke wens in te vullen. Het werd een zeer persoonlijke dienst. Namens de hele familie bedankt voor je inzet en de goede zorgen. We kijken en goed en warm op terug. Familie van Os


W.smit 
Betrokken en goede informatie


Daniëlle de zwart 
stella is heel betrokken en denkt op een fijne manier mee . alles is naar onze eigen wens uitgevoerd , er was altijd tijd en ruimte voor een gesprek. wij zijn meer dan tevreden en zullen uitvaartzorg deventer , en stella in het bijzonder bij kinder uitvaarten, dan ook zeker aanbevelen mocht dat ooit nodig zijn !


Bouwe Pieter van der Lende 
Geweldig,, Zeer betrokken en vriendelijk. En zeer zorgvuldig in zijn werk. Een beminnelijk mens


Marisca 
We hebben al eerder gebruik gemaakt van de uitvaartondernemer na het overlijden van mijn moeder en we waren destijds heel blij met zijn hulp. Daarom nu hem opnieuw ingeschakeld.


Kirsten Engelaar 
Sjoek heb ik leren kennen als een betrokken man, met veel ervaring en visie. Hij heeft ons heel goed begeleid en geluisterd naar onze verhalen. Hij verraste mij met een eigen tekst en gedicht bij het begin van de uitvaart. Dank je wel!


Ton Hendriksen 
Sjoek heeft een zeer hoog empatisch vermogen en biedt steun die nodig is.


W. Wolters 
Oog voor detail, prettige communicatie, flexibel en professioneel.


M Vonk-Dommisse 
We hebben er een bijzonder fijn gevoel aan overgehouden , ondanks het verdriet.


J.Franken 
Erg vriendelijk , aangenaam , meelevend , bereid om te helpen , voor een zo goed mogelijk resultaat.


Sabine Zeiss namens AdOtium - Bewindvoerder en executeur 
Sjoek Nutma weet op een warme en persoonlijke manier een waardig afscheid neer te zetten. Deze zorg is merkbaar vanaf de eerste verzorging tot de afronding. Hij luistert goed en vormt zich een goed beeld van wie de persoon werkelijk was. Hij laat zien dat een afscheid niet alleen heel verdrietig hoeft te zijn maar dat de persoon soms ook met een lach herdacht kan worden.


Belinda Kuipers 
Op Sjoek kan je rekenen. Hij is zeer betrokken en laat je zelf bepalen hoe de uitvaart verloopt, met kennis en kunde staat hij bij.


<<< Terug