<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16029

Claudia Rossen Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-22382404
Email: info@rossenuitvaartverzorging.nl
Website: www.rossenuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 20 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Judine Thode
Echt een heel fijn persoon en organisatie. We hoefde ons nergens druk om te maken. Al onze wensen zijn vervuld voor deze al moeilijke dag. Waardoor het een hele fijne dag, afscheid en begrafenis was.


Peters
een zeer fijne warme vrouw, die het hart en het oor op de perfecte plek heeft zitten en het weet uit te voeren


Sandra de Man en Dirk Daelman


Jacco
Prettig, persoonlijk, proactief en voldoende ruimte gevend


Mariëlle Rog
Haar aandacht voor onze dochter hebben wij als zeer waardevol beschouwd.


Ria Swagemakers
We zijn echt heel fijn geholpen met goede ideeën


Mieke
Zo fijn begeleid, zo hartelijk, zo respectvol, zo intens, zo mooi!! Niets was teveel wat we vroegen , alles kon. Geweldig


Marion M
Liefdevol met hart voor haar vak. Goede voorstellen als je keuzes moet maken. Zodat je toch in overleg met elkaar de beslissing maakt. En ten alle tijden te bellen. Het was nl een feestdag en vlak voor middernacht. Niet uitstekend, maar uitmuntend.


Marion M
Liefdevol met hart voor haar vak. Goede voorstellen als je keuzes moet maken. Zodat je toch in overleg met elkaar de beslissing maakt. En ten alle tijden te bellen. Het was nl een feestdag en vlak voor middernacht. Niet uitstekend, maar uitmuntend.


Barbara van Meegen
Mw. Rossen is een warme, betrokken persoon met hart voor haar werk. Ze is respectvol, eerlijk en transparant. Ze denkt mee en geeft maximale ruimte voor eigen inbreng. Ze is accuraat, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Heeft waar mogelijk gepast gevoel voor humor zonder het respect voor de situatie uit het oog te verliezen! Hetgeen in dit soort processen soms erg nodig kan zijn. Kortom geknipt voor dit vak! Een volgende keer zal ik haar zeker weer benaderen!


Marga Vossen
Claudia Rossen heeft door haar professionele-persoonlijke benadering gezorgd dat de crematie van mijn moeder heeft voldaan aan onze verwachtingen. Zij stelt je op je gemak, houdt de rust erin en begeleid waar nodig, grote waardering.


Anja
Claudia is een heel fijn, betrokken en liefdevol mens!💖 Met veel persoonlijke aandacht. Die zowel de nabestaande als de overledenen met respect benaderd en behandeld.💞 Hierdoor is ons afscheid van onze moeder een mooie herinnering voor altijd geworden! Haar spreuk : Achter iedere traan van verdriet, schuilt een glimlach van herinneringen💜💜 Maakt ze waar en doet ze eer aan!


Rita
Hartelijk, behulpzaam en weet goed de situatie in te schatten .


Pieter
pragmatisch, doortastend, durf te zeggen waar het op staat, verstand van zaken, betrokken. Maar vooral heel lief en zorgzaam


Marc van Lent
We kunnen haar bij iedereen aanbevelen, ze is persoonlijk, neemt de tijd en heeft contacten die de dienst een mooie invulling geven. Kortom we kijken terug op een mooi en waardig afscheid.


Peter Mijts
Persoonlijk en warm. Goed bereikbaar.


Chantal Reinders


JJAJ Wildenberg


Marc van Lent
Claudia heeft ervoor gezorgd dat we op een mooie, respectvolle manier afscheid hebben kunnen nemen. Ondanks de emotionele tijd hebben we rust ervaren om alles zo te regelen zoals we dat zouden willen. De voorbereiding, uitvaartdienst en nazorg is geweest zoals we dat zouden wensen. Ik beveel Claudia van harte aan.


Judith
Claudia heeft als uitvaartonderneemster bijzondere kwaliteiten. Ze is empathisch, betrokken, respectvol, precies en doortastend. Daarnaast heeft ze een warme persoonlijkheid. Ze stond naast ons gedurende het hele proces, maar zette zichzelf niet op de voorgrond.


Hetty, Job en Pleun van Wel en familie
Claudia is zeer vakkundig en gedreven in haar vak. Ze denkt mee en stuurt perfect aan in praktische zaken, waar wij niet bij stil zouden staan. Het begrip en de ruimte die ze ons daarbij gaf om zoveel mogelijk alles zelf te willen doen, vonden wij erg prettig. Haar gedrevenheid om al onze wensen (hoe afwijkend ze ook waren van het traditionele) te realiseren, hebben wij als zeer bijzonder ervaren. Haar warme, betrokken en open persoonlijkheid, maar zeker ook haar professionele begeleiding op de meest moeilijke momenten, hebben er voor gezorgd dat niet alleen ik, mijn kinderen, maar zeker de hele familie haar in het hart hebben gesloten. Wat een topper in haar vak!


Petra Beumer-Veltman
Claudia is zeer betrokken en een warme persoonlijkheid. Ze is ook rustig wat erg fijn is. Hierdoor is de week voorafgaand aan de crematie een warme fijne week geworden, ondanks het verdriet. Wat ook opviel is de manier waarop Claudia omging met onze moeder die aan Alzheimer lijdt en na 60 jaar goed huwelijk intens verdrietig is/was na de dood van haar man. We zijn dankbaar dat we Claudia hebben gehad voor de uitvaart van pap en vol lof over haar manier van werken.


Paul van Doorn
Claudia is een zeer betrokken en warme persoonlijkheid, de sleutel tot een warme en persoonlijke uitvaart.


winnie peters
Claudia is een fijne vrouw ze geeft veel rust en steun tijdens de voorbereiding.Ze denkt mee geeft advies. Ze heeft 3 uitvaarten verzorgd van mijn zoon en mijn ouders en het was iedere keer zeer goed geregeld.Ik kan alleen maar zeggen het is een fantastische en fijne vrouw.


Esther Bosch- van Oostendorp
Claudia is erg lief en begripvol en zorgt super voor de overledene en voor de nabestaanden mijn man heeft een geweldig mooie uitvaart gehad die hij zo wilde en alles was super geregeld dus claudia is echt geweldig en fijn om je op dat moment bij je te hebben ik heb een super fijn gevoel aan de crematie over gehouden dank je wel claudia voor de goede zorgen voor en tijdens en na de crematie


Barbara Kersten-Brocl
Claudia Rossen is een warme vriendelijke dame die luistert naar de de nabestaande en zich inleeft in de overledene. daardoor is voor de nabestaande het mogelijk om de uitvaart zeer persoonlijk te laten worden. Zij komt ook nog met ideeën en tips die dit zeer ten goede laten komen. Wij zullen haar zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen


Jeannette Verbrugge
Zeer prettige persoonlijke begeleiding in deze moeilijke periode en verdriet.


Arjan Hartogh
Weer hebben Claudia Rossen als een zeer warme en betrokken uitvaarverzorgster ervaren en hadden veel steun aan haar.


Trudy de klein@van der Wijst
Claudia, bedankt dat je er altijd was voor ons ..


Trudy de klein - van der Wijst
Wij kunnen alleen maar zeggen , Claudia bedankt dat je er altijd was .....


Gerard de Klein


Debbie Derks - Holland
een lieve hard werkende vrouw met een hart van goud, geen vraag appje mailtje telefoontje is te gek alles kan in overleg. Ze geeft aandacht aan de kindjes die rond lopen door vlinders met ze te schilderen, en bellen te blazen om zo kusje na boven te sturen. Wij hebben door Claudia een mooie uitvaart gehad en kijken daar met veel warmte na terug. Wil je een warme deken over je verdriet bel dan zeker Claudia! wij zullen haar altijd dankbaar blijven voor wat ze voor ons in deze moeilijke tijd gedaan heeft!!


C.C.M. Kuijpers-Theunissen
Een lieve en hartelijke dame waarbij de wens van de klant voorop staat.


TEA Verweij
Het is geweldig hoe Claudia het gedaan heeft. Ook haar medewerkster was prima. Alle tijd voor ons. Echt super fijn ervaren


Jolanda kiddie
Zeer betrokken en erg professioneel maar op fijne manier


Janneke Bruines
Claudia is een grote steun geweest en we zijn zeer tevreden over de haar begeleiding voor, tijdens en na de crematie


Jolanda heesbeen
Claudia is zeer liefdevol, betrouwbaar,goede ideeen ... tijd nog moeite gespaard .. in een woord een fantastisch mens, die de uitvaart tot een persoonlijk afscheid begeleid


Jolande van der Pol
Claudia Rossen is een zeer lief, betrokken persoon. Zij heeft ons goed geholpen om een heel persoonlijk afscheid te kunnen nemen van mijn vader. Ze had waardevolle tips/ adviezen, dacht constant mee en had oog voor (ook de meest kleine) details. Ook was ze begaan met onze gemoedstoestand. Ze nam overal de tijd voor en gaf ons ook die ruimte. Niets was haar te veel! Ook de nazorg is prima! Claudia is ons aangeraden door iemand, maar ik heb er geen spijt van dat we dat advies opgevolgd hebben. Integendeel! Ik wil Claudia ook heel graag bedanken voor wat zij voor ons (en mijn vader) gedaan heeft!!!


M van Diepen
Alles is naar wens verlopen .Ik was zeer tevreden over de uitvaart van mijn moeder.En ik kan het daarom ook goed afsluiten.Bij deze nogmaals bedankt Claudia.


winnie peters
Claudia is een fijn persoon om bij de uitvaart te hebben. Ze laat de nabestaanden zelf de keuze tot hoever ze betrokken willen zijn bij de uitvaart. Legt alles wat er gaat gebeuren zeer duidelijk uit. Ook de bezoekjes na de uitvaart zijn zeer fijn. Ook dat ze aanwezig is bij de bezoekjes naar de overledene en de afscheidsavond. Je staat er nooit alleen voor ze helpt met alles.


Claudia Boyd
Claudia heeft de uitvaart heel mooi en persoonlijk geregeld. Waar wij erg dankbaar voor zijn geweest.


Rieky Stuard
Ze was betrokken en heeft veel steun gegeven


Michael Jason van Noort
Hele lieve zorgzame vrouw die haar uiterste best heeft gedaan. Ik zal haar zeker bij anderen aanbevelen! Top vrouw!


Micole Smits
Claudia en haar collega hebben met hun warme, vanzelfsprekende aanwezigheid ervoor gezorgd dat wij geheel op onze eigen manier afscheid konden nemen. Ik bewaar bijzonder goede herinneringen hieraan.


Desiree Martens
In de emotionele rollercoaster een uitvaart gehad precies zoals we wilde, met super begeleiding. Aanwezig maar niet op de voorgrond. Maar sprong in als het nodig was! Naar de andere kinderen toe ook erg lief en dacht goed mee om het voor iedereen tot een mooi afscheid te maken!!