Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16029

Claudia Rossen Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-22382404
Email: info@rossenuitvaartverzorging.nl
Website: www.rossenuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 22 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Marion M
Liefdevol met hart voor haar vak. Goede voorstellen als je keuzes moet maken. Zodat je toch in overleg met elkaar de beslissing maakt. En ten alle tijden te bellen. Het was nl een feestdag en vlak voor middernacht. Niet uitstekend, maar uitmuntend.


Marion M
Liefdevol met hart voor haar vak. Goede voorstellen als je keuzes moet maken. Zodat je toch in overleg met elkaar de beslissing maakt. En ten alle tijden te bellen. Het was nl een feestdag en vlak voor middernacht. Niet uitstekend, maar uitmuntend.


Barbara van Meegen
Mw. Rossen is een warme, betrokken persoon met hart voor haar werk. Ze is respectvol, eerlijk en transparant. Ze denkt mee en geeft maximale ruimte voor eigen inbreng. Ze is accuraat, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Heeft waar mogelijk gepast gevoel voor humor zonder het respect voor de situatie uit het oog te verliezen! Hetgeen in dit soort processen soms erg nodig kan zijn. Kortom geknipt voor dit vak! Een volgende keer zal ik haar zeker weer benaderen!


Marga Vossen
Claudia Rossen heeft door haar professionele-persoonlijke benadering gezorgd dat de crematie van mijn moeder heeft voldaan aan onze verwachtingen. Zij stelt je op je gemak, houdt de rust erin en begeleid waar nodig, grote waardering.


Anja
Claudia is een heel fijn, betrokken en liefdevol mens!💖 Met veel persoonlijke aandacht. Die zowel de nabestaande als de overledenen met respect benaderd en behandeld.💞 Hierdoor is ons afscheid van onze moeder een mooie herinnering voor altijd geworden! Haar spreuk : Achter iedere traan van verdriet, schuilt een glimlach van herinneringen💜💜 Maakt ze waar en doet ze eer aan!


Rita
Hartelijk, behulpzaam en weet goed de situatie in te schatten .


Pieter
pragmatisch, doortastend, durf te zeggen waar het op staat, verstand van zaken, betrokken. Maar vooral heel lief en zorgzaam


Marc van Lent
We kunnen haar bij iedereen aanbevelen, ze is persoonlijk, neemt de tijd en heeft contacten die de dienst een mooie invulling geven. Kortom we kijken terug op een mooi en waardig afscheid.


Peter Mijts
Persoonlijk en warm. Goed bereikbaar.


Chantal Reinders


JJAJ Wildenberg


Marc van Lent
Claudia heeft ervoor gezorgd dat we op een mooie, respectvolle manier afscheid hebben kunnen nemen. Ondanks de emotionele tijd hebben we rust ervaren om alles zo te regelen zoals we dat zouden willen. De voorbereiding, uitvaartdienst en nazorg is geweest zoals we dat zouden wensen. Ik beveel Claudia van harte aan.


Judith
Claudia heeft als uitvaartonderneemster bijzondere kwaliteiten. Ze is empathisch, betrokken, respectvol, precies en doortastend. Daarnaast heeft ze een warme persoonlijkheid. Ze stond naast ons gedurende het hele proces, maar zette zichzelf niet op de voorgrond.


Hetty, Job en Pleun van Wel en familie
Claudia is zeer vakkundig en gedreven in haar vak. Ze denkt mee en stuurt perfect aan in praktische zaken, waar wij niet bij stil zouden staan. Het begrip en de ruimte die ze ons daarbij gaf om zoveel mogelijk alles zelf te willen doen, vonden wij erg prettig. Haar gedrevenheid om al onze wensen (hoe afwijkend ze ook waren van het traditionele) te realiseren, hebben wij als zeer bijzonder ervaren. Haar warme, betrokken en open persoonlijkheid, maar zeker ook haar professionele begeleiding op de meest moeilijke momenten, hebben er voor gezorgd dat niet alleen ik, mijn kinderen, maar zeker de hele familie haar in het hart hebben gesloten. Wat een topper in haar vak!


Petra Beumer-Veltman
Claudia is zeer betrokken en een warme persoonlijkheid. Ze is ook rustig wat erg fijn is. Hierdoor is de week voorafgaand aan de crematie een warme fijne week geworden, ondanks het verdriet. Wat ook opviel is de manier waarop Claudia omging met onze moeder die aan Alzheimer lijdt en na 60 jaar goed huwelijk intens verdrietig is/was na de dood van haar man. We zijn dankbaar dat we Claudia hebben gehad voor de uitvaart van pap en vol lof over haar manier van werken.