Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16029

Claudia Rossen Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-22382404
Email: info@rossenuitvaartverzorging.nl
Website: www.rossenuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 2 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Bibi  
Wat een persoonlijke en fijne aanpak heb jij Claudia. Hartverwarmend hoe je met ons als nabestaanden bent omgegaan en hoe je al onze wensen om onze vader een zo mooi mogelijk afscheid te geven hebt ingewilligd. Je stond midden in de nacht meteen voor ons klaar en hebt in alle fasen van de voorbereiding van de uitvaart en ook daarna bij de bankkaartjes en dergelijke steeds super goed meegedacht. De uitvaart is door jouw aanpak precies zo geworden als wij voor ogen hadden. Heel erg bedankt.


Wilma van Laanen-Derks 
Zeer persoonlijke benadering en fijn contact. Alles liep volgens wens en erg respectvol.


A. de Jonge 
Claudia en haar team hebben ervoor gezorgd dat de uitvaart van mijn man een heel persoonlijke is geworden, die paste bij hoe hij en wij het wilden hebben. Wij waren heel blij met Claudia als uitvaartbegeleidster vanwege haar kundigheid en haar prettige betrokkenheid. Mijn man is thuis opgebaard en Claudia heeft dat op een hele fijne manier verzorgd en begeleid. Ook haar nazorg vinden wij fijn.


Ilona 
Claudia geeft je alle aandacht en ruimte die je nodig hebt op dat moment. Zorgt dat alles verloopt hoe jij het wilt terwijl jezelf geen idee hebt van het grote plaatje. Heel prettig in de omgang.


Karin Vermaes 
Eeen zeer betrokken en fijne ervaring , we voelden ons gesteund.


Jolanda Teunissen-Fluri 
Claudia, een hele warme vrouw. Het voelde al meteen goed bij het eerste telefoon gesprek. Ze neemt alle tijd voor je geeft evt. een eerlijk advies. Regelt alles keurig naar wens. Alles kan en mag ook wat je zelf aan draagt. Ze is een luisterend oor ,betrokken .Zal haar zeker aanbevelen bij andere mensen.


martin prudon 
we waren zeer tevreden,de mensen die wij gesproken hebben,vonden het een zeer goed verzorgde crematie. ze hebben aan al onze wensen voldaan.


Virginia Bartels 
Een warme vrouw met een groot empathisch vermogen die open stond voor onze eigen inbreng en zeer begaan was met de beleving van de kleinkinderen en daar goed op inspeelde.


Astrid Groeneveldt 
Bij binnenkomst in Deckerswald was de eerste indruk gelijk goed. En dat is goed gebleven.


Astrid Evers  
Claudia is een zeer vriendelijke vrouw, luistert naar je wensen. Dit was helaas de tweede keer dat ik haar nodig had in mijn familie,ik zal anderen zeer zeker adviseren Claudia in te schakelen!


A. van Dijk 
Begrafenisondernemer was goed bereikbaar en betrokken. Zij hield zich prima aan de gemaakte afspraken en gaf alle informatie die we nodig hadden.


S. Soyer 
Super. Alles wordt en kan geregeld worden. Meedenkend en super persoonlijk. Dikke pluim


Annemarie Barmentlo 
We hebben de ondersteuning van Claudia als zeer prettig ervaren.


Mark van den Berg 


Sandra van der Pol  
Zorgzaam, meedenkend, warm.


Esther 
Claudia Rossen heeft de uitvaart van mijn moeder heel professioneel, maar bovenal heel persoonlijk begeleid. Van begin tot het eind. En zelfs na de uitvaart kwam ze nog langs voor een evaluatie en de laatste dingetjes. Ze regelde alles, snel, flexibel. Ze was eerlijk over wat wel en wat niet mogelijk was, ze kwam met goede voorstellen en ze maakte besluiten nemen heel gemakkelijk. Ze opperde suggesties waaraan wij als nabestaanden nog niet hadden gedacht en die tijdens de uitvaart heel erg mooi uitpakten. Claudia ging heel vertrouwd met mij en de andere nabestaanden om en was heel prettig in de omgang. Als het dan tóch nodig is, kan ik Claudia als uitvaartbegeleider van harte aanbevelen.


Marga Vossen-Braam 
Claudia Rossen is zeer professioneel, maakt het persoonlijk en stelt je hierdoor op je gemak. Ik zou haar zeker aanbevelen.


Ger Looman 
Claudia hebben wij ervaren als een warme persoonlijkheid. Claudia is betrokken en zorgt er met haar ervaring en advies voor dat het niet haar uitvaart wordt, maar die van de overledene en nabestaanden. Claudia was en is nog steeds voor raad en daad zowel telefonisch als via mail uitstekend bereikbaar.


Hanneke van ‘t Hooft 
Zeer vriendelijke en professionele begeleider. Ze heeft veel werk uit handen genomen. Ze kan zich heel goed inleven en geeft veel aandacht. Mede door haar begeleiding is de uitvaart bijzonder mooi verlopen. Ik heb geen enkel aandachtspunt.


Bea Pont 
Zeer plezierig persoonlijk contact, integer, begripvol en deskundig. Geen moeite teveel, zelfs niet op de kleinste details. Snel schakelen. Mooi drukwerk. De organisatie en begeleiding heeft geleid tot een mooi en warm afscheid.


M. Bijlsma 
Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, ze ontzorgt


Sylvia Kropman-Verbeet 
Claudia is een liefdevolle en meedenkend persoon. Heeft ons heel goed en netjes geholpen. En beveel haar zeker aan bij mijn vrienden en familie. Ben heel erg tevreden over haar uitvaartverzorging alles tot in de puntjes goed verzorgd. Hartelijke groet, Sylvia


<<< Terug