<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16029

Claudia Rossen Uitvaartverzorging
Telefoon: 06-22382404
Email: info@rossenuitvaartverzorging.nl
Website: www.rossenuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2015
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 20 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Sylvia Kropman-Verbeet 
Claudia is een liefdevolle en meedenkend persoon. Heeft ons heel goed en netjes geholpen. En beveel haar zeker aan bij mijn vrienden en familie. Ben heel erg tevreden over haar uitvaartverzorging alles tot in de puntjes goed verzorgd. Hartelijke groet, Sylvia


Th.Kors-Martinet 
ik heb Claudia Rossen in eerste instantie uitgekozen vanwege haar mooie, aansprekende foto. De uitstraling kwam overeen met haar empathie èn professionaliteit. Ze had kennis van zaken, maar stond ook open voor mijn eigen invulling en ideeën. Ik ben blij, dat zij de crematie van mijn man heeft begeleid en beveel haar van harte aan.


Peter en Tom Fest 
Claudia begeleidt de familie totaal bij het organiseren van de uitvaart. Zij neemt alle tijd tijdens het voorbereidingsgesprek, geeft goede tips en adviezen. Zij luistert goed naar de wensen en verlangens van de familie. Claudia is daarnaast vriendelijk en rustig.


Piet Peters 
Wij kennen Claudia inmiddels langer en zijn uitermate tevreden voor het dankbare persoonlijke contract. Erg goed!


R.Raijmann 


M van Grieken. 
Beste claudia, heel veel dank voor de mooie uitvaart. groet, Martin van Grieken.


Marcel en Henriëtte Logger-Adriaanse 
Claudia Rossen is een zeer betrokken, meelevende en stressbestendige uitvaartonderneemster die nu voor de tweede keer in onze familie een uitvaart tot volle tevredenheid heeft verzorgd. Haar inlevingsvermogens is zeer groot en ze is ook bereid extra werkzaamheden te verrichten buiten het kader van haar dienstverleningsopdracht. Wij bevelen haar ten zeerste aan.


Joke Frielink 
Hele lieve vrouw. Leeft echt met je mee.


w. brandwijk 
De keus was van een advertentie. Wat daarin stond was helder en duidelijk. Claudia heeft volledig aan onze verwachting voldaan. In alle opzichten een prettige samenwerking en alles goed geregeld.


Marianne Weijenberg 
Claudia is zeer professioneel en is van alles goed op de hoogte. Zij is heel betrokken bij de nabestaanden daarom voelde ik me ook erg op me gemak bij haar. Ik zou haar zeker aanbevelen voor andere mensen. Zij voelt mensen goed aan waardoor je alle vertrouwen in haar krijgt.


Leo Adams 
Ondanks alle geldende coronabeperkingen een zeer persoonlijke uitvaart mogen beleven. Erg sterk vond ik het meedenken in oplossingen door Claudia, zowel praktisch als inhoudelijk en daarbij vooral erg goed rekening houdend met onze wensen.


Frank Puts 
Claudia heeft ons goed geholpen. Toch denk ik dat er geen optimal "klik" was tussen ons. Dat ligt natuurlijk aan ons beiden. Zaken zijn professioneel verwerkt met hier en daar een vergissing. Evenzogoed was ze een steun voor ons in deze tijd, die altijd beschikbaar was.


Jacky angenent 
een warme en persoonlijke vrouw, we zijn zeer tevreden over alles hoe het geregeld was


Mieke 
We hebben dit, als heel warm en betrokken, ervaren. Claudia heeft ons, door hele moeilijke dagen geholpen, ons een vertrouwd gevoel gegeven,begreep ons goed en was lief, wij zijn heel dankbaar, dat we voor haar hebben gekozen en dat, mede door haar, we Hans een afscheid hebben kunnen geven, die hij verdiende!!


Esther de Bot 
In deze verdrietige tijd waren wij erg blij met ondersteuning van Claudia Rossen als uitvaartbegeleidster. Claudia is een hartelijke vrouw, goed benaderbaar en een warme persoonlijkheid. Dat helpt in zo’n tijd! Uiteraard heeft ze alle zaken goed voor elkaar en ze was goed te bereiken. Ook de samenwerking met voor haar de vaste spreker, Patrick Dievoet, was zeer prettig. Claudia heeft ook een goede website, die al een duidelijk beeld geeft wat je kunt verwachten van een samenwerking met haar. Wij hopen haar voorlopig niet meer nodig te hebben, maar wij raden Claudia aan iedereen aan.


Diana schamp 
Heel erg fijn persoonlijk rustig vertroud


Eric Meijers 
Prima, vooral het kleinschalige is ons goed bevallen. Alles in goede harmonie verlopen.


Manouk Gugelot 
Fijne begeleiding neemt veel werk uit handen!


Wilma van Roosmalen 
Claudia heeft een warme persoonlijkheid. Ze heeft heel goed geluisterd naar de wensen van ons als nabestaanden. We wilden bv een opbaarmand en en een eigen kaart ontwerpen. Daar is ze heel goed op ingesprongen. Het resultaat was erg mooi en voldeed zo goed aan onze ideeën. Er was werkelijk niets wat onmogelijk was, steeds met warme menselijke aandacht. Alle afspraken werden meteen nagekomen. We kijken zo goed terug op een dierbaar afscheid en danken haar daar voor!


Van den brink 
Zeer rustige en lieve vrouw, hele goede begeleiding.


Th. M. van Veenendaal 


Vincent Smit 


Johan Biessels 
Zeer persoonlijke begeleiding waar niets op aa té merken is


Isa de Lang 
Claudia is enorm betrokken. Zij is degene die je op je gemak stelt en zeer professioneel en betrokken. Erg lief en geeft ook goede tips. Juist het persoonlijke spreekt ons erg aan en heeft ons een warm gevoel gegeven.


P. Pfeil 
Claudia heet alles op een perfecte en respectvolle wijze begeleidt. Wij zijn hier zeer tevreden over. De uitvaart was volledig in de geest van mijn vrouw.


Geerten Vuister 
Samen met Claudia Rossen hebben we de crematie van onze zoon verzorgd. In een periode van extreme stress voor ons was zij een betrouwbare, empathische en kundige persoon, die samen met ons de crematie heeft vormgegeven en al de praktische zaken voor ons regelde. Ze liet ons de ruimte in onze eigen manier van doen en in het omgaan met ons verdriet, terwijl ze tegelijkertijd altijd aanwezig was op de juiste momenten, er zorg voor dragend dat alles goed geregeld werd. We zijn erg blij met haar professionele manier van werken en bevelen haar in hoge mate aan.


Judine Thode 
Echt een heel fijn persoon en organisatie. We hoefde ons nergens druk om te maken. Al onze wensen zijn vervuld voor deze al moeilijke dag. Waardoor het een hele fijne dag, afscheid en begrafenis was.


Peters 
een zeer fijne warme vrouw, die het hart en het oor op de perfecte plek heeft zitten en het weet uit te voeren


Sandra de Man en Dirk Daelman 


Jacco 
Prettig, persoonlijk, proactief en voldoende ruimte gevend


Mariëlle Rog 
Haar aandacht voor onze dochter hebben wij als zeer waardevol beschouwd.


Ria Swagemakers 
We zijn echt heel fijn geholpen met goede ideeën


Mieke 
Zo fijn begeleid, zo hartelijk, zo respectvol, zo intens, zo mooi!! Niets was teveel wat we vroegen , alles kon. Geweldig


Marion M 
Liefdevol met hart voor haar vak. Goede voorstellen als je keuzes moet maken. Zodat je toch in overleg met elkaar de beslissing maakt. En ten alle tijden te bellen. Het was nl een feestdag en vlak voor middernacht. Niet uitstekend, maar uitmuntend.


Marion M 
Liefdevol met hart voor haar vak. Goede voorstellen als je keuzes moet maken. Zodat je toch in overleg met elkaar de beslissing maakt. En ten alle tijden te bellen. Het was nl een feestdag en vlak voor middernacht. Niet uitstekend, maar uitmuntend.


Barbara van Meegen 
Mw. Rossen is een warme, betrokken persoon met hart voor haar werk. Ze is respectvol, eerlijk en transparant. Ze denkt mee en geeft maximale ruimte voor eigen inbreng. Ze is accuraat, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Heeft waar mogelijk gepast gevoel voor humor zonder het respect voor de situatie uit het oog te verliezen! Hetgeen in dit soort processen soms erg nodig kan zijn. Kortom geknipt voor dit vak! Een volgende keer zal ik haar zeker weer benaderen!


Marga Vossen 
Claudia Rossen heeft door haar professionele-persoonlijke benadering gezorgd dat de crematie van mijn moeder heeft voldaan aan onze verwachtingen. Zij stelt je op je gemak, houdt de rust erin en begeleid waar nodig, grote waardering.


Anja 
Claudia is een heel fijn, betrokken en liefdevol mens!💖 Met veel persoonlijke aandacht. Die zowel de nabestaande als de overledenen met respect benaderd en behandeld.💞 Hierdoor is ons afscheid van onze moeder een mooie herinnering voor altijd geworden! Haar spreuk : Achter iedere traan van verdriet, schuilt een glimlach van herinneringen💜💜 Maakt ze waar en doet ze eer aan!


Rita 
Hartelijk, behulpzaam en weet goed de situatie in te schatten .


Pieter 
pragmatisch, doortastend, durf te zeggen waar het op staat, verstand van zaken, betrokken. Maar vooral heel lief en zorgzaam


Marc van Lent 
We kunnen haar bij iedereen aanbevelen, ze is persoonlijk, neemt de tijd en heeft contacten die de dienst een mooie invulling geven. Kortom we kijken terug op een mooi en waardig afscheid.


Peter Mijts 
Persoonlijk en warm. Goed bereikbaar.


Chantal Reinders 


JJAJ Wildenberg 


Marc van Lent 
Claudia heeft ervoor gezorgd dat we op een mooie, respectvolle manier afscheid hebben kunnen nemen. Ondanks de emotionele tijd hebben we rust ervaren om alles zo te regelen zoals we dat zouden willen. De voorbereiding, uitvaartdienst en nazorg is geweest zoals we dat zouden wensen. Ik beveel Claudia van harte aan.


Judith 
Claudia heeft als uitvaartonderneemster bijzondere kwaliteiten. Ze is empathisch, betrokken, respectvol, precies en doortastend. Daarnaast heeft ze een warme persoonlijkheid. Ze stond naast ons gedurende het hele proces, maar zette zichzelf niet op de voorgrond.


Hetty, Job en Pleun van Wel en familie 
Claudia is zeer vakkundig en gedreven in haar vak. Ze denkt mee en stuurt perfect aan in praktische zaken, waar wij niet bij stil zouden staan. Het begrip en de ruimte die ze ons daarbij gaf om zoveel mogelijk alles zelf te willen doen, vonden wij erg prettig. Haar gedrevenheid om al onze wensen (hoe afwijkend ze ook waren van het traditionele) te realiseren, hebben wij als zeer bijzonder ervaren. Haar warme, betrokken en open persoonlijkheid, maar zeker ook haar professionele begeleiding op de meest moeilijke momenten, hebben er voor gezorgd dat niet alleen ik, mijn kinderen, maar zeker de hele familie haar in het hart hebben gesloten. Wat een topper in haar vak!


Petra Beumer-Veltman 
Claudia is zeer betrokken en een warme persoonlijkheid. Ze is ook rustig wat erg fijn is. Hierdoor is de week voorafgaand aan de crematie een warme fijne week geworden, ondanks het verdriet. Wat ook opviel is de manier waarop Claudia omging met onze moeder die aan Alzheimer lijdt en na 60 jaar goed huwelijk intens verdrietig is/was na de dood van haar man. We zijn dankbaar dat we Claudia hebben gehad voor de uitvaart van pap en vol lof over haar manier van werken.


Paul van Doorn 
Claudia is een zeer betrokken en warme persoonlijkheid, de sleutel tot een warme en persoonlijke uitvaart.


winnie peters 
Claudia is een fijne vrouw ze geeft veel rust en steun tijdens de voorbereiding.Ze denkt mee geeft advies. Ze heeft 3 uitvaarten verzorgd van mijn zoon en mijn ouders en het was iedere keer zeer goed geregeld.Ik kan alleen maar zeggen het is een fantastische en fijne vrouw.


Esther Bosch- van Oostendorp 
Claudia is erg lief en begripvol en zorgt super voor de overledene en voor de nabestaanden mijn man heeft een geweldig mooie uitvaart gehad die hij zo wilde en alles was super geregeld dus claudia is echt geweldig en fijn om je op dat moment bij je te hebben ik heb een super fijn gevoel aan de crematie over gehouden dank je wel claudia voor de goede zorgen voor en tijdens en na de crematie


<<< Terug