Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16027

Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0683560822
Email: info@miekegreveling.nl
Website: www.miekegreveling.nl

Jaar oprichting:
Keurmerkhouder sinds: 2017

Gemiddelde score (over 34 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


Recensies:

Familie Janssen
Mieke heeft ons heel goed geholpen. Ze was er elke dag, in fases hebben we samen de uitvaart geregeld. Dus telkens een stukje, we kregen de rust en ruimte om goed na te denken over hoe we konden zorgen voor een heel mooi afscheid. Mieke is niet op voorgrond en is betrokken op een prettige manier. Ze is een professional die precies de juiste toon en houding heeft. Ze heeft ons geweldig ondersteund. +


Debbie Voogsgeerd
Hele fijne en betrokken begeleiding, kon niet beter. Hierdoor hebben we echt een heel mooi en persoonlijk afscheid gehad van onze moeder en oma.


Kevin Cornelissen


Lilian Bruger
Wat waren wij blij met Mieke. Ze heeft alles fantastisch geregeld en precies zo als mijn vader het had gewild. Doordat alles in goed overleg ging en met de ideeën waar Mieke mee kwam, kunnen wij ondanks het verdriet op een mooi afscheid terug kijken.


André Koopman
Door de uitstekende verzorging en aandacht hoef je zelf in de hectische tijd die een overlijden meebrengt nergens aan te denken, compleet “ ontzorgt”


B. Groot
Een professionele, meedenkende en warme uitvaartonderneemster met een groot inlevingsvermogen.


Mevr A jurgens-Heino
Persoonlijk kan ik deze uitvaartondernemer bij iedereen aan bevelen ,deskundig en een fijne en warme omgang met mensen en dat heb je nu net nodig in z’n droevige periode.


Albert moraal
Een zeer betrokken, fijne en warme begeleiding van de uitvaartleidster. In één woord klasse.


Maathuis
Vriendelijk , accuraat , deskundig


Margreet Noom
Erg fijne, persoonlijke, professionele benadering.


Jessica van Oort
Mieke is vriendelijk en oprecht. Ze brengt rust en neemt alle tijd om dingen te bespreken.Ik had niet beter kunnen wensen. Alles is verlopen zoals wij het voor ogen hadden.


Johan Roolvink
Een zeer prettige en betrokken uitvaartleidster met oog voor detail. Mieke Greveling heeft de uitvaart van mijn schoonvader meer dan uitstekend geregeld. Mieke was onze steunpilaar gedurende deze tijd. Zij wist ons op een fijne manier de juiste keuzes te laten maken en kon zich zeer goed inleven wat er bij ons als familie paste. Niets was te veel en geen enkele vraag of wens was gek. Mieke laat je vrij in keuzes maar laat alle mogelijkheden zien. Je hebt natuurlijk maar 1 kans om de uitvaart op de juiste manier te doen. De uitvaart was precies zoals we voor ogen hadden. Niets dan lof over Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding. Ik beveel Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding van harte aan!


Frans ter Horst


Henry van Houten
Mieke is een hele warme lieve vrouw die ons goed heeft begeleid om de uitvaart naar de wensen van onze moeder te laten verlopen. Ze geeft de rust die je nodig hebt en geeft je de tijd om de zaken op je eigen tempo te beslissen. Heel erg bedankt!!


Tamara Bruinewoud
Mieke is een warm persoon. Iemand die er "gewoon" voor je is. Iemand die naar je luistert en meedenkt. Met oog voor kleine details en extra aandacht voor de kleinkinderen. We hebben veel mooie en warme reacties gehad op de uitvaart van mama, die we zoveel mogelijk naar haar wens hebben ingevuld. Dank je wel Mieke!


Miranda Vleugels Scholten
Een super fijne...rustig en liefdevolle begeleiding. We konden het ons niet beter wensen


Marloes Angenent
Mieke kwam op zondagmiddag bij ons op bezoek. Natuurlijk in een zeer droevige stemming maar zij wist hier zo kundig mee om te gaan, zelfs naar de klein-kinderen toe. Ze kregen knutselspullen om iets voor opa te maken, dit werkte zo goed. De persoonlijke bezoekjes van haar deed ons enorm goed, we werden heel goed voorbereid op een warm afscheid. Wij kunnen haar zeer aanbevelen bij andere mensen die ook iemand moeten missen.


Franca Klasens-Graziano
Judith heeft ons met raad en daad bijgestaan na het overlijden van mijn vader. Zij heeft ons perfect begeleid in deze, voor ons, moeilijke tijd.


Marion van der VLIET
Liefde, respect en aandacht dat zijn haar kernwoorden...maar zij is ook meevoelend en meelevend. Geheel niet op afstand maar loopt als het ware naast je! Zo heb ik Mieke leren kennen, als iemand die probeert zich in jou gedachte te verplaatsen en ondanks het verdriet dat je hebt, het juiste er uit te filteren.


karin lieftink
Zeer persoonlijk fijne benadering geweldige mensen. Prachtig mooi en af


A Ooitink
Ontzettende goede begeleiding. Inzichtelijk maken van de kosten. Mogelijkheid tot zelf invullen van de uitvaart, echter ook goede adviezen. Fijn dat er dagelijks iets opgepakt werd en niet alles in n keer beslist moest worden. Al met al heeft het afscheid bij ons een zeer goed gevoel gegeven mede dankzij de goede begeleiding voor iedereen ook voor de achterkleinkinderen van mijn moeder. Top!!


Ina ElzinkVoskamp
accuraat en vooral warmte


Betty Pellegrino
Mieke is eerlijk en erg betrokken. Alles wat ze doet komt voelbaar uit haar hart. Mieke nogmaals onze complimenten je bent een enorme steun voor ons geweest en dat waarderen wij NORM. Je hebt je niet 100 maar 200% ingezet omdat het voor jou de eerste keer was dat je mijn overleden vader naar zijn geliefde Sicilie mocht begeleiden en dat heb jij allemaal perfect geregeld. Nogmaals onze dank!!!


jetske zijlstra
persoonlijk, secuur, betrouwbaar, warm en niet denkend in vaste formats: echt heel erg goed!


Racquel de mey
Bij Mieke krijg je het gevoel dat ze er haast persoonlijk bij is betrokken en dat geeft een geruststellend en vertrouwd gevoel. Mieke is iemand met passie voor haar vak!!


Michael Haase
Mieke is gewoon erg goed. Rustig, behulpzaam, betrouwbaar, attent, alert, invoelend. En oog voor details. Allemaal prettige eigenschappen die helpen een uitvaart goed door te komen.


RJH Hassink
Met Mieke Greveling hebben we uitstekende ervaringen opgedaan. Ze had alle tijd voor de directe nabestaanden, was zeer betrokken, had oog voor details, altijd hulpvaardig, goede tips en was zeer begaan met de kleinkinderen. Niets was haar te veel. Voorstellen van nabestaanden werden serieus genomen en besproken. Ik kan haar zeer aanbevelen.


petra westendorp
Fijne persoonlijke begeleiding met ruime aandacht voor onze wensen.


Norwine Olde Kalter
Heel persoonlijk en betrokken, wij zijn zeer tevreden.


CJ Warmink
Vanaf de eerste ontmoeting voelde het zeer vertrouwd. Alles werd met zeer veel gevoel tot in de puntjes geregeld. Voor alles werd de tijd genomen en rustig werd alles stap voor stap besproken. Door het inlevingsvermogen van Mieke is het een heel persoonlijk afscheid geworden.


Meriam Lutjann
Uitvaart op maat met veel persoonlijke aandacht en ruimte voor het uitvoeren van alle wensen.


Marga Zeggelink
Mieke is een hart verwarmende vrouw. Die haar werk met liefde en passie doet.