Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16027

Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 0683560822
Email: info@miekegreveling.nl
Website: www.miekegreveling.nl

Jaar oprichting:
Keurmerkhouder sinds: 2017


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 15 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Jeroen Wotte
Mieke heeft ons prima bijgestaan en ontzorgd, erg fijn.


M. Huiskes
Wij hebben haar zeer zeker erg menselijk en ze was naar ons toe heel respectvol . Wij zouden haar zeker aan ons naasten aanbevelen . Wij hebben ook veel complimenten gehad over haar bejegening , naar ons naasten toe . Zij heeft onze moeder ,schoonmoeder ,en oma een bijzonder afscheid gegeven , waarbij wij ondanks ons verdriet een goed gevoel hebben overgehouden


Bert en Eugeniek van der Zee
Lieve Mieke , zonder jou hadden we niet kunnen doen wat we nu hebben gedaan. Jou persoonlijke inbreng en liefde is geweldig. Alles voor ons Lotte gemengd met onze liefde en jou liefde voor het vak. Betere combi bestaat niet. Mieke je bent een topper. Love you❤️💋 Bert en Eugeniek van der Zee


Joost Eitink
Is betrokken, toont interesse in wensen die de familie heeft. Zorgt dat deze wensen ook worden uitgevoerd. Heeft goede suggestie's in een tijd waarin beslissingen nemen niet eenvoudig is. Nazorg en advies ten aanzien van de uitvaartverzekering; maakt hier gebruik van haar ervaring, ten goede van de nabestaanden. Mieke heeft voor mijn tante de uitvaart zeer goed verzorgd, waarvoor dank namens de familie.


E. Binksma
We (familie) hebben Mieke als een zeer prettig uitvaartleidster ervaren. Ze heeft ons ontzorgt en is betrokken, ze is duidelijk en meegaand, ze komt alle afspraken na en maakt tijd voor je. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik dat ik haar volledig kon vertrouwen. Ze heeft een sterke uitstraling en tegelijkertijd ook lief en aandachtig. Een bijzondere vrouw. Ook het contact er na en de nazorg is erg goed!


R de Bruin
Judith heeft ons fantastisch door deze dagen heen geloodsd. Precies op de goeie manier aanwezig. Ze zag iédereen, liet ieder in zijn of haar waarde en was betrokken en zorvuldig.. Dacht constructief mee en liet ons de ruimte waar dat kon. Een steun in de rug binnen onze soms ingewikkelde samenspraak. Rimpellloos Dank je wel Judith! Mooier kon het niet.


Mettiene, Jurre, Gijs Bosman
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Mieke. Persoonlijke service, rustig, vriendelijk en zeer hulpvaardig. Ook haar geduld en oog voor detail sprak ons zeer aan. Al met al hebben we de uitvaart van onze moeder zo goed mogelijk en volgens al onze wensen kunnen doen en daar zijn we haar zeer dankbaar voor.


Dinant Scholten


Familie Janssen
Mieke heeft ons heel goed geholpen. Ze was er elke dag, in fases hebben we samen de uitvaart geregeld. Dus telkens een stukje, we kregen de rust en ruimte om goed na te denken over hoe we konden zorgen voor een heel mooi afscheid. Mieke is niet op voorgrond en is betrokken op een prettige manier. Ze is een professional die precies de juiste toon en houding heeft. Ze heeft ons geweldig ondersteund. +


Debbie Voogsgeerd
Hele fijne en betrokken begeleiding, kon niet beter. Hierdoor hebben we echt een heel mooi en persoonlijk afscheid gehad van onze moeder en oma.


Kevin Cornelissen


Lilian Bruger
Wat waren wij blij met Mieke. Ze heeft alles fantastisch geregeld en precies zo als mijn vader het had gewild. Doordat alles in goed overleg ging en met de ideeën waar Mieke mee kwam, kunnen wij ondanks het verdriet op een mooi afscheid terug kijken.


André Koopman
Door de uitstekende verzorging en aandacht hoef je zelf in de hectische tijd die een overlijden meebrengt nergens aan te denken, compleet “ ontzorgt”


B. Groot
Een professionele, meedenkende en warme uitvaartonderneemster met een groot inlevingsvermogen.


Mevr A jurgens-Heino
Persoonlijk kan ik deze uitvaartondernemer bij iedereen aan bevelen ,deskundig en een fijne en warme omgang met mensen en dat heb je nu net nodig in z’n droevige periode.