<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16021

Begrafenisverzorging Poppe – Minnaard
Telefoon: 06-25244974
Email: info@begrafenisverzorging-poppe.nl
Website: www.begrafenisverzorging-poppe.nl

Jaar oprichting: 1996
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 21 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


LWisse
De uitvaartondernemer liet de familie praten en hij stuurde het gesprek, adviseerde en kwam professioneel over.


Ton de Munck
Meneer Minnaard, Dank u wel voor uw betrokkenheid en de integere manier waarop u alles begeleidt hebt. Verder konden wij met al onze vragen bij u terecht en u nam de tijd om deze te beantwoorden.


Alice vermeulen
een uitvaartondernemer die al je zorgen uit handen neemt een meedenker in moeilijke tijden in alle rust en eenvoud de uitvaart ondernemer mag deze beoordeling op zijn website plaatsen zonder mijn naam


E.J. Mallie
Door de persoonlijke en zeer betrokken begeleiding van de begrafenis ondernemer zijn ons veel zorgen uit handen genomen en is de begrafenis van mijn vader ten tijde van de Coronamaatregelen een waardevol en persoonlijk afscheid geworden. Wij zijn dhr Minnaard dan ook erg dankbaar.


Carla


Jmi Wisse
Wij hebben de persoonlijke en informele benadering erg gewaardeerd.


Nelleke Nieuwenhuize - Nieuwdorp
Henk Jan heeft ons als groot gezin fijn begeleid. Hij liet ruimte voor overleg en was altijd te bereiken als er een vraag was. Hierdoor is het regelen van zaken makkelijk in vertrouwen aan hem over te dragen wat ruimte geeft voor het aardse afscheid nemen van onze geliefde.


David Schijve
Deze uitvaartondernemer heeft de kennis en kunde in huis, om een uitvaart op een persoonlijke en toch vlotte manier te organiseren en de wensen van de familie zo veel als mogelijk in te vullen. Gezien de beperkingen van deze periode is dat een extra compliment.


Petra van den Engel iriz thuiszorg begeleiding
Ik kende Henk-Jan uit een eerder overlijden in prive situatie ,nu ik in onverwachte crisissituatie terecht kwam vanuit het werk dacht ik meteen aan Henk-Jan (terwijl ik situtie snel moest inschatten en ik twijfelde of ik niet te snel gehandeld had kwam Henk-Jan gelijk met oplossing ,achteraf had ik het toch goed ingeschat en verzorgde Henk-Jan alles van de begrafenis tot in de puntjes ,ook zijn nazorg en het omgaan met dementie vond ik ook zeker een pluim waard! Kortom ik zou hem aanbevelen bij andere mensen!Het had niet beter gekunt!


Jacob
Persoonlijk contact vonden we erg positief. Maar organisatorisch en het professioneel afhandelen van de kaart, advertentie e.d. zien wij wel verbeterpunten.


Martin en Lydia Walhout
Hele persoonlijke en fijne begeleiding gehad. Ook goede aandacht voor de kinderen. Kinderen hadden gelijk vertrouwen in Henk-Jan en konden met alle vragen bij hem terecht.


jan en lies de visser
heel vak bekwaam


Jan en lies louws
Respectvol en met eerbied en aandacht gedaan.Fijn contact met ons als nabestaanden. Dankuwel hier voor!


Pieter Louws
We hebben een persoonlijk medeleven beleeft in een gemoedelijke sfeer.


Sannie Butler
Henk-Jan heeft ons geweldig opgevangen,alles keurig geregeld. Ook de verzorgster Carolien heeft mijn Moeder heel netjes verzorgd De uitvaart is geheel naar onze wens verlopen,nogmaals onze hartelijke dank.


M Kaljouw
was netjes geregeld


Bert Kruis
Dhr Poppe heeft zich zeer betrokken getoond, ruime mate van overleg was mogelijk bij hem. Zelfs de wens om de uitvaart volledig zelf te mogen leiden was geen enkel probleem, de heer Poppe heeft ons met raad en daad ter zijde gestaan. Een plezierige samenwerking.


H van der Spaan- den Hollander
Een keurige, waardige integere begeleiding aan ons aangepast.


Johan Eckhardt
Met name de persoonlijke aandacht van de heer Poppe heeft ons goed gedaan.


S.P. Wisse
Zeer prettig contact, respectvolle benadering en snelle reactie op vragen. Zowel op de voorgrond als op de achtergrond aanwezig, al naar gelang de situatie dat vereiste. Weet precies waar hij mee bezig is. Steekt letterlijk de helpende hand toe wanneer dat nodig was.


C Brasser
De juiste persoon die alles goed in de hand heeft (kortom een fijne man).


J. van Eijzeren


L.Blankenburgh
Alles is tot zeer volle tevredenheid volbracht. 100 % voldaan.


Pieter Riemens
Zeer betrokken, zorgzaam en schept vertrouwen. Hierdoor kunnen wij hem bij iedereen aanbevelen.


Johnny Maljaars
Dhr Poppe is zeer betrokken, kundig en werkt respectvol . Voldoende inlevingsvermogen en open vragen voor eigen inbreng. Het team waarmee gewerkt werd is ook respectvol, netjes, kundig. Kortom wij bedanken dit team voor verzorging van deze uitvaart waar we met een goed gevoel aan terugdenken.


C.J. Jacobse
Zeer goed contact. Enkele weken voor het overlijden was er een gesprek over onze wensen. Op de dag van overlijden werd de verzorging van de overledene en het transport heel goed geregeld. Het afscheid en de begrafenis waren in tamelijk kleine kring, waarbij wij steeds een beroep op de ondernemer konden doen en op de achtergrond aanwezig was, precies zoals dat de wens van de familie was.


Jan
Zeer correcte begeleiding


J.C. Marijs
de begeleiding is door de familie als zeer positief ervaren.


Marianne van den Berge - van Arenthals
De heer Poppe is rustig, vriendelijk, geeft ruimte, maar ook advies. Is daarbij op een prettige manier zakelijk.


Jos Baaijens


Marijs
Begripvol, liefdevol en zeer geduldig. Een warm bad zo hebben wij het ervaren.


Dick Meijaard
Zeer netjes en goed geregeld!


De Landmeter
Vakbekwaam, betrokken, vlot, vriendelijk


S. Riemens
We ervaren Poppe als zakelijk (in de zin van kort, maar duidelijk), maar toch invoelend en correct.


Ineke Harpe
We zijn zeer tevreden over het verzorging van alles rondom en tijdens te begrafenis. Persoonlijk maar toch ook zakelijk. Een kleine tip:nu we de factuur hebben gekregen zien we dat we ruim 300 euro extra hebben moeten betalen omdat het begraven op zaterdag was. Misschien logisch, maar om dit even te melden aan nabestaanden en ook hoe duur dragers kosten hadden we wel fijn gevonden. We hadden er ook om kunnen vragen maar in zulke omstandigheden schijn je dat te kunnen vergeten. Ook na het condoleren ging er een ouderling met ons eindigen. Net tijdens een ernstig gesprek kwam er iemand binnen met een koffie kar en ging voor ons koffie schenken. Dat hebben we als storend ervaren.


Cees Tilroe
Prima persoonlijk contact


A.M. Bouterse Janse


<<< Terug