Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16018

Constantijn Koen Uitvaartverzorging
Telefoon: 0642116093
Email: info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl
Website: www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 33 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Peter Beijer
Perfect gewoon daar hoven we niets aan toe te voegen Constantijn is een erg fijn mens en heeft het top gedaan, we nemen hem weer als het aan de orde zou zijn.


Karin(fam.van Dalen)
Alleen maar lof voor Constantijn en zijn team, ze nemen alle zorg uit handen. De 24 uurskamer ziet er mooi en verzorgd uit en geeft de mogelijkheid om op elk moment afscheid te kunnen nemen. Wij zouden hem aan iedereen aanraden


daisy ahoud
constantijn is een zeer fijne toegankelijke man en helpt goed meedenken om samen een mooi afscheid te maken.dankzij hem hebben wij een mooi afscheid gehad van ons kindje dat met 18 weken zwangerschap geboren werd. hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en is altijd bereikbaar voor vragen.wij kunnen hem voor iedereen aanbevelen en een volgende keer zou ik zeker weer voor constantijn kiezen.


daisy ahoud
constantijn is een zeer fijne toegankelijke man en helpt goed meedenken om samen een mooi afscheid te maken.dankzij hem hebben wij een mooi afscheid gehad van ons kindje dat met 18 weken zwangerschap geboren werd. hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en is altijd bereikbaar voor vragen.wij kunnen hem voor iedereen aanbevelen en een volgende keer zou ik zeker weer voor constantijn kiezen.


L.P.C.Heijmen
alles was perfect


Leen krispijn en familie
Ga zo verder met je werk,jij geeft de mensen goede adviezen en stel de mensen tot rust door je goede kennis van je werk. Ook je warmte die je mensen geeft doet de mensen in die moeilijke tijd goed ,duidelijke afspraken zonder verrassingen achter af. Ga zo door met jullie team


Pierre Sponselee
Constantijn Koen Uitvaartverzorging blinkt uit in buitengewoon persoonlijke aandacht en begeleiding. Constantijn is gemakkelijk bereikbaar en geeft snelle en duidelijke antwoorden vragen. We hebben veel rust en steun ervaren van de uitvaartonderneming in een stressvolle periode. Absolute aanbeveling!!!


Henk Borgonjen (echtgenoot van de overledene)
Wij hebben de heer Constantijn Coen leren kennen als een rustige, aimabele man die wij gaarne willen aanbevelen bij het verzorgen en begeleiden van uitvaarten.


Fam. Lentjes, namens deze: Twan Lentjes
Deze uitvaartondernemer stelt alles in het werk om de wensen van de overledene en de nabestaanden in vervulling te laten gaan. De uitvaart van onze vader is prima verlopen. Ondanks de trieste aanleiding, hebben wij als nabestaanden toch een goed gevoel overgehouden aan de uitvaart (en alles wat daarbij komt kijken). En dat bied ons troost. Constantijn, Erna en Willeke, nogmaals dank voor jullie inzet.


I. Huiskens
Constantijn is heel betrokken, luisterde goed naar onze wensen en dacht goed mee. Hierdoor hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze dierbare. Professioneel maar toch heel persoonlijk. Constantijn heeft onze verwachtingen overtroffen.


Josefien Bouwmeister
Constantijn Koen heeft de uitvaart van onze vader met veel zorg begeleid. Het was een stijlvol en persoonlijk afscheid.


willie Ahoud


E c van der lienden
Zeer goed ... goede reverenties en een aanrader om een persoonlijke uitvaart te laten regelen.!!!


Diny Eeuwes


Harry demon
Zeer correct en persoonlijk


Miranda Akkermans
Een persoon met het hart op de juiste plaats, neemt de tijd, luistert goed en leeft zich in in de persoon zoals die het zou hebben willen gehad.


G.P.H. van den Boogaard


Jan Bultje


Manfred van den Broek
Deze uitvaartondernemer is zeer persoonlijk en zeer deskundig, zeer betrouwbaar ook, alleen maar lof voor Constantijn Koen.


Ellen Buiting
Een en al lof over Koen Constantijn en zijn medewerkers! Wij hebben het helemaal naar eigen wensen gedaan, helaas inmiddels al teveel ervaring in!


Fam. Buurman
Prettige omgang. Zeer to the point. Rekening houden met persoonlijke wensen.


Dick Hofman (oudste zoon)
Hele fijne samenwerking van begin tot het einde alles in overleg. Ookwerden we overal bij betrokken zoals afleggen vervoer naar kerk en kerkhof.


G.P.H. van den Boogaard
Zijn erg betrokken bij de persoonlijke verhalen. Kreeg een goede uitleg over de mogelijkheden. Het afscheidshuis is erg huiselijk.Ze nemen overal de tijd voor, dat is bij ons als erg prettig ervaren omdat het een erg plotseling sterfgeval was.


Huberft Nusteling
Uitstekend


Marieta Mazen-Witjes