Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16018

Constantijn Koen Uitvaartverzorging
Telefoon: 0642116093
Email: info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl
Website: www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl

Jaar oprichting: 2016
Keurmerkhouder sinds: 2016

Gemiddelde score (over 83 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies:

Josefien Bouwmeister
Constantijn Koen heeft de uitvaart van onze vader met veel zorg begeleid. Het was een stijlvol en persoonlijk afscheid.


willie Ahoud


E c van der lienden
Zeer goed ... goede reverenties en een aanrader om een persoonlijke uitvaart te laten regelen.!!!


Diny Eeuwes


Harry demon
Zeer correct en persoonlijk


Miranda Akkermans
Een persoon met het hart op de juiste plaats, neemt de tijd, luistert goed en leeft zich in in de persoon zoals die het zou hebben willen gehad.


G.P.H. van den Boogaard


Jan Bultje


Manfred van den Broek
Deze uitvaartondernemer is zeer persoonlijk en zeer deskundig, zeer betrouwbaar ook, alleen maar lof voor Constantijn Koen.


Ellen Buiting
Een en al lof over Koen Constantijn en zijn medewerkers! Wij hebben het helemaal naar eigen wensen gedaan, helaas inmiddels al teveel ervaring in!


Fam. Buurman
Prettige omgang. Zeer to the point. Rekening houden met persoonlijke wensen.


Dick Hofman (oudste zoon)
Hele fijne samenwerking van begin tot het einde alles in overleg. Ookwerden we overal bij betrokken zoals afleggen vervoer naar kerk en kerkhof.


G.P.H. van den Boogaard
Zijn erg betrokken bij de persoonlijke verhalen. Kreeg een goede uitleg over de mogelijkheden. Het afscheidshuis is erg huiselijk.Ze nemen overal de tijd voor, dat is bij ons als erg prettig ervaren omdat het een erg plotseling sterfgeval was.


Huberft Nusteling
Uitstekend


Fred van Bolderen
Plezierige ongedwongen persoonlijke begeleiding,doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.


fam Wijnbergen


Marieta Mazen-Witjes


Marcel Macaré
De heer Constantijn Coen leeft echt met ons mee. Al vanaf de eerste kennismaking was er meteen klik. Hij dringt niets op en is uitermate prettig in de omgang. Als er iets is hij altijd bereikbaar. Bij familie en mensen die op de uitvaart aanwezig waren werd hij zelfs geroemd!


Annie Joosten Frits
Zeer fijne man, luistert goed naar de wensen en denkt zeer goed mee. Verzorgt alles uitstekend.


Loes Mom
Het was allemaal heel verzorgd, problemen opgelost. Ook de kleine dingen zoals twee beertjes voor de kleintjes. Na een week nog een mooie bos bloemen gekregen. Wij hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden.


G.J. Sommers
Perfect. Afgestemd op onze specifieke wensen, met -ook achteraf gezien- goede suggesties voor verdere aanvullingen, die we ook allemaal hebben overgenomen.


Hartjes
Fijne zeer persoonlijke begeleiding. Geeft goeie aanwijzingen en aandachtspunten. Luistert goed naar wensen van de klant (Wij dus)


D. Hartjes
Deze is zeer persoonlijk en respect vol naar de nabestaanden en overledenen.


Namens de familie Grummels.
Constantijn heeft met veel zorg en aandacht de begrafenis van onze moeder verzorgd.


Marianne Geutjes
Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging.Debbie heeft on fantastisch begeleid en het geheel was helemaal volgens de wensen van mijn vrouw in het gesprek voor haar overlijden.


A J Hoogeveen
Zeer persoonlijk. Zeer correct. Geheel volgens verwachting.


Ton & Francis
Uitstekende uitvaartondernemer. Constantijn Koen is aan iedereen aan te bevelen. Zeer veel respect hoe hij en zijn team zich over de uitvaart ontfermde ondanks de omstandigheden. Uitstekende persoonlijke en telefonische communicatie.


H.J.M. Zeydner
Zeer betrokken. Weet precies waar hij mee bezig is. Kan uitstekend luisteren en begeleiden. Geeft vertrouwen en rust gedurende de afwikkeling van de uitvaart.


Wilma Buurman - van Workum
Wij zijn Constantijn Koen zeer dankbaar voor de fijne manier waarop hij ons heeft begeleid met het overlijden en de crematie van onze moeder. Wij zouden hem zeker aanbevelen bij anderen. Constantijn nogmaals bedankt


Jan Visser
Prima persoonlijke aandacht en begeleiding.


Gj peters
Zeer vriendelijke en deskundige mensen


Heezen
Constantijn is een fijn persoon in deze droevige tijd. Hij heeft alle tijd aandacht voor je. Bedankt!


W. Jansen
Zeer correct en denkt mee om het afscheid nog persoonlijker te maken.


Ad van Dinteren
Prettig in omgang, professioneel en kundig


angela van den broek
Wij denken terug aan een hele mooie persoonlijke uitvaart. We danken Constantijn en zijn medewerkers voor de fijne persoonlijke warme benadering hier werken mensen met liefde voor hun vak. Nogmaals dank voor alles.


Piet Roelofs
Dhr Koen heeft een kleine lieve groep mensen om zich heen. Stuk voor stuk kundige mensen met het hart op de juiste plaats. Bedankt voor alles!


Erwin Piels
Rustig persoon die tijd neemt voor de nabestaanden. Je weet vanaf het begin waar je mee af bent. Bij vragen of onduidelijkheden kun je altijd contact opnemen.


Familie van der Kemp
Constantijn Koen is een zeer warm persoon. We zijn zeer tevreden met zijn begeleiding.


Familie Ariens. West Maas en Waal.
Keurige uitvaart van ons pap met zeer persoonlijke aandacht van Constantijn en zijn team. Bedankt voor jullie pro-actieve begeleiding. Dat hielp ons door deze dagen heen!


Fam.v. Vorstenbos, Doornenburg
Een zeer persoonlijke, warme begeleiding waarin alles bespreekbaar was. We bevelen Constantijn Koen aan iedereen aan die een onvergetelijk afscheid wenst voor zijn/ haar dierbare. Daarnaast, en zeker niet op de laatste plaats ook veel aandacht voor onze kleinkinderen en achterkleinkinderen. Dit is onbetaalbaar, Constantijn haalde de dood van oma uit de taboesfeer, ze werden er 100% bij betrokken op een hele speciale kindvriendelijke manier (door middel van het versieren van de kist, het oplaten van ballonnen, de lichtrites, uitzwaaien van oma enz.) Wij zijn hem en zijn dames dan ook ontzettend dankbaar.


Hans Straatman
Zeer professioneel, luistert na de wensen van de klanten komt met duidelijke adviezen en tips. Heeft alles duidelijk besproken, uitgelegd en vastgelegd. Zeer duidelijke offerte. Personeel is zeer betrokken en vriendelijk. Deze uitvaartondernemer neemt de tijd voor u zodat alles ook zo gaat zoals u het wil hebben tijdens de uitvaart. Na afloop van de uitvaart hebben wij van menigeen complimenten gekregen hoe alles was verlopen. Ik zou Constatijn Coen zeer zeker aanbevelen.


Ellen van Beusekom


hbj janssen


Annemie Som Laauwikstraat 67 6663CH Lent
Op aanraden van een pastor voor deze uitvaartondernemer gekozen. Zoals wij door hem werden benaderd en volkomen vrij gelaten werden in ons mee denken en de organisatie van de uitvaart. Hij luisterde ook goed en liet ons mensen uitspreken. De overledene was thuis opgebaard. Iedere dag kwam hij even kijken of alles wel goed ging/ Er werd ook de tijd genomen voor overleg, niet opdringen van dit doen we zus of zo.Het was een meer dan gewaardeerd samen maken wij de uitvaart. Na de uitvaart dag is hij nog enkele keren op bezoek gekomen en hebben alle dingen nog eens doorgenomen. Dat gaf mij als echtgenote troost in het verdriet. Wij hebben geen minuut getwijfeld vanaf de kennismaking tot de laatste dag, dat hij bij mij een bezoek heeft gebracht. Mijn familie heeft ook erg prettig met hem samen gewerkt.


Mellinda van der Kroon -Bol
Een ongelooflijk fijne, warme en betrokken man. Niets is te gek of vreemd. Hoort en ziet alles. De dames idem. Je ziet en merkt dat daar waar zij allen mee bezig zijn dat zik dit doen met veel kennis en vooral een hart. Zelfs van genodigden bij de uitvaart deze persoonlijke benadering teruggehoord. Chappeau!


Maurice G.A.J, Gubbels (zoon van de overledene)
Constantijn Koen en zijn medewerkers hebben ervoor gezorgd dat wij als nabestaanden op een plezierige en respectvolle wijze zijn ontlast en ontzorgd. Er werd geluisterd naar onze wensen en voorkeuren. Daarnaast kregen wij handige tips en nuttige suggesties. Dit heeft geresulteerd in een uitvaart waar wij, familie en vrienden met goed gevoel op terugkijken. Ook wat betreft de kosten was er vanaf het begin sprake van open communicatie en volledige transparantie. Geen verrassingen achteraf. Voor Constantijn Koen en zijn medewerkers was geen moeite teveel en er werd ook op kleine details gelet. De communicatie verliep uiterst soepel en alles was erop gericht om ons als nabestaanden zo veel en zo goed mogelijk te ontlasten. Voor, tijdens en zelfs na afloop van de begrafenis.


H.J.Demon
Alsof hij er voor in de wieg was gelegd. Geweldig de rust die de man uitstraalt.


Gerrie Mundi Polman
Ik en mijn gezin , hebben de begeleiding van Constantijn Koen als zeer positief ondervonden. Gesprekken liepen allemaal op een rustige manier. Zo ook de begeleiding in het Afscheidshuys Lingewaard liepen naar tevredenheid. Met veel respect werd alles verzorgd .


a Kwint
In een korte tijd twee keer gebruik moeten maken van de diensten van Constantijn. Maar geen twijfel om hem voor de tweede keer te vragen. Zo persoonlijk perfect geregeld naar onze wensen. Warm zo hebben wij het ervaren. Maakt het in deze moeilijk tijd iets makkelijker om te dragen. Vol lof over Constantijn Koen maar ook de gastdame. Voor de tweede keer een bekend gezicht. Dat doet je goed. Zeker aan te bevelen. Het is een moeilijke tijd en hij ontneemt je heel wat zorgen. Er word voor je gezorgd!!


Riet Ermers
Wij hebben de uitvaart ondanks ons verdriet als bijzonder mooi ervaren. Goede begeleiding gehad. Helemaal top!!!!!


Helma Rosendaal
Constantijn en medewerkers willen wij nogmaals danken voor hun persoonlijke betrokkenheid. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij kijken ondanks het verlies terug op een mooi afscheid.


Antoinette Puntman
Constantijn heeft samen met zijn team ons een mooi en waardig afscheid gegeven. Waar wij erg van onder de indruk waren waren de kleine persoonlijke dingen die hij heeft toe gevoegd aan dit mooie afscheid. Een team met het hart op de juiste plaats en waar niets te veel is. Nogmaals bedankt voor al jullie moeite.


Yvette Simmelink
Vanaf het eerste contact met Constantijn voelde het erg goed. Op het moment dat mijn moeder in het afscheidshuys arriveerde, de meer dan goede begeleiding door Constantijn en collega's. De persoonlijke aandacht en net dat beetje extra maakte de uitvaart een dag om nooit meer te vergeten.


Jan Willem van santbergen
Constantijn is een super vriendelijke aardige en geduldige man die voor ons een enorme steun is in deze voor ons droevige tijd. Constantijn en zijn collega's doen hun uiterste best, en niets is hun teveel. Ook het afscheidshuys is een bijzonder mooie ruimte. Wij kijken terug op mooi afscheid en uitvaart. Alles klopte, en er waren geen verassingen. Alles perfect geregeld!!


Herman van Deelen
Zeer persoonlijk en betrokken zowel tijdens als na de uitvaart, met oog voor details. Zeker een aanrader.


Jacqueline Kuipers Marcellis
Ik ben zťťr tevreden met deze uitvaartondernemer. Hij heeft een zeer persoonlijke en correcte benadering jegens alle betrokkenen, met een groot respect ook voor de overledene. Hij heeft een groot inlevingsvermogen t.o.v. de directe familie en oog voor detail in de uitvoering van de verzorging en uitvaart. Ook heel prettig dat alle formaliteiten keurig door hem worden geregeld. Complimenten, ook voor zijn assistente!


Ingrid Huiskens
Constantijn heeft er voor gezorgd dat wij terug kunnen kijken op een mooi afscheid van onze moeder en vrouw. Het contact met Constantijn was meer dan prettig, er werd meegedacht en hij kwam zelf met wat attenties en ideeŽn die het afscheid voor ons nog persoonlijker maakten. Wij staan zeker achter de 10 die wij hem geven. Constantijn bedankt!


Anja van Wijngaarden
Dhr. Koen en assistente, zijn zeer warme en betrokken mensen Uitermate geschikt voor deze branche


Bianca Martens



attent . vriendelijk . kundig en vertrouwd .



Als ik hem bel neemt hij op met Dag Astrid hier met Constantijn. Je voelt je gelijk welkom. Ze hebben uit zichzelf contact gezocht met de bloemleverancier omdat er een fout zat op 1 van de linten in de belettering en gezorgd dat er een nieuwe kwam. Ze hebben zeer goed met ons meegedacht hoe wij het afscheid ook fijn en duidelijk voor onze kinderen van 7 en 4 konden doen. Alles werd duidelijk besproken en allerlei ideeen komen ter tafel. Heel fijn, dank je wel daarvoor Constantijn.



De uitvaart van mij moeder was tot in de puntje verzorgd.



Graag wil ik een dankwoord uitspreken aan Constantijn Koen Uitvaartverzorging Lingewaard te Bemmel Een zeer professioneel en loyaal team dat ons de afgelopen tijd in raad en daad heeft bijgestaan Niets was teveel alles kon Namens de familie Jansen willen wij Constantijn Erna en uitvaartspreker Marcel bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan hebben, het voelde voor ons als een warm bad.



komt zeer netjes over. Is duidelijk. Komt ook zijn afspraken na. Paar persoonlijke opmerkingen hebben wij direct aan hem doorgegeven.



Alles was zo respectvol en stijlvol verzorgd, met net dat beetje extra wat je helemaal niet verwacht. De ruimte in het Afscheidshuys is mooi en zeker geschikt om in alle rust afscheid te kunnen nemen van je dierbare als je daar thuis de mogelijkheden niet voor hebt.



Het was een zeer respectvol en waardig afscheid passend bij de overledene. Dit afscheid geeft mij een zeer goed gevoel. Alles is bespreekbaar niets was onmogelijk in ons geval. Je voelt je echt gesteund en de uitvaartondernemer is zeker ook bezig met het ontzorgen van de nabestaanden.



We hebben het contact dat we zowel de eerste nacht van het overlijden als de dagen erna als zeer persoonlijk ervaren. Constantijn luistert naar je wensen en regelt alles zorgvuldig. Ook zijn assistente is behulpzaam geweest op zeer gepaste wijze. Het is bijzonder dat het afscheidshuis midden in het dorp staat, waar je makkelijk even naar toe wandelt of rijdt. Een aanwinst voor Bemmel. Over de financiŽle zaken is Constantijn heel transparant. Je komt niet voor verrassingen te staan na afloop. Wij zijn zeer tevreden en bevelen hem met gerust hart aan bij anderen.



Constantijn Koen is een zeer betrokken persoon die ons zonder iets op te dringen goed advies gaf .Op een waardige manier heeft hij er voor gezorgd dat de uitvaart perfect verlopen is zodat wij allen een mooie en fijne laatste herinnering hebben.



Persoonlijk is heel divers,we hebben zo'n geweldige uitvaart nog nooit mogen meemaken. Al onze wensen werden vervuld en meer dan we konden bevroeden. Ik mis een onderdeel in de vragenlijst, de nazorg! Ook dat is bij Constantijn Koen Uitvaartverzorging perfect geregeld. Niet eenmaal maar diverse malen en ook nu na een maand nog. Ons thema is geniet van het leven, maar het bewijs is geleverd dat kan ook bij een uitvaart. In een woord perfect



Een jonge ondernemer met erg veel zorg voor de zaak. Wilt het alleen maar goed doen en doet hier dan ook alles aan. We zijn als familie en nabestaanden dan ook erg tevreden en hebben een uitvaart gekregen zoals we het wilde en zeker zoals onze moeder dat wilde. Ondanks het verlies kijken we toch met een goed gevoel terug op deze dagen. Constatijn bedankt.