Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16008

Van Kruistum Uitvaartzorg - Diakonos
Telefoon: 0318821855
Email: info@diakonosuitvaart.nl
Website: www.diakonosuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 20 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Familie Pasman
Inge was steeds beschikbaar voor elke voorkomende vraag of situatie. Daarbij was niets haar te veel. Inge reageerde heel adequaat op onvoorziene of onverwachte dingen. We zijn heel blij en dankbaar voor de manier waarop zij een heel moeilijke tijd voor ons draaglijker heeft gemaakt. De dagen voor de uitvaart en de begrafenis zelf zijn door haar begeleiding precies geworden wat wij voor ogen hadden. Het afscheid had niet beter gekund


Kaan
Heel betrokken, luistert en denk mee in persoonlijke wensen een geeft kundig advies als er naar gevraagd wordt. Liefdevol voor ons gezin en de zorg voor onze overleden dochter.


Pien van der Zee-Schlebaum
Mevrouw Van Kruistum is een warme, hartelijke vrouw die heel zorgvuldig is in woord en gedrag. Ze kan goed luisteren en wist onze wensen om te zetten in daden. Mede dankzij haar kunnen wij terug zien op een mooi en gedenkwaardig afscheid wat we zelf hebben samengesteld en uitgevoerd met haar op de achtergrond. We wisten en voelden dat als er iets zou haperen zij het op kon vangen.


Maas Roelofsen
Persoonlijke en zeer prettige begeleiding. Prima adviezen, zonder dat de indruk ontstond dat een bepaalde kant op gestuurd werd.


Mieke Zumbrink
Mevr. van Kruistum heeft ons zeer goed geholpen om de uitvaart van mijn moeder goed te laten verlopen. Wij voelden betrokkenheid en respect van haar. Alles was te bespreken en zij kwam met voorstellen als wij er even niet uitkwamen. Wij voelden duidelijk een klik met mevr. van Kruistum.


Johan Blad
Inge zorgt voor een persoonlijke benadering, een goede begeleiding en het gevoel dat je er niet alleen voor staar! In één woord uitmuntend.


Johan Blad
Inge zorgt voor een persoonlijke benadering, een goede begeleiding en het gevoel dat je er niet alleen voor staar! In één woord uitmuntend.


Petra (Ruisch -) van Barneveld
Bedankt voor de fijne begeleiding in een moeilijke tijd. Het contact was goed en heel persoonlijk. Wij als familie kijken op de uitvaart terug met een goed gevoel. Ook de nazorg was uitstekend.


fam. de Kleuver


M.A.W Vernhout-Schults
Deze uitvaart was voor ons de 3e in 3 jaar tijd. Voor ons geen twijfel wie we hiervoor weer moesten/mochten vragen. In de emoties en hectiek die een overlijden geeft, was Inge voor ons een rots in de branding. Professioneel, maar toch ook dichtbij. Ruimte voor onze eigen keuzes maar ook goede adviezen.


Marian Jansen- Schimmel
In 2017 heeft Inge de uitvaart van onze moeder verzorgd. Helaas hadden we haar in 2018 weer nodig voor het afscheid van onze vader. Ondanks het verlies was het zo fijn voor ons om Inge naast ons te hebben staan. De rust die ze uitstraalt, de betrokkenheid en het laten inzien dat elke keuze die we maken goed is. "Blijf bij jezelf het is jullie afscheid" zei ze vaak. Bedankt voor je begeleiding.


M H Blokzijl van Hasselt
Het was heel bijzonder hoe we ons begeleid hebben geweten. Vanaf het moment dat mijn man was overleden, totdat hij in de kist lag, daaruit heb ik veel zorg ervaren, en dat was waardevol, waar ik heel mooie herinneringen aan over heb gehouden! De persoonlijke aandacht in de condoleance en de begrafenis was heel bijzonder, en dat hebben we zeer gewaardeerd!


Judy van Wiggen
2 jaar na het overlijden van onze moeder is onze vader overleden. Voor ons als kinderen hebben wij het als zeer fijn ervaren dat Inge de uitvaart wilde regelen. Zij dacht met ons mee, en de wensen die we hadden zijn allemaal gerealiseerd. Als we terugkijken op de begrafenis en de dagen er voorafgaand dan kunnen we alleen maar zeggen dat alles perfect gelopen is. Het contact verliep heel goed, we konden haar altijd bellen of appen, kregen snelle reactie terug. Inge is een warme persoonlijkheid, heeft oog voor detail, waren korte lijntjes. We zullen Inge en haar organisatie zeker aanbevelen.


Marjan Blankestijn - van Kooten
Vanaf het eerste contactmoment bewaarde de heer van Kruistum de rust en begeleidde hij ons door de moeilijke dagen op een zeer vertrouwelijke, discrete en deskundige wijze.


Helma van Verseveld
3 Jaar geleden overleed mijn vader, ik wist niet waar te beginnen om alles te regelen. Gelukkig kwam ik bij Inge terecht, zij kwam binnen en ze voelde gelijk vertrouwd, dat vertrouwen heeft zij buiten gewoon waargemaakt. Inge neemt je alles uit handen, regelt alles voor je, maar ze geeft je vooral het gevoel dat alles kan en alles mag, waar je zelf over twijfelt neemt zij die onzekerheid weg, ze heeft geen waarde oordelen.Dat vond ik het bijzondere aan Inge. Recentelijk overleed mijn moeder, gelukkig heb ik al die tijd het contact met Inge kunnen onderhouden zodat ik gelijk naar haar toe kon. Zij nam mij wederom alles uit handen. Zelfs mijn familie wist zich nog haar te herinneren. Ik kan alleen maar zeggen; Inge was een engeltje op mijn schouder, zij is ook geen uitvaart ondernemer maar een uitvaart begeleidster, samen met haar man Aart en haar fantastische familie leden en collega assistenten zorgt zij voor een respectvolle uitvaart en lieve zorg voor de overledene. Dank je wel Inge.