Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16008

Van Kruistum Uitvaartzorg - Diakonos
Telefoon: 0318821855
Email: info@diakonosuitvaart.nl
Website: www.diakonosuitvaart.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2016

Gemiddelde score (over 55 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies:

M H Blokzijl van Hasselt
Het was heel bijzonder hoe we ons begeleid hebben geweten. Vanaf het moment dat mijn man was overleden, totdat hij in de kist lag, daaruit heb ik veel zorg ervaren, en dat was waardevol, waar ik heel mooie herinneringen aan over heb gehouden! De persoonlijke aandacht in de condoleance en de begrafenis was heel bijzonder, en dat hebben we zeer gewaardeerd!


Judy van Wiggen
2 jaar na het overlijden van onze moeder is onze vader overleden. Voor ons als kinderen hebben wij het als zeer fijn ervaren dat Inge de uitvaart wilde regelen. Zij dacht met ons mee, en de wensen die we hadden zijn allemaal gerealiseerd. Als we terugkijken op de begrafenis en de dagen er voorafgaand dan kunnen we alleen maar zeggen dat alles perfect gelopen is. Het contact verliep heel goed, we konden haar altijd bellen of appen, kregen snelle reactie terug. Inge is een warme persoonlijkheid, heeft oog voor detail, waren korte lijntjes. We zullen Inge en haar organisatie zeker aanbevelen.


Marjan Blankestijn - van Kooten
Vanaf het eerste contactmoment bewaarde de heer van Kruistum de rust en begeleidde hij ons door de moeilijke dagen op een zeer vertrouwelijke, discrete en deskundige wijze.


Helma van Verseveld
3 Jaar geleden overleed mijn vader, ik wist niet waar te beginnen om alles te regelen. Gelukkig kwam ik bij Inge terecht, zij kwam binnen en ze voelde gelijk vertrouwd, dat vertrouwen heeft zij buiten gewoon waargemaakt. Inge neemt je alles uit handen, regelt alles voor je, maar ze geeft je vooral het gevoel dat alles kan en alles mag, waar je zelf over twijfelt neemt zij die onzekerheid weg, ze heeft geen waarde oordelen.Dat vond ik het bijzondere aan Inge. Recentelijk overleed mijn moeder, gelukkig heb ik al die tijd het contact met Inge kunnen onderhouden zodat ik gelijk naar haar toe kon. Zij nam mij wederom alles uit handen. Zelfs mijn familie wist zich nog haar te herinneren. Ik kan alleen maar zeggen; Inge was een engeltje op mijn schouder, zij is ook geen uitvaart ondernemer maar een uitvaart begeleidster, samen met haar man Aart en haar fantastische familie leden en collega assistenten zorgt zij voor een respectvolle uitvaart en lieve zorg voor de overledene. Dank je wel Inge.


Freek Bakker
DE begeleidster luisterde goed en stond steeds goed voor ons klaar. Ook had zij een goed overzicht over de gang van zaken en de situatie.


Marjolein de Wit
Inge doet het helemaal prima! Ze was zeer betrokken, liefdevol en duidelijk wat wel en niet kan. Er kan heel veel ! zeer goede ervaring!


Hj klumpenaar


Julia Hulsman
De persoonlijke aandacht heeft ons zeker geholpen om deze moeilijke periode door te komen. Inge zorgde ervoor dat de diverse wensen werden gekoppeld en we zo waardig afscheid konden nemen. Bij diverse mensen hebben wij haar vakbekwaamheid geprezen.


JD van den Broek
Met de professionele en integere begeleiding van Inge van Kruistum hebben wij als familie de uitvaart naar onze eigen wensen mogen invullen. Haar betrokkenheid bij en de persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart heeft ons als familie erg gesteund in deze rouw periode. Wij kunnen Diakonos zeker aanbevelen.


R.van Beek
Een zeer goede uitvaartverzorging.


Kalee
In een korte tijd veel moeten beslissen. Met hulp is alles uiteindelijk een uitvaart, zoals we zelf graag wilden, geworden.


Jan van de Linde
Wij zijn bijzonder tevreden over de integere wijze waarop Diakonos de uitvaart heeft verzorgd. Wij kunnen Diakonos zeker aanbevelen !


Jettie van Mourik


H van Barneveld
De gehele familie Van Barneveld hadden wij een zeer goed gevoel bij mevrouw Van Kruistum en waren blij met haar hulp en kundigheid.


G. Kobus-Coops
In het bijzonder de persoonlijke begeleiding voor en na de uitvaart zijn voor mij tot een bijzondere zegen en steun geweest. Als een goede vriendin hoewel ik Inge van Kruistum van te voren nooit ontmoet had


H.S. Veldhuizen


J.A. de Haas..
Alle lof voor de wijze waarop Inge zowel de voorbereidingen, het overleg en de feitelijke uitvaart heeft begeleid. Haar inbreng was niet bepalend, maar sturend, met als resultaat een uitvaart waarop onze kinderen en ik heel tevreden terug kijken. Heldere afspraken correct nagekomen en/of uitgevoerd. Ze is betrokken en ook praktisch heel ervaren. De toegekende hoge cijfers illustreren dan ook onze waardering.


Mevr. J. ten Brinke-van Schoonhoven en kinderen.
In deze moeilijke periode van rouw hebben we veel steun gehad aan Mevr.Inge van Kruistum van Diaconos Uitvaartverzorging. Zij heeft de uitvaart van mijn man heel goed en stijlvol geregeld. Zij is bovendien een heel warme vrouw. Het was echt een persoonlijke uitvaart.


c. van hardeveld-koen
prima begeleiding en goede adviezen.


Elly Willemsen- Brandsen
Als gezin hebben wij de persoonlijke uitvaart, begeleid door mw.Van Kruistum als zeer prettig ervaren. Wij kunnen met een gerust hart haar bij anderen aanbevelen, wat ik inmiddels al bij twee personen heb gedaan.


E.a. Van kruistum-van dorland


Nel Schouten
Mevrouw van Kruistum heeft ons op een persoonlijke en professionele wijze begeleid naar een waardige uitvaart van mijn moeder. We hebben het contact als zeer prettig ervaren. We zullen haar dan ook zeker bij anderen aanbevelen.


Familie Suijker


Els Veenhof-Huibers
Vol warmte, begrip en medeleven.Volop ruimte en aandacht ook voor de kleinkinderen.


J takken


Hanny Reijenga
We hebben de begeleiding van Diakonos ervaren als professioneel en zeer betrokken. Aan alles werd gedacht en werd zorgvuldig voorbereid.


M. Petri
Zeer aan te bevelen.


Marian Vernhout
De benadering was zeer persoonlijk en met gepaste bewogenheid. Er was veel ruimte om onze eigen beslissingen te nemen, maar zo nodig was er goed advies. Alles was erg goed georganiseerd, er was rust en overzicht. We kijken terug op een goede tijd, ondanks het verdriet. Dat is knap gedaan.


M. Schoonderbeek-van Peursem
Dankzij de zeer prettige, warme en kundige begeleiding, is het afscheid van onze moeder, oma en vrouw, een tot prachtige uitvaart geworden. Een afscheid die wij met een traan en een lach, na een zware periode, als een mooie herinnering bewaren.


aly smit
Vriendelijk ,je voelt je snel vrij bij haar.ogen van voor achter en opzij geeft advies waar je zelf vreselijk tegen op ziet daar begeleidt ze je doorheen rustig persoon Wij zijn haar zeer dankbaar voor alle steun en wat ze je uit handen nemen Verstaat haar werk super


Gerda van Leijen
Inge van Kruistum is mee- en inlevend en meedenkend. Ze was een rustpunt in deze verdrietige tijd. Ze werkt professioneel, is een goede luisteraar, rustig en overziet alles goed. Zeer zaken deskundig. Op de dag van de uitvaart ging alles zoals afgesproken en de bedoeling was. We hebben op een mooie en waardige manier afscheid kunnen nemen.


John Boekhout
Persoonlijke aandacht voor nabestaanden, respect voor overledene en efficiŽnte en effectieve verzorging werkelijk alles werd tot in de puntjes goed geregeld en ver binnen budget


Evert van Steenbergen
Geweldige goede begeleiding, veel persoonlijke aandacht, iedereen kon op zijn eigenwijze afscheid nemen.


Namens Ries Schimmel en de kinderen
Inge, wij kijken terug naar een heel mooi afscheid, wat mede door jou gerealiseerd kon worden. Wij zijn je daar echt dankbaar voor, je openheid en deskundigheid is zeer gewaardeerd.


Jakob Andringa
Zeer prettig om met Inge de uitvaart te verzorgen. Ze is zeer betrokken, prettig in de omgang, denkt mee, geeft de ruimte, geeft nuttige tips en is altijd bereikbaar. Kortom: perfect!


AMvanRiezenDienske
We zijn heel zorgvuldig door Inge begeleid. Voor de vragen en onzekerheden die wij hadden wist zij steeds een oplossing aan te reiken. Zowel op de dag van de begrafenis, als tijdens de dagen daaraan vooraf, gaf ons dat veel rust. fam. van Riezen


A G de Haan
Betrokken Kundig Benadering van de verschillende personen goed afsgestemd op ieders persoonlijke behoefte.


Marieke Brussaard van Aalsburg
de uitvaartleider oefent dit beroep met hart en ziel uit. dit blijkt uit de zeer betrokken houding, het meedenken en adviseren en de statige uitstraling bij het ceremoniŽle gedeelte.Zeer vriendelijk en medelevend, snelle komst na overlijden, goed meegedacht over de uitvaart, afspraken netjes nagekomenInge is een heel betrokken persoon. Ze neemt je alles uit handen en geeft je het gevoel dat alles goed komt. Ze heeft een goede balans tussen wat snel geregeld moet worden en wat later nog geregeld kan worden. Ze doet nťt even wat meer. Ze waakte over ons welzijn, ze keek goed wat we aankonden, wat we nodig hadden en liet ons vrij in het maken van keuzes. Ze heeft het totale overzicht, ze is de rust zelve. Ze denkt mee op allerlei vlakken. Persoonlijke vlak, financieel; ze denkt aan dingen waar wij niet aan gedacht hadden. Mede dankzij Inge is de begrafenis van onze vader erg mooi, waardig en persoonlijk geworden! Om nooit te vergeten!Was heel gemoedelijk. Kon goed luisteren. Maakte attent op andere mogelijkheden. En zeer correct. Met de 6 getrouwde kinderen als heel goed ervaren.Als ik het cijfer 11 kon geven, zou ik het ook doen.Een goede persoonlijke begeleiding. Zeer professioneel bij het inschatten van de situatie. Meedenkend en correct. Ook anderen hebben het als een mooie uitvaart met goede begeleiding ondervonden. Ik zou u absoluut bij anderen aanbevelen.Buiten de schuld van de uitvaartondernemer ontstond er een panieksituatie die door mw.Inge van Kruistum op zeer professionele werd opgelost, zonder enig paniek of onrust. (Althans niet wat wij gemerkt hebben.)Inge heeft ruim een jaar voor de begrafenis al met ons gesproken. Vanaf het eerste begin voelden wij ons goed bij deze keuze. Tijdens de week van overlijden en begrafenis hebben wij als gezin veel steun gehad aan de begeleiding van Inge.


Wij hebben het contact als zeer positief ervaren. Heel persoonlijk en integer. Ook was het heel fijn dat ze altijd bereikbaar was. De uitvaart is heel persoonlijk geworden en precies zoals we het graag wilden. Ik zou Diakonos zeker aanbevelen bij anderen.Wij zijn zeer goed begeleid door Inge. We werden overal bij betrokken en ze steunde ons goed. Onze wensen kon ze allemaal waarmaken. Elke dag een bezoekje en via mail ook veel contact. Inge had ook een paar goede ideeen zoals een herinneringstafel en foto's maken. De uitvaart was keurig. Nette dragers en het verliep allemaal rustig. Wij hebben geen minpunten. We kijken er met een goed gevoel op terug.Zo correct, zo vertrouwd, zo meedenkend, zo ondersteunend... Dat hadden we nooit van te voren kunnen bedenken. Het is mede daardoor een indrukwekkend afscheid geworden en een bijzonder eerbetoon aan onze lieve zoon. In alle opzichten bijzonder!