<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16005

Math Pijls Uitvaartzorg
Telefoon: 0434078122
Email: info@mathpijlsuitvaartzorg.nl
Website: www.mathpijlsuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 45 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.2 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Sarah
Het voelde als thuis komen. Een heel warm en persoonlijk team. We mochten zelf meedenken en beslissen, alles werd tot in de puntjes geregeld. Ook mochten we mee helpen met de persoonlijke verzorging, het overleggen en het sluiten van de kist, hierin mochten we zelf het tempo bepalen en werd er veel rekening met ons als familie gehouden.


Susan Abels
Hartelijk dank voor het verzorgen van een zeer fijne uitvaart voor mam. De tijd die genomen werd voor persoonlijke gesprekken hebben we ook zeer gewaardeerd. Daarnaast boden jullie vele mogelijkheden om ieder op zijn/haar eigen manier afscheid te laten nemen van mam. Nogmaals hartelijk dank.


Elsbeth Lousberg-Curfs
Mijn complimenten naar Uitvaartondernemer Math Pijls Uitvaartzorg en Uitvaartverzorgster Manon Pijls Heel fijn ervaren en Bedankt.


Petra Duijsings
Bedankt voor de geweldige begeleiding. Heb Wij hebben de manier waarop jullie ons begeleid en ontvangen hebben zeer op prijs gesteld. Dankzij jullie was het een mooi en waardig afscheid!


Mevr. Loo Brouwers
We hebben het heel prettig gevonden dat Manon Pijls toch persoonlijk bij ons thuis is gekomen om alles te regelen in deze rare tijd (corona). Ondanks alle beperkingen hebben we samen toch kunnen zorgen voor een waardig afscheid.


Familie Prevoo
Veel ruimte en aandacht voor een persoonlijke uitvaart.


Mieke Henssen van Lierop
Mooi persoonlijk afscheid kunnen nemen zoals mijn man het ook gewenst zou hebben.Samen met de kinderen en kleinkinderen en beperkte familieleden. Zeer aan te bevelen. Dank aan Math Pijls en zijn team.


Sandra
Behulpzaam.meedenkend in oplossingen.persoonlijk.warm.altijd bereikbaar.goede nazorg


H. Van HarenTop


Henk Snackers
Komt zeer betrokken en persoonlijk over. Neemt ruim voldoende de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Denkt mee in het personaliseren van de begrafenis. Kortom we zijn helemaal tevreden over deze ondernemer.👍


Peggy
Math Pijls heeft 17 november 2018 de uitvaart van onze moeder verzorgd. Mijn moeder had, ondanks het feit dat ze overvallen was door een kort ziekbed, duidelijke wensen achtergelaten ten aanzien van haar afscheid. En mijn vader en wij drie zussen hadden maar één doel: deze volledig realiseren. Manon heeft ons daarin met heel veel rust en professionaliteit begeleid. Het was vast niet eenvoudig aan tafel te zitten met vier perfectionisten die zoveel mogelijk zelf wilden uitvoeren en overal grip op wilden hebben, maar ze heeft dit fantastisch gedaan. De dag van mamma's uitvaart was prachtig, respectvol, compleet. We hebben er nog steeds bijzonder mooie herinneringen aan. Toen onze vader haar al zo snel volgde dit jaar, was het voor ons niet meer dan logisch weer met Math Pijls in zee te gaan. Manon bleek op vakantie en Math begeleidde ons deze keer. Omdat het nog maar zo kort geleden was dat mamma's prachtige afscheid had plaatsgevonden, lag ook deze keer de lat hoog. De uitvaart mocht in geen enkel opzicht onderdoen voor die van onze moeder. We volgende hetzelfde draaiboek, dezelfde werkwijze. En het resultaat was wederom ontroerend mooi. Beide uitvaarten staan in onze herinnering als een tweeluik. Wat we enorm bijzonder hebben gevonden, is het feit dat het Manon was die de uitvaart uiteindelijk begeleid heeft. Op zaterdagochtend vloog ze terug uit Curacao. Om 17.00u zat ze bij ons aan tafel om alles door te spreken. ‘Ik heb jullie vader per slot van rekening gekend en daarom wil ik dit heel graag doen'. De uitvaart was zondagochtend. Compleet met jetlag was ze daar voor ons. Math was er ook. De betrokkenheid van deze uitvaartondernemer is ontzettend hoog en heel oprecht. Wie voor hen kiest, is in goede handen. De overledene trouwens ook. We hebben zowel onze moeder als onze vader in het rouwcentrum bezocht. Ze lagen er beiden prachtig bij en je voelt dat ze met veel liefde en respect verzorgd zijn. We hebben ze met een gerust hart kunnen laten gaan.


Marc Schoenmakers
Zeer fijne en profesionele begeleiding gehad. Voor ons was de "huiselijke en Persoonlijke sfeer" heel fijn. Het was een uitvaart zoals gewenst.


Lilian en Familie Colson
Ondanks alle verdriet wat er was zijn we uitstekend begeleid door Evelien. Zij was min of meer onze persoon waar we op konden terug vallen en ook haar gevoelens liet merken. Ook de verzorging en het samen afleggen met de kist sluiten werd door hun zeer goed naar ons overgedragen waardoor we dit toch een mooi moment vonden.Ook de crematie dienst was heel mooi en persoonlijk gedaan. Met andere woorden nogmaals hartelijk bedank voor deze goede begeleiding


Ron Gerards
Zeer fijn en warm contact gehad en goede steun ondervonden.


Ivo Spaubeek
Eveline heeft ons perfect begeleid en geadviseerd. Niks was haar teveel, zij regelde alles tot in de puntjes. Een hele kostbare werknemer voor Math Pijls.


Esther Snel.
Wij als familie hebben de zorg die Dhr.Pijls en zijn vrouw ons hebben gegeven als erg prettig ervaren. Niks was ze te veel en ze hebben op een zeer liefdevolle en persoonlijke manier ons begeleid in het verlies van mijn vader. Ook de nazorg en het contact na de uitvaart was fantastisch.


Brigitte Simons
Alleen maar lof en waardering voor de zeer persoonlijke en professionele begeleiding bij het afscheid van mijn vader!!!


Brigitte Simons


Brigitte Simons


Conny Nieuwenhuis
Ontzettend veel persoonlijke aandacht, Denkt mee, oplossingsgericht en komt met ideeen wat eventueel allemaal mogelijk is. Durft zich te onderscheiden. Geen standaard werk en betrouwbaar...


roger grooten


Fam. Vleugels
Wij zijn op een voor ons moeilijk moment heel invoelend begeleid. Wij kunnen Math Pijls Uitvaartzorg zonder meer aanbevelen.


Kenny Kleijnen
Heel persoonlijk en betrokken en dachten zeer goed mee in de mogelijkheden. Complimenten voor hun inzet en aandacht!


Hans en Claudia van Dongen
De woorden - aandacht, tijd en ruimte - op het visitekaartje van de uitvaartondernemer kloppen helemaal. Er is zowel zeer veel persoonlijke aandacht voor de overledene als voor de nabestaanden. De uitvaartverzorgers stralen rust uit en geven je alle tijd. Groot compliment aan uitvaartverzorgster Eveline die alle tijd voor ons had. Zelden zo'n goede uitvaartondernemer mee gemaakt. Geweldig bedrijf.


Els Landerloo
Dank voor de uitermate persoonlijke en professionele begeleiding. Het afscheid van onze moeder was prachtig en de stimulans daarbij onze eigen keuzes te maken heeft zeker bijgedragen aan een goede verwerking van haar vertrek. We kijken terug op een mooie periode van afscheid.


A.Purnot-Halders
Ik ben zeer tevreden over Math Pijls. De goede ondersteuning, luisterend oor, meedenken en je goed begeleiden. Voldoende tijd nemen en oprechte belangstelling hebben mij heel goed gedaan. Afscheid nemen van een dierbare is een emotioneel gebeuren, fijn als je met een goed gevoel kunt terug kijken op een mooi afscheid.


A.Purnot-Halders
Ik ben zeer tevreden over Math Pijls. De goede ondersteuning, luisterend oor, meedenken en je goed begeleiden. Voldoende tijd nemen en oprechte belangstelling hebben mij heel goed gedaan. Afscheid nemen van een dierbare is een emotioneel gebeuren, fijn als je met een goed gevoel kunt terug kijken op een mooi afscheid.


Maria Kleijnen
De familie Pijls heeft de uitvaart van onze vader en kort daarna van onze moeder met veel professionaliteit maar ook met veel warmte en ruimte voor persoonlijke beleving begeleid. Als familie hebben we dit als volgt geformuleerd: als thuis maar dan niet thuis! We hebben alleen maar lof!


Riet Wijenbergh Smeets
In een zin “top begrafenis ondernemer”


Claudia Martinussen
Fijne medewerkers, prima kostenindicatie vooraf en een goede begeleiding voor- tijdens en na de begrafenis. Manon heeft heel veel werk uit handen genomen, de tijd genomen om te luisteren, bijgedragen aan een goed begin van onze rouwverwerking. Math Pijls Uitvaartzorg kunnen wij zeer zeker aanbevelen!


marielle schmitz
Een uitvaartondernemer om op te vertrouwen. Vorig jaar bij de uitvaart van pap. Dit jaar bij de uitvaart van mam met een nieuwe medewerker: Eveline. Eveline heeft zelfs letterlijk voor een persoonlijke noot gezorgd. Het zijn drukke dagen rond een uitvaart. Zij voelde goed aan wat we zelf wilden doen en luisterde perfect naar wat we graag wilden. Nogmaals dank daarvoor, ook namens Ernest, Suzanne, Dominique en Jacqueline. xxx, marielle


Els Hausoul
Ondanks ons grote verdriet hebben wij de begeleiding van jullie als zeer fijn en deskundig ervaren.


Familie Dreessen
De begeleiding was heel vriendelijk en geduldig. Alles is zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden!


B.J.Mudde-Rook
Alleen maar lof!


Guido
Math Pijls was er altijd voor ons en heeft gedurende het hele proces van voorbereiding van de uitvaart ingespeeld op onze persoonlijke wensen. Hij wist ook telkens de rust te bewaren en het proces stap voor stap uit te leggen, daarbij was nooit sprake van haast, maar wel altijd van rust! Ook is Math Pijls erg flexibel omgegaan met specifieke familiewensen t.a.v. afscheid nemen en op een zeer passende manier ingevuld.


Jacqueline Beckers-Wouters
Heel erg dankbaar voor de persoonlijke en professionele begeleiding. In een verdrietige periode is Math Pijls een lichtpunt van duidelijkheid, eerlijkheid en geduld.Een bijzonder woord van dank voor Wim Verhezen en voor Evelien, jullie zijn toppers. Nogmaals bedankt voor alles ook namens Johan en Lies.


Anita Kempener
Wij hebben samen met Math en zijn team een persoonlijke crematie kunnen geven aan mijn man. De rust die Math uitstraalde geweldig. Niks moet alles kan . Math bedankt ook namens kinderen en kleinkinderen ANITA Kempener


jurgen schillings
super begeleiding en verzorging,beter kon het niet. Dank jullie wel uitvaartzorg Math Pijls namens de fam.Schillings


Marly Mulder-Rutten
Aandacht tijd en ruimte... Dat hebben we intens gevoeld en zeer zeker ervaren ! Geen gedachte en idee is onbespreekbaar. Meedenkend en (soms)uitdagend om te komen tot het afscheid zoals we het graag wilden. Rustig, weloverwogen, professioneel en geruststellend zijn woorden die passen binnen hetgeen we beleefd hebben samen. Je leeft op het moment zelf in een roes. Maar toch hebben we het door de manier van begeleiden intens kunnen beleven. Iedereen op zijn eigen manier. Ruimte voor iedereen. De manier waarop we het als familie samen met de kinderen hebben mogen beleven heeft ons (hoe gek dat ook moge klinken) enorm goed gedaan. Hoe droevig de aanleiding ook was, heeft het ons door de manier van beleven ook iets gebracht. Samen zijn ... samen afscheid nemen .... samen troost gevonden bij elkaar ! We hebben het samen mogen beleven waarbij de kinderen een belangrijke rol hebben kunnen spelen. Een traan en een lach - intens geknuffel - tekeningen, foto's, verhalen en geweldige anekdotes. Allemaal herinneringen die we samen zullen koesteren. Jong en oud ... het ging helemaal in elkaar op. Bij dit alles was de betrokkenheid, ervaring en creativiteit van Math's team een enorme steun. De huiselijke vertrouwde omgeving in het uitvaartcentrum in Keer gaf ons echt een 'thuisgevoel'. We zouden iedereen gunnen dat een afscheid net zo beleefd zou kunnen worden als het onze ... Met als 'trots middelpunt' onze lieve man, (schoon)vader, papa, broer, zwager, opa, vriend … Lieve Manon, Henny en Math wat zijn we super blij met jullie hulp. In een tijd dat de wereld voor ons toch even stil stond. Dit GESCHENK zullen we nooit maar dan ook nooit meer vergeten. Dank je wel ! Liefs, Marly Katja, Bas, Suzie, Tim Sam, Sep, Guusje, Bruun


Mieke Janssen
Zeer persoonlijk, correct, goede communicatie. Kortom ontzettend tevreden.


Rachel Tychon-Meijs
De woorden aandacht-tijd-ruimte kunnen wij niet meer als beamen. Mede door jullie hebben we een hele mooie en speciale uitvaart voor onze vrouw, moeder en oma gehad. Bedankt voor alles.


Lenny Meeuwsen-Bröcheler
Henny en Math , wij willen jullie heel erg bedanken voor de hele fijne begeleiding en persoonlijke betrokkenheid voor,tijdens en na de uitvaart van onze pap en opa Lei. Jullie maken de woorden in jullie logo :aandacht-tijd-ruimte méér dan waard ! Onze dank voor alles.


familie Delissen


Ine Heuts-Schreurs
Zeer betrokken persoon.


Katelijne van den Boorn-Franssens
Ik zou de uitvaartonderneming Math Pijls ten zeerste willen aanbevelen en met name om de persoonlijke benadering en ontzorging.


R. Blezer
Het was een persoonlijke aanpak. Er was een goede klik met de uitvaartondernemer en ik kan hem iedereen aanbevelen.


JOYCE EN VALERIE VASTBINDER
WIM VERHEZEN VAN MATH PIJLS UITVAARTZORG HEEFT ONS ONTZETTEND GOED EN PERSOONLIJK BEGELEID. HIJ GAF ONS DE RUIMTE WAAR NODIG EN WAS BETROKKEN MET MEEDENKEN WANNEER WE DAAR BEHOEFTE AAN HADDEN. DEZE MOEILIJK PERIODE TUSSEN HET OVERLIJDEN EN DE UITVAART WERD EEN STUKJE LICHTER DOOR ZIJN HULP. DE UITVAART WAS HELEMAAL NAAR WENS EN HEEFT ONS MET EEN GOED GEVOEL ACHTERGELATEN.


J.E. Leinders-Lantermans
Zeer betrokken, persoonlijk, snel, kundig, efficiënt, heel aardig ook. Prachtige kaart is er gemaakt. De uitvaartdienst was perfect, de aanbevolen lokatie en ambiance eveneens. Eten en drinken na de herdenkingsdienst zeer goed verzorgd. De betrokken bloemenzaak heeft eveneens zeer z'n best gedaan. Ik ben blij dat ik deze kleine plaatselijke onderneming heb gekozen! Ze hebben me absoluut niet teleurgesteld! Ik kan ze een ieder aanbevelen.


Valerie en Joyce Vastbinder
Wim Verhezen van Math Pijls uitvaartzorg heeft ons ontzettend goed en persoonlijk begeleid. Hij gaf ons de ruimte waar nodig en was betrokken met meedenken wanneer wij daar behoefte aan hadden. Deze moeilijke periode tussen het overlijden en de uitvaart werd een stukje lichter door zijn hulp. De uitvaart was helemaal naar wens en heeft ons met een goed gevoel achtergelaten.


frans Gilissen


Tiny Weusten
Zeer goede steun en begeleiding.We zijn zeer content


grooten


Miranda Engelbert
Vriendelijke mensen, nemen de tijd en een luisterd oor. De ruimte waar de overledenen ligt is mooi en ruim. Ook een extra ruimte voor napraten met koffie is erg fijn om weer even bij te komen of praten met familie. Wij hebben de begeleiding van overlijden tot begrafenis heel fijn ervaren en een goed gevoel aan over gehouden. Ook de laatste stap de factuur werd persoonlijk uitgelegd en kwam overeen met de offerte die ze gemaakt hadden. Al en al super.


H. Eggen-Moulen
Zeer betrokken bij alles wat er moest gebeuren rondom de uitvaart, dat gaf ons steun.


Diana Borgeld
Een zeer persoonlijke begeleiding en steun. Professionele benadering en alles tot in het kleinste detail goed uitgevoerd en voorbereid. Erg plezierig en een steun in verdrietige tijden.


M.Schuncken-Jakobs
Zeer tevreden


Jos Veldman
Een uitvaartondernemer die het verschil maakt! Door goede suggesties is de uitvaart van mijn echtgenote bijzondeR mooi geworden. Dank daarvoor!


Loes Dijkmans
Onze ervaring met Math Pijls uitvaartzorg is zeer positief. Met name de persoonlijke benadering is top.


José Delamboye-Moonen
Zeer goede, persoonlijke begeleiding. Fijne en heldere communcatie.


Daan Duijsings
We kijken met een zeer goed gevoel terug op de ondersteuning van onze uitvaartondernemer. Persoonlijk contact en de vrijheid die we hebben ervaren om er een waardig afscheid van te maken staan ons tot op de dag van vandaag bij. Voor ons een lichtpunt in donkere dagen!!!


Fam vaessen


Jan Brouwers
Zelf en namens mijn broer kan ik alleen maar positief zijn. Vanaf het eerste contact aan de telefoon tot aan de uitleg van factuur. Niets moet, alles kan. Zodoende hebben wij(gehele familie inclusief kleinkinderen)een heel waardig en verdiend afscheid kunnen geven aan onze moeder en oma, waarbij wij zelf hebben kunnen helpen, zowel bij de uitvaartondernemer als tijdens de begrafenis.


Jose Zink-Slenter


Harry Pinkers
Math Pijls Uitvaartzorg heeft de uitvaart van m "n echtgenote verzorgd 19Mei hier was m"n hele gezin bij betrokken en niets dan lof van m"n 4kinderen en 5kleinkinderen.5 dagen later kreeg ik telefoon van verpleeghuis Appelgaard te Margraten dat m"n Oom J Crombach was opgenomen in het Zuiderland zieken huis te Heerlen en toen kreeg ik in zeer kort teidsbestek te maken met de 2e de uitvaart m'n Oom stond onder bewindvoering en toen heb ik als contactpersoon heelveel steun gehad van Math Pijls uitvaart zorg.


H. Schreuders
Alles was perfect, stijlvol, voorkomend, meelevend georganiseerd en uitgevoerd. Door het zelf meehelpen is het een waardig afscheid geworden, goed om op terug te kijken.


m wijts


Fer Siegersma
Math heeft ons geholpen bij het voorbereiden en de uitvoering van de dienst voor onze zus. Hierbij heeft hij al zijn creativiteit, ervaring en netwerk ingezet om een uiterst respectvolle, warme en persoonlijk naar onze zus gerichte dienst te houden. Zijn voorstel om de kloosterbibliotheek te Wittem als lokatie te gebruiken was een schot in de roos en had niet beter gekund. Het tijdens de dienst door Math geleide interactieve deel met de aanwezigen onderstreepte de persoonlijke aandacht voor onze zus. De vele positieve reacties die wij van de aanwezigen achteraf ontvingen gaven ons als nabestaanden een warm en goed gevoel. Onze oprechte dank gaat uit naar het gehele team van Uitvaartzorg Math Pijls voor de organisatie en begeleiding.


Rene Rohs


p.a.m. vd hurk


W.M.J. Haesen
Een uitstekende uitvaartverzorger die de nabestaanden door deze moeilijke periode heeft geleid en begeleid.


H.Braun-Bartholomé
Wij hebben de begeleiding door Math Pijls en zijn team als zeer persoonlijk en warm ervaren. Hij dacht mee op de momenten als wij dat nodig achtten. Voor hem was geen enkele moeite teveel. Soms tot laat in de avond stond hij voor ons klaar. Ook de financiële afhandeling was helder en duidelijk. Hij was voor ons een lichtpunt in een donkere tijd. Wij zijn hem daarvoor zeer dankbaar.


Ritzen
De hele begeleiding en leiding was zorgvuldig en troostend


Igo van Hettema
Op een natuurlijke wijze door al het regelwerk in een voor ons uiteraard emotionele periode meegenomen. Ook na de uitvaart bij het ophalen van de as bij het crematorium dienstverlenend opgetreden. Een week na de uitvaart zeiden wij als familie dat we onze uitvaartbegeleidster misten.


Patrick Spronken
Wij hebben het zeer prettig gevonden hoe wij zijn ontvangen en begeleid. Daarover kunnen we alleen maar complimenten maken.


Astrid Schrijnemaekers-Vaessens
Heel persoonlijke begeleiding. Kleinschalig en ze hebben alle tijd voor je. Familiebedrijf, en je voelt je direct thuis.


A.M. van Yperen-Huyts
De gehele uitvaart, van zowel vader in 2014 als moeder in 2018, met alles wat er bij komt kijken is van begin tot einde op zeer correcte en uiterst rustige en vriendelijke manier begeleid en tot in de puntjes verzorgd. Wim Verhezen gaf warme persoonlijke aandacht en nam ruim de tijd om alles goed te bespreken en weer terug te koppelen. Wij denken op een goede manier terug aan de dagen voor, tijdens en na de uitvaart.


Alexander Spronk
Wij hebben Math Pijls in deze verschrikkelijke periode ervaren als een net, geduldig, luisterend en meedenkend persoon (en onderneming). Math heeft altijd alle wensen van ons open gehouden en naar ons geluisterd en meegedacht. Ons is niets opgedrongen en er is altijd netjes gecommuniceerd. Na afloop van de afscheidsdienst is nog kort geevalueerd en gaandeweg zijn zaken correct afgehandeld.


Han Jeurissen
Men is zeer inlevend, accuraat, tactvol, respectvol. Alle punten van aandacht worden benoemd en bewaakt. Daar waar mogelijk is er ook ruimte voor opbeurende humor.


marielle schmitz
Math Pijls heeft, samen met zijn team, de uitvaart van mijn vader naar meer dan volle tevredenheid gedaan. We wilden veel zelf doen en daar was alle ruimte en, zo nodig, begeleiding voor. We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid. Dat goede gevoel draagt enorm bij aan de verwerking.


Marie-José Thewissen
Zeer goede begeleiding en mooie uitvaart. De prijs dat de overledene in het uitvaartcentrum lag vond ik prijzig tevens alleen de prijs voor begeleiding was erg prijzig.


Bianca Stijnen


Miriam Beks
We hebben op de avond van het overlijden van onze moeder het eerste contact met Math Pijls Uitvaartcentrum als zeer kundig ervaren en er werd met veel beleving de nodige uitleg gegeven en actie ondernomen. Ook de overbrenging van onze moeder van het zorgtehuis naar het uitvaartcentrum is zeer adequaat en respectvol verlopen. De dagen tussen overlijden en de uitvaart zijn tevens met veel begrip en medeleven verlopen. Ook het verzorgen van de overledene door ons als dochters samen met mevrouw Pijls was heel waardevol voor ons. De wijze waarop wij begeleid werden en ook het respect voor de overledene stonden voorop. Tijdens de uitvaart werden alle organisatorische zorgen uit handen genomen en konden wij als familieleden vooral intens bezig zijn met afscheid nemen van onze dierbare moeder. Wij danken dan ook Wim, Manon en mevrouw Pijls voor de goede zorgen en de professionele beleiding bij het afscheid van onze lieve moeder.


Toon Gordebeke
Ik waardeerde zeer, dat we een geheel eigen invulling konden geven en de begrafenisondernemer dit volledig steunde en faciliteerde.


Ivo Pleijers
Een levendige verademing op een emotioneel moment.


J In de Braekt
Alles is netjes correct en naar volle tevredenheid uitgevoerd, alles werd goed uitgelegd en voor alles werd voldoende tijd genomen. Alleen maar complimenten.


W.H.M. Bartholomé
Alles is naar wens verlopen en we hebben rustig afscheid kunnen nemen.


Tiny Dolmans-van Geleen


Philippe Husson


Jo gulikers, echtgenoot overledene.
Betrokken ondernemer, die tijd neemt om met familie zaken te regelen op een op dat moment prettige manier. Inrichting rouwkamer is voortreffelijk en in de aangrenzende koffiekamer wordt het bezoek op een huiselijke manier ontvangen. Crematie is mede door regie ondernemer waardig verlopen. Kortom als familie zijn wij zeer tevreden met Math Pijls utvaartzorg.


Weren de Vet
Juiste toon en tempo, persoonlijke betrokkenheid, alle persoonlijke wensen werden geaccepteerd en waar mogelijk aangevuld met nuttige suggesties.


AJL van Trier - Cimmermans
Zeer goede en persoonlijke begeleiding. Uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. En mede gezorgd voor een zeer persoonlijke uitvaart.


Roos Delahaye-Bessems
Wij en met name mijn moeder, de echtgenote van Jeu Bessems, zijn heel tevreden hoe de uitvaart begeleid is door Math Pijls.


K.M.J. van den Boor
Het was een zeer persoonlijke begeleiding met respect voor verschillende wensen en gewoontes. Ook de discretie van de begeleiding hebben we zeer gewaardeerd. Ook hebben we ontzettend veel steun van hun gehad. Er werd altijd geluisterd en we konden op elk moment raadplegen. Ook het meedenken, zoals een laatste rondje naar de woning, was zeer waardevol. Kortom, een zeer prettige samenwerking in een toch al moeilijke tijd. Wij zijn de uitvaartonderneming Math Pijls hier zeer erkentelijk voor.


Vossen
Super geregeld


Victoire Verstegen
persoonlijk,betrokken ,advies en service tov wensen nabestaanden ruim en ongedwongen!!!