Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16005

Math Pijls Uitvaartzorg
Telefoon: 0434078122
Email: info@mathpijlsuitvaartzorg.nl
Website: www.mathpijlsuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 48 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Riet Wijenbergh Smeets
In een zin “top begrafenis ondernemer”


Claudia Martinussen
Fijne medewerkers, prima kostenindicatie vooraf en een goede begeleiding voor- tijdens en na de begrafenis. Manon heeft heel veel werk uit handen genomen, de tijd genomen om te luisteren, bijgedragen aan een goed begin van onze rouwverwerking. Math Pijls Uitvaartzorg kunnen wij zeer zeker aanbevelen!


marielle schmitz
Een uitvaartondernemer om op te vertrouwen. Vorig jaar bij de uitvaart van pap. Dit jaar bij de uitvaart van mam met een nieuwe medewerker: Eveline. Eveline heeft zelfs letterlijk voor een persoonlijke noot gezorgd. Het zijn drukke dagen rond een uitvaart. Zij voelde goed aan wat we zelf wilden doen en luisterde perfect naar wat we graag wilden. Nogmaals dank daarvoor, ook namens Ernest, Suzanne, Dominique en Jacqueline. xxx, marielle


Els Hausoul
Ondanks ons grote verdriet hebben wij de begeleiding van jullie als zeer fijn en deskundig ervaren.


Familie Dreessen
De begeleiding was heel vriendelijk en geduldig. Alles is zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden!


B.J.Mudde-Rook
Alleen maar lof!


Guido
Math Pijls was er altijd voor ons en heeft gedurende het hele proces van voorbereiding van de uitvaart ingespeeld op onze persoonlijke wensen. Hij wist ook telkens de rust te bewaren en het proces stap voor stap uit te leggen, daarbij was nooit sprake van haast, maar wel altijd van rust! Ook is Math Pijls erg flexibel omgegaan met specifieke familiewensen t.a.v. afscheid nemen en op een zeer passende manier ingevuld.


Jacqueline Beckers-Wouters
Heel erg dankbaar voor de persoonlijke en professionele begeleiding. In een verdrietige periode is Math Pijls een lichtpunt van duidelijkheid, eerlijkheid en geduld.Een bijzonder woord van dank voor Wim Verhezen en voor Evelien, jullie zijn toppers. Nogmaals bedankt voor alles ook namens Johan en Lies.


Anita Kempener
Wij hebben samen met Math en zijn team een persoonlijke crematie kunnen geven aan mijn man. De rust die Math uitstraalde geweldig. Niks moet alles kan . Math bedankt ook namens kinderen en kleinkinderen ANITA Kempener


jurgen schillings
super begeleiding en verzorging,beter kon het niet. Dank jullie wel uitvaartzorg Math Pijls namens de fam.Schillings


Marly Mulder-Rutten
Aandacht tijd en ruimte... Dat hebben we intens gevoeld en zeer zeker ervaren ! Geen gedachte en idee is onbespreekbaar. Meedenkend en (soms)uitdagend om te komen tot het afscheid zoals we het graag wilden. Rustig, weloverwogen, professioneel en geruststellend zijn woorden die passen binnen hetgeen we beleefd hebben samen. Je leeft op het moment zelf in een roes. Maar toch hebben we het door de manier van begeleiden intens kunnen beleven. Iedereen op zijn eigen manier. Ruimte voor iedereen. De manier waarop we het als familie samen met de kinderen hebben mogen beleven heeft ons (hoe gek dat ook moge klinken) enorm goed gedaan. Hoe droevig de aanleiding ook was, heeft het ons door de manier van beleven ook iets gebracht. Samen zijn ... samen afscheid nemen .... samen troost gevonden bij elkaar ! We hebben het samen mogen beleven waarbij de kinderen een belangrijke rol hebben kunnen spelen. Een traan en een lach - intens geknuffel - tekeningen, foto's, verhalen en geweldige anekdotes. Allemaal herinneringen die we samen zullen koesteren. Jong en oud ... het ging helemaal in elkaar op. Bij dit alles was de betrokkenheid, ervaring en creativiteit van Math's team een enorme steun. De huiselijke vertrouwde omgeving in het uitvaartcentrum in Keer gaf ons echt een 'thuisgevoel'. We zouden iedereen gunnen dat een afscheid net zo beleefd zou kunnen worden als het onze ... Met als 'trots middelpunt' onze lieve man, (schoon)vader, papa, broer, zwager, opa, vriend … Lieve Manon, Henny en Math wat zijn we super blij met jullie hulp. In een tijd dat de wereld voor ons toch even stil stond. Dit GESCHENK zullen we nooit maar dan ook nooit meer vergeten. Dank je wel ! Liefs, Marly Katja, Bas, Suzie, Tim Sam, Sep, Guusje, Bruun


Mieke Janssen
Zeer persoonlijk, correct, goede communicatie. Kortom ontzettend tevreden.


Rachel Tychon-Meijs
De woorden aandacht-tijd-ruimte kunnen wij niet meer als beamen. Mede door jullie hebben we een hele mooie en speciale uitvaart voor onze vrouw, moeder en oma gehad. Bedankt voor alles.


Lenny Meeuwsen-Bröcheler
Henny en Math , wij willen jullie heel erg bedanken voor de hele fijne begeleiding en persoonlijke betrokkenheid voor,tijdens en na de uitvaart van onze pap en opa Lei. Jullie maken de woorden in jullie logo :aandacht-tijd-ruimte méér dan waard ! Onze dank voor alles.


familie Delissen


Ine Heuts-Schreurs
Zeer betrokken persoon.


Katelijne van den Boorn-Franssens
Ik zou de uitvaartonderneming Math Pijls ten zeerste willen aanbevelen en met name om de persoonlijke benadering en ontzorging.


R. Blezer
Het was een persoonlijke aanpak. Er was een goede klik met de uitvaartondernemer en ik kan hem iedereen aanbevelen.


JOYCE EN VALERIE VASTBINDER
WIM VERHEZEN VAN MATH PIJLS UITVAARTZORG HEEFT ONS ONTZETTEND GOED EN PERSOONLIJK BEGELEID. HIJ GAF ONS DE RUIMTE WAAR NODIG EN WAS BETROKKEN MET MEEDENKEN WANNEER WE DAAR BEHOEFTE AAN HADDEN. DEZE MOEILIJK PERIODE TUSSEN HET OVERLIJDEN EN DE UITVAART WERD EEN STUKJE LICHTER DOOR ZIJN HULP. DE UITVAART WAS HELEMAAL NAAR WENS EN HEEFT ONS MET EEN GOED GEVOEL ACHTERGELATEN.


J.E. Leinders-Lantermans
Zeer betrokken, persoonlijk, snel, kundig, efficiënt, heel aardig ook. Prachtige kaart is er gemaakt. De uitvaartdienst was perfect, de aanbevolen lokatie en ambiance eveneens. Eten en drinken na de herdenkingsdienst zeer goed verzorgd. De betrokken bloemenzaak heeft eveneens zeer z'n best gedaan. Ik ben blij dat ik deze kleine plaatselijke onderneming heb gekozen! Ze hebben me absoluut niet teleurgesteld! Ik kan ze een ieder aanbevelen.


Valerie en Joyce Vastbinder
Wim Verhezen van Math Pijls uitvaartzorg heeft ons ontzettend goed en persoonlijk begeleid. Hij gaf ons de ruimte waar nodig en was betrokken met meedenken wanneer wij daar behoefte aan hadden. Deze moeilijke periode tussen het overlijden en de uitvaart werd een stukje lichter door zijn hulp. De uitvaart was helemaal naar wens en heeft ons met een goed gevoel achtergelaten.


frans Gilissen


Tiny Weusten
Zeer goede steun en begeleiding.We zijn zeer content