Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16005

Math Pijls Uitvaartzorg
Telefoon: 0434078122
Email: info@mathpijlsuitvaartzorg.nl
Website: www.mathpijlsuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 34 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Anita Pennartz-Weerts 
De hele familie is heel warm ontvangen, geen detail is aan uw aandacht ontsnapt. Bedankt hiervoor.


Marlies Gielen-Elissen 
Een uitvaart helemaal zoals onze moeder en wij hadden gewenst. Vanaf het eerste moment na het overlijden een voortreffelijk contact met Math Pijls. In alle rust alles kunnen bespreken en goede tips en adviezen gekregen. Hierdoor werden wij sterk bij de voorbereiding en de uitvaart zelf betrokken. Dat heeft ons heel veel voldoening geschonken. Het was daardoor in alle opzichten een warm afscheid. Met dank aan Math Pijls en zijn medewerksters.


Lambert Bausler 
Heel tevreden over de medewerkers van Pijls,heel empathisch, beleefd en vakbekwaam.


Silvia Quadvlieg-Willems 
We zijn zeer tevreden over de begeleiding bij het overlijden en uitvaart van onze moeder thuisopbaring, moeder in kist leggen, kist zelf naar de auto begeleid, vanuit thuis achter rouwauto aangelopen met familie, moeder in graf laten zakken. voor onze verwerking van het overlijden was dit zeer fijn dat dit allemaal mogelijk was. we zijn dan ook zeer tevreden over Math Pijls uitvaartzorg


Toos Hokke 
Heel vriendelijk en behulpzaam, Manon dacht overal aan en dacht goed mee met ons. Ik heb steun ondervonden bij haar. Veel succes verder met het bedrijf.


Andre Kirkels 
Wij hadden geen idee hoe we deze uitvaart voor onze boer vorm moesten gaan geven maar na 10 min. waren we er met hulp van Math Pijls Uitvaartzorg al helemaal uit. Het is een uitvaart helemaal in de levensstijl van onze broer geworden.


José Honings 
Het was een hele fijne begeleiding.


U.H.J Lukassen - Cremer 


Familie Beenkens 
Er is goed meegedacht en er zijn zelfs mooie en passende ideeën aangedragen door onze uitvaartverzorgster. Vooral haar idee dat we niet rechtstreeks naar het crematorium hoefden te rijden, maar ook een andere route konden nemen, heeft het heel persoonlijk gemaakt.


Moens 
Uitvaartonderneming Math Pijls heeft een zeer persoonlijke en betrokken benadering. Begeleidster Susan stelde ons op ons gemak en wekte de indruk dat we elkaar al langer kenden, wat maakte dat we ons erg op ons gemak voelden ondanks de ongemakkelijke situatie.


RTJS Kempener Top


Fer Siegersma 
Veel persoonlijke aandacht, uiterst betrokken, deskundig, goed adviserend en meedenkend.


Lilian Didden  
Wij zijn zeer tevreden over Math Pijls uitvaart onderneming. Heel goed opgevangen en zeker voor mijn kleinkinderen, geweldig hoe die men die heeft begeleid,hierdoor hebben we op een waardige manier afscheid kunnen nemen. Zal ze zeker aanbevelen bij anderen.


Marjo Zegers-Smits 
Math Pijls uitvaartzorg en met name Eveline zorgde voor een zeer persoonlijke begeleiding bij het tot stand komen van de uitvaartdienst van mijn moeder en alles wat erbij hoorde. Daardoor kunnen we met een heel goed gevoel terug kijken op dit afscheid. Mede door de begeleiding van Eveline werd aan ieder klein detail gedacht in de voorbereidingen en de gesprekken voorafgaand aan de dienst en verliep op de dag van de uitvaart zelf alles geheel vlekkeloos. Heel veel dank dan ook aan de Eveline en aan de overige medewerkers van Math Pijls uitvaartzorg voor deze professionele, betrokken en ook zeer liefdevolle begeleiding.


H.A. Roebbers-Jansen 
Wij hebben Math Pijls Uitvaartzorg ervaren als een zeer betrokken en professionele uitvaardondernemer. Met name de betrokkenheid van Manon Drijvers-Pijls hebben wij als zeer prettig ervaren.


Mariet Cuijpers 
Beste familie Pijls, Bedankt voor de alle goede zorgen en steun. Het voelde voor ons zeer vertrouwd. Het doet goed om in deze zeer moeilijke tijd op jullie te kunnen vertrouwen. het is een troost om te weten dat jullie eraan bijgedragen hebben om alles zover mogelijk naar Peter en onze wens te hebben gedaan. Bedankt Mariet, Ilona en Roel Rick.


Rien lemmens 
We zijn heel tevreden over Pijls uitvaartondernemer over de begrafenis van mijn man Hub Lemmens alles prima op een rustige manier geregeld precies zoals wij dat wilden. Ook de rouwkoets was prachtig. Super. Nogmaals bedankt hiervoor. Rien Lemmens


C van Onna 
Wederom bij Manon uitgekomen voor het verzorgen van een uitvaart, dit keer van mijn moeder. Manon is een prettig persoon, waarbij ze duidelijk de regie in handen neemt en je stapje voor stapje begeleidt door alle zaken die geregeld moeten worden. Daarbij laat ze je vrij in keuzes, maar denkt ook mee naar oplossingen. Uiteindelijk is het een fijn afscheid geworden waarbij ieder haar eigen inbreng en verhaal heeft kunnen vertellen.


Spronck 
Zëer toegankelijk behulpzaam en vriendelijk


Camps-Muijres 
Warme, respectvolle en persoonlijke benadering aan ons allen bij het verlies van pap. Voelden ons daarom gedragen door deze moeilijke tijd dankzij de begeleiding van de uitvaartverzorging waardoor de gewenste invulling van het afscheid van pap verlopen is zoals pap en wij het gewenst hebben. Heeft er aan bijgedragen dat we er met een warm hart en dankbaarheid op kunnen terugkijken.


Fam Vaessens 
Zeer persoonlijk, neemt regie maar genoeg ruimte voor eigen inbreng, ontzorgen, betrokken, transparant in kosten en bovenal een zeer fijne samenwerking. Complimenten voor alle medewerkers maar met name voor Eveline!


Monique Van Hees 
Wij kijken terug naar een Afscheid van onze moeder,oma en overgrootmoeder. met een warm gevoel. Dankzij de inzet van Manon en het team van uitvaartondernemer Math Pijls zijn onze wensen om mam een respectabele Uitvaart te geven uitgekomen. Familie, vrienden en bekenden spreken ons aan over de mooie Uitvaartdienst van mam.......


Wout Van Keulen 
We hebben de begeleiding als zeer prettig en professioneel ervaren. Het heeft ervoor gezorgd dat het een persoonlijke uitvaart is geworden in de geest van de overledene


ge van lent 
zeer goed verzorgd


Mevr. Mariet Brouns/Ploum 
Geweldige begeleiding, alles geregeld tot in details ,een persoonlijke crematie , dank aan uitvaart Pijls


Mw. M. Meijs 
Fijne samenwerking met uiteindelijk een mooi "resultaat". We zijn tevreden!


Jef Ramaekers  


Marlène 
Door de persoonlijke aandacht en begeleiding is de uitvaart precies geworden zoals we wilden. Geen eenheidsworst maar precies afgestemd op onze wensen. Probeer die persoonlijke aanpak vol te houden.


ML Mulder 
Heb het als bijzonder ervaren en er zeer tevreden gevoel aan over gehouden.


Lex 


Familie Jeurissen 
Het uitvaartcentrum van Math Pijls is overzichtelijk, kleinschalig en het straalt sereniteit uit. Precies wat wij graag wilde voor onze vader. Alle contact momenten hebben we ervaren als betrokken met een persoonlijke twist. Een heel warm contact. We zijn zeer tevreden over alle vormen van zorg die met aandacht is besteed van begin tot eind.


Bianca 
fijn contactmomenten, alle tijd voor ons, meelevend.


Jeannie Wilbrink-Souren 


Marjan Vleugels-Essers 
Wij hebben op een fijne manier met Manon Pijls de uitvaart van onze vader kunnen regelen.


Aimée Roebroeks 
Een fijnere begeleiding en mooier afscheid hadden wij ons niet kunnen wensen. Eveline kwam vaak op bezoek, bood een luisterend oor en heeft de dienst meer dan uitstekend geleid. De vele aanwezigen - onszelf inbegrepen - waren diep onder de indruk van hoe het geheel was vormgegeven. Ook het zakelijke aspect werd zeer netjes en tactvol afgehandeld. Wij danken hartelijk voor alles.


Heidi Huls 
Dank voor een mooie uitvaart. Het was tot in de puntjes geregeld en mijn moeder en ik hebben veel steun ervaren door de persoonlijke en professionele begeleiding van Eveline. Gezien het plotse overlijden van mijn vader was het heel fijn dat Eveline rust kon brengen in de chaos die je overspoelt in zo'n tijd. En ze nam ook de tijd om ons te leren kennen en er was aandacht voor onze emoties. Alle zorgen werden ons uit handen genomen en er werd op een fijne manier met ons meegedacht over muziek, catering en bloemen.


Marij van Rijn Reijnders 
De uitvaart was heel persoonlijk. Niets was teveel gevraagd. Ook wij werden als gezin goed oogevangen.


Marloes Comfurius 
We zijn op een hele fijne en persoonlijke manier bijgestaan en geholpen. Hierdoor hebben we een prachtige uitvaart voor mijn moeder kunnen organiseren, waar iedereen met plezier aan terugdenkt.


Marie-josé Vinken-Hendrix 
Het is zo n warme familie die hun werk met veel passie doen. Het meedenken het zorgzame het ontzorgen, alles tot in de puntjes en profecioneel geregeld. Het gemoedelijke spreekt ons ook erg aan. Ondanks alle ellende hebben wij voor de tweede keer van Fam. Pijls een hele fijne uitvaart mogen beleven.


Jo Ubaghs 
Zeer rustige en persoonlijke begeleiding bij de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart. Je wordt in grote mate ontzorgd bij de regie zonder dat dit ten koste gaat van de persoonlijke inbreng.


Claire Timmers  


W Michielsen 
Een heel fijn persoonlijk contact waar alle ruimte was voor onze persoonlijke inbreng en wensen. Er werd actief meegedacht over de mogelijkheden. Hun advies voor de lokatie was een schot in de roos!


I Bodewes Hoven 
Het was heel goed verzorgd beter kan niet


Joke Ory 
Manon is een warm en tegelijkertijd professionele uitvaartverzorger. Ze gaf steeds allerlei opties aan, die wij zelf mochten invullen/bepalen. Dit gaf ons de mogelijkheid om dingen te doen waar wij absoluut niet aan hadden gedacht. Ze nam uitgebreid de tijd voor het hele afscheidsproces en als het nodig was communiceerde ze tijdig over te nemen beslissingen met duidelijke deadline. Mede door haar hebben wij op, de bij onze moeder, passende manier afscheid genomen. Wij kijken nog steeds met heel veel voldoening terug op de bijzondere week van de begrafenis.


Marc Wouters 
Ik heb twee begrafenissen in afgelopen twee jaar bij Math Pijls laten verzorgen waar ik geheel alleen voor stond. Na de zeer goede ervaring twee jaar geleden geen moment getwijfeld om Math Pijls weer in te schakelen. Een uitvaartverzorger met veel kennis en persoonlijke aandacht voor de overledene en nabestaanden. Math Pijls nam mij veel werk uit handen en faciliteerde een gedenkwaardige persoonlijke uitvaart.


Ruud Pricken 
Zeer betrokken uitvaartondernemer die oor en oog heeft voor details en gevoeligheden. Empathische medewerkers die de nabestaanden tijdens het hele proces begeleiden en ontzorgen.


J. Aldenhoven 


MF von Meyenfeldt 
Zeer betrokken, op professionele wijze. Komen afspraken na. Hebben evident kennis van zaken, en presenteren die op uiterst vriendelijke, maar toch zakelijke wijze.


Chantalle Franssen 
Tijdens de moeilijke en verdrietige tijd in aanloop naar de crematie was Manon een enorme steun voor ons. Zij heeft ons zoveel dingen uit handen genomen wat geregeld moesten worden,dat wij genoeg de ruimte kregen om in alle rust afscheid te kunnen nemen van onze man, vader, opa en super-opa. Er was voor ieder van ons zoveel ruimte, aandacht, en medeleven van Manon wat wij als heel erg prettig hebben ervaren. Ze heeft zover het mogelijk was, al onze wensen met veel respect uitgevoerd. Zo werd het afscheid voor ons heel persoonlijk, met een lach en een traan. Manon en collega's, bedankt voor jullie warme en persoonlijke begeleiding.


lian Mourmans-Huntjens 
Vanaf het eerste contact met de uitvaartondernemer werd ons precies uitgelegd wat er ging gebeuren. We kregen voldoende tijd om te beslissen of wij gebruik wilde maken van al hun services. Bijv. mijn vader mee verzorgen. Er is ons veel werk uit handen genomen en er werden mooie ideeën aangedragen. Gedoseerd is het stappenplan afgehandeld met persoonlijke zorg. (Een luistert oor). Personeel met hart voor hun werk. Chapeau. Ga zo door.


Ivo Sevarts 
Fijne begeleiding, alles is netjes geregregeld Afspraken zijn ze nagekomen,en zeer persoonlijk. En een bijzonder woord van dank aan Manon die alles naar wens heeft verzorgd.


anniepurnot@gmail.com 
Het thema Aandacht -tijd -en ruimte is hier volledig op zijn plaats Alles zeer goed geregeld en naar wens ingevuld. Ik zou iedereen aanraden dit bedrijf/ onderneming je uitvaart te laten regelen tot in de puntjes .Alles correct gecheckt en gecontroleerd


H.J.M. Severeyns-Wijenbergh 
Ze hebben alles tot in de puntjes verzorgd, rekening gehouden met de persoonlijke wensen en een oprechte en warme belangstelling getoond.


J. Opreij  


Joost Mommers 
Belangrijk dat er persoonlijk en eerlijk advies en begeleiding is bij de voorbereiding van een uitvaart/ afscheid. Onze ervaring is goed omdat er tijd en aandacht is voor wie dat nodig heeft en de uitvoering helemaal conform afspraak is ‘uitgevoerd’.


Fam Beijers 
Vanaf het begin tot het einde zeer goed gegaan hartelijke mensen en zeer meegaant ondanks dat het een verdrietig gebeuren is is familie pijls zeer zeker een aanrader


Cèline Zink  
Zeer fijne en persoonlijke begeleiding gehad bij het overlijden van mijn vader. Zeer respectvol naar zowel familie als de overledene toe. Kortom heel erg prettig in de omvang. Past persoonlijke wensen toe en zoekt mee naar bijpassende oplossingen.


Margriet Wilms 
De uitvaartondernemer was zeer betrokken . Er kon eigenlijk dag en nacht een beroep op hem worden gedaan als er vragen of onduidelijkheden waren. De begeleiding was goed en er was veel ruimte voor eigen inbreng. Alles was bespreekbaar. Ook in het weekend stond hij tot je beschikking. De afspraken waren duidelijk en werden goed uitgevoerd. Problemen werden goed opgepakt en verholpen. Alles werd overlegd en daarna nog eens nagegaan. Er werd met je meegedacht en er werden tips gegeven. Kortom, een fijne ervaring in een moeilijke tijd.


Jo Kikken 
Wij, mijn kinderen en ik, zijn bijzonder tevreden over en zijn zelfs helemaal voldaan bij de afscheid van mijn lieve vrouw. De voorbereidingen en ondersteuning door Math Pijls Uitvaartzorg hebben wij als zeer positief en betrokken ervaren, waardoor de afscheidsborrel en crematie als héél bijzonder ervaren en wij waren blij dit op deze manier voor mijn liefste /onze mam/oma hebben mogen doen. Daaaanke Math.


Petran Bisschops 


M.,Willems 
Manon was ontwapenend in haar eerste contact, daardoor meteen hartverwarmend. Haar kracht zit in mensen gerust stellen, een luisterend oor bieden, zeer uitgebreid vertellen wat er gaat gebeuren. Ze geeft aan dat alles kan, op elk moment alles weer bijgesteld kan worden. Ze is constant in contact, bevraagd, neemt onrust weg, vraagt na of het zo oké is. Zij houdt de touwtjes in handen, is leading, ontzorgd. Er is niks dat aan haar aandacht ontsnapt. Ze neemt alle tijd en het lijkt haar geen moeite te kosten zaken meermaals uit te leggen. Daarnaast is ze als mens zeer empatisch met voelhorens die alles lijken te registreren. Ze heeft het vermogen om heel tactisch te reageren en zonder woorden een blik te begrijpen. Persoonlijk heb ik dingen mogen doen waarvan ik dacht dat ik er niet toe in staat zou zijn. Het is uiteindelijk een zeer speciale vervaring geworden waar ik dagelijks met een dankbare glimlach aan terug denk.


J.H.Souren 
Alles tot in de puntjes uitgevoerd. Bedankt.


Roger Schreurs 
Bij Math Pijls Uitvaartzorg staan de wensen van de nabestaanden voorop. Er is veel ruimte voor eigen inbreng van de nabestaanden, maar er worden ook voldoende ideeën aangereikt om er een mooi afscheid van te maken. De begeleiding is informeel, goed gestructureerd en zeer betrokken. Als we de crematie zouden moeten over doen, dan zouden we ze op exact dezelfde wijze uitvoeren.


Petra Duijsings 
Dankzij vriendelijkheid, betrokkenheid, gastvrijheid, professionaliteit en openstaan voor eigen inbreng. Hebben wij een prachtige uitvaart mogen beleven. Dank hiervoor ♥️


Riny des Bouvrie 
Math Pijls en zijn medewerkers nemen je alle zorg uit handen. Ze hebben een geweldige locatie aangedragen waar we een zeer persoonlijk afscheid hebben kunnen realiseren. Hun betrokkenheid is zeer groot en hun diplomatie werd door ons zeer gewaardeerd. Er is met iedereen rekening gehouden. Chappeau


Margot Arends 
Veel ruimte voorde wensen van de overledene. Jean Notermans heeft veel potentie een goede uitvaarverzorger te worden. Mijn moeder was heel mooi opgebaard met haar eigen edelstenen om zich heen en mantra's. Ze was natuurlijk en mooi opgemaakt. Ik kreeg complimenten dat ze nog nooit een overledene hadden gezien die er zo mooi erbij lag. Het uitvaartcentrum heeft mij veel werk uit handen genomen. Ze hebben mij zelfs in België opgehaald om naar de uitvaartlocatie te gaan kijken. Het draaiboek zat heel goed in elkaar. Het tevoren de toespraken al rond te sturen leek overdreven maar was heel nuttig. Zo heb ik een persoon op het laatste moment gevraagd om de toespraak te herschrijven omdat deze te lang te was en naar mij wad gericht ipv op mijn moeder. Ik ben heel tevreden!


rinske van vuuren-jansen 


J.F.M. Lemmerling 
Vanaf het eerste contact (midden in de nacht) een heel goed gevoel, een warme benadering. Heel veel aandacht voor persoonlijke “wensen”, en ook de aanbevelingen cq mogelijkheden die geboden werden waren voor mij dingen die mij “ blij” maakten. De uitvaart was heel mooi geweest, een troostvolle herinnering. Daarnaast heb ik een warm en persoonlijk contact overgehouden aan Manon Pijls die de uitvaart gestalte heeft gegeven. De factuur werd persoonlijk bezorgd en geëvalueerd aan de hand van de offerte, er waren geen verassingen mbt de uiteindelijke kosten. Tevens werd mij het boekje “vingerafdruk van rouw “aangeboden waar ik, en ook mijn familieleden, veel aan heb gehad m.b.t de rouwverwerking waar men normaliter geen ervaring mee heeft. Al met al zeer positief ervaren. Zeer tevreden.


JHM Lemmens 
Zeer persoonlijk maar ook professioneel. Geeft alle ruimte voor eigen inbreng en maar helpt ook met goed advies en keuzemogelijkheden.


Anja Maassen 
De uitvaart was van begin tot einde heel goed en professioneel georganiseert. De heer Pijls was heel medelevend, heel vriendelijk en was voor ons begeleidend een grote steun. Dit heeft mede er toe bijgedragen dat de uitvaard heel mooi en persoonlijk was.


Hannie Halmans 
Eveline en Joe hebben ons werkelijk geweldig begeleid! Wat een begripvolle en empathische mensen! Voel me bevoorrecht dat zij ons zo fantastisch hebben geholpen! Dit gun ik iedereen!


JFM Delissen 
Goede begeleidingen alles naar wens verlopen


Marjo Laheij-Cortenraad 
Zeer betrokken bij het regelen en begeleiden van de wensen van de familie. De manier waarop werd omgegaan met de kleinkinderen bij het overlijden van hun opa heeft ons diep geraakt.


Lidia Brouwers 
Zeer betrokken en persoonlijke zorg door Math en Manon. Alles goed doorgesproken en dit is ook allemaal zo verlopen tijdens de uitvaart. Goede tips (koffietafel) en respect voor de overledene en de familie.


Hélène Otten-Göttgens 
Math Pijls uitvaartzorg, heeft in de persoon van Manon Pijls ons allen bij de hand genomen en ons door de hectiek van het onverwachte overlijden en de daarop volgende uitvaart geleid. De persoonlijke aandacht, de tijd die zowel Math Pijls, zijn echtgenote en Manon voor ons namen, hebben er toe geleid dat wij boven onszelf uitstegen en ook de kleinkinderen in de leeftijd van 3-11 jaar werden niet vergeten. De factuur was zelfs lager dan vooraf begroot. Deze werd persoonlijk door Manon Pijls toegelicht nadat ze uitvoerig geinformeerd had hoe het intussen met ons gesteld was en begeleid met een zeer persoonlijk boekje, waar we allen veel troost uit putten. Chapeau!!! Dit is Uitvaartzorg met een Hoofdletter. We kijken vol trots terug op een zeer mooi afscheid.


Jhm Driessen 
Een persoonlijke uitvaart die voldeed aan onze verwachtingen.


J. Dormans 
Persoonlijk met aandacht voor details, meedenken en ruimte voor eigen invulling. Goede balans van afstand en dichtbij. Zeer tevreden!


Karin Deckers-Portaels 
Een dikke pluim en een 10 voor de verzorging van de uitvaart van mijn (schoon)moeder. Bij iedereen aan te bevelen.


<<< Terug