Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16005

Math Pijls Uitvaartzorg
Telefoon: 0434078122
Email: info@mathpijlsuitvaartzorg.nl
Website: www.mathpijlsuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2016

Gemiddelde score (over 143 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies:

Jos Veldman
Een uitvaartondernemer die het verschil maakt! Door goede suggesties is de uitvaart van mijn echtgenote bijzondeR mooi geworden. Dank daarvoor!


Loes Dijkmans
Onze ervaring met Math Pijls uitvaartzorg is zeer positief. Met name de persoonlijke benadering is top.


José Delamboye-Moonen
Zeer goede, persoonlijke begeleiding. Fijne en heldere communcatie.


Daan Duijsings
We kijken met een zeer goed gevoel terug op de ondersteuning van onze uitvaartondernemer. Persoonlijk contact en de vrijheid die we hebben ervaren om er een waardig afscheid van te maken staan ons tot op de dag van vandaag bij. Voor ons een lichtpunt in donkere dagen!!!


Fam vaessen


Jan Brouwers
Zelf en namens mijn broer kan ik alleen maar positief zijn. Vanaf het eerste contact aan de telefoon tot aan de uitleg van factuur. Niets moet, alles kan. Zodoende hebben wij(gehele familie inclusief kleinkinderen)een heel waardig en verdiend afscheid kunnen geven aan onze moeder en oma, waarbij wij zelf hebben kunnen helpen, zowel bij de uitvaartondernemer als tijdens de begrafenis.


Jose Zink-Slenter


Harry Pinkers
Math Pijls Uitvaartzorg heeft de uitvaart van m "n echtgenote verzorgd 19Mei hier was m"n hele gezin bij betrokken en niets dan lof van m"n 4kinderen en 5kleinkinderen.5 dagen later kreeg ik telefoon van verpleeghuis Appelgaard te Margraten dat m"n Oom J Crombach was opgenomen in het Zuiderland zieken huis te Heerlen en toen kreeg ik in zeer kort teidsbestek te maken met de 2e de uitvaart m'n Oom stond onder bewindvoering en toen heb ik als contactpersoon heelveel steun gehad van Math Pijls uitvaart zorg.


H. Schreuders
Alles was perfect, stijlvol, voorkomend, meelevend georganiseerd en uitgevoerd. Door het zelf meehelpen is het een waardig afscheid geworden, goed om op terug te kijken.


m wijts


Fer Siegersma
Math heeft ons geholpen bij het voorbereiden en de uitvoering van de dienst voor onze zus. Hierbij heeft hij al zijn creativiteit, ervaring en netwerk ingezet om een uiterst respectvolle, warme en persoonlijk naar onze zus gerichte dienst te houden. Zijn voorstel om de kloosterbibliotheek te Wittem als lokatie te gebruiken was een schot in de roos en had niet beter gekund. Het tijdens de dienst door Math geleide interactieve deel met de aanwezigen onderstreepte de persoonlijke aandacht voor onze zus. De vele positieve reacties die wij van de aanwezigen achteraf ontvingen gaven ons als nabestaanden een warm en goed gevoel. Onze oprechte dank gaat uit naar het gehele team van Uitvaartzorg Math Pijls voor de organisatie en begeleiding.


Rene Rohs


p.a.m. vd hurk


W.M.J. Haesen
Een uitstekende uitvaartverzorger die de nabestaanden door deze moeilijke periode heeft geleid en begeleid.


H.Braun-Bartholomé
Wij hebben de begeleiding door Math Pijls en zijn team als zeer persoonlijk en warm ervaren. Hij dacht mee op de momenten als wij dat nodig achtten. Voor hem was geen enkele moeite teveel. Soms tot laat in de avond stond hij voor ons klaar. Ook de financiële afhandeling was helder en duidelijk. Hij was voor ons een lichtpunt in een donkere tijd. Wij zijn hem daarvoor zeer dankbaar.


Ritzen
De hele begeleiding en leiding was zorgvuldig en troostend


Igo van Hettema
Op een natuurlijke wijze door al het regelwerk in een voor ons uiteraard emotionele periode meegenomen. Ook na de uitvaart bij het ophalen van de as bij het crematorium dienstverlenend opgetreden. Een week na de uitvaart zeiden wij als familie dat we onze uitvaartbegeleidster misten.


Patrick Spronken
Wij hebben het zeer prettig gevonden hoe wij zijn ontvangen en begeleid. Daarover kunnen we alleen maar complimenten maken.


Astrid Schrijnemaekers-Vaessens
Heel persoonlijke begeleiding. Kleinschalig en ze hebben alle tijd voor je. Familiebedrijf, en je voelt je direct thuis.


A.M. van Yperen-Huyts
De gehele uitvaart, van zowel vader in 2014 als moeder in 2018, met alles wat er bij komt kijken is van begin tot einde op zeer correcte en uiterst rustige en vriendelijke manier begeleid en tot in de puntjes verzorgd. Wim Verhezen gaf warme persoonlijke aandacht en nam ruim de tijd om alles goed te bespreken en weer terug te koppelen. Wij denken op een goede manier terug aan de dagen voor, tijdens en na de uitvaart.


Alexander Spronk
Wij hebben Math Pijls in deze verschrikkelijke periode ervaren als een net, geduldig, luisterend en meedenkend persoon (en onderneming). Math heeft altijd alle wensen van ons open gehouden en naar ons geluisterd en meegedacht. Ons is niets opgedrongen en er is altijd netjes gecommuniceerd. Na afloop van de afscheidsdienst is nog kort geevalueerd en gaandeweg zijn zaken correct afgehandeld.


Han Jeurissen
Men is zeer inlevend, accuraat, tactvol, respectvol. Alle punten van aandacht worden benoemd en bewaakt. Daar waar mogelijk is er ook ruimte voor opbeurende humor.


marielle schmitz
Math Pijls heeft, samen met zijn team, de uitvaart van mijn vader naar meer dan volle tevredenheid gedaan. We wilden veel zelf doen en daar was alle ruimte en, zo nodig, begeleiding voor. We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid. Dat goede gevoel draagt enorm bij aan de verwerking.


Marie-José Thewissen
Zeer goede begeleiding en mooie uitvaart. De prijs dat de overledene in het uitvaartcentrum lag vond ik prijzig tevens alleen de prijs voor begeleiding was erg prijzig.


Bianca Stijnen


Miriam Beks
We hebben op de avond van het overlijden van onze moeder het eerste contact met Math Pijls Uitvaartcentrum als zeer kundig ervaren en er werd met veel beleving de nodige uitleg gegeven en actie ondernomen. Ook de overbrenging van onze moeder van het zorgtehuis naar het uitvaartcentrum is zeer adequaat en respectvol verlopen. De dagen tussen overlijden en de uitvaart zijn tevens met veel begrip en medeleven verlopen. Ook het verzorgen van de overledene door ons als dochters samen met mevrouw Pijls was heel waardevol voor ons. De wijze waarop wij begeleid werden en ook het respect voor de overledene stonden voorop. Tijdens de uitvaart werden alle organisatorische zorgen uit handen genomen en konden wij als familieleden vooral intens bezig zijn met afscheid nemen van onze dierbare moeder. Wij danken dan ook Wim, Manon en mevrouw Pijls voor de goede zorgen en de professionele beleiding bij het afscheid van onze lieve moeder.


Toon Gordebeke
Ik waardeerde zeer, dat we een geheel eigen invulling konden geven en de begrafenisondernemer dit volledig steunde en faciliteerde.


Ivo Pleijers
Een levendige verademing op een emotioneel moment.


J In de Braekt
Alles is netjes correct en naar volle tevredenheid uitgevoerd, alles werd goed uitgelegd en voor alles werd voldoende tijd genomen. Alleen maar complimenten.


W.H.M. Bartholomé
Alles is naar wens verlopen en we hebben rustig afscheid kunnen nemen.


Tiny Dolmans-van Geleen


Philippe Husson


Jo gulikers, echtgenoot overledene.
Betrokken ondernemer, die tijd neemt om met familie zaken te regelen op een op dat moment prettige manier. Inrichting rouwkamer is voortreffelijk en in de aangrenzende koffiekamer wordt het bezoek op een huiselijke manier ontvangen. Crematie is mede door regie ondernemer waardig verlopen. Kortom als familie zijn wij zeer tevreden met Math Pijls utvaartzorg.


Weren de Vet
Juiste toon en tempo, persoonlijke betrokkenheid, alle persoonlijke wensen werden geaccepteerd en waar mogelijk aangevuld met nuttige suggesties.


AJL van Trier - Cimmermans
Zeer goede en persoonlijke begeleiding. Uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. En mede gezorgd voor een zeer persoonlijke uitvaart.


Roos Delahaye-Bessems
Wij en met name mijn moeder, de echtgenote van Jeu Bessems, zijn heel tevreden hoe de uitvaart begeleid is door Math Pijls.


K.M.J. van den Boor
Het was een zeer persoonlijke begeleiding met respect voor verschillende wensen en gewoontes. Ook de discretie van de begeleiding hebben we zeer gewaardeerd. Ook hebben we ontzettend veel steun van hun gehad. Er werd altijd geluisterd en we konden op elk moment raadplegen. Ook het meedenken, zoals een laatste rondje naar de woning, was zeer waardevol. Kortom, een zeer prettige samenwerking in een toch al moeilijke tijd. Wij zijn de uitvaartonderneming Math Pijls hier zeer erkentelijk voor.


Vossen
Super geregeld


Victoire Verstegen
persoonlijk,betrokken ,advies en service tov wensen nabestaanden ruim en ongedwongen!!!


Ilse Douma-van Loo
Complimenten aan Manon Pijls en medewerkers voor de liefdevolle begeleiding van alles! Alles wat de nabestaanden zelf willen doen maken zij mogelijk!


J. Geelen
Opm-1: Wij zijn door zowel door de heer M. Pijls, als mevrouw M. Pijls begeleid, de samenwerking binnen de onderneming Pijls is echter van dermate kwaliteit, dat het in de begeleiding voor ons geen verschil maakte. Beiden waren zeer betrokken, precies en vakkundig. Vandaar dat bij de vraag over begeleiding gekozen is voor een en dezelfde persoon. Opm-2: De factuur was zelfs lager dan de begroting. De factuur leverde geen verrassingen op, aangezien de begroting tot in de puntjes met ons werd besproken.


Familie Kunst
Neemt als uitgangspunt de wensen van de nabestaanden die nauwgezet worden opgevolgd. Heeft alle tijd voor je en persoonlijke aandacht. Er is uitstekend geholpen om de uitvaart te regelen, ondanks de zware tijd.


Jo & Inge
Manon is een zeer gedreven en eveneens rustig persoon, ze heeft ons bij het begeleiden van het afscheid van onze vrijgezelle oom voortreffelijk bijgestaan. Samen hebben we het afscheid een invulling kunnen geven dat het leven van onze oom weergaf. We hebben alleen maar complimenten ontvangen van zijn naasten. Bedankt voor al je goede zorgen.


Emiko Noordman
Ze zijn heel fijne mensen en hun contact met ons/manier van werken was bijna niet zakelijk maar met grote betrokkenheid. We zijn heel dankbaar en tevreden dat ze ons in deze moeilijke tijd begeleiden hebben.


Kitty Vaessens
Het was voor de familie een zeer persoonlijke uitvaart. De crematiedienst is daardoor een mooie herinnering geworden die past bij bij de beelden die wij van onze dierbare overledene koesteren.


Roy Knops
In een periode van zoveel verdriet te mogen ervaren dat een uitvaartonderneming je zo persoonlijk en betrokken kan begeleiden in alles hebben wij ervaren als bijzonder aangenaam. Wij zouden hen dan ook iedereen willen aanbevelen.


desiree drossaert
ervaren, meedenkend, zeer betrokken en inlevende begeleiding. top!


Mevr.Kremer-Hendriks enYvette Janssen-Kremer
Zeer professioneel! Zeer veel ruimte voor eigen inbreng. Goede begeleiding.Kwamen alle afspraken stipt na.Weten waar ze mee bezig zijn.Nemen de tijd voor je. Kortom voor ons heeft het geleid tot een uitvaart zoals we hem in gedachten hadden. Met zeer mooie kostbare herinneringen.


Jo lacroix
Hij is een zeer warm en betrokken persoon. Niks was hem teveel alles was mogelijk. Hij is ook zeer bekwaam in het gene wat hij doet. Kortom ik was heel blij dat hij ons begeleid heeft tijdens de uitvaart van mijn vrouw.


Keet Hesdal-Drooghaag
Ik ben zeer tevreden over Math Pijls Uitvaartzorg, ben uitstekend begeleid door zijn dochter Manon en alle wensen wat ik had heeft ze uitstekend uitgewerkt.


Iny en Han Jeurissen
Wij hebben de uitvaartondernemer laten weten dat hij die week bij ons gezin hoorde. Hij kwam geruisloos binnen, vroeg of deelde iets mede, en ging weer zoals hij gekomen was. Perfect gewoon!


Bertie de Liege Meijerhof
Manon heeft ons de uitvaart verzorgd zoals moeder het graag gewild had. Zij is ons een zeer grote steun geweest. Op alle vragen een antwoord en alle zorg zoals wij het wilden heeft ze ons geholpen om tot een goed einde te brengen.


Joop Burgers
Het kon niet beter. Top begeleiding. Altijd bereikbaar. Heeft alles uit onze handen genomen en tot in de puntjes verzorgd. Math Pijls heeft zich enorm ingezet om ons een uitvaart te bezorgen zoals wij dit wensten en dit is hem perfect gelukt.


Robert Doyen
Math en Manon Pijls hebben op het raam van het uitvaartcentrum staan: aandacht, tijd en ruimte. Gn loze termen, maar woorden, die voor ons echt vorm hebben gekregen in de afgelopen moeilijke periode: - aandacht is er voor het verdriet en de verwerking daarvan op een zeer persoonlijke manier; betrokkenheid van alle personeel is enorm groot en hartverwarmend; - tijd trekken beiden meer dan voldoende uit (eventueel in een van de familiekamers onder het genot van een kopje koffie of thee); tijd is er ook genoeg om alles voor de uitvaart ruimschoots op tijd en perfect geregeld te hebben (aan alle kleine details zijn gedacht, zelf heb je ruim de tijd om echt met de inhoud van de uitvaart bezig te zijn); - ruimte bieden beiden om de wensen van de familie waar mogelijk mee te nemen voor, tijdens en zelfs na de uitvaart (in ons geval o.a.: een aangepaste kist; eigen auto als lijkwagen). De warmte en echt gemeende betrokkenheid, die Math en Manon uitstralen, maken het verlies van een dierbare in elk geval een stuk draaglijker! Complimenten.


Familie Beijers
Pijls uitvaartzorg is kleinschalig en daardoor zeer persoonlijk. Desondanks niet minder professioneel. Alles werd conform afspraak geregeld.


Edwin Huveners
Heel prettige samenwerking met Math Pijls en zijn collega's. Er heerst een informele en een persoonlijke sfeer om waardig afscheid te nemen van echtgenoot, vader en opa. Familie Huveners


Wim Dodemont
Een zeer goede regisseur en tevens een zeer fijne persoonlijke afstemming met de nabestaande om tot aan de uitvaart elkaars mogelijkheden en oplossingen te spreken. Met als doel een mooi en waardevol afscheid te realiseren.


Rob Meertens
Zeer goede persoonlijke begeleiding.


Mariet Zilverstand
Alles is precies zo verlopen als wij het in gedachte hadden. Bedankt hiervoor.


AEMB van Dierendonck


Hanny Dirix Hermans
Vanaf het eerste contact met de uitvaartzorg was alles goed tot perfect geregeld. Zelfs na de uitvaart kun je nog met een vraag bij hun terecht. Na het melden van het overlijden werd alles zeer goed en -heel belangrijk- respectvol geregeld.


Paul Lucassen
Math Pijls heeft niet alleen de uitvaart geregeld, hij heeft de familie ook persoonlijk begeleid bij het verwerken. Dit heeft hij gedaan op een zeer persoonlijke manier, zonder zich te mengen in de familie. Daarmee bood hij de ruimte, maar was tegelijkertijd erg betrokken.


Louk Geurten
Het inleven in onze situatie en daarbij passende advies en ondersteuning was zeer waardig en persoonlijk Dit was onze 2e begrafenis met Math in 2 jaar en beide keren zijn wij naar eigen wens en behoefte daar waar nodig ondersteund en begeleid.


Dames Beuken
Wij hebben nog nooit zo'n fijne begeleiding voor - tijdens en na een uitvaart mee gemaakt .Deze was tot in de puntjes heel goed verzorgd. Er werd aan alles aandacht besteed op een fijne en rustige manier .Ons verdriet was groot, maar ook daarin werden wij gesteund .Wij werden nergens alleen voor alles werd samen met ons geregeld bij Uitvaartzorg Math Pijls of bij ons thuis. Wij bevelen dan ook Uitvaartzorg Math Pijls zeer zeker aan bij iedereen maar ook aan oudere of alleenstaande personen omdat deze mensen er vaak helemaal alleen voorstaan want als deze mensen op een gegeven moment hulp nodig hebben voor het regelen van een uitvaart dan is er voor deze mensen geen betere uitvaartzorg dan Uitvaartzorg Math Pijls. Nogmaals hartelijke dank aan iedereen. Dames Beuken


john wienen
De begeleiding van MPU van de dag van het overlijden tot en met de dag van de crematie was uiterst professioneel en deskundig. De thuisopbaring was zeer stijlvol en heeft een positieve bijdrage geleverd bij de rouwverwerking. Heel veel aandacht, tijd en ruimte voor alle nabestaanden. Een bijzonder woord van dank voor Manon. Geweldig!


Fieni Frints Senden
Bedankt voor de zeer persoonlijke en warme begeleiding.


Ingrd Lemmens
MPU is zeer betrokken, past zich moeiteloos aan aan de wensen van familie. Zeer meedenkend en relaxed qua begeleiding. In de voorbereiding van de uitvaart gaat alles stapsgewijs. Dit hebben we als zeer fijn ervaren. Men neemt alle tijd voor je en het voelt bijna alsof men ook familie van je is.


Albert Haar
Waardige en stijlvolle uitvaart. Hartverwarmende en persoonlijke benadering met alle ruimte voor eigen inbreng. Stijlvol, waardig en intiem. Een grote steun in deze moeilijke dagen. Snelle en efficiente ondersteuning en regeling van alle zaken. Uitstekende uitvaartondernemer.


Richard Houben
Uitvaartzorg Math Pijls is zeer deskundig in het organiseren en uitvoeren van een persoonlijke uitvaart. Niets is hun teveel, in tegendeel, men doet regelmatig suggesties die ondanks het meerwerk en moeite wat dit met zich meebrengt graag worden uitgevoerd. Chapeau!


huub moenen
Deze uitvaartondernemer is zeer correct en alles tot in de perfectie geregeld. Zeer aangedaan met de nabestaande , en dit alles in zeer goed overleg, ook om de wensen die de familie heeft niet te vergeten. Het is een uitvaart die men zich zelfs zo wenst en ook zo word uitgevoerd. Geweldig Math Pijls


Wilma Meentz Croonenberg
Begeleiding betekende tevens betrokkenheid en ruimte om persoonlijke invulling te geven aan onderdelen van het geheel.


Familie Ubaghs
Beste Math, Manon en medewerkers, Dankbaar kijken wij terug op de manier waarop we stap voor stap van mam en oma afscheid hebben kunnen nemen. Door jullie persoonlijke en integere werkwijze hebben wij de uitvaartdienst en de tijd daaraan voorafgaand als zeer bijzonder ervaren. Jullie hebben onze wensen en ideen gehoord en hebben hier invulling aan gegeven. Er was ieder moment tijd en ruimte voor eigen inbreng en veel persoonlijke aandacht voor ons allen. Hiervoor willen wij jullie hartelijk danken. We zullen ons het mooie afscheid van mam en oma met een goed gevoel blijven herinneren. Familie Ubaghs.


Ric Schleijpen
De familie heeft de begeleiding en zorg van de uitvaartbegeleider als zeer prettig ervaren. De sfeer in de gesprekken met de familie werd goed aangevoeld. Er was tijd om de wensen van de familie in alle rust te bespreken. Van onze kant was er ook steeds het vertrouwen dat de afspraken zouden worden uitgevoerd; dat geeft rust. En de afspraken zijn ook uitgevoerd.


Jos Lardinois


fam Bleser
Zeer fijne begeleiding. Zeer flexibel. Manon bedankt.


josine in het Veld
Geweldig! Maken van een moeilijke tijd een mooie fase. Werkt zeker mee aan de rouwverwerking!


Frank en Monique Keijenber
Wij hadden al goede ervaringen met Math, maar deze uitvaart overtrof al onze verwachtingen. Wat een fijne begeleiding,steun en advies hebben wij gekregen! Wij kijken terug naar een bijzondere week samen met Math, met verdriet,respect, maar ook met humor! Heel veel respect en dank!


Jaap Heukelom
Beter dan de referenties en aanbevelingen. Zeer persoonlijk, flexibel, toegewijd, correct, waardig, plezierig, .... Ondanks mij algemen kritische houding was dit een geweldige ervaring.


RJPD Florack
In een woord: Geweldig!


Ellie Weijermans


Hannie van Genderen
Math en Manon Pijls hebben de uitvaart van mijn man op een heel persoonlijke en warme manier begeleid, zowel in de periode voor als tijdens de uitvaart. Zij waren altijd bereikbaar voor vragen en kwamen langs als dat nodig was. Zij hielpen ons met het vinden van de best bij ons passende invulling van de uitvaart, waardoor het, ondanks alle verdriet, ook een mooi afscheid is geworden.


Giovanni Menno en Milan Schulteis
In het logo staat aandacht, tijd en ruimte vermeld. Dit maakt MPU meer dan waar. Wij willen MPU bij deze dan ook nogmaals bedanken voor de geweldige begeleiding en het zeer prettige persoonlijke contact de afgelopen moeilijke periode.


maria janssens crombach
aan te bevelen bij overlijden van je naaaste wij werden goed begeleid en bijgestaan in de vragen die wij haddenZeer goede begeleiding zeer netjes en heel goed verzorgd


Keet Hesdal Drooghaag
Hele goede en fijne uitleg over alles ook mogelijkheden voorgesteld waar we zelf niet aan gedacht hadden dat dat mogelijk was. Er werd heel respectvol met de overledene omgegaan. Hele goede begleiding tijdens de dag van de uitvaart. Alles mooi op papier gezet over het verloop van de dag van uitvaart.Wij zijn helemaal tevreden.


familie KustersSchreurs en GlaudemansKusters
Wij hebben het contact met steeds dezelfde begeleider als zeer prettig ervaren; hij was er op de juiste momenten en op een rustige prettige manier werden we door het emotionele proces van het nemen van beslissingen geloodst. Er werd ons meer dan voldoende ruimte geboden voor een eigen inbreng en ook hierin werd er meegedacht. Kortom we hebben het als een ontzorgende en persoonlijke begeleiding ervaren.


B De win
Onze ervaring met Math Pijls uitvaartzorg is positief. Betrokkenheid. Zorg en tevens nazorg. Spontaan en niet te zakelijk. Respectvol.


Moni Schreurs FrenkenDe gehele begeleiding was uitstekend en zeer persoonlijk.Ze zijn zeer vriendelijk,en alles word netjes geregeld. Ook het langskomen, regelen en bespreken van alle dingen gaan vloeiend. Wij waren zeer tevreden!Mijn man, vader en grootvader heeft een zeer waardige en eervolle begrafenis gehad door de hulp van uitvaartzorg Math Pijls. In alle fasen heeft het ons veel troost gegeven in een moeilijke tijd. De persoonlijke benadering en de aandacht die geschapen werd, heeft ons zeer geholpen bij de verwerking van dit zware verlies in onze familie. Er werd ons telkens de ruimte gegeven om op eigen wijze met een persoonlijke noot afscheid te nemen. Zonder meer bevelen wij zijn service van harte aan. Familie StraatWij zijn in deze voor ons moeilijke periode uitstekend begeleid. Dank ook voor de raad en daad bij het persoonlijk maken van de uitvaartdienst.Dit was de derde uitvaart bij Math Pijls. Wij zijn zeer tevreden over het persoonlijk afscheid dat je samen als familie en Math Pijls kunt maken waar je naderhand een goed gevoel bij hebt en bij het verwerkingsproces heel goed helpt.Bedankt.zeer rustig en prima uitleg over alles, goede persoonlijke begeleiding. echt menselijk. dus zeer tevreden.Alles buiten verwachting goed geregeld. Uitstekende persoonlijke begleiding. Opbaring en verzorging uitstekend en alles zeer persoonlijk en intiem.Wij zijn geraakt door de respectvolle manier waarop er met de overledene werd omgegaan. Wij zijn als familie zeer goed begeleid in alle facetten die van belang zijn om met tevredenheid terug te kunnen kijken op een emotionele, ingrijpende gebeurtenis.


Math, de uitvaartondernemer, was altijd rustig aanwezig. het "luisteren n horen" is een heel sterk punt van hem. Vult daar aan wat de familie vergeet en geeft richtlijnen en sturing daar waar nodig was znder opdringerig te zijn. Hij zei altijd "denk hardop, want als ik niet weet wat jullie willen, kan ik ook niet helpen". En dat is ook zo. De familie heeft alles binnen het mogelijke kunnen doen dat zeker de verwerking van het verlies wat lichter maakt. Ondanks dat Math het druk heeft, heeft hij ons nooit het gevoel gegeven dat hij gehaast was. We zijn hem, zijn vrouw en medewerkers dan ook zeer dankbaar voor alles wat ze voor ons hebben gedaan.Alles was tot in de puntjes geregeld . En nog bedankt voor de goede en correcte begeleiding .Warm en gevoelvolle onderneming, begrip en tijd voor de nabestaanden. Alle mogelijkheden besproken en bekeken, zorg voor goede begeleiding. Rustig en bekwaam alles geregeld voor een mooie afscheidsceremonie en vervolg. Heel veel dank voor deze mooie manier van afscheid nemen.Wij hadden ons geen betere uitvaartmaatschappij kunnen wensen. Math, Wim en Henny boden ons ondersteuning vanaf het eerste telefoontje tot lang na de uitvaart. Op profesisioneel niveau deden ze er alles aan om de ideeen en wensen die wij hadden, op een zo goed mogelijke manier tot uitvoering te brengen. Ook namen ze ons ongemerkt veel werk uit handen door op de details te letten en ons advies te geven over de praktische gang van zaken. Daarnaast, of daarbij, was het belangrijkste misschien nog wel hun integere betrokkenheid bij het leed en de wensen van de familie. Zij boden ondersteuning op het emotionele vlak. Soms leek het alsof er een zorgzame vriend bij ons aan tafel zat en niet de vertegenwoordiger van een uitvaartmaatschappij. Dankzij de familie Pijls liep de uitvaart van onze lieve vader op rolletjes en werd het een dag waar we behalve verdrietige, veel mooie herinneringen aan hebben.De begeleiding bij de thuisopbaring en de crematie was op een ontspannen manier zeer zorgvuldig. Mede hierdoor is het een heel bijzonder afscheid gewordenzeer betrokken en een geweldige begeleiding ook voor de kleinkinderenZeer persoonlijk. Aan alle wensen voldaan.Alles werd besproken en geregeld in een heel goede sfeer. De hele uitvaart voldeed uitermate aan mijn wensen.Alles, maar dan ook alles is perfect geregeld en uitgevoerd, door Math Pijls Uitvaart zorg. Daarom een bijzonder woord van dank aan Manon.Math Pijls was zeer betrokken bij de uitvaart van onze moeder. Hij gaf ons de ruimte en de tijd om ons verhaal te vertellen, hij luisterde goed naar wat we wilden en vulde dit aan met eigen ideen die voor ons zeer welkom waren. Het was een heel persoonlijke uitvaart met oog voor detail.Cijfers geven vind ik erg moeilijk en zeker als er sprake is van een keuze tussen 1 en 10. Wij vonden de begeleiding zowel bij de voorbereiding als bij de uitvoering zonder meer erg goed, vooral vanwege de persoonlijke en tactische benadering. Ook de uitvaart op zich was prima verzorgd. Allemaal beter als wij van te voren hadden verwacht. Compliment !


Zowel mijn familie als ikzelf hebben de contacten met Uitvaartzorg Pijls als persoonlijk en betrokken ervaren. De uitvoering van het afscheid was op alle punten uitstekend evenals de nazorg.Zeer tevreden over de persoonlijke en familiare benadering door Mevr, Pijls , Math Pijls en Wim Verheezen.aL onze speciale wensen zijn waardig ingevuld. wIj hebben als familie een fijn gevoel overgehouden aan deze droevige dag.was zeer goed verzorgdwij zijn zeer tevreden over de deskundigheid en de super goede begeleiding van ons en de kleinkinderenAandacht, tijd en ruimte. Dit hebben zij meer dan waargemaakt. Onze hartelijke dank hiervoor.uitstekende verzorging in het geheelDe persoonlijke werkwijze van Math Pijls heb ik al eerder mogen ervaren bij de uitvaart van een oom en nichtje. Toen mijn moeder erg achteruit ging, heb ik de website van Math Pijls uitvaartzorg bezocht. Hier stond veel nuttige informatie. Toen mijn moeder overleden was, is Math Pijls direct gekomen. Mijn vrouw en ik hebben veel steun gehad door zijn fijne manier van werken. Zeer betrokken, heeft een goed inzicht en overzicht bij de betrokkenen. Zelfs na de begrafenis wordt een luisterend oor geboden. Wij voelden ons op een zeer plezierige en rustige manier bij de hand genomen. Wij kunnen Math Pijls Uitvaartzorg dan ook zeker aan iedereen aanraden. Bedankt! Guido en Symphorina SlenterTijdens de uitvaart van onze mam is alles verlopen zoals wij dit voor ogen hadden. Wij willen onze uitvaartbegeleider, Manon Pijls, bedanken voor de professionele inzet, haar persoonlijke aandacht, betrokkenheid en advies. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op een heel mooi afscheid van een mooi mens. Dit heeft mam ook zo verdiend. Alles is verlopen zoals mam het gewild zou hebben. Mijn zus en ik hebben heel veel positieve reacties ontvangen. BEDANKT Manon. Mirian en AnsBegripvol en alle tijd voor familie van overledene, alles naar wens van overledene kunnen uitvoeren, prettig in omgang, zal deze ondernemer zeer zeker in de toekomst aanbevelenNamens fam. Zijn wij zeer goed begeleid bij het verlies van onze dierbare .het is een compliment waard. En we kunnen uitvaartondernemer Pijls aanbevelen. Bedankt Namens fam voor alles.Men had persoonlijke aandacht voor allen die direct bij het overlijden betrokken waren,De opvang en begelejding waren warm en professioneel.Zeer betrokken, heeft een goed inzicht en overzicht bij de betrokkenen. Zelfs na de begrafenis wordt een luisterend oor geboden. Wij voelden ons op een zeer plezierige en rustige manier bij de hand genomen in deze moeilijke tijd.Samen met mijn broer en zus was ik zeer gecharmeerd van de aanpak van de uitvaartondernemer. En na eerdere ervaringen met anderen kan ik zeggen dat deze uitvaartondernemer ons verreweg het best is bevallen. We zijn steeds begeleid door dhr Verhezen, door wie we op een heel fijne, hartelijke en zorgzame manier zijn begeleid; Hij had een plan uitgezet wat we wanneer zouden doen, zodat we niets konden vergeten, maar ook niet teveel tegelijk zouden hoeven doen. Ook heeft hij ons het meeste werk uit handen genomen, zodat hetgeen dat alleen wij konden doen voor ons is overgebleven. Hij had snel door wat we dachten dat onze vader gewild zou hebben en de uitvaart is dan ook precies geworden wat we voor ogen hadden. Verder hebben we ook contact gehad met dhr en mw Pijls, die ons op net zo'n fijne manier hebben bijgestaan. We hebbben het ook heel fijn gevonden hoe we onze vader nog heb kunnen bezoeken op het uitvaartcentrum; met een eigen voorruimte waar we met de familie samen konden zitten en praten met een kopje koffie erbij. Wij zullen Math Pijls Uitvaartzorg dan ook zeker aan iedereen aanraden. Bij deze willen wij de dhr Verhezen en dhr en mw Pijls nogmaals van harte bedanken voor de goede zorgen