<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16005

Math Pijls Uitvaartzorg
Telefoon: 0434078122
Email: info@mathpijlsuitvaartzorg.nl
Website: www.mathpijlsuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 28 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.2 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


MF von Meyenfeldt 
Zeer betrokken, op professionele wijze. Komen afspraken na. Hebben evident kennis van zaken, en presenteren die op uiterst vriendelijke, maar toch zakelijke wijze.


Chantalle Franssen 
Tijdens de moeilijke en verdrietige tijd in aanloop naar de crematie was Manon een enorme steun voor ons. Zij heeft ons zoveel dingen uit handen genomen wat geregeld moesten worden,dat wij genoeg de ruimte kregen om in alle rust afscheid te kunnen nemen van onze man, vader, opa en super-opa. Er was voor ieder van ons zoveel ruimte, aandacht, en medeleven van Manon wat wij als heel erg prettig hebben ervaren. Ze heeft zover het mogelijk was, al onze wensen met veel respect uitgevoerd. Zo werd het afscheid voor ons heel persoonlijk, met een lach en een traan. Manon en collega's, bedankt voor jullie warme en persoonlijke begeleiding.


lian Mourmans-Huntjens 
Vanaf het eerste contact met de uitvaartondernemer werd ons precies uitgelegd wat er ging gebeuren. We kregen voldoende tijd om te beslissen of wij gebruik wilde maken van al hun services. Bijv. mijn vader mee verzorgen. Er is ons veel werk uit handen genomen en er werden mooie ideeën aangedragen. Gedoseerd is het stappenplan afgehandeld met persoonlijke zorg. (Een luistert oor). Personeel met hart voor hun werk. Chapeau. Ga zo door.


Ivo Sevarts 
Fijne begeleiding, alles is netjes geregregeld Afspraken zijn ze nagekomen,en zeer persoonlijk. En een bijzonder woord van dank aan Manon die alles naar wens heeft verzorgd.


anniepurnot@gmail.com 
Het thema Aandacht -tijd -en ruimte is hier volledig op zijn plaats Alles zeer goed geregeld en naar wens ingevuld. Ik zou iedereen aanraden dit bedrijf/ onderneming je uitvaart te laten regelen tot in de puntjes .Alles correct gecheckt en gecontroleerd


H.J.M. Severeyns-Wijenbergh 
Ze hebben alles tot in de puntjes verzorgd, rekening gehouden met de persoonlijke wensen en een oprechte en warme belangstelling getoond.


J. Opreij  


Joost Mommers 
Belangrijk dat er persoonlijk en eerlijk advies en begeleiding is bij de voorbereiding van een uitvaart/ afscheid. Onze ervaring is goed omdat er tijd en aandacht is voor wie dat nodig heeft en de uitvoering helemaal conform afspraak is ‘uitgevoerd’.


Fam Beijers 
Vanaf het begin tot het einde zeer goed gegaan hartelijke mensen en zeer meegaant ondanks dat het een verdrietig gebeuren is is familie pijls zeer zeker een aanrader


Cèline Zink  
Zeer fijne en persoonlijke begeleiding gehad bij het overlijden van mijn vader. Zeer respectvol naar zowel familie als de overledene toe. Kortom heel erg prettig in de omvang. Past persoonlijke wensen toe en zoekt mee naar bijpassende oplossingen.


Margriet Wilms 
De uitvaartondernemer was zeer betrokken . Er kon eigenlijk dag en nacht een beroep op hem worden gedaan als er vragen of onduidelijkheden waren. De begeleiding was goed en er was veel ruimte voor eigen inbreng. Alles was bespreekbaar. Ook in het weekend stond hij tot je beschikking. De afspraken waren duidelijk en werden goed uitgevoerd. Problemen werden goed opgepakt en verholpen. Alles werd overlegd en daarna nog eens nagegaan. Er werd met je meegedacht en er werden tips gegeven. Kortom, een fijne ervaring in een moeilijke tijd.


Jo Kikken 
Wij, mijn kinderen en ik, zijn bijzonder tevreden over en zijn zelfs helemaal voldaan bij de afscheid van mijn lieve vrouw. De voorbereidingen en ondersteuning door Math Pijls Uitvaartzorg hebben wij als zeer positief en betrokken ervaren, waardoor de afscheidsborrel en crematie als héél bijzonder ervaren en wij waren blij dit op deze manier voor mijn liefste /onze mam/oma hebben mogen doen. Daaaanke Math.


Petran Bisschops 


M.,Willems 
Manon was ontwapenend in haar eerste contact, daardoor meteen hartverwarmend. Haar kracht zit in mensen gerust stellen, een luisterend oor bieden, zeer uitgebreid vertellen wat er gaat gebeuren. Ze geeft aan dat alles kan, op elk moment alles weer bijgesteld kan worden. Ze is constant in contact, bevraagd, neemt onrust weg, vraagt na of het zo oké is. Zij houdt de touwtjes in handen, is leading, ontzorgd. Er is niks dat aan haar aandacht ontsnapt. Ze neemt alle tijd en het lijkt haar geen moeite te kosten zaken meermaals uit te leggen. Daarnaast is ze als mens zeer empatisch met voelhorens die alles lijken te registreren. Ze heeft het vermogen om heel tactisch te reageren en zonder woorden een blik te begrijpen. Persoonlijk heb ik dingen mogen doen waarvan ik dacht dat ik er niet toe in staat zou zijn. Het is uiteindelijk een zeer speciale vervaring geworden waar ik dagelijks met een dankbare glimlach aan terug denk.


J.H.Souren 
Alles tot in de puntjes uitgevoerd. Bedankt.


Roger Schreurs 
Bij Math Pijls Uitvaartzorg staan de wensen van de nabestaanden voorop. Er is veel ruimte voor eigen inbreng van de nabestaanden, maar er worden ook voldoende ideeën aangereikt om er een mooi afscheid van te maken. De begeleiding is informeel, goed gestructureerd en zeer betrokken. Als we de crematie zouden moeten over doen, dan zouden we ze op exact dezelfde wijze uitvoeren.


Petra Duijsings 
Dankzij vriendelijkheid, betrokkenheid, gastvrijheid, professionaliteit en openstaan voor eigen inbreng. Hebben wij een prachtige uitvaart mogen beleven. Dank hiervoor ♥️


Riny des Bouvrie 
Math Pijls en zijn medewerkers nemen je alle zorg uit handen. Ze hebben een geweldige locatie aangedragen waar we een zeer persoonlijk afscheid hebben kunnen realiseren. Hun betrokkenheid is zeer groot en hun diplomatie werd door ons zeer gewaardeerd. Er is met iedereen rekening gehouden. Chappeau


Margot Arends 
Veel ruimte voorde wensen van de overledene. Jean Notermans heeft veel potentie een goede uitvaarverzorger te worden. Mijn moeder was heel mooi opgebaard met haar eigen edelstenen om zich heen en mantra's. Ze was natuurlijk en mooi opgemaakt. Ik kreeg complimenten dat ze nog nooit een overledene hadden gezien die er zo mooi erbij lag. Het uitvaartcentrum heeft mij veel werk uit handen genomen. Ze hebben mij zelfs in België opgehaald om naar de uitvaartlocatie te gaan kijken. Het draaiboek zat heel goed in elkaar. Het tevoren de toespraken al rond te sturen leek overdreven maar was heel nuttig. Zo heb ik een persoon op het laatste moment gevraagd om de toespraak te herschrijven omdat deze te lang te was en naar mij wad gericht ipv op mijn moeder. Ik ben heel tevreden!


rinske van vuuren-jansen 


J.F.M. Lemmerling 
Vanaf het eerste contact (midden in de nacht) een heel goed gevoel, een warme benadering. Heel veel aandacht voor persoonlijke “wensen”, en ook de aanbevelingen cq mogelijkheden die geboden werden waren voor mij dingen die mij “ blij” maakten. De uitvaart was heel mooi geweest, een troostvolle herinnering. Daarnaast heb ik een warm en persoonlijk contact overgehouden aan Manon Pijls die de uitvaart gestalte heeft gegeven. De factuur werd persoonlijk bezorgd en geëvalueerd aan de hand van de offerte, er waren geen verassingen mbt de uiteindelijke kosten. Tevens werd mij het boekje “vingerafdruk van rouw “aangeboden waar ik, en ook mijn familieleden, veel aan heb gehad m.b.t de rouwverwerking waar men normaliter geen ervaring mee heeft. Al met al zeer positief ervaren. Zeer tevreden.


JHM Lemmens 
Zeer persoonlijk maar ook professioneel. Geeft alle ruimte voor eigen inbreng en maar helpt ook met goed advies en keuzemogelijkheden.


Anja Maassen 
De uitvaart was van begin tot einde heel goed en professioneel georganiseert. De heer Pijls was heel medelevend, heel vriendelijk en was voor ons begeleidend een grote steun. Dit heeft mede er toe bijgedragen dat de uitvaard heel mooi en persoonlijk was.


Hannie Halmans 
Eveline en Joe hebben ons werkelijk geweldig begeleid! Wat een begripvolle en empathische mensen! Voel me bevoorrecht dat zij ons zo fantastisch hebben geholpen! Dit gun ik iedereen!


JFM Delissen 
Goede begeleidingen alles naar wens verlopen


Marjo Laheij-Cortenraad 
Zeer betrokken bij het regelen en begeleiden van de wensen van de familie. De manier waarop werd omgegaan met de kleinkinderen bij het overlijden van hun opa heeft ons diep geraakt.


Lidia Brouwers 
Zeer betrokken en persoonlijke zorg door Math en Manon. Alles goed doorgesproken en dit is ook allemaal zo verlopen tijdens de uitvaart. Goede tips (koffietafel) en respect voor de overledene en de familie.


Hélène Otten-Göttgens 
Math Pijls uitvaartzorg, heeft in de persoon van Manon Pijls ons allen bij de hand genomen en ons door de hectiek van het onverwachte overlijden en de daarop volgende uitvaart geleid. De persoonlijke aandacht, de tijd die zowel Math Pijls, zijn echtgenote en Manon voor ons namen, hebben er toe geleid dat wij boven onszelf uitstegen en ook de kleinkinderen in de leeftijd van 3-11 jaar werden niet vergeten. De factuur was zelfs lager dan vooraf begroot. Deze werd persoonlijk door Manon Pijls toegelicht nadat ze uitvoerig geinformeerd had hoe het intussen met ons gesteld was en begeleid met een zeer persoonlijk boekje, waar we allen veel troost uit putten. Chapeau!!! Dit is Uitvaartzorg met een Hoofdletter. We kijken vol trots terug op een zeer mooi afscheid.


Jhm Driessen 
Een persoonlijke uitvaart die voldeed aan onze verwachtingen.


J. Dormans 
Persoonlijk met aandacht voor details, meedenken en ruimte voor eigen invulling. Goede balans van afstand en dichtbij. Zeer tevreden!


Karin Deckers-Portaels 
Een dikke pluim en een 10 voor de verzorging van de uitvaart van mijn (schoon)moeder. Bij iedereen aan te bevelen.


Anne Muermans 
Super verzorging. Niks is te veel en een enorm groot inlevingsvermogen. Alleen maar lof. Met name voor Eveline die ons dit keer heeft begeleid


Familie Stassen 
We hebben de begeleiding en hulp van Eveline hartverwarmend, troostend en zeer fijn ervaren.


fam. Notermans 
We hebben ondanks covid-19 op een zeer fijne manier afscheid kunnen nemen van mam. Er werd alles aan gedaan om onze wensen te vervullen. Vooral het afscheid in het uitvaartcentrum hebben wij als zeer mooi ervaren. Heel blij dat we voor Math Pijls uitvaartzorg hebben gekozen.


ROOS VAN SEBILLEN-CRIJNS 
ONDANKS ONS VERDRIET,HEBBEN WIJ DE BEGELEIDING VAN MANON PIJLS ALS ZEER PROFESSIONEEL ,EN HEEL PRETTIG ERVAREN. DEZE UITVAARTONDERNEMER IS BIJ IEDEREEN AANTEBEVELEN


Nezami Mina 
Top


Jules L'homme 
Wat een fijne ervaring was het om de met Math Pijls uitvaartverzorging de herdenking en crematie van mijn moeder te regelen. Alles maar dan ook alles is besproken en overlegd in een fijne ongedwongen sfeer. Alles tot in de puntjes verzorgd. Dank aan het hele team.


ECA GOESSENS 
Ik ben zeer te vreden


Rian vd Boorn 
Wij zijn zeer tevreden over Math Pijls uitvaartzorg. Door Eveline zijn wij in het hele proces prima begeleid. Mijn man heeft zelf al zijn wensen nog kunnen bespreken en hiermee is in alles rekening gehouden. Niets was te veel en wij als nabestaanden werden zo veel als mogelijk betrokken bij de verzorging en het afscheid van mijn man. Onze kleinkinderen speelden rond hun opa en hebben de kist mooi kunnen beschilderen. Het is een waardig en persoonlijk afscheid geworden. Onze dank gaat vooral naar Eveline voor de manier waarop zij ons heeft bijgestaan in deze moeilijke periode maar ook de rest van het team was altijd zeer correct, vriendelijk, behulpzaam en had een luisterend oor. Wij zullen Math Pijls uitvaartzorg aan iedereen aanbevelen. Heel veel dank voor jullie zorg!


Sarah 
Het voelde als thuis komen. Een heel warm en persoonlijk team. We mochten zelf meedenken en beslissen, alles werd tot in de puntjes geregeld. Ook mochten we mee helpen met de persoonlijke verzorging, het overleggen en het sluiten van de kist, hierin mochten we zelf het tempo bepalen en werd er veel rekening met ons als familie gehouden.


Susan Abels 
Hartelijk dank voor het verzorgen van een zeer fijne uitvaart voor mam. De tijd die genomen werd voor persoonlijke gesprekken hebben we ook zeer gewaardeerd. Daarnaast boden jullie vele mogelijkheden om ieder op zijn/haar eigen manier afscheid te laten nemen van mam. Nogmaals hartelijk dank.


Elsbeth Lousberg-Curfs 
Mijn complimenten naar Uitvaartondernemer Math Pijls Uitvaartzorg en Uitvaartverzorgster Manon Pijls Heel fijn ervaren en Bedankt.


Petra Duijsings 
Bedankt voor de geweldige begeleiding. Heb Wij hebben de manier waarop jullie ons begeleid en ontvangen hebben zeer op prijs gesteld. Dankzij jullie was het een mooi en waardig afscheid!


Mevr. Loo Brouwers 
We hebben het heel prettig gevonden dat Manon Pijls toch persoonlijk bij ons thuis is gekomen om alles te regelen in deze rare tijd (corona). Ondanks alle beperkingen hebben we samen toch kunnen zorgen voor een waardig afscheid.


Familie Prevoo 
Veel ruimte en aandacht voor een persoonlijke uitvaart.


Mieke Henssen van Lierop 
Mooi persoonlijk afscheid kunnen nemen zoals mijn man het ook gewenst zou hebben.Samen met de kinderen en kleinkinderen en beperkte familieleden. Zeer aan te bevelen. Dank aan Math Pijls en zijn team.


Sandra 
Behulpzaam.meedenkend in oplossingen.persoonlijk.warm.altijd bereikbaar.goede nazorg


H. Van Haren Top


Henk Snackers 
Komt zeer betrokken en persoonlijk over. Neemt ruim voldoende de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Denkt mee in het personaliseren van de begrafenis. Kortom we zijn helemaal tevreden over deze ondernemer.👍


Peggy 
Math Pijls heeft 17 november 2018 de uitvaart van onze moeder verzorgd. Mijn moeder had, ondanks het feit dat ze overvallen was door een kort ziekbed, duidelijke wensen achtergelaten ten aanzien van haar afscheid. En mijn vader en wij drie zussen hadden maar één doel: deze volledig realiseren. Manon heeft ons daarin met heel veel rust en professionaliteit begeleid. Het was vast niet eenvoudig aan tafel te zitten met vier perfectionisten die zoveel mogelijk zelf wilden uitvoeren en overal grip op wilden hebben, maar ze heeft dit fantastisch gedaan. De dag van mamma's uitvaart was prachtig, respectvol, compleet. We hebben er nog steeds bijzonder mooie herinneringen aan. Toen onze vader haar al zo snel volgde dit jaar, was het voor ons niet meer dan logisch weer met Math Pijls in zee te gaan. Manon bleek op vakantie en Math begeleidde ons deze keer. Omdat het nog maar zo kort geleden was dat mamma's prachtige afscheid had plaatsgevonden, lag ook deze keer de lat hoog. De uitvaart mocht in geen enkel opzicht onderdoen voor die van onze moeder. We volgende hetzelfde draaiboek, dezelfde werkwijze. En het resultaat was wederom ontroerend mooi. Beide uitvaarten staan in onze herinnering als een tweeluik. Wat we enorm bijzonder hebben gevonden, is het feit dat het Manon was die de uitvaart uiteindelijk begeleid heeft. Op zaterdagochtend vloog ze terug uit Curacao. Om 17.00u zat ze bij ons aan tafel om alles door te spreken. ‘Ik heb jullie vader per slot van rekening gekend en daarom wil ik dit heel graag doen'. De uitvaart was zondagochtend. Compleet met jetlag was ze daar voor ons. Math was er ook. De betrokkenheid van deze uitvaartondernemer is ontzettend hoog en heel oprecht. Wie voor hen kiest, is in goede handen. De overledene trouwens ook. We hebben zowel onze moeder als onze vader in het rouwcentrum bezocht. Ze lagen er beiden prachtig bij en je voelt dat ze met veel liefde en respect verzorgd zijn. We hebben ze met een gerust hart kunnen laten gaan.


Marc Schoenmakers 
Zeer fijne en profesionele begeleiding gehad. Voor ons was de "huiselijke en Persoonlijke sfeer" heel fijn. Het was een uitvaart zoals gewenst.


Lilian en Familie Colson 
Ondanks alle verdriet wat er was zijn we uitstekend begeleid door Evelien. Zij was min of meer onze persoon waar we op konden terug vallen en ook haar gevoelens liet merken. Ook de verzorging en het samen afleggen met de kist sluiten werd door hun zeer goed naar ons overgedragen waardoor we dit toch een mooi moment vonden.Ook de crematie dienst was heel mooi en persoonlijk gedaan. Met andere woorden nogmaals hartelijk bedank voor deze goede begeleiding


Ron Gerards 
Zeer fijn en warm contact gehad en goede steun ondervonden.


Ivo Spaubeek 
Eveline heeft ons perfect begeleid en geadviseerd. Niks was haar teveel, zij regelde alles tot in de puntjes. Een hele kostbare werknemer voor Math Pijls.


Esther Snel. 
Wij als familie hebben de zorg die Dhr.Pijls en zijn vrouw ons hebben gegeven als erg prettig ervaren. Niks was ze te veel en ze hebben op een zeer liefdevolle en persoonlijke manier ons begeleid in het verlies van mijn vader. Ook de nazorg en het contact na de uitvaart was fantastisch.


Brigitte Simons 
Alleen maar lof en waardering voor de zeer persoonlijke en professionele begeleiding bij het afscheid van mijn vader!!!


Brigitte Simons 


Brigitte Simons 


Conny Nieuwenhuis 
Ontzettend veel persoonlijke aandacht, Denkt mee, oplossingsgericht en komt met ideeen wat eventueel allemaal mogelijk is. Durft zich te onderscheiden. Geen standaard werk en betrouwbaar...


Fam. Vleugels 
Wij zijn op een voor ons moeilijk moment heel invoelend begeleid. Wij kunnen Math Pijls Uitvaartzorg zonder meer aanbevelen.


Kenny Kleijnen 
Heel persoonlijk en betrokken en dachten zeer goed mee in de mogelijkheden. Complimenten voor hun inzet en aandacht!


Hans en Claudia van Dongen 
De woorden - aandacht, tijd en ruimte - op het visitekaartje van de uitvaartondernemer kloppen helemaal. Er is zowel zeer veel persoonlijke aandacht voor de overledene als voor de nabestaanden. De uitvaartverzorgers stralen rust uit en geven je alle tijd. Groot compliment aan uitvaartverzorgster Eveline die alle tijd voor ons had. Zelden zo'n goede uitvaartondernemer mee gemaakt. Geweldig bedrijf.


<<< Terug