Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16005

Math Pijls Uitvaartzorg
Telefoon: 0434078122
Email: info@mathpijlsuitvaartzorg.nl
Website: www.mathpijlsuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 36 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.2 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.3 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.4 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Lenny Meeuwsen-Bröcheler
Henny en Math , wij willen jullie heel erg bedanken voor de hele fijne begeleiding en persoonlijke betrokkenheid voor,tijdens en na de uitvaart van onze pap en opa Lei. Jullie maken de woorden in jullie logo :aandacht-tijd-ruimte méér dan waard ! Onze dank voor alles.


familie Delissen


Ine Heuts-Schreurs
Zeer betrokken persoon.


Katelijne van den Boorn-Franssens
Ik zou de uitvaartonderneming Math Pijls ten zeerste willen aanbevelen en met name om de persoonlijke benadering en ontzorging.


R. Blezer
Het was een persoonlijke aanpak. Er was een goede klik met de uitvaartondernemer en ik kan hem iedereen aanbevelen.


JOYCE EN VALERIE VASTBINDER
WIM VERHEZEN VAN MATH PIJLS UITVAARTZORG HEEFT ONS ONTZETTEND GOED EN PERSOONLIJK BEGELEID. HIJ GAF ONS DE RUIMTE WAAR NODIG EN WAS BETROKKEN MET MEEDENKEN WANNEER WE DAAR BEHOEFTE AAN HADDEN. DEZE MOEILIJK PERIODE TUSSEN HET OVERLIJDEN EN DE UITVAART WERD EEN STUKJE LICHTER DOOR ZIJN HULP. DE UITVAART WAS HELEMAAL NAAR WENS EN HEEFT ONS MET EEN GOED GEVOEL ACHTERGELATEN.


J.E. Leinders-Lantermans
Zeer betrokken, persoonlijk, snel, kundig, efficiënt, heel aardig ook. Prachtige kaart is er gemaakt. De uitvaartdienst was perfect, de aanbevolen lokatie en ambiance eveneens. Eten en drinken na de herdenkingsdienst zeer goed verzorgd. De betrokken bloemenzaak heeft eveneens zeer z'n best gedaan. Ik ben blij dat ik deze kleine plaatselijke onderneming heb gekozen! Ze hebben me absoluut niet teleurgesteld! Ik kan ze een ieder aanbevelen.


Valerie en Joyce Vastbinder
Wim Verhezen van Math Pijls uitvaartzorg heeft ons ontzettend goed en persoonlijk begeleid. Hij gaf ons de ruimte waar nodig en was betrokken met meedenken wanneer wij daar behoefte aan hadden. Deze moeilijke periode tussen het overlijden en de uitvaart werd een stukje lichter door zijn hulp. De uitvaart was helemaal naar wens en heeft ons met een goed gevoel achtergelaten.


frans Gilissen


Tiny Weusten
Zeer goede steun en begeleiding.We zijn zeer content


grooten


Miranda Engelbert
Vriendelijke mensen, nemen de tijd en een luisterd oor. De ruimte waar de overledenen ligt is mooi en ruim. Ook een extra ruimte voor napraten met koffie is erg fijn om weer even bij te komen of praten met familie. Wij hebben de begeleiding van overlijden tot begrafenis heel fijn ervaren en een goed gevoel aan over gehouden. Ook de laatste stap de factuur werd persoonlijk uitgelegd en kwam overeen met de offerte die ze gemaakt hadden. Al en al super.


H. Eggen-Moulen
Zeer betrokken bij alles wat er moest gebeuren rondom de uitvaart, dat gaf ons steun.


Diana Borgeld
Een zeer persoonlijke begeleiding en steun. Professionele benadering en alles tot in het kleinste detail goed uitgevoerd en voorbereid. Erg plezierig en een steun in verdrietige tijden.


M.Schuncken-Jakobs
Zeer tevreden


Jos Veldman
Een uitvaartondernemer die het verschil maakt! Door goede suggesties is de uitvaart van mijn echtgenote bijzondeR mooi geworden. Dank daarvoor!


Loes Dijkmans
Onze ervaring met Math Pijls uitvaartzorg is zeer positief. Met name de persoonlijke benadering is top.


José Delamboye-Moonen
Zeer goede, persoonlijke begeleiding. Fijne en heldere communcatie.


Fam vaessen


Jan Brouwers
Zelf en namens mijn broer kan ik alleen maar positief zijn. Vanaf het eerste contact aan de telefoon tot aan de uitleg van factuur. Niets moet, alles kan. Zodoende hebben wij(gehele familie inclusief kleinkinderen)een heel waardig en verdiend afscheid kunnen geven aan onze moeder en oma, waarbij wij zelf hebben kunnen helpen, zowel bij de uitvaartondernemer als tijdens de begrafenis.


Jose Zink-Slenter


Harry Pinkers
Math Pijls Uitvaartzorg heeft de uitvaart van m "n echtgenote verzorgd 19Mei hier was m"n hele gezin bij betrokken en niets dan lof van m"n 4kinderen en 5kleinkinderen.5 dagen later kreeg ik telefoon van verpleeghuis Appelgaard te Margraten dat m"n Oom J Crombach was opgenomen in het Zuiderland zieken huis te Heerlen en toen kreeg ik in zeer kort teidsbestek te maken met de 2e de uitvaart m'n Oom stond onder bewindvoering en toen heb ik als contactpersoon heelveel steun gehad van Math Pijls uitvaart zorg.