Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16003

Erna Hendriks Uitvaartverzorging
Telefoon: 0622547567
Email: info@ernahendriksuitvaartverzorging.nl
Website: www.ernahendriksuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Erna Jansen 
Ik heb het contact met Erna als zeer warm , betrokken en proffesioneel ervaren


Familie Schel  
Erna is professionele uitvaartverzorgster, heeft aandacht en begrip voor de situatie, heeft een luisterend ook en denkt passend mee. Erna heeft veel geduld en is zeer fijn te bereiken. Erna bedankt voor de begeleiding rondom het afscheid van Hent Schel.


Familie Schel  
Erna is professionele uitvaartverzorgster, heeft aandacht en begrip voor de situatie, heeft een luisterend ook en denkt passend mee. Erna heeft veel geduld en is zeer fijn te bereiken. Erna bedankt voor de begeleiding rondom het afscheid van Hent Schel.


Twan Peters 


Familie van Uden  
Rustige en vriendelijke begeleiding. Ook goed meedenkend. Was een waardig afscheid


Familie van Uden  
Rustige en vriendelijke begeleiding. Ook goed meedenkend. Was een waardig afscheid


André vannen Broek 


Jolanda Wijtmans 
Wij zijn erg te spreken over de manier waarop Erna de uitvaart van onze moeder heeft verzorgd. Zij heeft dit op een correcte en kundige wijze gedaan. We konden altijd bij haar terecht en zij maakte ons op een rustige manier attent op de zaken waarover nog beslissingen genomen moesten worden. Wij kunnen haar zeker aanbevelen bij anderen!


Ank 
Zeer prettige relatie met Erna Hendriks gehad tijdens de voorbereiding en na de uitvaart.


W.A.G.M.Willems -Derks 
Erna heeft ons heel fijn begeleid, een betrokken en fijn persoon ze voelde goed aan wat wij als nabestaanden nodig hadden en Erna nam ook alle tijd voor ons en alles was tot in de puntjes geregeld fijn om iemand als Erna in zo n verdrietige en moeilijke periode om je heen te hebben dit hebben wij als nabestaanden erg gewaardeerd


Dien de Valk 
Je kunt geen fijnere begeleiding wensen.


Diana gartner 
Het was een super mooi afscheid zijn meer dan verwachting goed opgevangen en ze heeft de uitvaard met liefde verzorgd heeft een grote last van onze schouders genomen en kan ze bij iedereen aanbevelen


Marieke Bergmans 
vanwege ons goede contact werden onze wensen ten uitvoer gebracht. Het is verlopen zoals we het in gedachten hadden en soms nog beter. Voor en tijdens de uitvaart verliep alles zeer goed. Overal werd aan gedacht. Tijdens onze evaluatie kwamen er geen minpunten naar voren. Onder de aanwezigen tijdens de crematie werden ook alleen maar lovende woorden gesproken


h wallert 


Jeannie de Vries 
Als je de uitvaart in handen van Erna geeft, dan kun je er op vertrouwen dat het goed komt. Ze laat je begrijpen hoe het geheel verloopt en waarom bepaalde dingen al dan niet kunnen. Ze beveelt Tiny School aan als begeleider en verzorger van de dienst. De samenwerking tussen Tiny en haar is perfect. Wij zijn heel blij geweest met deze aanvulling. Die combinatie raad ik iedereen aan.


Edwin Kersten  
Met het overlijden van mijn moeder wisten we meteen dat we Erna als uitvaartleidster wilden hebben. Voor ons de derde uitvaart door Erna. Vakkundig,betrokken en een warme persoonlijkheid. Niets is teveel,ze stelt alles in het werk om er een mooi afscheid van te maken. Dank je wel Erna voor alles.


D.J.M. van den Hoogen 
Een zeer goede begeleiding van Erna Hendricks. Erna is persoonlijk, betrouwbaar en is een grote steun geweest in een moeilijke tijd


A.Peters  
We zijn super goed begeleid.


A T Schonenberg en Fam.  
Fijne samenwerking. Alles conform de afspraken. Nette persoonlijke afwerking begrafenis. Zeer persoonlijk en betrokken.


Ida Bolland en Constant Heller 
Erna heeft de uitvaart van onze (schoon)moeder verzorgd. Ze heeft het op een heel persoonlijke en fijne manier gedaan. Het was allemaal zeer professioneel geregeld. Ze heeft ons, als familie, veel zorgen uit handen genomen. Erna is een kanjer. Dank je wel.


Apm bleeck 
Zeer mooie uitvaart gehad van mijn vader. Werd goed en mooi verzorgd door Erna.


H. Veltmaat 
De Uitvaartondernemer is de hele periode zeer betrokken geweest.


Familie Wouters 
Erg toegankelijk!


Monique Overheul 
Erna is zeer deskundig, betrokken en een fijn persoon om als uitvaartondernemer te hebben. Zij voelt goed aan wat de nabestaanden nodig hebben en zorgt voor een fijne en persoonlijke uitvaart. Top gewoon.


A van den Broek 


Jack van Casteren en kinderen 
Erna heeft ons zeer persoonlijk begeleid. Wat fijn dat we voor Erna gekozen hebben. Erna had alle tijd en aandacht voor ons en alles was bespreekbaar. Erna bedankt.


Janny Albers 
Betrokken, belangstellend, meedenkend, vertrouwen


Mariette 
De begeleiding is uitstekend, Erna leidt op de achtergrond alles in goede banen. Ze is er als je ze nodig hebt en neemt alle tijd. Erna is zorgvuldig en denkt aan alles, een warm en betrokken persoon. Dank je wel Erna voor de manier waarop jij er was tijdens en voor de crematie van “ons mam”


A Geurds van Boekel 
Recensie mag anoniem geplaatst worden.


Dorette Gerrits 
Hoi Erna, Langs deze weg wil ik je graag bedanken voor alles wat je voor ons betekende nadat mam was overleden. Het was fijn dat er iemand in die drukke, chaotische periode het overzicht had en dat we altijd op je konden rekenen. Het was ook fijn dat je zo goed met onze extra wensen betreffende corona rekening hield. Mede dankzij jou heeft mam het afscheid gehad wat ze zo graag wilde. Nogmaals bedankt. Marjo Janssen Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop wij zijn bij gestaan tijdens de begrafenis van onze moeder. Erna, de begrafenisondernemer, heeft bovenmatig gezorgd voor een persoonlijk afscheid. Er werd met ons meegedacht zodat we, ondanks de Corona maatregelingen en ondanks het verdriet kunnen terugkijken op een waardig afscheid. Jeanne Franken-Gerrits Erna Hendriks Uitvaartverzorging: Goudeerlijk, betrouwbaar, zeer ervaren en betrokken. Dorette Gerrits


Nicole Zurnee-Pouwels 
Erna is een warm persoon met een groot hart. Wij hebben ontzettend veel steun aan haar gehad in de aanloop naar de uitvaartdienst. Alles was perfect geregeld, goed gecommuniceerd en zeer persoonlijk. Fijn om iemand als Erna naast je te hebben in zo'n verdrietige en moeilijke periode. We zijn haar zeer dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan.


Trees Vissers Langeslag 
Na het overlijden van onze broer kwamen we in contact met uitvaart verzorger Erna Hendriks dit was een hele goede keuze. Erna heeft alles tot in de puntjes verzorgd en met ons mee gedacht en hiermee werden ons vele zorgen uit handen genomen en werd dit als zeer prettig ervaren


Henk Loonen 
Erna Hendriks Uitvaartverzorging heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd. Wij hebben Erna ervaren als een geweldige ondersteuner tijdens en na de begrafenis. Alles is tot in de puntjes verzorgd en alle afspraken zijn nagekomen. Graag bevelen wij haar van harte aan om ook uw uitvaart te verzorgen.


<<< Terug