<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16003

Erna Hendriks Uitvaartverzorging
Telefoon: 0622547567
Email: info@ernahendriksuitvaartverzorging.nl
Website: www.ernahendriksuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 10 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Henk Loonen
Erna Hendriks Uitvaartverzorging heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd. Wij hebben Erna ervaren als een geweldige ondersteuner tijdens en na de begrafenis. Alles is tot in de puntjes verzorgd en alle afspraken zijn nagekomen. Graag bevelen wij haar van harte aan om ook uw uitvaart te verzorgen.


Eugenie Toonen-Dekkers
Bedankt voor de prettige,persoonlijke begeleiding Erna. Je nam alle tijd voor ons en jouw zorg heeft me goed gedaan.Je hebt een goed oog voor detail.De communicatie en de samenwerking met jou was heel fijn,het was allemaal tot in de puntjes goed verzorgd.


A. Miggiels
Persoonlijk en duidelijk in alles wat er geregeld moet worden.


Peter, Joyce, Jaimy van Woezik
Marja wist dat ze kwam te overlijden. Erna is van te voren op bezoek geweest om alle wensen die Marja had te bespreken en in te vullen. Op het moment van overlijden heeft Erna samen met ons alle laatste wensen die zij had in vervulling laten gaan. Begeleiding was hierbij uitstekend.


Heidi Verkaart
Iemand verliezen en afscheid moeten nemen is verschrikkelijk. Maar dankzij Erna hebben wij een zeer mooi afscheid gehad. Door de diverse gesprekken voelde ze feilloos aan waar wij behoefte aan hadden. Ze was betrokken, luisterde niet alleen maar stelde ook de juiste vragen. Ze kwam met tips en ideeën en het werd daardoor een mooi persoonlijk afscheid. Was alles behalve een standaard uitvaart. En dat was het zonder haar hulp wel geworden. Ben haar dankbaar dat wij onze vader zo een laatste eer konden bewijzen. Dat verdiende hij...


Monique Leegstraten
Erna Hendriks is zowel op zakelijk als persoonlijk vlak een prima uitvaartbegeleider. Complimenten!!


Marie-José Tax
Erna heeft niet alleen de uitvaart goed verzorgd. Ze is een erg warm persoon en heeft ons ook erg gesteund en is er voor ons geweest.


John Bergman
Wij hebben Erna ervaren als een vakvrouw die voor ons de uitvaart tot in de puntjes heeft geregeld. Vriendelijk, meelevend, meedenkend. Erna, bedankt voor alles.


Ferry Dominikus


H.G.S.GERRITS-FESTEN
IK BEN ZEER GOED GEHOLPEN DOOR MEVR.ERNA HENDRIKS.ALLES WAS TOT IN DE PUNTJES GEREGELD.KON HAAR ALTIJD BELLEN VOOR WAT DAN OOK. MEVROUW WAS OOK BIJZONDER HARTELIJK EN AANGENAAM IN DE OMGANG.


Evelien Strijbosch
Fijne begeleiding door Erna. Korte lijntjes en bij vragen vlug antwoord. Ze dacht mee en stond open voor onze wensen. Ook de samenwerking met de man die de ceremonie leidde was erg goed.


Mark Hermens
Alles was snel en goed geregeld. Ook de niet standaard dingen waren geen probleem. Erg fijn als iemand aan één woord genoeg heeft.


D.C.J. Verhoeven
Erna Hendriks heeft ons vanaf het eerste moment persoonlijk bijgestaan en onze wensen ter harte genomen. Ze toont veel interesse en empathie en is een fijne persoonlijkheid waar je gedurende de rouwperiode met al je vragen bij terecht kan.


Raymond van Woezik
uitvaart volledig naar onze wensen geregeld waarvoor hartelijke dank.


Claudia van Doorn
Ik ben heel tevreden over Erna. Ze heeft ons goed geholpen na het overlijden van onze moeder.En alles perfect geregeld.


Fam Jansen
Als je in een rollercoaster zit dat je beiden ouders binnen 10.5 maand moet afgeven, compleet onverwachts en Erna er dan ECHT voor je is als kinderen van, dan kan je alleen maar heel dankbaar zijn dat je Erna Hendriks hebt als uitvaartonderneming! Zo veel warmte,oprechtheid en vooral meedenkend is alleen maar FANTASTISCH!


Tonnie Derks
zij is gesneden voor dit vak .Zo goed meelevend alsof ze in de familie was opgenomen


Familie Schel
Erna Hendriks is een zeer professionele, vriendelijke en fijne uitvaartverzorgster. Wij bevelen haar bij iedereen aan om de intense periode onder haar begeleiding te laten plaatsvinden. Ze heeft aandacht voor al je wensen en denkt met je mee. Heel fijn om met haar de periode rondom de uitvaart te verzorgen.


Rene Nabuurs
Erna is heel betrokken. Ze luisterde goed naar onze wensen en deed er alles aan om deze te verwezenlijken. Alles was tot in de puntjes geregeld.


Monique van Nuland
Erna,doet haar werk met hart en ziel. Ze luisterd goed en geeft goede adviezen. En is erg betrokken. Mede dankzij Erna kunnen wij terugkijken op een mooie uitvaart.


Helma Camfferman- Ebben
Erna Hendriks heeft op een respectvolle manier gezorgd dat al onze wensen voor mijn man, na zijn overlijden, zijn nagekomen. Dankzij haar hebben we op een warme intieme manier afscheid kunnen nemen van mijn man Jan. Ook de begeleiding van haar voor ons, was geweldig. Onze grote dank voor haar.


Bart Tonies
Onze dank aan Erna Hendriks. Door haar werkwijze en het oppakken van de wensen is de uitvaart uitstekend verzorgd geweest en hebben we haar begeleiding als zeer persoonlijk ervaren.


J. Jansen
Hoe zij in alle rust de Direct betrokkene nabestaande te woord staat en handelt, in één woord SUPER


Mark Peters
Erna Hendriks is een zeer prettig persoon om mee te werken. Ze heeft zeer veel ervaring in de branche en dat kun je merken in de omgang. Ook de nazorg is zeer goed. Ze regelt echt alles als je dat wil. Ook laat ze de klant de ruimte om dingen zelf te regelen of uit te voeren. Kortom een zeer vakkundig persoon in de uitvaartbranche.


Maddy Otten-Brand
Erna Hendriks heeft op een zeer fijne persoonlijke manier de uitvaart van mijn echtgenoot en vader verzorgd. Zij heeft naar onze wensen geluisterd en ons op een uitstekende wijze geadviseerd als we dat vroegen. Wij zullen haar zeker aanbevelen bij anderen.


M cd Broek
Wij als familie hebben het contact met Erna Hendrikss als zeer persoonlijk en correct ervaren. Dikke pluim!


Marijke Kuipers


Henk van den Hoogen
Zeer vriendelijk en hulpvaardig bij deze unieke situatie.


<<< Terug