<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16003

Erna Hendriks Uitvaartverzorging
Telefoon: 0622547567
Email: info@ernahendriksuitvaartverzorging.nl
Website: www.ernahendriksuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 13 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Evelien Strijbosch
Fijne begeleiding door Erna. Korte lijntjes en bij vragen vlug antwoord. Ze dacht mee en stond open voor onze wensen. Ook de samenwerking met de man die de ceremonie leidde was erg goed.


Mark Hermens
Alles was snel en goed geregeld. Ook de niet standaard dingen waren geen probleem. Erg fijn als iemand aan één woord genoeg heeft.


D.C.J. Verhoeven
Erna Hendriks heeft ons vanaf het eerste moment persoonlijk bijgestaan en onze wensen ter harte genomen. Ze toont veel interesse en empathie en is een fijne persoonlijkheid waar je gedurende de rouwperiode met al je vragen bij terecht kan.


Raymond van Woezik
uitvaart volledig naar onze wensen geregeld waarvoor hartelijke dank.


Claudia van Doorn
Ik ben heel tevreden over Erna. Ze heeft ons goed geholpen na het overlijden van onze moeder.En alles perfect geregeld.


Fam Jansen
Als je in een rollercoaster zit dat je beiden ouders binnen 10.5 maand moet afgeven, compleet onverwachts en Erna er dan ECHT voor je is als kinderen van, dan kan je alleen maar heel dankbaar zijn dat je Erna Hendriks hebt als uitvaartonderneming! Zo veel warmte,oprechtheid en vooral meedenkend is alleen maar FANTASTISCH!


Tonnie Derks
zij is gesneden voor dit vak .Zo goed meelevend alsof ze in de familie was opgenomen


Familie Schel
Erna Hendriks is een zeer professionele, vriendelijke en fijne uitvaartverzorgster. Wij bevelen haar bij iedereen aan om de intense periode onder haar begeleiding te laten plaatsvinden. Ze heeft aandacht voor al je wensen en denkt met je mee. Heel fijn om met haar de periode rondom de uitvaart te verzorgen.


Rene Nabuurs
Erna is heel betrokken. Ze luisterde goed naar onze wensen en deed er alles aan om deze te verwezenlijken. Alles was tot in de puntjes geregeld.


Monique van Nuland
Erna,doet haar werk met hart en ziel. Ze luisterd goed en geeft goede adviezen. En is erg betrokken. Mede dankzij Erna kunnen wij terugkijken op een mooie uitvaart.


Helma Camfferman- Ebben
Erna Hendriks heeft op een respectvolle manier gezorgd dat al onze wensen voor mijn man, na zijn overlijden, zijn nagekomen. Dankzij haar hebben we op een warme intieme manier afscheid kunnen nemen van mijn man Jan. Ook de begeleiding van haar voor ons, was geweldig. Onze grote dank voor haar.


Bart Tonies
Onze dank aan Erna Hendriks. Door haar werkwijze en het oppakken van de wensen is de uitvaart uitstekend verzorgd geweest en hebben we haar begeleiding als zeer persoonlijk ervaren.


J. Jansen
Hoe zij in alle rust de Direct betrokkene nabestaande te woord staat en handelt, in één woord SUPER


Mark Peters
Erna Hendriks is een zeer prettig persoon om mee te werken. Ze heeft zeer veel ervaring in de branche en dat kun je merken in de omgang. Ook de nazorg is zeer goed. Ze regelt echt alles als je dat wil. Ook laat ze de klant de ruimte om dingen zelf te regelen of uit te voeren. Kortom een zeer vakkundig persoon in de uitvaartbranche.


Maddy Otten-Brand
Erna Hendriks heeft op een zeer fijne persoonlijke manier de uitvaart van mijn echtgenoot en vader verzorgd. Zij heeft naar onze wensen geluisterd en ons op een uitstekende wijze geadviseerd als we dat vroegen. Wij zullen haar zeker aanbevelen bij anderen.


M cd Broek
Wij als familie hebben het contact met Erna Hendrikss als zeer persoonlijk en correct ervaren. Dikke pluim!


Marijke Kuipers


Rene Nabuurs
Erna is heel betrokken en denkt mee. Ze luistert heel goed naar jouw wensen en draagt oplossingen aan. De uitvaart was precies zoals wij dat besproken hadden.


Henk van den Hoogen
Zeer vriendelijk en hulpvaardig bij deze unieke situatie.


Herculeijns
Erna is lief en empatisch ,niets was haar teveel. Een aanrader dus....


Herwin van den Hurk
Zeer netjes en menselijk.


Lysanne Lamers


w h loermans
zeer goede persoonlijke gesprekken alles naar behoren afgehandeld en de begeleiding is top


P, de man
Erna Hendriks het was zeer goed geregeld ,de uitvaart, raadt zeker andere mensen aan om Erna Hendriks uitvaaronderneming te vragen ,Voor het regelen van een uitvaart Was toppie gedaan erna , Nogmaals bedankt ,


GTM
Erna leidt een klein uitvaartbedrijf. We hebben een klein bedrijf ervaren als flexibel en persoonlijk. Ook prijstechnisch interessant . Erna heeft alles supergoed begeleidt, en heeft goed meegedacht bij de persoonlijke wensen die we hadden. Daarmee is deze dag precies geworden, zoals we verwacht hadden. Prettig en duidelijk in omgang. Ik zou haar zeer aanbevelen.


Jolanda van Haren-Willems
prima persoonlijke begeleiding


Megens
Goed persoonlijk contact. Erna neemt de tijd om alle wensen te inventariseren, is niet gehaast. Staat open voor aanbevelingen en denkt mee. We kijken, ondanks de treurige omstandigheden, tevreden terug op de begeleiding en uitvoering van deze uitvaart.


J.A. van Tilburg


amanda wallert
zoals deze moet je er veel meer hebben was meelevend organiserend al met al top


Mireille jansen
Perfect betrouwbaar oprecht


Fam. de Jager
De uitvaart was zeer persoonlijk. Erna heeft alles goed geregeld en stond altijd voor ons klaar. Vooral de rust en deskundigheid was zeer prettig.


Theo van den Elzen


Frans van Summeren
Erna is duidelijk met haar uitleg, zeer behulpzaam en past zich gemakkelijk aan wat betreft afspraken.


Toos Tax
Erna is erg betrokken . Heb veel steun aan haar gehad. Alles is naar wens verlopen. Als ik zelf kom te overlijden is mijn wens dat ze dan mijn uitvaart kan en mag regelen. Erna bedankt voor alles.


Marielle Tempel
Fijn contact met Erna gehad,ze was steeds goed bereikbaar en voelde prima aan wat wij wilde. Wij zijn blij dat Erna de uitvaart van onze vader heeft verzorgt en zullen haar zeer zeker bij andere mensen aanbevelen.


Derks
Als professioneel, prettig en persoonlijk ervaren.