<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16002

Amenti Uitvaartverzorging
Telefoon: 0348 - 200 005
Email: amenti@amentiuitvaart.nl
Website: www.amentiuitvaart.nl

Jaar oprichting: 1995
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 44 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.5 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Andre en Irene Stout 
Caroline is zeer betrokken, meelevend en ter zake kundig. Het contact vooraf aan de euthanasie en direct na het overlijden verliep op een prettige en adequate manier. De uitvaart werd duidelijk en persoonlijk geregeld.


Nico Van Huussen 
Wij zijn buitengewoon tevreden over Amenti. De betrokkenheid en de wijze van begeleiden was precies zoals wij dat graag wilden hebben. Ervaren, maar niet routineus. In alle rust adequaat gewerkt.


Y. C. Bandt 
De uitvaart was heel goed en persoonlijk geregeld. Niets was teveel en er werd op de juiste manier meegedacht. Alles werd geregeld. Caroline de Bruijn is een fijne uitvaartonderneemster. Deze uitvaartonderneming is zeker aan te bevelen.


Brigitte van Wiggen, ook namens de broers en zussen. 
We zijn heel plezierig begeleid door deze uitvaartondernemer. Er is goed geluisterd naar onze wensen. Tips, gegeven door de uitvaartondernemer, waren waardevol en zijn door de familie ter harte genomen. Wij kunnen terugkijken op een mooi afscheid, een afscheid zoals onze moeder dit graag gewild had.


Marja Sleeuwenhoek 
Wij, mijn moeder, broer en ik - en onze gezinnen, hebben jouw begeleiding heel erg gewaardeerd. Vooral voor mijn moeder vinden wij het fijn te merken dat je van grote betekenis bent geweest in een week waarin onze wereld op zijn kop stond door het plotseling overlijden van onze vader. We hebben onze vader een prachtig afscheid kunnen geven.


N. Bos Schouten 
Caroline is een lieve damen.heeft ons goed bijgestaan. Zijn intens verdrietig maar het was toch een dag met een gouden randje. Ook de chauffeur van de rouwauto was een topper. Zijn naam weet ik niet meer. Hartelijk dank !


C. Robbers 
Ik wil Rinie nogmaals hartelijk danken voor de manier waarop zij ons heeft begeleid. Wij voelden ons zeer gesteund door haar en ik wens haar alle goeds en hoop dat ze zal genieten van haar pensioen!


Erik Pastor 
Jaren geleden werden wij bijgestaan door Narda bij het overlijden van mijn moeder. Bij het recente overlijden van mijn vader, heeft Caroline ons bijgestaan. Beide dames zijn begripvol, behulpzaam, geduldig en ook to the point.


N.Kriekaard 


Corrie Verbon - de Boer 
Ben zeer goed begeleid in alle opzichten.


Alicja Verhagen en Henriette Teunis 
betrokken, attent, reageert snel, zorgzaam en houdt goed overzicht. heel prettig om mee samen te werken.


Yvette Welsch 
Caroline heeft een groot inlevingsvermogen. Zij begreep binnen korte tijd precies wat wij graag wilden en heeft er door haar persoonlijke aanpak voor gezorgd dat de uitvaart ook zo is gegaan als wij het voor ogen hadden; het was mooi, warm, informeel.....heel eigen. Ook organisatorisch is alles vlekkeloos verlopen. Caroline, heel veel dank voor je hulp.


O. Douma 
Ondanks de zware periode zijn we zeer goed geholpen. Het was heel persoonlijk en alles is precies zo gegaan als we hebben besproken. De uitvaart was heel intiem en mooi. We hadden het niet anders willen doen.


Steef Cornelissen 
Wij hebben al een jaar of twintig geleden en in de jaren daaropvolgend gesproken met mevrouw Delhaas over hoe onze uitvaart zou moeten plaats vinden. Mijn vrouw had zeer precieze wensen (de kleur van de kist, de opbaring in het tuinhuis, haar kleding, de muziek, de begrafenis zelf). Alles is geheel verlopen zoals zij zich had voorgesteld en dat gaf ons veel rust. Zelf had ik er veel zorg over, met name hoe het moest gaan met het verkeer op de smalle weg langs de rivier nu er twee bruggen die dag gesloten waren. Alles kwam perfect in orde. Zij regelt alles en stelt je echt op je gemak. Het prachtigst was het afscheid bij de ronde over het plein, waarbij alle aanwonenden waren uitgelopen. Een grote wens van mijn vrouw. Ook de bloemen waren erg mooi en goed uitgekozen. Ik kan de ondernemer en met name mevrouw Delhaas zeer aanbevelen. Ik ben blij dat we samen, mijn vrouw en ik, deze keuze hebben gedaan.


Anneke Meihuizen 
Zeer persoonlijk contact, meelevend, flexibel, fijne omgang met kinderen.


froukje schneemann 
de uitvaartondernemer was een grote steun voor ons gezin zij heeft ervoor gezorgd dat wij hele dierbare herinneringen hebben aan de crematie ook aan de details heeft zij veel liefdevolle zorg besteed


jeanne schollaert 
zeer betrokken en behulpzaam en bijzonder creatief


Ine Koppert 
Heel prettig en persoonlijk contact met Narda.


R.a.e.m.c. Westers 
Warm en zeer betrokken, je kunt het niet beter treffen Er zouden meer van deze mensen op de wereld moeten zijn, zou het er een stuk beter uitzien


Peter Juijn 
prettig contact, professioneel en betrokken


Lydia Fievez 
Professioneel, respectvol, flexibel, laagdrempelig en vriendelijk. Veel respect voor de klantgerichtheid en persoonlijke begeleiding.


P.Borg 
Narda is een zeer fijne uitvaartondernemer.


Annemiek 
Het contact met en de goede zorgen van Rienie waren fantastisch! Wij voelden ons op ons gemak en hadden het gevoel met alle vragen bij haar terecht te kunnen. Geen moeite was te veel.


W.Grijm 
ik zou deze uitvaartondernemer direct weer vragen.


Yvonne Visser en Kees van Leeuwen 
Wij hebben nu voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Amenti en voor beide keren geldt: Buitengewoon persoonlijk contact. Respectvolle en invoelbare benadering van onze wensen. Geen verkooppraatje maar luisteren en ter zakendoende advies geven. We hebben het contact en de afwikkeling als buitengewoon prettig ervaren.


Crista Grollee-Bomee 
Wij hadden Caroline, wat een fijne vrouw. Meedenkend, meelevend, niets was te veel als weet gaat nodig hadden. De dienst is zo goed geregeld. Wij hebben haar persoonlijk verteld dat wij zeer tevreden waren met haar. Amenti zal ik zeker aanraden. En uitvaart die persoonlijk is. Nogmaals dank.


W. Spaan 


Inge Ligthart 


Wilma van Loenen 
Deze uitvaartverzorger Caroline de Bruijn kende ik van een eerdere uitvaart. Haar toewijding en haar professionele begeleiding destijds hebben veel indruk op me gemaakt . Gelukkig kon ik achterhalen waar zij nu werkt en haar vragen me te helpen en bij te staan . Zij begreep hoe ik de uitvaart vorm wilde geven en ze heeft me daarin gesteund en begeleid.


Matthijs ten Harkel 
Rustige aangename begeleiding van de uitvaart, die ondanks Corona harmonieus en prettig verliep.


A.J.F. van Opijnen 


H.Goorkate 
Wij zijn zeer tevreden over de manier en de begeleiding van de uitvaart van onze moeder. Ook op de wijze van het uit handen nemen en de uitleg bij wat er na de begrafenis nog geregeld moet worden ontbreekt er geen informatie.


H. Zuidam 
AMENTI Woerden heeft in de persoon van Rienie Baltussen een warme en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan en handelen daar volledig naar.


Anuscka van der Horst 
Toen mijn vader 16 jaar geleden is overleden heeft Narda van Amenti uitvaartverzorging alles voor ons geregeld. Omdat wij dit toen heel erg prettig hebben gevonden hebben wij Narda dan ook meteen gebeld toen mijn moeder kwam te overlijden.En weer was het een heel persoonlijk en warm contact.Narda is sympathiek, betrokken, rustig en erg lief. Ze neemt de tijd voor je regeld alles fantastisch. Het was een prachtige crematie.Mijn dank is groot.


familie van den Berg 
Wij zijn heel blij hoe alles gegaan is, Caroline was snel ter plaatse, was vriendelijk, behulpzaam, dacht goed mee met de familie en hield goed rekening met de wensen van de familie.


Cor H. 
Vriendelijk, meedenkend, persoonlijk, oplossingsgericht, ook goed thuis in het betere printwerk (kaarten, liturgie, fotobewerking)


Ingrid Floor 
Caroline de Bruijn is zeer vriendelijk en meelevend. Denkt overal over mee zonder opdringerig te zijn. Wij waren erg blij met haar. Een erg fijn persoon


Carolien palm flikkenschild 
Goede communicatie vriendelijk, rustige benadering voorziet van alle wensen het is een mooie uitvaart geworden een die goedkeuring van wijlen mijn vader zou hebben gehad


G.A.W. Holland 
uitstekende uitvaartverzorging


Gerrie van der Aar 
Caroline was respectvol en discreet. Ze had al snel in de gaten hoe we in het leven staan en daardoor konden we de uitvaart van onze dochter geheel naar eigen wensen beleven. Er was voldoende ruimte om onze eigen(wijze) dingen te doen en alle hulp bij de uitvoering ervan. Midden in onze achtbaan-tijd stond ze klaar wanneer we haar nodig hadden en deed ze respectvol een stapje acheruit wanneer we onze dingen wilden “zelf doen”, dat was heel fijn.


Elly Verkleij 
Vier jaar geleden heeft Narda ons begeleid bij de uitvaart van onze moeder. Het stond voor ons dan ook buiten kijf dat Amenti de uitvaart van onze vader ook zou regelen. We hadden een fijn gevoel bij Narda. Het moment dat mijn vader overleed had Caroline dienst. Zij gaf ons volledig het gevoel en de ruimte dat Narda de verdere begeleiding kon doen. Maar het mooie was dat Narda en Caroline elkaar naadloos aanvullen waardoor de flow voor een mooie uitvaart al was ingezet. Ook Caroline weet zo mooi de scheidslijn te vinden tussen op de voorgrond treden wanneer de situatie erom vroeg en zonder woorden op de achtergrond te blijven als wij - broers en zussen - er prima uit kwamen. Het was alles wat we hoopten in een rare Corona tijd met veel beperkingen. Het werd een uitvaart vol liefde en ruimte voor verdriet.


Alex Heerema 
Zeer betrokken en prettige omgang met nabestaande,familie en hulpvaardig in diensverlening,goed in voor en nazorg.Netjes en verzorgd,vooral zorgvuldig.


c.w.m. De Roos-Straver 
Zeer persoonlijke, betrokken verzorging!,


Fam Hougardy 
Wij kunnen niks anders zeggen dan dat we ontzettend tevreden waren over Amenti en dan vooral Caroline. Wij hebben elk contact als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Wij kwamen bij Amenti via de aanbeveling van de huisarts en wij zijn hier erg blij mee geweest. Ondanks de Corona hebben wij hier weinig van gemerkt. Wij vonden juist dat er veel contact was, persoonlijk als via de mail en telefonisch. Elke dag een belletje om te kijken hoe het ging. Caroline was erg meedenkend in de mogelijkheden van de uitvaart. Wij hebben hebben alles als zeer prettig ervaren en zullen Amenti dan ook zeker aanraden bij anderen.


Addy Korteweg 
We zijn blij met de adviezen die we kregen (bv de afscheidsruimte bij St.Barbara was erg prettig), het overleg over de samenstelling van de rouwkaart ging snel, zelfs tot later op de avond; het was duidelijk wanneer mw de Bruijn wel en niet beschikbaar was). Ik heb recent 2 x eerder een uitvaart moeten voorbereiden; mw. de Bruijn was verreweg de prettigste uitvaartondernemer.


C. van Ommeren 
Narda Delhaas is een zeer betrokken uitvaartondernemer. Voor de tweede keer bij overlijden van direkte familieleden haar ingeschakeld om de uitvaart te regelen. Zoals de eerste keer zeer betrokken en professioneel in haar werk en contacten.


Huib 
Ondanks de Corona-maatregelen hebben we er samen met Caroline van Amenti een persoonlijke uitvaart van kunnen maken binnen een alleszins redelijk budget.


Rienie Baltussen 
Lieve Caroline, heel veel dank voor jouw liefdevolle en fijne begeleiding bij de uitvaart van Piet. Lieve Narda, jij heel veel dank voor je zorg 'achter de schermen'. Het was heel vreemd voor mij om nu 'aan de andere kant' te staan en mede dankzij jullie heb ik 'gewoon' nabestaande kunnen zijn. Veel dank daarvoor. Rienie


Mevrouw b klomp-gerritsen 
We hebben de samenwerking met Rinie als zeer prettig ervaren. De hartelijke groeten van ons.


Annelies van Doorn 
Een liefdevolle zorgzame begeleiding.. Ik heb alleen maar lof hiervoor


C.H. Dukker 
Wij hebben de uitvaartondernemer ervaren als een betrokken en plezierig persoon. Ze paste ook volledig in ons gezin wat maakte dat het veilig en vertrouwd voelde om alle wensen die we hadden te bespreken. Wij hebben daardoor ook het gevoel gekregen dat we het samen gedaan hebben en er zeker niet alleen voor stonden. Wij hebben over de periode voor, tijdens en na de uitvaart een goed gevoel.


J.C. Roerhorst 
Uit een mail van mijn zusje: "Ik vond Caroline vriendelijk, warm, betrokken, geduldig en persoonlijk. Wat ík sowieso fijn vond was dat ik de kapel al helemaal kende zodat er op de dag geen verrassingen waren." En zo was het; de enige verrassing was, dat het bijna gezellig werd.


A.C. van Nes 
Familie is zeer goed begeleid en geholpen. Een hele mooie en persoonlijke uitvaart .Kan niets anders dan lof uitspreken.


Raymond Onderwater 
Amenti heeft de uitvaart in augustus 2019 voor mijn moeder geregeld dat was al zeer naar tevredenheid, helaas is ook mijn vader overleden en Amenti heeft ook deze uitvaart geregeld. Wat een topteam. Zeer correct, werken met duidelijke begrotingen en hebben echt tot in de details contact met de klant.


F.M. aan de Wiel 
Rienie Baltussen is een kundige en zeer betrokken uitvaartondernemer. In alles is zij helder en transparant. Vooral haar persoonlijke, ongedwongen, informele aanpak sprak mij zeer aan. Tijdens de uitvaart is zij op een prettige manier aanwezig. Zij treedt niet op de voorgrond, maar heeft de regie strak in handen. Kortom wij zijn zeer tevreden


Antoinette en Monique Woudstra 
Rieni was iemand die als persoon goed bij mijn zus en mij paste. Zij was ons baken in een wereld die wij niet vaak betreden! Haar invoelende en maar toch niet te zware manier van doen, was het warme bad dat je nodig hebt als je je moeder moet begraven, althans dat mijn zus en mij nodig hadden.


Mariska Hoffland 
Amenti uitvaartverzorging heeft de uitvaart van onze vader verzorgd, we hadden het niet beter kunnen treffen. Persoonlijk, met veel aandacht voor detail. Er is door Caroline goed geluisterd naar onze wensen en zij heeft door haar ideeën en aanvullingen het geheel compleet gemaakt. Het klopte gewoon. Echt heel fijn.


Sandra Marcus 
Wij zijn geholpen door Riene, Een fijn persoon om mee te werken. Mede dankzij haar kunnen wij terugkijken op een mooie memorabele dag. Ze heeft mij direct geholpen, een luisterende oor en dat vonden wij heel fijn! Nogmaals bedankt!


Tineke Emery 
De uitvaartverzorgster is zeer betrokken, helpt waar ze kan , komt met ideeën . is eerlijk over tarieven. staat als mens tegenover mens. een warme persoonlijkheid. kon haar altijd bellen als er wat was.


R. Onderwater 
Communicatie, attentheid, netheid en service. Kan het niet vaak genoeg benoemen hoe perfect en persoonlijk dit geregeld is. Vindt het gewoon jammer dat het contact nu stopt.


van Duivendijk 
Wij hebben het contact met de uitvaartverzorger als zeer prettig ervaren. Voor onze eigen ideeën was alle ruimte daarbij hebben wij goed aanvullend advies gekregen. De uitvaart is prachtig geweest, wij kijken er met een zeer goed gevoel op terug.


Cor van den Baard 
Na het zeer plotseling overlijden van mijn echtgenote is in de persoon van Narda een luisterend ,betrokken en meelevend persoon getroffen. Alle nodige zaken zijn op een rustige wijze besproken en geregeld. Op advies van Narda heeft de crematie plaatsgevonden in de familiekamer van Daelwijck te Utrecht. De crematie is geworden wat we ons ervan in gedachten hadden gehoopt en was een mooi afscheid op een mooie locatie. Narda weet precies op welke wijze en manier de zaken besproken moeten worden. Cor v.d.Baard Woerden


Jos Toet 
Caroline heeft ons bijzonder goed begeleid, dank daarvoor.


Carla van der Giessen 
De zeer persoonlijke benadering en het inlevingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat de uitvaart geheel in de sfeer van de overledene is verlopen. We hebben ook heel veel zeer positieve reacties ontvangen van de gasten die op de uitvaart aanwezig waren. Door met elkaar een mooi programma te maken was het zowel voor ons nabestaanden als voor de genodigden een mooi en waardevol afscheid.


J. GRIPPELING 
Zeer vriendelijk, Duidelijk en meedenkend


Fam. Boersma 
Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke, maar niet opdringerige begeleiding. Er werd steeds heel positief meegedacht met onze wensen en deze hebben we ook volledig kunnen realiseren.


R van Eck 


Wil Montijn 
Wij zijn uiterst tevreden. Het contact met Caroline was uitstekend, zeer spontaan. De begeleiding was heel goed en woorden op het afscheid waren precies goed, Wij waren echt heel blij met Caroline. Zeker gezien het feit, dat wij “op goed geluk” voor Amenti gekozen hebben. Wij hebben geen andere personen over Amenti kunnen raadplegen.


LWM van Veenendaal 
Spreekt voor zich.


Fam Ploeger 
De uitvaart is geworden wat we er van hoopten te kunnen maken. Perfect!


Marieke Kolsteeg 
Mede door de persoonlijke benadering van Caroline (en ook Narda) is de uitvaart van onze vader geworden zoals we wilden. Vrij kort na ook al een hele fijne begeleiding van de uitvaart van onze moeder. Tijdens een paar dagen heb je vaak en intensief (en emotioneel) contact. Er moet veel geregeld worden in een hele korte tijd. Caroline was opnieuw in staat om met ons mee te denken waar het moest en gewoon te regelen wat wij zelf al hadden bedacht en waar meedenken niet meer nodig was. Dichtbij genoeg om het persoonlijk te maken en op gepaste afstand om het zakelijke overzicht te bewaren, zodat wij alle aandacht voor het afscheid konden hebben. Dank je wel.


Michael Hoveling 
Zeer prettig en persoonlijk, stond ten alle tijden voor ons klaar.


Fam. van Noord 
De contacten hebben wij als zeer fijn ervaren.


Kelly 
Caroline heeft ons op een prettige en persoonlijke manier begeleid in een moeilijke tijd. Er was veel aandacht voor bijzondere wensen en alles werd tot in de puntjes geregeld. Wij hebben nu twee maal gebruik gemaakt van de diensten van Amenti (beide keren door Caroline) en kunnen deze van harte aanbevelen. Amenti neemt veel zorgen uit handen, zodat er meer ruimte overblijft voor een passend afscheid.


C. Haagsma-van Elk 
Caroline heeft goed geluisterd en onze wensen op een mooie manier ingevuld. Ik kijk terug op een zeer moeilijke tijd die door Amenti op een méér dan goede wijze is begeleid. Ook kon en mocht ons hondje overal bij zijn. We konden allemaal afscheid nemen op onze eigen manier.


Riet Verweij 
Carolien was geweldig. We hebben veel steun gehad en een plezierige, persoonlijke begeleiding bij alle onderdelen van de uitvaart. Er was veel ruimte voor eigen inbreng.


Lia Witmer 
De informatie vooraf was duidelijk en zorgvuldig. De begeleiding na het sterven zoals het samen verzorgen en opbaren en de uiteindelijke inhoud van de rouwkaart en crematieplechtigheid was erg ondersteunend. Er werd goed geluisterd naar de wensen die er waren. Ook tijdens de crematie was er bij de uitvaartonderneemster in woord en daad oog voor wat de dienst nog persoonlijker maakte.


Henny Braakman Schreuders (dochter)! 
Uitstekende begeleiding. Een luisterend oor. Gaat met respect met de overledene en de nabestaanden ons om.


Mieke van der Borden-van Dalen 
Een heel prettige samenwerking, waarbij de eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt.


Ada van straalen-florie 
Mijn familie wáren erg te spreken, hoe de uitvaart geregeld en bovenal de begeleiding van Rieni tijdens de laatste afscheid in dé aula de uitvaart was bescheiden gezien de leeftijd maar deze laatse groet zal ik zeker amenti aan ieder aanbevelen


A. Snijder - van Borselen 
Rustig, bescheidend mee denken met de uitvaart.


Willeke Wiederholldt-Velders 
Caroline de Bruijn heeft al eerder de uitvaart van mijn vader verzorgd. Dit was zo goed fijn en vertrouwd, dat ik nooit haar naam ben vergeten. Bij het overlijden van mijn moeder was ik, naast natuurlijk het verdriet, blij dat Caroline deze uitvaart ook wilde begeleiden en verzorgen. De manier waarop Caroline dit doet is zo goed met zo’n persoonlijke touch en een natuurlijkheid dat het heel vertrouwd voelt en juist dat heb je in deze dagen nodig. Ik zal haar en Amenti zeker aanbevelen.


joke bakker*kompier 
wij hebben het hele proces van de uitvaart bijzonder gevonden heel goed bijgestaan door caroline en rinie wij hebben hier veel steun en vertrouwen van gehad ondanks het verdriet zijn wij tevreden met alles wat zij voor ons hebben gedaan mevr.bakker en de zoons marcel en rene zeker een aanbeveling waardig


Joop van Veltum 
Het is de 2e keer dat we deze uitvaartondernemer mee maken ,het is een grote aanrader om deze onderneming aan te bevelen ,Zeer vriendelijke dames die overal de tijd voor nemen en met je mee denken duidelijke uitleg over de stappen die genomen moeten worden ,duidelijk over de kaarten en de uitvaart en begeleiding ,En Narda is een zeer vriendelijke en ervaren uitvaartleidster


SW 
Amenti gaat voor persoonlijke service. Ze nemen je op een prettige manier de zorg uit handen. Afgezien van het feit dat het om uitvaarten gaat, zeker aan te bevelen.


Ans vlaanderen 
Betrokken .....voorstellen waar wij blij van werden.....ook nabespreking van de uitvaart met veel respect en geduld. Kortom een aanbeveling voor andere mensen.


Ans vlaanderen 
Betrokken .....voorstellen waar wij blij van werden.....ook nabespreking van de uitvaart met veel respect en geduld. Kortom een aanbeveling voor andere mensen.


Eline Visser 
Caroline begeleidde onze uitvaart. Dat deed zij op een professionele, maar persoonlijke manier. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was ruimte voor onze wensen en ideeën. Caroline hield nauw contact zonder opdringerig te zijn en probeerde zich te verdiepen in het leven en de wensen van de overledene. Zo is er een uitvaart tot stand gekomen die recht deed aan onze tante. We kijken er met een warm gevoel op terug.


Rolien van Ommeren-Andel 
Narda Delhaas was een geweldige steun voor mij. De uitvaart is zeer goed verlopen, alles was goed verzorgd. Ik kan niet anders dan 10-en geven, en ik overdrijf niet ! Ook zal ik zeker Amenti aanbevelen aan anderen.


Rolien van Ommeren-Andel 
Narda Delhaas was een geweldige steun voor mij. De uitvaart is zeer goed verlopen, alles was goed verzorgd. Ik kan niet anders dan 10-en geven, en ik overdrijf niet ! Ook zal ik zeker Amenti aanbevelen aan anderen.


Rolien van Ommeren-Andel 
Narda Delhaas was een geweldige steun voor mij. De uitvaart is zeer goed verlopen, alles was goed verzorgd. Ik kan niet anders dan 10-en geven, en ik overdrijf niet ! Ook zal ik zeker Amenti aanbevelen aan anderen.


Charles Abramsen 
Wij waren erg blij met de wijze waarop Carolien ons begeleidt heeft bij de crematie van mijn vader.


Edith Klaassen 
Eerdere aangename ervaring met Amenti, overlijden destijds van mijn vader, bijzonder lieve en zorgzame vrouwen, vergeleken met Yarden 1,5 jaar geleden scoort Amenti zeker een 10 en Yarden een matige 4.....


<<< Terug