Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16002

Amenti Uitvaartverzorging
Telefoon: 0348 - 200 005
Email: amenti@amentiuitvaart.nl
Website: www.amentiuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 1995
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 22 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


I. Bouma 
Wij zijn zeer tevreden over Amenti Uitvaartondernemer. Zij hebben ons op heel goed door deze moeilijke tijd heen geholpen met zeer goede adviezen. Als wij weer in zo’n situatie terecht komen zou de keuze zeker weer voor Amenti uitvaartverzorging zijn.


wil van bruggen/v.d.ven 


wil van bruggen/v.d.ven 


a.c. vonk 
fijne contacten steeds gehad.


L. Ebbenhorst 
Wat een geweldige betrokken organisatie. Marise Verboom is een topper, wat heeft ze het goed gedaan, exact zoals mijn vrouw het had gewild. Ik kan niets negatiefs vermelden.


Fam. Asberg-Somers 
Wij hebben Marise van Amenti als zeer betrokken ervaren en zullen haar uitvaartonderneming aan anderen aanbevelen.


Martijn Suister 
Wij hebben erg veel steun gehad aan Caroline. Een vakvrouw die haar werk goed verstaat. Blij met haar begeleiding. Zowel voor het overlijden als de "after care" heeft ze erg goed gedaan voor ons.


Irma Tienhooven 
Caroline heeft door haar jarenlange ervaring ons enorm goed begeleid in de periode rondom de uitvaart van onze vader. Vragen worden ook tijdens afwezigheid snel beantwoord middels app of mail. Geeft goed advies rondom rouwboeketten, rouwkaarten, muziek. Ze denkt mee in mogelijkheden en was voor ons een zeer fijne uitvaartverzorger.


Andre Kouwenberg 
Caroline is een warme persoonlijkheid met oog voor de menselijke maat. Zij weet je in de juiste richting te sturen zonder zich op te dringen.


Marianka Lammertse 
Caroline kan ik aan iedereen aanraden die een persoonlijke begeleider zoekt. Caroline voelde onze wensen en stemming heel goed aan en sloot daar perfect bij aan. Ze gaf adviezen en sturing waar nodig, op een fijne en warme manier, en liet ons zaken zelf regelen waar dat kon. Caroline heeft ons op een warme, persoonlijke en empathische wijze door een verdrietige periode geleid, waarbij op zijn tijd ruimte was voor humor. Ook het nagesprek is door ons zeer gewaardeerd (bijzonder at zij daar de tijd voor neemt!).


Mevrouw J.G. van der Gaast 
Zeer vriendelijk, attent en rustig!


Anneke Rouw 
Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking met Caroline. Ze heeft er met haar bijdrage voor gezorgd dat de uitvaart is gelopen zoals we dat ook wilden. Heeft open gestaan voor onze vragen en mee gedacht hoe we het konden brengen zoals we wilden. Ondanks deze verschrikkelijke zware tijd kijk ik toch terug met een heel goed gevoel en dat is heel erg belangrijk voor ons groot verlies.


M.T. Oostveen 
Vanaf het eerste telefoontje midden in de nacht uitstekend geholpen en meegenomen in de te maken keuzes. Fijne open communicatie, inbreng, goede adviezen en ons voldoende ruimte gelaten voor onze eigen inbreng


Wim R 
Fijne samenwerking. To the point. Vriendelijk en flexibel. Aan te raden.


Maris Smits 
Marise is erg prettig in de omgang en heeft alle tijd voor je. En daarnaast heeft ze de uitvaart prima geregeld.


Fija Tap 
In een zeer moeilijke tijd heeft Marise ons goed bijgestaan bij het verzorgen van een mooi afscheid voor onze moeder. Marise heeft goed naar onze wensen geluisterd en kwam zelf ook met ideeën. Heel waardevol als iemand op zo'n moment meedenkt.


ivana 
dikke complimenten. Caroline je was echt een steun voor ons !


Carla Schroer-Scheltens 
Het belangrijkste bij een mooie uitvaart is als het past bij de overledene en de nabestaande. Dan is het niet altijd standaard. We werden hierin mooi begeleid en er werd goed geluisterd naar wat wij wilden. We kijken met een warm, liefdevol gevoel terug om de hele uitvaart.


Karin Vroklage-van Maarschalkerweerd 
Alles was perfect verzorgd door de uitvaarondernemer. Hele aardige, betrokken mensen. Wij, de familie, hebben daardoor een zeer goed gevoel aan deze uitvaart overgehouden. Ook de evaluatie hebben wij als zeer prettig ervaren.


J. Jansen 


P van Sandwijk 
Kundig, rustig, goed overzicht behouden en van goede adviezen voorzien. Gezien Corona tijd leuk en zeer gewaardeerd initiatief genomen voor een bloemengroet welke door mij maar ook de 136 inzenders van de bloemengroet, zeer werd gewaardeerd. Persoonlijk na gesprek over het hele verloop. Zeer tevreden over de totale afhandeling en gevoelsmatig een persoonlijke en liefdevolle uitvaart ervaren. Dikke aanbeveling voor deze ondernemer Amenti.


B. Oostrom 


Els van Weelie 
Ik heb het contact met beide dames van de uitvaartonderneming als heel prettig ervaren.


dhr F. Schuurman 
Met de juiste zorg en aandacht heeft Amenti (Caroline de Bruijn) de uitvaart georganiseerd. Het is zo een mooi afscheid geworden.


Agnes Loerakker 
In een tijd, dat er qua gevoelens en emoties zoveel op je afkomt en je zelf alle energie en aandacht nodig hebt voor deze emotionele kant van het afscheid van je geliefde, is het fijn om te kunnen vertrouwen op iemand, die alle praktische zaken goed regelt en dat op een warme en respectvolle manier doet. Wij hebben de zorg van Caroline (Amenti) ervaren als heel waardevol, zodat wij afscheid hebben kunnen nemen van onze lieve Els op de wijze die zo bij haar paste.


Andre en Irene Stout 
Caroline is zeer betrokken, meelevend en ter zake kundig. Het contact vooraf aan de euthanasie en direct na het overlijden verliep op een prettige en adequate manier. De uitvaart werd duidelijk en persoonlijk geregeld.


Nico Van Huussen 
Wij zijn buitengewoon tevreden over Amenti. De betrokkenheid en de wijze van begeleiden was precies zoals wij dat graag wilden hebben. Ervaren, maar niet routineus. In alle rust adequaat gewerkt.


Y. C. Bandt 
De uitvaart was heel goed en persoonlijk geregeld. Niets was teveel en er werd op de juiste manier meegedacht. Alles werd geregeld. Caroline de Bruijn is een fijne uitvaartonderneemster. Deze uitvaartonderneming is zeker aan te bevelen.


Brigitte van Wiggen, ook namens de broers en zussen. 
We zijn heel plezierig begeleid door deze uitvaartondernemer. Er is goed geluisterd naar onze wensen. Tips, gegeven door de uitvaartondernemer, waren waardevol en zijn door de familie ter harte genomen. Wij kunnen terugkijken op een mooi afscheid, een afscheid zoals onze moeder dit graag gewild had.


Marja Sleeuwenhoek 
Wij, mijn moeder, broer en ik - en onze gezinnen, hebben jouw begeleiding heel erg gewaardeerd. Vooral voor mijn moeder vinden wij het fijn te merken dat je van grote betekenis bent geweest in een week waarin onze wereld op zijn kop stond door het plotseling overlijden van onze vader. We hebben onze vader een prachtig afscheid kunnen geven.


N. Bos Schouten 
Caroline is een lieve damen.heeft ons goed bijgestaan. Zijn intens verdrietig maar het was toch een dag met een gouden randje. Ook de chauffeur van de rouwauto was een topper. Zijn naam weet ik niet meer. Hartelijk dank !


C. Robbers 
Ik wil Rinie nogmaals hartelijk danken voor de manier waarop zij ons heeft begeleid. Wij voelden ons zeer gesteund door haar en ik wens haar alle goeds en hoop dat ze zal genieten van haar pensioen!


Erik Pastor 
Jaren geleden werden wij bijgestaan door Narda bij het overlijden van mijn moeder. Bij het recente overlijden van mijn vader, heeft Caroline ons bijgestaan. Beide dames zijn begripvol, behulpzaam, geduldig en ook to the point.


N.Kriekaard 


Corrie Verbon - de Boer 
Ben zeer goed begeleid in alle opzichten.


Alicja Verhagen en Henriette Teunis 
betrokken, attent, reageert snel, zorgzaam en houdt goed overzicht. heel prettig om mee samen te werken.


Yvette Welsch 
Caroline heeft een groot inlevingsvermogen. Zij begreep binnen korte tijd precies wat wij graag wilden en heeft er door haar persoonlijke aanpak voor gezorgd dat de uitvaart ook zo is gegaan als wij het voor ogen hadden; het was mooi, warm, informeel.....heel eigen. Ook organisatorisch is alles vlekkeloos verlopen. Caroline, heel veel dank voor je hulp.


O. Douma 
Ondanks de zware periode zijn we zeer goed geholpen. Het was heel persoonlijk en alles is precies zo gegaan als we hebben besproken. De uitvaart was heel intiem en mooi. We hadden het niet anders willen doen.


Steef Cornelissen 
Wij hebben al een jaar of twintig geleden en in de jaren daaropvolgend gesproken met mevrouw Delhaas over hoe onze uitvaart zou moeten plaats vinden. Mijn vrouw had zeer precieze wensen (de kleur van de kist, de opbaring in het tuinhuis, haar kleding, de muziek, de begrafenis zelf). Alles is geheel verlopen zoals zij zich had voorgesteld en dat gaf ons veel rust. Zelf had ik er veel zorg over, met name hoe het moest gaan met het verkeer op de smalle weg langs de rivier nu er twee bruggen die dag gesloten waren. Alles kwam perfect in orde. Zij regelt alles en stelt je echt op je gemak. Het prachtigst was het afscheid bij de ronde over het plein, waarbij alle aanwonenden waren uitgelopen. Een grote wens van mijn vrouw. Ook de bloemen waren erg mooi en goed uitgekozen. Ik kan de ondernemer en met name mevrouw Delhaas zeer aanbevelen. Ik ben blij dat we samen, mijn vrouw en ik, deze keuze hebben gedaan.


Anneke Meihuizen 
Zeer persoonlijk contact, meelevend, flexibel, fijne omgang met kinderen.


froukje schneemann 
de uitvaartondernemer was een grote steun voor ons gezin zij heeft ervoor gezorgd dat wij hele dierbare herinneringen hebben aan de crematie ook aan de details heeft zij veel liefdevolle zorg besteed


jeanne schollaert 
zeer betrokken en behulpzaam en bijzonder creatief


Ine Koppert 
Heel prettig en persoonlijk contact met Narda.


R.a.e.m.c. Westers 
Warm en zeer betrokken, je kunt het niet beter treffen Er zouden meer van deze mensen op de wereld moeten zijn, zou het er een stuk beter uitzien


Peter Juijn 
prettig contact, professioneel en betrokken


Lydia Fievez 
Professioneel, respectvol, flexibel, laagdrempelig en vriendelijk. Veel respect voor de klantgerichtheid en persoonlijke begeleiding.


P.Borg 
Narda is een zeer fijne uitvaartondernemer.


Annemiek 
Het contact met en de goede zorgen van Rienie waren fantastisch! Wij voelden ons op ons gemak en hadden het gevoel met alle vragen bij haar terecht te kunnen. Geen moeite was te veel.


W.Grijm 
ik zou deze uitvaartondernemer direct weer vragen.


Yvonne Visser en Kees van Leeuwen 
Wij hebben nu voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Amenti en voor beide keren geldt: Buitengewoon persoonlijk contact. Respectvolle en invoelbare benadering van onze wensen. Geen verkooppraatje maar luisteren en ter zakendoende advies geven. We hebben het contact en de afwikkeling als buitengewoon prettig ervaren.


Crista Grollee-Bomee 
Wij hadden Caroline, wat een fijne vrouw. Meedenkend, meelevend, niets was te veel als weet gaat nodig hadden. De dienst is zo goed geregeld. Wij hebben haar persoonlijk verteld dat wij zeer tevreden waren met haar. Amenti zal ik zeker aanraden. En uitvaart die persoonlijk is. Nogmaals dank.


W. Spaan 


Inge Ligthart 


Wilma van Loenen 
Deze uitvaartverzorger Caroline de Bruijn kende ik van een eerdere uitvaart. Haar toewijding en haar professionele begeleiding destijds hebben veel indruk op me gemaakt . Gelukkig kon ik achterhalen waar zij nu werkt en haar vragen me te helpen en bij te staan . Zij begreep hoe ik de uitvaart vorm wilde geven en ze heeft me daarin gesteund en begeleid.


Matthijs ten Harkel 
Rustige aangename begeleiding van de uitvaart, die ondanks Corona harmonieus en prettig verliep.


A.J.F. van Opijnen 


H.Goorkate 
Wij zijn zeer tevreden over de manier en de begeleiding van de uitvaart van onze moeder. Ook op de wijze van het uit handen nemen en de uitleg bij wat er na de begrafenis nog geregeld moet worden ontbreekt er geen informatie.


H. Zuidam 
AMENTI Woerden heeft in de persoon van Rienie Baltussen een warme en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan en handelen daar volledig naar.


Anuscka van der Horst 
Toen mijn vader 16 jaar geleden is overleden heeft Narda van Amenti uitvaartverzorging alles voor ons geregeld. Omdat wij dit toen heel erg prettig hebben gevonden hebben wij Narda dan ook meteen gebeld toen mijn moeder kwam te overlijden.En weer was het een heel persoonlijk en warm contact.Narda is sympathiek, betrokken, rustig en erg lief. Ze neemt de tijd voor je regeld alles fantastisch. Het was een prachtige crematie.Mijn dank is groot.


familie van den Berg 
Wij zijn heel blij hoe alles gegaan is, Caroline was snel ter plaatse, was vriendelijk, behulpzaam, dacht goed mee met de familie en hield goed rekening met de wensen van de familie.


Cor H. 
Vriendelijk, meedenkend, persoonlijk, oplossingsgericht, ook goed thuis in het betere printwerk (kaarten, liturgie, fotobewerking)


Ingrid Floor 
Caroline de Bruijn is zeer vriendelijk en meelevend. Denkt overal over mee zonder opdringerig te zijn. Wij waren erg blij met haar. Een erg fijn persoon


Carolien palm flikkenschild 
Goede communicatie vriendelijk, rustige benadering voorziet van alle wensen het is een mooie uitvaart geworden een die goedkeuring van wijlen mijn vader zou hebben gehad


G.A.W. Holland 
uitstekende uitvaartverzorging


Gerrie van der Aar 
Caroline was respectvol en discreet. Ze had al snel in de gaten hoe we in het leven staan en daardoor konden we de uitvaart van onze dochter geheel naar eigen wensen beleven. Er was voldoende ruimte om onze eigen(wijze) dingen te doen en alle hulp bij de uitvoering ervan. Midden in onze achtbaan-tijd stond ze klaar wanneer we haar nodig hadden en deed ze respectvol een stapje acheruit wanneer we onze dingen wilden “zelf doen”, dat was heel fijn.


Annelies van Doorn 
Een liefdevolle zorgzame begeleiding.. Ik heb alleen maar lof hiervoor


<<< Terug