Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 16002

Amenti Uitvaartverzorging
Telefoon: 0348 - 200 005
Email: amenti@amentiuitvaart.nl
Website: www.amentiuitvaartverzorging.nl

Jaar oprichting: 1995
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 13 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.3 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.3 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Miranda ten Oever 
Bedankt voor de lieve zorg Caroline! Jij heb ons er super door heen geholpen. En zo dankbaar dat ik mijn lieve pap nog lang bij mij mocht houden. Wie weet zie ik je nog een keertje maar dan op de markt! :) Lieve groetjes van ons allemaal


Martine B 
Afgelopen december 2023 zijn wij bij de uitvaart van onze moeder begeleid door Caroline de Bruijn. Dit op advies van de medewerkers van het Johannes Hospitium in Vleuten. Caroline is kundig , betrokken en gaf ons goede ideeën tijdens het proces van voorbereiding van de zeer persoonlijke uitvaart van onze moeder. Wij kijken met grote voldoening op deze intensieve periode terug. Er is ook aandacht voor ieder persoonlijk , ook tijdens de evaluatie. Wij bevelen haar absoluut aan !


Ciska Klooster 
Sfeervol en mooi verlopen


Bas van Lindt 
Een heel fijn en warm persoon. Zij kon zich ook helemaal inleven in onze gevoelens.


Cathelijne Robbers 
Helaas ben ik inmiddels een soort vaste klant bij Amenti (3 uitvaarten in 2 jaar) maar niemand had dit beter kunnen doen dan Marise. Zij was fantastisch; alles was bespreekbaar en zij heeft zich voor 100% ingezet om ervoor te zorgen dat elk afscheid mooi en waardig was!


Jeroen van schaik 
Prima begeleiding gekregen


John Lambourne 
Heel vriendelijk en professioneel. Alles was goed en snel geregeld.


Ron Koperdraad 
Een goede ervaring in een moeilijke tijd. Amenti Uitvaartverzorging neemt veel geregel over, het is voor de nabestaande al druk genoeg.


Herwin 
Het was een zeer fijn contact, niet te zakelijk maar wel fijn hoe Caroline het allemaal oppakte. Luisterde goed en keek ook gericht naar de wensen van ons. Liet de nabestaanden ook eigen keuzes maken en stond open voor vragen en was erg toegankelijk. Nogmaals een goede afsluiting en kijken hier met een traan maar ook met mooie herinneringen op terug.


I. Bouma 
Wij zijn zeer tevreden over Amenti Uitvaartondernemer. Zij hebben ons op heel goed door deze moeilijke tijd heen geholpen met zeer goede adviezen. Als wij weer in zo’n situatie terecht komen zou de keuze zeker weer voor Amenti uitvaartverzorging zijn.


wil van bruggen/v.d.ven 


wil van bruggen/v.d.ven 


a.c. vonk 
fijne contacten steeds gehad.


L. Ebbenhorst 
Wat een geweldige betrokken organisatie. Marise Verboom is een topper, wat heeft ze het goed gedaan, exact zoals mijn vrouw het had gewild. Ik kan niets negatiefs vermelden.


Fam. Asberg-Somers 
Wij hebben Marise van Amenti als zeer betrokken ervaren en zullen haar uitvaartonderneming aan anderen aanbevelen.


Martijn Suister 
Wij hebben erg veel steun gehad aan Caroline. Een vakvrouw die haar werk goed verstaat. Blij met haar begeleiding. Zowel voor het overlijden als de "after care" heeft ze erg goed gedaan voor ons.


Irma Tienhooven 
Caroline heeft door haar jarenlange ervaring ons enorm goed begeleid in de periode rondom de uitvaart van onze vader. Vragen worden ook tijdens afwezigheid snel beantwoord middels app of mail. Geeft goed advies rondom rouwboeketten, rouwkaarten, muziek. Ze denkt mee in mogelijkheden en was voor ons een zeer fijne uitvaartverzorger.


Andre Kouwenberg 
Caroline is een warme persoonlijkheid met oog voor de menselijke maat. Zij weet je in de juiste richting te sturen zonder zich op te dringen.


Marianka Lammertse 
Caroline kan ik aan iedereen aanraden die een persoonlijke begeleider zoekt. Caroline voelde onze wensen en stemming heel goed aan en sloot daar perfect bij aan. Ze gaf adviezen en sturing waar nodig, op een fijne en warme manier, en liet ons zaken zelf regelen waar dat kon. Caroline heeft ons op een warme, persoonlijke en empathische wijze door een verdrietige periode geleid, waarbij op zijn tijd ruimte was voor humor. Ook het nagesprek is door ons zeer gewaardeerd (bijzonder at zij daar de tijd voor neemt!).


Mevrouw J.G. van der Gaast 
Zeer vriendelijk, attent en rustig!


Anneke Rouw 
Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking met Caroline. Ze heeft er met haar bijdrage voor gezorgd dat de uitvaart is gelopen zoals we dat ook wilden. Heeft open gestaan voor onze vragen en mee gedacht hoe we het konden brengen zoals we wilden. Ondanks deze verschrikkelijke zware tijd kijk ik toch terug met een heel goed gevoel en dat is heel erg belangrijk voor ons groot verlies.


M.T. Oostveen 
Vanaf het eerste telefoontje midden in de nacht uitstekend geholpen en meegenomen in de te maken keuzes. Fijne open communicatie, inbreng, goede adviezen en ons voldoende ruimte gelaten voor onze eigen inbreng


Wim R 
Fijne samenwerking. To the point. Vriendelijk en flexibel. Aan te raden.


Maris Smits 
Marise is erg prettig in de omgang en heeft alle tijd voor je. En daarnaast heeft ze de uitvaart prima geregeld.


Fija Tap 
In een zeer moeilijke tijd heeft Marise ons goed bijgestaan bij het verzorgen van een mooi afscheid voor onze moeder. Marise heeft goed naar onze wensen geluisterd en kwam zelf ook met ideeën. Heel waardevol als iemand op zo'n moment meedenkt.


ivana 
dikke complimenten. Caroline je was echt een steun voor ons !


Carla Schroer-Scheltens 
Het belangrijkste bij een mooie uitvaart is als het past bij de overledene en de nabestaande. Dan is het niet altijd standaard. We werden hierin mooi begeleid en er werd goed geluisterd naar wat wij wilden. We kijken met een warm, liefdevol gevoel terug om de hele uitvaart.


Karin Vroklage-van Maarschalkerweerd 
Alles was perfect verzorgd door de uitvaarondernemer. Hele aardige, betrokken mensen. Wij, de familie, hebben daardoor een zeer goed gevoel aan deze uitvaart overgehouden. Ook de evaluatie hebben wij als zeer prettig ervaren.


J. Jansen 


P van Sandwijk 
Kundig, rustig, goed overzicht behouden en van goede adviezen voorzien. Gezien Corona tijd leuk en zeer gewaardeerd initiatief genomen voor een bloemengroet welke door mij maar ook de 136 inzenders van de bloemengroet, zeer werd gewaardeerd. Persoonlijk na gesprek over het hele verloop. Zeer tevreden over de totale afhandeling en gevoelsmatig een persoonlijke en liefdevolle uitvaart ervaren. Dikke aanbeveling voor deze ondernemer Amenti.


B. Oostrom 


Els van Weelie 
Ik heb het contact met beide dames van de uitvaartonderneming als heel prettig ervaren.


dhr F. Schuurman 
Met de juiste zorg en aandacht heeft Amenti (Caroline de Bruijn) de uitvaart georganiseerd. Het is zo een mooi afscheid geworden.


Agnes Loerakker 
In een tijd, dat er qua gevoelens en emoties zoveel op je afkomt en je zelf alle energie en aandacht nodig hebt voor deze emotionele kant van het afscheid van je geliefde, is het fijn om te kunnen vertrouwen op iemand, die alle praktische zaken goed regelt en dat op een warme en respectvolle manier doet. Wij hebben de zorg van Caroline (Amenti) ervaren als heel waardevol, zodat wij afscheid hebben kunnen nemen van onze lieve Els op de wijze die zo bij haar paste.


Andre en Irene Stout 
Caroline is zeer betrokken, meelevend en ter zake kundig. Het contact vooraf aan de euthanasie en direct na het overlijden verliep op een prettige en adequate manier. De uitvaart werd duidelijk en persoonlijk geregeld.


Nico Van Huussen 
Wij zijn buitengewoon tevreden over Amenti. De betrokkenheid en de wijze van begeleiden was precies zoals wij dat graag wilden hebben. Ervaren, maar niet routineus. In alle rust adequaat gewerkt.


Y. C. Bandt 
De uitvaart was heel goed en persoonlijk geregeld. Niets was teveel en er werd op de juiste manier meegedacht. Alles werd geregeld. Caroline de Bruijn is een fijne uitvaartonderneemster. Deze uitvaartonderneming is zeker aan te bevelen.


Brigitte van Wiggen, ook namens de broers en zussen. 
We zijn heel plezierig begeleid door deze uitvaartondernemer. Er is goed geluisterd naar onze wensen. Tips, gegeven door de uitvaartondernemer, waren waardevol en zijn door de familie ter harte genomen. Wij kunnen terugkijken op een mooi afscheid, een afscheid zoals onze moeder dit graag gewild had.


Marja Sleeuwenhoek 
Wij, mijn moeder, broer en ik - en onze gezinnen, hebben jouw begeleiding heel erg gewaardeerd. Vooral voor mijn moeder vinden wij het fijn te merken dat je van grote betekenis bent geweest in een week waarin onze wereld op zijn kop stond door het plotseling overlijden van onze vader. We hebben onze vader een prachtig afscheid kunnen geven.


N. Bos Schouten 
Caroline is een lieve damen.heeft ons goed bijgestaan. Zijn intens verdrietig maar het was toch een dag met een gouden randje. Ook de chauffeur van de rouwauto was een topper. Zijn naam weet ik niet meer. Hartelijk dank !


C. Robbers 
Ik wil Rinie nogmaals hartelijk danken voor de manier waarop zij ons heeft begeleid. Wij voelden ons zeer gesteund door haar en ik wens haar alle goeds en hoop dat ze zal genieten van haar pensioen!


Erik Pastor 
Jaren geleden werden wij bijgestaan door Narda bij het overlijden van mijn moeder. Bij het recente overlijden van mijn vader, heeft Caroline ons bijgestaan. Beide dames zijn begripvol, behulpzaam, geduldig en ook to the point.


N.Kriekaard 


Corrie Verbon - de Boer 
Ben zeer goed begeleid in alle opzichten.


Alicja Verhagen en Henriette Teunis 
betrokken, attent, reageert snel, zorgzaam en houdt goed overzicht. heel prettig om mee samen te werken.


Yvette Welsch 
Caroline heeft een groot inlevingsvermogen. Zij begreep binnen korte tijd precies wat wij graag wilden en heeft er door haar persoonlijke aanpak voor gezorgd dat de uitvaart ook zo is gegaan als wij het voor ogen hadden; het was mooi, warm, informeel.....heel eigen. Ook organisatorisch is alles vlekkeloos verlopen. Caroline, heel veel dank voor je hulp.


O. Douma 
Ondanks de zware periode zijn we zeer goed geholpen. Het was heel persoonlijk en alles is precies zo gegaan als we hebben besproken. De uitvaart was heel intiem en mooi. We hadden het niet anders willen doen.


Anneke Meihuizen 
Zeer persoonlijk contact, meelevend, flexibel, fijne omgang met kinderen.


<<< Terug