<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15096

Uitvaartzorg Hoogvliet
Telefoon: 06-38079558
Email: info@uitvaartzorghoogvliet.nl
Website: www.uitvaartzorghoogvliet.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 51 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


J. vd Velden 
Uiterst tevreden met de betrokkenheid en professionaliteit van deze uitvaartondernemer. In een moeilijke tijd nemen ze veel zorg uit handen. Wij kunnen deze uitvaartondernemer zeer aanbevelen.


Bernard Onnink  
We kijken terug op een zeer goed georganiseerde uitvaart en hebben de begeleiding als bijzonder zorgvuldig, menselijk, warm en betrokken ervaren. Complimenten aan Edwin en zijn team!


Fam Westein 
Goede en persoonlijke zorg. Zeer goede begeleiding in een moeilijke periode.


Christina Groenenboom 
We hebben een hele fijne en warme begeleiding ontvangen van Simone rondom het overlijden en de begrafenis van onze moeder en oma. Door de gesprekken met Simone wisten we wat er mogelijk was en werd het voor ons een mooie persoonlijke uitvaart en een waardevolle periode van afscheid.


Rob Scheffer 


Nick Boerlage 
“Ruimte voor afscheid” zeer breed begrip welk ook echt wordt nagekomen in alle aspecten! Een perfecte begeleiding van Edwin en Simone… woorden te kort en zal teniet doen aan hun capaciteiten. Grote dank namens de hele familie.


Ed Immers 
Beste Simone, Wij willen je graag heel hartelijk bedanken voor je goede zorgen en prima begeleiding tijdens de voor ons toch wel bizarre dagen. Wij vinden dat we alles heel goed hebben afgesloten en dat we een mooie uitvaart hebben gehad. Het door jou opgedragen gedicht was een mooi afscheidsmoment. Ook alle afspraken werden door jou tot volle tevredenheid uitgevoerd. Het geeft ondanks het verdriet om het verlies een prima gevoel als alles goed geregeld is. En dat was het. Heel erg bedankt voor alles.


Anton Weenink 
Wij hebben Edwin leren kennen als een vakman, maar ook als een integer mens die zich bijzonder goed kon inleven in onze specifieke bijzondere situatie, en ons daarin goed heeft begeleid. Ook door goede ideeën aan te dragen.


Richella Van den Berg 
Bedankt voor de begeleiding die we hebben mogen ontvangen. Er werd actief mee gedacht in onze wensen en de dienst is precies verlopen zoals gehoopt en gewenst.


Nel Otto 
Ik ben zo respectvol begeleid. De plechtigheid was zo mooi en helemaal volgens de wensen zowel van mij maar zeker van de overledene Dit is zo mooi om aan terug te denken, maar bovenal het is een troostvolle gedachte.


Anna Bruurmijn  
Ik heb het allemaal, ondanks het grote verlies/ verdriet, als zeer prettig ervaren. Ik voelde me erg op mijn gemak en gehoord. 7 maanden geleden is mijn vader ook overleden en toen hebben wij eveneens de zelfde uitvaart ondernemer, dhr. E. Smid, gebeld. Ook toen waren wij alleen zeer tevreden over hem en zijn medeleven. Een zeer prettig, vriendelijk en warm persoon. Ik zou hem iedereen aanraden.


Joke Bubberman-Molendijk  
Ruim meedenkend en goede aanvulling op mijn wensen. Lief en meelevend.


Cees Pors 
Voor de tweede keer als gezin een uitstekende ervaring gehad met Hoogvliet uitvaartzorg. Vanaf het 1e contact na het overlijden van mijn broer, werden wij ontzegd. Bedankt voor de warme en persoonlijke aandacht en voor het meedenken. Dankzij jullie is de uitvaart respectvol en onvergetelijk geworden.


Willem van den Broek  
Hulde aan Olga , heel menselijk ,geduldig , begripvol en professioneel .


Familie N Prins  
Fijne warme mensen


Ellen Prins 
Zeer professionele, maar ook persoonlijke en warme ondersteuning en volledige ontzorging.


H.Wulffraat 
Zeer goede uitvaartondernemer. Onderscheid zich door een zeer persoonlijke aanpak en heeft oog voor de kleine details.


Nanoeska Orsel 
Zowel begeleiding als familie zijn zeer tevreden geweest over de dienst. Broer gaf zelfs aan uitmuntend.


Martin 
Zeer kundig begeleiding.Bij het stellen van vragen kregen we een snelle reactie. Voor ons was het een uitvaart zoals er 1 hoort te zijn.


thomas de geus 
uitvaar zorg Hoogvliet onze fam. is zeer tevreden met de uitvaar zorg Hoogvliet alles was netjes verzorgt als afgesproken, en de begeleiding. Was helemaal na wens ons dank hiervoor mvg thomas


H veldmeijer 
Deze uitvaartonderbeming heb ik nu 3 keer moeten vragen voor uitvaart deze is zo mooi liefdevol en met zo veel respect naar de overledene als familie zelf heb ik respect voor degene die deze drie keer van ouders gedaan hebben dat die personen het hart op de goede mooie plek hebben ik kan nog wel meer moois vertellen maar het was in alles heel mooi dank voor deze uitvaart onderneming


Anja de Krom 
Wij hebben de begeleiding rond het overlijden en de uitvaart van mijn vader door Edwin als zeer betrokken en warm ervaren. Altijd goed bereikbaar en fijne inbreng en tips.


A beijer Datema  
Zeer respect vol .


yvette 
Wij als kinderen zijn zeer tevreden in de begeleiding voor mijn moeder haar laatste reis. Onze situatie kan omschreven worden als ietsje moeizaam in contacten. Mede door Marian en ons respect naar elkaar hebben wij allen een bijzonder gevoel bij het afsluiten van mijn moeders leven. Zij was absoluut een fijne schakel. Wist bij ons allen de juiste invulling te geven aan de uitvaart. Zij verdient werkelijkheid heel veel dankbaarheid in haar begeleiding. Wat een mooi respectvol persoonlijkheid.


R.Vlendre 


Marguérite Durenkamp-Croin 
Persoonlijke aanpak, toegankelijk, staan open voor alle eigen ideeën maar geven ook waar nodig andere opties en mogelijkheden om een uitvaart tot een persoonlijke familiebelevenis te maken. Altijd bereikbaar, betrokken, snel handelen, denken prettig mee vooruit en door fijne communicatie wordt klantgerichtheid naar een uniek niveau getild.


Gjc Ritburg-Nijkamp (zus overledene) 
Begripvol-medelevend-veel aandacht en respect-accuraat ,gewèldige uitvaartverzorging , Iedereen aan te bevelen.


Ron  
In een tijd waarin je zelf niet weet wat er allemaal op je afkomt en je het emotioneel heel zwaar hebt is het erg fijn dat iemand je duidelijk vertelt over het hoe en wat. Simone heeft dit geweldig gedaan en wel op een manier die niet stijf en formeel was maar warm, meelevend en begrijpend. Ik zou Simone zonder twijfel aanbevelen.


Angelique van Ginkel  
Heel hartelijk, betrokken en persoonlijke begeleiding. Staat als het nodig is 24 uur voor je klaar.


Iwan Duchain 
Ik heb Simone als zeer prettig ervaren met het regelen van mijn moeders uitvaart. Ze heeft ons goed geholpen, alle tijd gegeven om bepaalde zaken uit te zoeken en haar advies was zowel professioneel als persoonlijk. Simone dringt zich niet op maar laat alle beslissingen over aan de nabestaanden en adviseert ze daar alleen in wat wel en wat niet kan. Ik heb tussen het overlijden en de uitvaart veel contact met haar gehad en daar nam ze alle tijd voor wat in deze periode zeer belangrijk is en dat heeft ze in mijn ogen heel goed gedaan.


Louise Kleijnendorst-Eckstein 
We vonden het erg vertrouwd om met Simone de uitvaart van ons zusje te regelen. We hadden van tevoren de wensen van ons zusje met Simone doorgenomen daar ons zusje al slecht lag. Helaas is ons zusje de volgende dag overleden en na een telefoontje met Simone heb ze alles zo fijn voor ons geregeld. We konden haar bellen en WhatsAppen en niks was te veel. De dag van de uitvaart en de nazorg is ook door Simone zo liefde vol door haar geregeld. En verdrietig en onverwachts is de nacht na de uitvaart van ons zusje onze oudste zus overleden en ook deze uitvaart is door haar zo liefde vol geregeld.


j.f.weiss 
Had me geen betere uitvaart ondernemer kunnen wensen dan de familie Smid.Deze mensen hebben ons in deze moeilijke periode na het verlies van ons moeder zo goed begeleid ongelofelijk niets was te veel ze stonden op elk moment van de dag voor ons klaar als we met bepaalde dingen zaten.Zowel voor als na de crematie was alles tot in de puntjes geregeld onze dank hiervoor.Mocht er in de nabije toekomst iets met ons gebeuren zouden we zo weer kiezen voor Uitvaartzorg Hoogvliet.


Fam. Bohnen 
Hele prettige uitvaartonderneming die goed met je meedenken en de zaken rondom de uitvaart perfect regelen. Complimenten voor jullie persoonlijke begeleiding ook.


Richard Bruurmijn 
Zeer persoonlijke benadering, ondanks de verdrietige aanleiding toch een mooie herinnering aan over gehouden. Dhr. Smid is zeer empathisch en heeft ons prima begeleid.


Tiffany de Bruin  


jolanda nio 
We vonden het erg fijn om met Simone samen te werken aan de uitvaart voor onze vader . Simone was goed bereikbaar, respectvol, persoonlijk en adequaat. Het voelde zo vertrouwd waardoor we haar onze gevoelens, ideeën en ervaringen makkelijk konden delen. We hebben haar inbreng zeer gewaardeerd waardoor we samen met haar hebben gewerkt aan een fijne uitvaart, precies zoals we het wilden voor onze vader.


Rene Merk 
De uitvaartondernemer heeft de uitvaart van onze moeder geheel volgens onze wensen uitgevoerd en heeft ons tijdens dit proces constant bijgestaan wat door ons als zeer prettig is ervaren.


Nanoeska Orsel 
Als erg fijn ervaren, zeker aanrader


John Jongebreur 
Wij zijn zeer tevreden hoe het allemaal verlopen is. De contact tussen de uitvaartondernemer en familie was geweldig en ik zal het ook aanraden!


A.w.smeehuijzen linsen 
Zeer behulpzaam en vriendelijke


M. de Graaf-Volmer 
Betrokken persoon die meedenkt in de ideeen die je zelf hebt. Mede daardoor is de uitvaart van mijn echtgenoot heel mooi en persoonlijk geweest. Mijn dank is heel groot dat we er zo iets moois van hebben gemaakt.


J.M.van Os-Tak 
Een uitstekende uitvaartondernemer die ook met je meedenkt.


Christel Creemers 
Zeer vriendelijk, betrokken, ervaren en geduldig. Het was een zeer mooie en warme uitvaart!


E de waal -heick 
Zeer tevreden. Hele goede gesprekken. Hadden hele speciale wensen. Aan alles werd voldaan. Heel goed gevoel er aan over gehouden. Zouden deze onderneming zeker aan bevelen.


Sanne Keetelaar 
Ze is onwijs lief en heeft mij echt fantastisch geholpen. Ik zou iedereen uitvaart Hoogvliet aanraden.


Diana van Dillen de Graaff 
Ik ben onze uitvaartverzorger Simone zo ontzettend dankbaar voor alles wat zij voor mij en mijn gezin gedaan heeft na het overlijden van mijn man. Zo respectvol en integer en mooi hoe zij de uitvaart verzorgd heeft. Luisterend naar onze wensen, een luisterend oor bieden en er gewoon zijn als het nodig was. Passie voor haar vak, en dat straalt ze uit!


Fam H.m.Janssens 
Na het onverwachts overlijden van onze zoon hebben we heel veel steun gehad van Edwin Smit. We konden hem altijd bellen niets was hem teveel.Ze zijn zeer professioneel en met oog voor detail. Namens de familie kunnen we uitvaartzorghoogvliet zeker aanbevelen. Bedankt voor alles


Aart Bedet 
Dit zijn altijd moeilijke perioden voor iedereen.Wij zijn op proffesionele wijze bijgestaan en er zijn ons veel zorgen uit handen genomen.Ook over het persoonlijk contact zijn wij uitermate tevreden.Zoekt u een uitvaart ondernemer die u op de juiste wijze bijstaat?Dan kan ik u Uitvaartzorg Hoogvliet zeker aanbevelen .


arthur groenendijk 
We houden een heel goed gevoel over aan de verzorging van de uitvaart Als je vragen had dan kon je Simone op ieder moment van de dag bellen en kregen dan ook gelijk een duidelijk antwoord,Simone is een vrouw met passie voor haar werk.We zullen haar zeker bij andere mensen aanbevelen.


J. M. Quist 
Heel goed werk familie Smid.


Charon Visser-Lieuwma 
Super lieve mensen die met je mee denken en alles tot in de puntjes verzorgd hebben. We hebben een heel mooi afscheid voor papa gehad.


Janneke van den Akerboom 
Simone en Edwin Smid. Enorm bedankt voor het verzorgen van de uitvaart van onze moeder en oma. De persoonlijke en betrokken begeleiding werd als zeer prettig ervaren. Dank jullie wel.


D Osinga 
Prima uitvaartondernemer die ik iedereen zou aanbevelen. Denkt heel goed mee. Dringt geen dingen op. Altijd bereikbaar, zelfs voor vragen in het weekend. Zeer tevreden.


Jaap Jongejan 
We zijn op een bijzonder prettige en persoonlijke wijze bijgestaan door Edwin en Simone Smid. Dat heeft ons goed gedaan.. Dank!


Peter Schreuder 
Edwin & Simone zijn 2 zeer betrokken mensen die ons uitstekend hebben begeleid, ons waar nodig hebben geleid, en prettig pro-actief waren in het proces. De speciale aandacht voor kleindochter Fenna was geweldig. Een echte aanrader.


Fam.N.Prins 
Vanwege de zeer persoonlijke benadering hebben wij deze trieste gebeurtenis als prettig ervaren. Zelfs bezoekers van de crematie spraken hun lof uit over de rust en toewijding van deze mensen!


H. van Winkelhof - van der Sluis en Krijn van Winkelhof 
Deze ondernemer verstaat z’n vak en is altijd bereikbaar. Tijdens de hele verzorging van de uitvaart zijn zakelijkheid en persoonlijke betrokkenheid verweven met elkaar. Hij heeft een luisterend oor en stelt zich bescheiden op. Vertoont correct en ongedwongen gedrag., is vriendelijk, betrouwbaar, gedreven en empathisch.


Sjaenet Terwiel 


Kimberley de Leeuw 
Wij zijn in deze moeilijke periode enorm goed bijgestaan door Simone en willen haar hier enorm bedanken voor de steun en hulp die ze ons geboden heeft. Brian & Kimberley


J. Snijders-Bohnen 
Erg prettig contact. Er was niets te veel gevraagd. Het is een mooie en persoonlijke uitvaart geworden


Monique van den Herik 
Simone heeft ons goed tewoord gestaan, alles duidelijk uitgelegd, goede suggeties gegeven, niets opgedrongen. Kortom alles naar wens en goed geregeld. Echt een aanrader


Ad van Gils 
Wij hebben nu 2x met deze uitvaartondernemer te maken gehad en kunnen alleen maar zeggen op en top uitstekend, betrokken en zeer warm naar ons toe.


Hans Valster 
De uitvaartondernemer heeft ons alle zorg uit handen genomen. Zeer betrokken en komt rustig over.


Jolanda Koopmans 
We hadden voor dat mijn man kwam te overlijden, al een en ander met zijn drien besproken en zo is het ook gegaan, een mooie en ingetogen begrafenis. Mijn complimenten voor de uitvaartverzorger en hun mensen. nogmaals dank u wel. zeker het vermelden waard voor andere mensen, die een persoonlijke begrafenis willen.


M. Bijl 
Uitvaartzorg Hoogvliet heeft de uitvaart geheel overeenkomstig de wensen van de overledene en de nabestaanden laten verlopen. Daarbij zijn zij zeer behulpzaam geweest met aanbevelingen, onder meer voor het inschakelen van andere betrokken ondernemers zoals een bloemist. Door het benutten van ieders competenties wisten zij er een zeer persoonlijke uitvaart van te maken... complimenten waard!


Carolyn stewart 
Bedankt voor de goede hulp en blijf zo door gaan met dr goede zorg


fred van daalen 
ik ben heel goed geinformeerd en op de hoogte gehouden van alles . ben goed begeleid omtrend de uitvaartverzorging . ben heel tevreden over de behandeling die ik mocht ontvangen


Petra Hofma Zevenbergen 
We zijn op een fijne rustige professionele wijze begeleid door Simone en Edwin. We zijn erg blij dat we hun hebben uitgekozen. We zouden ze zeker bij iedereen aanbevelen.


Frans Stuijts 
Edwin Smid is empathisch, oprecht betrokken, vakkundig en meedenkend. Geeft de nabestaanden ook voldoende ruimte voor de inbreng van eigen wensen en ideeën. Veel steun ondervonden bij het afscheid van mijn (schoon)moeder. Geen moment het idee gekregen dat wij een onderdeel waren van een verdienmodel. Niets dan lof...


Piet, Petra en Sandra 
Wij willen Edwin en Simone bedanken voor hun goede zorgen en steun in de moeilijke tijd die wij achter de rug hebben. Mede door deze mensen hebben wij een mooi afscheid kunnen nemen van onze moeder en vrouw. Dus nogmaals bedankt hiervoor. Met alle liefde voor onze ster!!!


Robert H. Vorwald 
Uitvaartzorg Hoogvliet o.l.v. Edwin Smid naar buiten tredend met zijn dochter Simone, reflecteert niet alleen grote kennis passie voor het vak, maar vooral diepe compassie met nabestaanden! Niets, maar dan ook niets was hen teveel; de overledene en de nabestaanden komen op de eerste plaats en er was oprecht medeleven met het in ons geval plotselinge overlijden van onze zeer dierbare. Het rouwcentrum stond elke dag voor ons open en Edwin en Simone stonden geheel open voor onze vragen waarop altijd direct geantwoord of geacteerd werd. De begeleiding van en Edwin's aandeel in de uitvaartdienst was zeer betrokken en ontroerend. Vooral de aangedragen 'simpele' handelingen en ideeën als aanvankelijke 'kleinigheden' werden ons tot grote betekenis. Wij zijn Edwin en zijn team zeer, zeer dankbaar voor het uit ons handen nemen voor allerlei (nood)zaken. Hun altijd troostende en rustgevende benadering en bereidheid zullen wij nooit meer vergeten! Zij krijgen een 10+++ met een griffel!! Op het zelf geen liefhebber zijn van consumentenonderzoeken of tevredenheidsnavragen wordt hierop met graagte een uitzondering gemaakt met het tegendeel dat Uitvaartzorg Hoogvliet zeer, zeer warmhartelijk wordt aanbevolen!!


Dorien van Aken 
Hele fijne mensen die heel goed aanvoelen wat de nabestaande wensen. Gaan ook zeer respectvol met de overledene om. ik vind ze zeer professioneel en zeer hartelijk.


Petra Uitermarkt 
Als gezin waren wij totaal lam geslagen en totaal ontredderd. De warmte en de hand die naar ons werd uit gestoken, was als een warm bad voor ons. De persoonlijke aandacht en begeleiding koesteren wij nog steeds.


Ton Van Den Hurk 
Uiterst professioneel en zeer vriendelijk.


Rob van den Berg 
Zeer professionele en tegelijkertijd persoonlijke begeleiding door Edwin en Simone Smid. Hun handelwijze is zeer laagdrempelig, empathisch en transparant. De uitvaart was mede door hun inzet en opstelling heel mooi en warm. Wij hebben de hele uitvaartperiode ervaren als zeer prettig en troostrijk.


C Ellerman 
Zeer goed verzorgt zorgt voor een fijne persoonlijke benadering. Geen standaard uitvaart maar leeft zich waardoor het een bijzondere onvergetelijke uitvaart was. Heeft ons goed gedaan en rust gegeven. Wij zijn zeer tevreden.


M. Spek-Smits 
een Topper duidelijk en aangenaam om mee om te gaan.


Desiree Verbeek 
Edwin heeft het afscheid van onze moeder zo mooi gemaakt. Het had geen mooier afscheid kunnen zijn. Begeleiding was warm, persoonlijk, betrokken en niets was te veel. Ze waren altijd bereikbaar en stonden op ieder moment voor ons klaar. Fantastische mensen die wij iedereen zouden aanraden. Zij hebben voor ons echt het verschil gemaakt. Edwin en Simone heel veel dank voor alles.


Mimi Bindervoet-Laenen 
De uitvaart was heel prettig en goed geregeld. Onze dochter zou zeker de uitvaart zoals die is uitgevoerd zeer gewaardeerd hebben. Niets was de Uitvaartzorg Hoogvliet te veel. De bezoeken aan onze dochter waren heel mooi en warm. De bezoekers waren ook allemaal het er mee eens dat het een mooie en goede uitvaart was, Willen Uitvaartzorg Hoogvliet heel hartelijk bedanken voor alle hulp die wij hebben gekregen.


Joop Dane ( Echtgenoot ) 
De geleverde zorg en begeleiding vond plaats in alle rust met goede afspraken en het afgesproken programma is uitstekend uitgevoerd. Ook de dienst in de kerk is door de kijkers thuis met veel belangstelling gevolgd met positieve reacties.De extra informatie die bij het overlijden nu eenmaal gedaan moet worden heeft de familie als zeer prettig ervaren. Dat mijn vrouw de eerste twee dagen thuis opgebaard mocht blijven wat een wens van haar was heeft ons gezin ook in zekere zin rust gegeven. Nogmaals dank voor deze ondersteuning, Het was niet alleen goed maar PERFECT.


Daniel Trepat 
We zijn goed geholpen en geinformeerd. Alles heel netjes verzorgd! Hartstikke Bedankt!


Mirella Driessen 
Wij zijn super blij met uitvaartzorg Hoogvliet, alles was naar wens en ook na de uitvaart is het geweldig afgerond.top mensen met hart voor hun werk. had niet beter gekunt.


Marina Bijdam 
Alles is prima verlopen. Veel persoonlijke aandacht wat wij zeer waardeerde.


Mw.P.Meijer-Schuiten 
Deze uitvaartondernemer heeft ons zoveel dingen uit handen genomen zodat wij als nabestaanden op een goede en rustige manier het verlies van onze dierbare konden verwerken en een plekje konden geven.


Silvia van Rijkom 
Simone is een persoon die erg met je meeleeft ook omdat ze 5 en halve week ervoor de uitvaart van mijn vader ook heeft gedaan. Zowel Simone als als Edwin zijn hele fijne mensen en alles is mogelijk


J. van der Meulen-Kalishoek 
Wij hebben deze uitvaartondernemer genomen omdat we in deze moeilijke tijd goed zijn begeleid waardoor er een groot stuk van onze schouders af viel wat zeer welkom was. Ook vond ik het fijn dat ik ten alle tijde naar het uitvaartcentrum kon gaan om afscheid te nemen van mijn echtgenoot. Wij zouden deze uitvaart ondernemer aanraden bij iedereen.


J. van den Bergh 
Empathisch vermogen, een breed luisterend oor.


Jeanet ‘t Hart 
Een zeer prettige uitvaartondernemer, die alle zorgen uit handen heeft genomen, wat zeer welkom was. Meer dan lof over deze onderneming. Geweldig. Wij zouden deze uitvaart ondernemer aanraden bij iedereen.


Hilde Romeijn-van Berkel 
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding door Simone en haar vader. Met name Simone, waar wij het meeste contact mee hadden. Zij is nog relatief jong, maar zeer bekwaam in haar vak. Het sprak mijn dochters bijzonder aan dat zij een leeftijdgenoot tegenover zich hadden. Goede ervaring, wij hadden de indruk dat alles mogelijk was. Ook fijn dat ik te alle tijde naar het uitvaartcentrum kon gaan om afscheid te nemen van mijn echtgenoot.


Jaap Jongejan 
We zijn op een oprechte en respectvolle manier, van het overlijden tot en met de begrafenis, begeleid. Geen vraag was te veel. Dank!


Jan 


GREETJE VAN HELDEN 
Ik en mijn familie en vrienden hebben de uitvaart ervaren .Het was een persoonlijke warm afscheid, waar iedereen zich bij betrokken vond. Het heeft mij veel kracht gegeven en nog het kon niet mooier . Mijn dank daaarvoor


Fred van Rees 
Voor een uitvaart met een persoonlijke aanpak ben je bij uitvaartzorg Hoogvliet aan het juiste adres


John Smits 
De heer Smid en zijn dochter Simone zijn zulke fijne mensen. Geen standaard uitvaartonderneming maar zeer betrokken, persoonlijk, meedenkend. Ze stralen zoveel kalmte uit en geven rust in een verdrietige periode van hectiek. Wij kunnen niet anders zeggen dat dat de begeleiding fantastisch was en ze hebben een prachtige uitvaart verzorgt, niets was te veel, altijd bereikbaar en nemen overal ze de tijd voor, geen haast. Ook werden de kleinkinderen op een mooie manier betrokken door hen een houten vlinder met kaarsje te laten beschilderen en de vlinders waren de laatste knoppen op de kist. Ze hebben ons een heel mooi een waardig afscheid gegeven. Ook de nazorg niets dan lof.


B. de Ruiter 


J. Velden de Vries 
Het is onze tweede keer met deze uitvaartondernemer. Hij had ons de eerste keer zo goed begeleid dat we weer voor deze ondernemer hebben gekozen.


Annemarie den Ouden 
Respectvol en straalde rust uit. Gaf goede adviezen. Nam de tijd en kwam de rekening persoonlijk brengen en had geen haast


A den Ouden - Molenaar 
Zeer persoonlijk en met gevoel en inlevingsvermogen geholpen. Echt dus


A den Ouden - Molenaar 
Zeer persoonlijk en met gevoel en inlevingsvermogen geholpen. Echt dus


Jacobus Kranenburg 
Zeer vertrouwd en persoonlijk contact over uitvaart Een voorbeeld hoe het moet zijn


D Osinga 
Prettig contact. Contact was persoonlijk. Speelde goed in op de dementie van de echtgenoot van de overledene. Houdt zich goed aan de afspraken, ook op financieel gebied. Goed bereikbaar voor vragen. Kortom: erg tevreden.


Sandra Valerio 
Deze uitvaartondernemer is DE beste van héél Rotterdam en omstreken! De uitvaartondernemers hebben de met zorg en aandacht ons door het proces begeleidt. Ondanks het feit dat wij niet wisten wat er geregeld moest worden, hebben zij ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes geregeld was. De uitvaartondernemers denken heel erg mee en willen het zo persoonlijk mogelijk maken. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij als familie een onvergetelijke dag hebben gehad. Wij hebben de kans gekregen om ons moeder/zus/tante -zoals zij was - te brengen naar haar rustplek. Daarbij hebben zij ondanks de coronamaatregelen het mogelijk gemaakt dat ons familie -die behoorlijk groot is- en niet alleen de familie maar ook kennis en vrienden afscheid óók konden nemen. Naast het organiseren v/d begrafenis zijn wij door de uitvaartondernemers met open armen ontvangen. De uitvaartondernemers zelf zijn geweldige, warme maar ook gezellige vader en dochter! Voor de juiste zorg en aandacht EN een persoonlijk touch is dit de beste uitvaartondermer! Pet je af !!! #uitvaartcentrumHoogvliet!


Jeroen Huijsmans 
Zeer persoonlijke begeleiding die alles in het werk stelt om er een echt mooi en waardig afscheid van te maken.


S.j.boom 


Ankie Snijder en overige verwanten. 
Betrokken, persoonlijk, integer, doortastend. Hoe verdrietig ook, toch was het een dag met een gouden randje.


Rene Mulder 


Maarten Messemaker 
Heeft zeer goed ingespeeld op onze wensen, en aan gevuld waar nodig was.


P. van Norden-Kroon 
De uitvaard is heel erg mooi en persoonlijk geworden ondanks de corona beperkingen en meer dan verwacht. Dhr Smid luisterde goed naar onze wensen maar dacht ook goed mee zodat het een dag met een gouden randje was ondanks het verdriet.


Gerry Caspers 
Zeer persoonlijke begeleiding door een mistige tijd, heel warm en betrokken


Familie Bernsen 
Uitvaartzorg Hoogvliet kenmerkt zich bij uitstek door de persoonlijke benadering en het meedenken met de nabestaanden hoe de uitvaart vorm te geven. De uitvaartverzorgers van het familiebedrijf zijn vriendelijk en meelevend binnen hun professionele aanpak. Wij hadden de begeleiding bij het regelen van de uitvaart niet beter kunnen wensen. Wij raden graag de persoonlijke aanpak van Uitvaartzorg Hoogvliet aan bij een ieder die de aangrijpende gebeurtenis van een uitvaart moeten doormaken.


Y.M. van Velze 
Prima begeleiding, meedenkend, to-the-point en empatisch. Kanttekening: door alle restricties rondom Corona is gekozen voor een 'technische'crematie nu, met korte ingetogen begeleiding naar het crematorium, en een herdenkingsbijeenkomst op latere (post-Corona) datum. Desondanks kijken we er tevreden op terug. Het was goed zo.


Fred Wolfs 
Ondanks de vreemde omstandigheden door alle beperkingen een mooie uitvaart


<<< Terug