Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15096

Uitvaartzorg Hoogvliet
Telefoon: 06-38079558
Email: info@uitvaartzorghoogvliet.nl
Website: www.uitvaartzorghoogvliet.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 39 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Lourens van der Sluis -Voskamp  
De ondernemer is ruim meedenkend,gaat gemakkelijk om met aanpassen van de laatste wensen Denkt mee met de lay out van de kaart.


Patrick van der Wielen 
Veel zorgen uit handen genomen, luisterde goed hoe we het wilde en kwamen ook met mogelijke opties.


John van der Voorn 


Jacqueline van oort-Blom 
Het is een klein bedrijf waardoor het echt menselijk en persoonlijk is en zowel dochter als vader zijn hele lieve zorgzame mensen. Een groot compliment aan hun beide. Wij hebben samen met simone een hele mooi uitvaart voor onze moeder kunnen regelen. Niets was te veel. Wanneer je de behoefte had om naar je moeder te gaan kijken was er altijd tijd elk moment van de dag. Dat was echt heel fijn. Wij zouden deze uitvaartondernemer zeker iedereen aanraden. Ze zijn zeer ervaren en denken mee.


Krisja van Hensbergen 
Een top uitvaartondernemer, die mij met alles super goed geholpen heeft in een ingewikkelde situatie. Een zeer persoonlijke en betrokken persoon die ik iedereen kan aanraden in tijden van veel verdriet. Kortom een kanjer van een uitvaartondernemer!


arnold mallee 


Fred Van Rees 
Alles super geregeld


W.den Haring 
Zeer persoonlijke benadering van dhr Edwin Smid en dat hebben wij als familie ervaren als heel prettig.


G kok  
We zijn heel goed begleid en geholpen en ook met veel gevoel van onze en mijn verdriet dat was heel fijn


D L Budding van Leeuwen 
Deze uitvaart was zeer goed ik zou het iedereen aanbevelen mijn persoenlijke dank daar voor


Thérèse Mineur. 
We zijn van het begin tot het eind overal bij betrokken en konden al onze wensen bespreken. Hierdoor is het een zeer persoonlijke, mooie en waardige uitvaart geworden.


Mariëlla en Gerard Verheij 
Als vanzelfsprekend kwamen Edwin en Simone in beeld na het overlijden van mijn vader. Zij hadden 6 jaar geleden al op innemende, zorgzame, meedenkende wijze de uitvaart van mijn moeder geregeld, dus de keuze was snel gemaakt. Het begon met de verzorging van mijn net overleden vader die met respect plaatsvond door derden, onder regie van hen. In de voorbereiding van de dankdienst in de Dorpskerk konden we uitgebreid met Edwin van gedachten wisselen en kwam hij op vele fronten met goede suggesties. Ook in de rouwkaart, waarop we graag een vage afbeelding van de SS Rotterdam wilden hebben, heeft hij erg veel energie gestopt, met als resultaat een prachtige kaart waarmee we erg tevreden waren. Het draaiboek van de uitvaart werd van tevoren goed besproken en tijdens de plechtigheid behield Edwin op de achtergrond een strakke regie. In de gehele periode rondom de uitvaart toonde hij ook altijd een kalme, luisterende houding, waardoor er altijd ruimte was voor emoties. Wij konden het afscheid van mijn vader niet beter wensen en zijn Edwin en Simone daar erg dankbaar voor.


Jozina, Frans, Miranda en Daniëlle 
Vanaf het allereerste moment hebben wij de communicatie met Uitvaartzorg Hoogvliet als bijzonder prettig ervaren. De manier waarop Edwin met ons in gesprek is gegaan voelde meteen erg vertrouwd en heeft ons een hoop rust gegeven. Wij zijn onder de indruk van zijn betrokkenheid en van de manier waarop hij onze gesprekken heeft kunnen vertalen in een prachtige uitvaart die volledig bij ons en bij de overledene past. De dagen voorafgaand aan de uitvaart kregen wij de mogelijkheid om op elk gewenst moment langs te gaan bij Uitvaartzorg Hoogvliet, waar de overledene lag opgebaard. Simone heeft ons hier op een zeer warme en respectvolle manier opgevangen en begeleidt. Ook het jaarlijkse Herdenkingsconcert hebben wij als zeer bijzonder ervaren. De aankleding, de muziek, de teksten en de warme sfeer voelde als een liefdevolle steun in een moeilijke tijd. Wij hebben bewondering voor de manier waarop de medewerkers van Uitvaartzorg Hoogvliet deze moeilijke periode voor ons als nabestaanden iets makkelijker hebben kunnen maken. Edwin, Simone en Madeleine, dank jullie wel hiervoor!


Corrie de Weert  
Wij zijn zeer tevreden over hoe de crematie is verlopen. Heel betrokken uitvaartverzorger.


Kim van der Knaap 
Met veel liefde voor de familie en overleden persoon is het een prachtige uitvaart geweest die net even anders was dan anders, maar zo ontzettend bij onze oom en ons paste.


Jeroen Sommer 
Dankzij Edwin en zijn bijzondere inzet, aandacht en medeleven heb ik het voor mij enorme zware verlies van mijn moeder beter kunnen dragen. Hij was er steeds voor mijn overleden moeder, voor mijn vader, voor mijn vrouw en voor mij. Wat Edwin voor ons allemaal deed, was zoals je dat eigenlijk alleen van een heel goede vriend kunt verwachten. Zo heb ik hem nu leren kennen als een mooi mens en een vriend en zo denk ik ook over Edwin. Wat ben ik ontzettend blij dat wij dit met hem konden doen. Ik/wij hebben veel waardering voor zijn vak, zijn bedrijf en voor zijn professionaliteit en omgangswijze. Woorden voor de betekenis van zijn werk voor ons schieten te kort. Edwin bedankt.


Marcel den Outer 
Persoonlijk, vriendelijk en duidelijk. Nam de tijd om alles goed uit te leggen. Snel antwoord op alle vragen.


Nel Otto 
Deze crematie was voor ons de tweede van dit jaar, en net als de eerste waren wij zeer tevreden. Zo netjes en verzorgd.


H.P. Ros 
De heer Smid heeft keurig geregeld wat geregeld moest worden en bleef wat meer op de achtergrond toen juist dat gewenst was. Hij is bovendien heel prettig en persoonlijk in de omgang.


Estefanny Adamus 
Wij als familie hebben een hele fijne ervaring gehad met De heer Smid er werd goed met ons meegedacht en onze wensen werden goed gehoord en de dag van de uitvaart verliep soepel en netjes. Wij zijn uitvaartzorg Hoogvliet dankbaar voor hun steun en alles regelen rond de uitvaart. Ik zal uitvaartzorg Hoogvliet zeker aanbevelen mocht er ooit iemand hulp nodig hebben bij het regelen van een uitvaart.


Ciska hoffman 
Wij zijn zeer dan tevreden , wat het een mooi warm afscheid geworden.


Diana Deretic 
U was zeer behulpzaam in voor mij moeilijke en emotionele situatie. Wel professioneel, maar het voelde ook wel zo vriendelijk alsof u mijn vriend. Ik ben zeer tevreden dat u alles zo goed heeft geregeld en ook zo snel. Mijn dank nogmaals. Vriendelijke groet, Diana Deretic


Hennie van Vugt 


Robert H. Vorwald 
Eerdere ervaring(en) in de laatste twee jaar en vier maanden, zowel direct als indirect, geven de herinnering dat Uitvaart Hoogvliet zeer professioneel opereert en presteert maar het menselijk en dienstbaar benaderen en behandelen van overledene(n) en nabestaanden boven alles stelt. Werkelijk niets was teveel, er werd graag ingewilligd, eerlijk en uitstekend geadviseerd en liefdevol klaargestaan op welke manier en op welk aspect dan ook. De (bege)leiding van het gehele proces, incluis het natrekken en regelen van verzekeringen tot en met de uitvaartdienst en condoleance en huisbezoek verliep in een serene rust die werd/wordt uitgestraald en tot troost was voor nabestaanden.


Bertus Warnas 
Is als zeer persoonlijk en warm bevonden


Joke van der Slik 
Simone heeft ons goed begeleid met de uitvaart van onze moeder. Zij is zeer deskundig, met veel aandacht, geduld en goede raad zijn wij tot een mooi afscheid gekomen. Dankjewel Simone en collega's.


Karel van Zanten 


A.J.Roos 
Zeer professionele rustige benadering van alle nabestaanden. Laat een ieder in zijn waarde. Heeft oog voor alles wat gebeurt. Betrekt iedereen erbij. Betrekt jonge kinderen op juiste manier bij de plechtigheid. Niets wordt opgedrongen, alle vrijheid voor een ieder. Straalt rust uit tijdens de gehele afhandeling van de uitvaart. Vanaf het eerste telefoontje tot aan het nagesprek met de familie.


Tineke Jansen 
We hebben het contact met Simone als zeer prettig ervaren. We konden gemakkelijk contact krijgen met haar als er vragen waren. Simone heeft ons heel fijn begeleid met de uitvaart van onze vader. Ook na de uitvaart is Simone bij ons thuis geweest om te vragen hoe het met ons ging en hoe wij de uitvaart ervaren hadden. Deze aandacht heeft het verwerken van het verlies van onze vader enorm geholpen. Wanneer wij hen in de toekomst weer nodig hebben, dan komen wij zeker terug.


N. van der Meijde 
Simone heeft ons zo goed begeleid in het afscheid van onze moeder/oma. Dat wij er met een goed gevoel op terug kijken. wat een lief, gevoelig, zorgzaam en deskundige vrouw is zij. dankjewel Simone en collega's


Ank Dits 
Zeer persoonlijk, geduldig en inlevend.


L Post 
Wij hadden simone ze heeft het allemaal heel duidelijk uitgelegd en het verder ook keurig gedaan.


Ellen Trijselaar 
Zijn heel goed begeleid in deze nare periode en kon met al mijn vragen altijd terecht !


Leo & Janny Stolk 
Voelen heel goed aan wat er nodig is om de uitvaart persoonlijk te maken. Betrokken in hun vak met een warm hart maar hebben de kracht om niet op de voorgrond aanwezig te zijn. Denken mee en zijn altijd te bereiken als je vragen hebt. Wij voelde zelfs een soort van weemoed toen we afscheid van Simone namen.


A.Korres 
Wij kunnen ons geen betere voorstellen.


P. Sietses 
De uitvaart was zeer verzorgd en overeenkomstig de wens van de overledene. Daarvoor hartelijke dank.


Kim Smits  
Edwin en Simone nemen de tijd, niets is teveel, denken mee en bewaren rust, wat wij als heel erg fijn hebben ervaren in een moeilijke tijd. De uitvaart was mooi, zoals we in gedachten hadden.


J.A Oorschot 
Zeer betrokken en persoonlijk.Edwin probeert zo veel mogelijk aan de wensen van de nabestaanden tegemoet te komen. De mogelijkheid voor meerdere rouwbezoeken stelt je in de gelegenheid op eigen tempo afscheid te nemen.


Diana Bok 
Het was heel fijn, er waren veel contact momenten. Je hielp me door de moeilijke momenten heen. Fijn dat je zo rustig was. Jij maar ook je vader voelde in die korte tijd als een "familie" Dank je wel 🙏🏼


K. Lenstra-Oosterhoff 
Wij hadden de uitvaart ondergebracht bij Uitvaart Hoogvliet. Echter door vakantie van deze uitvaartverzorger is onze uitvaart door een vervanger geregeld. Deze vervanger heeft wel een aantal steken laten vallen en leek niet erg ervaren.


Ruud Kitselaar 
Top begeleiding in een moeilijke tijd. Onze verwachtingen zijn ver overtroffen.


Bert van der Burg  
Dankjewel, wij mijn broertje en ik hadden dit nog nooit meegemaakt zo dichtbij, wij willen Olga maar ook de rest van de mensen bedanken voor de goede service en de duidelijkheid, de uitvaart zelf is mooier en waardiger geweest dan we ooit hadden kunnen verwachten.


Ralph Verboom 
De hele persoonlijke begeleiding, meedenken en empathie is een geweldige steun in een moeilijke periode. Als het dan wordt wat we als familie hadden gehoopt en meer dan dat......nogmaals veel dank Simone !


Fred Kegel 
Onze tweede uitvaart in korte tijd met Uitvaartzorg Hoogvliet en wederom hebben Edwin en Simone een mooie uitvaart verzorgd. Nogmaals dank daarvoor.


Yvonne vd Ende-Wijk 
Het was voor ons de eerste keer dat een uitvaart geregeld moest worden voor onze vader en echtgeoot. Afgegaan op recensies die we op internet hebben gevonden. Deze waren goed. En dat kunnen wij alleen maar beamen. Alle ruimte om onze eigen inbreng aan te geven. En Simone was altijd daar waar we haar nodig hadden, voor mijn moeder en ons als dochters met aanhang. Gedurende de tijd voor de uitvaart, tijdens, maar ook daarna. We zijn haar ook heel dankbaar.


Patricia en Marcel 
De uitvaart van onze moeder is precies verlopen zoals wij het voor ogen hadden. Nogmaals onze dank.


Jaap Post 
De beoordeling ziet er misschien overdreven hoog uit, allemaal tienen, maar zo hebben wij het ervaren. Het kon eigenlijk niet beter.


A. Roosen-van Horsigh 
Goede begeleiding door Dhr E.Smid, zeer betrokkken, alles naar goede wens verlopen.


J. vd Velden 
Uiterst tevreden met de betrokkenheid en professionaliteit van deze uitvaartondernemer. In een moeilijke tijd nemen ze veel zorg uit handen. Wij kunnen deze uitvaartondernemer zeer aanbevelen.


Bernard Onnink  
We kijken terug op een zeer goed georganiseerde uitvaart en hebben de begeleiding als bijzonder zorgvuldig, menselijk, warm en betrokken ervaren. Complimenten aan Edwin en zijn team!


Fam Westein 
Goede en persoonlijke zorg. Zeer goede begeleiding in een moeilijke periode.


Christina Groenenboom 
We hebben een hele fijne en warme begeleiding ontvangen van Simone rondom het overlijden en de begrafenis van onze moeder en oma. Door de gesprekken met Simone wisten we wat er mogelijk was en werd het voor ons een mooie persoonlijke uitvaart en een waardevolle periode van afscheid.


Rob Scheffer 


Nick Boerlage 
“Ruimte voor afscheid” zeer breed begrip welk ook echt wordt nagekomen in alle aspecten! Een perfecte begeleiding van Edwin en Simone… woorden te kort en zal teniet doen aan hun capaciteiten. Grote dank namens de hele familie.


Ed Immers 
Beste Simone, Wij willen je graag heel hartelijk bedanken voor je goede zorgen en prima begeleiding tijdens de voor ons toch wel bizarre dagen. Wij vinden dat we alles heel goed hebben afgesloten en dat we een mooie uitvaart hebben gehad. Het door jou opgedragen gedicht was een mooi afscheidsmoment. Ook alle afspraken werden door jou tot volle tevredenheid uitgevoerd. Het geeft ondanks het verdriet om het verlies een prima gevoel als alles goed geregeld is. En dat was het. Heel erg bedankt voor alles.


Anton Weenink 
Wij hebben Edwin leren kennen als een vakman, maar ook als een integer mens die zich bijzonder goed kon inleven in onze specifieke bijzondere situatie, en ons daarin goed heeft begeleid. Ook door goede ideeën aan te dragen.


Richella Van den Berg 
Bedankt voor de begeleiding die we hebben mogen ontvangen. Er werd actief mee gedacht in onze wensen en de dienst is precies verlopen zoals gehoopt en gewenst.


Nel Otto 
Ik ben zo respectvol begeleid. De plechtigheid was zo mooi en helemaal volgens de wensen zowel van mij maar zeker van de overledene Dit is zo mooi om aan terug te denken, maar bovenal het is een troostvolle gedachte.


Anna Bruurmijn  
Ik heb het allemaal, ondanks het grote verlies/ verdriet, als zeer prettig ervaren. Ik voelde me erg op mijn gemak en gehoord. 7 maanden geleden is mijn vader ook overleden en toen hebben wij eveneens de zelfde uitvaart ondernemer, dhr. E. Smid, gebeld. Ook toen waren wij alleen zeer tevreden over hem en zijn medeleven. Een zeer prettig, vriendelijk en warm persoon. Ik zou hem iedereen aanraden.


Joke Bubberman-Molendijk  
Ruim meedenkend en goede aanvulling op mijn wensen. Lief en meelevend.


Cees Pors 
Voor de tweede keer als gezin een uitstekende ervaring gehad met Hoogvliet uitvaartzorg. Vanaf het 1e contact na het overlijden van mijn broer, werden wij ontzegd. Bedankt voor de warme en persoonlijke aandacht en voor het meedenken. Dankzij jullie is de uitvaart respectvol en onvergetelijk geworden.


Willem van den Broek  
Hulde aan Olga , heel menselijk ,geduldig , begripvol en professioneel .


Familie N Prins  
Fijne warme mensen


Ellen Prins 
Zeer professionele, maar ook persoonlijke en warme ondersteuning en volledige ontzorging.


H.Wulffraat 
Zeer goede uitvaartondernemer. Onderscheid zich door een zeer persoonlijke aanpak en heeft oog voor de kleine details.


Nanoeska Orsel 
Zowel begeleiding als familie zijn zeer tevreden geweest over de dienst. Broer gaf zelfs aan uitmuntend.


Martin 
Zeer kundig begeleiding.Bij het stellen van vragen kregen we een snelle reactie. Voor ons was het een uitvaart zoals er 1 hoort te zijn.


thomas de geus 
uitvaar zorg Hoogvliet onze fam. is zeer tevreden met de uitvaar zorg Hoogvliet alles was netjes verzorgt als afgesproken, en de begeleiding. Was helemaal na wens ons dank hiervoor mvg thomas


H veldmeijer 
Deze uitvaartonderbeming heb ik nu 3 keer moeten vragen voor uitvaart deze is zo mooi liefdevol en met zo veel respect naar de overledene als familie zelf heb ik respect voor degene die deze drie keer van ouders gedaan hebben dat die personen het hart op de goede mooie plek hebben ik kan nog wel meer moois vertellen maar het was in alles heel mooi dank voor deze uitvaart onderneming


Anja de Krom 
Wij hebben de begeleiding rond het overlijden en de uitvaart van mijn vader door Edwin als zeer betrokken en warm ervaren. Altijd goed bereikbaar en fijne inbreng en tips.


A beijer Datema  
Zeer respect vol .


yvette 
Wij als kinderen zijn zeer tevreden in de begeleiding voor mijn moeder haar laatste reis. Onze situatie kan omschreven worden als ietsje moeizaam in contacten. Mede door Marian en ons respect naar elkaar hebben wij allen een bijzonder gevoel bij het afsluiten van mijn moeders leven. Zij was absoluut een fijne schakel. Wist bij ons allen de juiste invulling te geven aan de uitvaart. Zij verdient werkelijkheid heel veel dankbaarheid in haar begeleiding. Wat een mooi respectvol persoonlijkheid.


R.Vlendre 


Marguérite Durenkamp-Croin 
Persoonlijke aanpak, toegankelijk, staan open voor alle eigen ideeën maar geven ook waar nodig andere opties en mogelijkheden om een uitvaart tot een persoonlijke familiebelevenis te maken. Altijd bereikbaar, betrokken, snel handelen, denken prettig mee vooruit en door fijne communicatie wordt klantgerichtheid naar een uniek niveau getild.


Gjc Ritburg-Nijkamp (zus overledene) 
Begripvol-medelevend-veel aandacht en respect-accuraat ,gewèldige uitvaartverzorging , Iedereen aan te bevelen.


Ron  
In een tijd waarin je zelf niet weet wat er allemaal op je afkomt en je het emotioneel heel zwaar hebt is het erg fijn dat iemand je duidelijk vertelt over het hoe en wat. Simone heeft dit geweldig gedaan en wel op een manier die niet stijf en formeel was maar warm, meelevend en begrijpend. Ik zou Simone zonder twijfel aanbevelen.


Angelique van Ginkel  
Heel hartelijk, betrokken en persoonlijke begeleiding. Staat als het nodig is 24 uur voor je klaar.


Iwan Duchain 
Ik heb Simone als zeer prettig ervaren met het regelen van mijn moeders uitvaart. Ze heeft ons goed geholpen, alle tijd gegeven om bepaalde zaken uit te zoeken en haar advies was zowel professioneel als persoonlijk. Simone dringt zich niet op maar laat alle beslissingen over aan de nabestaanden en adviseert ze daar alleen in wat wel en wat niet kan. Ik heb tussen het overlijden en de uitvaart veel contact met haar gehad en daar nam ze alle tijd voor wat in deze periode zeer belangrijk is en dat heeft ze in mijn ogen heel goed gedaan.


Louise Kleijnendorst-Eckstein 
We vonden het erg vertrouwd om met Simone de uitvaart van ons zusje te regelen. We hadden van tevoren de wensen van ons zusje met Simone doorgenomen daar ons zusje al slecht lag. Helaas is ons zusje de volgende dag overleden en na een telefoontje met Simone heb ze alles zo fijn voor ons geregeld. We konden haar bellen en WhatsAppen en niks was te veel. De dag van de uitvaart en de nazorg is ook door Simone zo liefde vol door haar geregeld. En verdrietig en onverwachts is de nacht na de uitvaart van ons zusje onze oudste zus overleden en ook deze uitvaart is door haar zo liefde vol geregeld.


j.f.weiss 
Had me geen betere uitvaart ondernemer kunnen wensen dan de familie Smid.Deze mensen hebben ons in deze moeilijke periode na het verlies van ons moeder zo goed begeleid ongelofelijk niets was te veel ze stonden op elk moment van de dag voor ons klaar als we met bepaalde dingen zaten.Zowel voor als na de crematie was alles tot in de puntjes geregeld onze dank hiervoor.Mocht er in de nabije toekomst iets met ons gebeuren zouden we zo weer kiezen voor Uitvaartzorg Hoogvliet.


Fam. Bohnen 
Hele prettige uitvaartonderneming die goed met je meedenken en de zaken rondom de uitvaart perfect regelen. Complimenten voor jullie persoonlijke begeleiding ook.


Richard Bruurmijn 
Zeer persoonlijke benadering, ondanks de verdrietige aanleiding toch een mooie herinnering aan over gehouden. Dhr. Smid is zeer empathisch en heeft ons prima begeleid.


Tiffany de Bruin  


jolanda nio 
We vonden het erg fijn om met Simone samen te werken aan de uitvaart voor onze vader . Simone was goed bereikbaar, respectvol, persoonlijk en adequaat. Het voelde zo vertrouwd waardoor we haar onze gevoelens, ideeën en ervaringen makkelijk konden delen. We hebben haar inbreng zeer gewaardeerd waardoor we samen met haar hebben gewerkt aan een fijne uitvaart, precies zoals we het wilden voor onze vader.


Rene Merk 
De uitvaartondernemer heeft de uitvaart van onze moeder geheel volgens onze wensen uitgevoerd en heeft ons tijdens dit proces constant bijgestaan wat door ons als zeer prettig is ervaren.


Nanoeska Orsel 
Als erg fijn ervaren, zeker aanrader


John Jongebreur 
Wij zijn zeer tevreden hoe het allemaal verlopen is. De contact tussen de uitvaartondernemer en familie was geweldig en ik zal het ook aanraden!


A.w.smeehuijzen linsen 
Zeer behulpzaam en vriendelijke


M. de Graaf-Volmer 
Betrokken persoon die meedenkt in de ideeen die je zelf hebt. Mede daardoor is de uitvaart van mijn echtgenoot heel mooi en persoonlijk geweest. Mijn dank is heel groot dat we er zo iets moois van hebben gemaakt.


J.M.van Os-Tak 
Een uitstekende uitvaartondernemer die ook met je meedenkt.


Christel Creemers 
Zeer vriendelijk, betrokken, ervaren en geduldig. Het was een zeer mooie en warme uitvaart!


E de waal -heick 
Zeer tevreden. Hele goede gesprekken. Hadden hele speciale wensen. Aan alles werd voldaan. Heel goed gevoel er aan over gehouden. Zouden deze onderneming zeker aan bevelen.


Sanne Keetelaar 
Ze is onwijs lief en heeft mij echt fantastisch geholpen. Ik zou iedereen uitvaart Hoogvliet aanraden.


Diana van Dillen de Graaff 
Ik ben onze uitvaartverzorger Simone zo ontzettend dankbaar voor alles wat zij voor mij en mijn gezin gedaan heeft na het overlijden van mijn man. Zo respectvol en integer en mooi hoe zij de uitvaart verzorgd heeft. Luisterend naar onze wensen, een luisterend oor bieden en er gewoon zijn als het nodig was. Passie voor haar vak, en dat straalt ze uit!


Fam H.m.Janssens 
Na het onverwachts overlijden van onze zoon hebben we heel veel steun gehad van Edwin Smit. We konden hem altijd bellen niets was hem teveel.Ze zijn zeer professioneel en met oog voor detail. Namens de familie kunnen we uitvaartzorghoogvliet zeker aanbevelen. Bedankt voor alles


Aart Bedet 
Dit zijn altijd moeilijke perioden voor iedereen.Wij zijn op proffesionele wijze bijgestaan en er zijn ons veel zorgen uit handen genomen.Ook over het persoonlijk contact zijn wij uitermate tevreden.Zoekt u een uitvaart ondernemer die u op de juiste wijze bijstaat?Dan kan ik u Uitvaartzorg Hoogvliet zeker aanbevelen .


arthur groenendijk 
We houden een heel goed gevoel over aan de verzorging van de uitvaart Als je vragen had dan kon je Simone op ieder moment van de dag bellen en kregen dan ook gelijk een duidelijk antwoord,Simone is een vrouw met passie voor haar werk.We zullen haar zeker bij andere mensen aanbevelen.


J. M. Quist 
Heel goed werk familie Smid.


Charon Visser-Lieuwma 
Super lieve mensen die met je mee denken en alles tot in de puntjes verzorgd hebben. We hebben een heel mooi afscheid voor papa gehad.


Janneke van den Akerboom 
Simone en Edwin Smid. Enorm bedankt voor het verzorgen van de uitvaart van onze moeder en oma. De persoonlijke en betrokken begeleiding werd als zeer prettig ervaren. Dank jullie wel.


D Osinga 
Prima uitvaartondernemer die ik iedereen zou aanbevelen. Denkt heel goed mee. Dringt geen dingen op. Altijd bereikbaar, zelfs voor vragen in het weekend. Zeer tevreden.


Jaap Jongejan 
We zijn op een bijzonder prettige en persoonlijke wijze bijgestaan door Edwin en Simone Smid. Dat heeft ons goed gedaan.. Dank!


Peter Schreuder 
Edwin & Simone zijn 2 zeer betrokken mensen die ons uitstekend hebben begeleid, ons waar nodig hebben geleid, en prettig pro-actief waren in het proces. De speciale aandacht voor kleindochter Fenna was geweldig. Een echte aanrader.


Fam.N.Prins 
Vanwege de zeer persoonlijke benadering hebben wij deze trieste gebeurtenis als prettig ervaren. Zelfs bezoekers van de crematie spraken hun lof uit over de rust en toewijding van deze mensen!


H. van Winkelhof - van der Sluis en Krijn van Winkelhof 
Deze ondernemer verstaat z’n vak en is altijd bereikbaar. Tijdens de hele verzorging van de uitvaart zijn zakelijkheid en persoonlijke betrokkenheid verweven met elkaar. Hij heeft een luisterend oor en stelt zich bescheiden op. Vertoont correct en ongedwongen gedrag., is vriendelijk, betrouwbaar, gedreven en empathisch.


Sjaenet Terwiel 


Kimberley de Leeuw 
Wij zijn in deze moeilijke periode enorm goed bijgestaan door Simone en willen haar hier enorm bedanken voor de steun en hulp die ze ons geboden heeft. Brian & Kimberley


J. Snijders-Bohnen 
Erg prettig contact. Er was niets te veel gevraagd. Het is een mooie en persoonlijke uitvaart geworden


Monique van den Herik 
Simone heeft ons goed tewoord gestaan, alles duidelijk uitgelegd, goede suggeties gegeven, niets opgedrongen. Kortom alles naar wens en goed geregeld. Echt een aanrader


Ad van Gils 
Wij hebben nu 2x met deze uitvaartondernemer te maken gehad en kunnen alleen maar zeggen op en top uitstekend, betrokken en zeer warm naar ons toe.


Hans Valster 
De uitvaartondernemer heeft ons alle zorg uit handen genomen. Zeer betrokken en komt rustig over.


Jolanda Koopmans 
We hadden voor dat mijn man kwam te overlijden, al een en ander met zijn drien besproken en zo is het ook gegaan, een mooie en ingetogen begrafenis. Mijn complimenten voor de uitvaartverzorger en hun mensen. nogmaals dank u wel. zeker het vermelden waard voor andere mensen, die een persoonlijke begrafenis willen.


M. Bijl 
Uitvaartzorg Hoogvliet heeft de uitvaart geheel overeenkomstig de wensen van de overledene en de nabestaanden laten verlopen. Daarbij zijn zij zeer behulpzaam geweest met aanbevelingen, onder meer voor het inschakelen van andere betrokken ondernemers zoals een bloemist. Door het benutten van ieders competenties wisten zij er een zeer persoonlijke uitvaart van te maken... complimenten waard!


Carolyn stewart 
Bedankt voor de goede hulp en blijf zo door gaan met dr goede zorg


fred van daalen 
ik ben heel goed geinformeerd en op de hoogte gehouden van alles . ben goed begeleid omtrend de uitvaartverzorging . ben heel tevreden over de behandeling die ik mocht ontvangen


Petra Hofma Zevenbergen 
We zijn op een fijne rustige professionele wijze begeleid door Simone en Edwin. We zijn erg blij dat we hun hebben uitgekozen. We zouden ze zeker bij iedereen aanbevelen.


<<< Terug