Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15096

Uitvaartzorg Hoogvliet
Telefoon: 06-38079558
Email: info@uitvaartzorghoogvliet.nl
Website: www.uitvaartzorghoogvliet.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 41 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


W.A.Weenink
Heel goed en vertrouwd


Ria 't Hart


Marlou de Breejen
Ik had reeds persoonlijk tegen Marianne Visser gezegd,dat alles een 10 zou krijgen.Niets aan te merken!


Marlou de Breejen
Ik had reeds persoonlijk tegen Marianne Visser gezegd,dat alles een 10 zou krijgen.Niets aan te merken!


Wim van Geest
Volkomen naar tevredenheid. Er is geen betere in Hoogvliet


T.Verspoor
Het was een mooie uitvaart. De persoon die het begeleidde leefde erg met ons mee.


Rob van Diest
Heb Edwin ervaren als zeer betrouwbaar, meedenkend, adviserend en betrokken. Als familie zijnde hebben we voor Edwin gekozen daar hij 2 1/2 jaar geleden ook de crematie van onze broer verzorgd heeft.


Wilma Kwakkel
Edwin Smid kwam bij mij over als vooral een kalm, vriendelijk en deskundig in deze situatie, persoon. Hij drong niets op maar luisterde, kwam met voorstellen m.b.t. de uitvaart waar je normaliter op dit moment niet bij stil staat. Indien hij dat in woorden het e.e.a niet kon duidelijk maken, toonde hij dat op zijn laptop. Ook wees hij op handelingen die eigenlijk overbodig waren en alleen maar geld kosten.Tijdens de uitvaart was hij er heel alert op dat alles goed verliep en tussendoor bleef hij steeds attent! Ook na de uitvaart heeft hij zijn medeleven betuigd: hij luisterde, gaf raad en benadrukte dat hij nog altijd beschikbaar bleef voor advies en ondersteuning van alle andere zaken die afgewikkeld moeten worden. Kortom een heel fijne begeleiding ervaren!


Hans Schrijner
Wij hebben het contact met Edwin Smid als zeer persoonlijk en plezierig ervaren. Hij reageerde op onze vragen steeds zeer snel, zelfs op zondag. De overledene woonde in Hoogvliet, wij wonen in Amersfoort en de rest van de familie in Groningen waardoor de afstand met de vele files een probleem vormde. Edwin heeft ons enorm goed geholpen om een passende oplossing te vinden. Ondanks de afstand naar Amersfoort is hij persoonlijk bij ons langs gekomen zonder extra kosten en hij heeft het vervoer en de uitvaart in Amersfoort geregeld zonder dat daar heel veel extra kosten aan verbonden waren. Omdat wij nog wel wat speciale wensen hadden hebben wij zijn meedenken en suggesties enorm gewaardeerd. Hij dacht enorm goed mee en heeft ons veel werk uit handen genomen. Ook de duidelijke prijsopgaven en zijn transparante en scherpe prijzen spraken ons zeer aan. Al zijn toezeggingen is hij perfect nagekomen. Hoewel ik normaal eigenlijk nooit een 10 geef als beoordeling omdat ik vind dat iets altijd beter kan, heb ik in dit geval toch een uitzondering gemaakt. Hij heeft al onze verwachtingen ruim overtroffen.


C.P.Zonneveld
een 10 voor alles lijkt me voldoende


Frits Milder
Een 100% mooie en verzorgde uitvaart voor mijn vrouw Gonja. Dit geeft de nabestaande veel rust bij het verwerken van het verlies van je geliefde. Nogmaals DANK Edwin,Marianne en Simone.


Ad van Gils, Hoogvliet-Rt.
Komt zeer professioneel over, maar tegelijkertijd ook heel persoonlijk en zeer betrokken. Alles wordt tot in puntjes verzorgt en geregeld. Heeft een luisterend oor en tevens meedenkend met het hele gebeuren zonder iets op te dringen. Eigenlijk gewoon fantastisch en zeer zeker aan te bevelen.


Fred van der Wolk
helemaal top


P. Gunter
Meedenkend in mogelijkheden en invoelend


ronald oranje
Begrip vol en Geduldig tot het einde.... Ik zou hen zeker aanbevelen bij lotgenoten...


Hennie Verdijsseldonk
Door gewoon een beetje te luisteren naar wat ik te zeggen had kon de uitvaartverzorger een mooi verhaal over mijn moeder vertellen.


Janny van Dijk-Vermeulen
Alles is gegaan zoals het is besproken. Chapeau.


Chantal van Marion
Het is natuurlijk nooit een leuke ervaring als iemand komt te overlijden. Het contact met de Marianne is enorm goed verlopen. We zijn goed geholpen en begeleid in deze moeilijke tijd. De dienst zelf bestond voornamelijk uit persoonlijke verhalen die we hebben verteld aan Marianne en daarvan heeft ze een mooi verhaal gemaakt. De dienst was persoonlijk en heel mooi, alles wat we ons maar konden wensen. Enorm bedankt voor deze periode het heeft een enorme zware periode een stukje minder zwaar gemaakt!


Henk van de Graaf
De persoonlijke begeleiding en de rust waarmee hij dit deed hebben wij als zeer prettig ervaren. Ivm de thuisopbaring kwam hij elke dag langs ter controle en een praatje. Ook werd de hele ceremonie besproken zoals wij het graag wilde. Ook het contact na de crematie was heel fijn! Over de hele periode mochten wij hem bellen als daar behoefte aan hadden om wat voor reden dan ook.


Kevin Koerten
Zeer betrokken en uitermate vriendelijk. Echt heel veel steun aan gehad. Werkt ook zeer geruststellend in deze onzekere tijd. Echt enorm tevreden.


Rinus Dorleijn
Edwin Smid heeft ons heel fijn bijgestaan in deze moeilijke periode. We zijn als familie heel erg te spreken over zijn manier van begeleiden. De uitvaartdienst is een heel mooi afscheid geworden. We willen Edwin zeker aanraden vanwege zijn zo persoonlijke begeleiding.