<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15096

Uitvaartzorg Hoogvliet
Telefoon: 06-38079558
Email: info@uitvaartzorghoogvliet.nl
Website: www.uitvaartzorghoogvliet.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2016


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 41 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Vivienne
Edwin en Simone zijn echt super! Persoonlijk, duidelijk, attent, meedenkend en heel erg betrokken. Net even die dingen extra doen en constant in contact blijven. In een verdrietige tijd kijken we ook terug op het fijne contact en een fijn afscheid zoals we in gedachten hadden.


Petra blom
Als ik hem weer nodig zou hebben dan zeer zeker edwin smit weer


M WIELAARD BENDER


Peter
Bedankt voor de rustige en fijne begeleiding


Y.I. Bosschaart- Kerkum
Keurige en zeer stijlvolle uitvaart welke geheel naar wens is uitgevoerd door UITVAARTZORG HOOGVLIET. Dank aan Dhr. Edwin Smid


Luc zijlmans
Een heel persoonlijke benadering, niet alleen voor de uitvoering van de begrafenis, maar ook naar het welzijn van de betrokkenen bij het toch verdrietig gebeuren van een groot velies.


Yvonne van Zanten
Zeer prettig, persoonlijk contact. Zowel met Edwin als zijn dochter. Prachtige fotopresentatie en andere mooie suggesties door Edwin aangedragen om tot een heel mooi en persoonlijk afscheid te komen. Bedankt!


MH van der Velden
Wij zijn heel goed geholpen door de heer Edwin Smit. De uitvaart was heel mooi ook de toespraak door de heer Smit.


Piet Meijndert
Ze doen heel goed hun werk


joke van der Sluijs-Dullaart
Contact zeer warm en daarbij zeer professioneel


W.A.Weenink
Heel goed en vertrouwd


Ria 't Hart


Marlou de Breejen
Ik had reeds persoonlijk tegen Marianne Visser gezegd,dat alles een 10 zou krijgen.Niets aan te merken!


Marlou de Breejen
Ik had reeds persoonlijk tegen Marianne Visser gezegd,dat alles een 10 zou krijgen.Niets aan te merken!


Wim van Geest
Volkomen naar tevredenheid. Er is geen betere in Hoogvliet


T.Verspoor
Het was een mooie uitvaart. De persoon die het begeleidde leefde erg met ons mee.


Rob van Diest
Heb Edwin ervaren als zeer betrouwbaar, meedenkend, adviserend en betrokken. Als familie zijnde hebben we voor Edwin gekozen daar hij 2 1/2 jaar geleden ook de crematie van onze broer verzorgd heeft.


Wilma Kwakkel
Edwin Smid kwam bij mij over als vooral een kalm, vriendelijk en deskundig in deze situatie, persoon. Hij drong niets op maar luisterde, kwam met voorstellen m.b.t. de uitvaart waar je normaliter op dit moment niet bij stil staat. Indien hij dat in woorden het e.e.a niet kon duidelijk maken, toonde hij dat op zijn laptop. Ook wees hij op handelingen die eigenlijk overbodig waren en alleen maar geld kosten.Tijdens de uitvaart was hij er heel alert op dat alles goed verliep en tussendoor bleef hij steeds attent! Ook na de uitvaart heeft hij zijn medeleven betuigd: hij luisterde, gaf raad en benadrukte dat hij nog altijd beschikbaar bleef voor advies en ondersteuning van alle andere zaken die afgewikkeld moeten worden. Kortom een heel fijne begeleiding ervaren!


Hans Schrijner
Wij hebben het contact met Edwin Smid als zeer persoonlijk en plezierig ervaren. Hij reageerde op onze vragen steeds zeer snel, zelfs op zondag. De overledene woonde in Hoogvliet, wij wonen in Amersfoort en de rest van de familie in Groningen waardoor de afstand met de vele files een probleem vormde. Edwin heeft ons enorm goed geholpen om een passende oplossing te vinden. Ondanks de afstand naar Amersfoort is hij persoonlijk bij ons langs gekomen zonder extra kosten en hij heeft het vervoer en de uitvaart in Amersfoort geregeld zonder dat daar heel veel extra kosten aan verbonden waren. Omdat wij nog wel wat speciale wensen hadden hebben wij zijn meedenken en suggesties enorm gewaardeerd. Hij dacht enorm goed mee en heeft ons veel werk uit handen genomen. Ook de duidelijke prijsopgaven en zijn transparante en scherpe prijzen spraken ons zeer aan. Al zijn toezeggingen is hij perfect nagekomen. Hoewel ik normaal eigenlijk nooit een 10 geef als beoordeling omdat ik vind dat iets altijd beter kan, heb ik in dit geval toch een uitzondering gemaakt. Hij heeft al onze verwachtingen ruim overtroffen.


C.P.Zonneveld
een 10 voor alles lijkt me voldoende


Frits Milder
Een 100% mooie en verzorgde uitvaart voor mijn vrouw Gonja. Dit geeft de nabestaande veel rust bij het verwerken van het verlies van je geliefde. Nogmaals DANK Edwin,Marianne en Simone.


Ad van Gils, Hoogvliet-Rt.
Komt zeer professioneel over, maar tegelijkertijd ook heel persoonlijk en zeer betrokken. Alles wordt tot in puntjes verzorgt en geregeld. Heeft een luisterend oor en tevens meedenkend met het hele gebeuren zonder iets op te dringen. Eigenlijk gewoon fantastisch en zeer zeker aan te bevelen.


Fred van der Wolk
helemaal top