<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15083

Senz Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06-51052564
Email: info@senz.nu
Website: www.senz.nu

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 43 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Petra van Eijmeren
Zeer persoonlijk en betrokken. Daadkrachtig en met humor, daar waar het kon.


Diana de Jong
Marjolein en haar collega's zijn erg betrokken en weten op een hele goede manier de hele uitvaart goed te regelen. Ze laten ons vrij om onze ideeen uit te werken en ondersteunen daar waar het nodig is. De sfeer was erg fijn en we hadden echt het vertrouwen dat zij dit alles tot een prachtige uitvaart zouden brengen.


Cindy Doorduin
Wij hebben Marjolein ervaren als een heel betrokken en lief persoon. Helaas hebben wij in 11 weken tijd mijn moeder als mijn vader moeten verliezen. Marjolein voelde als één van ons en heeft ons perfect begeleid met dit enorme verlies. Wat een bijzonder lief en betrokken persoon


Karina Voois
Marian heeft ons erg goed begeleidt voor het regelen van een mooi afscheid voor onze vader. Veel positieve en mooie reacties gekregen van de mensen om ons heen dat het een mooie persoonlijk afscheid was waar zij zich goed bij voelde. Marian gaf ons een goed gevoel dat we stap voor stap alles konden regelen zonder enige haast. Hierdoor konden wij alles laten bezinken en een keuze maken waardoor het een mooie afscheid is geworden. Ik raad senz zeker aan voor een goed, mooi en persoonlijk afscheid. Waar je wordt gehoord en geholpen. Wij zijn erg tevreden en natuurlijk heel erg bedankt!


Arnold Goudswaard
We hebben als familie Senz Uitvaartbegeleiding uit Maasland benaderd om de uitvaart van onze vader te verzorgen. Vanaf het eerste moment heeft het contact plaats gevonden via Marian Jongenotter. Zij heeft ons alle dagen tot aan de uitvaart fantastisch bij gestaan, en goed geluisterd en onze wensen vertaald naar een prachtige uitvaart die in het Trefpunt in Maasland heeft plaats gevonden. Om tot de keuze van de muziek en het prachtige gedicht te komen heeft Marian ons uitstekend geholpen, en ook het geheel goed verzorgd tijdens de afscheidsdienst in zalencentrum Het Trefpunt te Maasland (een goede locatie). Wat wij als familie zeer waardeerde. In deze Corona tyd (met zijn beperkingen) hebben wij als familie een prachtig en waardig afscheid kunnen nemen van onze geliefde vader.Van de aanwezigen hebben wij hele positieve en warme woorden mogen ontvangen over dit afscheid. Senz uitvaartbegeleiding en mat name Marian Jongenotter bedankt.


Cobien Dekker-van der Burgt
Mijn ervaring met Senz Uitvaartbegeleiding, in de persoon van Annemieke van Loon, is heel positief. De persoonlijke en respectvolle benadering, het meedenken, na het eerste telefoontje heel snel aanwezig en tijdens de dagen voor de uitvaart ook steeds bereikbaar, waren voor mij heel waardevol. Ook na de uitvaart is de begeleiding heel goed. Kortom alleen maar lof!


Bep Wiekeraadt
Na het plotseling overlijden van mijn man komt er veel op je af Marian heeft mij hierbij fijn en professioneel begeleid.Ze dacht met me mee en gaf goed advies. Samen met haar alles kunnen regelen om er een mooi afscheid van te maken. Marian ook namens de familie heel veel dank.


Karin van der Drift
De uitvaart van mijn moedertje is mede dankzij Marjolein Haalmeyer een mooie herinnering geworden. Mede door haar inzet en bijdrage heeft het geleid tot dit mooie resultaat waar ik met een fijn gevoel op terug kan kijken.


Arie Bezemer
De uitvaart, de begeleiding vooraf, tijdens en achteraf zijn door Marian Jongenotter op zeer correcte wijze uitgevoerd. Het inleven in de persoon en de familie hebben wij als zeer prettig ervaren, ondanks verdriet en gemis heeft Marian ons professioneel en menselijk begeleid. TOP dank je wel!


Fam. Timmer
Annemiek heeft ons zeer goed geholpen met de wensen die wij hadden, en kwam ook zelf met voorbeelden van hoe het ook anders zou kunnen. Wij zijn zeer tevreden met het totale plaatje van de afhandeling vanaf het begin tot het einde.


Els Vermoen
Ook wij hadden wij te maken met alle Corona-maatregelen. Hoe mooi om er dan zo'n 'warm' en persoonlijke uitvaart van te maken. Dat is voor de volle 100% gelukt dankzij Senz (Marjolein). Alle medewerking, meedenken, zo betrokken. Zelfs een op het laatst ontdekte fout van onze kant werd snel opgelost. Kortom: zeer blij met de fijne persoonlijke uitvaartbegeleiding.


S. Steen
Stap voor stap werden we prettig begeleid in het organiseren van de uitvaart. En er werd goed geluisterd naar onze persoonlijke inbreng.


M. van der Vliet
We hebben de begeleiding van Marjolein als zeer positief ervaren. Ze heeft goed met ons meegedacht en alle tijd voor ons genomen.


Hélène den Ouden
Ik heb het contact met Marjolein als professioneel maar ook vriendelijk en gemoedelijk ervaren.


Petra Engelaan
Zeer goed en vakkundig begeleid. Geeft goede adviezen waar je wat aan hebt. Het is dankzij Marian een hele mooie uitvaart geworden, ik had het zelf niet zo gekund


Alie Weima
Lieve Marjolein, zoals al vaak gezegd. Het was een bijzondere tijd om iemand te begraven. Maar door jouw inzet is het een prachtig, liefdevol afscheid geworden. Ik kijk er met veel dankbaarheid op terug. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles. Alie Weima


Nelleke Muilwijk
Onder de moeilijke corona omstandigheden, is het een zeer persoonlijk en mooi afscheid geworden. De mogelijkheid van lifestream, waardoor mensen er op afstand toch bij konden zijn, was heel fijn. Marian was er voor ons 24/7. Ze heeft ons heel fijn en persoonlijk begeleid, net zoals bij het afscheid van onze moeder.


Danny Fiere
Marian heeft ondanks het grote verlies er mede voor gezorgd dat het een fantastisch eerbetoon is geworden aan Lisette


chantal cohen
Marian heeft nu voor de tweede keer een uitvaart voor ons begeleid, en het verbaasd me hoe zijn in zo een verdrietige situatie voor de nabestaande toch een lichtpuntje kan zijn. Ik beveel haar zeker aan.


Stanley Panhuyzen
Vanaf de melding van het overlijden aan Marjolein Haalmeijer van Senz en daarna de begeleiding door Marian Jongenotter hebben wij Senz niet anders ervaren dan een betrokken, professionele en flexibele organisatie. Vooral het contact met en de begeleiding door Marian hebben wij als zeer fijn ervaren.


Harry Wiersma
Zeer persoonlijk contact, denkt mee met de wensen van de nabestaanden, en geeft ook nazorg. Wij ik en mijn twee voolwassen dochters zijn zeer tevreden over de uitvaartverzorgster Morjolein Haalmeijer van Senz en bevelen haar zeker bij anderen aan, Harry Wiersma.


P. Boks


Bianca Kluwen-Smit
Marian is een betrokken vrouw. Alles is bespreekbaar en dat maakt het juist zo persoonlijk. Zij heeft de uitvaart van onze moeder 2 1/2 jaar geleden begeleid. Onze vader zei toen: " als ik kom te overlijden dan zou ik heel graag willen dat Marian mijn uitvaart begeleid" Marian heeft zijn laatste wens in vervulling laten gaan en dat waarderen wij erg.


hans mekes


Irma Moekestorm
We waren zeer verrast door de persoonlijke aanpak van Annemieke. Juist voor mijn moeder was dit zo belangrijk, zij is al op hoge leeftijd. Annemieke nam altijd de tijd voor haar om alles nog eens, zo nodig door haar knieën, duidelijk aan haar uit te leggen. Ook kwam ze tussendoor zomaar even bij haar langs om te kijken hoe het met haar ging en ook daarna is zij verschillende keren langsgeweest. Wij voelden direct een klik met haar en konden alles aan haar vragen en zij kwam met goede tips, dat voelde goed en vertrouwd, een echte steunpilaar voor ons! Zij heeft enorm haar best gedaan om het, ondanks alles, een bijzondere, waardige dag te laten worden waar we met een lach en een traan op terug kunnen kijken.


Cynthia Zeegers-Overvoorde
Mijn broer en ik hebben een geweldige begeleiding gehad van Annemieke. zelf na de uitvaart is er nazorg geweest. Heel blij met deze geweldige service


Richard en Sandra
heel erg dankbaar zijn wij voor de fantastische begeleiding die wij van Joke gekregen hebben!


Berend Jan Huiskes
Mevrouw Haalmeijer is een buitengewoon voorkomende hulp tijdens de uitvaart geweest voor ons. Vanaf het eerste moment heeft zij alles voor ons duidelijk gemaakt en er voor gezorgd dat wij geen extra dingen aan ons hoofd hebben gehad. Ook de mensen waar zij mee werkt, zoals de mensen die het lichaam opgemaakt hebben en de kist kwamen halen waren werkelijk zeer correct en respectvol. Alles heeft onze verwachtingen in positieve zin overtroffen. Mevrouw Haalmeijer kortom heeft het wat ons betreft niet beter kunnen doen, van het eerste moment direct na het overlijden, via de ceremonie tot de nazorg.


Marrie Anedda-Hoekveen
Fijne en zeer nette begeleiding, we hadden problemen maar die werden door Senz heel fijn opgelost


tamara godijn
Joke van Senz heeft ervoor gezorgd dat het een heel mooi afscheid was. Ze is een heel warm persoon, die oprecht naar je luistert en mij heel goed aanvoelde. Ze straalt rust uit en gaf ook steun. Ook had zij een heel fijn adres waar we naar toe zijn gegaan voor de rouwbloemen. Ook daar zijn we zo fijn geholpen. De hele uitvaart is tot in de puntjes verzorgd. We hadden al goede ervaringen met Marjolein van Senz, met Joke nog niet maar wat een warme persoonlijkheid.


Ger Dunant
Marian toont betrokkenheid op een plezierige manier. Zonder zichzelf op te dringen geeft zij zeer nuttige adviezen, brengt rust en weet betrokkenen toch te activeren. Ze houdt constant regie en voelt heel goed aan wat wij belangrijk vonden en acteert daar ook op. Wij (dochter en ik) hebben haar ervaren als een heel fijn mens die bovendien zeer deskundig is en heel goed weet dat het niet om haar gaat. Wij zijn Marian dankbaar, het was heel fijn samenwerken!


Marianne Veldt
Vanaf het eerste telefonische contact na het overlijden van mijn moeder t/m de crematie zijn wij als familie geweldig begeleid door Marian Jongenotter. Het was een zeer warm en mooi afscheid.


Nelleke Muilwijk
Marian heeft ons vanaf de eerste dag zeer persoonlijk en betrokken begeleid en gesteund. Ze voelde feilloos aan wat wij nodig hadden. Ze appte zelfs 's avonds een keer, laat het nu maar even los. Morgen ben ik er weer en gaan we weer rustig verder. Dat was zo fijn, we konden alles loslaten. Ze was altijd bereikbaar voor ons. Alles is ook precies zo gegaan, als wij voor ogen hadden. Het is een zeer persoonlijk en prachtig afscheid geworden. Marian voelde de verschillende persoonlijkheden ook heel goed aan en liet iedereen tot zijn recht komen, waardoor het eindresultaat echt van ons allen was. We hebben veel positieve reacties gekregen van mensen die naar de uitvaart zijn geweest. We hopen dat het nog lang duurt, maar als we weer iemand nodig hebben gaan we zeker weer naar Senz, en vragen we naar Marian.


J.M.van Gelderen-Verboom
Wij hebben als gezin een heel goed gevoel na de uitvaart van mijn man, ook de samenwerking met Marian was geweldig, zij gaf ook alle vrijheid aan mijn zus die de ceremonie geleid heeft. Alle lof!!


Hans van der Houven
Alles is prima en tot in de puntjes verzorgd


Van der Ven


Arie van der Ende
Nog voor het overlijden van mijn moeder hebben we bij Senz informatie ingewonnen waarover we op voorhand al zeer tevreden waren. Toen het eenmaal zover was kwam Marian Jongenotter in beeld die op professionele, maar vooral empatische wijze de uitvaart heeft begeleid. Haar hulp m.b.t. het organisatorische deel was van een hoog gehalte; het medeleven richting de nabestaanden al evenzeer. Ook de "nazorg" richting mijn vader en verdere familie was bijzonder. Wij kijken, mede dankzij Senz en Marian in het bijzonder, met een goed gevoel op de uitvaart en alles wat daaraan vooraf is gegaan,terug.


Tjeerd T
Een zeer persoonlijke en prettige wijze van begeleiden waarbij je bijna vergeet dat het een professionele begeleiding betreft, het voelt meer als persoonlijk en adviserend. Meedenkend over de “eigen” wensen en invulling daarvan en niets was teveel of onmogelijk. Adviserend waar nodig, voorstellend waar kan en sturend waar noodzakelijk maar allemaal op een hele natuurlijke en prettige wijze. Complimenten en grote dank voor deze wijze van begeleiding in een verdrietige tijd waarin heel veel geregeld moet worden waarbij er alle ruimte was of werd gemaakt voor eigen wensen en invulling.


Familie Maduro - Groenendaal
Een dankwoord aan Senz uitvaartverzorging, dankzij Marian Jongenotter en haar collega’s is Saskia zo snel als mogelijk overgebracht van Zwolle naar Vlaardingen en uiteindelijk Maassluis. Wij zijn dankbaar voor de liefdevolle verzorging van Saskia, de persoonlijke betrokkenheid bij Maduro, Quincy en Naomi, maar ook de begeleiding van ons in deze moeilijke dagen. Wij bedanken met name Marian voor haar openheid, eerlijkheid en oprechtheid, haar deskundige, maar persoonlijke zorg en begeleiding in de afgelopen dagen.


Elly de Bloois van Tienen. .
Zeer persoonlijk, warm, alternatieven aanbiedend , zeker niet opdringend en open en eerlijk over de kosten en de mogelijkheden. Voelt zeer goed de sfeer en de wensen aan en toont keuzemogelijkheden. Geeft ook passende literatuur om dingen na te kijken waaruit veel erkenning blijkt. Geen begrafenis sfeer maar wel heel persoonlijk wat het aangenaam maakt, bijzonder en emotioneel op een positieve manier. Is logistiek heel goed meedenkend. OOk begeleidend naar oudere bezoekers of mensen die slecht ter been zijn.


E ter Beek
Marian was zeer betrokken en luisterde goed naar ons, ook tussen onze regels door. Ze voelde ons goed aan. Door de aangemaakte groepsapp was iedereen gelijk op de hoogte en werden vragen snel beantwoord. Fijn om iemand als Marian in deze periode als uitvaartverzorger te hebben.


Miriam Kloosterman
Super geregeld, niets op aan te merken. Voldoende persoonlijke aandacht. Goede uitleg en duidelijkheid bij vragen onzerzijds.


Familie van Rij
We zijn enorm dankbaar voor hoe wij begeleid zijn door Joke! Joke steunde ons en gaf goede adviezen, waardoor onze vrouw en moeder het afscheid heeft gekregen wat zij verdiende. Ook de aanwezigen bij de crematieplechtigheid spraken vol lof over de dienst en hoe het verliep.


L. Scholte ter Horst en zoons
Annemieke van Loon weet een professionele ,daadkrachtige houding te koppelen aan een betrokkenheid die niet aangeleerd is en geheel uit haar zelf komt en zeer oprecht is. Zij geeft vertrouwen waar nodig en heeft een uitstekend gevoel voor de wensen en gevoelens van de nabestaanden. Wij hebben het contact met haar -dat mag duidelijk zijn- als heel fijn ervaren.


Sylvia Slager
Ik kon Marjolein al van een eerder overlijden in de familie. Ook dit keer heeft zij ons weer zeer goed begeleid. Naast dat Marjolein heel lief en professioneel is kan zij goed meedenken naar de behoeften van verschillende familieleden.


stouthandel
Marian van Senz Uitvaartbegeleiding. Je was er, elk moment dat we je nodig hadden. Je sprak met zoveel liefde over pa, dat deed ons goed. Je dacht mee, bescheiden en praktisch. Je regelde alles wat er te regelen valt rondom het overlijden van pa. Dank je wel.


M. van Altena
Marjolein Haalmeijer heeft de uitvaart van onze moeder perfect uitgevoerd. Haar persoonlijke benadering, empathische vermogen en flexibiliteit hebben ons erg geholpen, een groot compliment voor haar.


Ciska wijnhorst
Zeer fijne ervaring .zeer professioneel En persoonlijk Marian heeft ons goed begeleid in het proces Groot gezin met vele verschillende wensen en meningen Door haar begeleiding kwamen we er steeds weer uit.zodat het een mooie waardige uitvaart is geworden


C.Verheij de Wit
Mooie uitvaart dank zij de mede werking van Marian Jongeotter.


Jannie Assenberg
Marian, dank je wel voor je betrokkenheid. We hebben dit als een enorme steun ervaren. Jou persoonlijke benadering benadering zorgt ervoor dat de emotioneel zware periode dragelijk wordt


H. Mekenkamp


Melitta
Zeer vriendelijk, meelevend, begrijpend, meedenkend, adviserend, zeer professioneel menselijk ! Bijzonder fijne ervaring


Monique Vriens
Marian heeft ons vanaf het eerste contact zeer goed begeleid. Zij heeft met ons meegedacht en zonder opdringerig te worden voor ons passende ideeën aangedragen. Marian is voor iedereen, van oma tot de achterkleinkinderen, zeer attent geweest. Het gehele uitvaartproces is naar volle tevredenheid verlopen.


Sven Faber, Desny Vos
Wij waren al bekend bij deze uitvaartverzorgster en hebben hier altijd zeer positieve ervaringen mee gehad.


Yvonne van der Weijden
De betrokkenheid van de dames zijn zeer warm en respectvol. Mijn zoon en de zussen van mijn man hebben dit ook geuit.


Tineke vd berg vermeer
Onze ervaring met Joke Grootscholte is zeer goed. We zijn door haar uitstekend begeleid . Wevonden haar inbreng een aanvulling aan onze wensen


Jack den Haan
Marian, je bent een topper. Het voelde heel vertrouwd. Ik ken je natuurlijk maar half via Edith, maar je hebt het gevoel gegeven alsof je ons(m`n zus en m`n moeder en mij) al jaren kent. Chapeau. Groetjes jack


Daphne van hoorn
Nadat marian jongenotter in juni 2018 de uitvaart voor mijn pleegvader heeft begeleid was ik zeer tevreden over haar manier van werken, toen mijn pleegmoeder afgelopen 17 januari 2019 plotseling overleed was de keuze dan ook niet moeilijk en heb ik direct gekozen om marian te bellen, zodat ik weer het afscheid kreeg wat mijn pleegmoeder had verdiend. Een vrouw, zo betrokken en zo meelevend, beter kun je niet wensen in zulke moeilijke tijden.


Willem van Dullemen
de uitvaart werd op de ochtend na het overlijden reeds volledig geregeld. de crematie vond op uitdrukkelijk verzoek, zoon over uit HongKong, drie dagen na overlijden plaats. de uitvaart werd in zeer besloten kring gehouden (25 personen) in een zeer ontspannen sfeer. ook de kleinkinderen werden op perfecte wijze in de ceremonie betrokken. alle door mij en mijn dochter aangedragen wensen werden volledig gehonoreerd. alle aanwezigen hebben na afloop mij en mijn kinderen gecomplimenteerd met deze uitvaart. het was in een woord perfect en wij kijken met voldoening terug op onze keuze voor Senz.


WA van Leerdam /Kolenbrander
Marianne was in deze moeilijke tijd een troost voor ons. We vonden het fijn dat zij bij ons was.


R.M. Weerdesteijn-van Dam.
Marjolein Haalmeijer is pro actief, een prettige persoonlijkheid en doet alles om je wensen voor elkaar te krijgen. We hebben als gezin heel goed met haar samengewerkt en het resultaat is om met warme gevoelens aan terug te denken.


Toos Duivesteijn Maassluis
Marjolijn heeft ons met veel respect en erg empathisch begeleid in de moeilijkste periode tot nu toe in ons leven. Was doortastend en erg behulpzaam. zocht belangrijke zaken voor ons uit. En gaf goede adviezen en tips. Dit maakte dat wij een waardig, indrukwekkend en warm afscheid aan ons kind konden geven waarin voor de vele Collega's, vrienden, kennissen en familie ook voldoende ruimte was om afscheid te nemen.


M. van Gerven


A. Meerman- Mosterd
Vriendeljk, meedenkend, behulpzaam.


Bert de Groot
Uitvaartbegeleiding Senz heeft ons vanaf het begin tot het eind prima begeleid. Marian heeft zich dit met heel veel goed gevoel en begrip deze uitvaart verzorgt. met name Marian verdient alle lof. ik kan Senz van harte aanbevelen aan andere.


Kees Vreugdenhil
Zeer goed verlopen naar aller tevredenheid


H. Eisberg - van de Bovenkamp
het voelde als een warme deken, de begeleiding van Joke


John van der Meer


Veronica de Valk- de Jager
Marian Jongenotter heeft de uitvaart van mijn moeder begeleidt. Ik ben Marian zeer dankbaar hoe zij dit heeft gedaan. Precies hoe ik het voor ogen had. Klein en intiem. Dankjewel voor je oprechtheid, warmte en nazorg, Marian!


Arie Eijgenraam
Heel persoonlijke begeleiding, zeer compleet pakket voorzieningen, altijd bereikbaar voor vragen en direct antwoord, kortom perfecte uitvaartverzorging!


C. Warbout
Zeer aardig en begripvol. Met liefde voor het vak. Alles naar wens verlopen en goed meegedacht


Bart Makkinga
We waren zeer te spreken over het werk en de persoonlijke begeleiding door Marjolein Haalmeijer, ze is zeer begripvol, meedenkend en oprecht meelevend.


Afra en Angela van der Togt
Wij kunnen Senz uitvaartbegeleiding van harte aanbevelen. Van begin tot eind een topteam.


j.v.d.Meij
Buiten gewoon goed ,was zeerdruk in de kerk circa 450 personen en alles liep op wieltjes. Ze waren aanwezig met begeleiding met 3 personen,ook tot en met terug in de kerk. Geweldig ook de afhandeling financien was perfect.


ten Kate
Zeer vriendelijk echter niet tevreden over de prijs en wat u daarvoor heeft hoeven doen!


J.W. van Es
Wij zijn op en zeer waardige en betrokken manier begeleid. Niets dan lof.


Jan Siebesma
Het persoonlijke contact tussen Mw. Siebesma en Marjolein Haalmeijer vóór het overlijden heeft er ook aan bijgedragen dat de uitvaart een zeer passende en persoonlijke gebeurtenis is geworden. Dat is niet alleen zo door ons (nabestaanden), maar zeker ook door veel andere aanwezigen zo ervaren. Het was zeer passend, echt Ottie, zoals veel aanwezigen die haar kenden ons spontaan vertelden. Sorry, als er geen aanmerkingen zijn, wordt de waardering erg hoog. Ik realiseer mij dat, maar ik heb geen keus.


Ronny van der Made van AAlst
Marian heeft ons vanaf het eerste telefoontje dat mijn man was overleden ZEER goed begeleid, gaf prima handvaten zodat we gedoseerd alle voorbereidingen konden oppakken. Niets was haar te veel we konden over alles overleggen dit zorgde ervoor dat we de uitvaart tot een zeer persoonlijk iets konden maken. Zijn zeer tevreden over Marian . Ze is een warm mens. Ik zou haar zeker aan bevelen als dit aan mij gevraagd word.


Trudy van Aalst
Na het overlijden van mijn moeder hebben een fijn contact gehad met Marian van Senz Uitvaartbegeleiding. Marian heeft zeer goed geholpen met alles en ons goede tips gegeven. Daar door is alles goed verlopen en hadden wij ook een rustig gevoel. De werkwijze van Senz spreekt ons zeer aan. Hartelijk dank voor de goede begeleiding.


Daphne van hoorn
Bij de uitvaart van mijn vader begeleid door marian jongenotter, van Senz uitvaartbegeleiding. Doordat mijn moeder met spoed opgenomen was op een gesloten afdeling voor dementie heb ik alle keuzes samen met mijn vriend moeten maken, de hulp die wij daarbij kregen van marian was zo ontzettend goed, weet niet wat ik zonder haar had moeten doen. De dienst was heel mooi en precies zoals de bedoeling was. Maar de hulp ging verder dan de dag van de uitvaart alleen, tot op de dag van vandaag ontvang ik met grote regelmaat een berichtje met de vraag hoe het met mijn moeder en mij gaat, dat vind ik heel bijzonder. Ik zou Senz uitvaart dan ook zeker aanraden bij iedereen die ik ken. Alle lof voor Marian Jongenotter!!!


J de Vos Van Vliet
Wij hebben een goed afscheid van mijn man kunnen nemen ,door dat wij een uitstekende begeleiding hebben gehad van een een vrouw met het hart op de goede plaats. Haar naam is Marian Jongenotter. Bedankt voor alles .


Fam de Bruin
Uitvaartbegeleider is een beroep. Maar in het geval van Marjolein van Senz is het een gave. De wijze waarop zij alles heeft geregeld was bijzonder professioneel, warm en betrokken. Haar deskundigheid uitte zich in het observeren, overwegen, alles bespreekbaar maken en daarnaast eerbied en respect. Wat voor ons van groot belang is geweest, de wijze waarop Marjolein ons heeft gestuurd. Ze heeft ons als familie de juiste richting gegeven. Het was een prachtig afscheid van mijn vrouw, onze moeder en oma waar de familie met een warm gevoel op terug kan kijken.


Mw TEJ Chung-Lavrijssen
Zeer prettig persoon, doortastend, invoelend, gestructureerd en praktisch


Bianca Bruggeling
Marjolein heeft ons fantastisch geholpen. Meegedacht en goede suggesties gegeven. De uitvaart hadden we al eerder grondig besproken maar als het zover is komt er toch nog van alles op je af. Marjolein (en stagiaire Mathilde) hebben ons toen er ook stap voor stap doorheen geloodst, wat heeft geresulteerd in precies wat we wilden. Een prachtige persoonlijke ceremonie!


familie Kester
Joke was zeer betrokken en meedenkend


Marcel Van Veldhoven
Bij het eerste telefoon gespek had ik gelijk een goed gevoel. Toen Marjolein Haalmeijer langs Kwam werd mijn gevoel bevestigd. De zorg voor onze moeder en het personlijk gespek met onze moeder gaf ons een gevoel dat Marjolein De wensen van ons kon uitvoeren . Wij mijn zus en ik Zijn zeer tespeken over Marjolein Haalmeijer


Elly Mosterd-Stigter
Annemieke heeft de uitvaart perfect verzorgd en was een grote steun voor ons. Ze heeft haar werk uitstekend, maar met name met veel liefde en toewijding gedaan.


j.van der Does
meelevend maar toch zakelijk


Marco Schoneveld
Zeer prettige en persoonlijke begeleiding. Stond werkelijk dag en nacht voor ons klaar. Antwoorde snel op vragen. Dacht heel goed mee en was een steun en toeverlaat in deze droevige tijd. Niets dan lof!


Fam van Straten
Wij zijn vakkundig en vriendelijk geholpen door Marjolein van uitvaartbegeleiding Senz. De rust en vriendelijkheid heeft ons zeer goed geholpen om de uitvaart tot een mooi afscheid te maken.


Fam. van Houdt
De familie heeft het contact met Marjan als zeer warm, betrokken, meelevend en professioneel ervaren. De uitvaart zelf heeft aan al onze persoonlijke verwachtingen voldaan. Complimenten en onze dank zijn zeer groot!


Fam. Bezemer
Warme en persoonlijke begeleiding.


Jolanda
Ik heb het contact met Marjolein als heel fijn ervaren. Ze was lief, begripvol en had snel door wat wij wel en niet wilden.


Wim Noordhoek
Marian Jongenotter heeft mijn zus en ik zeer warm en persoonlijk bijgestaan na het overlijden van onze moeder. E.e.a resulteerde in een uitvaart die wij wensten. Zeer veel respect voor de wijze waarop zij samen met ons vorm en steun gaf gedurende het proces: meedenkend, meegaand, warm, integer, in control en communicatief zeer vaardig. Bedankt Marian, beter kon niet!


Ellen Paauwe
Het was in deze moeilijke tijd heel fijn hoe wij door de periode van alles regelen begeleid zijn door Marjolein Haalmeijer van Senz. Ook de nazorg van Marjolein aan onze moeder is top!


Tineke van den Ende
Correct en heel erg betrokken; gaf veel ruimte voor eigen inbreng; heel bijzonder


Esmeralda Lelieveld
Ik vond het heel bijzonder dat Joke ons heeft begeleid. Het was fijn om haar in ons midden te hebben.


Matthijs Oomen
Onze moeder had de wens om een onderneming met alleen vrouwen kiezen. Dit i.c.m het kennen van de eigenaresse heeft ons deze keuze doen maken. Dit is een goede gebleken.


j.stoel


Familie Buitelaar
We hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren; professioneel en tegelijk ook erg warm. Het is fijn om in zo'n moeilijke tijd te weten dat de organisatie van de uitvaart in goede handen is.


Mw. van C.
Marjolein zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Zij geeft advies, heeft overzicht, regelt alles perfect en dit alles in overleg. Zij handelt met respect voor de overledene en heeft oog voor en geeft aandacht aan, de mens die achterblijft. Marjolein is heel professioneel, echt een vakvrouw. Namens de nabestaanden hartelijk dank.


P.M. van Walsum-Streijl
Heeft ons heel goed bijgestaan met het maken van keuzes van o.a.uitzoeken van kist, begrafenis locatie, opmaak rouwkaart, advertentie, enz. enz zodat wij een goed gevoel hebben overgehouden hoe alles verlopen is. De begeleiding hebben wij als heel persoonlijk ervaren.


Bas Dubel
Wij hebben het als familie vooral als heel fijn ervaren dat er heel veel (persoonlijk) kontakt is geweest met Marian. Niets was haar teveel, een huisbezoek, telefoontje, e-mailtje, een berichtje. Ook werden wij continue op de hoogte gehouden, kregen wij een terugkoppeling van alle acties die waren uitgezet. Ook heeft Marian ons bijgestaan bij moeilijke zaken zoals een het maken van een toespraak en wat verder te doen. Zij heeft ons hierbij zeer goed bij geholpen en handvatten gegeven wat ons veel rust heeft gegeven. Marian, nogmaals bedankt voor de goede zorg.


Robin Lagraauw
De afgelopen 14 jaar ben ik werkzaam geweest in de uitvaart en daardoor zeer kritisch en gedetaileerd wat uitvaarten betreft.Hierdoor heb ik gekozen voor Marian Jongenotter van Senz uitvaartbegeleiding. Een vakvrouw die weet wanneer ze op de voorgrond moet treden of juist naar de achtergrond gaat, ze voelt dit feilloos aan.Het dagelijkse contact was zeer prettig, evenals het stapsgewijs naar de uitvaart toe werken. Door haar liefdevolle omgang naar mijn overleden vader en de begeleiding hebben wij ook echt het gevoel dat we alles gedaan hebben wat mogelijk was. Een lieve uitvaartverzorger die van aanpakken weet! We zijn Marian hiervoor zeer erkentelijk!


Anita Schipper-Valkenburg
We zijn keurig begeleid door Annemieke van Loon, en zouden haar en Senz Uitvaartbegeleiding zeer zeker aanraden bij andere mensen. Er is goed geluisterd naar ons en meegedacht met hoe de uitvaart er uit moest gaan zien. Wij zijn zeer tevreden en kijken hier met een goed gevoel op terug.


Karin van Vliet-Groen
Zeer meelevende en meedenkende uitvaartonderneemster. Het was heel fijn om op haar terug te vallen


Paulien Verboon
Sensz, met name Marian Jongenotter, heeft ons na het overlijden van onze zus op een heel fijne en deskundige wijze begeleid. Wij zijn haar zeer dankbaar voor.


A.Morin Jr
Zeer warme en fijne samenwerking met Annemieke .


Michiel Engelberts
We zijn door Senz op een zeer fijne en liefdevolle manier begeleid. Al voor het overlijden van mijn moeder, net nadat bekend was dat ze ongeneeslijk ziek was en dat het een kort ziekbed zou worden, is er contact geweest met Senz. Dat was moeilijk maar we konden alles bespreken en hebben op deze manier een eigen invulling aan alles kunnen geven. Mijn moeder heeft voor de gehele uitvaart kunnen bepalen wat haar wensen waren. We kunnen ook terugkijken op een uitvaart met veel herkenning in mijn moeder. Dank voor de fijne begeleiding dat zoveel meer voor ons is geweest dan alleen het regelen van de zaken.


T.C. Ruijfrok
Fijne persoonlijke begeleiding.


Jos Noordzij
Marjolein heeft ons zeer kundig en op een zeer prettige manier door deze lastige periode geleid. Ze is deskundig, empatisch en geeft goede adviezen. De communicatie verliep zeer soepel. Ik zou Senz zeer zeker aanbevelen bij anderen.


M. van Meurs
Via familie zijn we bij Marian Jongenotter gekomen. Zij heeft voor een heel mooi afscheid gezorgd en was op een gepaste manier betrokken.


Adrie Stougje
Wij hebben helaas al 3 ervaringen met Senz maar zowel Marian als Marjolein zijn toppers, die wij bij een ieder aan zullen bevelen!! Dank jullie wel.


Helene van Putten
Op 6 december '17 heb ik je gebeld om de uitvaart van mijn man te regelen. Mijn dochter kwam 2 jaar geleden uit school en vertelde dat jij een informatieles had gegeven en was erg enthousiast over je Marjolein! Vanaf het moment dat je binnenstapte heb je ons heel erg goed begeleidt, alles wat mogelijk en je dacht echt met ons mee. Al snel had je door wat wij nodig hadden in deze moeilijke en drukke week. Wat wij erg fijn vonden was jouw doortastendheid en hoe secuur je was in het regelen van alles. Het heeft veel onrust bij ons weggenomen. Elke dag had je even oog en oor voor ons en tot het laatst stond je voor ons klaar. Ontzettend bedankt voor alles!


J. Veenstra
We hebben het als zeer posisitief ervaren, vooral de rust die zei uitstraalde!


Familie de Klerk
Senz heeft ons vanaf het eerste tot en met het laatste moment heel prettig door deze bewogen tijd heen geleid. Meelevend, begripvol, flexibel en deskundig zijn enkele steekwoorden die bij ons opkomen als we aan de dienstverlening van Senz denken. Senz is professioneel en warm tegelijk. Wij zullen deze organisatie zeker aanraden.


Mevrouw W.A.H.M. Schonenberg-Mons
Marjolein Haalmeijer heeft ons in deze verdrietige tijd zeer goed begeleid. Ze gaf duidelijk aan wat er allemaal mogelijk was en was er steeds op uit onze wensen zo goed mogelijk te realiseren. Door haar inzet mochten we een herdenkingsboom op de begraafplaats planten. Hulde!


F.A.Schalij
Zeer betrokken en liefdevolle begeleiding


Elize Molendijk
Door Marian werd een hele moeilijke tijd een stuk draaglijker. Doordat zij met ons meedacht en op al onze vragen een goed antwoord had hebben wij mijn vader een mooi afscheid kunnen geven. Marian is zowel professioneel als betrokken en meelevend. Een zeer mooi mens en goed in haar werk.