Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15083

Senz Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06-51052564
Email: info@senz.nu
Website: www.senz.nu

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 46 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Sylvia Slager
Ik kon Marjolein al van een eerder overlijden in de familie. Ook dit keer heeft zij ons weer zeer goed begeleid. Naast dat Marjolein heel lief en professioneel is kan zij goed meedenken naar de behoeften van verschillende familieleden.


stouthandel
Marian van Senz Uitvaartbegeleiding. Je was er, elk moment dat we je nodig hadden. Je sprak met zoveel liefde over pa, dat deed ons goed. Je dacht mee, bescheiden en praktisch. Je regelde alles wat er te regelen valt rondom het overlijden van pa. Dank je wel.


M. van Altena
Marjolein Haalmeijer heeft de uitvaart van onze moeder perfect uitgevoerd. Haar persoonlijke benadering, empathische vermogen en flexibiliteit hebben ons erg geholpen, een groot compliment voor haar.


Ciska wijnhorst
Zeer fijne ervaring .zeer professioneel En persoonlijk Marian heeft ons goed begeleid in het proces Groot gezin met vele verschillende wensen en meningen Door haar begeleiding kwamen we er steeds weer uit.zodat het een mooie waardige uitvaart is geworden


C.Verheij de Wit
Mooie uitvaart dank zij de mede werking van Marian Jongeotter.


Jannie Assenberg
Marian, dank je wel voor je betrokkenheid. We hebben dit als een enorme steun ervaren. Jou persoonlijke benadering benadering zorgt ervoor dat de emotioneel zware periode dragelijk wordt


H. Mekenkamp


Melitta
Zeer vriendelijk, meelevend, begrijpend, meedenkend, adviserend, zeer professioneel menselijk ! Bijzonder fijne ervaring


Monique Vriens
Marian heeft ons vanaf het eerste contact zeer goed begeleid. Zij heeft met ons meegedacht en zonder opdringerig te worden voor ons passende ideeën aangedragen. Marian is voor iedereen, van oma tot de achterkleinkinderen, zeer attent geweest. Het gehele uitvaartproces is naar volle tevredenheid verlopen.


Sven Faber, Desny Vos
Wij waren al bekend bij deze uitvaartverzorgster en hebben hier altijd zeer positieve ervaringen mee gehad.


Yvonne van der Weijden
De betrokkenheid van de dames zijn zeer warm en respectvol. Mijn zoon en de zussen van mijn man hebben dit ook geuit.


Tineke vd berg vermeer
Onze ervaring met Joke Grootscholte is zeer goed. We zijn door haar uitstekend begeleid . Wevonden haar inbreng een aanvulling aan onze wensen


Jack den Haan
Marian, je bent een topper. Het voelde heel vertrouwd. Ik ken je natuurlijk maar half via Edith, maar je hebt het gevoel gegeven alsof je ons(m`n zus en m`n moeder en mij) al jaren kent. Chapeau. Groetjes jack


Daphne van hoorn
Nadat marian jongenotter in juni 2018 de uitvaart voor mijn pleegvader heeft begeleid was ik zeer tevreden over haar manier van werken, toen mijn pleegmoeder afgelopen 17 januari 2019 plotseling overleed was de keuze dan ook niet moeilijk en heb ik direct gekozen om marian te bellen, zodat ik weer het afscheid kreeg wat mijn pleegmoeder had verdiend. Een vrouw, zo betrokken en zo meelevend, beter kun je niet wensen in zulke moeilijke tijden.


Willem van Dullemen
de uitvaart werd op de ochtend na het overlijden reeds volledig geregeld. de crematie vond op uitdrukkelijk verzoek, zoon over uit HongKong, drie dagen na overlijden plaats. de uitvaart werd in zeer besloten kring gehouden (25 personen) in een zeer ontspannen sfeer. ook de kleinkinderen werden op perfecte wijze in de ceremonie betrokken. alle door mij en mijn dochter aangedragen wensen werden volledig gehonoreerd. alle aanwezigen hebben na afloop mij en mijn kinderen gecomplimenteerd met deze uitvaart. het was in een woord perfect en wij kijken met voldoening terug op onze keuze voor Senz.


WA van Leerdam /Kolenbrander
Marianne was in deze moeilijke tijd een troost voor ons. We vonden het fijn dat zij bij ons was.


R.M. Weerdesteijn-van Dam.
Marjolein Haalmeijer is pro actief, een prettige persoonlijkheid en doet alles om je wensen voor elkaar te krijgen. We hebben als gezin heel goed met haar samengewerkt en het resultaat is om met warme gevoelens aan terug te denken.


Toos Duivesteijn Maassluis
Marjolijn heeft ons met veel respect en erg empathisch begeleid in de moeilijkste periode tot nu toe in ons leven. Was doortastend en erg behulpzaam. zocht belangrijke zaken voor ons uit. En gaf goede adviezen en tips. Dit maakte dat wij een waardig, indrukwekkend en warm afscheid aan ons kind konden geven waarin voor de vele Collega's, vrienden, kennissen en familie ook voldoende ruimte was om afscheid te nemen.


M. van Gerven


A. Meerman- Mosterd
Vriendeljk, meedenkend, behulpzaam.


Bert de Groot
Uitvaartbegeleiding Senz heeft ons vanaf het begin tot het eind prima begeleid. Marian heeft zich dit met heel veel goed gevoel en begrip deze uitvaart verzorgt. met name Marian verdient alle lof. ik kan Senz van harte aanbevelen aan andere.


Kees Vreugdenhil
Zeer goed verlopen naar aller tevredenheid


H. Eisberg - van de Bovenkamp
het voelde als een warme deken, de begeleiding van Joke


John van der Meer


Veronica de Valk- de Jager
Marian Jongenotter heeft de uitvaart van mijn moeder begeleidt. Ik ben Marian zeer dankbaar hoe zij dit heeft gedaan. Precies hoe ik het voor ogen had. Klein en intiem. Dankjewel voor je oprechtheid, warmte en nazorg, Marian!


Arie Eijgenraam
Heel persoonlijke begeleiding, zeer compleet pakket voorzieningen, altijd bereikbaar voor vragen en direct antwoord, kortom perfecte uitvaartverzorging!


C. Warbout
Zeer aardig en begripvol. Met liefde voor het vak. Alles naar wens verlopen en goed meegedacht


Bart Makkinga
We waren zeer te spreken over het werk en de persoonlijke begeleiding door Marjolein Haalmeijer, ze is zeer begripvol, meedenkend en oprecht meelevend.


Afra en Angela van der Togt
Wij kunnen Senz uitvaartbegeleiding van harte aanbevelen. Van begin tot eind een topteam.


j.v.d.Meij
Buiten gewoon goed ,was zeerdruk in de kerk circa 450 personen en alles liep op wieltjes. Ze waren aanwezig met begeleiding met 3 personen,ook tot en met terug in de kerk. Geweldig ook de afhandeling financien was perfect.


ten Kate
Zeer vriendelijk echter niet tevreden over de prijs en wat u daarvoor heeft hoeven doen!


J.W. van Es
Wij zijn op en zeer waardige en betrokken manier begeleid. Niets dan lof.


Jan Siebesma
Het persoonlijke contact tussen Mw. Siebesma en Marjolein Haalmeijer vóór het overlijden heeft er ook aan bijgedragen dat de uitvaart een zeer passende en persoonlijke gebeurtenis is geworden. Dat is niet alleen zo door ons (nabestaanden), maar zeker ook door veel andere aanwezigen zo ervaren. Het was zeer passend, echt Ottie, zoals veel aanwezigen die haar kenden ons spontaan vertelden. Sorry, als er geen aanmerkingen zijn, wordt de waardering erg hoog. Ik realiseer mij dat, maar ik heb geen keus.


Ronny van der Made van AAlst
Marian heeft ons vanaf het eerste telefoontje dat mijn man was overleden ZEER goed begeleid, gaf prima handvaten zodat we gedoseerd alle voorbereidingen konden oppakken. Niets was haar te veel we konden over alles overleggen dit zorgde ervoor dat we de uitvaart tot een zeer persoonlijk iets konden maken. Zijn zeer tevreden over Marian . Ze is een warm mens. Ik zou haar zeker aan bevelen als dit aan mij gevraagd word.


Trudy van Aalst
Na het overlijden van mijn moeder hebben een fijn contact gehad met Marian van Senz Uitvaartbegeleiding. Marian heeft zeer goed geholpen met alles en ons goede tips gegeven. Daar door is alles goed verlopen en hadden wij ook een rustig gevoel. De werkwijze van Senz spreekt ons zeer aan. Hartelijk dank voor de goede begeleiding.


J de Vos Van Vliet
Wij hebben een goed afscheid van mijn man kunnen nemen ,door dat wij een uitstekende begeleiding hebben gehad van een een vrouw met het hart op de goede plaats. Haar naam is Marian Jongenotter. Bedankt voor alles .


Fam de Bruin
Uitvaartbegeleider is een beroep. Maar in het geval van Marjolein van Senz is het een gave. De wijze waarop zij alles heeft geregeld was bijzonder professioneel, warm en betrokken. Haar deskundigheid uitte zich in het observeren, overwegen, alles bespreekbaar maken en daarnaast eerbied en respect. Wat voor ons van groot belang is geweest, de wijze waarop Marjolein ons heeft gestuurd. Ze heeft ons als familie de juiste richting gegeven. Het was een prachtig afscheid van mijn vrouw, onze moeder en oma waar de familie met een warm gevoel op terug kan kijken.