Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15083

Senz Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06-51052564
Email: info@senz.nu
Website: www.senz.nu

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 146 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


Recensies:

Toos Duivesteijn Maassluis
Marjolijn heeft ons met veel respect en erg empathisch begeleid in de moeilijkste periode tot nu toe in ons leven. Was doortastend en erg behulpzaam. zocht belangrijke zaken voor ons uit. En gaf goede adviezen en tips. Dit maakte dat wij een waardig, indrukwekkend en warm afscheid aan ons kind konden geven waarin voor de vele Collega's, vrienden, kennissen en familie ook voldoende ruimte was om afscheid te nemen.


M. van Gerven


A. Meerman- Mosterd
Vriendeljk, meedenkend, behulpzaam.


Bert de Groot
Uitvaartbegeleiding Senz heeft ons vanaf het begin tot het eind prima begeleid. Marian heeft zich dit met heel veel goed gevoel en begrip deze uitvaart verzorgt. met name Marian verdient alle lof. ik kan Senz van harte aanbevelen aan andere.


Kees Vreugdenhil
Zeer goed verlopen naar aller tevredenheid


H. Eisberg - van de Bovenkamp
het voelde als een warme deken, de begeleiding van Joke


John van der Meer


Veronica de Valk- de Jager
Marian Jongenotter heeft de uitvaart van mijn moeder begeleidt. Ik ben Marian zeer dankbaar hoe zij dit heeft gedaan. Precies hoe ik het voor ogen had. Klein en intiem. Dankjewel voor je oprechtheid, warmte en nazorg, Marian!


Arie Eijgenraam
Heel persoonlijke begeleiding, zeer compleet pakket voorzieningen, altijd bereikbaar voor vragen en direct antwoord, kortom perfecte uitvaartverzorging!


C. Warbout
Zeer aardig en begripvol. Met liefde voor het vak. Alles naar wens verlopen en goed meegedacht


Bart Makkinga
We waren zeer te spreken over het werk en de persoonlijke begeleiding door Marjolein Haalmeijer, ze is zeer begripvol, meedenkend en oprecht meelevend.


Afra en Angela van der Togt
Wij kunnen Senz uitvaartbegeleiding van harte aanbevelen. Van begin tot eind een topteam.


j.v.d.Meij
Buiten gewoon goed ,was zeerdruk in de kerk circa 450 personen en alles liep op wieltjes. Ze waren aanwezig met begeleiding met 3 personen,ook tot en met terug in de kerk. Geweldig ook de afhandeling financien was perfect.


ten Kate
Zeer vriendelijk echter niet tevreden over de prijs en wat u daarvoor heeft hoeven doen!


J.W. van Es
Wij zijn op en zeer waardige en betrokken manier begeleid. Niets dan lof.


Jan Siebesma
Het persoonlijke contact tussen Mw. Siebesma en Marjolein Haalmeijer vóór het overlijden heeft er ook aan bijgedragen dat de uitvaart een zeer passende en persoonlijke gebeurtenis is geworden. Dat is niet alleen zo door ons (nabestaanden), maar zeker ook door veel andere aanwezigen zo ervaren. Het was zeer passend, echt Ottie, zoals veel aanwezigen die haar kenden ons spontaan vertelden. Sorry, als er geen aanmerkingen zijn, wordt de waardering erg hoog. Ik realiseer mij dat, maar ik heb geen keus.


Ronny van der Made van AAlst
Marian heeft ons vanaf het eerste telefoontje dat mijn man was overleden ZEER goed begeleid, gaf prima handvaten zodat we gedoseerd alle voorbereidingen konden oppakken. Niets was haar te veel we konden over alles overleggen dit zorgde ervoor dat we de uitvaart tot een zeer persoonlijk iets konden maken. Zijn zeer tevreden over Marian . Ze is een warm mens. Ik zou haar zeker aan bevelen als dit aan mij gevraagd word.


Trudy van Aalst
Na het overlijden van mijn moeder hebben een fijn contact gehad met Marian van Senz Uitvaartbegeleiding. Marian heeft zeer goed geholpen met alles en ons goede tips gegeven. Daar door is alles goed verlopen en hadden wij ook een rustig gevoel. De werkwijze van Senz spreekt ons zeer aan. Hartelijk dank voor de goede begeleiding.


Daphne van hoorn
Bij de uitvaart van mijn vader begeleid door marian jongenotter, van Senz uitvaartbegeleiding. Doordat mijn moeder met spoed opgenomen was op een gesloten afdeling voor dementie heb ik alle keuzes samen met mijn vriend moeten maken, de hulp die wij daarbij kregen van marian was zo ontzettend goed, weet niet wat ik zonder haar had moeten doen. De dienst was heel mooi en precies zoals de bedoeling was. Maar de hulp ging verder dan de dag van de uitvaart alleen, tot op de dag van vandaag ontvang ik met grote regelmaat een berichtje met de vraag hoe het met mijn moeder en mij gaat, dat vind ik heel bijzonder. Ik zou Senz uitvaart dan ook zeker aanraden bij iedereen die ik ken. Alle lof voor Marian Jongenotter!!!


J de Vos Van Vliet
Wij hebben een goed afscheid van mijn man kunnen nemen ,door dat wij een uitstekende begeleiding hebben gehad van een een vrouw met het hart op de goede plaats. Haar naam is Marian Jongenotter. Bedankt voor alles .


Fam de Bruin
Uitvaartbegeleider is een beroep. Maar in het geval van Marjolein van Senz is het een gave. De wijze waarop zij alles heeft geregeld was bijzonder professioneel, warm en betrokken. Haar deskundigheid uitte zich in het observeren, overwegen, alles bespreekbaar maken en daarnaast eerbied en respect. Wat voor ons van groot belang is geweest, de wijze waarop Marjolein ons heeft gestuurd. Ze heeft ons als familie de juiste richting gegeven. Het was een prachtig afscheid van mijn vrouw, onze moeder en oma waar de familie met een warm gevoel op terug kan kijken.


Mw TEJ Chung-Lavrijssen
Zeer prettig persoon, doortastend, invoelend, gestructureerd en praktisch


Bianca Bruggeling
Marjolein heeft ons fantastisch geholpen. Meegedacht en goede suggesties gegeven. De uitvaart hadden we al eerder grondig besproken maar als het zover is komt er toch nog van alles op je af. Marjolein (en stagiaire Mathilde) hebben ons toen er ook stap voor stap doorheen geloodst, wat heeft geresulteerd in precies wat we wilden. Een prachtige persoonlijke ceremonie!


familie Kester
Joke was zeer betrokken en meedenkend


Marcel Van Veldhoven
Bij het eerste telefoon gespek had ik gelijk een goed gevoel. Toen Marjolein Haalmeijer langs Kwam werd mijn gevoel bevestigd. De zorg voor onze moeder en het personlijk gespek met onze moeder gaf ons een gevoel dat Marjolein De wensen van ons kon uitvoeren . Wij mijn zus en ik Zijn zeer tespeken over Marjolein Haalmeijer


Elly Mosterd-Stigter
Annemieke heeft de uitvaart perfect verzorgd en was een grote steun voor ons. Ze heeft haar werk uitstekend, maar met name met veel liefde en toewijding gedaan.


j.van der Does
meelevend maar toch zakelijk


Marco Schoneveld
Zeer prettige en persoonlijke begeleiding. Stond werkelijk dag en nacht voor ons klaar. Antwoorde snel op vragen. Dacht heel goed mee en was een steun en toeverlaat in deze droevige tijd. Niets dan lof!


Fam van Straten
Wij zijn vakkundig en vriendelijk geholpen door Marjolein van uitvaartbegeleiding Senz. De rust en vriendelijkheid heeft ons zeer goed geholpen om de uitvaart tot een mooi afscheid te maken.


Fam. van Houdt
De familie heeft het contact met Marjan als zeer warm, betrokken, meelevend en professioneel ervaren. De uitvaart zelf heeft aan al onze persoonlijke verwachtingen voldaan. Complimenten en onze dank zijn zeer groot!


Fam. Bezemer
Warme en persoonlijke begeleiding.


Jolanda
Ik heb het contact met Marjolein als heel fijn ervaren. Ze was lief, begripvol en had snel door wat wij wel en niet wilden.


Wim Noordhoek
Marian Jongenotter heeft mijn zus en ik zeer warm en persoonlijk bijgestaan na het overlijden van onze moeder. E.e.a resulteerde in een uitvaart die wij wensten. Zeer veel respect voor de wijze waarop zij samen met ons vorm en steun gaf gedurende het proces: meedenkend, meegaand, warm, integer, in control en communicatief zeer vaardig. Bedankt Marian, beter kon niet!


Ellen Paauwe
Het was in deze moeilijke tijd heel fijn hoe wij door de periode van alles regelen begeleid zijn door Marjolein Haalmeijer van Senz. Ook de nazorg van Marjolein aan onze moeder is top!


Tineke van den Ende
Correct en heel erg betrokken; gaf veel ruimte voor eigen inbreng; heel bijzonder


Esmeralda Lelieveld
Ik vond het heel bijzonder dat Joke ons heeft begeleid. Het was fijn om haar in ons midden te hebben.


Matthijs Oomen
Onze moeder had de wens om een onderneming met alleen vrouwen kiezen. Dit i.c.m het kennen van de eigenaresse heeft ons deze keuze doen maken. Dit is een goede gebleken.


j.stoel


Familie Buitelaar
We hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren; professioneel en tegelijk ook erg warm. Het is fijn om in zo'n moeilijke tijd te weten dat de organisatie van de uitvaart in goede handen is.


Mw. van C.
Marjolein zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Zij geeft advies, heeft overzicht, regelt alles perfect en dit alles in overleg. Zij handelt met respect voor de overledene en heeft oog voor en geeft aandacht aan, de mens die achterblijft. Marjolein is heel professioneel, echt een vakvrouw. Namens de nabestaanden hartelijk dank.


P.M. van Walsum-Streijl
Heeft ons heel goed bijgestaan met het maken van keuzes van o.a.uitzoeken van kist, begrafenis locatie, opmaak rouwkaart, advertentie, enz. enz zodat wij een goed gevoel hebben overgehouden hoe alles verlopen is. De begeleiding hebben wij als heel persoonlijk ervaren.


Bas Dubel
Wij hebben het als familie vooral als heel fijn ervaren dat er heel veel (persoonlijk) kontakt is geweest met Marian. Niets was haar teveel, een huisbezoek, telefoontje, e-mailtje, een berichtje. Ook werden wij continue op de hoogte gehouden, kregen wij een terugkoppeling van alle acties die waren uitgezet. Ook heeft Marian ons bijgestaan bij moeilijke zaken zoals een het maken van een toespraak en wat verder te doen. Zij heeft ons hierbij zeer goed bij geholpen en handvatten gegeven wat ons veel rust heeft gegeven. Marian, nogmaals bedankt voor de goede zorg.


Robin Lagraauw
De afgelopen 14 jaar ben ik werkzaam geweest in de uitvaart en daardoor zeer kritisch en gedetaileerd wat uitvaarten betreft.Hierdoor heb ik gekozen voor Marian Jongenotter van Senz uitvaartbegeleiding. Een vakvrouw die weet wanneer ze op de voorgrond moet treden of juist naar de achtergrond gaat, ze voelt dit feilloos aan.Het dagelijkse contact was zeer prettig, evenals het stapsgewijs naar de uitvaart toe werken. Door haar liefdevolle omgang naar mijn overleden vader en de begeleiding hebben wij ook echt het gevoel dat we alles gedaan hebben wat mogelijk was. Een lieve uitvaartverzorger die van aanpakken weet! We zijn Marian hiervoor zeer erkentelijk!


Anita Schipper-Valkenburg
We zijn keurig begeleid door Annemieke van Loon, en zouden haar en Senz Uitvaartbegeleiding zeer zeker aanraden bij andere mensen. Er is goed geluisterd naar ons en meegedacht met hoe de uitvaart er uit moest gaan zien. Wij zijn zeer tevreden en kijken hier met een goed gevoel op terug.


Karin van Vliet-Groen
Zeer meelevende en meedenkende uitvaartonderneemster. Het was heel fijn om op haar terug te vallen


Paulien Verboon
Sensz, met name Marian Jongenotter, heeft ons na het overlijden van onze zus op een heel fijne en deskundige wijze begeleid. Wij zijn haar zeer dankbaar voor.


A.Morin Jr
Zeer warme en fijne samenwerking met Annemieke .


Michiel Engelberts
We zijn door Senz op een zeer fijne en liefdevolle manier begeleid. Al voor het overlijden van mijn moeder, net nadat bekend was dat ze ongeneeslijk ziek was en dat het een kort ziekbed zou worden, is er contact geweest met Senz. Dat was moeilijk maar we konden alles bespreken en hebben op deze manier een eigen invulling aan alles kunnen geven. Mijn moeder heeft voor de gehele uitvaart kunnen bepalen wat haar wensen waren. We kunnen ook terugkijken op een uitvaart met veel herkenning in mijn moeder. Dank voor de fijne begeleiding dat zoveel meer voor ons is geweest dan alleen het regelen van de zaken.


T.C. Ruijfrok
Fijne persoonlijke begeleiding.


Jos Noordzij
Marjolein heeft ons zeer kundig en op een zeer prettige manier door deze lastige periode geleid. Ze is deskundig, empatisch en geeft goede adviezen. De communicatie verliep zeer soepel. Ik zou Senz zeer zeker aanbevelen bij anderen.


M. van Meurs
Via familie zijn we bij Marian Jongenotter gekomen. Zij heeft voor een heel mooi afscheid gezorgd en was op een gepaste manier betrokken.


Adrie Stougje
Wij hebben helaas al 3 ervaringen met Senz maar zowel Marian als Marjolein zijn toppers, die wij bij een ieder aan zullen bevelen!! Dank jullie wel.


Helene van Putten
Op 6 december '17 heb ik je gebeld om de uitvaart van mijn man te regelen. Mijn dochter kwam 2 jaar geleden uit school en vertelde dat jij een informatieles had gegeven en was erg enthousiast over je Marjolein! Vanaf het moment dat je binnenstapte heb je ons heel erg goed begeleidt, alles wat mogelijk en je dacht echt met ons mee. Al snel had je door wat wij nodig hadden in deze moeilijke en drukke week. Wat wij erg fijn vonden was jouw doortastendheid en hoe secuur je was in het regelen van alles. Het heeft veel onrust bij ons weggenomen. Elke dag had je even oog en oor voor ons en tot het laatst stond je voor ons klaar. Ontzettend bedankt voor alles!


J. Veenstra
We hebben het als zeer posisitief ervaren, vooral de rust die zei uitstraalde!


Familie de Klerk
Senz heeft ons vanaf het eerste tot en met het laatste moment heel prettig door deze bewogen tijd heen geleid. Meelevend, begripvol, flexibel en deskundig zijn enkele steekwoorden die bij ons opkomen als we aan de dienstverlening van Senz denken. Senz is professioneel en warm tegelijk. Wij zullen deze organisatie zeker aanraden.


Mevrouw W.A.H.M. Schonenberg-Mons
Marjolein Haalmeijer heeft ons in deze verdrietige tijd zeer goed begeleid. Ze gaf duidelijk aan wat er allemaal mogelijk was en was er steeds op uit onze wensen zo goed mogelijk te realiseren. Door haar inzet mochten we een herdenkingsboom op de begraafplaats planten. Hulde!


Carina Westerhof - de Gier
Ik kan niet anders dan tienen geven, omdat het eenvoudigweg allemaal uitstekend was. We voelden ons enorm gedragen na het overlijden van onze moeder. Er was rust en ruimte om met elkaar te groeien naar een heel persoonlijke uitvaart. We zijn dan ook erg dankbaar voor de liefdevolle wijze waarop we begeleid zijn.


F.A.Schalij
Zeer betrokken en liefdevolle begeleiding


Adri Korpershoek
Marjolein Haalmeijer is een betrokken en warme persoonlijkheid, die op elke gewenst tijdstip aanwezig kon zijn om onze wensen en te nemen hobbels door te nemen om er mee aan de slag te gaan. Alles was prima voor elkaar, wij zijn als gezin zeer tevreden. Zouden wij iets moeten noemen als verbeterpunt, dan is het het aangeleverde drukwerk waar regelmatig fouten in zaten die altijd wel in no-time opgelost konden worden.


Elize Molendijk
Door Marian werd een hele moeilijke tijd een stuk draaglijker. Doordat zij met ons meedacht en op al onze vragen een goed antwoord had hebben wij mijn vader een mooi afscheid kunnen geven. Marian is zowel professioneel als betrokken en meelevend. Een zeer mooi mens en goed in haar werk.


Marianne Pols
Marjolein (en haar team) zijn zeer toegewijd. Vanaf het begin tot heden zijn wij zeer goed begeleid. Marjolein straalt rust uit, weet je op je gemak te stellen en heeft een heel ersoonlijke benadering. Kortom, niets anders dan lof!


Anneke Diepenhorst
Marian Jongenotteris een sympatieke, empatische vrouw die zaken duidelijk uitlegt, geduldig is en verhelderend. Met af en toe een vleugje humor. Zij is kundig en heeft alles prima georganiseerd, precies zoals wij het voor ogen hadden. Wat ze zegt doet ze. Ik beveel je haar van harte aan in een zo'n intense periode.


Janus ten Berg
Mijn vrouw en ik hebben eerder een uitvaart meegemaakt welke door Corinne Stoffels werd geregeld. Daardoor was het een dringende wens van mijn vrouw dat Corinne ook haar uitvaart zou organiseren.


Janus ten Berg
Mijn vrouw en ik hebben eerder een uitvaart meegemaakt welke door Corinne Stoffels werd geregeld. Daardoor was het een dringende wens van mijn vrouw dat Corinne ook haar uitvaart zou organiseren.


Danielle (op website graag anoniem)
Heb bewondering voor de begeleiding, een begrafenis die ouders moeten regelen voor hun kind terwijl deze gescheiden zijn en nieuwe partners ook its willen is er bemiddeling nodig. Deze was professioneel, in verbinding, afgestemd en op maat. Dank


Wessel Ros
Reeds voor het overlijden heeft Marian Jongenotter een paar gesprekken met Francien gehad. Franciens sterf-wens maakte er, tezamen met haar eigen regie over de begrafenis, een unieke en complexe samenwerking van. Marian heeft zich buitengewoon vakkundig opgesteld, door enerzijds goed naar Francien te luisteren en anderzijds de wensen van de nabestaanden niet uit het oog te verliezen. Deze soms ogenschijnlijke tegenstelling(en) heeft Marian op een geweldige wijze samengebracht. Bovendien heeft Marian -naast alle aanwezige wensen- enkele eigen voorstellen ingebracht, die het afscheid extra bijzonder hebben gemaakt. Marian, door jouw persoonlijke aanpak en professionaliteit, timing, inzet en een bijzonder warme persoonlijkheid, hebben mijn kinderen, kleinkinderen en ik een fantastische herinnering aan het afscheid van Francien. Chapeau!! Hartelijk bedankt!


Astrid Boudesteijn
Marjolein had op de juiste momenten net de goede tip om samen tot een zeer persoonlijke uitvaart te komen. Vooral het gesprek vooraf aan het overlijden, hebben wij als zeer prettig ervaren, ook omdat wij daardoor nog diverse handvaten met de overledene hebben kunnen bespreken.


Peter de Groot
We zijn zeer tevreden over de prettige en persoonlijke begeleiding van Annemieke van Loon. Alles is geheel naar wens verlopen.


Nellie van Hemert
Het contact met Annemieke van Loon, uitvaartbegeleidster bij Senz heeft ons als familie veel steun gegeven bij alles wat geregeld moest worden. Onze eerste ervaring met deze uitvaartonderneming is dan ook alleen maar positief te noemen. Annemieke, bedankt voor je warmte en betrokkenheid.


peter en petra voogt
warm en persoonlijk contact. alles geregeld in goed (zeer goed) onderling overleg. neemt beslissingen daar waar het moet en ondersteund op andere momenten. Zeker door de persoonlijke begeleiding van Marjolein hebben wij een goed gevoel gehad bij de hele afwikkeling van het begin tot het eind en ook daarna.


Ingrid Ohlsen
Het is een hele persoonlijke uitvaart geworden, zeker dankzij het warme contact van Annemieke en de welkome tips en suggesties. Een hele waardevolle steun in deze lastige tijd.


Bianca Kluwen (dochter)
Wij zijn heel erg tevreden over Marian Jongenotter. Zij heeft ons op een prettige en ontspannen manier begeleid in alles wat er geregeld moest worden. Ze heeft ons alles in ons eigen tempo laten kiezen en heeft waar nodig goede adviezen en tips gegeven. De begeleiding voor en tijdens de crematie was heel goed. Ook vonden wij het zeer attent en betrokken dat zij enkele weken na de crematie belde om te vragen hoe het met ons ging. Dit werd door ons allemaal zeer gewaardeerd!


Simone Zeelenberg
Wat zijn wij dankbaar met de begeleiding en liefdevolle zorg van Marjolein. Wij als jonge ouders nergens verstand van, maar door de begeleiding van Marjolein is de uitvaart heel persoonlijk en mooi geworden. Niks was teveel gevraagd en overal werd aan gedacht. Zelfs na de uitvaart is het contact erg fijn. Dankjewel lieve Marjolein


Spreen
Alles kan en niks moet en je wordt als mens geholpen en geen vraag is teveel. Ook als je een vraag hebt krijg je zeer snel een reactie. Ook wordt je niks opgedrongen in de moeilijke situatie en alles is vrijblijvend.


Ingrid Poels
Wij hebben het contact met Marjolein Haalmeijer als zeer prettig ervaren. Ze heeft alles in goede banen weten te leiden en we kijken dan ook met een heel goed gevoel terug op deze tijd.


Barri Kemp
Wij waren zeer tevreden over de uitvaart, geheel naar de wens van de overledene.


E M Bol Roodbol
Ik heb wederom gekozen voor Senz Uitvaartbegeleiding, omdat vorig jaar de uitvaart van mijn moeder naar volle tevredenheid is verlopen. Door omstandigheden was de uitvaartbegeleidster van toen helaas niet beschikbaar, maar haar vervangster deed niet voor haar onder. ik ben dan ook zeer tevreden.


S Kleinjan den Haan
Sonja heeft ons geweldig geholpen. Ze voelde precies onze wens aan.


Ria Barendse
In het voortraject meedenken met de persoon die gaat overlijden. De wens om in een lijkwade opgebaard en gecremeerd te worden is uitgevoerd zoals de overledene zelf had aangegeven. Dit hebben wij als familie heel erg gewaardeerd. Een warme begeleiding van de familie, oprechte belangstelling voor alle leden van het gezin.


Harry Mol
De keuze voor Senz was op aanbeveling. Wij waren erg tevreden over de hulp en begeleiding door Marian Jongenotter.


j leeuwenkamp


E P Visser van Roon
Het plezierige persoonlijke contact was niet alleen voor mij , maar voor de hele familie een geweldige steun tijdens de moeilijke en drukke dagen. Een hele fijne ervaring en een waardevol afscheid.


Susan VlielanderVroon
Onze persoonlijke uitvaartbegeleider Marjolein is een bijzonder betrokken persoon die oog voor details heeft zonder daarbij ons voorbij te lopen. Ook haar collega Marjan die ons tevens bijstond in moeilijke momenten is dat.We zijn erg blij als Fam dat wij voor deze persoonlijke onderneming hebben gekozen. Uiterst vriendelijk en vakkundig.


Albert van Leeuwen
De begeleiding als zeer prettig ervaren. Goede ondersteuning, goede ideeŽn, veel inleving en heel veel ruimte voor eigen ideeŽn en wensen. Daardoor is het een mooie en persoonlijke uitvaart geworden waarop wij als nabestaanden met een goed gevoel op terug kijken.


william van den ende
was heel persoonlijk, geduldig en dacht goed mee. heel prettig


Arine Euser de Vos
Bij het plotselinge overlijden van onze moeder zijn wij betrokken en respectvol begeleid door Marian. Samen met haar hebben we er het persoonlijke en warme afscheid van kunnen maken wat onze moeder verdiende. Marjolein en Marian zijn beide betrokken, warme en vakkundige mensen die je prettig begeleiden met respect voor persoonlijke wensen. En dit houdt niet op na de uitvaart. Familie de Vos


Jeanine van Hemert
Dankzij de begeleiding vanuit Senz hebben wij een zeer persoonlijke invulling aan de uitvaart kunnen geven. Dit was voor ons heel belangrijk en hier werd goed gehoor aan gegeven. Daarnaast zijn we meermaals verrast met kleine blijken van meelevendheid, waardoor we in dankbaarheid terug kijken op deze droevige periode.


M Muijser Adriaens


Willem Prins en Jeanette Prins
Wij hebben Marjolein ervaren als een attente, warme en vakkundige vrouw. Ze heeft ons stap voor stap goed begeleid zodat wij op een persoonlijke wijze afscheid hebben kunnen nemen en we op de dag zelf nergens aan hoefden te denken. Ook waarderen wij de aandacht voor de nazorg en de afwikkeling na de crematie.


Susan Finke


Hennie Vlasblom Groenheide
Lieve Marian, wij willen je bedanken voor je fijne begeleiding, je inzet, en ook je luisterend oor. Namens: Jan en Michele Frans en Hennie Rick en Linda Jens en Danee.


cor booister
alles ging in goede harmonie en er straalde rust van uit.Wat een warmte bij ons plotselinge verdriet. Bedankt voor de professionele hartelijke en liefdevolle begeleiding.wij zijn goed ondersteund door marian daar ben ik haar heel erg dankbaar voor .het was lachen en huilen maar we hebben het goed gedaan .ik ben trots op mnkinderen en marian heel erg bedankt.begeleiding is optimaal en met veel warmte en hartelijkheid in een woord topFijn, informeel contact, precies wat wij wilden.Gewoon super!Hartelijke, warme begeleiding van fa. Senz met name van Sonja ClosingMarian, wat ben je een ongelofelijk mooi mens en wat was je er voor ons om te helpen er een zeer mooi en persoonlijk afscheid van te maken. Dit alles op een rustige en een bij ons passende manier ,stapje voor stapje werd het ingevuld tot iets moois. Dank je wel hiervoor ,liefs Angela Chantal Yannick en JamieDe uitvaart ondernemer Marianne Jongenotter was in afstemming naar onze behoefte bij ons op bezoek, niet dagelijks dat was voor ons echt te veel geweest. De keren dat we haar vroegen kwam het haar altijd goed uit, compliment ! Ze was betrokken, meedenkend en behulpzaam, een prettig contact.Marian Jongenotter van Senz heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd en begeleid. Door goed te luisteren, mee te denken, uit handen te nemen en aandacht voor alles te hebben, is de week van de uitvaart een bijzondere en mooie week geworden, waaraan alleen goede herinneringen blijven. Bedankt!Buitengewone begeleiding en persoonlijke aandacht.een zeer vriendelijke en zeer fijne vrouw die onze persoonlijkheid erg op prijs gesteld heeftwarm, meevoelend en begrijpendDe voorbereiding van de uitvaart en de uitvoering ervan hebben we als zeer persoonlijk ,warm en betrokken ervaren, maar daarnaast ook als zeer professioneel. Geen moeite was Marjolein teveel. Ze dacht goed mee en we hadden een zeer prettig contact.Hennie van Herk v.d. Heuvel: Ik heb heel veel persoonlijke steun gekregen (en krijg deze nog steeds) van Marjolein en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Theo Goeman (mede namens de broers/zussen): Wij hebben enorme bewondering voor de wijze waarop onze schoonzus is (en nog steeds wordt) bijgestaan. In twee woorden: uitmuntend en warm!Wij zijn zeer tevreden voor de persoonlijke aandacht die aan ons is gegeven door Marjolein vn Senz. Goede ontzorging en verzorging van het gehele proces! Super tevreden!Wij hebben de begeleiding als heel fijn ervaren. Niets was te veel en alles is verlopen zoals wij graag wilde. Ook degene die de uitvaart begeleiden was super. We hebben een hele grote familie, maar alles liep op rolletjes, er werd heel goed geleid door de uitvaartbegeleidster. In een woord geweldig. 9ondanks dat het een verdrietige gebeurtenis is heeft een ieder het van groot tot klein als heel fijn ervaren.Heel betrokken en geduldig. Alles is in overleg en een relaxte sfeer verlopen en op een heel waardige wijze uitgevoerd.Prettige persoonlijkheid en oog voor de kinderen. Luistert goed naar de wensen en komt zelf met hele goeie suggesties. Straalt rust uit ondanks haar drukke agenda. Krijgt veel voor elkaar en kan snel schakelen. Kortom, heel fijn om de uitvaart door haar te laten regelen.Lieve marian jij hebt de uitvaart van onze (schoon)vader met heel veel warmte, respect en inlevensvermogen verzorgd. Voor alle dierbare bedacht jij iets speciaals. We hebben heel veel steun aan jou gehad.Je hebt alles keurig geregeld en je bent zeker een aanrader voor iedereen. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles. Familie VerheulHet contact met Marian Jongenotter is heel plezierig verlopen. Ongedwongen, vriendelijk, een luisterend oor, stond ons gedurende de dagen na het overlijden tot de uitvaart van mijn moeder elke dag bij en ook de nazorg was voortreffelijk. Wij zijn dan ook heel positief over Senz Uitvaartbegeleiding. Els en Henk Bol.Ze was zeer betrokken bij de familie en ook zeer duidelijk over wat we moesten doen en wist de gesprekken de goede kant op te leidenZeer betrokken en inlevende uitvaartondernemer, die goed luistert naar de wensen en alleen desgevraagd advies geeft of bijstuurt,of indien verloop van de uitvaart hierdoor verbetert. De organisatie verliep perfect, zowel voorafgaand aan de uitvaart, als op de dag van de uitvaart zelf. We zijn blij de keuze voor Senz te hebben gemaakt en de fantastische dienstverlening te hebben kunnen ervaren.Persoonlijke n, prima begeleiding. Zeer professioneel, maar ook invoelend. Perfect geregeldEen uitvaart moeten regelen maak je liever niet mee, maar als je het dan toch meemaakt, dan graag op deze manier. Wij zijn vanaf moment van overlijden tot ruim na de uitvaart uitstekend begeleid en werden aan de hand meegenomen door het proces heen. Hierdoor hebben wij het afscheid en de uitvaart van mijn vader als heel bijzonder ervaren. Nogmaals bedankt!Bijzonder mooie crematie, goed contact geweest, prima begeleiding. Aan te bevelen.Nog een jong uitvaartbegeleidingsbedrijf met een betrokken, ambitieuze eigenaar. Goede adviezen, Perfecte begeleiding. Accurate afhandeling na de uitvaart. Veel lof voor Senz UitvaartbegeleidingWij hebben door de fantastische begeleiding van Marjolein een mooie respectvolle uitvaart van onze moeder en oma gehad waar we met een warm gevoel op terug kijken!Marian heeft het uitstekend gedaan! Ze kwam direct na het telefoontje - ondanks dat het kerst was - en heeft ons gedurende de dagen tot de uitvaart fantastisch begeleid. Ze was attent en persoonlijk, ze dacht op een plezierige manier mee en kwam met goede voorstellen. Ze had oog voor detail. Ook financieel dacht ze mee om de kosten in de hand te houden. Tijdens de uitvaart was ze samen met haar collega op een bescheiden manier aanwezig en ze zorgde ervoor dat alles soepel en waardig verliep. Ook na afloop, een aantal weken later, kwam ze nog eens langs met een bloemetje. We vonden haar professioneel, betrokken en persoonlijk en we bevelen haar van harte aan!Senz is een uitvaartonderneming met de menselijke touch. Goede begeleiding, altijd bereikbaar voor vragen, helpt bij de uitvaart ook met het aandragen van ideeŽn. Tijdens de uitvaart is ze wel aanwezig maar je hebt niet het idee dat ze er is. Alles is vlekkeloos verlopen. Zowel op de uitvaart van mijn vader als op die van mijn schoonvader. Erg fijn persoonlijk contact en de rust die er wordt uitgestraald waardeer ik enorm.Prettig contact gehad.Alles is naar wens verlopen!Arry de Bruijn. Senz Uitvaartbegeleiding heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd. Het is een erg persoonlijke en mooie uitvaart geworden die geheel heeft voldaan aan datgene wat ik voor ogen had. Ik ben erg blij met de professionele, maar zeker ook persoonlijke en betrokken aanpak van Senz!


De keuze voor Senz Uitvaartbegeleiding kwam toevallig tot stand, maar ik had geen betere kunnen treffen: Marjolein is een warme vrouw, die heel betrokken is, goede ideeen heeft en net die stapjes meer zet, waardoor het afscheid van mijn man precies zo geworden is als ik voor ogen had. Samen met haar collega Corinne heeft ze mij enorm gesteund in de dagen voor de uitvaart; ze zorgde dat ondanks alle voorbereidingenen drukte ik ook voldoende tijd nam voor mijn gezin en mijzelf. Het was een grote uitvaart, maar door de professionaliteit van Marjolein verliep op de dag van het afscheid alles volgens plan. Ik kan haar van harte aanbevelen.Wij hebben Marjolein ervaren als een warme, rustige, zeer betrokken vrouw die ruimte gaf om alle voorstellen, vanuit de betrokkenen, te onderzoeken en vervolgens te realiseren. Marjolein werkte, samen met ons, vanuit het hart. Wanneer wij terugdenken aan deze periode voelen wij, ook haar liefde, om ons heen.