Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15083

Senz Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06-51052564
Email: info@senz.nu
Website: www.senz.nu

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 43 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


J.M.van Gelderen-Verboom
Wij hebben als gezin een heel goed gevoel na de uitvaart van mijn man, ook de samenwerking met Marian was geweldig, zij gaf ook alle vrijheid aan mijn zus die de ceremonie geleid heeft. Alle lof!!


Hans van der Houven
Alles is prima en tot in de puntjes verzorgd


Van der Ven


Arie van der Ende
Nog voor het overlijden van mijn moeder hebben we bij Senz informatie ingewonnen waarover we op voorhand al zeer tevreden waren. Toen het eenmaal zover was kwam Marian Jongenotter in beeld die op professionele, maar vooral empatische wijze de uitvaart heeft begeleid. Haar hulp m.b.t. het organisatorische deel was van een hoog gehalte; het medeleven richting de nabestaanden al evenzeer. Ook de "nazorg" richting mijn vader en verdere familie was bijzonder. Wij kijken, mede dankzij Senz en Marian in het bijzonder, met een goed gevoel op de uitvaart en alles wat daaraan vooraf is gegaan,terug.


Tjeerd T
Een zeer persoonlijke en prettige wijze van begeleiden waarbij je bijna vergeet dat het een professionele begeleiding betreft, het voelt meer als persoonlijk en adviserend. Meedenkend over de “eigen” wensen en invulling daarvan en niets was teveel of onmogelijk. Adviserend waar nodig, voorstellend waar kan en sturend waar noodzakelijk maar allemaal op een hele natuurlijke en prettige wijze. Complimenten en grote dank voor deze wijze van begeleiding in een verdrietige tijd waarin heel veel geregeld moet worden waarbij er alle ruimte was of werd gemaakt voor eigen wensen en invulling.


Familie Maduro - Groenendaal
Een dankwoord aan Senz uitvaartverzorging, dankzij Marian Jongenotter en haar collega’s is Saskia zo snel als mogelijk overgebracht van Zwolle naar Vlaardingen en uiteindelijk Maassluis. Wij zijn dankbaar voor de liefdevolle verzorging van Saskia, de persoonlijke betrokkenheid bij Maduro, Quincy en Naomi, maar ook de begeleiding van ons in deze moeilijke dagen. Wij bedanken met name Marian voor haar openheid, eerlijkheid en oprechtheid, haar deskundige, maar persoonlijke zorg en begeleiding in de afgelopen dagen.


Elly de Bloois van Tienen. .
Zeer persoonlijk, warm, alternatieven aanbiedend , zeker niet opdringend en open en eerlijk over de kosten en de mogelijkheden. Voelt zeer goed de sfeer en de wensen aan en toont keuzemogelijkheden. Geeft ook passende literatuur om dingen na te kijken waaruit veel erkenning blijkt. Geen begrafenis sfeer maar wel heel persoonlijk wat het aangenaam maakt, bijzonder en emotioneel op een positieve manier. Is logistiek heel goed meedenkend. OOk begeleidend naar oudere bezoekers of mensen die slecht ter been zijn.


E ter Beek
Marian was zeer betrokken en luisterde goed naar ons, ook tussen onze regels door. Ze voelde ons goed aan. Door de aangemaakte groepsapp was iedereen gelijk op de hoogte en werden vragen snel beantwoord. Fijn om iemand als Marian in deze periode als uitvaartverzorger te hebben.


Miriam Kloosterman
Super geregeld, niets op aan te merken. Voldoende persoonlijke aandacht. Goede uitleg en duidelijkheid bij vragen onzerzijds.


Familie van Rij
We zijn enorm dankbaar voor hoe wij begeleid zijn door Joke! Joke steunde ons en gaf goede adviezen, waardoor onze vrouw en moeder het afscheid heeft gekregen wat zij verdiende. Ook de aanwezigen bij de crematieplechtigheid spraken vol lof over de dienst en hoe het verliep.


L. Scholte ter Horst en zoons
Annemieke van Loon weet een professionele ,daadkrachtige houding te koppelen aan een betrokkenheid die niet aangeleerd is en geheel uit haar zelf komt en zeer oprecht is. Zij geeft vertrouwen waar nodig en heeft een uitstekend gevoel voor de wensen en gevoelens van de nabestaanden. Wij hebben het contact met haar -dat mag duidelijk zijn- als heel fijn ervaren.


Sylvia Slager
Ik kon Marjolein al van een eerder overlijden in de familie. Ook dit keer heeft zij ons weer zeer goed begeleid. Naast dat Marjolein heel lief en professioneel is kan zij goed meedenken naar de behoeften van verschillende familieleden.


stouthandel
Marian van Senz Uitvaartbegeleiding. Je was er, elk moment dat we je nodig hadden. Je sprak met zoveel liefde over pa, dat deed ons goed. Je dacht mee, bescheiden en praktisch. Je regelde alles wat er te regelen valt rondom het overlijden van pa. Dank je wel.


M. van Altena
Marjolein Haalmeijer heeft de uitvaart van onze moeder perfect uitgevoerd. Haar persoonlijke benadering, empathische vermogen en flexibiliteit hebben ons erg geholpen, een groot compliment voor haar.


Ciska wijnhorst
Zeer fijne ervaring .zeer professioneel En persoonlijk Marian heeft ons goed begeleid in het proces Groot gezin met vele verschillende wensen en meningen Door haar begeleiding kwamen we er steeds weer uit.zodat het een mooie waardige uitvaart is geworden


C.Verheij de Wit
Mooie uitvaart dank zij de mede werking van Marian Jongeotter.


Jannie Assenberg
Marian, dank je wel voor je betrokkenheid. We hebben dit als een enorme steun ervaren. Jou persoonlijke benadering benadering zorgt ervoor dat de emotioneel zware periode dragelijk wordt


H. Mekenkamp


Melitta
Zeer vriendelijk, meelevend, begrijpend, meedenkend, adviserend, zeer professioneel menselijk ! Bijzonder fijne ervaring


Monique Vriens
Marian heeft ons vanaf het eerste contact zeer goed begeleid. Zij heeft met ons meegedacht en zonder opdringerig te worden voor ons passende ideeën aangedragen. Marian is voor iedereen, van oma tot de achterkleinkinderen, zeer attent geweest. Het gehele uitvaartproces is naar volle tevredenheid verlopen.


Sven Faber, Desny Vos
Wij waren al bekend bij deze uitvaartverzorgster en hebben hier altijd zeer positieve ervaringen mee gehad.


Yvonne van der Weijden
De betrokkenheid van de dames zijn zeer warm en respectvol. Mijn zoon en de zussen van mijn man hebben dit ook geuit.


Tineke vd berg vermeer
Onze ervaring met Joke Grootscholte is zeer goed. We zijn door haar uitstekend begeleid . Wevonden haar inbreng een aanvulling aan onze wensen


Jack den Haan
Marian, je bent een topper. Het voelde heel vertrouwd. Ik ken je natuurlijk maar half via Edith, maar je hebt het gevoel gegeven alsof je ons(m`n zus en m`n moeder en mij) al jaren kent. Chapeau. Groetjes jack


Daphne van hoorn
Nadat marian jongenotter in juni 2018 de uitvaart voor mijn pleegvader heeft begeleid was ik zeer tevreden over haar manier van werken, toen mijn pleegmoeder afgelopen 17 januari 2019 plotseling overleed was de keuze dan ook niet moeilijk en heb ik direct gekozen om marian te bellen, zodat ik weer het afscheid kreeg wat mijn pleegmoeder had verdiend. Een vrouw, zo betrokken en zo meelevend, beter kun je niet wensen in zulke moeilijke tijden.


Willem van Dullemen
de uitvaart werd op de ochtend na het overlijden reeds volledig geregeld. de crematie vond op uitdrukkelijk verzoek, zoon over uit HongKong, drie dagen na overlijden plaats. de uitvaart werd in zeer besloten kring gehouden (25 personen) in een zeer ontspannen sfeer. ook de kleinkinderen werden op perfecte wijze in de ceremonie betrokken. alle door mij en mijn dochter aangedragen wensen werden volledig gehonoreerd. alle aanwezigen hebben na afloop mij en mijn kinderen gecomplimenteerd met deze uitvaart. het was in een woord perfect en wij kijken met voldoening terug op onze keuze voor Senz.