<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15083

Senz Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06-51052564
Email: info@senz.nu
Website: www.senz.nu

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 1 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Pea Heijdra 
Wij voelden ons zeer gehoord, en er was profesionele advies en begeleiding.


Tonnie van Dijk 
Snelle aktie ( voor zover mogelijk) na melding overlijden en de wens de overledenen thuis op te baren. Ik was blij met de niet te formele benadering. Dit geldt ook voor de mensen die de overledene verzorgen en opbaren. Allemaal luchtig en de nabestaanden worden overal bij betrokken. De uitvaartbegeleidster stelt je op je gemak en het zou iemand uit de kennissenkring kunnen zijn, zonder dat het een sfeer geeft van oude jongens krentenbrood. Dat heb ik zeer op prijs gesteld.


Ruud van Riet 
Heeft de werkzaamheden zeer goed uitgevoerd en alles is verder vlot en naar verwachting verlopen.


Marène de Vlaming 
Van begin tot het eind zeer goed en persoonlijk begeleid door Marian. Geen vraag is te veel en ze neemt alles voor je uit handen. Je wordt echt ontzorgd tijdens deze heftige periode. Het meest bijzondere is dat ze aanvoelt wat je nodig hebt en aanwezig is op alle moeilijke momenten zonder dat je dit hoeft te vragen. Dat maakt het heel persoonlijk en voelt het als een vriend van de familie. Hierdoor is het een heel mooi en persoonlijk afscheid geworden en precies zoals gewenst!


V.M.J. Hollaar 


Carola Croes 
Een heel fijne ervaring, ondanks de niet zo fijne omstandigheid.


Jaap van den Berg 
Marjolein heeft het met haar effectieve, doortastende en ook empathische & sociale aanpak een prachtige uitvaart van gemaakt. Ze heeft ons volledig ontzorgd en was zowel voor als achter de schermen continue bezig om alles in goede banen te leiden, zonder zichzelf op te dringen of het menselijk aspect uit het oog te verliezen.


Monika Hilgersom-Ruff 
Het kan niet beter. Empathie, Open staan voor persoonlijke wensen,rusti, duidelijk uitleggen hoe alles gaat verlopen. Het voelt niet als begrafenis ondernemer maar als een deel van de familie. Familie en vrienden hebben dit ook zo ervaren. Dank je wel Marian, wij zullen je naam zeker blijven noemen en doorgegeven aan derden. Met vriendelijke groeten van Mark en Monika Hilgersom


C. Nieuwendaal 
Wij kijken terug op een mooie uitvaart. Precies zoals mijn vader was. Persoonlijk en aandacht voor kleine/belangrijke details. Erg fijn om door Marian Jongenotter begeleid te worden. Zij is een kei in haar vak als je het ons vraagt…


Wilma Pleijsier 
Lieve Marjolein en collega’s Nogmaals hartstikke bedankt voor het verzorgen van de begrafenis van onze moeder. Alles was prima geregeld en het is een mooi persoonlijk afscheid geworden . Mede daardoor hebben wij er vrede mee. Groetjes van Wilma Pleijsier en familie


Marjolijne Verberg 
Marjolein heeft ons zeer professioneel maar daarnaast erg persoonlijk en empathisch begeleid bij de uitvaart van mijn moeder. Ik kon op elk moment met vragen bij Marjolein terecht wat een enorme geruststelling was. Van het begin tot het eind is alles goed en zorgvuldig geregeld. Dank je wel Marjolein, door jouw begeleiding hebben wij een mooie herinnering aan het afscheid van mijn moeder. Marjolijne Verberg


P.B. Faber 
Helaas al diverse keren de diensten van Senz moeten gebruiken. Wij ervaren deze uitvaart onderneming als zeer professioneel maar ook betrokken met de familie.


Elly Beeekhuizen-Kok 
Na het onverwachte overlijden van onze zoon heeft Annemieke van Loon ons vanaf het begin tot na de uitvaart zeer persoonlijk, respectvol en professioneel begeleid. Annemieke gaf ons goede adviezen en er was elke dag contact. Mede door Annemieke heeft onze zoon een warme, persoonlijke en liefdevolle uitvaart gekregen. Na de uitvaart kregen wij van Annemieke een aantal foto’s van de afscheidsbijeenkomst, deze zijn voor ons zeer waardevol. Wij hebben het contact met Annemieke als heel fijn ervaren in de voor ons zeer emotionele periode. Annemieke, heel veel dank daarvoor!


Willeke van Grol 
Marian Jongenotter heeft precies gehandeld zoals we gehoopt hadden, ze kwam zelfs nog met extra ideeën die het nog mooier hebben gemaakt. Haar persoonlijke betrokkenheid heeft alles voor ons gemaakt tot een fijne herinnering en met veel eerbied voor Eric. Hartstikke bedankt Marian.


Marloes de Zoete-Buitelaar 
We waren heel blij met de persoonlijke begeleiding van Marian. Ze gaf ons een vertrouwd gevoel en met alle vragen konden we bij haar terecht. Ze denkt erg met je mee en je kon haar benaderen op elk moment van de dag. Bedankt voor alle goede zorgen.


M. Vreugdenhil-Eikelenboom 
We waren onder de indruk van de rust en inzet van Joke. Heel professioneel en warm.


Herman van Holsteijn 
Overal een 10 geven is niet mijn gewoonte. Als minder dan een 7 onvoldoende is, lijkt een mindere beoordeling dan een 10 al snel gemiddeld. Dat zou absoluut niet terecht zijn. Marjolein en Esther van Senz uitvaartbegeleiding hebben ervoor gezorgd dat we fijn en waardig afscheid hebben kunnen nemen. Daar denken we met een heel goed gevoel aan terug. Veel dank daarvoor.


Jaap Meijers 
Bij toeval op Senz uitgekomen. Achteraf bleek het de persoonlijke keuze van mijn vader te zijn geweest. Prima begeleiding, waarbij alle zorg uit handen is genomen. Wij kijken terug op een gedenkwaardige dag, zoals we het graag hadden gezien.


Henny Korpel 
Heel fijn en warm, meedenkend. Met elkaar mooie en warme dagen [ hoe verdrietig ook ] er ging zo een rust vanuit de uitvaartondernemer.


Arie van der Ende 
Zeer betrokken bij de nabestaanden, professionele organisatie voorafgaand, tijdens en na afloop van de uitvaart. Neemt het contact met de verzekeringsmaatschappij voor de nabestaanden over en werkt op transparante wijze met hen samen.


J. C. van der Hoeven 
Zeer goed en vriedelijk geholpen. Geen klachten


Willeke Ouwens 
Marian is zeer betrokken en weet ondanks de verdrietige situatie goed aan te pakken en daardoor is alles heel prettig en soepel verlopen


Van der windt 


Fam. van der Kraan 
Wij hebben Joke ervaren als een zeer betrokken uitvaartondernemer. Ze was altijd bereikbaar ongeacht het tijdstip. De samenwerking was erg prettig.


Dick Van Gelderen 
Uitstekend en zeer persoonlijk


CEM de Gast-Jansen 
Marian Jongenotter van Senz Uitvaartbegeleiding heeft ons geholpen met het regelen van de uitvaart van onze broer. Wat een top vrouw is Marian, ze denkt met je mee en geeft goede tips en is zeer betrokken. Het is een afscheid geworden waar we van te voren alleen maar van hadden kunnen dromen, ZO MOOI. Mochten we ooit weer een uitvaart moeten regelen dan gaan we zeker weer naar Marian, want in een verdrietige tijd is het heel fijn als iemand je kan bijstaan die betrokken is.


Steigenga 
Zeer persoonlijke benadering. Duidelijke afspraken. De juiste actie op het juiste tijdstip. Kortom, zeer professioneel en warm!


Gisela van Gijn 
Senz heb ik eerder leren kennen via een werk gerelateerde uitvaart. Dit keer was het afscheid in de privésfeer en stond voor mij vast dat ik enkel en alleen met Senz (in de persoon van Marian Jongenotter) dit persoonlijke afscheid wilde vormgeven. Onze verwachtingen zijn, ondanks dat ze hoog waren, overtroffen! Knap hoe we bij ons persoonlijke afscheid zijn bijgestaan en ondersteund zijn zonder het gevoel te hebben dat er 'een vreemde' bij zat. Ons is alle ruimte gegeven om de dienst zó in te vullen dat het een waardig, maar vooral persoonlijk afscheid is geworden. Op de dag van de uitvaart, werd er zelfs nog meegedacht over het maken van foto's tijdens de dienst. Voor ons zeer kostbare herinneringen! Ik wist het al, maar nu ook namens de rest van de familie: Marian, bedankt voor je integriteit en vakmanschap! We hopen dat het nog even duurt, maar je telefoonnummer bewaren we goed...


Irma van de Luytgaarden 
Marianne heeft ons op een deskundige, persoonlijke en plezierige manier geholpen in het proces naar de uitvaart toe. Ze heeft ons dingen uit handen genomen waar het kon, geïnspireerd in mogelijkheden en geholpen met informatie of voorbeelden zodat wij de uitvaart perfect konden voorbereiden. Marianne is een getalenteerde vrouw en ze weet precies wat wij nodig hadden. Het was prettig, snel en laagdrempelig schakelen met haar. Door haar begeleiding is het een zeer persoonlijke en mooie uitvaart geworden wat door een ieder gewaardeerd is. Ook door de familie, vrienden en kennissen die online de uitvaart hebben kunnen zien. Wij zijn erg tevreden!


B.G.Linsen 
Zeer persoonlijke benadering


Tineke Sonneveld-van Staalduijnen 
De samenwerking met Marian Jongenotter van Senz verliep persoonlijk, warm en soepel. Wij als familie kijken terug op een heel mooi afscheid waar onze moeder zich helemaal in had kunnen vinden. Daarnaast waren de weergoden ons goed gezind met zonnig weer.Het licht door de ramen in de oude kerk was prachtig.De afscheidsdienst persoonlijk,mooi orgelspel en zang met moeder haar favoriete liederen. Na de dienst een wandeling naar moeder haar laatste rustplaats achter de rouwauto. Met een goed gevoel kijken wij op het afscheid terug dat wij dit met elkaar hebben mogen doen voor moeder.


Jan-Willem Bink 
Persoonlijk, proactief, out-of-the-box waar het kan en altijd beschikbaar. Hele warme en prettige ervaring!


Martin Landman 


Dijkx 
Fijne persoonlijke begeleiding.


Vonneke van Dun 
Na het plotselinge overlijden van onze zus, heeft Marjolein ervoor gezorgd dat de begrafenis goed verzorgd werd. Alle verwachtingen zijn waar gemaakt en afspraken zijn nagekomen. We zijn blij dat Marjolein ons hierin heeft begeleid.Dit laatste stuk kan namelijk nooit meer over worden gedaan.


Marlies Peeters 
Wij vonden de begeleiding van Marjolein erg fijn en professioneel tijdens deze verdrietige tijd. Marjolein had erg fijne tips/toevoegingen op zowel praktisch als persoonlijk vlak. Zij en haar hele team dachten met ons mee en stonden continu voor ons klaar in de tijd voor, tijdens en na de uitvaart. Dank namens de hele familie.


Jaap de Jong 
Joke Grootscholte is de nicht van mijn moeder (de overledene) en van ons. Haar moeder (jongere zus) had de laatste maanden zeer veel contact met de onze. Dat gaf de begrafenis een extra vertrouwd gevoel en een persoonlijk tintje. Het bleef als het ware in de familie.


Pieter Jan Korpershoek 
Opnieuw een positieve en warme ervaring met Marjolein en haar team van SenZ uitvaartbegeleiding. Punctueel, Voortvarend, Invoelend, Meedenkend en waar nodig goed improviserend. Bedankt voor de fijne samenwerking en ... Van harte aanbevolen !


Nita van Vliet 
Warm, betrokken en heel persoonlijk!


Iris Berghout-Dierckx 
Na het overlijden van onze moeder heeft Marian ons vanaf het eerste moment zeer goed en betrokken begeleid. Wij konden haar altijd bellen en ze is vaak bij ons langs geweest. Ook luistert ze heel goed naar iedereen van de familie zodat iedereen zich gehoord en betrokken voelt. Met elkaar hebben we er een mooi afscheid van kunnen maken waarbij ook onze broer in Nieuw Zealand via de livestream alles kon volgen. Door omstandigheden kon Marian niet bij de uitvaart zijn maar haar collega Joke heeft het super overgenomen. Daaruit bleek ook dat het overdragen zeer professioneel was gebeurt.


Jeannette de Bruijn-van Leeuwen 
Van begin tot ver na de uitvaart nog contact gehad. Heel persoonlijk en meelevend. Alles is correct en netjes uitgevoerd. Het is goed dat we voor Uitvaartbegeleiding Senz hebben gekozen. Alles top geregeld.


ij.c.van staalduijnen 
toegewijd,ervaren en discreet


Kelly Bouter- Vlottes 
Marian heeft ons geholpen om het afscheid voor mijn vader te organiseren. Zij doet dit met veel gevoel, inlevingsvermogen en professionaliteit. Zij denk met ons mee in het hele proces om het voor ons zo dragelijk mogelijk te maken, ze komt met voorzetjes of mooie ideeën en helpt ons onze eigen ideeën op de juiste manier uit te werken. Wij mochten haar altijd contacten als we vragen hadden of als iets gewoon even niet lukte. Dit was erg fijn. Ook kwam Marian vaak even langs om dingen te bespreken, even te polsen hoe het bij ons ging en te kijken met ons wat er nog moest gebeuren. Al met al is de uitvaart een prachtig en persoonlijk afscheid geworden. Bedankt Marian voor de steun en het meedenken en leven. Je hebt ons onwijs geholpen door het waardige afscheid te realiseren.


Kelly Bouter- Vlottes 
Marian heeft ons geholpen om het afscheid voor mijn vader te organiseren. Zij doet dit met veel gevoel, inlevingsvermogen en professionaliteit. Zij denk met ons mee in het hele proces om het voor ons zo dragelijk mogelijk te maken, ze komt met voorzetjes of mooie ideeën en helpt ons onze eigen ideeën op de juiste manier uit te werken. Wij mochten haar altijd contacten als we vragen hadden of als iets gewoon even niet lukte. Dit was erg fijn. Ook kwam Marian vaak even langs om dingen te bespreken, even te polsen hoe het bij ons ging en te kijken met ons wat er nog moest gebeuren. Al met al is de uitvaart een prachtig en persoonlijk afscheid geworden. Bedankt Marian voor de steun en het meedenken en leven. Je hebt ons onwijs geholpen door het waardige afscheid te realiseren.


Yvonne & Katinka 
Dankzij de professionele uitvaartbegeleiding door Marian van Senz hebben we een prachtige herinnering aan het afscheid van onze vader. Alles was tot in de puntjes geregeld. Dankzij de live stream kon iedereen die niet aanwezig kon zijn door de beperkingen toch de dienst bijwonen. Dat wij Marian persoonlijk kennen heeft deze dag extra bijzonder gemaakt.


Patrick Halkes-Mantel 
We hebben het werken met Senz als erg prettig ervaren. Meegedacht in moeilijke coronatijd. Het maximale eruit gehaald in continue overleg met ons. Waardoor we heel persoonlijk en intiem afscheid hebben kunnen nemen van onze vader, echtgenoot en opa.


Fam de Jonge 
Aan al onze wensen werd meteen voldaan en meegedacht over de uitvoering. Ons werd alles uit handen genomen en alle afspraken en de uitvoering in deze lastige Coronatijd was tot in de puntjes verzorgd. Het contact met Marjolein werd eerder vriendschappelijk als zakelijk ervaren door ons.


Bea de Lange 
Ik wilde Marjan een groot compliment geven, dankzij haar heeft mijn man een zeer waardige uitvaart gehad. Ze was meer een vriendin dan een begrafenisonderneemster.


Carla Valke - de Bruijn 
Het was persoonlijk en professioneel. Het was een mooi afscheid. Hiervoor nogmaals dank.


Ine van den Ende 
Joke is een betrokken warme persoonlijkheid met kennis van zaken. Zij heeft ons uitstekend begeleid in deze moeilijke periode.


Mijke 
We kijken terug op een zeer mooie persoonlijke en liefdevolle uitvaart. Als gezin kijken we heer met warme gevoelens op terug.


Albert van Leeuwen 
Zeer professionele, vriendelijk en vertrouwde houding van uitvaartondernemer. Goede begeleiding en ondersteuning. Is als zeer prettig ervaren.


K.J. Hoogvorst 
Senz heeft alles geregeld zoals wij graag wilden. Alles is snel en in goed overleg verlopen. Senz was voor ons een goede uitvaartverzorger in een lastige tijd. Senz heeft goed meegedacht en suggesties aangedragen.


Lenie en Piet de Bruin 
Alle afspraken zijn na gekomen. Persoonlijk contact als heel prettig ervaren. Mede door Senz heeft mijn moeder een waardig afscheid gekregen.


Lenie en Piet de Bruin 
Alle afspraken zijn na gekomen. Persoonlijk contact als heel prettig ervaren. Mede door Senz heeft mijn moeder een waardig afscheid gekregen.


Marjan den Heijer 
Mijn moeder kende Marjolein (en wederzijds )door een vriendin van mijn moeder . Het was dan ook haar wens om deze uitvaartondernemer te vragen . Daar zijn we blij om . Ook haar advies over de lifestream is heel goed geweest .


N.Simons 
Ik ben zeer persoonlijk begeleid door Senz uitvaartcentrum. Ik raad Senz ook zeker bij iedereen aan. Goede adviezen, en elke dag ook even kontakt, het voelde heel warm en persoonlijk.


Sandy van der Burgh 
Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke en warme begeleiding door Marjolein Haalmeijer van Senz Uitvaarbegeleiding. Wij kunnen terugkijken op een heel mooi afscheid van mijn moeder.


ad van den berg 
Overlijden van een tante. Senz heeft de uitvaart verzorgd met een prima persoonlijke begeleiding. Een half woord was hierbij voldoende om de uitvaart in te vullen en te laten verlopen volgens de wensen van de familie. Snelle en correcte communicatie voor het samenstellen en laten drukken van de rouwkaarten en kerkdienstboekjes. Goede organisatie bij de mogelijkheid voor afscheid nemen en later de uitvaartdienst met aansluitend de ter aarde stelling. Familie was het unaniem eens: dit was het waardige afscheid die zus/tante verdiende.


Petra van Eijmeren 
Zeer persoonlijk en betrokken. Daadkrachtig en met humor, daar waar het kon.


Diana de Jong 
Marjolein en haar collega's zijn erg betrokken en weten op een hele goede manier de hele uitvaart goed te regelen. Ze laten ons vrij om onze ideeen uit te werken en ondersteunen daar waar het nodig is. De sfeer was erg fijn en we hadden echt het vertrouwen dat zij dit alles tot een prachtige uitvaart zouden brengen.


Cindy Doorduin 
Wij hebben Marjolein ervaren als een heel betrokken en lief persoon. Helaas hebben wij in 11 weken tijd mijn moeder als mijn vader moeten verliezen. Marjolein voelde als één van ons en heeft ons perfect begeleid met dit enorme verlies. Wat een bijzonder lief en betrokken persoon


Karina Voois 
Marian heeft ons erg goed begeleidt voor het regelen van een mooi afscheid voor onze vader. Veel positieve en mooie reacties gekregen van de mensen om ons heen dat het een mooie persoonlijk afscheid was waar zij zich goed bij voelde. Marian gaf ons een goed gevoel dat we stap voor stap alles konden regelen zonder enige haast. Hierdoor konden wij alles laten bezinken en een keuze maken waardoor het een mooie afscheid is geworden. Ik raad senz zeker aan voor een goed, mooi en persoonlijk afscheid. Waar je wordt gehoord en geholpen. Wij zijn erg tevreden en natuurlijk heel erg bedankt!


Arnold Goudswaard 
We hebben als familie Senz Uitvaartbegeleiding uit Maasland benaderd om de uitvaart van onze vader te verzorgen. Vanaf het eerste moment heeft het contact plaats gevonden via Marian Jongenotter. Zij heeft ons alle dagen tot aan de uitvaart fantastisch bij gestaan, en goed geluisterd en onze wensen vertaald naar een prachtige uitvaart die in het Trefpunt in Maasland heeft plaats gevonden. Om tot de keuze van de muziek en het prachtige gedicht te komen heeft Marian ons uitstekend geholpen, en ook het geheel goed verzorgd tijdens de afscheidsdienst in zalencentrum Het Trefpunt te Maasland (een goede locatie). Wat wij als familie zeer waardeerde. In deze Corona tyd (met zijn beperkingen) hebben wij als familie een prachtig en waardig afscheid kunnen nemen van onze geliefde vader.Van de aanwezigen hebben wij hele positieve en warme woorden mogen ontvangen over dit afscheid. Senz uitvaartbegeleiding en mat name Marian Jongenotter bedankt.


Cobien Dekker-van der Burgt 
Mijn ervaring met Senz Uitvaartbegeleiding, in de persoon van Annemieke van Loon, is heel positief. De persoonlijke en respectvolle benadering, het meedenken, na het eerste telefoontje heel snel aanwezig en tijdens de dagen voor de uitvaart ook steeds bereikbaar, waren voor mij heel waardevol. Ook na de uitvaart is de begeleiding heel goed. Kortom alleen maar lof!


Bep Wiekeraadt 
Na het plotseling overlijden van mijn man komt er veel op je af Marian heeft mij hierbij fijn en professioneel begeleid.Ze dacht met me mee en gaf goed advies. Samen met haar alles kunnen regelen om er een mooi afscheid van te maken. Marian ook namens de familie heel veel dank.


Karin van der Drift 
De uitvaart van mijn moedertje is mede dankzij Marjolein Haalmeyer een mooie herinnering geworden. Mede door haar inzet en bijdrage heeft het geleid tot dit mooie resultaat waar ik met een fijn gevoel op terug kan kijken.


Arie Bezemer 
De uitvaart, de begeleiding vooraf, tijdens en achteraf zijn door Marian Jongenotter op zeer correcte wijze uitgevoerd. Het inleven in de persoon en de familie hebben wij als zeer prettig ervaren, ondanks verdriet en gemis heeft Marian ons professioneel en menselijk begeleid. TOP dank je wel!


Fam. Timmer 
Annemiek heeft ons zeer goed geholpen met de wensen die wij hadden, en kwam ook zelf met voorbeelden van hoe het ook anders zou kunnen. Wij zijn zeer tevreden met het totale plaatje van de afhandeling vanaf het begin tot het einde.


Els Vermoen 
Ook wij hadden wij te maken met alle Corona-maatregelen. Hoe mooi om er dan zo'n 'warm' en persoonlijke uitvaart van te maken. Dat is voor de volle 100% gelukt dankzij Senz (Marjolein). Alle medewerking, meedenken, zo betrokken. Zelfs een op het laatst ontdekte fout van onze kant werd snel opgelost. Kortom: zeer blij met de fijne persoonlijke uitvaartbegeleiding.


S. Steen 
Stap voor stap werden we prettig begeleid in het organiseren van de uitvaart. En er werd goed geluisterd naar onze persoonlijke inbreng.


M. van der Vliet 
We hebben de begeleiding van Marjolein als zeer positief ervaren. Ze heeft goed met ons meegedacht en alle tijd voor ons genomen.


Hélène den Ouden 
Ik heb het contact met Marjolein als professioneel maar ook vriendelijk en gemoedelijk ervaren.


Petra Engelaan 
Zeer goed en vakkundig begeleid. Geeft goede adviezen waar je wat aan hebt. Het is dankzij Marian een hele mooie uitvaart geworden, ik had het zelf niet zo gekund


Alie Weima 
Lieve Marjolein, zoals al vaak gezegd. Het was een bijzondere tijd om iemand te begraven. Maar door jouw inzet is het een prachtig, liefdevol afscheid geworden. Ik kijk er met veel dankbaarheid op terug. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles. Alie Weima


Nelleke Muilwijk 
Onder de moeilijke corona omstandigheden, is het een zeer persoonlijk en mooi afscheid geworden. De mogelijkheid van lifestream, waardoor mensen er op afstand toch bij konden zijn, was heel fijn. Marian was er voor ons 24/7. Ze heeft ons heel fijn en persoonlijk begeleid, net zoals bij het afscheid van onze moeder.


Danny Fiere 
Marian heeft ondanks het grote verlies er mede voor gezorgd dat het een fantastisch eerbetoon is geworden aan Lisette


chantal cohen 
Marian heeft nu voor de tweede keer een uitvaart voor ons begeleid, en het verbaasd me hoe zijn in zo een verdrietige situatie voor de nabestaande toch een lichtpuntje kan zijn. Ik beveel haar zeker aan.


<<< Terug