<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15083

Senz Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06-51052564
Email: info@senz.nu
Website: www.senz.nu

Jaar oprichting: 2013
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 56 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


J. C. van der Hoeven
Zeer goed en vriedelijk geholpen. Geen klachten


Willeke Ouwens
Marian is zeer betrokken en weet ondanks de verdrietige situatie goed aan te pakken en daardoor is alles heel prettig en soepel verlopen


Van der windt


Fam. van der Kraan
Wij hebben Joke ervaren als een zeer betrokken uitvaartondernemer. Ze was altijd bereikbaar ongeacht het tijdstip. De samenwerking was erg prettig.


Dick Van Gelderen
Uitstekend en zeer persoonlijk


CEM de Gast-Jansen
Marian Jongenotter van Senz Uitvaartbegeleiding heeft ons geholpen met het regelen van de uitvaart van onze broer. Wat een top vrouw is Marian, ze denkt met je mee en geeft goede tips en is zeer betrokken. Het is een afscheid geworden waar we van te voren alleen maar van hadden kunnen dromen, ZO MOOI. Mochten we ooit weer een uitvaart moeten regelen dan gaan we zeker weer naar Marian, want in een verdrietige tijd is het heel fijn als iemand je kan bijstaan die betrokken is.


Steigenga
Zeer persoonlijke benadering. Duidelijke afspraken. De juiste actie op het juiste tijdstip. Kortom, zeer professioneel en warm!


Gisela van Gijn
Senz heb ik eerder leren kennen via een werk gerelateerde uitvaart. Dit keer was het afscheid in de privésfeer en stond voor mij vast dat ik enkel en alleen met Senz (in de persoon van Marian Jongenotter) dit persoonlijke afscheid wilde vormgeven. Onze verwachtingen zijn, ondanks dat ze hoog waren, overtroffen! Knap hoe we bij ons persoonlijke afscheid zijn bijgestaan en ondersteund zijn zonder het gevoel te hebben dat er 'een vreemde' bij zat. Ons is alle ruimte gegeven om de dienst zó in te vullen dat het een waardig, maar vooral persoonlijk afscheid is geworden. Op de dag van de uitvaart, werd er zelfs nog meegedacht over het maken van foto's tijdens de dienst. Voor ons zeer kostbare herinneringen! Ik wist het al, maar nu ook namens de rest van de familie: Marian, bedankt voor je integriteit en vakmanschap! We hopen dat het nog even duurt, maar je telefoonnummer bewaren we goed...


Irma van de Luytgaarden
Marianne heeft ons op een deskundige, persoonlijke en plezierige manier geholpen in het proces naar de uitvaart toe. Ze heeft ons dingen uit handen genomen waar het kon, geïnspireerd in mogelijkheden en geholpen met informatie of voorbeelden zodat wij de uitvaart perfect konden voorbereiden. Marianne is een getalenteerde vrouw en ze weet precies wat wij nodig hadden. Het was prettig, snel en laagdrempelig schakelen met haar. Door haar begeleiding is het een zeer persoonlijke en mooie uitvaart geworden wat door een ieder gewaardeerd is. Ook door de familie, vrienden en kennissen die online de uitvaart hebben kunnen zien. Wij zijn erg tevreden!


B.G.Linsen
Zeer persoonlijke benadering


Tineke Sonneveld-van Staalduijnen
De samenwerking met Marian Jongenotter van Senz verliep persoonlijk, warm en soepel. Wij als familie kijken terug op een heel mooi afscheid waar onze moeder zich helemaal in had kunnen vinden. Daarnaast waren de weergoden ons goed gezind met zonnig weer.Het licht door de ramen in de oude kerk was prachtig.De afscheidsdienst persoonlijk,mooi orgelspel en zang met moeder haar favoriete liederen. Na de dienst een wandeling naar moeder haar laatste rustplaats achter de rouwauto. Met een goed gevoel kijken wij op het afscheid terug dat wij dit met elkaar hebben mogen doen voor moeder.


Jan-Willem Bink
Persoonlijk, proactief, out-of-the-box waar het kan en altijd beschikbaar. Hele warme en prettige ervaring!


Martin Landman


Dijkx
Fijne persoonlijke begeleiding.


Vonneke van Dun
Na het plotselinge overlijden van onze zus, heeft Marjolein ervoor gezorgd dat de begrafenis goed verzorgd werd. Alle verwachtingen zijn waar gemaakt en afspraken zijn nagekomen. We zijn blij dat Marjolein ons hierin heeft begeleid.Dit laatste stuk kan namelijk nooit meer over worden gedaan.


Marlies Peeters
Wij vonden de begeleiding van Marjolein erg fijn en professioneel tijdens deze verdrietige tijd. Marjolein had erg fijne tips/toevoegingen op zowel praktisch als persoonlijk vlak. Zij en haar hele team dachten met ons mee en stonden continu voor ons klaar in de tijd voor, tijdens en na de uitvaart. Dank namens de hele familie.


Jaap de Jong
Joke Grootscholte is de nicht van mijn moeder (de overledene) en van ons. Haar moeder (jongere zus) had de laatste maanden zeer veel contact met de onze. Dat gaf de begrafenis een extra vertrouwd gevoel en een persoonlijk tintje. Het bleef als het ware in de familie.


Pieter Jan Korpershoek
Opnieuw een positieve en warme ervaring met Marjolein en haar team van SenZ uitvaartbegeleiding. Punctueel, Voortvarend, Invoelend, Meedenkend en waar nodig goed improviserend. Bedankt voor de fijne samenwerking en ... Van harte aanbevolen !


Nita van Vliet
Warm, betrokken en heel persoonlijk!


Iris Berghout-Dierckx
Na het overlijden van onze moeder heeft Marian ons vanaf het eerste moment zeer goed en betrokken begeleid. Wij konden haar altijd bellen en ze is vaak bij ons langs geweest. Ook luistert ze heel goed naar iedereen van de familie zodat iedereen zich gehoord en betrokken voelt. Met elkaar hebben we er een mooi afscheid van kunnen maken waarbij ook onze broer in Nieuw Zealand via de livestream alles kon volgen. Door omstandigheden kon Marian niet bij de uitvaart zijn maar haar collega Joke heeft het super overgenomen. Daaruit bleek ook dat het overdragen zeer professioneel was gebeurt.


Jeannette de Bruijn-van Leeuwen
Van begin tot ver na de uitvaart nog contact gehad. Heel persoonlijk en meelevend. Alles is correct en netjes uitgevoerd. Het is goed dat we voor Uitvaartbegeleiding Senz hebben gekozen. Alles top geregeld.


ij.c.van staalduijnen
toegewijd,ervaren en discreet


Kelly Bouter- Vlottes
Marian heeft ons geholpen om het afscheid voor mijn vader te organiseren. Zij doet dit met veel gevoel, inlevingsvermogen en professionaliteit. Zij denk met ons mee in het hele proces om het voor ons zo dragelijk mogelijk te maken, ze komt met voorzetjes of mooie ideeën en helpt ons onze eigen ideeën op de juiste manier uit te werken. Wij mochten haar altijd contacten als we vragen hadden of als iets gewoon even niet lukte. Dit was erg fijn. Ook kwam Marian vaak even langs om dingen te bespreken, even te polsen hoe het bij ons ging en te kijken met ons wat er nog moest gebeuren. Al met al is de uitvaart een prachtig en persoonlijk afscheid geworden. Bedankt Marian voor de steun en het meedenken en leven. Je hebt ons onwijs geholpen door het waardige afscheid te realiseren.


Kelly Bouter- Vlottes
Marian heeft ons geholpen om het afscheid voor mijn vader te organiseren. Zij doet dit met veel gevoel, inlevingsvermogen en professionaliteit. Zij denk met ons mee in het hele proces om het voor ons zo dragelijk mogelijk te maken, ze komt met voorzetjes of mooie ideeën en helpt ons onze eigen ideeën op de juiste manier uit te werken. Wij mochten haar altijd contacten als we vragen hadden of als iets gewoon even niet lukte. Dit was erg fijn. Ook kwam Marian vaak even langs om dingen te bespreken, even te polsen hoe het bij ons ging en te kijken met ons wat er nog moest gebeuren. Al met al is de uitvaart een prachtig en persoonlijk afscheid geworden. Bedankt Marian voor de steun en het meedenken en leven. Je hebt ons onwijs geholpen door het waardige afscheid te realiseren.


Yvonne & Katinka
Dankzij de professionele uitvaartbegeleiding door Marian van Senz hebben we een prachtige herinnering aan het afscheid van onze vader. Alles was tot in de puntjes geregeld. Dankzij de live stream kon iedereen die niet aanwezig kon zijn door de beperkingen toch de dienst bijwonen. Dat wij Marian persoonlijk kennen heeft deze dag extra bijzonder gemaakt.


Patrick Halkes-Mantel
We hebben het werken met Senz als erg prettig ervaren. Meegedacht in moeilijke coronatijd. Het maximale eruit gehaald in continue overleg met ons. Waardoor we heel persoonlijk en intiem afscheid hebben kunnen nemen van onze vader, echtgenoot en opa.


Fam de Jonge
Aan al onze wensen werd meteen voldaan en meegedacht over de uitvoering. Ons werd alles uit handen genomen en alle afspraken en de uitvoering in deze lastige Coronatijd was tot in de puntjes verzorgd. Het contact met Marjolein werd eerder vriendschappelijk als zakelijk ervaren door ons.


Bea de Lange
Ik wilde Marjan een groot compliment geven, dankzij haar heeft mijn man een zeer waardige uitvaart gehad. Ze was meer een vriendin dan een begrafenisonderneemster.


Carla Valke - de Bruijn
Het was persoonlijk en professioneel. Het was een mooi afscheid. Hiervoor nogmaals dank.


Ine van den Ende
Joke is een betrokken warme persoonlijkheid met kennis van zaken. Zij heeft ons uitstekend begeleid in deze moeilijke periode.


Mijke
We kijken terug op een zeer mooie persoonlijke en liefdevolle uitvaart. Als gezin kijken we heer met warme gevoelens op terug.


Albert van Leeuwen
Zeer professionele, vriendelijk en vertrouwde houding van uitvaartondernemer. Goede begeleiding en ondersteuning. Is als zeer prettig ervaren.


K.J. Hoogvorst
Senz heeft alles geregeld zoals wij graag wilden. Alles is snel en in goed overleg verlopen. Senz was voor ons een goede uitvaartverzorger in een lastige tijd. Senz heeft goed meegedacht en suggesties aangedragen.


Lenie en Piet de Bruin
Alle afspraken zijn na gekomen. Persoonlijk contact als heel prettig ervaren. Mede door Senz heeft mijn moeder een waardig afscheid gekregen.


Lenie en Piet de Bruin
Alle afspraken zijn na gekomen. Persoonlijk contact als heel prettig ervaren. Mede door Senz heeft mijn moeder een waardig afscheid gekregen.


Marjan den Heijer
Mijn moeder kende Marjolein (en wederzijds )door een vriendin van mijn moeder . Het was dan ook haar wens om deze uitvaartondernemer te vragen . Daar zijn we blij om . Ook haar advies over de lifestream is heel goed geweest .


N.Simons
Ik ben zeer persoonlijk begeleid door Senz uitvaartcentrum. Ik raad Senz ook zeker bij iedereen aan. Goede adviezen, en elke dag ook even kontakt, het voelde heel warm en persoonlijk.


Sandy van der Burgh
Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke en warme begeleiding door Marjolein Haalmeijer van Senz Uitvaarbegeleiding. Wij kunnen terugkijken op een heel mooi afscheid van mijn moeder.


ad van den berg
Overlijden van een tante. Senz heeft de uitvaart verzorgd met een prima persoonlijke begeleiding. Een half woord was hierbij voldoende om de uitvaart in te vullen en te laten verlopen volgens de wensen van de familie. Snelle en correcte communicatie voor het samenstellen en laten drukken van de rouwkaarten en kerkdienstboekjes. Goede organisatie bij de mogelijkheid voor afscheid nemen en later de uitvaartdienst met aansluitend de ter aarde stelling. Familie was het unaniem eens: dit was het waardige afscheid die zus/tante verdiende.


Petra van Eijmeren
Zeer persoonlijk en betrokken. Daadkrachtig en met humor, daar waar het kon.


Diana de Jong
Marjolein en haar collega's zijn erg betrokken en weten op een hele goede manier de hele uitvaart goed te regelen. Ze laten ons vrij om onze ideeen uit te werken en ondersteunen daar waar het nodig is. De sfeer was erg fijn en we hadden echt het vertrouwen dat zij dit alles tot een prachtige uitvaart zouden brengen.


Cindy Doorduin
Wij hebben Marjolein ervaren als een heel betrokken en lief persoon. Helaas hebben wij in 11 weken tijd mijn moeder als mijn vader moeten verliezen. Marjolein voelde als één van ons en heeft ons perfect begeleid met dit enorme verlies. Wat een bijzonder lief en betrokken persoon


Karina Voois
Marian heeft ons erg goed begeleidt voor het regelen van een mooi afscheid voor onze vader. Veel positieve en mooie reacties gekregen van de mensen om ons heen dat het een mooie persoonlijk afscheid was waar zij zich goed bij voelde. Marian gaf ons een goed gevoel dat we stap voor stap alles konden regelen zonder enige haast. Hierdoor konden wij alles laten bezinken en een keuze maken waardoor het een mooie afscheid is geworden. Ik raad senz zeker aan voor een goed, mooi en persoonlijk afscheid. Waar je wordt gehoord en geholpen. Wij zijn erg tevreden en natuurlijk heel erg bedankt!


Arnold Goudswaard
We hebben als familie Senz Uitvaartbegeleiding uit Maasland benaderd om de uitvaart van onze vader te verzorgen. Vanaf het eerste moment heeft het contact plaats gevonden via Marian Jongenotter. Zij heeft ons alle dagen tot aan de uitvaart fantastisch bij gestaan, en goed geluisterd en onze wensen vertaald naar een prachtige uitvaart die in het Trefpunt in Maasland heeft plaats gevonden. Om tot de keuze van de muziek en het prachtige gedicht te komen heeft Marian ons uitstekend geholpen, en ook het geheel goed verzorgd tijdens de afscheidsdienst in zalencentrum Het Trefpunt te Maasland (een goede locatie). Wat wij als familie zeer waardeerde. In deze Corona tyd (met zijn beperkingen) hebben wij als familie een prachtig en waardig afscheid kunnen nemen van onze geliefde vader.Van de aanwezigen hebben wij hele positieve en warme woorden mogen ontvangen over dit afscheid. Senz uitvaartbegeleiding en mat name Marian Jongenotter bedankt.


Cobien Dekker-van der Burgt
Mijn ervaring met Senz Uitvaartbegeleiding, in de persoon van Annemieke van Loon, is heel positief. De persoonlijke en respectvolle benadering, het meedenken, na het eerste telefoontje heel snel aanwezig en tijdens de dagen voor de uitvaart ook steeds bereikbaar, waren voor mij heel waardevol. Ook na de uitvaart is de begeleiding heel goed. Kortom alleen maar lof!


Bep Wiekeraadt
Na het plotseling overlijden van mijn man komt er veel op je af Marian heeft mij hierbij fijn en professioneel begeleid.Ze dacht met me mee en gaf goed advies. Samen met haar alles kunnen regelen om er een mooi afscheid van te maken. Marian ook namens de familie heel veel dank.


Karin van der Drift
De uitvaart van mijn moedertje is mede dankzij Marjolein Haalmeyer een mooie herinnering geworden. Mede door haar inzet en bijdrage heeft het geleid tot dit mooie resultaat waar ik met een fijn gevoel op terug kan kijken.


Arie Bezemer
De uitvaart, de begeleiding vooraf, tijdens en achteraf zijn door Marian Jongenotter op zeer correcte wijze uitgevoerd. Het inleven in de persoon en de familie hebben wij als zeer prettig ervaren, ondanks verdriet en gemis heeft Marian ons professioneel en menselijk begeleid. TOP dank je wel!


Fam. Timmer
Annemiek heeft ons zeer goed geholpen met de wensen die wij hadden, en kwam ook zelf met voorbeelden van hoe het ook anders zou kunnen. Wij zijn zeer tevreden met het totale plaatje van de afhandeling vanaf het begin tot het einde.


Els Vermoen
Ook wij hadden wij te maken met alle Corona-maatregelen. Hoe mooi om er dan zo'n 'warm' en persoonlijke uitvaart van te maken. Dat is voor de volle 100% gelukt dankzij Senz (Marjolein). Alle medewerking, meedenken, zo betrokken. Zelfs een op het laatst ontdekte fout van onze kant werd snel opgelost. Kortom: zeer blij met de fijne persoonlijke uitvaartbegeleiding.


S. Steen
Stap voor stap werden we prettig begeleid in het organiseren van de uitvaart. En er werd goed geluisterd naar onze persoonlijke inbreng.


M. van der Vliet
We hebben de begeleiding van Marjolein als zeer positief ervaren. Ze heeft goed met ons meegedacht en alle tijd voor ons genomen.


Hélène den Ouden
Ik heb het contact met Marjolein als professioneel maar ook vriendelijk en gemoedelijk ervaren.


Petra Engelaan
Zeer goed en vakkundig begeleid. Geeft goede adviezen waar je wat aan hebt. Het is dankzij Marian een hele mooie uitvaart geworden, ik had het zelf niet zo gekund


Alie Weima
Lieve Marjolein, zoals al vaak gezegd. Het was een bijzondere tijd om iemand te begraven. Maar door jouw inzet is het een prachtig, liefdevol afscheid geworden. Ik kijk er met veel dankbaarheid op terug. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles. Alie Weima


Nelleke Muilwijk
Onder de moeilijke corona omstandigheden, is het een zeer persoonlijk en mooi afscheid geworden. De mogelijkheid van lifestream, waardoor mensen er op afstand toch bij konden zijn, was heel fijn. Marian was er voor ons 24/7. Ze heeft ons heel fijn en persoonlijk begeleid, net zoals bij het afscheid van onze moeder.


Danny Fiere
Marian heeft ondanks het grote verlies er mede voor gezorgd dat het een fantastisch eerbetoon is geworden aan Lisette


chantal cohen
Marian heeft nu voor de tweede keer een uitvaart voor ons begeleid, en het verbaasd me hoe zijn in zo een verdrietige situatie voor de nabestaande toch een lichtpuntje kan zijn. Ik beveel haar zeker aan.


Stanley Panhuyzen
Vanaf de melding van het overlijden aan Marjolein Haalmeijer van Senz en daarna de begeleiding door Marian Jongenotter hebben wij Senz niet anders ervaren dan een betrokken, professionele en flexibele organisatie. Vooral het contact met en de begeleiding door Marian hebben wij als zeer fijn ervaren.


Harry Wiersma
Zeer persoonlijk contact, denkt mee met de wensen van de nabestaanden, en geeft ook nazorg. Wij ik en mijn twee voolwassen dochters zijn zeer tevreden over de uitvaartverzorgster Morjolein Haalmeijer van Senz en bevelen haar zeker bij anderen aan, Harry Wiersma.


P. Boks


Bianca Kluwen-Smit
Marian is een betrokken vrouw. Alles is bespreekbaar en dat maakt het juist zo persoonlijk. Zij heeft de uitvaart van onze moeder 2 1/2 jaar geleden begeleid. Onze vader zei toen: " als ik kom te overlijden dan zou ik heel graag willen dat Marian mijn uitvaart begeleid" Marian heeft zijn laatste wens in vervulling laten gaan en dat waarderen wij erg.


hans mekes


Irma Moekestorm
We waren zeer verrast door de persoonlijke aanpak van Annemieke. Juist voor mijn moeder was dit zo belangrijk, zij is al op hoge leeftijd. Annemieke nam altijd de tijd voor haar om alles nog eens, zo nodig door haar knieën, duidelijk aan haar uit te leggen. Ook kwam ze tussendoor zomaar even bij haar langs om te kijken hoe het met haar ging en ook daarna is zij verschillende keren langsgeweest. Wij voelden direct een klik met haar en konden alles aan haar vragen en zij kwam met goede tips, dat voelde goed en vertrouwd, een echte steunpilaar voor ons! Zij heeft enorm haar best gedaan om het, ondanks alles, een bijzondere, waardige dag te laten worden waar we met een lach en een traan op terug kunnen kijken.


Cynthia Zeegers-Overvoorde
Mijn broer en ik hebben een geweldige begeleiding gehad van Annemieke. zelf na de uitvaart is er nazorg geweest. Heel blij met deze geweldige service


Richard en Sandra
heel erg dankbaar zijn wij voor de fantastische begeleiding die wij van Joke gekregen hebben!


Berend Jan Huiskes
Mevrouw Haalmeijer is een buitengewoon voorkomende hulp tijdens de uitvaart geweest voor ons. Vanaf het eerste moment heeft zij alles voor ons duidelijk gemaakt en er voor gezorgd dat wij geen extra dingen aan ons hoofd hebben gehad. Ook de mensen waar zij mee werkt, zoals de mensen die het lichaam opgemaakt hebben en de kist kwamen halen waren werkelijk zeer correct en respectvol. Alles heeft onze verwachtingen in positieve zin overtroffen. Mevrouw Haalmeijer kortom heeft het wat ons betreft niet beter kunnen doen, van het eerste moment direct na het overlijden, via de ceremonie tot de nazorg.


Marrie Anedda-Hoekveen
Fijne en zeer nette begeleiding, we hadden problemen maar die werden door Senz heel fijn opgelost


tamara godijn
Joke van Senz heeft ervoor gezorgd dat het een heel mooi afscheid was. Ze is een heel warm persoon, die oprecht naar je luistert en mij heel goed aanvoelde. Ze straalt rust uit en gaf ook steun. Ook had zij een heel fijn adres waar we naar toe zijn gegaan voor de rouwbloemen. Ook daar zijn we zo fijn geholpen. De hele uitvaart is tot in de puntjes verzorgd. We hadden al goede ervaringen met Marjolein van Senz, met Joke nog niet maar wat een warme persoonlijkheid.


Ger Dunant
Marian toont betrokkenheid op een plezierige manier. Zonder zichzelf op te dringen geeft zij zeer nuttige adviezen, brengt rust en weet betrokkenen toch te activeren. Ze houdt constant regie en voelt heel goed aan wat wij belangrijk vonden en acteert daar ook op. Wij (dochter en ik) hebben haar ervaren als een heel fijn mens die bovendien zeer deskundig is en heel goed weet dat het niet om haar gaat. Wij zijn Marian dankbaar, het was heel fijn samenwerken!


Marianne Veldt
Vanaf het eerste telefonische contact na het overlijden van mijn moeder t/m de crematie zijn wij als familie geweldig begeleid door Marian Jongenotter. Het was een zeer warm en mooi afscheid.


Nelleke Muilwijk
Marian heeft ons vanaf de eerste dag zeer persoonlijk en betrokken begeleid en gesteund. Ze voelde feilloos aan wat wij nodig hadden. Ze appte zelfs 's avonds een keer, laat het nu maar even los. Morgen ben ik er weer en gaan we weer rustig verder. Dat was zo fijn, we konden alles loslaten. Ze was altijd bereikbaar voor ons. Alles is ook precies zo gegaan, als wij voor ogen hadden. Het is een zeer persoonlijk en prachtig afscheid geworden. Marian voelde de verschillende persoonlijkheden ook heel goed aan en liet iedereen tot zijn recht komen, waardoor het eindresultaat echt van ons allen was. We hebben veel positieve reacties gekregen van mensen die naar de uitvaart zijn geweest. We hopen dat het nog lang duurt, maar als we weer iemand nodig hebben gaan we zeker weer naar Senz, en vragen we naar Marian.


J.M.van Gelderen-Verboom
Wij hebben als gezin een heel goed gevoel na de uitvaart van mijn man, ook de samenwerking met Marian was geweldig, zij gaf ook alle vrijheid aan mijn zus die de ceremonie geleid heeft. Alle lof!!


Hans van der Houven
Alles is prima en tot in de puntjes verzorgd


Van der Ven


Arie van der Ende
Nog voor het overlijden van mijn moeder hebben we bij Senz informatie ingewonnen waarover we op voorhand al zeer tevreden waren. Toen het eenmaal zover was kwam Marian Jongenotter in beeld die op professionele, maar vooral empatische wijze de uitvaart heeft begeleid. Haar hulp m.b.t. het organisatorische deel was van een hoog gehalte; het medeleven richting de nabestaanden al evenzeer. Ook de "nazorg" richting mijn vader en verdere familie was bijzonder. Wij kijken, mede dankzij Senz en Marian in het bijzonder, met een goed gevoel op de uitvaart en alles wat daaraan vooraf is gegaan,terug.


Tjeerd T
Een zeer persoonlijke en prettige wijze van begeleiden waarbij je bijna vergeet dat het een professionele begeleiding betreft, het voelt meer als persoonlijk en adviserend. Meedenkend over de “eigen” wensen en invulling daarvan en niets was teveel of onmogelijk. Adviserend waar nodig, voorstellend waar kan en sturend waar noodzakelijk maar allemaal op een hele natuurlijke en prettige wijze. Complimenten en grote dank voor deze wijze van begeleiding in een verdrietige tijd waarin heel veel geregeld moet worden waarbij er alle ruimte was of werd gemaakt voor eigen wensen en invulling.


Familie Maduro - Groenendaal
Een dankwoord aan Senz uitvaartverzorging, dankzij Marian Jongenotter en haar collega’s is Saskia zo snel als mogelijk overgebracht van Zwolle naar Vlaardingen en uiteindelijk Maassluis. Wij zijn dankbaar voor de liefdevolle verzorging van Saskia, de persoonlijke betrokkenheid bij Maduro, Quincy en Naomi, maar ook de begeleiding van ons in deze moeilijke dagen. Wij bedanken met name Marian voor haar openheid, eerlijkheid en oprechtheid, haar deskundige, maar persoonlijke zorg en begeleiding in de afgelopen dagen.


Elly de Bloois van Tienen. .
Zeer persoonlijk, warm, alternatieven aanbiedend , zeker niet opdringend en open en eerlijk over de kosten en de mogelijkheden. Voelt zeer goed de sfeer en de wensen aan en toont keuzemogelijkheden. Geeft ook passende literatuur om dingen na te kijken waaruit veel erkenning blijkt. Geen begrafenis sfeer maar wel heel persoonlijk wat het aangenaam maakt, bijzonder en emotioneel op een positieve manier. Is logistiek heel goed meedenkend. OOk begeleidend naar oudere bezoekers of mensen die slecht ter been zijn.


E ter Beek
Marian was zeer betrokken en luisterde goed naar ons, ook tussen onze regels door. Ze voelde ons goed aan. Door de aangemaakte groepsapp was iedereen gelijk op de hoogte en werden vragen snel beantwoord. Fijn om iemand als Marian in deze periode als uitvaartverzorger te hebben.


Miriam Kloosterman
Super geregeld, niets op aan te merken. Voldoende persoonlijke aandacht. Goede uitleg en duidelijkheid bij vragen onzerzijds.


Familie van Rij
We zijn enorm dankbaar voor hoe wij begeleid zijn door Joke! Joke steunde ons en gaf goede adviezen, waardoor onze vrouw en moeder het afscheid heeft gekregen wat zij verdiende. Ook de aanwezigen bij de crematieplechtigheid spraken vol lof over de dienst en hoe het verliep.


L. Scholte ter Horst en zoons
Annemieke van Loon weet een professionele ,daadkrachtige houding te koppelen aan een betrokkenheid die niet aangeleerd is en geheel uit haar zelf komt en zeer oprecht is. Zij geeft vertrouwen waar nodig en heeft een uitstekend gevoel voor de wensen en gevoelens van de nabestaanden. Wij hebben het contact met haar -dat mag duidelijk zijn- als heel fijn ervaren.


Sylvia Slager
Ik kon Marjolein al van een eerder overlijden in de familie. Ook dit keer heeft zij ons weer zeer goed begeleid. Naast dat Marjolein heel lief en professioneel is kan zij goed meedenken naar de behoeften van verschillende familieleden.


stouthandel
Marian van Senz Uitvaartbegeleiding. Je was er, elk moment dat we je nodig hadden. Je sprak met zoveel liefde over pa, dat deed ons goed. Je dacht mee, bescheiden en praktisch. Je regelde alles wat er te regelen valt rondom het overlijden van pa. Dank je wel.


M. van Altena
Marjolein Haalmeijer heeft de uitvaart van onze moeder perfect uitgevoerd. Haar persoonlijke benadering, empathische vermogen en flexibiliteit hebben ons erg geholpen, een groot compliment voor haar.


Ciska wijnhorst
Zeer fijne ervaring .zeer professioneel En persoonlijk Marian heeft ons goed begeleid in het proces Groot gezin met vele verschillende wensen en meningen Door haar begeleiding kwamen we er steeds weer uit.zodat het een mooie waardige uitvaart is geworden


C.Verheij de Wit
Mooie uitvaart dank zij de mede werking van Marian Jongeotter.


Jannie Assenberg
Marian, dank je wel voor je betrokkenheid. We hebben dit als een enorme steun ervaren. Jou persoonlijke benadering benadering zorgt ervoor dat de emotioneel zware periode dragelijk wordt


H. Mekenkamp


Melitta
Zeer vriendelijk, meelevend, begrijpend, meedenkend, adviserend, zeer professioneel menselijk ! Bijzonder fijne ervaring


Monique Vriens
Marian heeft ons vanaf het eerste contact zeer goed begeleid. Zij heeft met ons meegedacht en zonder opdringerig te worden voor ons passende ideeën aangedragen. Marian is voor iedereen, van oma tot de achterkleinkinderen, zeer attent geweest. Het gehele uitvaartproces is naar volle tevredenheid verlopen.


Sven Faber, Desny Vos
Wij waren al bekend bij deze uitvaartverzorgster en hebben hier altijd zeer positieve ervaringen mee gehad.


Yvonne van der Weijden
De betrokkenheid van de dames zijn zeer warm en respectvol. Mijn zoon en de zussen van mijn man hebben dit ook geuit.


Tineke vd berg vermeer
Onze ervaring met Joke Grootscholte is zeer goed. We zijn door haar uitstekend begeleid . Wevonden haar inbreng een aanvulling aan onze wensen


Jack den Haan
Marian, je bent een topper. Het voelde heel vertrouwd. Ik ken je natuurlijk maar half via Edith, maar je hebt het gevoel gegeven alsof je ons(m`n zus en m`n moeder en mij) al jaren kent. Chapeau. Groetjes jack


Daphne van hoorn
Nadat marian jongenotter in juni 2018 de uitvaart voor mijn pleegvader heeft begeleid was ik zeer tevreden over haar manier van werken, toen mijn pleegmoeder afgelopen 17 januari 2019 plotseling overleed was de keuze dan ook niet moeilijk en heb ik direct gekozen om marian te bellen, zodat ik weer het afscheid kreeg wat mijn pleegmoeder had verdiend. Een vrouw, zo betrokken en zo meelevend, beter kun je niet wensen in zulke moeilijke tijden.


Willem van Dullemen
de uitvaart werd op de ochtend na het overlijden reeds volledig geregeld. de crematie vond op uitdrukkelijk verzoek, zoon over uit HongKong, drie dagen na overlijden plaats. de uitvaart werd in zeer besloten kring gehouden (25 personen) in een zeer ontspannen sfeer. ook de kleinkinderen werden op perfecte wijze in de ceremonie betrokken. alle door mij en mijn dochter aangedragen wensen werden volledig gehonoreerd. alle aanwezigen hebben na afloop mij en mijn kinderen gecomplimenteerd met deze uitvaart. het was in een woord perfect en wij kijken met voldoening terug op onze keuze voor Senz.


WA van Leerdam /Kolenbrander
Marianne was in deze moeilijke tijd een troost voor ons. We vonden het fijn dat zij bij ons was.


R.M. Weerdesteijn-van Dam.
Marjolein Haalmeijer is pro actief, een prettige persoonlijkheid en doet alles om je wensen voor elkaar te krijgen. We hebben als gezin heel goed met haar samengewerkt en het resultaat is om met warme gevoelens aan terug te denken.


Toos Duivesteijn Maassluis
Marjolijn heeft ons met veel respect en erg empathisch begeleid in de moeilijkste periode tot nu toe in ons leven. Was doortastend en erg behulpzaam. zocht belangrijke zaken voor ons uit. En gaf goede adviezen en tips. Dit maakte dat wij een waardig, indrukwekkend en warm afscheid aan ons kind konden geven waarin voor de vele Collega's, vrienden, kennissen en familie ook voldoende ruimte was om afscheid te nemen.


M. van Gerven


A. Meerman- Mosterd
Vriendeljk, meedenkend, behulpzaam.


Bert de Groot
Uitvaartbegeleiding Senz heeft ons vanaf het begin tot het eind prima begeleid. Marian heeft zich dit met heel veel goed gevoel en begrip deze uitvaart verzorgt. met name Marian verdient alle lof. ik kan Senz van harte aanbevelen aan andere.


Kees Vreugdenhil
Zeer goed verlopen naar aller tevredenheid


H. Eisberg - van de Bovenkamp
het voelde als een warme deken, de begeleiding van Joke


John van der Meer


Veronica de Valk- de Jager
Marian Jongenotter heeft de uitvaart van mijn moeder begeleidt. Ik ben Marian zeer dankbaar hoe zij dit heeft gedaan. Precies hoe ik het voor ogen had. Klein en intiem. Dankjewel voor je oprechtheid, warmte en nazorg, Marian!


Arie Eijgenraam
Heel persoonlijke begeleiding, zeer compleet pakket voorzieningen, altijd bereikbaar voor vragen en direct antwoord, kortom perfecte uitvaartverzorging!


<<< Terug