Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15076

Uitvaartverzorging en Afscheidshuis De Oversteek
Telefoon: 055-8001998
Email: info@ahdo.nl
Website: www.ahdo.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 21 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Melinda Stolk 
Wij hebben Esther ervaren als een zeer betrokken, warme en lieve vrouw, die oog heeft voor alles en de gevoelens van de betrokkenen. Geeft troost als het nodig is. Denkt goed mee met alles en staat altijd voor je klaar. Wat een fijne, warme en informele locatie waar je je meteen “ thuis” voelt.


Gerhard 
In een zeer korte periode twee keer een uitvaart laten verzorgen door Marianne van De Oversteek. Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Marianne is zeer betrokken, professioneel, prettig in de omgang en flexibel. Dit alles heeft geleid tot een prachtige memorabele uitvaart waarbij alles tot in de puntjes was geregeld. Uitvaartverzorging waarbij men je als persoon ziet en niet als een nummer wordt behandeld.


AC Valk van Schie 


Margo van der Aalst-Adriaansens  
Marianne is een warm mens die niks gek vindt. Ze paste precies in ons proces van afscheidnemen. We hebben alle ruimte gekregen om op onze manier alles te regelen. Toen er toch meer mensen kwamen, werd er onmiddellijk meegedacht en aangepast. Wij hebben het als zeer prettig ervaren.


MTE Kranenburg 
De begeleiding en adviezen van Marianne de Haan heb ik als zeer vakkundig, warm en prettig ervaren. Marianne denkt actief mee en is in staat mee te schakelen als de organisatie daarom vraagt. Kortom:niets dan lof!


G. Smit 
Vanaf het eerste contact wat wij hebben gehad met mevr. De Haan (Marianne) voelde het al goed. In deze verdrietige periode heeft Marianne ons uiterst begripvol en professioneel begeleid. Goede adviezen, communicatie en bereikbaarheid hebben er dan ook toegeleid dat we op waardige wijze de laatste eer aan onze moeder hebben kunnen bewijzen. Een waardevolle herinnering.


Harry van Loon 
Ben algemeen zeer kritisch, maar 7 x een 10 is er omdat mevrouw de Haan ons boven iedere verwachting heeft ondersteund; alles uitstekend voorbereid en geregeld; zelfs tot in detail de rekening heeft overhandigd die lager uitviel dan begroot. Samen met haar kundige team heeft zij absoluut het intense verdriet kunnen verzachten.


M.Udink 
Zeer persoolijke aandacht als zeer prettig ervaren,daarom de hoge cijfers zeer verdient.


G.A. Koldenhof-Koehoorn  
Wij zijn erg blij en dankbaar met de begeleiding van Esther.


H.m.l. Van Vuuren-Moerkerken 
Er is niets waarbij we zeggen: dat had anders gemoeten. Alles klopte en hebben er een prima gevoel bij.


GMJ 
zeer tevreden, betrokken, goede begeleiding en uitleg, geduldig


Karst van der Veen  
Zeer persoonlijke benadering en zeer geduldig naar de klein kinderen, alles uitleggen omdat er 2 bij waren met rugzakje


Karin Luinge Brakkee 
Marianne heeft de uitvaart van mijn man heel goed gedaan. Ik zou en zal haar bij iedereen aanbevelen! We hadden dagelijks contact omdat mijn man thuis was opgebaard en ze was bijzonder zorgzaam, oplossingen zoekend, respectvol tegen iedereen, echt heel goed, kan niet beter.


Miranda van der Ploeg-Nieuwenhuizen 
Ondanks het grote (te verwachten) verlies waarvan ik samen met mijn man toen al een stukje voorbereiding heb mogen maken en de uitvaartverzorgster die hier al betrokken in was, heb ik alleen maar heel veel lof en bewondering voor hoe ontzettend goed alles overlegd, voorbereid en verlopen is. Alles was mogelijk, geen vraag was te gek, alles even duidelijk en ook alle aandacht voor hoe wij het voor ons zagen is met begrip en geduld uitgevoerd. Ik kan dan ook alleen maar met dankbaarheid terug kijken dat alles gegaan is zoals gehoopt en gewenst was. Ook de nazorg, het gezien en gehoord worden was naast het inleven en mogelijke andere ideeen aanbrengen van waardevol belang.


Mevrouw J.W. van de Kant-Bronkhorst 


Hanny van Wijngaarden-Kruit 
Wij hebben Marianne als zeer prettig ervaren. Ze dacht met ons mee in het zo persoonlijk mogelijk maken van de uitvaart. Wij kozen een paarse kist en zij liet een paarse rouwauto zien, waarvan wij het bestaan niet wisten en die we gekozen hebben. Wij wilden Piet zijn verzameling All Stars mee nemen en met de schoenen een laatste wandeling creëren tijdens de dienst. Zij snapte het precies en heeft de schoenen zo neergezet als wij bedoelden. De dag voor de uitvaart vroeg ze:" Wat vind je er van als ik morgen mijn All Stars aantrek?" Dat vonden wij een prachtig voorstel en is gebeurd. Wij wilden de dienst zelf leiden, zij hield zich aan ons draaiboek en zette alles klaar. Ook het overleg over de kaart en advertentie via de mail was prettig en ging snel. En na de goedgekeurde proefdruk kwam ze de kaarten brengen. De verzorging en het controleren van Piet gebeurde dagelijks op een prettige en integere manier. Ze paste in ons gezin, was zorgzaam en we hebben geen moment gedacht dat ze teveel was.


A. Brinkman  
Alles was tot in de puntjes verzorgd.


Ans de Boer-Romijn 
Marianne heeft mij en mijn gezin in alle opzichten uitstekend begeleid na het overlijden van mijn man: professioneel en ook heel betrokken. Van de eerste ontmoeting in het mortuarium tot en met het drukken van de dankbetuigingen. Ze heeft voldaan aan al onze wensen ten aanzien van het afscheid, dat in grote harmonie is verlopen. We zijn heel blij met de de manier waarop we ondersteund zijn bij het opstellen van de rouwbrief en de advertentie, met het kiezen van de bloemen en met de het verloop van condoleance, de afscheidsdienst en de begrafenis.


Joke Diekmann 
Wij hebben de gehele begeleiding als zeer prettig ervaren. Professioneel maar toch ook persoonlijk en betrokken. De dagelijkse controle op de opbaring thuis werden steeds stipt op de afgesproken tijd uitgevoerd. De uitvaart zelf verliep zoals we hadden besproken.


Diana Fokkens-Jochems 
Wij, mijn broer en ik, hebben de begeleiding en de uitvaart als zeer bevredigend ervaren. Wat wij zeker fijn vinden/vonden is het hebben van 1 persoon van begin tot einde. Wat zeker ook heel fijn was, was dat de begeleider dezelfde was als bij onze moeder. Bij het regelen werden goed bij de hand genomen en begeleid. En op de dag zelf werd ook alles uit handen genomen. Dank!


Ingrid Visser-van Schaik 
We hebben veel troost gevonden in de liefdevolle manier waarop Esther ons begeleid heeft.


Coby van Winterswijk 
Als gezin vonden wij het een warme, persoonlijke, professionele begeleiding. Waarvoor onze oprechte dank aan de medewerkers van uitvaartonderneming De Oversteek in Apeldoorn.


E. Gouderjaan 
Een zeer persoonlijke begeleiding. De uitvaartbegeleidster heeft ons ook zeer goede tips en voorstellen gedaan voor de uitvaart.


J.M.Wemmenhove-schilpzand 
Ik heb dit alles ontzettend goed en verzorgend en menselijk ervaren. Alle wensen, die wij hadden, daar kon aan voldaan..zeer,zeer tevreden . Ook aan de kleinkinderen werd gedacht...fantastisch


Mevrouw buitenhuis tieland  
Esther een warm persoon


H.B. Meurs 
Uitvaart Tom uitstekend verzorgd .


Hans Hoving 
Er werden goede oplossingen geboden en meegedacht voor een persoonlijke uitvaart. Zelfs voor de tekst op de rouwkaart werden nog verbeteringen gesuggereerd.


Peter Helbers  


Roelfs 


Marion Reijnders. 
Bij de Oversteek krijg je gelijk het gevoel : we zijn er voor jullie.. Warm, liefdevol en met zeer veel passie staan ze je bij. Meedenkend en wij als Familie hebben dit al zeer fijn ervaren. Zouden deze uitvaartverzorging echt iedereen aanraden ! Fam.Reijnders.


Anneke Scherpenzeel 
Contact als heel prettig en persoonlijk ervaren. Ze heeft aan al onze wensen voldaan. Fijn dat je van het begin tot het einde van de uitvaart dezelfde uitvaartondernemer hebt. Dit maakt het heel persoonlijk en vertrouwd.


H. Schuppers 


Ruben Boes 
In een tijd van rouw, vlak na het overlijden van mijn moeder, is het heerlijk om Esther van afscheidshuis De Oversteek naast je te hebben. Niet alleen omdat ze overal aan denkt en veel zorgen uit handen neemt, maar ook omdat ze met je mee wil denken bij te nemen beslissingen. Esther combineert het professioneel afhandelen van alle zaken rondom de uitvaart met een enorm empatisch vermogen. Ook over de voordracht bij de uitgeleide, het voorgaan tijdens de afscheidsceremonie en het slotwoord bij de begrafenis niets anders dan lof. In de vragenlijst werd gevraagd of de uitvaart aan de verwachtingen heeft voldaan. Ik heb deze vraag met een 10 beantwoord, maar eigenlijk klopt dit niet, want door de begeleiding van Esther was de uitvaart boven verwachting en precies wat mijn lieve moeder verdiende! Dit helpt enorm bij het proces van rouwverwerking.


Henk en Martine Vroon 
Zeer vriendelijke mensen, erg meedenkend, hulpvaardig en creatief.


Frits bronstijn 
Ze was super prima gedaan


A.J. van Dillen 
Uitvaartverzorgster doet zeer professioneel haar werk met veel empathie voor de nabestaanden.


Grietje Mulder 
Wij hebben de begeleiding van Marianne vanaf het eerste moment als hartelijk, warm en professioneel ervaren. Ze heeft ook steeds bij ons gecheckt of er vragen waren en alles naar wens was. Marianne is voor ons elk moment van de dag bereikbaar geweest en hebben haar inzet als enorme steun ervaren. Ze was kritisch en professioneel, wat maakte dat er een goed goede structuur was en zorgen rondom het proces werden weggenomen. Ook de locatie was geweldig! Mede hierdoor kijken wij terug op een zeer waardevol en waardig afscheid van mijn man, onze vader en opa. Met vriendelijke groet, Familie Mulder


Tonny 
Zeer tevreden over de afhandeling van de crematie van mijn man, met name betrokkenheid en geduld voor mij erg fijn van Esther van Tongeren en Marian.


Jolanda Geurtz 
Het was voor ons de tweede keer dat we de diensten van de oversteek en Esther nodig hadden en we hebben dat weer als zeer goed en warm ervaren, kan de oversteek dan ook zeer aanbevelen,de persoonlijke aandacht is heel bijzonder.


Henk Thannhauser 
Warm, persoonlijk, nakomen afspraken, gewoon heel erg fijn begeleid en een fantastische ruimte om de overledene dagelijks nog even te bezoeken ....


Ardiedis@gmail.com  
Professioneel, persoonlijk, hartelijk en heel liefdevol zijn de mensen van de Oversteek. We voelden ons echt gesteund, geholpen op een warme wijze. Zo fijn en waardevol in zo'n hectische en verdrietige tijd.


H. Kulik 
Begeleiding voelde warm en betrokken aan. Door tutoyeren geen afstand. Goede adviezen.


Tjerk W. Bekius 
Zeer betrokken en bij de invulling van het gehele proces. Alle ruimte gevend voor eigen inbreng en positief meedenkend voor wat betreft de uitvoering van de uitvaart. Goed kunnen invoelen wanneer er ruimte is voor verdriet maar ook voor humor. De betrokkenheid is bij haar van nature en niet gemaakt wat voor mij een belangrijke eigenschap was.


Fam. Vis 


H.G langevoort- Beekman 
Zeer vriendelijk en meelevend. Voor iedereen tijd en aandacht. Dacht heel goed mee over de ideeën die er waren over de uitvaart. Zelfs op onverwachte veranderingen tijdens de begrafenis werd niet moeilijk gedaan en aangepast. Persoonlijker kon het bijna niet. Wij als familie kijken terug op een hele mooie bijzondere dag dankzij Afscheidshuis de Oversteek.


Ronald Mout 
Warm en fijn persoon,duidelijk over afspraken en meedenkend tijdens hele proces


Ron Kaal 


Ellen Ferwerda  
We waren zeer tevreden over de tijd die genomen werd voor de gesprekken en de rust die Joop van der Kraak uitstraalde. Voor vragen konden we hem steeds bereiken of werden snel teruggebeld. De uitvaart is geregeld en gelopen zoals wij wilden. Zorgen werden uit handen genomen.


Familie Klein Kranenbarg 
Wij zijn door Esther heel goed begeleid . Gelijk vanaf het moment dat mijn vrouw,mama en oma zijn overleden maar ook in de hele tijd toen ze bij jullie opgebaard lag is er continu contact geweest en heeft ze ons heel goed begeleid naar de condeleance en crematie we konden echt van haar op aan. Maar ook na de crematie was en is ze nog steeds heel betrokken. Dit vind je nergens naar ons idee Ga zo door En we bevelen jullie zeker aan bij andere mensen. Nogmaals bedankt voor jullie allemaal. Maar voor ons in het byzonder Esther omdat die ons begeleid heeft


M Westerink - de Haan. 
Ten eerste, de uitvaart was op 27-12-2021. Esther heeft heel veel voor ons gedaan. Er waren een paar kleine min puntje’s, maar ik ben verder zeer tevreden over De Oversteek en beveel hun ook bij anderen aan. Mijn dank hiervoor.


O.Rijssemus 
Wij hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren. Er was voldoende persoonlijke aandacht. Fijne gesprekken gevoerd. De mogelijkheid om de overledene te bezoeken gedurende 24 uur was fijn. De ambiance was ondanks de verdrietige omstandigheid comfortabel en sfeervol. Wij zouden deze uitvaartonderneming zeker aanbevelen.


Margo van der Brug 
De Oversteek is een mooi aangekleed kleinschalig uitvaartcentrum. Esther van Tongeren is een vrouw met hart voor haar werk. Het contact met haar was zeer prettig. Ze was altijd bereikbaar en reageerde snel op vragen. Ze was erg behulpzaam en liet ons zelf alle beslissingen nemen. Daar waar nodig stuurde ze op fijne wijze bij. Kortom; een vrouw met een zeer open karakter, een prettige persoonlijkheid.


H. Jochems 
Zeer positieve ervaring met deze uitvaartondernemer. Professioneel en met veel persoonlijke aandacht (met ook de nodige humor in deze moeilijke tijd).


John Klinker 
Wij hebben veel steun gehad van de uitvaartverzorger. Ze heeft ons erg goed geholpen en was zeer vriendelijk in het contact, zowel persoonlijk als telefonisch. Erg betrokken vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaartdienst. Wij zijn heel blij dat wij voor deze uitvaartondernemer hebben gekozen.


Olga de Boer 
Een verlies van een geliefde, dat is de ergste gebeurtenissen die je mee kan maken, maar doordat wij het afscheid hier zo liefdevol hebben kunnen doen was een warme troost. Wat een geweldig lieve mensen, Arthur en Esther. Geen afstand te ver voor hun, en ze hebben samen alles tot in de puntjes en meer zelfs geregeld met en voor ons.


Willeke Mout 
Heel fijne samenwerking met Esther geweest, had oog en oor voor onze wensen. Esther reageerde snel als we contact zochten en dacht mee. De afscheidskamer is goed ingericht en voelt prettig. Kortom, warme deken in verdrietige tijd.


Sandra 
We hebben de begeleiding van Esther van uitvaartcentrum 'De Oversteek' als heel fijn, warm en persoonlijk ervaren. Alles was bespreekbaar en Esther dacht goed met ons mee. Het contact voelde vanaf de eerste kennismaking vertrouwd. Esther was de gehele week goed bereikbaar voor ons. De uitvaart is mede door haar begeleiding mooi verlopen, waardoor we met een goed gevoel hierop terug kijken. Fijne, warme en persoonlijke begeleiding. Alles was bespreekbaar. Esther dacht goed met ons mee en was in die week altijd goed bereikbaar.


Jan Boonacker 
Ondanks dat het een hele bijzondere begrafenis was door zowel de persoon die is overleden als door de Corona omstandigheden een hele persoonlijke begrafenis geworden. De begeleiding van de uitvaart is uitstekend verzorgd door de Overkant met heel veel aandacht voor de persoonlijke wensen en werd goed meegedacht om de uitvaart goed te laten verlopen. De persoonlijke betrokkenheid was een erg prettige ervaring.


A.L.Postma 
Zeer betrokken uitvaartondernemer, zou hem zeer zeker aanbevelen.


Vermeulen- Schouten 
Alles keurig geregeld. Vriendelijke gastheer/ vrouw. . Ik kan de Oversteek iedereen aanbevelen.


Cobie Jochems 
Esther is een schat Wat wij vooral fijn vonden dat ze troost knuffels had voor de kinderen. Daar hadden en hebben de kids nog steeds heel veel steun aan


Henny Meurs van Amerongen 
Het was hartverwarmend zoals deze mevrouw ons begeleide.


Jan Slijkhuis 
Het was uitstekend. Ik ben heel tevreden met hoe alles gegaan is.


L.M.J. Hupkens-Jorna 
De uitvaart was prachtig. Zoals wij ons als gezin en uiteraard ook mijn echtgenoot voor ogen hadden. Mijn uitvaart zal ook ik door de Oversteek laten verzorgen.


M.J. Groothuismink 
Als zeer prettig.


Gonny van Elteren 
Goed geluisterd naar de wensen van de nabestaanden en daar ook naar gehandeld. Arthur Brinkman heeft op een zeer persoonlijke manier de kleinkinderen (4 meiden in de leeftijd van 8 tot 13) betrokken bij het afscheid van hun oma, waardoor het voor hen heel mooi en een stuk makkelijker werd.


Manon Noordijk 
Esther heeft ons op een heel fijne manier, persoonlijke en niet te zakelijk zo ver dit kon geholpen en begeleid in het proces.


J. DEN OUDEN. 
De heer BRINKMAN heeft ons vriendelijk en zeer vakkundig begeleid het kon gewoon niet beter.


J. DEN OUDEN. 
De heer BRINKMAN heeft ons vriendelijk en zeer vakkundig begeleid het kon gewoon niet beter.


Lies Kamphorst-Termaat en Roxy Termaat 
Wij hebben al het personeel van de Oversteek als zeer prettig ervaren. In het bijzonder Esther. Meelevend, lief en “gewoon” mens, waarbij je jezelf kan zijn. We hebben gelachen en gehuild. Esther, ontzettend fijn dat je er voor ons was.


Wieger Stoel 
Het contact met De Oversteek was buitengewoon betrokken, persoonlijk en ontspannen. Het was ook heel prettig om gedurende de dagen tussen het overlijden en de uitvaart gebruik te kunnen maken van het afscheidshuis met 'eigen' sleutel. Ze waren zeer goed bereikbaar en behulpzaam, ook kon er een beroep op ze worden gedaan voor hulp en advies over zaken die niet direct een relatie hadden met de uitvaart. Dit hebben mijn broer, zussen en ik als bijzonder prettig ervaren.


N. Hoitink-de Jong 
Perfecte uitvaart. Goed georganiseerd. Met alle wensen is rekening gehouden. Buitengewoon betrokken uitvaartbegeleidster. Niets dan lof over het geheel. Zelfs degeen die nog nooit een uitvaart hadden meegemaakt waren heel erg op hun gemak gesteld en ervoeren de uitvaart als prettig en vertrouwd.


<<< Terug