<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15076

Uitvaartverzorging en Afscheidshuis De Oversteek
Telefoon: 055-8001998
Email: info@afscheidshuisdeoversteek.nl
Website: www.afscheidshuisdeoversteek.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 49 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


A.L.Postma 
Zeer betrokken uitvaartondernemer, zou hem zeer zeker aanbevelen.


Vermeulen- Schouten 
Alles keurig geregeld. Vriendelijke gastheer/ vrouw. . Ik kan de Oversteek iedereen aanbevelen.


Cobie Jochems 
Esther is een schat Wat wij vooral fijn vonden dat ze troost knuffels had voor de kinderen. Daar hadden en hebben de kids nog steeds heel veel steun aan


Henny Meurs van Amerongen 
Het was hartverwarmend zoals deze mevrouw ons begeleide.


Jan Slijkhuis 
Het was uitstekend. Ik ben heel tevreden met hoe alles gegaan is.


L.M.J. Hupkens-Jorna 
De uitvaart was prachtig. Zoals wij ons als gezin en uiteraard ook mijn echtgenoot voor ogen hadden. Mijn uitvaart zal ook ik door de Oversteek laten verzorgen.


M.J. Groothuismink 
Als zeer prettig.


Gonny van Elteren 
Goed geluisterd naar de wensen van de nabestaanden en daar ook naar gehandeld. Arthur Brinkman heeft op een zeer persoonlijke manier de kleinkinderen (4 meiden in de leeftijd van 8 tot 13) betrokken bij het afscheid van hun oma, waardoor het voor hen heel mooi en een stuk makkelijker werd.


Manon Noordijk 
Esther heeft ons op een heel fijne manier, persoonlijke en niet te zakelijk zo ver dit kon geholpen en begeleid in het proces.


J. DEN OUDEN. 
De heer BRINKMAN heeft ons vriendelijk en zeer vakkundig begeleid het kon gewoon niet beter.


J. DEN OUDEN. 
De heer BRINKMAN heeft ons vriendelijk en zeer vakkundig begeleid het kon gewoon niet beter.


Lies Kamphorst-Termaat en Roxy Termaat 
Wij hebben al het personeel van de Oversteek als zeer prettig ervaren. In het bijzonder Esther. Meelevend, lief en “gewoon” mens, waarbij je jezelf kan zijn. We hebben gelachen en gehuild. Esther, ontzettend fijn dat je er voor ons was.


Wieger Stoel 
Het contact met De Oversteek was buitengewoon betrokken, persoonlijk en ontspannen. Het was ook heel prettig om gedurende de dagen tussen het overlijden en de uitvaart gebruik te kunnen maken van het afscheidshuis met 'eigen' sleutel. Ze waren zeer goed bereikbaar en behulpzaam, ook kon er een beroep op ze worden gedaan voor hulp en advies over zaken die niet direct een relatie hadden met de uitvaart. Dit hebben mijn broer, zussen en ik als bijzonder prettig ervaren.


N. Hoitink-de Jong 
Perfecte uitvaart. Goed georganiseerd. Met alle wensen is rekening gehouden. Buitengewoon betrokken uitvaartbegeleidster. Niets dan lof over het geheel. Zelfs degeen die nog nooit een uitvaart hadden meegemaakt waren heel erg op hun gemak gesteld en ervoeren de uitvaart als prettig en vertrouwd.


Annemieke Koldenhof-van Hoven 
Wij zijn voor, tijdens en na de uitvaart bijzonder goed begeleid door de uitvaart begeleidster Esther van Tongeren. Er was alle ruimte voor eigen inbreng. Ook het samen verzorgen van de overledene was voor ons een waardevol moment. De achterkleinkinderen werden door Esther liefdevol betrokken in het geheel, alles was mogelijk. Dit is en was zó waardevol voor hen en ons. Wij wensen allen die dit moeten meemaken een afscheid toe zoals wij dat hier bij de Oversteek hebben mogen ervaren.


Alfred 
Arthur heeft de uitvaart van mijn beide ouders zeer goed verzorgd, waardoor ik Arthur aan mijn kinderen heb voorgesteld nadat mijn ex-vrouw overleden was. Ook dit was weer perfect: 10 op 10.


W.B. Steman 
Voelt zich zeer betrokken bij familieomstandigheden. Niks is haar te veel en staat ten alle tijde en in alle zaken de familie terzijde.


Marcel van Elden 
Een 10+ mooier en beter konden wij ons niet wensen! Hierdoor kregen wij als familie rust door de fantastische zorg van Esther. Dank, Dank, Dank!


Jolanda Geurtz 
Het was een fijne begeleiding van het ophalen van mijn vader tot de uitvaartdienst zijn zeer tevreden .


Aart Henk Goossens 
Vanaf het overlijden van onze vader continu contact gehad met Arthur Brinkman van "De Oversteek". Hij heeft alles netjes uitgelegd, was continu bereikbaar en heeft met zijn rustige en warme uitstraling gezorgd dat de uitvaart volledig naar wens is verlopen. Het was een erg fijne manier om tot een waardig afscheid te komen. Het klinkt een beetje raar, gelet op de branche, maar ik kan "De Oversteek" van harte aanbevelen.


Bert-Jan Nengerman-Hindriks 
Arthur is een zeer vriendelijke uitvaartverzorger en iemand die het vak van uitvaartondernemer begrijpt. Persoonlijke benadering, oog voor details en denkt goed mee. Helemaal voor iemand als ik (46jaar) die een uitvaart moest regelen voor een zijn partner. De Oversteek maakt gebruik van een standaard pakket en geeft dit duidelijk aan op de website. Geeft goed weer wat je daar voor krijgt, zodat het ook duidelijk is wat een uitvaart kost. Super service!


Gerry Muilkens-Riswick 
Arthur Brinkman, zeer bijzondere uitvaartondernemer. Zijn persoonlijke benadering, zijn betrokkenheid, zijn luisterend oor, zijn meedenken. Zijn enorme gastvrijheid in zijn warme afscheidshuis, waar we ten alle tijden onze overleden geliefde konden bezoeken. Zijn vriendelijkheid naar onze kleinkinderen en de knuffel die ze van meneer Arthur hebben gekregen. Dankzij Arthur hebben wij er ondanks het grote verdriet een goed gevoel aan overgehouden.


Nicole Overvoorde 


Familie Put 
Een warme en hartelijke ontvangst. Deze uitvaartondernemer zou ik iedereen aanraden.


Albert & Marian 
De fijne contacten met Arthur worden door ons zeer gewaardeerd. Het afscheid is hierdoor in alle rust en warmte verlopen.


Hans Hoving 
Fijne begeleiding met goede suggesties ook na de crematie.


Gerda Huinink (dochter) 
Heel erg blij met hoe alles is verlopen. Echt een uitvaart zoals mijn vader dat gehad zou willen hebben. Ook het contact was heel goed. Heel erg dank voor alles.


Jeroen 
Goed en prettig contact met oog voor persoonlijke aandacht. Het is allemaal prima verlopen. Precies zoals we het van tevoren hadden bedacht. Een echte aanrader!


A J Gerritsen-Mulderij 
heel persoonlijke begeleiding. eigen inbreng was perfect en er werd geweldig aan tegemoet gekomen. niets was hen teveel. helemaal tevreden. beoordeling op website prima maar wel anoniem


Fam. Gilde 
In een week waarin alles in je hoofd door elkaar heen loopt en waarin veel beslissingen genomen moeten worden, schiep Esther orde in de chaos. Ook werden wat lastige familiezaken soepel opgelost. Kortom: een betrokken en kundige uitvaartbegeleider.


Nelleke buiting 
We hebben de begeleiding als prettig ervaren. Een professionele uitvaartondernemer. Die we zeker aanraden!


G.J.M, Tijhuis 
Alles met veel zorg en respect uitgevoerd. Het uitvaartcentrum is heel goed gericht op een huiselijke sfeer in deze moeilijke tijden.


Angelique van Doorn-Franke 
Een fijn persoonlijk contact en een prettige open communicatie!


J Klein 
De gehele uitvaart is naar wens verlopen. De uitvaartleider voelde onze wensen zeer goed aan. De locatie, De Oversteek,hebben we als zeer prettig ervaren.Als familie hebben we,ondanks het verlies van mijn vrouw,er een goed gevoel aan over gehouden. Het was een waardig afscheid.


H Mout 
Ze hebben meer dan hun uiterste best gedaan om deze uitvaart heel persoonlijk te laten zijn. Al met al zijn we zeer tevreden ! Komen afspraken na! En ons gevoel is dat ze eerlijk zijn!


L. Oosting 
Bijzonder alert reagerend op zich voordoende situatie. Inventariseert adequaat wensen en behoeften. Geeft bovendien nuttige adviezen. Afgesproken zaken worden correct nagekomen.


J.M. Wijnandts 
Esther heeft ons zeer goed begeleid bij alles.


B. Stegeman 
Wat een warme fijne uitvaart onderneming. Heel persoonlijk en fijne hulp bij het regelen van een uitvaart!


Joukje van der Molen, echtgenote 
Bij ons goed bekend, want medelid van de PKN De Drie Ranken te Apeldoorn. Behulpzaam en vriendelijk. Mevrouw Brinkman bezocht mijn man als ouderenbezoekster van de kerk. Warme, huiselijke ruimte voor intiem afscheid. Te allen tijde toegang met eigen sleutel.


Edwin Dekker 
Zeer correcte, vriendelijke, persoonlijke benadering. Gemoedelijk. Voldeed aan al onze verwachtingen. Keurig nieuw rouwcentrum/afscheidshuis. Zeer zeker aan te bevelen.


G.van der Scheer-Jellema 
Het Afscheidshuis De Oversteek heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb in de afgelopen 9 maanden 3 maal een beroep hen gedaan. Mijnheer B. geeft vertrouwen in moeilijke, verdrietige situatie en is flexibel.


Bouke Jeeninga 
Vooraf duidelijke informatie/voorlichting gegeven. Alles was tot grote tevredenheid goed georganiseerd.


L Bisschop 
Een hele fijne evaring gehad in een hele nare tijd natuurlijk maar heb ik ooit nog begrafenisondernemer nodig dan ga ik zeker weten weer naar Arthur toe


J.P. Cusveller 
Arthur Brinkman is een uiterst plesierige en spanning ontlastende uitvaartondernemer met een zeer persoonlijke en prettige benadering. Ontzorgde mij in een toch al moeilijke veel op je afkomende tijd. Het Afscheidshuis is uiterst aangenaam en goed verzorgd. Een absolute aanrader!


Annemarie Goedhart 
Het afscheid van onze moeder van 94 is ondanks de beperkingen ivm Corona verlopen zoals wij het hadden bedacht en het was ook helemaal zoals moeder zou hebben gewild. Eenvoudig en passend bij onze familie. Wij hebben de contacten als bijzonder prettig en persoonlijk ervaren. De contacten verliepen zonder problemen en er was altijd tijd voor ons. Wij waren erg tevreden.


Ron Marseille 
Meedenken om in de bijzondere situatie toch een respectvolle uitvaart te realiseren is enorm gewaardeerd.


C.M. Smit 
De heer Brinkman heeft op een snelle en uiterst correcte manier de nabestaanden benaderd en begeleid. De familie werd goed ontzorgd en de uitvaart is keurig verlopen. Ook de afronding van het geheel verliep naar volle tevredenheid.


A.H. Hildering 
Absoluut een aanrader. Heel goed op onze wensen afgestemd. Empathisch, oog en aandacht voor de kinderen, zij koesteren de gekregen knuffel tot op de dag van vandaag. Mooi afscheidshuis met eigen ingang, waarvan we de sleutel hadden en waar we alle tijd en ruimte kregen om familie te ontvangen.


M.Hakkenberg 
Perfect, zeer persoonlijk betrokken, denkt mee. Fijne uitvaart verzorging met alle respect voor nabestaanden


Theo Bennik 
Na 50 jaar huwelijk met mijn vrouw, heeft; Uitvaartondernemer : Uitvaartverzorging en Afscheidshuis De Oversteek Uitvaartverzorger : Arthur Brinkman, er niet alleen voor mij, maar voor de hele familie, er een heel persoonlijke en zeer waardig afscheid ceremonie, voor en met ons van kunnen maken. Zeker in deze bijzondere Corona tijd. Wij kijken en voelen er met alle familie leden, nog met een warm hart op terug. En raden voor een ieder, die er mee geconfronteerd word, zo een verzorging van een uitvaart toe!


J.M.van der Schaaf Koldenhof 
Wij zijn heel goed geholpen het is geregeld zo als wij het graag wilden


HM VAN TONGEREN 
IK HEB HET ALS ZEER GOED ERVAREN .


G.van der Scheer- Jellema 
Ik ben zeer tevreden over deze uitvaartondernemer.en een prima samenwerking.


Karelien Hollander 
Ondanks, of mogelijk juist door de beperkingen van de corona, voelde ik mij ondersteund en omhuld door oprechte belangstelling.


Edwin van werven 
Fantastisch! Esther Heeft ons echt heel veel rust gegeven in deze moeilijke periode. Zeer professioneel en een goed empathisch vermogen.


Miranda Franssens 
De oprechte aandacht en persoonlijke begeleiding van Arthur en Esther hebben we heel erg gewaardeerd. Alles was perfect geregeld en we konden altijd een beroep op hen doen.


Dineke Jongejan 
Warm persoonlijk en perfect


W.Cgr. Kanselaar 
Mevr.Esther van Tongeren, is de enige persoon van de ''Oversteek'' die ons van A tot Z ons heeft begeleiden voor 100%


G.Sezer 
Super betrokken en menselijk.Arthur Brinkman regelde zo veel in een korte tijd. Respect voor hem!!Als familie denken we terug aan de moeilijke tijd met mooie herinneringen dankzij Arthur. Bedankt dat je er voor ons was en zo veel deed.


Th.J. Haitjema 
Transparante website; kleinschalig; veel aandacht voor persoonlijke wensen; oplossingsgericht. Zeer tevreden!


Anneke van Rijn 
Het meeleven, aandacht en begrip voor onze situatie hebben wij zeer goed ervaren.


Linda Dix 
Het contact was persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Ze dacht goed met ons mee en hielp ons bij alles wat we nodig hadden. Daarnaast was er veel ruimte voor onze eigen wensen en inbrengen. Het hebben van een privé afscheidsruimte was erg fijn, zo konden vrienden die door de corona maatregelen niet op de uitvaart konden komen, toch afscheid nemen


E.Zijlstra 
Dhr Arthur Brinkman heeft de uitvaart van mijn broer op een uiterst zorgvuldige manier uitgevoerd. Op de achtergrond maar steeds beschikbaar en bereikbaar om zaken te regelen. Respect voor de overledene en familie bleek uit alles. Indien nodig was snel overleg mogelijk en werden er goede adviezen gegeven. Vooral de persoonlijke benadering heeft ons allen goed gedaan.


J. Tijink-Kaal 
Prettige en persoonlijke begeleiding. Alles tot in de puntjes verzorgd. Overigens, de datum van de uitvaart moet zijn 15-05-2020.


G.Van der Scheer- Jellema 
Ondanks de Corona tijdperk, heeft de uitvaart begeleider het heel persoonlijk, rustig en zeer zorgvuldig de uitvaart gedaan. Hiervoor mijn en ook namens de kinderen complimenten.


Maudia van Wijhe-Kiezebrink 
Liefdevol, persoonlijk en goed georganiseerd.


E.Hansen-van Zijl 
een uitvaart is nooit prettig, maar deze uitvaartondernemer gaf onze hele familie, mij en 3 dochters een heel fijn gevoel.


Ardie Disbergen 
Heel persoonlijk en betrokken. Doet wat hij zegt. Zeer zorgvuldig en alles volgens de RIVM richtlijnen. Ook de uitvaart verliep, ook qua techniek, perfect. Professioneel en heel persoonlijk.


A.M.Wanders-Verweij 
Gewoon zo doorgaan! Wij hebben niets aan te merken. De samenwerking was zo fijn. We konden al onze ideeen verwezenlijken. We konden ondanks Het Corona Virus Of misschien wel daardoor, een fijne warme sfeer neerzetten. heel intens. Ook de live streaming was perfect. Wij houden er een warme herinnering aan over. Met alle plezier mag deze recensie op de website van de uitvaart ondernemer geplaatst worden. Ik gun iedereen een fijn afscheid.


Reint.H. Greven. Echtgenoot van de Overledene. 
Deze dag is voor ons als familie geweldig goed verlopen. WAARDIG, WARM,en zeer BETROKKEN.


Joop Beuker 
Ruime aandacht gehad voor persoonlijke belangen en voorkeur. De ondernemer heeft voor ons veel werk uit handen genomen, hierdoor konden wij ons goed richten op onze eigen beleving. Mooie accommodatie voor opbaren van overledene en zeer ruime bezoek mogelijkheden. Veel gevoel getoond voor het werken onder corona omstandigheden.


Mevr. Kalkman -Haantjes 
Zeer goede vrienden die waargemaakt hebben waar ze voor staan. Zeer betrokken en rustgevend. Duidelijk in afspraken. Met oog voor persoonlijke wensen.


Agnes Mencke Meijerink 
In deze corona tijd met de huidige maatregelen om afstand van elkaar te houden heeft uitvaartondernemer Arthur Brinkman ("Afscheidshuis De Oversteek" Apeldoorn) de uitvaart van mijn broer van begin tot eind op een waardige en goede manier begeleid.


H.Vroon 
zeer persoonlijke, goed geregelde uitvaart.


R Posthumus 
Professioneel en toch ook weer persoonlijk, meedenkend flexibel, Mooie afscheidskamer met div voorzieningen. Weet goed de weg wat uitvaart verzekeringen betreft. Ik kan ieder 'De Oversteek' aanbevelen


R Posthumus 
Professioneel en toch ook weer persoonlijk, meedenkend flexibel, Mooie afscheidskamer met div voorzieningen. Weet goed de weg wat uitvaart verzekeringen betreft. Ik kan ieder 'De Oversteek' aanbevelen


Anne-Marie Roerdink 
Een warm en betrokken mens met een grote levenservaring en een grote steun in moeilijke tijden.


G. Noorlandt 
Indertijd alles al doorgesproken, vastgelegd en beschreven. De contacten na overlijden waren precies volgens afspraak. Met bijzondere wensen is heel goed omgegaan.


Meüs van der Poel 
Arthur heeft ons perfect begeleid, het was zeer persoonlijk. Ook goed dat hij pa en ma al kende vanuit de kerk in De Maten (Apeldoorn) en dat hij met hen al over de uitvaart had gesproken. We zijn erg tevreden en heel blij met de manier waarop Arthur en zijn collega's ons hebben geholpen afgelopen jaar. Wij, als nabestaanden, willen de Oversteek van harte aanbevelen. In een moeilijke tijd hebben zij aandacht voor praktische zaken en persoonijke achtergronden en vullen dit op een hele vertrouwde en waardige manier in.


Raymond Joris 
Wij hebben continue contact gehad met Arthur van den Brink wat heel vertrouwd aangenaam en duidelijk was. Op tijd op afspraak en heel georganiseerd.


Marieke van Lindenberg 


F. Wolters 
De Oversteek heeft het perfect gedaan. Met veel gevoel als goed geregeld. Fijn!!


Jolanda Zuithoff 
Arthur Brinkman heeft de uitvaart van mijn moeder precies zo geregeld zoals wij wensten en daarvoor een dikke 10.


Diana Toonen-Circkens 
Een hele fijne ervaring ondanks de verschrikkelijke periode.Ontzettend goed verzorgd door Arthur Brinkman en Anita,alles was mogelijk en in een zeer prettige relaxte sfeer,ondanks dat ze net in het nieuwe pand zaten en nog niet alles op zijn plek stond.


anita griffioen 
Arthur is een bijzondere uitvaartbegeleider. Hij heeft oog voor de nabestaanden en zijn hart op de goede plaats. Hij is betrouwbaar en goed in zijn vak!


Ja.Elferink. 
Eenrustige uitleg van wat moet gebeuren,neemt op een waardige manier de leiding,precies zo als wij het wilden hebben.


H. ten Have 
Arthur heeft ons heel goed bijgestaan tijdens de dingen die na een overlijden geregeld moeten worden.


Meüs van der Poel 
Een verlies is altijd heel persoonlijk. De wereld staat even stil. Arthur verplaatst zich helemaal in de situatie en neemt veel praktische zorgen weg. Hij is er op elk moment dat je hem nodig hebt en is zeer goed bereikbaar. Hij zet de begeleiding van de uitvaart centraal. Niets is teveel en aan alles wordt gedacht.


Sorayda Maduro 
Deze uitvaartondernemer Mr. Arthur is zeer zeker een aanrader- Ik ben van dag 1 tot aan het begravenis van mijn vader zeer goed geholpen. Mr. Arthur is een vakmens en weet zijn werk .Hij heeft mij en familie zeer goed bijgestaan en al onze wensen wat wij hadden heeft hij allemaal weten waar te maken .


Marja 


H.Aarsen 
Een zeer persoonlijke en betrokken uitvaart verzorging


Rene Nederhof 
Echt super tevreden en we zijn enorm blij dat we deze uitvaartondernemer getroffen hebben. Wat een topper.


M. Lindeman 
Warme hartelijke persoonlijke waardige professionele uitvaart.


<<< Terug