<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15071

Uitvaartverzorging Jouke Hoekstra
Telefoon: 0511-482444
Email: info@joukehoekstra.nl
Website: www.joukehoekstra.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 3 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Joke feddema medemblik
Jouke heeft alle zorgen letterlijk uit handen genomen en ons gezin goed begeleid stap voor stap zogezegd,dat hadden we nodig en gaf ons veel vertrouwen.


familie Wiersma
Jouke Hoekstra heeft ons als familie geweldig bijgestaan na het overlijden van onze heit en pake. Hij geeft rust, begrip en praktische adviezen en regelt heel veel zaken die als familie op je af komen. Ook op de dag van de uitvaart hebben wij zijn aanwezigheid en correcte benadering als heel waardevol ervaren.


Familie van der Veen
Uitstekend, we zijn zeer tevreden over de werkwijze en begeleiding die we hebben gekregen bij het verlies van onze moeder, er is goed geluisterd en meegedacht om onze wensen te verwezenlijken


H Westerhof


Pieter OOsterhof
We hebben als familie alleen maar uiterst goede herinneringen aan Jouke Hoekstra. Attent, meedenkend, empathisch, kwam met goede ideeën in deze voor ons toch verdrietige tijd. Hij heeft ons alle werk uit handen genomen zodat we ons konden richten op de uitvaart van onze moeder, ús Mem.


R Schievink
Betrouwbaar,meedenkend. Uitstekend verzorgde uitvaart.


Familie Dijkstra
Het samen bespreken van de uitvaart vóór het overlijden plaatsvond hebben we zeer goed ervaren. In de dagen erna als ook de uitvaart zelf zijn we goed begeleid door Jouke en Hielke. Het persoonlijke contact was prettig.


E.Grijpstra de Vries
Ik kan niet anders zeggen dan 'uitstekend'


René en Jantiene
Jouke is een prettige man die alle zorgen uit handen neemt tijdens deze moeilijke periode. Hij maakte het op gepaste wijze persoonlijk, ongedwongen en vertrouwelijk.


J Pietjou
De gehele uitvaart en daar omheen is door Jouke Hoekstra naar onze volledige wens verlopen. Hij heeft heel geregeld.


Marjan Altena
Jouke is persoonlijk, geduldig en regelt alles tot in de puntjes.


Eelke.Kloosterman.
Hele fijne gesprekken met hem gehad. En onze wensen enorm goed begrepen en uitgevoerd.


Petra Ten Dam _ scholing


Leni Hummel
Jouke was zeer betrokken, enorm punctueel, professioneel, zeer plezierig in omgang, heeft een prachtige kaart ontworpen en heeft in onze ogen echt overal gedacht. Voor ons heeft hij veel betekend om een waardig afscheid van onze zoon te maken.


T.Hoekstra Meindertsma
vertrouwd, rustig, luisterend naar wensen en ingewilligd kon niet beter dikke pluim voor J. Hoekstra.


H. Landheer-Hansma
Wij kennen Jouke Hoekstra al jaren, omdat wij ook in de uitvaartbranche werkzaam zijn. Mede daardoor is hij meer als vriend dan als uitvaartondernemer door ons gevraagd de uitvaart van Johannes te begeleiden. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid heeft Jouke de uitvaart zeer professioneel,accuraat en in goed overleg precies volgens onze wensen verzorgd. Wij hadden niet anders verwacht!


Romke Talsma
Wij als familie Talsma hebben zeer goede ervaring met deze uitvaartondernemer,nogmaals bedankt hiervoor.


J.U. de Jong
WIj hebben Jouke als zeer professioneel ervaren. Hij voldeed aan al onze verwachtingen.


Epie Bosma Plantinga


g.s.haaksma


Fam .Elzinga .Oosternijkerk
Jouke Hoekstra is een persoon die zeer gewardeerd is in onze fam In zijn werk .persoonlijk .meelevend en zeer correct in zijn doen en laten .een uitvaart nemer die zijn werk doet met hart en ziel!!!


Johan Dijkstra en Freja van der Zee
Jouke Hoekstra is een meelevende en meedenkende uitvaartverzorger. Correct, respectvol en prettig in de omgang. We hebben zijn begeleiding als zeer waardevol en vertrouwd ervaren.


C. Toren-van der Wal
Betrokken op een deskundige en professionele wijze. Denkt mee in de mogelijkheden, geeft op maat advies en neemt ruim de tijd voor de familie. Is betrouwbaar, transparant en zeer nauwkeurig. Ook na de crematie betrokken op een gepaste en oprechte wijze. Zeer tevreden! M. Vr. Gr Carolina Toren- van der Wal


A. de Jong-de Vries
Jouke is zeer betrokken, professioneel, neemt de tijd voor je, komt waar nodig zelf met voorstellen, is altijd bereikbaar voor vragen en super vriendelijk.


Ditte en Marrit Velink
Jouke Hoekstra heeft al 3x een uitvaart voor onze familie verzorgd. We zouden geen andere willen!


Anneke
Zeer betrokken en persoonlijk


B.Pool-Dijk
Het was een hele warme en betrokken uitvaart , niks op aan te merken


mevr. Coco G KOETS Gorredijk frl. (dochter)
Uitvaartverzorging JOUKE HOEKSTRA Jose' Vigevenoweg 23 9262 NL SUMAR (Suameer) frl.


Corrie Lyklema
Jouke Hoekstra is een fijne persoonlijke en zeker ook professionele uitvaartondernemer. Kan hem iedereen aanraden die hulp nodig heeft bij het regelen van een uitvaart.


W. van der Veen
Jouke Hoekstra is een zeer betrokken en attente uitvaartondernemer die je zorg voor een gepaste uitvaart volledig uit handen neemt. Hij denkt met je mee en levert een subliem totaalpakket aan diensten. Hij blijft op gepaste afstand; de overledene en de kring van nabestaanden staan centraal. Jouke is iemand aan wie je de uitvaartverzorging graag overlaat.


Goke Lont-Jansma
professionele begeleiding, betrokken en rustig.


L. van.der. Kooi ( zoon) en T.J.kusters (schoondochter))
Wij hebben dhr.Jouke Hoekstra als zeer vakkundig, stipt, klantvriendelijk en empathisch ervaren. Het was bijzonder prettig met hem contact te hebben, wij kunnen deze uitvaartverzorger dan ook van harte aanbevelen, een dikke 10!!!


B. Klijnsma


J.Bolhuis
Dhr.Jouke Hoekstra komt betrouwbaar en professioneel over. Hij is rustig en weet waar over hij praat en is op de hoogte van de instanties (hij heeft een goed netwerk en kent de mensen die bepaalde zaken moeten regelen). Hij denkt mee over bepaalde uitvoeringen en geeft goede suggesties. Als de uitvaart vanaf het begin (melding overlijden tot afsluiting koffietafel) op een reclamefilm was opgenomen, dan was het prima film geworden die zo vertoond zou kunnen worden.


Tine Broersma
Hij heeft alles naar wens geregeld.


T v d Meer Wiersma
Zeer betrokken bij de mensen heel goed ervaren heeft begrip voor de mensen begeleid ze goed


A.Bergema-Krijgsman.
Een zelfverzekerde persoonlijkheid.


D. Meijer-Boorsma
Met oor en oog voor de behoefte van ons als familie, heeft Jouke Hoekstra op zeer respectvolle wijze, ons begeleid tijdens de voorbereidingen van de uitvaart/rouwdienst van onze moeder. Hij nam ons, op ons verzoek, kleinere en en grotere dingen uit handen. Ook tijdens de uitvaart was Jouke attent en correct, hij informeerde ons, waar nodig tot in de kleinste details, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Jouke is met hart en ziel uitvaartondernemer, die op gepaste wijze een rouwende familie ondersteund tijdens een moeilijke en zeer intensieve week.


F van dijk
Zeer persoonlijk en geduldig Deze man is voor die werk geschapen


Fieneke Schotanus-Talstra
Mijn zus en ik hebben de begeleiding als heel goed ervaren. De communicatie was super: helder direct duidelijk. Er werd aan alles gedacht en mee gedacht. Jouke is een uithangbord voor dit werk.