Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15071

Uitvaartverzorging Jouke Hoekstra
Telefoon: 0511-482444
Email: info@joukehoekstra.nl
Website: www.joukehoekstra.nl

Jaar oprichting: 2006
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 112 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


Recensies:

René en Jantiene
Jouke is een prettige man die alle zorgen uit handen neemt tijdens deze moeilijke periode. Hij maakte het op gepaste wijze persoonlijk, ongedwongen en vertrouwelijk.


J Pietjou
De gehele uitvaart en daar omheen is door Jouke Hoekstra naar onze volledige wens verlopen. Hij heeft heel geregeld.


Marjan Altena
Jouke is persoonlijk, geduldig en regelt alles tot in de puntjes.


Eelke.Kloosterman.
Hele fijne gesprekken met hem gehad. En onze wensen enorm goed begrepen en uitgevoerd.


Petra Ten Dam _ scholing


Leni Hummel
Jouke was zeer betrokken, enorm punctueel, professioneel, zeer plezierig in omgang, heeft een prachtige kaart ontworpen en heeft in onze ogen echt overal gedacht. Voor ons heeft hij veel betekend om een waardig afscheid van onze zoon te maken.


T.Hoekstra Meindertsma
vertrouwd, rustig, luisterend naar wensen en ingewilligd kon niet beter dikke pluim voor J. Hoekstra.


H. Landheer-Hansma
Wij kennen Jouke Hoekstra al jaren, omdat wij ook in de uitvaartbranche werkzaam zijn. Mede daardoor is hij meer als vriend dan als uitvaartondernemer door ons gevraagd de uitvaart van Johannes te begeleiden. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid heeft Jouke de uitvaart zeer professioneel,accuraat en in goed overleg precies volgens onze wensen verzorgd. Wij hadden niet anders verwacht!


Romke Talsma
Wij als familie Talsma hebben zeer goede ervaring met deze uitvaartondernemer,nogmaals bedankt hiervoor.


J.U. de Jong
WIj hebben Jouke als zeer professioneel ervaren. Hij voldeed aan al onze verwachtingen.


Epie Bosma Plantinga


g.s.haaksma


Fam .Elzinga .Oosternijkerk
Jouke Hoekstra is een persoon die zeer gewardeerd is in onze fam In zijn werk .persoonlijk .meelevend en zeer correct in zijn doen en laten .een uitvaart nemer die zijn werk doet met hart en ziel!!!


Johan Dijkstra en Freja van der Zee
Jouke Hoekstra is een meelevende en meedenkende uitvaartverzorger. Correct, respectvol en prettig in de omgang. We hebben zijn begeleiding als zeer waardevol en vertrouwd ervaren.


C. Toren-van der Wal
Betrokken op een deskundige en professionele wijze. Denkt mee in de mogelijkheden, geeft op maat advies en neemt ruim de tijd voor de familie. Is betrouwbaar, transparant en zeer nauwkeurig. Ook na de crematie betrokken op een gepaste en oprechte wijze. Zeer tevreden! M. Vr. Gr Carolina Toren- van der Wal


A. de Jong-de Vries
Jouke is zeer betrokken, professioneel, neemt de tijd voor je, komt waar nodig zelf met voorstellen, is altijd bereikbaar voor vragen en super vriendelijk.


Ditte en Marrit Velink
Jouke Hoekstra heeft al 3x een uitvaart voor onze familie verzorgd. We zouden geen andere willen!


Anneke
Zeer betrokken en persoonlijk


B.Pool-Dijk
Het was een hele warme en betrokken uitvaart , niks op aan te merken


mevr. Coco G KOETS Gorredijk frl. (dochter)
Uitvaartverzorging JOUKE HOEKSTRA Jose' Vigevenoweg 23 9262 NL SUMAR (Suameer) frl.


Corrie Lyklema
Jouke Hoekstra is een fijne persoonlijke en zeker ook professionele uitvaartondernemer. Kan hem iedereen aanraden die hulp nodig heeft bij het regelen van een uitvaart.


W. van der Veen
Jouke Hoekstra is een zeer betrokken en attente uitvaartondernemer die je zorg voor een gepaste uitvaart volledig uit handen neemt. Hij denkt met je mee en levert een subliem totaalpakket aan diensten. Hij blijft op gepaste afstand; de overledene en de kring van nabestaanden staan centraal. Jouke is iemand aan wie je de uitvaartverzorging graag overlaat.


Goke Lont-Jansma
professionele begeleiding, betrokken en rustig.


L. van.der. Kooi ( zoon) en T.J.kusters (schoondochter))
Wij hebben dhr.Jouke Hoekstra als zeer vakkundig, stipt, klantvriendelijk en empathisch ervaren. Het was bijzonder prettig met hem contact te hebben, wij kunnen deze uitvaartverzorger dan ook van harte aanbevelen, een dikke 10!!!


B. Klijnsma


J.Bolhuis
Dhr.Jouke Hoekstra komt betrouwbaar en professioneel over. Hij is rustig en weet waar over hij praat en is op de hoogte van de instanties (hij heeft een goed netwerk en kent de mensen die bepaalde zaken moeten regelen). Hij denkt mee over bepaalde uitvoeringen en geeft goede suggesties. Als de uitvaart vanaf het begin (melding overlijden tot afsluiting koffietafel) op een reclamefilm was opgenomen, dan was het prima film geworden die zo vertoond zou kunnen worden.


Tine Broersma
Hij heeft alles naar wens geregeld.


T v d Meer Wiersma
Zeer betrokken bij de mensen heel goed ervaren heeft begrip voor de mensen begeleid ze goed


A.Bergema-Krijgsman.
Een zelfverzekerde persoonlijkheid.


D. Meijer-Boorsma
Met oor en oog voor de behoefte van ons als familie, heeft Jouke Hoekstra op zeer respectvolle wijze, ons begeleid tijdens de voorbereidingen van de uitvaart/rouwdienst van onze moeder. Hij nam ons, op ons verzoek, kleinere en en grotere dingen uit handen. Ook tijdens de uitvaart was Jouke attent en correct, hij informeerde ons, waar nodig tot in de kleinste details, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Jouke is met hart en ziel uitvaartondernemer, die op gepaste wijze een rouwende familie ondersteund tijdens een moeilijke en zeer intensieve week.


F van dijk
Zeer persoonlijk en geduldig Deze man is voor die werk geschapen


Fieneke Schotanus-Talstra
Mijn zus en ik hebben de begeleiding als heel goed ervaren. De communicatie was super: helder direct duidelijk. Er werd aan alles gedacht en mee gedacht. Jouke is een uithangbord voor dit werk.


Tsjeard de Vries


Aukje Laversma-Struiksma


Fam Homan Feanwâlden


H de Jong
Hij heeft ons goed geholpen bij de uitvaart van onze moeder.


Jannie Elting
Uitvaartverzorger Jouke Hoekstra heeft ons als nabestaanden op een zeer persoonlijke en aangename manier begeleidt tijdens de dagen van afscheid nemen en de uitvaart. Jouke Hoekstra reikt veel ideeën en tips aan in een moeilijke en verdrietige periode. Hij beschikt over een groot inlevingsvermogen om de nabestaanden te helpen om afscheid te nemen op een wijze die bijdraagt in het verwerken van het verdriet. Hierdoor kunnen we met een voldaan en goed gevoel terugkijken op de periode van afscheid en uitvaart. In een korte periode heeft Jouke Hoekstra ons twee maal begeleidt in een tijd van afscheid nemen. Wij hebben Jouke mogen leren kennen als een persoon met een grote liefde en passie voor zijn vak. Voor ons als familie was Jouke een onmisbare steun in een moeilijke en verdrietige tijd.


Hendrik Slaaf
Prima uitvaartverzorger. Betrokken, zeer vriendelijk en heeft kennis van zaken.


p.s. nijdam.
Uitvaartondernemer kwam zeer correct over en wist ons goed te vertellen wat er ging gebeuren en wat er geregeld moest worden.Alles is dan ook zeer goed geregeld geworden.Wij hebben geen op of aanmerkingen over deze uitvaartverzorger en zouden hem bij anderen aanbevelen.


MG Steigstra Ridderbos.
Bijzondere jonge man. Zeer betrokken bij de mensen. Het hart op de goede plaats. Een luisterend oor, goed overleg met ruimte voor eigen inbreng en advies waar nodig. Een vriend die je helpt. Aan te bevelen.


R.Struikmsa-Veenstra
Zeer goede en correcte ondernemer, niet overdreven precies goed.


Jan Benedictus
uitstekend werk van Jouke. Erg fijn!


R.Talsma
Onze familie heeft zijn goede begeleiding zeer gewaardeerd


Tineke Kusters partner Lieuwe van der Kooi
Wij hebben dhr. Jouke Hoekstra als volgt ervaren: Correct Klantvriendelijk Zeer betrokken To the point Erg empathisch Keurig verzorgd


F Batema Veenstra
Het kon niet beter. Allemaal een heel goed gevoel erbij gehad. Het was een mooi afscheid en tot in de puntjes geregeld.

Janneke Mulder
Zeer tevreden over hoe Jouke met ons meedacht en alles heeft geregeld


Hennie de Jong Zandstra
Het was een warm contact. Bovendien dacht hij met ons mee. Daardoor kijken we met een heel goed gevoel terug op de uitvaart!


Henk Veltman
Volledige en zeer korrekte begeleiding.


Annie van der kooi venema
Hij heeft voor ons alles tip top verzorgt.


Wytze Postmus


Sjoerdtsje Veenstra Paulusma
zeer kundig bescheiden, accuraat,precies rustig, niet opdringerig stelt de juiste vragen geknipt voor het vak


tjitskevanvaalsjeeninga
Bst genoch. Sa troch geanUistekende en snelle begeleiding. Snel geschakeld in verband met het weekend.prima persoonlijke aandacht en begeleiding!


alex nijboer
wij zijn zeer tevreden. correcte behandeling en afhandeling van de uitvaart.Jouke heeft ons op betrokken en kundige wijze begeleid. Hij gaf ruimte voor eigen initiatief, stuurde bij daar waar dit nodig was. Zijn houding was bescheiden, warm en professioneel. Zijn 'omgang' met de overledene was respectvol.


Dhr Hoekstra is een erg deskundige en fijne uitvaartverzorger. Hij heeft ons heel goed begeleid na het overlijden van onze moeder. Hij was er wanneer hij nodig was, kwam de afspraken na en voelde ook heel goed aan wat onze wensen hierin waren. Hij verzorgde onze moeder met respect en waardigheid. Dhr Hoekstra was een echte leidraad in deze zware periode, hij gaf ons de rust en vertrouwen. Hij heeft ervoor gezorgd dat we dit laatste samenzijn met onze moeder heel mooi en goed konden afsluiten.


Jouke Hoekstra nam alle tijd, geen laptop voor z'n neus, nee gewoon een notitieblok voor aantekeningen. Bellen met aula, gemeente noem het maar op discreet op een afstand van ons. Alles zeer correct geregeld, vriendelijk, liet iedereen in zijn/haar waarde. Deed goede suggesties die goed bij onze behoeftes aansloten. Absoluut 100% tevreden over zijn persoonlijke aanpak.Professioneel, betrokken, flexibel, zorgzaam, en met oog voor detail. Alle aspecten worden in huis door uitvaart ondernemer verzorgd.Binnen korte tijd 2 naasten verloren, beide keren heeft Jouke de uitvaart verzorgd. Voegt snel in, voelt aan waar juist wel of juist geen behoefte aan is, heeft goede contacten, zoals de juiste spreker (passend bij ons als gezin) of personen waarbij op zondag de bloemen besteld konden worden, en deze maandag met verse bloemen van de veiling al bezorgd konden worden. Persoonlijk, aardig, nuchter, bereik- en benaderbaar, denkt mee en denkt in mogelijkheden. Wekt vertrouwen, je voelt dat het goed komt met de uitvaart. Ook de aandacht voor de nabestaanden in de periode na de uitvaart is goed en prettig.Warm, zeer persoonlijk.In relatief korte tijd hebben wij twee keer gebruik moeten maken van de diensten van Jouke. Beide keren heeft Jouke ons stap voor stap meegenomen in alle dingen die voor de uitvaart moeten worden geregeld. Het gaf ons een vertrouwd gevoel.Zeer correct, vriendelijk, betrouwbaarGoeie persoonlijke begeleiding. Alles zeer correct afgehandeld. Alles keurig verzorgd. Vriendelijk Hij straalt rust uit,ervaring en kennis van zaken.Een uitvaartondernemer met een warm hart, die je goed raad geeft, en je echt bijstaat zeker in zulke verdrietige tijden. Zich steeds aan zijn afspraken houd, en vooral de nabestaanden laat beslissen wat zij graag willen. Wij prijsen Jouke zeker aan, hij is eerlijk en oprecht, en verstaat zijn werk uitstekend.Het was ondanks de verdrietige tijd ,ook een hele warme tijd. Alles was heel goed geregeld daardoor hadden we daar helemaal geen zorgen over. We willen Jouke nogmaals bedanken en zullen hem zeker bij anderen aanbevelen.De heer Hoekstra was in eerste instantie telefonisch niet bereikbaar, zodat het hele gebeuren erg laat op de avond werd. Hij zegde ook toe 7oo euro korting te geven, wat uiteindelijk maar 129 euro bleek te zijn.Uitvaartverzorging Jouke Hoekstra, is ons tot 2x toe goed bevallen,helaas in een te korte tijd moesten wij onze ouders missen, Jouke is een man met gevoel en heeft de nodige vakkennis waarbij wij onze uitvaart van onze ouders tot in de puntjes konden regelen. Met alles er op en er aan. Een man met gevoel, rust en professie.het was een ondersteunende en betrokken persoon.De uitvaart van onze zoon, broer en oom is mede dankzij Jouke Hoekstra een afscheidsdienst geworden waar we met een heel goed gevoel op terugkijken. In de week waarin we afscheid moesten nemen heeft Jouke ons met een grote betrokkenheid en inlevingsgevoel begeleidt. Dit heeft ons als familie goed gedaan en we zijn hier erg dankbaar voor.Jouke Hoekstra is een goede Uitvaart ondernemer . Ik heb hem twee keerl meegemaakt eerst bij mijn moeder(4jaar geleden ). en afgelopen maand Februari een prima man en correct in zijn werk.uitvaartverzorger is zeer professioneel: - aandacht voor een persoonlijke inbreng van de uitvaart - dringt zich niet op, maar let nauwkeurig op wat gedaan moet worden en op wat afgesproken is - attendeert waar aan gedacht dient te worden, b.v. bij het opstellen van de tekst van de rouwbrief - handelt de financile zaken correct af - correct in de correspondentieJouke heeft met veel waardigheid, respect en geheel volgens afspraken de begrafenis van mijn vader begeleid. Uiterst betrouwbaar en deskundig, heeft ruim de tijd genomen en heeft zowel het gehele afscheidsproces als de begeleiding daarin bijzonder goed uitgevoerd.


Een betrokken en persoonlijke benadering. Meedenkend, zeer klantvriendelijk.mn goed en regelmatig (email) kontakt tijdens de voorbereidingWij hebben Jouke Hoekstra als een zeer positief en correct persoon ervaren. Hij kan goed luisteren naar de mensen, en geeft advies waar nodig. Wij zullen Jouke Hoekstra zeker aanbevelen bij anderen.


Jouke heeft de reis van Mnchen naar Sumar uitstekend geregeld. Alles volgens afspraak. Het contact met de familie en de uitvaart waren zeer respectvol, integer en duidelijk. Heeft al onze wensen ingevuld.Alie Dijkstra, bedankt voor de hulp bij het afscheid van mijn man. Met behulp van Jouke is het ons gelukt om een uitvaart te verzorgen die paste bij mijn man. Wij kunnen terug kijken op een mooi afscheid en dat doet ons goed in deze moeilijke tijd.Alles keurig netjes verzorgd. Heel veel lof.De uitvaart van s mem was respectvol en persoonlijk. Alles was tot in de puntjes geregeld. De uitvaart zelf verliep helemaal naar wens. Bedankt!zeer goed en heel correct. een steun en toeverlaat in de zware dagen met het hart op de goede plaats.Ook deze keer weer een goede persoonlijke benadering en een zeer verzorgde manier van organiseren. Dank voor de ondersteuning en service!mw. IJ. Dijkman-van der Werff betrokken, attent, nauwgezet, keurig, luisterend Prima!Het was allemaal tot in de puntjes geregeld! We hebben er een heel goed gevoel aan overgehoudenDe uitvaart van mijn vader was prima geregeld. heb er een goed en voldaan gevoel over.Deze uitvaartverzorger is zeer punctueel vergeet geen detail je kan hem altijd bellen al is het midden in de nacht. Zou deze man bij iedereen die een uitvaart persoonlijk wil houden bij jong en oud aanbevelen Deze jonge man neemt alle tijd ,al duurt het ook uren het maakt hem niet uit .J. de Mars. De begeleiding na het overlijden van vader tot en met de crematie is uiterst goed geregeld en verlopen. Jouke is een gedegen vakman die zijn vak uiterst goed verstaat. De waardige en gemoedelijke benadering richting de overledene en de nabestaanden wordt erg gewaardeerd. Niet te veel aanwezig, helpen waar de hulp nodig is en de nabestaande de ruimte geven wordt goed aangevoeld. Alles tot in de details goed voor elkaar. Dikke pluim!Jan Bil: Wij hebben Jouke ervaren als een zeer betrokken en servicegerichte uitvaartondernemer. Op de juiste momenten ter plaatse, goed georganiseerd en gestructureerd. Hij heeft de uitvaart van onze heit mee verzorgt en ontzorgt in deze emotioneel moeilijke tijd.S. De Boer-van der Meer, Wij hebben de verzorging van de uitvaart van mijn man door Jouke Hoekstra als zeer prettig ervaren het contact was zeer persoonlijk en alles was tot in de puntjes geregeld.K. Velstra Wij zullen dhr. Hoekstra bij fam. en vrienden aanbevelen voor uitvaartbegeleidingenHet was allemaal goed voor bereid ging vlekkeloos echt geweldigFam. Oostenbrug Dhr. Hoekstra was voor ons een waardevolle ondersteuning Zeer atent en deskundig