Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15067

Uitvaartverzorging Ridderkerk
Telefoon: 0180-430300
Email: info@uitvaartverzorgingridderkerk.nl
Website: www.uitvaartverzorgingridderkerk.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 127 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies:

Familie Zeelen
Een uitvaart begeleider met een goed inlevingsvermogen.Nogmaals hartelijk bedankt dat jij en je vrouw ons in deze moeilijke situatie hebt bijgestaan


A.S.J.van Krieken - v.Sintmaartensdijk
Rob en Jacqueline de Ruiter hebben mijn afscheid van mijn man Ton bijzonder en zeer waardevol gemaakt.


Nienke de Jong
Rob is een zeer kundig en betrokken uitvaartverzorger. Hij ontzorgt, denkt mee, weet ruimte en aan de andere kant juist sturing te geven. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.


T. Van Driell
Rustig en onopvallend aanwezig. De dag voor de uitvaart alles controleren. Alle ruimte voor eigen inbreng.


T. Van Driell
Rustig en onopvallend aanwezig. De dag voor de uitvaart alles controleren. Alle ruimte voor eigen inbreng.


Rene Vermeer
Wat een verademing! Wat ons betreft een (uitvaart)ondernemer die het begrijpt.


Yvonne van Velzen
Wij hebben de begeleiding en de organisatie van de heer De Ruijter als zeer prettig ervaren en kijken met een tevreden gevoel terug op het hele proces. We zij hen daarvoor dankbaar!


Arnold en Beanca Littel
Persoonlijke en deskundige benadering. Veel aandacht voor persoonlijke wensen. Goede begeleiding de gehele periode. Dit geldt ook voor de echtgenote van dhr de Ruijter.


Mw S. van Noord


Sascha Baan
Alleen maar respect voor deze man hoe hij ons en vooral mijn tante heeft bijgestaan in deze moeilijke periode. Ik zou hem iedereen aanbevelen.


CoraVlasblom
Rob heeft ons op een bijzonder prettige manier met alles geholpen. Hij heeft alles gedaan om te zorgen dat het afscheid en de uitvaart volledig op onze manier kon gaan. Geen probleem was hem te moeilijk, alles werd tot in de puntjes verzorgd, vooraf gecheckt als dat nodig was, alles maar echt alles heeft hij samen met zijn vrouw perfect geregeld. Ik heb alleen maar lof over de zeer persoonlijke en respectvolle manier waarop hij zijn werk doet.. Ik wens iedereen zo'n begeleiding toe!


fam van wingerden
zo als deze man zijn vak beoefend neem ik mijn petje voor af .....hier kunnen veel ondernemers nog wat van leren. deze mensen hebben kennis van zaken en liefdevol naar de nabestaanden.


H.visser
Wij hebben het als goed ervaren


Jelmer Homans
Uitstekende service en vriendelijke begeleiding.


J.G. van Dongen
In het eerste kwartaal van 2018 werd ik als executeur geconfronteerd met het overlijden binnen een tijdsbestek van twee maanden van een bevriend echtpaar. Beide uitvaarten heb ik laten verzorgen door uitvaartverzorging Ridderkerk. Veel waardering voor Rob de Ruijter voor de steun en de zorgvuldige persoonlijke begeleiding voorafgaande en tijdens de beide crematieplechtigheden. Ook het verzorgen van de rouwbrieven en dankbetuigingen zijn keurig uitgevoerd.


Familie J de Jong
Uitvaarondernemer was zeer snel na overlijden aanwezig ondanks nachtelijk tijdstip wat voor de naaste familie veel zorgen heeft weggenomen voor het afhandelen en voorbereiden van de zaken die vanaf het moment van overlijden dienen te worden geregeld Een zeer persoonlijke begeleiding, waar niks moest maar heel veel kon. Een correcte en wederom persoonlijke “nazorg” wat net zo belangrijk is.


P.Compagne
Zeer attent, Meelevend en meedenkend, alles keurig geregeld.


P.l.kuijper
het afscheid was precies in de lijn zoals mijn moeder het had gewild.....een warm afscheid


M.J. van Gameren-Gouman
Vanaf het moment van overlijden is alles keurig en netjes gedaan en geregeld. Alles is in samenspraak geregeld, zonder dwang, op een menselijke en warme manier. Ondanks dat dit een wat uitzonderlijke begrafenis was is alles geweldig geregeld. De rozen maakten het helemaal af. Nogmaals dank voor alle warmte en hartelijkheid.


lia barmentlo
Rob en zijn vrouw Jacqueline hebben er alles aan gedaan om de uitvaart en de voorbereiding hiervan tot in de perfectie te laten verlopen. Ze zijn betrokken en betrouwbaar.


Ali Kuiper
De uitvaart van mijn moeder is geheel naar wens verlopen. Wij zijn zeer tevreden over Uitvaartverzorging Ridderkerk. Dhr. de Ruijter is een bekwaam, fijn en warm persoon.


Cor van den Adel
Rob is een aan te bevelen uitvaartverzorger! Respect, rustig, en heeft ons een fijn gevoel gegeven!


E M Kruik - Nieberg
De uitvaart van mijn moeder verliep zoals wij dat graag wilde , met de goede steun en hulp van Rob de Ruiter . Hij voelde goed aan wat onze wensen waren en speelde daar op in met suggesties die het nog persoonlijker en een fijn , warm gevoel gaven.


W.Bakker
Je hebt het gevoel dat hij al jaren over de vloer komt


A. Verkaik
Fantastische persoonlijke begeleiding. Veel ruimte voor onze eigen invulling met hulp van de uitvaartondernemer als fit nodig was


Ton Littel
Zeer persoonlijke begeleiding en goed. Alles was perfect en respectvol verzorgd. Reclame voor de branche!


M.C. Hendriks-Reugebrink
Een hele sympathieke man, voelt goed aan wat de nabestaanden willen.


Mirella dijksman
Zo blij dat we rob hebben gekozen beter konden we niet krijgen


Peter vd Giessen
Rob is een fijne man en weet wat de nabestaanden willen,de uitvaart voor mijn vader was mooi en tot in de puntjes geregeld.


R.Hattu
Omgang met uitvaartondernemer als zeer fijn en persoonlijk ervaren, had gevoel voor zorg, aandacht, en respect aangaande onze persoonlijke wensen, alles was bespreekbaar tot de kleinste details. Wij zijn daarom zeer tevreden over de uitvaart en zullen dit mooie afscheid in onze herinnering met ons mee dragen.


Lenny Mans
Uitvaartverzorging Ridderkerk in de personen van Rob en Jacqueline de Ruijter hebben door hun persoonlijke en respectvolle aanpak de uitvaart van mijn moeder in deze, voor ons, zwarte periode toch onvergetelijk gemaakt. Mede daardoor is de uitvaart nu voor ons een prachtige herinnering.


Lia Barmentlo
Rob is zeer betrokken, schenkt veel aandacht, denkt mee. Komt aan je wensen tegemoet. Is inventief. Voor iemand die nog niet zo lang dit vak uitoefent niets anders dan complimenten.


Schouten Wim en Corrie
Heel prettig en een fijne Man (in die omstandigheden) om mee te praten. Echt voor ons alles keurig en goed geregeld.


J.F.C. de Groot
Alle lof voor Dhr.Rob de Ruijter voor zijn aanpak, begeleiding en nazorg .


Marco
Rob is er voor je als mens. Teven een goede begeleiding en hij zorgt er. Oor dat de uitvaart niet onnodig duur gaat worden


René Stomph
Zeer prettige adviezen, alles wordt dubbel gecontroleerd n.a.v. onze wensen. Werden continue op de hoogte gehouden van diverse mogelijkheden en van de kosten.


Cor Put
Zeer tevreden over contact met Rob de Ruijter. Er is niet dagelijks contact geweest, maar daar hadden wij ook geen behoefte aan.


Heidi de Jong
De begeleiding van Rob, is door ons als familie als zeer prettig ervaren. Na ons telefoontje, na het overlijden van onze dierbare, is Rob direct gekomen, en heeft in goed overleg met ons, alles in gang gezet. Hij luisterde naar onze wensen, en gaf hierbij advies waar nodig. Voor ons was het heel waardevol, dat pa vanuit huis direct respectvol, in de kist naar het rouwcentrum is gebracht. Wij als familie hebben de laatste zorg mogen doen. De dagen voorafgaand aan de crematie is er nauw contact met Rob geweest, en heeft hij ons geholpen bij de voorbereidingen van de crematie (denkend aan: Muziekkeuze, diavoorstelling van foto's, de contacten met de dominee). Tijdens de crematie heeft Rob iedereen welkom geheten, met een zeer persoonlijk praatje. Het voelde heel intiem, en paste bij de wijze waarop wij als familie afscheid wilde nemen van onze dierbare. Wij kijken met een warm gevoel terug op dit afscheid. Voor ons voelde het alsof Rob even familie van ons was......betrokken, rustig en hij nam als uitvaartverzorger een zeer gepaste positie hierin. Afscheid nemen is niet makkelijk, maar met de juiste begeleiding hierin kan het zeker ook iets moois zijn. Mooie herinneringen om op terug te kijken, en om iemand dat afscheid te kunnen geven wat iemand verdiend! Dankjewel Rob, dat je in deze moeilijke dagen voor ons heel waardevol bent geweest!


Wim van der Linden
Inlevend, persoonlijk en profesioneel.


Florentina de Jong Hollemans
Wij zijn zeer tevreden. Hij houdt rekening met de persoonlijke wensen en denkt helemaal met je mee.


Petra Downs
Rob en zijn vrouw zijn professioneel, warm, ingetogen en zorgvuldig in het contact geweest tijdens alle regelzaken. Mijn moeder heeft het als bijzonder prettig ervaren qua adviezen en Rob bezocht haar regelmatig. Ook de nazorg was uitstekend en persoonlijk. Rob bevelen wij als directe familie absoluut aan voor een waardevolle uitvaart. De kleinschaligheid van dit familiebedrijf is zeker zichtbaar geweest voor ons. Dank hiervoor Rob!


AvanLeeningBarendrecht
Uiterst zorgvuldige nakoming wat betreft afspraken en uitvoering, waar nodig adviezen


Ria van Neck
Wij willen je erg bedanken voor de wijze waarop je de uitvaart van onze moeder hebt verzorgd. Je deed dit op een heel prettige ,relaxte manier. Bedankt voor alles


Laura Waltman Dingemanse
Hierbij willen wij je bedanken voor de goede en persoonlijke begeleiding na het overlijden van mijn vrouw, onze moeder en oma. We hebben veel steun aan je gehad vanaf de dag van overlijden tot en met de crematie en alles was netjes verzorgd. Ook met de nazorg voor wat betreft de asbestemming biedt je ook de nodige ondersteuning. Nogmaals bedankt voor je steun. Louw, Cora, Laura Marco en Quinn


familie Groenewegen van der Weijden en Molendijk
Rob de Ruiter en zijn vrouw zijn zeer betrokken personen die je heel goed begeleiden en je ook heel veel goede tips geven. (al werkt zijn vrouw meer op de achtergrond) Weet hij iets niet zoekt hij het voor je uit. Bij hem is niets onmogelijk of teveel. Ook de mensen met wie hij werkt zijn zeer betrokken en zeer respectvol en liefdevol in wat zij doen. De familiekamer is heel intiem en mooi. Wij hebben helaas 2 uitvaarten achter elkaar in enkele weken gehad en Rob heeft dit subliem gedaan en begeleid. Wij raden iedereen aan deze uitvaartondernemer te vragen voor het verzorgen van de uitvaart.


Jolanda van Die
Dhr de Ruiter is een fijne man die de zaken goed geregeld heeft voor ons. Alles is snel maar wel in goed overleg geregeld. Hadden we meer tijd nodig, kregen we die ook. We kregen ook veel tips over zaken die we tegen konden komen. Kortom een goed bedrijf met iemand die weet wat hij doet, maar wat vooral belangrijk is, een man die heel menselijk is en de uitvaart heeft gedaan zoals wij het wilden.


Jan de Munnik
Rob de Ruiter is zeer betrokken bij de begeleiding en heeft aan alles gedacht en geeft veel persoonlijke aandacht.


Joop Stolk


Willem Dorresteijn
Rob de Ruiter straalde rust uit en bood troost in deze moeilijke periode. Zowel de plechtigheid als alles wat er vr en erna gedaan moest worden heeft hij in goed overleg gestalte gegeven. Daarnaast was hij troostend en begripvol.


a van wijk
Rob is een vakkundig en betrokken uitvaartverzorger die zeer goed luistert en meedenkt om de uitvaart naar wens te laten verlopen..hopen niet dat we op korte termijn nog gebruik van hem hoeven te maken maar Raden hem op zeker Aan!


Barbera Berghout
Persoonlijke begeleiding met oog voor de situatie. Veel respect hoe Rob de Ruiter al ruim voor haar datum van overlijden met de overledene en haar wensen is omgegaan.


P van Heiningen Schols
De uitvaartondernemer is zeer begaan met de client en nabestaande. De behandeling voor de uitvaart en de nazorg na de uitvaart is zeer correct verlopen.


John van den Berg
Er waren mensen aanwezig die na de dienst gelijk zeiden dat ze het adres wilden hebben, omdat ze ook door de zelfde ondernemer begraven of gecremeerd wilden worden.


Michel van Domburg
Dankzij Rob is de uitvaart van mijn vader op een waardige en respectvolle manier verlopen.


Caroline Stok van den Assem
Een warm, persoonlijke begeleiding wat de uitvaart voor ons " gemakkelijker" heeft gemaakt.


CA de Vries
Ben heel tevreden met de werkwijze en de totale afwikkeling zoals dit door de uitvaartondernemer is gedaan, was een bescheiden, maar toch mooie uitvaart voor onze moeder.Rob heeft ons recentelijk bijgestaan bij het overlijden van mijn man en onze vader. wij hadden zijn steun en goede zorgen ons niet beter voor kunnen stellen. Rob is een zeer begaand persoon, en maakt ook nog is tijd vrij voor een luisterend oor. Alles is naar wens verlopen van begin tot eind. Er werd echt naar onze behoeftes gekeken en voldaan. Bedankt Rob, Ria Bril Irene, Angela, Jolla Bril


Rinus Hitzert
persoonlijke steun en advies bracht ons verder


Irene Hol
Rob heeft ons uitstekend begeleid met de begrafenis van mijn vader, en de uitvaart zelf is ook prima verlopen. Zijn persoonlijke aandacht en warmte hebben ons goed gedaan in deze moeilijke periode. Hij adviseert en laat toch veel ruimte voor invulling van de familie. Uitvaartverzorging Ridderkerk zou ik iedereen aanbevelen. bedankt Rob!


A Boele
Zeer rustig en begrijpende man die met alle "situaties" goed om gaat.


Nel Moelker van der Giessen
Rob de Ruijter is een aimabele man, gemakkelijk benaderbaar en voor wie niets te veel is.


Marcel Collignon
Rob de Ruiter is een zeer persoonlijk betrokken uitvaartondernemer die zijn beloftes waar maakt. Hij beschikt over een fraaie locatie met separate huiskamers waar alle gelegenheid is (24 uur per dag) om bij de overledene aanwezig te zijn. Van begin tot einde zeer tevreden over begeleiding, ook over de door hem ingeschakelde andere ondernemers.


m de jong
warm en betrokken en meelevend goed verzorgd.Wij werden in deze periode bijgestaan door de heer Rob de Ruijter. Bijzonder prettige wijze van omgang en zeer geduldig en correcte opstelling. Moment van overlijden was rond etenstijd maar geen enkel probleem. De heer de Ruijter nam alle tijd om alle zaken met ons door te nemen. In een dergelijk moeilijk tijd is het bijzonder prettig om zo bijgestaan te worden door een zeer ter zake kundige persoon. Ook inde periode na de begrafenis is, op prettige wijze, veelvuldig contact geweest over verder af te wikkelen zaken. Mijnheer bood zelfs aan de factuur persoonlijk te komen brengen.Prettig, rustig, persoonlijk contact.Doet zeer persoonlijk en betrouwbaar aan. Een aanrader voor iedeereen die van een uitvaart zonder vals centiment en poespas houdt.Bij het overlijden van mijn vader vonden wij het moeilijk om een uitvaartondernemer te kiezen. Straks kies je iemand waar je geen klik mee hebt. Deze angst was direct bij het eerste contact al verdwenen. Rob heeft de uitvaart prima verzorgd en ons alle ruimte gegeven om de uitvaart op onze manier te laten plaatsvinden. Wij zijn Rob daar erg dankbaar voor.Wij hebben de uitvaart regelen als zeer prettig ervaren. Ondanks dit toch een onderwerp is waar je een naar gevoel over hebt! Hij stond altijd voor ons klaar, en konden hem makkelijk bereiken. Hij dacht met ons mee, en dit is erg fijn! Ook de dag van de uitvaart, kunnen we mooi op terug kijken. Wij bevelen Rob de Ruyter en Uitvaartverzorging Ridderkerk daarom ook erg aan.Warme en professionele begeleiding. Veel zorgen uit handen genomen en goed geadviseerd om vervolgens zelf een gewogen beslissing te kunnen maken.HET WAS EEN HEEL GOEDE UITVAART NOG MIJN DANK VOOR ALLES GR FAM DEN BOERDe hoogte van de factuur was niet naar verwachting het was veel minder dan dat ik verwachte. Er waren zoveel meer mensen dan dat we hadden verwacht. En alle extra's die gedaan zijn. Dus had ik navenant een hogere rekening verwacht maar dat was dus niet zo. Het was allemaal heel schappelijk. Ik zelf, als man van de overledene vond en vind deze man echt de juiste man op de juiste plaats. Hij ziet alles, hij voelt alles haarfijn aan en durft ook op een hele mooie manier in te grijpen als dit nodig is. Zeker als er zoveel mensen meer op een crematie zijn dan we hadden verwacht. 10 is het hoogste cijfer maar voor mij was het een 12. Zelfs na de crematie houd hij zich op de hoogte van het wel en wee van de nabestaande.Wij hebben deze uitvaartonderneming alszijnde zeer positief ervaren. De persoonlijke aandacht,warmte en uitstraling heeft ons goed gedaan want dit is zeer belangrijk in een rouwvolle periode en wij willen deze uitvaartondernemer ook ten zeerste aanbevelen voor een ieder die het niet zo op heeft met onpersoonlijke, op winstbeluste ondernemingen. Deze uitvaartondernemer snapt hoe het werkt bij mensen en wat hun gevoelens zijn. Complimenten !!zeer goed verzorgde uitvaartRob, weet goed te luisteren naar de wensen van de nabestaande en deze ook op een juiste manier te interpreteren. Geen gevraagd en ongevraagd advies wat voor de nabestaande heel prettig is.Wij kunnen terug kijken op een goede periode van afscheid nemen, de dagen voor de uitvaart konden we ieder moment met onze vragen terecht. Vanwege de rouwkamer konden we ook op elk moment van de dag, naar de overledene wat heel fijn was. Rob is een zeer warme persoonlijkheid.Rob heeft ons, de nabestaanden, uitstekend begeleid tijdens de voorbereiding van de uitvaart van mijn vader, maar hij had daarbij ook steeds aandacht en tijd voor onze persoonlijke wensen. De uitvaart zelf is eveneens uitstekend verlopen; mede dankzij de flexibiliteit van Rob was het geen probleem dat de opkomst tijdens de begrafenis van mijn vader aanzienlijk groter was dan verwacht. Een mooie uitvaart met een persoonlijke begeleiding die recht doet aan de nagedachtenis van de overledene.De uitvaartondernemer is een meelevend en zeker ook sociale zorgzame persoonlijkheid, fijne communicatie en nazorg, kortom uiterst prettig persoon om in verdrietige periode mee in contact te staan en de uitvaart te laten verzorgen. Onze laatste wens is een mooie afsluiting geworden.Rob de Ruiter heeft zeer goed aangevoeld wat onze wensen waren en deze perfect in weten te vullen. Mede door de persoonlijke benadering van Rob is de begrafenis geheel naar wens verlopen.Het is niet te hopen dat men snel een uitvaartverzorger nodig heeft maar als het dan toch nodig zou ik de heer de Ruijter aan een ieder aanraden.Rob de Ruiter heeft de uitvaart van onze moeder volledig volgens verwachting verzorgd. Hij heeft ervoor gezorgd dat we geen zorgen hadden en het allemaal volgens onze wens is verlopen.Uitermate mooie uitvaart geworden, zeer prettig, niet te zwaar. boven onze verwachtingen, Rob is een zeer prettige persoonlijkheid.Ondanks de verdrietige periode hebben wij er een goed gevoel aan overgehouden vanaf de de dag van overlijden als ook het contact na de uitvaart. Er wordt je alle tijd gegund met het nemen van beslissingen en er wordt je niets opgedrongen.De eerste kennismaking was meteen perfect. Rob straalde rust uit en dat gaf een enorme rust. Ook regelde hij veel voor ons. Uitvaartcentrum Ridderkerk gaf ons de mogelijkheid om in alle rust afscheid te hebben mogen nemen van de overledene. Hij was er voor ons op dat moment. Nogmaals Rob je staat voor je werk, dus de totale beoordeling was meer dan zeer goed.


zeer persoonlijk en heel warm maar niet opdringend heel goed begeleidRob is een fantastische begeleider tijdens deze moeilijke gebeurtenis. Hij straalt veel rust en kalmte uit, wat hij ook overbracht op ons. Hij denkt mee en komt met goede opties. Het voelt als een vriendendaad ipv als een zakelijke overeenkomst. Zeker mede dankzij Rob heeft mijn vrouw/onze moeder het afscheid gehad, dat zij verdiende !!!Deze uitvaartondernemer weet zijn vak te verstaan, handelt zeer snel en correct als je hem belt, komt bij ons over of hij een familie lid is, geef je advies wat de mogelijkheden zijn, en wat de kosten zijn, zeer uitvoerig, neem alle tijd voor je, en belt je dagelijks op over de gang van zaken, ik zou deze man iedereen aanbevelen. Dank je wel Rob!Zeer goede persoonlijke begeleiding. Goede organisatie van de uitvaart. Denkt heel goed mee en voelt aan wat de wensen zijn.Een uitvaartverzorger met een prima inlevingsgevoel en hierdoor de juiste tips en tricks aangeboden, waardoor de uitvaart naar volle tevredenheid heft kunnen plaatsvindenDit was voor ons de eerste ervaring met Uitvaartverzorging Ridderkerk. Wij zijn aangenaam verrast geweest door de professionaliteit en kwaliteit waarmee de uitvaart werd verzorgd. In korte tijd hebben wij Rob de Ruijter van Uitvaartverzorging Ridderkerk leren kennen als een zeer aimabele man, uiterst correct zonder afstandelijk te zijn, met een groot inlevingsvermogen en immer bescheiden en integer. In een verdrietige tijd heeft Rob alle zorgen uit handen genomen. Dit heeft hij gedaan op een prettige, vriendelijke wijze, altijd bescheiden en hij heeft ons ondersteund met zeer bruikbare suggesties voor te nemen beslissingen. In de periode tot de uitvaart was Rob altijd bereikbaar en kwam hij ook regelmatig op bezoek, zonder opdringerig te zijn. Tijdens de uitvaart zelf was Rob steeds aanwezig zonder zichtbaar te zijn. In onze ogen waren de door Uitvaartverzorging Ridderkerk in rekening gebrachte kosten laag in verhouding tot de geboden kwaliteit. Uiteraard hopen wij dat het nog lang duurt voordat we weer een uitvaartonderneming nodig hebben, maar zeker zullen wij dan voor Uitvaartverzorging Ridderkerk kiezen.Bedankt voor alle goede zorgen!!Alles is naar onze wensen in volle tevredenheid geregeld.Rob heeft ons na het overlijden van mijn vader op een zeer integere manier alle hulp geboden. Hij voelde feilloos aan waar behoefte aan was en paste zich op een natuurlijke manier aan op onze manier van doen. Rob, namens ons allemaal ontzettend bedankt!Zeer betrokken en meedenkend. En zorg en respect die wij mochten ervaren van de uitvaartbegeleider. Overigens was de hele uitvaart respectvol en persoonlijk. Alles was tot in de puntjes geregeld! Hoop, dat we er niet binnenkort weer gebruik van maken, maar, mocht de tijd daar zijn, van harte aanbevolen!


Bestie Rob Je warme en deskundige begeleiding en adviezen hebben voor ons deze moeilijke dagen draaglijk gemaakt. Een woordspeling of kleine grap af en toe haalde de kou uit de lucht. Je zorg was als een warm bad. Niets was je te veel. Bedankt hiervoor. Riet Op den Brouw en familieZeker goed werk afgeleverd. Mij complimenten.alles was prima verzorgd en de persoonlijke begeleiding liet niets te wensen over. de huiskamer was voor ons een rustpunt om nog een paar maal alleen met de overledene te zijn. ondanks enorme drukte perfect geregeld.Meelevend en zorgvuldig. Neemt alle tijd en helpt bij het nemen van beslissingen die je niet vaak hoeft te nemen. Ik heb bewondering voor zijn inzet om alles zo te laten verlopen als wij dat wilde.Zeer tevreden over de persoonlijke behandeling en uitvaart.Zeer persoonlijke uitvaartondernemer met oog voor detail. Is voor nabestaanden een hulp en luisterend oor in de toch al moeilijke tijd die een begrafenis of crematie met zich meebrengt.De heer De Ruiter toonde zich een betrokken en efficinte ondernemer, die alles tot in de puntjes verzorgde.Prima uitvaart geregeld, geen opmerkingen.Vanaf het eerste moment bij binnenkomst in het Hospice hadden we een goed gevoel over hem. Hij lag alles rustig uit en stond open voor onze wensen. Hij dacht met ons mee en was de rust zelve. Al de dagen heeft hij ons goed begeleid. Alles wat we vroegen was voor hem geen probleem. Tijdens de uitvaart was hij heel rustig aanwezig en heeft alles in goede banen geleid. Voor ons was het een hele mooie crematie dankzij hem.Alles boven verwachting. Iemand die goed naar de wensen luistert , meedenkt, en waar je alles mee kunt bespreken en alles (bij het normale) mogelijk is en vooral iemand die "niet" in 3 delig kostuum aankomt en heel formeel en zakelijk is. Rob onze uitvaartverzorger bevelen wij als familie ten zeerste aan ??. Hij krijgt van ons een dikke 10 !!!Anneke Ubas. Zeer persoonlijke uitvaart geworden. Precies zoals mijn kinderen en ik het gewenst hebben. Was een heel mooi afscheid van mijn man.Zeer correct en op een rustige, gemoedelijke en persoonlijke manier begeleid. Een baken van rust in een roerige tijd. Professioneel en menselijk.Zeer vakkundige uItvaartverzorging, aan alle wensen werd tegemoet gekomen. Heel plezierige begeleiding en veel werk werd uithanden genomen. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.Zeer betrokken, maar zeker niet opdringerig. Met ruime aandacht en ruimte voor de dingen die op het laatst werden besloten. De persoonlijke rouw ruimte was echt een ding van wauw. Wij als nabestaande kunnen hier met heel veel voldoening op terug kijken en zullen Uitvaartverzorging Ridderkerk bij iedereen aan bevelen.Ch.L.Beerens,Willemstr 7,2983 EN RIDDERKER. In februari 2015 heb ik afscheid moeten nemen van mijn maatje, in het proces van uitvaart verzorging ben ik zeer nauw betrokken geweest. Toen der tijd viel mij al op hoe de uitvaart verzorger handelde. Het observatie- en het inlevingsvermogen van uitvaart verzorger staat op een hoog niveau en niet te vergeten de hulpvaardigheid die daar op volgde. Na het overlijden van mijn vader heb ik uitvaart verzorging Ridderkerk om hulp gevraagd, de hulp en info die ik gekregen heb is ongekend hoog, tijdens de evaluatie die bij mij thuis plaats vond gebeurde in een gemoedelijke en rustige sfeer, mede dankzij de uitvaart ondernemerOndanks de verdrietige periode, hebben wij de uitvaart als zeer bijzonder ervaren, mede door de werkwijze Rob de Ruijter.De uitvaartbegeleiding van mijn overleden man door de heer R. de Ruiter is door zijn persoonlijke onnadrukkelijke bescheiden manier van adviseren en aanwezig zijn door mijn gezin als zeer goed ervaren. Wij kijken daardoor met een goed gevoel terug op deze moeilijke tijd die, wat ons betreft, niet beter geregeld had kunnen worden.Carolien Verschoor-Manukiley: Vanaf het eerste moment een goede begeleiding gehad. Professioneel en zeer persoonlijk. Ook het nagesprek hebben wij als familie bijzonder prettig ervaren. En van de familieleden maakte de opmerking dat de begeleider, Rob de Ruijter, voelde als familie. In alles dacht hij mee en gaf hij ruimte om het op onze manier te doen. Dit alles gaf en geeft ons de mogelijkheid om het verdriet te verwerken, waarvoor onze dank.De Uitvaartverzorging Ridderkerk is voor ons nabestaande heel goed en rustig verlopen, Ook heel persoonlijk, geen gevoel van snel afhandelen. En aan alle persoonlijke wensen gehoor gegeven. Alleen maar lof.Wim Snijders. Ter zaken kundig, Correct, Duidelijk, Uitstekende begeleiding.Beste Rob, Je was er cht ieder moment voor ons met je goede zorgen,ideen n geduld! De huiskamer in de Ostadestraat hebben wij de dagen voor de crematie als zr prettig ervaren! De uitvaart die je voor Henk in 't Veld (vader,opa,broer en oom)verzorgde was hl mooi en intiem! Hl fijn was ook de dia presentatie van de vele foto's,waar je een mooi geheel van had gemaakt.Het geduld wat je had om op ons ingezongen lied te wachten,zodat je dit bij de muziek op cd kon zetten ;) Gisteren ontvingen wij nog een hele lieve kaart op de dag dat mijn vader jarig zou zijn geweest,erg attent! Je bent voor ons in deze zr verdrietige tijd een ontzettend fijne steun geweest! Nogmaals hl erg bedankt namens ons allemaal, Nicoline Bakvis-in 't Veldvan Soest De rustige uitstraling en de steun die wij ervaren hebben van deze uitvaartverzorger is ervaren alsof een familielid heel veel ervaring heeft met hoe te handelen bij overlijden. Je bij de hand neemt en je helpt bij alles waar nodig is. Dat alles op een rustige vertrouwde manier. Let op al je wensen en verzorgt deze perfect. Rob.. als je dit leest... Hartstikke bedankt voor al je hulp bij deze moeilijke periode. Je bent absoluut een ware steun geweest en voor een ieder die dit leest aan te bevelen.Nel Bonte. Hij was zeer betrokken met ons en dacht waar nodig met ons mee. Niets was hem teveel. Wij hebben het als zeer prettig ervaren.De uitvaart is boven verwachting geregeld. Wij zijn uitermate tevreden.Rob heeft ons prima geadviseerd en begeleid. Hij straalt rust uit en zet je niet onder druk om (snel) beslissingen te nemen. Fijn dat er nog begrafenisondernemingen zijn die geen onderdeel uitmaken van een grote franchiseketen en een persoonlijke aanpak hebben zonder marketing/reklame uitingen.M.Kooij-van Da?sen Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en adviezen tijdens deze moeilijke dagen. Het heeft ons zeer goed gedaan qua persoonlijke begeleiding als zowel de rustige uitstraling van de uitvaartondernemer. Ook over de nazorg en de betrokkenheid zijn wij zeer tevreden.