Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15066

Salam Terakhir
Telefoon: 06 1500 6305
Email: info@salamterakhir.nl
Website: www.salamterakhir.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 23 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.5 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Andrea
Hij heeft alles volgens plan van overledene en de kinderen geregeld. Met betrokken persoonlijke begeleiding.


thea fontana


Guusje Schaap
Een erg fijne samenwerking, werd goed naar onze wensen geluisterd. Nam veel werk uit onze handen. Gaf tips waar we aan moesten denken. Mooie crematie met een prachtige Indische touch.


N. van Laarhoven
Rob heeft de uitvaart van mijn moeder op uitmuntende wijze verzorgd. Met oog voor detail, rekening houdend met de wensen van de familie, met een Indisch tintje, werd het afscheid zeer waardig en waardevol. Ook doordat de communicatie en verdere hulp uitstekend verliep, voelde het aan alsof Rob een lid van de familie was. Zo persoonlijk pakt hij het aan. Rob, heel hartelijk dank voor de warme en respectvolle manier waarop jij de uitvaart hebt geregeld!


S..C. De Jongh
Super geregeld mede door de heer r van der sar is deze uitvaart perfect geregeld Diverse complimenten hierover gehad, en heb hem aan diverse mensen aanbevolen.


Ira Skerra-Vitalis
Wij waren totaal onder de indruk hoe persoonlijk alles werd geregeld, en hoe vaardig Salam Terakhir met de authoriteiten en ook met ons persoonlijk omging. Wij moesten niet veel doen, want hij wist precies waar hij aan moest denken, zonder hem zouden wij onze moeder niet zo mooi en plechtig kunnen begraven. Hij was tijdens dit rouwproces een deel van onze familie geworden, zodat wij gewoon heel relaxed en zonder inspanning konden rouwen en ook konden genieten van het mooie afscheid van onze moeder in deze moeilijke tijd.


Karin Trommelen
Voor iedereen aan te bevelen


Claudia Peeters-kraakman
Een fijne persoonlijke benadering, veel kennis en aandacht en warmte mogen ontvangen. Ook de nazorg en aandacht is zeer waardevol. Heel veel dank hiervoor.


Roy Busselaar
We hebben Rob als persoonlijk, betrokken en vakkundig ervaren. Het Indisch tintje dat hij eraan gegeven heeft maakte het voor ons tot een onuitwisbare indruk.


Mevr. I. Meijer-Bes
Rob van der Sar heeft een zeer persoonlijke en warme ceremonie verzorgd. Geheel op mijn overleden man gericht. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor.


Wendy Bos-Matthijsen
Zeer betrokken uitvaartbegeleiders. Contact was warm en persoonlijk. Natascha is ons nichtje en het contact met Rob van de Sar voelde ook als familie. De Indische sfeer waarmee we papa konden omgeven maakte het afscheid zo mooi. Precies zoals het bij hem paste. Natascha en Rob, nogmaals namens de hele familie Terima Kasih


Tilly de Roy van Zuydewijn
Zeer tevreden! Het is een mooie uitvaart geworden mede door begeleiding van uitvaartondernemer.


Claudia van Westen
Fijne, persoonlijke begeleiding. Rob luistert goed naar je wensen. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van het hele afscheid.


J. Terborg-Nefkens
Rob heeft een warme persoonlijkheid en heeft met prachtige woorden gesproken over mijn vader.


J. Terborg-Nefkens
Rob heeft een warme persoonlijkheid en heeft met prachtige woorden gesproken over mijn vader.