Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15066

Salam Terakhir
Telefoon: 06 1500 6305
Email: info@salamterakhir.nl
Website: www.salamterakhir.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 27 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Wendy Bos-Matthijsen
Zeer betrokken uitvaartbegeleiders. Contact was warm en persoonlijk. Natascha is ons nichtje en het contact met Rob van de Sar voelde ook als familie. De Indische sfeer waarmee we papa konden omgeven maakte het afscheid zo mooi. Precies zoals het bij hem paste. Natascha en Rob, nogmaals namens de hele familie Terima Kasih


Tilly de Roy van Zuydewijn
Zeer tevreden! Het is een mooie uitvaart geworden mede door begeleiding van uitvaartondernemer.


Claudia van Westen
Fijne, persoonlijke begeleiding. Rob luistert goed naar je wensen. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van het hele afscheid.


J. Terborg-Nefkens
Rob heeft een warme persoonlijkheid en heeft met prachtige woorden gesproken over mijn vader.


J. Terborg-Nefkens
Rob heeft een warme persoonlijkheid en heeft met prachtige woorden gesproken over mijn vader.


Betty van Dijk- Plant
Een fijne man, die op zeer persoonlijke en rustige wijze steun biedt in een zware tijd. Hij heeft de crematiedienst ook uitstekend geleid. Daarnaast ging hij geweldig om met de achterkleinkinderen die hij echt bij de dienst betrok en ook nog met passende humor. Een topper!


Carl Ellert
Rob vd Sar heeft ons heel erg goed ingelicht en bijgestaan voor en tijdens de crematie van onze Moeder.Voor ons was het alsof Rob zelf familie is geworden.Wij zullen Rob vd Sar van Salam Terakhir dan ook van harte aanbevelen bij andere familieleden,vrienden en kennissen. Terimakasih Rob.


Aan sasabone
Deze man is ook van indonesische afkomst d e gebruikenus hij begrijpt onze normen en waarden en ritueel gebruik


D.Windsant
Zeer goed verzorgt, voldoet aan onze wensen.


Edu van den Brink ( zoon van MJG Vaasen )
de vraag of het persoonlijk was bedoel ik in de goede zin van het woord "absoluut niet "de heer van der Sar heeft ons zeer goed in onze waarde gelaten


Sasabone


I. Albers
Dhr. van der Sar heeft ons geweldig bijgestaan en de uitvaart en de begeleiding warm en persoonlijk uitgevoerd! Ik heb het als erg prettig ervaren!


du Mont


Fred van der Woude
Erg plezierig contac met Rob. Begeleiding is zeer goed geweest. Rob denkt heel goed mee en weet een hoop werk bij je weg te halen.


Shirley
Zeer persoonlijk sfeervol en bijzonder afscheid gehad van onze moeder. Rob neemt en geeft je overal de tijd voor. Heel erg hoed geregeld allemaal!!


Klaas Schipper


E.r schenk
Namens de fam. Schenk . Hartelijk dank Aan Natascha . Zij was super voor ons . Beter kan niet !


Lies Hania
Zeer betrokken en oog hebben voor persoonlijke details!!!!


Marcelle Ogilvie-Bommel
Wij zijn zeer tevreden over het persoonlijke contact en het uitvoeren van de wensen van de nabestaanden t.a.v. voorbereiding en verzorging van de crematie. Ook de Indische details gaven het afscheid een extra persoonlijke touch met respect voor het verleden.


Frank van Gils
Rob heeft het fantastisch gedaan, een echt indische uitvaart voor mijn vader georganiseerd. Ook heeft hij mijn moeder goed begeleid, met veel warmte en geduld tijdens de voorbereiding van de uitvaart. Alleen maar complimenten voor deze vriendelijke en behulpzame man, een echte aanrader!


Ilonka Kouthoofd
Persoonlijke en een fijne en attente uitvaartondernemer. Neemt alle tijd en geeft duidelijk en zorgvuldig aan wat de mogelijkheden zijn. Is zeer bereidwillend en flexibel en is altijd bereikbaar. Van het eerste contact tot de uitvaart/crematie is alles tot in de puntjes verzorgd. Een groot pluspunt was de manier waarom de uitvaartondernemer de crematie voordroeg en vanuit zijn hart warme en mooie toepasselijke woorden gebruikten bij de opening, aankondiging en afsluiting van de ceremonie die hij leidde. Alles is op een een zeer correcte manier gegaan en geregeld en de Indische attributen maakten de ceremonie erg sfeervol, wat zeker ontzettend werd gewaardeerd door iedereen. Wij zijn Rob van der Sar dan ook zeer dankbaar voor wat hij voor ons heeft gedaan om onze moeder/oma een prachtig en waardig afscheid van het leven te geven. Bedankt.


Odette Meijer
Hele goede begeleiding in het gehele proces. Rob heeft aandacht voor alles.


Annemarie
Maakt het een persoonlijke ervaring. Begrijpt de emoties die erbij horen.


Dhtr. A. Wetzel
Rob van der Sar heeft de uitvaart in perfectie geregeld en daarmee tot ons aller tevredenheid is de hele ceremonie tot onze aller tevredenheid verlopen. Enkele aanwezigheden hebben hun bewondering na de dienst aan ons bekend gemaakt.