<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15066

Salam Terakhir
Telefoon: 06 1500 6305
Email: info@salamterakhir.nl
Website: www.salamterakhir.nl

Jaar oprichting: 2007
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 36 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Familie Engel
Ondanks dat het overlijden van onze lieve man / vader eerder gebeurde dan geanticipeerd, hebben we mede dankzij Salam Terakhir papa een hele mooie en waardige afscheid kunnen geven. Angelique is heel erg attent, geduldig, vriendelijk en begripvol. Het was ook fijn dat ze volop ervaren is met het verzorgen van een Molukse uitvaart. Dat stelde ons gerust. We zijn erg tevreden over het verloop van het proces en zijn Salam Terakhir (Angelique en Rob) erg dankbaar. Bij deze kan ik ze zeker aanbevelen (ook qua kosten). Terima kasih banyak!


Ating Metusalach Nitzschke
Ik ben enorm dankbaar en gezegend met Salam Terakhir die de uitvaart van mijn moeder hebben verzorgd. Mijn dank aan nona Angelique Schildt Gooijer die alles echt naar wens en met liefde gedaan, een ieder die aanwezig was bij de uitvaart en de dagen daarvoor was onder de indruk. Tot in de details was alles prachtig verzorgd, cultuur, adat, agama/religie kregen in alle opzichten de ruimte. Het had geen mooiere uitvaart voor mijn moeder kunnen zijn. Terima kasih banyak dan Tuhan Memberkati.


Nicole Bruininga
Wij hebben de begeleiding en ondersteuning van Salam Terakhir als zeer warm, liefdevol en fijn ervaren. Rob en Angelique namen de tijd om onze wensen aan te horen en daar invulling aan te geven. Het werd een bijzonder en liefdevol afscheid van 2,5 uur waarin het leven van onze vader/opa met een lach en traan werd herdacht.


Jerremy
Rob is zeer betrokken, behulpzaam en zeer professioneel in zijn werk.


R.H.D. Filet
Zeer tevreden over de persoonlijke, warme en professionele verzorging. Verbindt culturen. Terima kasih


Georgia Van Schutterhoef-de Haas
Alles tot in de puntjes verzorgd precies hoe mijn moeder het wilde. Het warme persoonlijke contact maakt Salam Terakir bijzonder.


Arletta Michaela Kaper
De persoonlijke, warme en betrokken manier van begeleiden, organiseren en adviseren heeft er voor gezorgd dat niet alleen wij als familie en betrokkenen, maar bovenal mijn moeder een onvergetelijke mooi en waardig afscheid hebben kunnen ervaren in de traditie van de indische cultuur. Rob van der Sar, heeft letterlijk hemel en aarde bewogen om in deze turbulente tijd (covid)om echt alle wensen die er waren te verwezenlijken. Wij zijn hem zeer dankbaar.


Cindy Achthoven
Door de geweldige begeleiding door Angelique, kijken wij niet alleen in dankbaarheid terug op het leven van mijn vader maar ook op zijn uitvaart. Al bij binnenkomst van Angelique voelde het voor mijn moeder, mijn zus en mij goed'. Op rustige en prettige wijze heeft zij niet alleen structuur aangebracht maar óók ervoor gezorgd dat elk van ons -als nabestaanden- daarin onze afzonderlijke wensen konden (laten) uitvoeren en heeft zij zelfs mooie elementen ingebracht waar wij niet eens aan gedacht hebben maar die volledig bij het afscheid van mijn vader pasten. Het regelen van een uitvaart waarbij de gestorvene -uiteraard- centraal staat, is één ding maar het goed luisteren naar- en aandacht voor de direct betrokkenen, geven het afscheid een échte meerwaarde. Angelique is hierin volledig geslaagd. Dank, dank, dank !!! Cindy Achthoven.


L.M. Mackenzie


Stephan Pfluger
Rob zet persoonlijke aandacht op nummer 1. We hebben bewust voor Salam Terakhir / Rob van der Sar gekozen. In alle opzichten de juiste keus. Rob zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. De Indische sfeer, warmte en persoonlijke betrokkenheid heeft een onvergetelijke ervaring achtergelaten, zowel bij hen die aanwezig waren en hen die via de livestream aanwezig waren. Terima kasih banyak Rob! Gerda Pfluger-van Heugten (weduwe Georg Pfluger) en Stephan Pfluger (zoon).


Fam Wijnkamp
Uitstekende verzorging,is aanbevelend.


Vincent Royen


M,L. Broers-Pelt
Wij hebben in het verleden al heel wat uitvaartdiensten van de Heer R van de Sar bijgewoond. Wij hebben ze alle als zeer warm en respectvol ervaren. Ook nu weer hebben wij bij de uitvaart van onze moeder J.T. Pelt-Blok de inzet en warmte van de Hr.v.d Sar mogen ervaren. De gehele familie en naasten waren vol lof over hoe de Hr.v.d. Sar de dienst uitgevoerd en begeleid had. Nogmaals onze grote dank ervoor.


Selena Hendrikse en Damon Trommelen
Over het algemeen gesproken zijn we tevreden over de uitvaart. De uitvaartverzorger vonden we echter wat chaotisch. Een paar punten van kritiek: 1. twee nummers in het uitvaartcentrum waren verkeerd. Onze vader heeft deze nummers zelf uitgezocht. Het weegt voor ons wel zwaar dat de juiste nummers niet zijn afgespeeld. 2. de context waarin de namen in het gedenkmoment opgenoemd werden klopte niet. (Tante) Bea is bijvoorbeeld de vrouw van de overledene. Niet iemand die herdacht moet worden. 3. we moesten zelf achter tijdstippen aan van belangrijke momenten (hoe laat moeten we aanwezig zijn bijvoorbeeld).


Bianca de jong
Wij als familie waren zeer tevreden over het mooie afscheid. Dit verzacht ons verdriet, en doet eer aan de overledene.


Henry Reemnet
De heer van der Sar heeft vanaf het overlijden (en ook daar voor) van mijn vrouw tot na de crematie elke dag contact met ons gehad en dat vinden wij fantastisch een geweldige ondernemer die met zijn hart werkt in deze bizarre tijd. Wij zijn hem heel dankbaar.


Riet van Suchtelen van de Haare- de Heer
We zijn erg tevreden over de begeleiding van Dhr. Van der Sar na het overlijden van mijn man. We hadden ooit zijn advertentie in de Moesson gezien en nooit gedacht dat wij die eens moesten gebruiken in een voor ons zeer trieste periode . Riet v.S.v.d.H.-d.H


Ronald Vermeer
Het was een zeer plezierige samenwerking. Het was echt ook een uitvaart in een Indonesische sfeer naar de wens van de overledene.


Pia van Iersel
Warmer dan een "gewone" uitvaart


M. Kadaruskan
Dhr van der Sar heeft ons uitstekend geholpen bij de uitvaart van mijn man / onze vader. Zijn aanpak is persoonlijk, snel en efficient en heeft oog voor detail. Hij was altijd bereikbaar en niets was te veel gevraagd. Door dhr. van der Sar is het een mooie, persoonlijke uitvaart geworden. We hebben zeer lovende reacties ontvangen van onze gasten over de verzorging bij de condoleance en de uitvaart.


Krol
Meedenkend, betrokkenheid specialisatie in postmortale make-up" keurig opgemaakt.


F.da Graca-Hauwert
Een fijne uitvaartondernemer wij kregen wat de overleden persoon graag wilde kan niet anders zeggen dan het goed was .


Frans Pfaff echtgenoot J.G.M Pfaff-Klaver
Goede persoonlijke bescherming. Kwam regelmatig langs om te informeren hoe het allemaal gaat met een ieder die bij betrokken is.


Margot
De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben het contact met de heer van der Sar als zeer plezierig ervaren.


E.Sanberg
Fantastische begeleiding van heer van der Sar voor en tijdens de uitvaart. We kijken met warme gevoelens terug naar de respectvolle uitvaart van mijn vader. De heer van der Sar had voor een ieder nog een kleine attentie in de vorm van een viooltje in een potje na de plechtigheid, dat vonden wij bijzonder mooi! Mijn vader was hovenier en teelde violen voor zijn klanten.


J.M.van Kesteren-Leguit
Geweldige man die deze uitvaart heeft verzorgd. Helemaal naar wens van mijn man die in Indonesie geboren was. In een woord geweldig.


Jaap Heersema
Eenvoudig maar zeer goed


Timothy Irokromo


D.E.Rietveld-Kapenga
Was een heel vriendelijk en persoonlijke persoon


Patricia Jacob
Rob heeft mijn vriend en mij echt ontzorgd bij de crematie van mijn moeder. Hij voelde aan wat we wilden en kwam met steengoede suggesties, zonder opdringerig te zijn. Van de aanwezigen kregen we te horen dat het een warme, liefdevolle uitvaart was. Ze vonden dat de uitvaart mijn moeder en haar Indische cultuur recht had gedaan. Wij vonden dat zelf ook. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen voorstellen.


F.A. Schwab sr,
Alleen aan te bevelen juist door de specifieke Indisch uitvaart is, en de vele persoonlijke contacten vooraf en achteraf, waardoor het persoonlijk karakter heeft, een 10 met Griffel, namens Ferry Schwab sr Eigenaar van ICM, de Indische Internetkrant.


O.M.van.Wijk.
ROB.vd.SAR De droevigste dag van mijn leven, de dag dat de liefde van mijn leven Henny Wever stierf.Na een plotselinge buikpijn en een snel onderzoek hiervoor bleek het al te laat.Na enkele maanden zwaar strijden in een ongelijk gevecht heeft mijn aller liefste meissie na maanden van diepe dalen en hoogste punten het leven op deze aarde los moeten laten.Haar keuze en wens was dat Rob vd Sar haar crematie helemaal zou regelen zoals hij ook heeft gedaan bij de Moeder van Henny. Daarvan was Henny diep onder de indruk en heeft ze er mooie herinneringen aan over gehouden. Na Henny haar overlijden heb ik en onze familie en vrienden mogen zien en voelen wat Henny bedoelde. Rob vd Sar heeft vd droevigste dag van mijn leven de mooiste droevigste dag van mijn leven gemaakt,dit geld ook voor haar 2 zoons- Mark en Jordi, familie en vrienden. In een voor gesprek stelde Rob ons al helemaal op ons gemak en haalde daarmee veel druk van onze schouders. Vanaf het moment van overlijden van Henny , haar verzorgen en kleden samen met mijn zusje en ten ruste leggen in de bananenbladeren mand die ze zelf had uitgezocht. De prachtige exotische indo bloemstukken. De geweldige verzorging vd condoleance middag/avond en aankleding daarvan ondanks de zware corona regels. De crematie plechtigheid was voor iedereen betoverend en magische warm zoals ook mijn Henny was. Een plechtigheid die in ons geheugen gegrift staat als 1 vd mooiste momenten in het leven wanneer een Engel ons verlaat en terug gaat naar huis. ROB, ik Olaf , de 2 zoons van Henny- Mark en Jordi, familie en vrienden zijn je ongelooflijk dankbaar dat je vd verdrietigste dag van ons leven de MOOISTE en meest BIJZONDERE verdrietigste dag van ons leven hebt gemaakt. Olaf.v.Wijk.


Ineke Zwaan-Plant
Rob staat garant voor rust, gedegenheid, persoonlijk contact, meedenken, oplossingen aandragen, creativiteit en aandacht en begrip voor de nabestaanden. Wij voelden ons bevoorrecht om Rob bij en naast ons te hebben in de zo moeilijke en verdrietige momenten bij het regelen voor en na het overlijden van mijn man.


Els Voll
Rob der Sar was heel behulpzaam nam de tijd. Toonde begrip. Heeft goed geluisterd naar onze wensen en dacht met ons mee. Heel veel lof over deze uitvaartondernemer.


Roy Hanssens
Helaas kon door de corona maatregelingen van het uitvaartcentrum en Overheid de uitvaart niet volledig naar onze wens, die enkele jaren geleden vooraf besproken was, uitgevoerd worden. Maar ondanks deze beperkte maatregelingen is de afscheidsceremonie boven verwachting door Rob van der Sar uitgevoerd. Het werd een zeer persoonlijke en indrukwekkende afscheidsceremonie. Alle aanwezigen waren erg onder de indruk en dachten dat Rob een persoonlijke vriend was.


Peter Koehl
Met Rob van der Sar (Salam Terakhir) hadden wij al ervaring i.v.m. de uitvaart van onze moeder. Evenals toen is de uitvaart van onze vader geheel volgens onze wensen verlopen. Rob van der Sar is heel erg betrokken, heeft heel goed geluisterd naar onze wensen, heeft ons met raad en daad bijgestaan (hij denkt echt mee!) en heeft ervoor gezorgd dat wij ondanks het verlies op een hele fijne en mooie dag terug kunnen kijken.


Van der Meer
Heel correct en respectvol gedaan Alles liep netjes zeer tevreden


Judith Ronkes
Ondanks de beperkingen van "Corona" hebben wij op een prachtige manier mama's laatste reis beleefd en haar een mooie persoonlijke uitvaart kunnen geven.


Linda Frans
Wij hebben dankzij de persoonlijke aanpak en inlevingsvermogen van Rob van de Sar van Salam Terakhir, heel mooi en intiem afscheid genomen van onze vrouw/moeder/oma Trees Frans-Ramaekers. Wij hadden te maken met de regels vanwege COVID-19. Rob heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat naasten toch afscheid konden nemen. Rob, nogmaals hartelijk dank! Joop Frans, kinderen en kleinkinderen.


Leni Rollfs of Roelofs
Rob is heel betrouwbaar, hij was er altijd als we hem nodig hadden en ook altijd goed te bereiken. Het was fijn om zo ontzorgd te worden.


Bernice van Grondelle
Meneer van der Sar heeft ons echt op een heel fijne manier door het proces begeleid, altijd met respect voor de overledene en voor de nabestaanden. Voor alles konden we bij hem terecht.


Glenny Calboo
Het was een warme uitvaart en dhr vd Sar heeft aangevoeld hoe het moest zijn dit ivm Corona in een kleine groep. Alle aanwezigen vonden het heel mooi warm en tot in de puntjes goed geregeld. Nogmaals bedankt.


Frits Rijnenberg
-Goede inschattingsvermogen van de situatie -Heeft een persoonlijke cultuurspecifieke benadering -Geeft net dat stukje meer dan wat nodig is -Een voorbeeld voor andere Uitvaart-Ondernemers -


R.C.Peters
ondanks alle verdriet heeft de uitvaartondernemer, fantastisch werk verricht. zeer empathisch, behulpzaam en professioneel. ik zou de heer Rob van der Sar aan ieder aanbevelen. een geweldige man.


fam. Bouwstra
Goede uitvaartbegeleiding met persoonlijk contact en het luisteren naar de persoonlijke wens. Fijn en rustige ondersteuning.


Bert kok
Goed advies.Veel persoonlijke aandacht. Uitstekend gedaan. Prima verzorging. Alle lof.


Djohn Sekeon Oosterhof
Goed begeleiding van begin af tot eindig, hij regeld alles, profesionaal, niet duur, en te vertrouwen. Ik zou mensen vooral met indische achtergrond aanraden. Heel goede begrafenisch ondernemer.


J.W.van Diest
Mijn vrouw heeft een hele mooie uitvaart gehad, we zijn super behandeld een 10 met een griffel voor Rob van der Sar van Salam Terakhir


W Ottenhoff_Kao
Rob is iemand die heel goed kan luisteren wat de partner wil. Ook komt hij met oplossingen aandragen. Bedankt Rob.


V. Hermens
Wij kijken met een goed gevoel terug naar de uitvaart van mijn moeder. Het was een mooie persoonlijke dienst in het teken van licht en liefde. Dit hebben wij achteraf ook van familie en vrienden vernomen. Iedereen was geraakt en onder de indruk van de dienst. Rob heeft ons goed begeleid en het was prettig samenwerken tijdens de voorbereidende dagen. Alles was goed verzorgd en geregeld. Kortom wij zijn blij dat we voor Salam Terakhir hebben gekozen.


Lia Steur Delver
Rob heeft ons heel veel uit handen genomen in een voor ons verdrietige tijd,waarin van alles besloten moet worden. Hij luisterde goed naar onze wensen en stond ons met raad en daad terzijde.


Herman Rugebregt
Maandagochtend had ik telefonisch contact met Rob met het verzoek om op dinsdagochtend bij onze moeder langs te komen om het een en ander te bespreken. Onze moeder overleed echter al dezelfde avond, waardoor wij Rob midden in de nacht wakker hebben gebeld. Hoewel nog niets was besproken of vastgelegd kwam hij toch zo snel mogelijk naar ons toe om alle zaken in werking te zetten en ons waar nodig bij te staan of zaken uit handen te nemen v.w.b. het regelen van de crematie. Hierdoor konden wij ons echt focussen op het contact met de familie, vrienden en kennissen en het afscheid nemen van onze moeder/zus/tante. De plechtigheid zelf was geheel in Indische stijl zoals onze moeder graag wilde; daar waar wij op sommige punten niet precies onder woorden konden brengen hoe onze moeder het graag had gewild heeft Rob dit vanuit zijn eigen Indische achtergrond goed aangevuld, waardoor de plechtigheid een mooie reflectie van onze moeder was. In de dagen daarna heeft Rob een aantal keer contact opgenomen om de afhandeling door te bespreken en uitleg te geven als iets onduidelijk was. Verschillende neven en nichten hebben inmiddels laten weten dat zij het afscheid als heel erg bijzonder, warm, dankbaar en vooral heel persoonlijk hebben ervaren. Terima kasih banyak Rob.


Herman Rugebregt
Maandagochtend had ik telefonisch contact met Rob met het verzoek om op dinsdagochtend bij onze moeder langs te komen om het een en ander te bespreken. Onze moeder overleed echter al dezelfde avond, waardoor wij Rob midden in de nacht wakker hebben gebeld. Hoewel nog niets was besproken of vastgelegd kwam hij toch zo snel mogelijk naar ons toe om alle zaken in werking te zetten en ons waar nodig bij te staan of zaken uit handen te nemen v.w.b. het regelen van de crematie. Hierdoor konden wij ons echt focussen op het contact met de familie, vrienden en kennissen en het afscheid nemen van onze moeder/zus/tante. De plechtigheid zelf was geheel in Indische stijl zoals onze moeder graag wilde; daar waar wij op sommige punten niet precies onder woorden konden brengen hoe onze moeder het graag had gewild heeft Rob dit vanuit zijn eigen Indische achtergrond goed aangevuld, waardoor de plechtigheid een mooie reflectie van onze moeder was. In de dagen daarna heeft Rob een aantal keer contact opgenomen om de afhandeling door te bespreken en uitleg te geven als iets onduidelijk was. Verschillende neven en nichten hebben inmiddels laten weten dat zij het afscheid als heel erg bijzonder, warm, dankbaar en vooral heel persoonlijk hebben ervaren. Terima kasih banyak Rob.


Ilona Weiss
Iemand die goed kan luisteren naar wat je bedoeling is en dat probeert vorm te geven. Voelde als zeer steunend, mede doordat hij de leiding op zich neemt en dit ook uitlegt van tevoren hoe hij dat zal doen.


Marianne Terpstra
Zeer persoonlijke uitvaart. Gesproken uit het hart met warmte. Het is gegaan zoals wij verwachtten. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook de totale begeleiding.


Rick Nuis
Rob vd Sar van Salam Terakhir heeft er voor gezorgd dat wij een zeer persoonlijke uitvaart hebben ervaren voor onze moeder. Bij leven en na het overlijden van onze moeder heeft Rob ons als een oom bijgestaan met raad en daad. Tijdens de uitvaart hebben zelfs meerderen ons gevraagd of Rob familie is. De uitvaart is exact uitgevoerd zoals mama dat wenste. Wij kunnen Salam Terakhir bij anderen zeer zeker aanbevelen. Rob nogmaals voor altijd ibedankt namens de familie.


N. T. van Diepen en N. van Ketel
Rob, hartelijk bedankt voor de goede zorgen. We hadden geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen.


Els Oosterheert


Jaap Verheij
Mijn echtgenote Irene Hekking was al geruime tijd ziek. Reeds in 2017 heeft zij Rob van der Sar van uitvaartonderneming Salam Terakhir benaderd voor een eerste gesprek over haar uitvaart. Dit omdat zij met haar Indische achtergrond een uitvaart wilde die daarbij paste en omdat Rob dit kon realiseren. Toen ze snel achteruitging dit voorjaar, hebben we samen met Rob nog eens alles doorgenomen en de puntjes op de i gezet. Daarna volgden nog een paar gesprekken, allemaal - afgezien van het onderwerp - even plezierig en vol medeleven. Rob heeft met ons meegedacht over alle facetten van de uitvaart. De organisatie na het overlijden van Irene was perfect geregeld en de uitvaart zelf was helemaal zoals Irene dat gewenst zou hebben en werd door heel veel aanwezigen (meer dan 100 mensen) als zeer indrukwekkend ervaren. Ook ikzelf en de andere naaste familie waren heel tevreden met de wijze waarop Rob als uitvaartleider Irene de laatste eer heeft bewezen. Veel dank, Rob, een prachtige uitvaart zoals deze is een herinnering die goud waard is en het rouwproces een beetje verlicht.


Kimberley
zeer fijn en persoonlijk contact gehad met Rob


Andrea
Hij heeft alles volgens plan van overledene en de kinderen geregeld. Met betrokken persoonlijke begeleiding.


thea fontana


Guusje Schaap
Een erg fijne samenwerking, werd goed naar onze wensen geluisterd. Nam veel werk uit onze handen. Gaf tips waar we aan moesten denken. Mooie crematie met een prachtige Indische touch.


N. van Laarhoven
Rob heeft de uitvaart van mijn moeder op uitmuntende wijze verzorgd. Met oog voor detail, rekening houdend met de wensen van de familie, met een Indisch tintje, werd het afscheid zeer waardig en waardevol. Ook doordat de communicatie en verdere hulp uitstekend verliep, voelde het aan alsof Rob een lid van de familie was. Zo persoonlijk pakt hij het aan. Rob, heel hartelijk dank voor de warme en respectvolle manier waarop jij de uitvaart hebt geregeld!


S..C. De Jongh
Super geregeld mede door de heer r van der sar is deze uitvaart perfect geregeld Diverse complimenten hierover gehad, en heb hem aan diverse mensen aanbevolen.


Ira Skerra-Vitalis
Wij waren totaal onder de indruk hoe persoonlijk alles werd geregeld, en hoe vaardig Salam Terakhir met de authoriteiten en ook met ons persoonlijk omging. Wij moesten niet veel doen, want hij wist precies waar hij aan moest denken, zonder hem zouden wij onze moeder niet zo mooi en plechtig kunnen begraven. Hij was tijdens dit rouwproces een deel van onze familie geworden, zodat wij gewoon heel relaxed en zonder inspanning konden rouwen en ook konden genieten van het mooie afscheid van onze moeder in deze moeilijke tijd.


Karin Trommelen
Voor iedereen aan te bevelen


Claudia Peeters-kraakman
Een fijne persoonlijke benadering, veel kennis en aandacht en warmte mogen ontvangen. Ook de nazorg en aandacht is zeer waardevol. Heel veel dank hiervoor.


Roy Busselaar
We hebben Rob als persoonlijk, betrokken en vakkundig ervaren. Het Indisch tintje dat hij eraan gegeven heeft maakte het voor ons tot een onuitwisbare indruk.


Mevr. I. Meijer-Bes
Rob van der Sar heeft een zeer persoonlijke en warme ceremonie verzorgd. Geheel op mijn overleden man gericht. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor.


Wendy Bos-Matthijsen
Zeer betrokken uitvaartbegeleiders. Contact was warm en persoonlijk. Natascha is ons nichtje en het contact met Rob van de Sar voelde ook als familie. De Indische sfeer waarmee we papa konden omgeven maakte het afscheid zo mooi. Precies zoals het bij hem paste. Natascha en Rob, nogmaals namens de hele familie Terima Kasih


Tilly de Roy van Zuydewijn
Zeer tevreden! Het is een mooie uitvaart geworden mede door begeleiding van uitvaartondernemer.


Claudia van Westen
Fijne, persoonlijke begeleiding. Rob luistert goed naar je wensen. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van het hele afscheid.


J. Terborg-Nefkens
Rob heeft een warme persoonlijkheid en heeft met prachtige woorden gesproken over mijn vader.


J. Terborg-Nefkens
Rob heeft een warme persoonlijkheid en heeft met prachtige woorden gesproken over mijn vader.


<<< Terug