Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15064

Uitvaartverzorging en begeleiding Hendrie Arnold
Telefoon: 06-206 327 21
Email: info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl
Website: www.uitvaartverzorging-hendriearnold.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 133 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


Recensies:

Familie v elburg
Ondanks dat hij 6 begravenissen had die week dachten wij dat hij alleen met ons bezig was. Onze complimenten. Heel meelevend en betrokken.


heveerman@ziggo.nl
warme, zorgzame en persoonlijke begeleiding. Een echte professional.


E Ramerman
We willen je heel erg bedanken voor hoe je ons hebt geholpen, bijgestaan in deze moeilijke periode.


Herma Willems
Respectvol en een luisterend oor


J. Braakman
Zeer professionele begeleiding en prettig contact. Nabestaanden zijn volledig ontzorgd. Aanbevelingswaardig.


Familie Dankelman


Dineke Mark-Roebertsen
Goede persoonlijke begeleiding.


Jos en Claudia Harmsen
We zijn top begeleid, Er zijn hele mooi idee met onsgedeeld zodat we het een hele mooie ervaring hebben kunnen maken.


Gerrit
Warm Zorgzaam Denkt goed mee Ontzorgt Voelt mensen goed aan


Anje Hendriks-Van Lohuizen
Dhr. Arnold is een zeer deskundig, professioneel betrokken en empathisch uitvaartbegeleider. Hij bezit een natuurlijk overwicht zonder dwingend karakter waarmee hij ruimte creëert voor een heel persoonlijk afscheid. Hij denkt mee, geeft advies en neemt alle 'zakelijke' bijkomstigheden uit handen. Hij heeft niet alleen oog voor de overledene maar ook oog voor de nabestaanden. Zowel in de aanloop naar de begrafenis als ook in de tijd daarna. Als familie kijken wij hier met veel dankbaarheid op terug!


Han Stegeman
Zeer prettig contact. Dag en nacht bereikbaar. Hendrie blijft doorvragen zodat beslissingen/keuzes niet overhaast worden gemaakt met daarbij goede suggesties ook i.r.t. de kosten. Er is werkelijk niets dat over het hoofd is gezien en/of dat anders had gekund. Het was een waardig afscheid.


Han Stegeman
Zeer prettig contact. Dag en nacht bereikbaar. Hendrie blijft doorvragen zodat beslissingen/keuzes niet overhaast worden gemaakt met daarbij goede suggesties ook i.r.t. de kosten. Er is werkelijk niets dat over het hoofd is gezien en/of dat anders had gekund. Het was een waardig afscheid.


A.W. Schilt
Ervaringen zijn uitstekend tijdens de uitvaart/crematieplechtigheid. Schenkt ook veel aandacht aan klein kinderen in het omgaan met de dood. Veel respect. Met name ook in de nazorg. Doet eigenlijk meer dan alleen de uitvaart regelen. De graven die mijn moeder bijv. beheerde zijn al vrij oud en ik heb weinig kunnen vinden hierover in de papieren van mijn moeder. Hij zoekt dit allemaal keurig uit, regelt de bijzetting van de urn in het graf. We hebben als erfgenaam nog een eind gesprek.


Rob Westerling
Betrokken, menselijk en met passie voor z’n vak. Ik zou Hendrie zeker aanbevelen


Rob Westerling
Betrokken, menselijk en met passie voor z’n vak. Ik zou Hendrie zeker aanbevelen


fam. Schottert


G. Regeling-Makkinga
heel waardige manier van begeleiden en leiden van de begrafenis. Heel betrokken en heel respectvol. Toont zich heel betrokken bij de nabestaanden. Zelfs naar de jonge achterkleinkinderen heel zorgvuldig in de manier van omgang en toch speels, waardoor het niet te zwaar werd. Hendrie is in staat om op de juiste manier de mensen aan te spreken en te betrekken, met op de juiste momenten net weer dat stapje terug te doen. Waardevol hoe hij het proces begeleid. Dat is een gave op zich.


Martin Blom
Heel betrouwbaar, met een ontspannen en direct contact. De afspraken werden heel goed nagekomen en de communicatie was geweldig. Al met al een heel fijne en plezierige ervaring.


G.Hulsink


Willem Koops
Een waardige uitvaart


Henri ten Brinke
Hij snapte precies wat wij dachten en wilden, dat hebben wij ook zo kunnen uitvoeren, een top man.


Jeannette Verschoor
De factuur was lager dan de begroting. Fijn zoals de achterkleinkinderen erbij betrokken werden. (d.m.v. een pakket met een verwerkingsboekje, een knuffel en belleblazer). We hebben het praatje na afloop bij het laatste afscheid en overhandiging van de sieraden als heel bijzondere ervaren.


Manon Tip - van de Meeberg


J.E. Verschoor Sandink
Wij hebben na het overlijden van onze vader en schoonvader, de uitvaart en de uitvaartverzorging, laten verzorgen door Hendrie Arnold, wij hebben dit ervaren als zeer betrokken en grote deskundigheid. De nazorg en evaluatie getuigde van betrokkenheid en gevoel, en wij willen Dhr Hendrie Arnold hiervoor dan ook hartelijk bedanken.(Chapeau)


Bert Eilander
Het was gewoon helemaal af, alles was meer dan prima geregeld. Wij kijken er met zeer goed gevoel op terug.


Dominique Kramer
Ik ben zeer tevreden over de mate van betrokkenheid en de werkwijze van Hendrie. Ik zou hem bij iedereen aan willen bevelen, mocht je in zo'n situatie terecht komen. Hij regelt alles stap voor stap met je, dat is erg prettig. Hendrie denkt goed mee, neemt dingen uit handen en helpt je door de moeilijke (rouw)periode heen.


E.J.F.Stegeman
We hebben Hendrie Arnold als uitvaartverzoger ervaren als een zeer bekwaam, betrokken en persoonlijk. Met Zorg heel hoog in het vaandel! Wij bevelen hem dan ook ten zeerste aan!!


Henri ten Brinke
Hendrie dacht prima met ons mee


H. Doornwaard
Zeer betrokken, deskundig, behulpzaam en meelevend, de nabestaanden hebben de inzet van Hendrie Arnold als zeer waardevol ervaren.


Liesbeth Gerrits-Hullen
Doet zijn werk naar behoren.


jan eikelboom


Karin Huisman
De begeleiding van de heer H. Arnold tijdens de periode van het overlijden tot de begrafenis en daarna hebben wij zeer gewaardeerd. Hij heeft er voor gezorgd dat we met een goed gevoel kunnen terugkijken op deze periode. Het was een sfeervol afscheid, waarbij tot in detail aan alles is gedacht. De heer Arnold is een warme persoon die precies kan invoelen wat belangrijk is voor de nabestaanden. Ook de ongedwongen sfeer en het betrekken van de kleinkinderen in het proces vonden wij hartverwarmend. Bedankt hiervoor.


h j h bonenkamp


Boudewijn de Graaf


Mw. H. B-D te Zwolle
Hendrie Arnold is een buitengewoon aardige, attente en professionele uitvaartbegeleider, die goed luisterde naar wat wij als familie te vragen en te wensen hadden. Hij zorgde ervoor dat het een voor ons zeer persoonlijke en passende uitvaart is geworden, waarbij alle zorgen en keuzes in de te nemen stappen van het afscheid nemen voor ons overzichtelijk werden. Wij waren en zijn erg blij met alle aandacht en zorg die hij ook nu nog, na de uitvaart, aan ons geeft.


Agnes van Driessen-Romkes
Zeer geschikte mensen op de juiste plaats. Van de verzorgenden tot de chauffeur, alles correct.


Jan
De uitvaart van Pa is door Hendrie prima geregeld. Op een ontspannen manier, betrokken en meelevend. Hij komt met voorstellen waar we zelf niet aandenken en heeft oog voor detail. We hebben alleen maar positieve reacties gehad en kijken er met een goed gevoel op terug.


E grotenhuis


Ria van der Veen - van Lenthe (dochter)
Zeer fijne en persoonlijke aandacht van dhr. Arnold naar de nabestaanden toe. Zowel voor, tijdens en na het overlijden van mijn vader. Liefde voor zijn vak.


Fam Bonte


J.L.Bosch
Wij hadden geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen. Hendrie Arnold nam ruim de tijd voor ons. Was erg geinteresseerd en behulpzaam. Voor onze kleinkinderen nam hij ruim de tijd en heeft veel aan onze Mats(negen jaar)uitgelegd. Ik heb een erg warm gevoel over over alles om de uitvaart van mijn man!


F.J. Berends
Zeer persoonlijk contact. Uitvaartondernemer voelt de stemming heel goed aan en is heel alert en actief.


Jacqueline Swiebel
Het contact was open en ontspannen, waardoor alle wensen konden worden doorgesproken. Hendrie informeerde ook regelmatig of alles nog naar verwachting verliep, zodat je alle kans had je hart te luchten.


A. Westrik-ter Meer
Als familie hebben wij de begeleiding en zorg als zeer fijn ervaren. Persoonlijk, en oog voor de kleine dingen. Aanwezig waar nodig, maar nooit op de voorgrond. We kijken met een goed gevoel terug op de periode na overlijden en daarna de begrafenis.


Ria Hendriks- Groot Beumer. Dochter.
Wij hebben als fam heel veel eigen wensen erin kunnen doen. ik zit in de uitvaartzorg en mocht zelfs met hun auto moeder ophalen en overbrengen naar huis. op de begraafplaats begonnen alle mensen te klappen voor zon mooie uitvaart. zeer persoonlijk. keurmerk wordt zeer goed naar gebruikt. dikke knuffel voor al deze mensen die het mogelijk hebben gemaakt.


G Bekkink gruppen
De begeleiding van de dhr Arnold was super goed en respectvol. Ook kwam de dhr Arnold na de afscheid paar keer bij ons langs. Dat was heel fijn.


Joanne Rabbie
Wij hebben de hele begeleiding door de heer Arnold als warm en liefdevol ervaren. Aan iedere wens, hoe klein ook, werd voldaan. Ondanks het feit dat we heel verdrietig zijn, denken we met een goed gevoel terug aan de crematie


J AH Wierbos Kuiper


Zwakenberg Herman
Uitstekende begeleiding


Benno en Wendy Eggen
Hendrie is warm en meelevend. Hij voelt alles goed aan en weet goed wat er allemaal mogelijk is en komt met goede ideeen. Wij zijn zeer tevreden over hoe hendrie alles heeft verzorgd!


Laura Hofman
Hij was altijd bereikbaar en wij zijn dik tevreden


JG ten Brinke
Hendrie heeft ons op een prettige, informele manier geholpen met het afscheid nemen van onze zoon Loran. Ondanks dat de situatie heel verdrietig was (en is) kwam hij opgeruimd en met een glimlach binnen. Dat was voor ons juist fijn. Hij hielp ons waar nodig en met name liet hij ons zelf veel doen en dat was fijn. Zijn stiptheid en oog voor detail is heel belangrijk, als het om een uitvaart gaat, iets wat je maar 1 keer goed kunt doen.


Fam Kampman
We zijn Hendrie Arnold zeer dankbaar voor alle steun, begeleiding en goede zorgen rondom het afscheid nemen en de crematie van mijn man, onze pa en (overgroot)opa. Mede door zijn hulp en aandacht voor detail, is het een mooi, indrukwekkend en een onvergetelijk afscheid geworden!!


Martine
Hendrie en Hendrika letten op de kleinste details. De kleur van de letters op de rouwkaart, een standaard van plexi glas zodat de rieten mand nog mooier uitkwam tijdens de condoleance en de uitvaart. Wij hebben het contact als zeer goed ervaren. Serieus op de momenten dat dit nodig was maar ook tijd voor een geintje om deze zware dagen wat lichter te maken.


Jeanet Mulder Harmsen
Zeer persoonlijke begeleiding, warm en hartelijk. Hendrie heeft geduld en gaf ons vertrouwen in het aankleden van moeder en zorgde ervoor dat de dood ook voor de kleinkinderen niet eng hoeft te zijn. Dankzij Hendrie kunnen we terugkijken op een heel mooi en warm afscheid.


Henny en Jan Lammerink
Toen onze moeder 5 september s"nachts overleed hebben wij Hendrie gebeld, ik kom er aan en binnen afzienbare tijd was hij er. Een poosje bij ons gezeten en de klik was er. Hij is een lieve begripvolle man waar je alles bij kwijt kunt, en behandelt alles met veel respect. Niets is hem teveel, alles kan en mag. Elke dag was hij er voor een praatje of wat advies. Wij hebben fijne warme dagen met hem gehad. Toen onze vader 4 maanden later op 6 Januari 2017 overleed was er voor ons geen enkele twijfel. Ook hier Hendrie weer bij zijn. Ook voor onze kinderen en kleinkinderen was hij waardevol. Hendrie bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan en betekend!!


Loes Kogelman
In 2014 tijdens het overlijden van onze vader/ schoonvader hebben we ook de hulp van Hendrie mogen krijgen en nu met het overlijden van onze moeder/ schoonmoeder nogmaals. We zijn erg blij met de begeleiding van Hendrie en de manier waarop hij met dingen omgaat. Het is prettig te merken dat iemand aanvoelt hoe je er zelf in staat en wat je belangrijk vindt. Hopelijk zijn we Hendrie voorlopig niet weer nodig, maar mocht het wel zo zijn zullen we zeker weer bij hem uitkomen.


Wermink Meijerink
Heel toegankelijk, niet overheersend maar heel prettig ondersteunend aanwezig. Helemaal TOP!


Robert Geertman
Alles ging als afgesproken, vooral de relaxte sfeer was erg fijn. Het was een mooie dag waarbij de wensen van de nabestaanden werden uitgevoerd en de uitvaartbegeleiding veel aandacht had voor de familie.


Jannette Verbeek
Het was echt voortreffelijk zoals Hendrie alles tot in perfectie heeft verzorgd. Werkelijk niets was teveel en hij heeft echt oog voor detail. Wat een betrokken man!


angelique bos
Uitstekend, respectvol en zeer persoonlijke aandacht.


Nina Roddenhof
Mede dankzij Hendrie hebben we op een goede manier afscheid genomen van mijn vader. De manier waarop hij ons heeft begeleid was erg prettig en waardevol. Hij voelt feilloos aan wat er op welk moment nodig is. We zijn hem dan ook erg dankbaar voor zijn rol voor, tijdens en na het afscheid.


Hennie Meulenkamp Wermink
Goed contact, betrokken. Prima bereikbaar per telefoon/mail of ap, snelle reactie terug! Goed aangesloten bij onze wensen! Ook na de uitvaart nog persoonlijk contact. Prima! H.M-W


Mariet Hofte Hettinga
Aardig en persoonlijk contact, en goede nazorg


J. ter Wijlen
alles was goed en netjes


Hanneke Koelma Bruggeman
Hendrie Arnold geeft de familie alle ruimte om hun eigen wensen kenbaar te maken en uit te voeren. Aanvullend had hij waardevolle tips om zaken ng persoonlijker te maken. Hendrie is een rustige man en is niet opdringerig in zijn aanbevelingen. Zeker aan te bevelen wanneer u een uitvaart wenst met (veel) eigen inbreng!


Adrie Koezen
meelevend, juiste adviezen, correct.


Nathalie Hoft
De uitvaart van mijn broertje was gewoon perfect. De verzorging van mijn broertje had niemand beter kunnen doen dan deze uitvaartverzorger en zijn vrouw en tevens de zorg voor de nabestaanden en ng! Het omgaan met het plotselinge overlijden en het geven van ideen en alle wensen voor een perfecte uitvaart waren mogelijk. Ik weet zeker dat mijn broertje hier met een knipoog vanuit de hemel op ons heeft terug gekeken


Fam Iemand
Het persoonlijke karakter en het inlevingsvermogen in ons als gezin waren uitmuntend goed!


Ren Kiekebosch
Hendrie heeft mij en mijn familieleden zeer goed begeleid en mede gezorgd dat het een onvergetelijk afscheid is geworden.


harold wunnink
goed geregeld


Jacqueline Veltmaat
De heer Arnold is professioneel, betrokken en is prettig in de omgang. We kijken als familie terug op een waardig en respectvol afscheid, begeleid door Hendrie Arnold. Hiervoor onze hartelijke dank.De uitvaartondernemer heeft de uitvaart goed verzorgd. De uitvaartondernemer gaf aandacht aan de verzorgenden van het verpleeghuis en bedankte hen namens de nabestaanden. Er was veel aandacht, meedenken en suggesties in welke vorm en op welke manier er afscheid genomen kon worden. Ook was de nazorg voldoende en aandachtsvol.Hendrie is een mensenmens. Hij weet in iedere situatie een juist woord te vinden. Hij kan goed omgaan met verschillende mensen en de verschillende wijze waarop zij met het verlies van een dierbare omgaan.Hendrie Arnold heeft ons met respect , zorgzaam en warm begeleid na het overlijden van onze vader. Wij zijn ontzettend dankbaar voor zijn voortreffelijke behulpzaamheid en inbreng bij de voorbereiding van de uitvaart en de uitvaart zelf. Ook de nazorg hebben wij als erg fijn ervaren. Deze baan als uitvaartondernemer is echt zijn roeping... n geweldige lieve man met hart voor zijn werk.het is netjes en correct verlopen zo als wij het wilden gewoon en goed goede aanspraak en infoWij hebben de begeleiding van de heer Arnold als zeer prettig ervaren.Zeer persoonlijk betrokken meelevend alles er voor doenOveral gaat wel eens iets niet zo als het bedacht is. Maar wat bijzonder gedaan. Voor mijn vaders overlijden heeft Hendrie alles al met hem door gesproken, wij als kinderen waren er nauw bij betrokken. Mijn vader een verwoed verzamelaar van oorlogsvoertuigen en militairia uit de tweede wereldoorlog had de wens om in zijn eigen voertuig naar de begraafplaats gebracht te worden. Hendrie vond dat hij er dan ook gepast bij moest lopen en is stad en land afgeweest voor een passend uniform geweldig. De sfeer en alles om de begrafenis heen was ontspannen. Wie kookt er nu bruine bonensoep in een veldkeuken tijdens de begrafenis nou wij. Dankzij Hendrie ook met het gevoel dat het goed was.Alles wat je aan Hendrie aangaf werd direct geregeld en zelf kwam hij ook met ideeen en plannen , waardoor het allemaal compleet werd. Het klinkt raar maar voor ons was het ondanks het weer (regen) een onvergetelijke dag. Rene en DianaWat ontzettend prettig dat je in verdrietige omstandigheden alles aangereikt krijgt wat je nodig bent om in liefde afscheid te kunnen nemen. Het heeft het afscheid nemen een mooi randje gegeven.Nog nooit een begrafenisondernemer meegemaakt die zo betrokken is. Hendrie Arnold heeft ervoor gezorgd dat het een cht persoonlijke uitvaart is geworden. Wij, als nabestaanden, kregen van alle kanten complimenten hoe goed en mooi alles geregeld was. Hulde aan Hendrie!correct en betrouwbaarDe uitvaart is prima geregeld volgens alle wensen.Onze moeder had niet lang meer te leven. In haar laatste dagen, afwisselende momenten van liefdevol terugkijken en verdriet van het afscheid nemen van je eigen moeder. Maar ook, wie moeten we bellen voor de uitvaart als ma overlijd. Je vraagt verschillende mensen om je heen. Van een medewerkster van het verzorgingshuis kregen we naam Hendrie Arnold door. De verzorgster had al verschillende keren Hendrie Arnold meegemaakt in het verzorgingstehuis bij andere overledenen. "Een hele fijne en een vakman", zei ze. Ik kan niet anders zeggen dat Hendrie Arnold alles zeer goed heeft geregeld. Een uitvaart verzorger die altijd voor je klaar staat, volledige kennis, advies heeft en geeft en de keuze(s) aan ons overlaat. Een man die meeleeft en die zich verantwoordelijk voelt om alles goed geregeld te krijgen. Een hele zorg minder.Zeer persoonlijk en warm. Altijd aanwezig wanneer nodig maar nooit opdringerig. Voelt goed aan wat de behoefte van het moment en de persoon is. We hebben de periode tijdens het afscheid als zeer waardevol ervaren.Een heel fijn gevoel gehad dat Hendrie mee dacht over alle zaken rond de uitvaart. Het voelde heel vertrouwd.Een fijn, prettige betrokken uitvaartbegeleider, die ons enorm goed heeft begeleid. Alle tijd voor ons nam en goed mee dacht. Respecteerde onze wensen en gaf ook adviezen hoe het kan, waardoor wij een enorm prettige uitvaart van onze moeder hebben gehad. Alleen maar lof.................zeer indrukwekkendHendrie Arnold is bij uitstek de beste uitvaartverzorging die men zich maar kan wensen. Hij staat dag en nacht klaar, doet er alles aan om persoonlijke wensen te realiseren, is er ook na de uitvaart voor je. Hendrie Arnold doet net dat stukje meer. Hij voelt feilloos aan hoe de verhoudingen zijn en anticipeert daarop. Wij willen Hendrie Arnold bij iedereen in Nederland aan bevelen!Hendrie Arnold is en is nog steeds een geweldige steun voor ons. We zijn hem dankbaar.Hendrie is zeer betrokken en biedt alle ruimte om je zegje te doen en keuzes te maken. Wel zou hij meer kunnen samenvatten wat de meningen waren en duidelijk het besluit verwoorden. Minpuntje is de prijsverwachting, want over de prijs is nooit over gesproken.


Wat hebben wij een goede keuze gemaakt door de uitvaart van onze moeder door Hendrie Arnold te laten verzorgen. We zijn zeer goed begeleid, geholpen in het maken van keuzes, voorbereid op de dingen die gingen komen waarbij letterlijk op punten en komma's gelet is. Suggesties voor belangrijke onderdelen van de uitvaart werden door Hendrie gedaan waarbij hij onze voorkeuren/wensen zeer goed ingeschat heeft. Ook na de uitvaart werd het contact voortgezet met dezelfde persoonlijke insteek en oprechte belangstelling hoe het met ons ging. Een dikke 10 voor deze uitvaartondernemer die zijn werk met passie doet en waarbij hij zelf aangeeft dat hij het ervaart als zijn roeping.De dagen voor en tijdens de uitvaart was zeer goed, persoonlijk, gepast en correct.Hendrie ,heel erg bedankt voor je goede en professionele begeleiding! Je was een fijne steun in de toch wel aparte situatie. Ga vooral zo door met je persoonlijke tint van begeleiden.


Alles perfect geregeld. Wij waren zeer tevreden.Persoonlijke aandacht, respect voor de overledene en nabestaanden. Alles is mogelijk of het wordt mogelijk gemaakt. Kortom iemand die met veel liefde en passie zijn werk doet!wij als familie vonden het geweldig !!!Betrokken en attentiemand die je alle aandacht geeft en rust geeft m.a.w. top!


Hendrie is serieus en betrokken. Laat je nadenken over een voorgenomen beslissing. Waar mogelijk is er ruimte voor een vrolijke noot. Heel prettig om mee samen te werken.Bijzonder tevreden over de hele uitvaart en nazorg van alles. Echt een aanrader,en compliment voor persoon zelf. Hendrie Arnold nogmaals bedankt.We hebben de uitvaartondernemer ervaren als een betrokken persoon. Ook vonden we het heel prettig dat hij zich zo snel en moeiteloos mengde tussen onze familie. Het is heel fijn om met hem samen te overleggen. We vinden ook dat hij oog heeft voor detail, 'het zijn soms de kleine dingen die het doen': De ringen voor het sluiten van de kist aan de echtgenote geven met een mooi woord en bijv. het bedanken van het verzorgingspersoneel op eigen initiatief. Wij kunnen hem gerust bij anderen aanbevelen.We hebben het Hendrie zelf ook al verteld, maar het was allemaal geweldig geregeld. We kijken er met een goed gevoel op terug.bert en Sientje Duerink. de overledene een broer van ons is door Hendrie op uitermate bijzondere manier verzorgd . contact was uitermate prettig .dag van uitvaart was bijzonder onder zijn leiding.broer was gehandicapt en woonde in een woonvorm verzorgende en andere bewoners waren onder de indruk zoals Hendrie bij het afscheid uit de woonvorm alles geregeld had, kortom Hendrie is een heel bijzondere attente uitvaartverzorger,ook nog regelmatig contact gehad na de begrafenis.Mevr. Koorman Alles keurig geregeld, dhr. Arnold is niet merkbaar aanwezig. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van alles.fam.Reimink is zeer tevreden over de begeleidingJ.F. Melenhorst. Een zeer persoonlijke, betrokken en toch professionele begeleiding.De begeleiding was goed en de dienst was ook goed verlopen. Iedereen vond het een mooie dienst. Met de panfluit was ook heel mooi.