Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15064

Uitvaartverzorging en begeleiding Hendrie Arnold
Telefoon: 06-206 327 21
Email: info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl
Website: www.uitvaartverzorging-hendriearnold.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 22 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Erik Zwiers 


Petra schottert-dollenkamp 
Een zeer betrokken uitvaartondernemer. Oog voor kleine, maar zeer belangrijke dingen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.je bent direct ontspannen zodra hij binnen is. Liefdevol,betrokken en betrouwbaar Ook voor al zijn medewerkers, petje af.


Rieneke Dijk 


Loes Ellenbroek 
prettig rustig en ervaren, gaf vertrouwen en advies regelmatig contact om alles door te nemen


J Mars 
Hendrie is een heel meelevend, betrokken en doortastend persoon. We hebben een bijzonder mooi afscheid gehad.


Marcel Weelink  


Henk Stegeman 
Prima verzorgd en de nodige aandacht ervaren.


J. Nijsingh 
Alles is in goed overleg gegaan. De betrokkenheid was zeer goed. We hebben de uitvaart als zeer persoonlijk ervaren.


Annelotte Bossink 
De begeleiding van dhr. Arnold was erg professioneel, zonder onpersoonlijk te worden. Hij heeft er alles aan gedaan om ons op de hoogte te stellen van de mogelijkheden, maar daarbij onze wensen niet uit het oog te verliezen. Wij kijken terug op een goed georganiseerde uitvaart, die paste bij onze vader.


Fam. Kieftenburg  


familie Welleweerd 
Heel prettig contact gehad. Bijzonder fijn was het dat we meteen na het overlijden, ook al was het in de nacht, al veel konden overleggen en dat de verzorging al plaatsvond. Alles in goed en prettig overleg. Er werd goed met ons meegedacht en we kregen waardevolle tips.


Evert Dijk 
De heer Arnold heeft ons bijzonder (goed) bijgestaan en geadviseerd in deze emotionele periode. Vanaf het eerste huisbezoek tot en met de evaluatie is het proces van definitieve afscheid plezierig verlopen, voor zover dat onder de omstandigheden mogelijk was.


Matthew Kelder 
Erg persoonlijk meedenkend gewoon fantastisch!


Sylvia Esman-Kroes 
Wij hebben Hendrie als een zeer betrokken en bevlogen persoon ervaren. Altijd bereikbaar en beschikbaar, aanwezig maar nooit op de voorgrond. Wij kijken terug op een hele fijne tijd van afscheid onder zijn begeleiding.


Sylvia Westendorp 
Heel erg betrokken en denkt goed mee. Hele bijzondere fijne man.


Marja Bouman - van Keulen 
We hebben samen met ons gezin en Hendrie onze vader een mooi en waardig afscheid gegeven.


Ronny Lubberts  
Het was een mooie persoonlijke uitvaart.Hendrie denkt met je mee. We kregen alle ruimte voor eigen inbreng!!


Miranda Hulsink Kyra &Jesse en Jur 
Hendrie heeft het zo goed gedaan,we konden alles aangeven. Hendrie dacht goed mee denkt overal aan. We konden onzelf zijn bij hem. Alles rondom het afscheid was mede dankzij Hendrie een bijzondere tijd. Onze dank is groot!


Familie N 
De heer Arnold biedt alle familieleden de tijd en de ruimte om zijn/haar afscheid vorm te geven. Hij registreert de hele rouwperiode zonder zich op te dringen. Alle lof voor hem en de door hem ingeschakelde partijen.


J.V. 
Hendrie is een prettig en zeer betrokken persoon!


HJ Lucas 
Hendrie Arnold heeft alles heel fijn en respectvol begeleid, kwam met goede ideeen en heeft goed met ons mee gedacht. Hij heeft ons in alle beslissingen bijgestaan, niets was hem en zijn team teveel.


Marian Schrijver 
Heel persoonlijk en hij staat bij alle momenten en stappen even stil en gaf het aandacht door een woord, verhaal of gebaar waardoor momenten speciaal en bijzonder werden. Voelde ons erg goed aan en liet bepaalde dingen dan ook gewoon gebeuren...gaf goede tips.


Wilma Van Olst - Teekema 
Prima verzorgd, waren er allen heel blij mee. Heel persoonlijk gemaakt en helemaal aan onze wensen voldaan. Goed en fijn om op terug te kijken.


marianne kleinmeulman 
het had niet beter gekund !!!!


Silvia van der Beek  
We hebben een mooi en zeer persoonlijk afscheid gehad en zijn zeer tevreden


H.Brandwacht 
Hendrie is een uitvaartondernemer die vanaf het eerste telefoontje direct actief betrokken was bij het proces van afscheid nemen van onze moeder. Hij was ten allen tijde bereikbaar. Een duidelijke kwaliteit van hem is dat hij goed aanvoelt wat er belangrijk is binnen het gezin en wat ieders gezinslid nodig heeft. Hij heeft het vermogen om iedereen een plek te geven die past en hij zorgt ervoor dat er ruimte is voor ieders inbreng. Verder is het mooi om te zien hoe hij zichzelf onzichtbaar kan maken waar mogelijk, maar tegelijkertijd aanwezig is als het nodig is. Hij is bescheiden, maar van enorme waarde als procesbegeleider bij het afscheid nemen van een dierbare. Dit hebben we na het overlijden van onze beide ouders ervaren. Dit vak past hem als een jas!


FAM Beniers .kinderen van Mevr Wiegersma van Beesten 
Het was als een warme deken om ons heen . Heel fijn3


Wieb van der Veen 
Zeer betrokken en persoonlijke begeleiding voor 100%


dick timmerman 


A.G. Timmerman 
Deze man neemt je aan de hand door het gehele proces en denkt aan zaken waar je zelf nooit aan zou denken.


Marijke en Hermien Baarslag 
Hendrie Arnold is een betrokken en meelevend persoon. De uitleg van de verschillende onderdelen was zeer duidelijk. Er was veel ruimte voor onze persoonlijke inbreng. Niks moet, alles mag. We kijken terug op een mooi afscheid.


G.Schuurman 
Het was meer als voldoende.


Bert Martens 
Contact persoonlijk met een lach en een traan. Uitvaart tot in de puntjes geregeld.


P. Martens 
Hendrie heeft ons op alle mogelijke manieren ondersteund. Zijn toegankelijkheid en het luisteren en begrijpen van onze wensen, heeft ertoe geleid dat we een mooie en op maat gemaakte uitvaart hadden. Hij is altijd bereikbaar, denkt mee, is laagdrempelig. Een dank en complimenten zijn dan ook zeker op zijn plaats.


Vrolijken 


A. Manenschijn 
Een uitvaartondernemer die zeer bijzonder is! Zijn kracht is dat hij je alle tijd geeft waar kan, stimuleert en suggesties doet waar nodig, betrouwbaar is, zorgzaam, en transparant in de kosten. Bevlogen en doortastend om een passend uniek afscheid te bewerkstelligen, een afscheid op maat. In dit hele proces van afscheid nemen, neemt hij je mee door alle stappen en observeert, geeft ruimte, bevraagt en vraagt door, doet suggesties en neemt de benodigde tijd om te vragen hoe het met je is. Het is daardoor niet alleen dat hij je helpt bij het regelen en veel uit handen neemt, maar ook dat hij je helpt bij het emotioneel afscheid nemen. Het eerste wat hij zei toen we belden om het overlijden door te geven was neem alle tijd en ik kom eraan als jullie zover zijn. Je hoort veel verhalen over zo’n week na overlijden “Je wordt geleefd”. Deze heb ik heel anders ervaren, omdat elke stap in het proces zorgvuldig genomen wordt en er tijd en aandacht is voor de verwerking. Een man met passie voor het werk wat hij doet en zeker aan te bevelen bij anderen!


Jeltje Nijhuis-Kosters 
Alleen maar lof! We hadden er in 2012 ook al goede ervaringen mee en het is nog steeds perfect!


Leoni 
Hendrie nam mij alle zorg uit handen en heeft ALLES tot in de puntjes geregeld. Ook voor de dames uit zijn team een dikke 10!


Mark Van Keulen 
Zeer goede begeleiding gehad. Alles in goed overleg en zeer vriendelijk. Zal hem zeker aanbevelen bij anderen.


M de Ruiter 
Hele fijne/prettige manier van meedenken en ontzorgen ,om de uitvaart van een dierbaar persoon te regelen / en te maken tot een liefdevol en dierbare herinnering.


Namens de familie Poortier 
De familie was meer als tevreden hoe de uitvaart van de broer, zwager en ook was geregeld. De uitvaart is in het geheel begeleid zoals zij het hadden verwacht en meer als dat. De verzorging, met zoveel liefde, de begeleiding van de afscheidsdienst, zo mooi gesproken, de uitvaartbegeleiding, we waren overal bij betrokken.


Ina Weelink 
Wij hebben dhr. Arnold als een warme meedenkende en aardig persoon ervaren.


HJ roeberts 
Megade man zeer zochzaam bedangkt


Ingrid Scholten 


Familie Eshuis 


Erik Kampman 
Fijne en rustige man, met een luisterend oor en oog voor detail. Weet in deze moeilijke dagen met zijn persoonlijke inbreng en aandacht warmte en rust te creëren.


Edwin Bosch 
Wij hebben Hendrie als een zeer warm en meelevend persoon ervaren. Hij had ook alle tijd voor de overige familie leden om van alles uit te leggen hoe een crematie in zijn werk gaat. En Hendrie kwam met erg mooie ideeën voor de condeleance en een heel persoonlijke benadering met van alles. Zoals een cd-tje gemaakt met de muziek die gedraaid werd tijdens de crematie...


Fam. de Lange 
Wij hebben Hendrie Arnold als een prettig en betrokken persoon ervaren die meedenkt in een voor ons moeilijke tijd. Hij heeft er alles aan gedaan om aan onze persoonlijke wensen tegemoet te komen.


Jan Holsappel 
Alles is bijzonder respectvol en naar tevredenheid geregeld door deze uitvaartondernemer. Wij hadden al ervaring met deze uitvaartondernemer en zullen ook voor een volgende uitvaart kiezen voor deze uitvaartondernemer. Erg tevreden.


K holsappel 
Fijn geholpen op allerlei gebieden rondom het overlijden. Hartelijk bedankt namens ons allemaal!


G. Vowinkel- Kijk in de Vegte 
Bedankt een dikke pluim


Mieke Veltien 


Eef KleinHorsman 
Denkt heel goed mee. Geeft iedereen een goed gevoel. Staat overal voor open Heeft alles voor ons geregeld We kunnen eigenlijk geen min puntje bedenken


Anja Schoemaker 
ik zou eigenlijk een 10 willen geven voor Hendrie Arnold, maar er is echter altijd plaats voor verbetering. ik ben echter zeer tevreden over de begeleiding en de verzorging na het overlijden van mijn vader en zal hem zeker bij iedereen aanbevelen. hij leek altijd alle tijd en aandacht te hebben, terwijl ik wist dat hij het erg druk had.


fam. vowinkel 
Het is jammer dat we in deze beoordeling alleen maar een 10 max. kunnen geven want wat deze man allemaal doet voor/tijdens en na de begrafenis is onvoorstelbaar en niet in woorden te beschrijven. Niets is voor hem onmogelijk, alles kan en vooral het warme menselijke kontakt is onbetaalbaar.


Betsy Ramerman 
Fijn contact, alles prima geregeld, op de manier die voor ons passend was in deze bijzondere periode.


T Laarman 
We zijn zeer tevreden heel persoonlijk alles goed geregeld reacties van familie ook zeer positief we bevelen deze uitvaartondernemer zeker aan andere families mocht zij dit ons vragen


<<< Terug