<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15064

Uitvaartverzorging en begeleiding Hendrie Arnold
Telefoon: 06-206 327 21
Email: info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl
Website: www.uitvaartverzorging-hendriearnold.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 41 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Jenny zkoppenol-Schottert
We zijn zeer goed begeleid door Hendrie, was erg meedenkende en kwam met zeer goede ideeën. niets was teveel. Nam overal goed de tijd voor.Alles tot in de puntjes verzorgd van het opbaren in de kist tot na de uitvaart. Ondanks de coronatijd is het een uitvaart geworden waar we als familie een heel goed gevoel aan overhouden. Heel veel dank daarvoor. Lieve groet dan Schottert.


Jenny zkoppenol-Schottert
We zijn zeer goed begeleid door Hendrie, was erg meedenkende en kwam met zeer goede ideeën. niets was teveel. Nam overal goed de tijd voor.Alles tot in de puntjes verzorgd van het opbaren in de kist tot na de uitvaart. Ondanks de coronatijd is het een uitvaart geworden waar we als familie een heel goed gevoel aan overhouden. Heel veel dank daarvoor. Lieve groet dan Schottert.


Ronny en Henriëtte Groen
Hendry vanaf eerste contactmoment tot aan uitvaart als een hele fijne uitvaartondernemer ervaren. Meedenkend met de familie. Denkt aan elk detail wat uitvaart fijn maakt. Contactmomenten heel goed zowel via mail als app. Ook de nazorg heel positief. Kortom een topper is Henry.


Willy
Betrokken, invoelend, creatief en bereid meer te doen dan afgesproken.


Ynze Klomp
Ik heb de dhr. Arnold als zeer prettig ervaren in de omgang. Hij voelde uitstekend aan hoe te handelen met emoties en wist alle zorgen weg te nemen vwb de organisatie van de begrafenis. Dhr. Arnold is een begrafenisondernemer pur sang en is met zijn jarenlange ervaring een rots in de branding tijdens heftige en emotionele dagen rondom rouw en verdriet.


coen Massier
attent, persoonlijk, open minded inlevend, prettig duidelijk. afspraak is afspraak. Heel mooi de kleinkinderen betrokken


zwanet meilink-boerrigter
wij zijn heel goed bijgestaan door Hendrie Arnold. ondanks dat het voor hem en ons net bij het begin van de coronavoorschriften gebeurde is alles in het werk gesteld om het zo waardig mogelijk te laten verlopen. wij kijken er met een goed gevoel op terug en bedanken hem voor zijn inzet.


H. Doornwaard
De familie waardeert bijzonder zijn betrokkenheid, expertise en warmte. Hendrie weet ook dat een lach in moeilijke tijden soms meer betekend dan een traan.


Fam. van der Linde
Hendrie was in alles een positieve verrassing voor ons. Hij had de antwoorden al voordat wij met de vragen konden komen en wist op ieder moment de juiste toon te vinden. Hij hielp ons met alles, zelfs met 's avonds postzegels plakken zodat de rouwkaarten weg konden. We kunnen werkelijk niets bedenken dat beter had gekund. Alle lof voor Hendrie!


Daphne
Hendrie heeft (helaas) al meerdere uitvaarten voor ons verzorgd en we zijn altijd erg tevreden. Hij heeft een persoonlijke benadering, veel ervaring en komt zelf met passende voorstellen, hij past zich aan de situatie aan, gebruikt gepaste humor en niets is teveel voor hem.


Familie Berkhof
Hendrie Arnold is erg betrokken bij het hele proces. Hij stuurt waar nodig, geeft advies als je zelf iets aandraagt. Ook kijkt hij goed wat een naastbetrokkene aankan. Ruim voor het overlijden hebben wij als gezin al kennis gemaakt met Hendrie en veel besproken met elkaar. Op deze manier is het een persoonlijk afscheid geworden.


Ina Huizinga
Hendrie heeft liefde voor zijn vak. Hij adviseert zonder ook maar iets op te dringen. Betrokken en vakkundig. Zeker aan te bevelen.


Ineke Postma- van Walsum
Hendrie Arnold heeft de wensen van de familie onderzocht en heeft daar met zijn eigen ideeën en vakmanschap een surplus weten te creëren en daardoor een afscheid verzorgd dat onze verwachtingen overtrof. Hij is gedurende het hele proces zeer pro-actief geweest en heeft ons daarmee enorm geholpen. Tijdens de dag was Hendrie met veel rust en respect aanwezig, hij wist ongemerkt alles in goede banen te leiden. We kijken heel goed terug op de uitvaart.


R. Harmsen
Hendrie Arnold heeft al eerder een uitvaart voor ons verzorgd. Hij doet het met veel passie en respect en probeert zoveel mogelijk aan te sluiten bij de persoonlijke wensen. Ook heeft hij zelf goede ideeën en denkt actief mee om de uitvaart zo mooi en goed mogelijk te laten verlopen. Hij is erg meelevend. Wij zijn zeer content met hem en willen hem bij iedereen aanbevelen.


Ben Beumkes
Vanaf het begin van het contact een zeer prettig en tactvolle begeleiding. Ook doordat de kerstdagen ertussen zaten een aparte ervaring. Mede door de extra inspanningen voor het IM filmpje tijdens de uitvaartdienst was het zeer persoonlijk. Al met al kijken wij terug op een uitstekend afscheid van onze moeder.


Freek Hesselink
Hij had het niet beter kunnen doen. Hij heeft ons geweldig begeleid, meer dan dat.


ria arts
Alleen maar lof voor deze uitvaartondernemer. Ik zal hem zeker bij anderen aanbevelen. Het had niet beter gekund, waardig en met respect gaat hij met de overledene. en zijn naasten om. Deze man heeft een grot hart!


Aly Schuurman


Familie de Haan
Henrie voelt goed aan wanneer en wát hij kan zeggen. Hij maakt van elk moment een waardevolle herinnering. We hebben zijn begeleiding en hem als persoon als zeer prettig ervaren. Het werk als uitvaartbegeleider is hem op het lijf geschreven, zo respectvol... complimenten.


Rafe Aarents
Zeer betrokken. Vakkundig. Respectvol.


Lies Bruitzman-Cents


Diana Wassing
Hendrie Arnold heeft ons in alle opzichten uitmuntend begeleid in het hele proces rond ziekte en overlijden van onze vader. Hij heeft veel voor ons als nabestaanden kunnen betekenen. Daarom zullen wij hem volledig overtuigd bij anderen aanbevelen.


Harry Douwes
De heer Arnold heeft een zeer warme en persoonlijke wijze waarop hij met de nabestaanden contact heeft. In deze heftige periode neemt hij de tijd om met de familie de wensen en het verdriet te bespreken en neemt de zorg voor het regelen volledig over. Alles volgens de wensen van onze vader en ons. Ook bij de crematie ondervonden wij de rust en de tijd die de heer Arnold hiervoor neemt. Het loslaten van een geliefde is moeilijk. Hij heeft ons de mogelijkheid aangegeven om onze vader tot aan de crematie zelf te begeleiden. Daarvoor zijn wij hem zeer dankbaar. Ook nadien neemt de heer Arnold nog frequent contact op en hebben wij onlangs met hem de bedankkaarten geregeld. Precies zoals wij dat graag wilden.


Ina Boezelman
Geweldig, heel erg persoonlijk. Enorme steun geweest de hele week.


Maarten Six Dijkstra
waren zeer tevreden over het geheel exact zoals wij wouden en zeer professioneel alles afgehandeld


Verbeek
Een geweldige uitvaartondernemer. Zo ‘echt’ en uitzonderlijk prettige man. Echt aan te bevelen.


Gerrie Zuiderweg - timmer
Hendrie Arnolds is een echte mensen mens. Hij Staat voor je klaar als het nodig is. Hij is heel rustig en heeft net als zijn collega's Een luisterend oor. Hij regelt alles voor je, en hij denkt echt aan alles..en hij denkt met jouw mee.. Hij maakt supermooie foto herinner gen. En hij zorgt ervoor dat het afscheid loopt zoals het moet lopen.hij kijkt van een afstand mee.. En lost als er iets is het zo voor je op. Ook na het afscheid is hij er nog. En dat is super fijn. Wij zijn erg blij met Hendrie en zijn collega,s Dank zij Hendrie hebben we een goed afscheid gehad.


Harry ten Broeke
een warme, empatische man die de situatie goed aanvoelt en zorgt dat de nodige zaken, met een lach en een traan, tijdig geregeld zijn.


Van den Berg
Fijne, persoonlijke begeleiding met alle ruimte voor eigen ideeën en invullingen.


Betsy Ramerman
Hij past zich prima aan in de omgeving en de situatie waar hij mee te maken heeft. Het was voor ons een bijzonder afscheid op een manier die de overledene wenste, maar die niet onze eigen manier zou zijn. Samen met Henrie hebben we hier prima invulling aan gegeven, door de wens van de overledene op te volgen maar waar we ook een stukje van ons zelf in kwijt konden. Waardoor het een passend afscheid werd waar iedereen goed op terug kan kijken.


D.W. Bakhuis-sturris
Zeer goed contact en persoonlijke begeleiding. Alles perfect geregeld.


Stefan Koerkamp
Een betrokken en zeer vriendelijk persoonlijkheid! Zeker goed in het werk dat hij doet en zal hem aanbevelen bij anderen.


W Veltmaat Raben


Fam Dogger-Bussinger
Zeer goed geregeld allemaal en ook zeer persoonlijk. hartelijk dank voor de goede zorgen!


Karl kolbe
Ik kan niet anders zeggen als Dhr. Arnold zijn werk erg goed doet veel tijd besteed aan de nabestaanden.


Familie v elburg
Ondanks dat hij 6 begravenissen had die week dachten wij dat hij alleen met ons bezig was. Onze complimenten. Heel meelevend en betrokken.


heveerman@ziggo.nl
warme, zorgzame en persoonlijke begeleiding. Een echte professional.


E Ramerman
We willen je heel erg bedanken voor hoe je ons hebt geholpen, bijgestaan in deze moeilijke periode.


Herma Willems
Respectvol en een luisterend oor


J. Braakman
Zeer professionele begeleiding en prettig contact. Nabestaanden zijn volledig ontzorgd. Aanbevelingswaardig.


Familie Dankelman


Dineke Mark-Roebertsen
Goede persoonlijke begeleiding.


Jos en Claudia Harmsen
We zijn top begeleid, Er zijn hele mooi idee met onsgedeeld zodat we het een hele mooie ervaring hebben kunnen maken.


Gerrit
Warm Zorgzaam Denkt goed mee Ontzorgt Voelt mensen goed aan


Anje Hendriks-Van Lohuizen
Dhr. Arnold is een zeer deskundig, professioneel betrokken en empathisch uitvaartbegeleider. Hij bezit een natuurlijk overwicht zonder dwingend karakter waarmee hij ruimte creëert voor een heel persoonlijk afscheid. Hij denkt mee, geeft advies en neemt alle 'zakelijke' bijkomstigheden uit handen. Hij heeft niet alleen oog voor de overledene maar ook oog voor de nabestaanden. Zowel in de aanloop naar de begrafenis als ook in de tijd daarna. Als familie kijken wij hier met veel dankbaarheid op terug!


Han Stegeman
Zeer prettig contact. Dag en nacht bereikbaar. Hendrie blijft doorvragen zodat beslissingen/keuzes niet overhaast worden gemaakt met daarbij goede suggesties ook i.r.t. de kosten. Er is werkelijk niets dat over het hoofd is gezien en/of dat anders had gekund. Het was een waardig afscheid.


Han Stegeman
Zeer prettig contact. Dag en nacht bereikbaar. Hendrie blijft doorvragen zodat beslissingen/keuzes niet overhaast worden gemaakt met daarbij goede suggesties ook i.r.t. de kosten. Er is werkelijk niets dat over het hoofd is gezien en/of dat anders had gekund. Het was een waardig afscheid.


A.W. Schilt
Ervaringen zijn uitstekend tijdens de uitvaart/crematieplechtigheid. Schenkt ook veel aandacht aan klein kinderen in het omgaan met de dood. Veel respect. Met name ook in de nazorg. Doet eigenlijk meer dan alleen de uitvaart regelen. De graven die mijn moeder bijv. beheerde zijn al vrij oud en ik heb weinig kunnen vinden hierover in de papieren van mijn moeder. Hij zoekt dit allemaal keurig uit, regelt de bijzetting van de urn in het graf. We hebben als erfgenaam nog een eind gesprek.


Rob Westerling
Betrokken, menselijk en met passie voor z’n vak. Ik zou Hendrie zeker aanbevelen


Rob Westerling
Betrokken, menselijk en met passie voor z’n vak. Ik zou Hendrie zeker aanbevelen


fam. Schottert


G. Regeling-Makkinga
heel waardige manier van begeleiden en leiden van de begrafenis. Heel betrokken en heel respectvol. Toont zich heel betrokken bij de nabestaanden. Zelfs naar de jonge achterkleinkinderen heel zorgvuldig in de manier van omgang en toch speels, waardoor het niet te zwaar werd. Hendrie is in staat om op de juiste manier de mensen aan te spreken en te betrekken, met op de juiste momenten net weer dat stapje terug te doen. Waardevol hoe hij het proces begeleid. Dat is een gave op zich.


Martin Blom
Heel betrouwbaar, met een ontspannen en direct contact. De afspraken werden heel goed nagekomen en de communicatie was geweldig. Al met al een heel fijne en plezierige ervaring.


G.Hulsink


Willem Koops
Een waardige uitvaart


Henri ten Brinke
Hij snapte precies wat wij dachten en wilden, dat hebben wij ook zo kunnen uitvoeren, een top man.


Jeannette Verschoor
De factuur was lager dan de begroting. Fijn zoals de achterkleinkinderen erbij betrokken werden. (d.m.v. een pakket met een verwerkingsboekje, een knuffel en belleblazer). We hebben het praatje na afloop bij het laatste afscheid en overhandiging van de sieraden als heel bijzondere ervaren.


Manon Tip - van de Meeberg


J.E. Verschoor Sandink
Wij hebben na het overlijden van onze vader en schoonvader, de uitvaart en de uitvaartverzorging, laten verzorgen door Hendrie Arnold, wij hebben dit ervaren als zeer betrokken en grote deskundigheid. De nazorg en evaluatie getuigde van betrokkenheid en gevoel, en wij willen Dhr Hendrie Arnold hiervoor dan ook hartelijk bedanken.(Chapeau)


Bert Eilander
Het was gewoon helemaal af, alles was meer dan prima geregeld. Wij kijken er met zeer goed gevoel op terug.


Dominique Kramer
Ik ben zeer tevreden over de mate van betrokkenheid en de werkwijze van Hendrie. Ik zou hem bij iedereen aan willen bevelen, mocht je in zo'n situatie terecht komen. Hij regelt alles stap voor stap met je, dat is erg prettig. Hendrie denkt goed mee, neemt dingen uit handen en helpt je door de moeilijke (rouw)periode heen.


E.J.F.Stegeman
We hebben Hendrie Arnold als uitvaartverzoger ervaren als een zeer bekwaam, betrokken en persoonlijk. Met Zorg heel hoog in het vaandel! Wij bevelen hem dan ook ten zeerste aan!!


Henri ten Brinke
Hendrie dacht prima met ons mee


H. Doornwaard
Zeer betrokken, deskundig, behulpzaam en meelevend, de nabestaanden hebben de inzet van Hendrie Arnold als zeer waardevol ervaren.


Liesbeth Gerrits-Hullen
Doet zijn werk naar behoren.


jan eikelboom


Karin Huisman
De begeleiding van de heer H. Arnold tijdens de periode van het overlijden tot de begrafenis en daarna hebben wij zeer gewaardeerd. Hij heeft er voor gezorgd dat we met een goed gevoel kunnen terugkijken op deze periode. Het was een sfeervol afscheid, waarbij tot in detail aan alles is gedacht. De heer Arnold is een warme persoon die precies kan invoelen wat belangrijk is voor de nabestaanden. Ook de ongedwongen sfeer en het betrekken van de kleinkinderen in het proces vonden wij hartverwarmend. Bedankt hiervoor.


h j h bonenkamp


Boudewijn de Graaf


Mw. H. B-D te Zwolle
Hendrie Arnold is een buitengewoon aardige, attente en professionele uitvaartbegeleider, die goed luisterde naar wat wij als familie te vragen en te wensen hadden. Hij zorgde ervoor dat het een voor ons zeer persoonlijke en passende uitvaart is geworden, waarbij alle zorgen en keuzes in de te nemen stappen van het afscheid nemen voor ons overzichtelijk werden. Wij waren en zijn erg blij met alle aandacht en zorg die hij ook nu nog, na de uitvaart, aan ons geeft.


Agnes van Driessen-Romkes
Zeer geschikte mensen op de juiste plaats. Van de verzorgenden tot de chauffeur, alles correct.


Jan
De uitvaart van Pa is door Hendrie prima geregeld. Op een ontspannen manier, betrokken en meelevend. Hij komt met voorstellen waar we zelf niet aandenken en heeft oog voor detail. We hebben alleen maar positieve reacties gehad en kijken er met een goed gevoel op terug.


E grotenhuis


Ria van der Veen - van Lenthe (dochter)
Zeer fijne en persoonlijke aandacht van dhr. Arnold naar de nabestaanden toe. Zowel voor, tijdens en na het overlijden van mijn vader. Liefde voor zijn vak.