Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15064

Uitvaartverzorging en begeleiding Hendrie Arnold
Telefoon: 06-206 327 21
Email: info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl
Website: www.uitvaartverzorging-hendriearnold.nl

Jaar oprichting: 2010
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 10 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.9 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


H Boeve  
prettig contact gehad, zorgvuldige begeleiding en respectvol


BM.Potgraven 


Henriette Krisman  
Hendrie is een hele betrokken man die zelfs terug gekomen is van vakantie om de uitvaart van onze vader geheel zelf te doen en zo af te ronden. Dit mede door de ervaring van de uitvaart van ons moeder (een jaar ervoor) is dit bij ons heel erg gewaardeerd. We hebben beide ouders in iets meer dan een jaar verloren. De uitvaart was toen ook mooi maar werd heel anders benaderd.(was een andere begrafenisondernemer ) De persoonlijke benadering en het samen doen. Hij kan heel goed inleven in de overledene ( hij heeft voordien nog met mijn vader gesproken) en de familie. Geeft je ondanks je verdriet er te zijn voor je.🙏 Ook bij de bijzetting in de urnenmuur een paar maand later van beide ouders heeft hij dit zelf begeleid. Hierdoor is het verlies er niet minder om maar de verwerking des te beter.♥️


Annemiek Timmerman 
Ik vond het heel prettig, persoonlijk en professioneel. Hendrie heeft echt een warm hart voor het vak.


Lummy Boer  
Hendrie en zijn medewerkers waren zeer betrokken. Er was veelvuldig persoonlijk contact. Hendrie voelde goed aan wat onze wensen en behoeften waren. Droeg goede ideeën aan voor de opbaring, condoleance en dankdienst. Ondernam snel actie als dat nodig was. Toonde ook na de begrafenis interesse hoe het met ons ging. Goed gespecificeerde factuur. We zijn dus zeer tevreden en kijken met een goed gevoel terug op de periode vanaf het overlijden tot en met de begrafenis van onze moeder.


D Baars Visscher 
Dhr. Arnold was zeer betrokken, altijd bereikbaar voor vragen. En hij heeft tijdens de uitvaart alle ruimte en tijd gegeven voor een goed en waardig afscheid. Ook de nazorg hebben wij prettig ervaren.


Erik Zwiers 


Petra schottert-dollenkamp 
Een zeer betrokken uitvaartondernemer. Oog voor kleine, maar zeer belangrijke dingen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.je bent direct ontspannen zodra hij binnen is. Liefdevol,betrokken en betrouwbaar Ook voor al zijn medewerkers, petje af.


Rieneke Dijk 


Loes Ellenbroek 
prettig rustig en ervaren, gaf vertrouwen en advies regelmatig contact om alles door te nemen


J Mars 
Hendrie is een heel meelevend, betrokken en doortastend persoon. We hebben een bijzonder mooi afscheid gehad.


Marcel Weelink  


Henk Stegeman 
Prima verzorgd en de nodige aandacht ervaren.


J. Nijsingh 
Alles is in goed overleg gegaan. De betrokkenheid was zeer goed. We hebben de uitvaart als zeer persoonlijk ervaren.


Annelotte Bossink 
De begeleiding van dhr. Arnold was erg professioneel, zonder onpersoonlijk te worden. Hij heeft er alles aan gedaan om ons op de hoogte te stellen van de mogelijkheden, maar daarbij onze wensen niet uit het oog te verliezen. Wij kijken terug op een goed georganiseerde uitvaart, die paste bij onze vader.


Fam. Kieftenburg  


familie Welleweerd 
Heel prettig contact gehad. Bijzonder fijn was het dat we meteen na het overlijden, ook al was het in de nacht, al veel konden overleggen en dat de verzorging al plaatsvond. Alles in goed en prettig overleg. Er werd goed met ons meegedacht en we kregen waardevolle tips.


Evert Dijk 
De heer Arnold heeft ons bijzonder (goed) bijgestaan en geadviseerd in deze emotionele periode. Vanaf het eerste huisbezoek tot en met de evaluatie is het proces van definitieve afscheid plezierig verlopen, voor zover dat onder de omstandigheden mogelijk was.


Matthew Kelder 
Erg persoonlijk meedenkend gewoon fantastisch!


Sylvia Esman-Kroes 
Wij hebben Hendrie als een zeer betrokken en bevlogen persoon ervaren. Altijd bereikbaar en beschikbaar, aanwezig maar nooit op de voorgrond. Wij kijken terug op een hele fijne tijd van afscheid onder zijn begeleiding.


Sylvia Westendorp 
Heel erg betrokken en denkt goed mee. Hele bijzondere fijne man.


Marja Bouman - van Keulen 
We hebben samen met ons gezin en Hendrie onze vader een mooi en waardig afscheid gegeven.


Ronny Lubberts  
Het was een mooie persoonlijke uitvaart.Hendrie denkt met je mee. We kregen alle ruimte voor eigen inbreng!!


Miranda Hulsink Kyra &Jesse en Jur 
Hendrie heeft het zo goed gedaan,we konden alles aangeven. Hendrie dacht goed mee denkt overal aan. We konden onzelf zijn bij hem. Alles rondom het afscheid was mede dankzij Hendrie een bijzondere tijd. Onze dank is groot!


Familie N 
De heer Arnold biedt alle familieleden de tijd en de ruimte om zijn/haar afscheid vorm te geven. Hij registreert de hele rouwperiode zonder zich op te dringen. Alle lof voor hem en de door hem ingeschakelde partijen.


J.V. 
Hendrie is een prettig en zeer betrokken persoon!


HJ Lucas 
Hendrie Arnold heeft alles heel fijn en respectvol begeleid, kwam met goede ideeen en heeft goed met ons mee gedacht. Hij heeft ons in alle beslissingen bijgestaan, niets was hem en zijn team teveel.


Marian Schrijver 
Heel persoonlijk en hij staat bij alle momenten en stappen even stil en gaf het aandacht door een woord, verhaal of gebaar waardoor momenten speciaal en bijzonder werden. Voelde ons erg goed aan en liet bepaalde dingen dan ook gewoon gebeuren...gaf goede tips.


Wilma Van Olst - Teekema 
Prima verzorgd, waren er allen heel blij mee. Heel persoonlijk gemaakt en helemaal aan onze wensen voldaan. Goed en fijn om op terug te kijken.


marianne kleinmeulman 
het had niet beter gekund !!!!


Silvia van der Beek  
We hebben een mooi en zeer persoonlijk afscheid gehad en zijn zeer tevreden


H.Brandwacht 
Hendrie is een uitvaartondernemer die vanaf het eerste telefoontje direct actief betrokken was bij het proces van afscheid nemen van onze moeder. Hij was ten allen tijde bereikbaar. Een duidelijke kwaliteit van hem is dat hij goed aanvoelt wat er belangrijk is binnen het gezin en wat ieders gezinslid nodig heeft. Hij heeft het vermogen om iedereen een plek te geven die past en hij zorgt ervoor dat er ruimte is voor ieders inbreng. Verder is het mooi om te zien hoe hij zichzelf onzichtbaar kan maken waar mogelijk, maar tegelijkertijd aanwezig is als het nodig is. Hij is bescheiden, maar van enorme waarde als procesbegeleider bij het afscheid nemen van een dierbare. Dit hebben we na het overlijden van onze beide ouders ervaren. Dit vak past hem als een jas!


FAM Beniers .kinderen van Mevr Wiegersma van Beesten 
Het was als een warme deken om ons heen . Heel fijn3


Wieb van der Veen 
Zeer betrokken en persoonlijke begeleiding voor 100%


dick timmerman 


A.G. Timmerman 
Deze man neemt je aan de hand door het gehele proces en denkt aan zaken waar je zelf nooit aan zou denken.


Marijke en Hermien Baarslag 
Hendrie Arnold is een betrokken en meelevend persoon. De uitleg van de verschillende onderdelen was zeer duidelijk. Er was veel ruimte voor onze persoonlijke inbreng. Niks moet, alles mag. We kijken terug op een mooi afscheid.


G.Schuurman 
Het was meer als voldoende.


Bert Martens 
Contact persoonlijk met een lach en een traan. Uitvaart tot in de puntjes geregeld.


P. Martens 
Hendrie heeft ons op alle mogelijke manieren ondersteund. Zijn toegankelijkheid en het luisteren en begrijpen van onze wensen, heeft ertoe geleid dat we een mooie en op maat gemaakte uitvaart hadden. Hij is altijd bereikbaar, denkt mee, is laagdrempelig. Een dank en complimenten zijn dan ook zeker op zijn plaats.


Vrolijken 


<<< Terug