Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15051

Carla van der Burg Uitvaartverzorging
Telefoon: 050 318 6636
Email: info@carlavanderburg.nl
Website: www.carlavanderburg.nl

Jaar oprichting: 2003
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 17 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


T. Mulder
Carla heeft ons precies de begeleiding gegeven die we nodig hadden. Ze geeft ruimte, maar draagt ook oplossingen aan waardoor het een zeer persoonlijke uitvaart is geworden.


Saskia Beerda
Carla is een zeer warm mensen mens. Ze heeft mij en mijn familie meegenomen in de week naar de uitvaart. Af en toe op de rem getrapt en vooral rust uitgestraald. In deze zo moeilijke tijd heeft ze veel steun gegeven en daarbij is ze zo warm en menselijk dat ze er gewoon bij hoorde zonder teveel te zijn. Ook het gesprek achteraf vond ik erg fijn om af te sluiten. Hoop haar nooit meer nodig te hebben maar als het zo is weet ik dat het goed is.


U.W. Kleef
Carla van der Burg luistert en voelt aan hoe belangrijk het is om de wensen van de overledene in te willigen. Zij doet alles om dat mogelijk te maken. Haar aanwezigheid op de achtergrond voelt veilig en geeft vertrouwen. Wij gunnen iedereen een uitvaart begeleid door haar!


H.Heikens
Carla van der Burg heeft de uitvaart van mijn geliefde op een prettige manier begeleid: Informeel maar correct. Er was veel ruimte voor een persoonlijke invulling en van het begin af was er duidelijkheid over de kosten. Ze was tijdens het hele proces op elk tijdstip van de dag goed bereikbaar. Ik heb haar ervaren als een deskundige en betrouwbare uitvaartondernemer.


Tineke van der Tuin
Carla hebben wij ervaren als zeer betrokken, respectvol, ervaren, denkend in oplossingen. Ze nam ons de zorgen uit handen omtrent de praktische zaken -aangifte en akte van overlijden, de verzekering, regelen van de laatste verzorging, vervoer, contact met het crematorium. Samen met haar hebben we in alle rust het programma van de uitvaart samengesteld en vooraf muziek en foto's in het crematorium gecheckt. Tijdens de uitvaart zorgde ze ervoor - heel plezierig op de achtergrond - dat t programma als vanzelfsprekend verliep. Ook waren we blij met de mooie foto's die ze - zonder dat we het merkten - van de uitvaart heeft genomen.


Sijbrand Stratingh
Carla heeft een persoonlijke touch die door de familie erg is gewaardeerd. Ze is op de achtergrond maar is toch in staat om het geheel erg zoorgzaam in te vullen. Niets is als opdringerig ervaren of onpersoonlijk.


H.H. Hofstee
Heel goed contact tijdens het proces van voorbereiding. Door omstandigheden moest Carla tijdens de uitvaart worden vervangen door haar vriendin/collega Trudy die alles perfect heeft geregeld. Bij de uitvaart 'ze was er, maar ze was er niet'. Perfect!


Marlou Volkerink
Carla heeft de uitvaart van onze dochter goed geregeld. Ze heeft alle mogelijkheden met ons besproken en het is een hele mooie en persoonlijke dienst geworden.


J.A. ( Leida ) van der Made & J.A. (Joke) Wieringa
Persoonlijke wensen worden zoveel mogelijk ingewilligd. Vertrouwd en een luisterend oor. Had alle tijd voor, tijdens en na de crematie. Zeker aan te bevelen.


E.M. van Winden-Vloedman
Mevrouw van der Burg is een zeer betrokken persoon. Dankzij haar inzet heb ik een goed gevoel overgehouden aan de crematie van mijn man.


Familie Kok
Wij hebben Carla ervaren als een zeer fijn, warm, respectvol en meedenkend persoon. Stap voor stap heeft zij ons begeleid in alle facetten die komen kijken na een overlijden en de voorbereidingen voor de uitvaart. Dit deed zij op haar heel eigen, warme en ruimtegevende manier. Ook haar nuchterheid en humor hebben wij in deze periode als ondersteunend ervaren. Mede dankzij Carla kijken wij, ondanks ons verdriet en het gemis van onze echtgenoot, vader en opa, dankbaar terug op de intense dagen tussen het overlijden en de uitvaart. Ook de zorgvuldige nazorg was uitstekend verzorgd. Wij bevelen Carla van der Burg dan ook warm aan.