Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15051

Carla van der Burg Uitvaartverzorging
Telefoon: 050 318 6636
Email: info@carlavanderburg.nl
Website: www.carlavanderburg.nl

Jaar oprichting: 2003
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


E.M. van Winden-Vloedman
Mevrouw van der Burg is een zeer betrokken persoon. Dankzij haar inzet heb ik een goed gevoel overgehouden aan de crematie van mijn man.


Familie Kok
Wij hebben Carla ervaren als een zeer fijn, warm, respectvol en meedenkend persoon. Stap voor stap heeft zij ons begeleid in alle facetten die komen kijken na een overlijden en de voorbereidingen voor de uitvaart. Dit deed zij op haar heel eigen, warme en ruimtegevende manier. Ook haar nuchterheid en humor hebben wij in deze periode als ondersteunend ervaren. Mede dankzij Carla kijken wij, ondanks ons verdriet en het gemis van onze echtgenoot, vader en opa, dankbaar terug op de intense dagen tussen het overlijden en de uitvaart. Ook de zorgvuldige nazorg was uitstekend verzorgd. Wij bevelen Carla van der Burg dan ook warm aan.


Maaike Smit
We zijn erg tevreden over het verloop van de uitvaart. De uitvaartondernemer regelde alles en was steeds op de achtergrond aanwezig op een prettige manier, zodat je het vertrouwen had dat alles goed ging bij de uitvaart. Alles was goed verzorgt en de informatie was compleet. Een dikke pluim!


Mw. M de Velde
Accuraat en zeer persoonlijk met een groot empatisch vermogen! Zeer tevreden!!


Loes de Kok-Leeflang, namens mijn zus en broer
Wij zijn op een enorm fijne manier begeleid. Nadat mijn moeder was overleden heeft mijn zus een telefoonnummer uit de Groninger gezinsbode aan mij genoemd. Dit heb ik om 23.15 uur gebeld en afgesproken dat Carla van der Burg rond 00.15 uur bij het appartement zou zijn. Tot 03.45 uur hebben wij gezamenlijk veel doorgesproken. Vanaf de dagen erna is Carla dagelijks geweest. Enorm prettig. Tot en met de bedankkaarten is de begeleiding en samenwerking fijn geweest. Kortom wij zijn zeer tevreden over de aanpak en begeleiding van Carla van der Burg.


Hanny Lucieer
Ze was als een goede vriendin die alles uit handen nam en regelde.


Wytze Schilstra
Carla van der Burg is een erg prettig mens. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop zij de begrafenis van mijn vrouw heeft begeleid


Dirk Spijk
Een keuze voor een uitvaartverzorger hoef je gelukkig niet vaak te maken, maar als het dan zover is, dan is het wel een belangrijke keuze. Onze keuze voor Carla van der Burg Uitvaartverzorging is gelukkig een hele goede keuze geweest. Vanaf het allereerste moment, vlak na het overlijden van onze moeder, tot na de begrafenis hebben wij de begeleiding als geweldig ervaren. Wat vooral opviel was de rust die genomen werd. Tijd om rustig belangrijke beslissingen te nemen en daarbij genoeg hulp, maar geen dwingende sturing. Het medeleven was gemeend en de steun optimaal. Het overlijden van een dierbare is geen gemakkelijk moment in je leven, maar als je je gesteund voelt door een uitvaartondernemer als Carla, dan wordt het allemaal een stuk draaglijker. Ook mooi dat dit door alle leden van onze familie zo is ervaren. Het lijkt wellicht onwaarschijnlijk, maar bij het uitdelen van cijfers in de enquĂȘte kunnen we niet onder de 10 gaan zitten. Onze dank is groot!