Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15051

Carla van der Burg Uitvaartverzorging
Telefoon: 050 318 6636
Email: info@carlavanderburg.nl
Website: www.carlavanderburg.nl

Jaar oprichting: 2003
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 10 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


betty millenaar
Carla heeft zowel de uitvaart van onze moeder als onze vader begeleid. Ook nu weer gaf ze alle ruimte aan ons om het afscheid van onze vader op onze eigen manier vorm te geven. Daarbij regelde zij wat nodig was en deed dit correct, concreet en "achter de schermen". Verder spreekt de beoordeling voor zich. Dank je Carla.


H. Smidts


T. Mulder
Carla heeft ons precies de begeleiding gegeven die we nodig hadden. Ze geeft ruimte, maar draagt ook oplossingen aan waardoor het een zeer persoonlijke uitvaart is geworden.


Saskia Beerda
Carla is een zeer warm mensen mens. Ze heeft mij en mijn familie meegenomen in de week naar de uitvaart. Af en toe op de rem getrapt en vooral rust uitgestraald. In deze zo moeilijke tijd heeft ze veel steun gegeven en daarbij is ze zo warm en menselijk dat ze er gewoon bij hoorde zonder teveel te zijn. Ook het gesprek achteraf vond ik erg fijn om af te sluiten. Hoop haar nooit meer nodig te hebben maar als het zo is weet ik dat het goed is.


U.W. Kleef
Carla van der Burg luistert en voelt aan hoe belangrijk het is om de wensen van de overledene in te willigen. Zij doet alles om dat mogelijk te maken. Haar aanwezigheid op de achtergrond voelt veilig en geeft vertrouwen. Wij gunnen iedereen een uitvaart begeleid door haar!


H.Heikens
Carla van der Burg heeft de uitvaart van mijn geliefde op een prettige manier begeleid: Informeel maar correct. Er was veel ruimte voor een persoonlijke invulling en van het begin af was er duidelijkheid over de kosten. Ze was tijdens het hele proces op elk tijdstip van de dag goed bereikbaar. Ik heb haar ervaren als een deskundige en betrouwbare uitvaartondernemer.