<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15051

Carla van der Burg Uitvaartverzorging
Telefoon: 050 318 6636
Email: info@carlavanderburg.nl
Website: www.carlavanderburg.nl

Jaar oprichting: 2003
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 7 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Pjotr Wiese
We zijn Carla heel erg dankbaar voor haar inzet. In ons geval wilden we persé een ingetogen en sobere uitvaart, op een mooie plek zonder poespas. Carla is onzichtbaar aanwezig en alles verliep daardoor vlekkeloos. Er gebeurt veel in zo'n tijd en zij heeft ons ontzorgd door de juiste opties voor te leggen, ons organisatorisch bij te staan en gewoon 'het' te regelen. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dat dan hopelijk niet te snel ;-)


de zussen van Jeannette Olthof
Zeer betrokken bij de uitvaart en in de puntjes verzorgd. Op de dag van de uitvaart nog met de PowerPoint helpen voor de bijeenkomst Dit gedaan met Trudy en haar partner. En het terug kijken in een mooi boekje van het condeolanceregister


Lies Kurvers
Empathisch, warm,meedenkende maar alle ruimte latend voor eigen wensen.


betty millenaar
Carla heeft zowel de uitvaart van onze moeder als onze vader begeleid. Ook nu weer gaf ze alle ruimte aan ons om het afscheid van onze vader op onze eigen manier vorm te geven. Daarbij regelde zij wat nodig was en deed dit correct, concreet en "achter de schermen". Verder spreekt de beoordeling voor zich. Dank je Carla.


H. Smidts


T. Mulder
Carla heeft ons precies de begeleiding gegeven die we nodig hadden. Ze geeft ruimte, maar draagt ook oplossingen aan waardoor het een zeer persoonlijke uitvaart is geworden.


Saskia Beerda
Carla is een zeer warm mensen mens. Ze heeft mij en mijn familie meegenomen in de week naar de uitvaart. Af en toe op de rem getrapt en vooral rust uitgestraald. In deze zo moeilijke tijd heeft ze veel steun gegeven en daarbij is ze zo warm en menselijk dat ze er gewoon bij hoorde zonder teveel te zijn. Ook het gesprek achteraf vond ik erg fijn om af te sluiten. Hoop haar nooit meer nodig te hebben maar als het zo is weet ik dat het goed is.


U.W. Kleef
Carla van der Burg luistert en voelt aan hoe belangrijk het is om de wensen van de overledene in te willigen. Zij doet alles om dat mogelijk te maken. Haar aanwezigheid op de achtergrond voelt veilig en geeft vertrouwen. Wij gunnen iedereen een uitvaart begeleid door haar!


H.Heikens
Carla van der Burg heeft de uitvaart van mijn geliefde op een prettige manier begeleid: Informeel maar correct. Er was veel ruimte voor een persoonlijke invulling en van het begin af was er duidelijkheid over de kosten. Ze was tijdens het hele proces op elk tijdstip van de dag goed bereikbaar. Ik heb haar ervaren als een deskundige en betrouwbare uitvaartondernemer.


Tineke van der Tuin
Carla hebben wij ervaren als zeer betrokken, respectvol, ervaren, denkend in oplossingen. Ze nam ons de zorgen uit handen omtrent de praktische zaken -aangifte en akte van overlijden, de verzekering, regelen van de laatste verzorging, vervoer, contact met het crematorium. Samen met haar hebben we in alle rust het programma van de uitvaart samengesteld en vooraf muziek en foto's in het crematorium gecheckt. Tijdens de uitvaart zorgde ze ervoor - heel plezierig op de achtergrond - dat t programma als vanzelfsprekend verliep. Ook waren we blij met de mooie foto's die ze - zonder dat we het merkten - van de uitvaart heeft genomen.


Sijbrand Stratingh
Carla heeft een persoonlijke touch die door de familie erg is gewaardeerd. Ze is op de achtergrond maar is toch in staat om het geheel erg zoorgzaam in te vullen. Niets is als opdringerig ervaren of onpersoonlijk.


H.H. Hofstee
Heel goed contact tijdens het proces van voorbereiding. Door omstandigheden moest Carla tijdens de uitvaart worden vervangen door haar vriendin/collega Trudy die alles perfect heeft geregeld. Bij de uitvaart 'ze was er, maar ze was er niet'. Perfect!


Marlou Volkerink
Carla heeft de uitvaart van onze dochter goed geregeld. Ze heeft alle mogelijkheden met ons besproken en het is een hele mooie en persoonlijke dienst geworden.


J.A. ( Leida ) van der Made & J.A. (Joke) Wieringa
Persoonlijke wensen worden zoveel mogelijk ingewilligd. Vertrouwd en een luisterend oor. Had alle tijd voor, tijdens en na de crematie. Zeker aan te bevelen.


E.M. van Winden-Vloedman
Mevrouw van der Burg is een zeer betrokken persoon. Dankzij haar inzet heb ik een goed gevoel overgehouden aan de crematie van mijn man.


Familie Kok
Wij hebben Carla ervaren als een zeer fijn, warm, respectvol en meedenkend persoon. Stap voor stap heeft zij ons begeleid in alle facetten die komen kijken na een overlijden en de voorbereidingen voor de uitvaart. Dit deed zij op haar heel eigen, warme en ruimtegevende manier. Ook haar nuchterheid en humor hebben wij in deze periode als ondersteunend ervaren. Mede dankzij Carla kijken wij, ondanks ons verdriet en het gemis van onze echtgenoot, vader en opa, dankbaar terug op de intense dagen tussen het overlijden en de uitvaart. Ook de zorgvuldige nazorg was uitstekend verzorgd. Wij bevelen Carla van der Burg dan ook warm aan.


Maaike Smit
We zijn erg tevreden over het verloop van de uitvaart. De uitvaartondernemer regelde alles en was steeds op de achtergrond aanwezig op een prettige manier, zodat je het vertrouwen had dat alles goed ging bij de uitvaart. Alles was goed verzorgt en de informatie was compleet. Een dikke pluim!


Mw. M de Velde
Accuraat en zeer persoonlijk met een groot empatisch vermogen! Zeer tevreden!!


Loes de Kok-Leeflang, namens mijn zus en broer
Wij zijn op een enorm fijne manier begeleid. Nadat mijn moeder was overleden heeft mijn zus een telefoonnummer uit de Groninger gezinsbode aan mij genoemd. Dit heb ik om 23.15 uur gebeld en afgesproken dat Carla van der Burg rond 00.15 uur bij het appartement zou zijn. Tot 03.45 uur hebben wij gezamenlijk veel doorgesproken. Vanaf de dagen erna is Carla dagelijks geweest. Enorm prettig. Tot en met de bedankkaarten is de begeleiding en samenwerking fijn geweest. Kortom wij zijn zeer tevreden over de aanpak en begeleiding van Carla van der Burg.


Hanny Lucieer
Ze was als een goede vriendin die alles uit handen nam en regelde.


Wytze Schilstra
Carla van der Burg is een erg prettig mens. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop zij de begrafenis van mijn vrouw heeft begeleid


Dirk Spijk
Een keuze voor een uitvaartverzorger hoef je gelukkig niet vaak te maken, maar als het dan zover is, dan is het wel een belangrijke keuze. Onze keuze voor Carla van der Burg Uitvaartverzorging is gelukkig een hele goede keuze geweest. Vanaf het allereerste moment, vlak na het overlijden van onze moeder, tot na de begrafenis hebben wij de begeleiding als geweldig ervaren. Wat vooral opviel was de rust die genomen werd. Tijd om rustig belangrijke beslissingen te nemen en daarbij genoeg hulp, maar geen dwingende sturing. Het medeleven was gemeend en de steun optimaal. Het overlijden van een dierbare is geen gemakkelijk moment in je leven, maar als je je gesteund voelt door een uitvaartondernemer als Carla, dan wordt het allemaal een stuk draaglijker. Ook mooi dat dit door alle leden van onze familie zo is ervaren. Het lijkt wellicht onwaarschijnlijk, maar bij het uitdelen van cijfers in de enquête kunnen we niet onder de 10 gaan zitten. Onze dank is groot!


Eddy Delies
Persoonlijk betrouwbaar intreger goede adviezen meedenken