Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15051

Carla van der Burg Uitvaartverzorging
Telefoon: 050 318 6636
Email: info@carlavanderburg.nl
Website: www.carlavanderburg.nl

Jaar oprichting: 2003
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 51 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


Recensies:

Familie Kok
Wij hebben Carla ervaren als een zeer fijn, warm, respectvol en meedenkend persoon. Stap voor stap heeft zij ons begeleid in alle facetten die komen kijken na een overlijden en de voorbereidingen voor de uitvaart. Dit deed zij op haar heel eigen, warme en ruimtegevende manier. Ook haar nuchterheid en humor hebben wij in deze periode als ondersteunend ervaren. Mede dankzij Carla kijken wij, ondanks ons verdriet en het gemis van onze echtgenoot, vader en opa, dankbaar terug op de intense dagen tussen het overlijden en de uitvaart. Ook de zorgvuldige nazorg was uitstekend verzorgd. Wij bevelen Carla van der Burg dan ook warm aan.


Maaike Smit
We zijn erg tevreden over het verloop van de uitvaart. De uitvaartondernemer regelde alles en was steeds op de achtergrond aanwezig op een prettige manier, zodat je het vertrouwen had dat alles goed ging bij de uitvaart. Alles was goed verzorgt en de informatie was compleet. Een dikke pluim!


Mw. M de Velde
Accuraat en zeer persoonlijk met een groot empatisch vermogen! Zeer tevreden!!


Loes de Kok-Leeflang, namens mijn zus en broer
Wij zijn op een enorm fijne manier begeleid. Nadat mijn moeder was overleden heeft mijn zus een telefoonnummer uit de Groninger gezinsbode aan mij genoemd. Dit heb ik om 23.15 uur gebeld en afgesproken dat Carla van der Burg rond 00.15 uur bij het appartement zou zijn. Tot 03.45 uur hebben wij gezamenlijk veel doorgesproken. Vanaf de dagen erna is Carla dagelijks geweest. Enorm prettig. Tot en met de bedankkaarten is de begeleiding en samenwerking fijn geweest. Kortom wij zijn zeer tevreden over de aanpak en begeleiding van Carla van der Burg.


Hanny Lucieer
Ze was als een goede vriendin die alles uit handen nam en regelde.


Wytze Schilstra
Carla van der Burg is een erg prettig mens. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop zij de begrafenis van mijn vrouw heeft begeleid


Dirk Spijk
Een keuze voor een uitvaartverzorger hoef je gelukkig niet vaak te maken, maar als het dan zover is, dan is het wel een belangrijke keuze. Onze keuze voor Carla van der Burg Uitvaartverzorging is gelukkig een hele goede keuze geweest. Vanaf het allereerste moment, vlak na het overlijden van onze moeder, tot na de begrafenis hebben wij de begeleiding als geweldig ervaren. Wat vooral opviel was de rust die genomen werd. Tijd om rustig belangrijke beslissingen te nemen en daarbij genoeg hulp, maar geen dwingende sturing. Het medeleven was gemeend en de steun optimaal. Het overlijden van een dierbare is geen gemakkelijk moment in je leven, maar als je je gesteund voelt door een uitvaartondernemer als Carla, dan wordt het allemaal een stuk draaglijker. Ook mooi dat dit door alle leden van onze familie zo is ervaren. Het lijkt wellicht onwaarschijnlijk, maar bij het uitdelen van cijfers in de enquête kunnen we niet onder de 10 gaan zitten. Onze dank is groot!


Eddy Delies
Persoonlijk betrouwbaar intreger goede adviezen meedenken


Diners Kessels
Ze was in tegenstelling tot de begrafenis van onze vader,13 jaar geleden wat warrig en onzorgvuldig. Wij hadden het idee dat ze het op dat moment te druk had.


J.J.Hos


m.k.nieuwenhuis
Veel dank wederom!


R.J.O. van der Ploeg
Correct, beschaafd en betrouwbaar. Luistert goed. Organisatie verliep uitstekend.


D J Ronner
Carla is betrokken en competent.


Geer Oosterloo BSc MMO MSc
Echt heel goed!


Vanessa Fuß
Carla van der Burg heeft mij empathie, ondersteuning en zorg gegeven. Dadoor was het overlijden van mijn vader beglijd met het gevoel van zekerheid en dat iemand zich echt bemoeit om en waardevol, mooie en respectvol afscheid te maken. Van harte bedankt voor de perfecte dag.


Caty Oosterveld
Zeer betrokken. Dacht goed mee. Kwam vaak langs.Zal haar zeker aanbevelen.


J.J. van Keulen - Frijters
Zeer behulpzaam en duidelijk in uitleg. Bijzonder vriendelijk en lief in persoonlijk contact. Ik heb er veel steun aan gehad. Zeker aanbevelingswaardig, wat ik inmiddels ook gedaan heb door haar visite-kaartje door te geven.


Koos en Betty van Huis
Carla heeft ons uitstekend begeleid. Uit alles blijkt dat zij zeer ervaren is, zij straalt grote rust uit. De familie krijgt alle ruimte voor een persoonlijke invulling van de uitvaart. Alle regeldingen neemt zij de familie uit handen. Dat was voor ons zeer geruststellend.


EH Delies
Goede persoonlijke aandacht, goede raad en tips, discreet en invoelend vermogen. Groot verschil met de grote uitvaartverenigingen. Niks dan lof voor deze uitvaartondernemer.


Antoinette Stefanissin
Uiteraard hoop ik niet al teveel ervaringen op te doen met een uitvaartondernemer................. Carla van der burg was mij aanbevolen via de hospice waar mijn vader verbleef. Mijn familie en ik zijn zeer tevreden over de wijze van benadering en de uitvoering van de uitvaart. Ik vond het erg fijn dat ik kon bellen/appen en mailen wanneer het zo uitkwam en kreeg dan ook direct bericht (en foto's) terug. Ik was opdrachtgever en woon niet in de buurt waar dit alles plaats vond, dus dit was een prima oplossing.


maria brenninkmeijer grol
goede begeleiding en het is gegaan zoals wij graag wilden


Reinout Liemburg
Wij kijken zeer tevreden terug op de uitvaart van mijn moeder, begin januari. Carla heeft ons uitstekend begeleid en veel ruimte gegeven voor eigen inbreng. Precies zoals wij het wilden. Een verademing in vergelijking met de uitvaart van mijn vader, ca. 14 jaar geleden. Toen gingen wij in zee met een grote uitvaarvaartonderneming. Het is dat wij in het westen wonen, anders zou ik Carla van der Burg zeker aan mijn netwerk van harte aanbevelen in geval van een overlijden in de naast familie. Ook de assistentie van Otto van den Bosch bij de verzorging, transport etc. van mijn moeder hebben wij als zeer persoonlijk en warm ervaren. Reinout Liemburg en Lydia Sleutel - Oegstgeest


Bram van der Waaij
Het was een prachtige en zeer persoonlijke begrafenis, waarbij Carla ons heel goed heeft bijgestaan en begeleid. Dagelijks werden de zaken die dan van belang zijn in alle rust besproken. Carla voelde heel goed aan wat wij als familie wilden en wat minder bij ons paste. Alles wat we wilde kon (en werd) geregeld worden en waar we het zelf niet zo goed wisten hielp ze ons kiezen. Ook Otto, Haar collega, was geweldig in hoe hij met ons omging en voor ons zorgde. Dankzij hun hoefde wij ons nergens zorgen over te maken en konden ons richten op het afscheid.Wij hebben de begeleiding door Carla en natuurlijk ook Otto als zeer prettig ervaren. Zij nam ruimschoots de tijd voor ons om er een mooi en persoonlijk afscheid van te maken. Wij kunnen Carla dan ook zeer aanbevelen.Betrokken, betrouwbaar, bescheiden. Door de warme begeleiding van Carla hebben wij onze dochter een persoonlijk en fijn afscheid kunnen geven.Carla scoort op alle vragen van deze enquete een 10 voor ons en daarom hebben wij er ook niks meer aan toe te voegen. Alles is boven verwachting naar wens verlopen. Omdat mijn moeder nooit sprak over de invulling van haar begrafenis waren wij aanvankelijk compleet blanco maar Carla heeft ons uitstekend begeleid en het is een mooi en persoonlijk afscheid geworden.Persoonlijke aandacht, betrouwbaar en professioneel.Fijn dat er nog personen zijn die luisteren naar de wensen van de overledene en hun familie Hier in meedenken en er vervolgens ook naar handelen. Zeer persoonlijk en warme benaderingNIETS WORDT JE OPGEDRONGEN, HEBBEN WE WEL EENS ANDERS MEEGEMAAKT. ALLES WERD IN GOEDE SFEER GEREGELD EEN KLEINE UITLEG NAAR DE KINDEREN TOE WAT ER NA DE BEGRAFENIS MET HET GRAF GING GEBEUREN WERD ALS ZEER BIJZONDER ERVAREN


Carla begreep direct wat wij wilden, ze luisterde, drong niets aan, maar gaf steeds alternatieven die onze keuzen gemakkelijker en beter maakten. Ze heeft steeds een mooie balans kunnen vinden tussen ons zaken uit handen nemen, en ons de ruimte te geven zaken zelf te doen en in te vullen. Daardoor hebben we een mooie en waardevolle herinnering van een verdrietig moment in ons leven kunnen maken. En dat is onbetaalbaar.Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Carla van der Burg ons bij het voorbereiden van het afscheid van onze moeder heeft begeleid en over de wijze waarop zij namens ons zaken heeft geregeld en verzorgd. We hadden geen betere keuze kunnen maken! De klik was er meteen bij het eerste persoonlijke, telefonische contact! Top. Dochters Petra, Carla en SimoneIn korte tijd vertrouwensrelatie op kunnen bouwen om de uitvaart tot in de puntjes te kunnen laten verzorgen.Een fijn persoonlijk contact. Zeer zorgvuldig ook in details. Goed advies zonder opdringerig te zijn. Het was gewoon fijn als ze weer even langskwam.Ik ben heel erg tevreden over de begeleiding door Carla. Zowel emotioneel als financieel. Alles is keurig volgens de afspraken geregeld!We zijn uitstekend en zeer vriendelijk geholpen bij de uitvaart van onze ouders.een zeer rustig persoon die goed overkomt en de wensen goed respekteerd


Na het overlijden van mijn partner, moest ik op zoek naar een uitvaartondernemer. Ik ben erg blij dat ik heb gekozen voor Carla. Zij heeft alles meer dan uitstekend geregeld en ik ben heel tevreden over elk aspect van de uitvaart. Omdat het overlijden zeer onverwachts was, had ik toen ik Carla belde nog niet duidelijk voor ogen wat ik wilde. Toch is het uiteindelijk een persoonlijke uitvaart geworden die goed bij ons paste. De rouw- en bedankkaarten die Carla heeft gemaakt zijn ook erg mooi geworden. Carla is duidelijk, betrokken, snel en ze heeft humor. Ik heb het contact met haar als erg prettig ervaren en ik raad haar diensten dan ook zeker aan.Mevrouw Van der Burg heeft ons op een geweldige manier begeleid in een voor ons zeer vervelende periode en onbekende wereld; zij was te allen tijde pro-actief, meedenkend en flexibel aangaande de meest uiteenlopende wensen, die we zelfs tot op het laatste moment aan haar voorlegden. Voor ons allen betekende haar plezierige, heldere en zeker ook warme wijze van opereren heel veel in deze nare periode.Gien Niestijl. Wij hebben de persoonlijke benadering als zeer prettig ervaren. Was veel ruimte voor eigen inbreng en daar werd goed in mee gedacht.Mevrouw Carla van der Burg heeft de uitvaart op een persoonlijke maar ook zakelijke wijze begeleid. Wij als familie zijn hier uitermate tevreden over. Alle wensen van mijn overleden moeder zijn op een nagenoeg perfecte manier door haar uitgevoerd.hoewel mn tante al langer ziek was, was t toch erg confronterend om mn laatste familielid te verliezen. t voorbespreken van de uitvaart gaf rust op t moment toen t er op aankwam, net als de attente, persoonlijke begeleiding door carla. ik vind t ook prettig dat er n paar weken nadien nog contact kon zijn om samen terug te kijken op alles.