Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15048

Meijerink Uitvaartzorg
Telefoon: 0334750045
Email: welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl
Website: www.meijerinkuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 27 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


familie van Dolder
Als familie zijn we door zowel Natasja als Hans begeleid en ondersteund bij de uitvaart van onze moeder. Beiden vonden wij zeer betrokken, menselijk en professioneel. Heel veel dank!


Marjet van Baggum
We hebben het persoonlijke contact en ook het nagesprek als heel prettig ervaren. De toon was empathisch en zakelijk, en sloot goed aan op waar wij op dat moment behoefte aan hadden


Mw van Eijkelenburg - v/d Wakker
Respectvol inlevend en persoonlijke benadering. Nauwkeurig en komt zijn afspraken na.


Chratiana Zonnenberg
In de afgelopen jaren heb ik het genoegen gehad om Hans te mogen samenwerken. Een prettige samenwerking omdat Hans als maatschappelijk betrokken uitvaart ondernemer, buiten het hokje kan denken. Met name bij de uitvaarten waar het financieel krap is, komt hij met kleine idee├źn die nagenoeg niets kosten, maar voor de nabestaanden zo belangrijk zijn in het afscheid van hun dierbare. Ik kan Hans van harte aanbevelen, hij maakt dat stapje extra, nog voordat je er van bewust bent dat je die kan nemen. Dat maakt hem als ondernemer en mens uniek.


A. Meijer
Persoonlijk, betrokken en onderscheidend, met oog voor detail.


Marga van Wijngaerde
Natasja was voor ons een rots in de branding. Rustig, warm, flexibel, maar ook kordaat en zakelijk waar er om gevraagd werd. Ze kan heel goed schakelen. Ze kwam op verschillende familieadressen en in het weekend zonder een zucht en al helemaal zonder morren. Het afscheidshuis de Poort was heel fijn om in alle rust en in serene stilte bij mijn vader te kunnen zijn. Ik kijk er met een warm gevoel op terug.


W. Weenink
De bereikbaarheid per telefoon liep perfect. Meteen contact met dezelfde persoon of ingeval van in gesprek zeer snel tereuggebeld. Een persoonlijke, maar ook respectvolle benadering. Er werd goed geluisterd naar de wensen.


A. de Vos - Russchenberg
We hebben de verzorging thuis als erg fijn en persoonlijk ervaren. Er werd geluisterd naar onze wensen. Elke dag kwam Hans thuis even langs en daarnaast was hij altijd telefonisch voor ons bereikbaar. Er werden veel zaken, in overleg, uit handen genomen waar wij soms nog niet aan dachten. Onze vader heeft ondanks zijn verdriet dit als een waardig afscheid ervaren. Ook de nazorg werd alle tijd voor genomen.


g.nomen heegers
ik ben zeer tevreden en alles was prima geregeld ik zou deze uitvaarder zeer zeker bij iedereen aanbevelen deze mensen zijn zeer menselijk leven mee en helpen je overal bij ik ben ze nog steeds dankbaar ze hebben het voor mij in die moeilijke tijd heel makkelijk gemaakt om mijn verlies te aan vaarden


Hanneke Knijf
We hebben Hans Meijerink speciaal gevraagd vanwege eerdere goede ervaringen en onze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt.


GH Hunink
In een periode van verlies is het fijn wanneer je bij de zorgen rondom het overlijden en het regelen van allerlei praktische zaken zo persoonlijk ondersteund wordt.


Joke Mollema
De heer Meijerink heeft ons uitstekend begeleid voor, tijdens en na de uitvaart. Alles werd geregeld in goed overleg zoals wij het graag wilden. Al onze wensen werden, waar mogelijk, ingewilligd en onze vragen goed en deskundig beantwoord. Tenslotte nog een apart woord van dank voor Wolter Strijker bloemsierkunst in Amersfoort die een schitterend boemstuk heeft gemaakt,passend bij het seizoen.Wij waren hier erg blij mee.


joop Oversteegen
Ongekend goede begeleiding gedurende de gehele periode tot ver na de uitvaart.De wensen van de overledene zijn prima geinterpenteerd.


M. Kramers
Hans Meijerink werd aangeraden door ons netwerk. We hadden te maken met een plotseling overlijden waarbij niets was voorbereid. Hans heeft ons direct goed begeleid om de wezenlijke aspecten goed voor ogen te houden, met name ons geloof in Jezus. We maakten een plan met een taakverdeling en hebben dit in enkele dagen uitgewerkt tot een begrafenis die eer bracht aan de overledene en aan God, met inbreng van verschillende familieleden en een teamwork met Hans die niets over het hoofd zag. Er kwamen ruim twee keer zoveel mensen als verwacht; dat ging allemaal goed met de faciliteiten die Hans had voorgesteld en voorbereid, ook op het gebied van hulp inhuren bij catering enz. Ik heb daarin zijn adviezen gevolgd en vond dit niet teveel en niet te weinig, met een inzichtelijke begroting van de verschillende posten. Er was geen hectiek in de voorbereidingsweek; alles kwam op zijn plaats en de communicatie was snel en adequaat op elk moment van de dag. Twee trefwoorden: betrouwbaar en betrokken.


M. Smeels
Alle onderstaande kwalificaties waren ook van toepassing op het afscheid van onze (schoon)moeder. Een verademing, na het meemaken van andere uitvaarten die onpersoonlijk, volkomen rimpelloos en daarmee volstrekt steriel werden afgehandeld. Was alles perfect? Zeker niet. Was er ruimte om op- en aanmerkingen en suggesties over te brengen? Absoluut!Ik kijk daarom terug op een geslaagd proces, waarin respect, grote betrokkenheid en empathie de boventoon voerden. Ik had het niet anders willen doen.


J.F. Weststrate
Een zeer correcte , vriendelijke, respectvolle , begripvol, meedenkende uitvaartondernemer die nog een oprecht hart voor zijn client heeft in deze moeilijke tijden.


Dirk Wever
Hans, heeft voor een uitstekende uitvaart gezorgd, die naar mijn beste weten volledig voldeed aan de wensen van mijn overleden zus. Mijn zus had voor haar overlijden reeds contact gehad met Hans over haar uitvaart zodat niets voor Hans een verrassing was. Het uitvaartcentrum de Piramide, heeft een huiselijke en ongedwongen sfeer en was voor de familie en vrienden een prachtige plek voor het nemen van afscheid.


Christa Eigenraam
Fijne, persoonlijke benadering. Ongedwongen sfeer. Af en toe wat chaotisch. Maar daar is over te praten.


Astrid van der Laarse
Veel waardering voor de opbaring: tante lag er mooi en met een tevreden uitdrukking op haar gezicht bij. De afscheidsbijeenkomst met een klein gezelschap vond plaats in een ruimte " op maat" in het uitvaartcentrum van de uitvaartverzorger. Prettig en informeel.


Ton Spoel
Hans Meijerink is een heel sympathieke man. Vriendelijk, niet afstandelijk, behulpzaam. Voor alle handelingen een 10.