<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15048

Meijerink Uitvaartzorg
Telefoon: 0334750045
Email: welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl
Website: www.meijerinkuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 33 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.3 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.4 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.5 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Ivonne kapelle 
Goed geluisterd en snel geregeld.


Cornelie van Well  
Niets dan lof. We kregen alle ruimte om de uitvaart aan onze wensen te laten voldoen. Zeer flexibel, prettig en vertrouwenwekkend.


Sasja van Gorkum 
Wij waren heel content met Simone, ze heeft ons zoveel gedoe uit handen genomen en was steeds heel betrokken. De uitvaart heeft mede danzij haar ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan!


Lucas Nijenhuis 
Mevr. Koops heeft ons prima geholpen de crematie op gepaste wijze te laten plaatsvinden. Zij was/is zeer een betrokken persoon, zij dacht pro aktief mee, ik ben zeer tevreden.


J.E van Doornik 
Zij hebben het in een woord supper geregeld,het was warm en zeer personlijk. het kon niet beter,dankjewel voor dezen stuun en begleiding. Erik Jolanda en Luco van Doornik


A.F.Staal 
Heeft op al mijn wensen voldaan.


A.J. Braakman 
Hans Meijerink heeft vanaf het moment dat ik belde in de nacht dat onze moeder overleed voor ons op een voortreffelijke manier gedaan wat gedaan moest worden. De dagen voor de begrafenis was er de zorg voor de overledene, voor ons nabestaanden. Hij vroeg op het goede moment de aandacht voor de vragen die beantwoord moesten worden en regelde vervolgens voor ons wat geregeld moest worden. Ook op de dag van de uitvaart konden wij ons richten op het afscheid nemen terwijl Meijerink organiseerde. Ook in de dagen na de begrafenis bleef er de betrokkenheid. Er was duidelijkheid over de kosten en de rekening kwam overeen met de offerte. Heel attent werd er na een goede maand nazorg aangeboden. Wij zijn in deze periode door Meijerink Uitvaartzorg op een persoonlijke, professioneel betrokken manier ontzorgd, niet op de voorgrond maar wel aanwezig.


Mw. R. Schneller 
Prima uitvaartverzorger met begrip voor de situatie. Zeer passend voorstel gedaan. Was niet opdringerig.


Astrid Mouissie 
Een aantal jaren geleden heeft Meijerink Uitvaartzorg de uitvaart van onze vader naar volle tevredenheid verzorgd. Daarom twijfelden wij geen moment voor deze uitvaartonderneming te kiezen, na het overlijden van onze moeder. De begeleiding door Suzanne (en haar collega's) van ons als familie was persoonlijk, warm en betrokken, ook in de tijd na de uitvaart. We waarderen ook zeer de nazorg die, indien gewenst, ingezet wordt. Kortom, een grote steun in een moeilijke tijd.


J Brandsen 


Loekie Jansma 
Perfecte en geduldige begeleiding . Zeer tevreden !!


Dion Orzeszek 
Simone is een zeer kundige uitvaartonderneemster die de wensen van de nabestaanden respecteert en behartigt. Zij beoefent haar vak met respect en de waardigheid die bij deze moeilijke baan hoort.


Sonja Visser 
OP een paar schoonheidsfoutjes na die we hebben gecommuniceerd was de begeleiding prettig.


Chris van Tienhoven 
Heel prettig contact gehad met de begrafenisondernemer. Hans lette ook goed op de kosten. Hij kwam steeds langs als er iets aan de hand was.


Kars Veling 
Professioneel en persoonlijk.


Delien Velthuijzen-Jelsma 
Hans is alles wat je van een uitvaartondernemer mag verwachten en meer dan dat. Hij begeleidt betrokken, persoonlijk en respectvol, zowel de overledene als de nabestaanden. Zelfs geeft hij goede nazorg als hij de rekening komt presenteren. Hans, ik kijk terug op een zeer goed verzorgde uitvaart. Heel erg bedankt!


Anna Van vliet 
Aanvankelijk nam ik contact op met de collega van Suzanne. De collega was echter niet beschikbaar en Suzanne wel. Wij zijn achteraf heel blij dat dit zo gelopen is, want Suzanne is hartelijk, inlevend, betrokken en bovendien een goede organisator. Ook gaf zij mij alle ruimte voor eigen inbreng. We kunnen haar ook dan van harte aanbevelen!


H.G. Jansen en T. Jansen- Hulstein 


L. Visser 
Specifiek heeft de uitvaartonderneming op de volgende punten uitgeblonken: A. Gepaste benadering van de familie in elke fase van het proces B. Meedenken met de familie over de de inrichting van de plechtigheid C. Het aandragen van ideeen voor de plechtigheid. De ideeen zijn overgenomen en vonden bij familie en aanwezigen een warm onthaal D. Stipte nakoming van afspraken voor tijd en inhoud.


JP Groot 
Fijn geholpen, niet te weinig, niet te opdringerig, precies wat nodig was. Alle keuzes werden gerespecteerd.


Ruud Jansen 
Suzanne, je bent lief,warm en cordaat. We hadden het niet beter kunnen treffen met jou in het proces van de uitvaart van onze lieve papa en man.


Monique van Peski 
Simone is een zeer betrokken uitvaartonderneemster die haar vak verstaat. Ze luisterde goed naar onze wensen, liet ons de voorbereidingen in ons eigen tempo doen maar hield ons welzijn daarbij goed in de gaten. Mede dankzij Simone kijken we met veel warmte en liefde terug op het afscheid.


Corleen Knieriem 
Fijne begeleiding met oog voor persoonlijke details en passende sfeer.


Albertine van Ruitenbeek 
Het was een waardig, respectvol afscheid. Zeer persoonlijk contact gehad met de uitvaartondernemer die ook oog had voor de familie en wat zich daar afspeelde.


E.Mostermans 
Fijn om op terug te kijken.


Jantien Meedendorp-Teerling 
Uitstekende en warme uitvaartverzorging


Ruti Schwartzenberg 
We waren heel erg tevreden. De heer Meyerink was zeer behulpzaam. Alles, in de omstandigheden, naar wens.


Jeroen Sammels 
Vriendelijk, luisteren naar de wensen en zoeken samen naar de juiste oplossing


Meine van der Graaf 
We zijn als familie zeer tevreden over het geheel.


H.W. van Doorn 
Professioneel, betrokken, creatief, zorgvuldig. Een voorbeeld voor de branche!


Anoniem 
Zeer persoonlijk contact. Meer dan tevreden


Marga Stoof - van den Heuvel. 
Zeer prettig en persoonlijk contact. We kijken met een goed gevoel op de uitvaart terug.


Jolanda Groenevelt 
Goede begeleiding bij alle keuzes die er in korte tijd gemaakt moeten worden. Er is heel fijn meegedacht en geadviseerd bij alle mogelijkheden om de uitvaart persoonlijk en volgens wens te laten verlopen. Goede bereikbaarheid en snelle reactie op al onze vragen. Een persoonlijke en betrokken inzet met voldoende tijd voor een luisterend oor.


Eveline Prinsze 
Ik ben zeer onder de indruk van de persoonlijke benadering en toch de rationaliteit in de gaten houdend. Fijne betrokken en begripvolle begeleiding. Prachtige ambiance bij de Pyramide.


Tryke 
We hebben de begeleiding als zeer persoonlijk en aangenaam ervaren!


Nellie van Essen Bosscha 
Vanaf het eerste contact (voorgesprek) met Hans tot en met de nazorg ben ik uiterst tevreden over de begeleiding van Hans in dit hele proces. Meedenkend en adviserend, bescheiden en integer. Juist in zo'n heftige periode is het heel fijn om zó ontzorgd te worden; HEEL VEEL DANK!!


Inge Zwiers--Arkenbout 
De begeleiding als bijzonder prettig ervaren. Dankjewel Simone


C. maas- van Heiningen 
Fijne uitvaartonderneming die kijkt en luistert naar de mensen om te bepalen wat nodig is. Dit in het stadium voorafgaand aan het overlijden en na het overlijden richting de uitvaart.


Eric F 


jorita schaap 
fijne persoonlijke begeleiding en altijd bereikbaar


M. de Veer 
Natasja de Groot was vriendelijk, ondersteunend en behulpzaam. Op het juiste moment aanwezig. Ze leidde soepel een sfeervol een intieme uitvaart


Wijnie Sonneveld de Wit. 
Een betrokken en inlevende persoonlijkheid! Een mensen mens, invoelend en waardig dichtbij ons gestaan! Veel respect voor de manier waarop hij ons vanaf de sterfdag tot en met de begrafenis en de nazorg heeft bijgestaan!


Tamara van Dam 
Wij hebben de uitvaart begeleiding als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Er werd goed meegedacht en passende oplossingen geboden. Bereikbaarheid was zeer goed. Het is een mooie uitvaart geworden.


D van der Plas 
Wat een geweldige wijze van ontzorgen, begeleiden, respecteren en uiterst professioneel personeel. Alles wordt met de grootste zorg geregeld. Daarbij ook doortastend. Met hun transparante factuur weet je, dat je een eerlijk bedrag betaald.


Yfke Gerritsma 
Wij hadden helaas dit jaar binnen nog geen vijf maanden tijd twee uitvaarten te regelen. In april overleed onze broer en in september overleed onze moeder. Dat was heel heftig allemaal. Beide keren zijn we heel fijn begeleid door Hans en Natasja. Het zijn twee hele mooie en persoonlijke uitvaarten geworden. Wij hebben het contact als heel prettig ervaren. Onze moeder had nog een recensie zullen plaatsen n.a.v. de uitvaart van onze broer, maar daar heeft ze niet meer aan gedacht, omdat het met haarzelf niet goed ging. Wat mij betreft telt deze recensie dus voor twee!


Fam Hunink 
Ondanks de coronamaatregelen een mooi, waardig afscheid kunnen hebben van onze (groot)moeder. Het was ook prettig om gebruik te maken van Afscheidshuis De Poort.


Henk Winter 
Wij kijken terug op een fijn afscheid en zijn hierbij prima begeleid door de Simone en Hans. Zowel het afscheidshuis De Poort als het uitvaartcentrum de Piramide zijn bijzondere en stijlvolle ruimte om in een persoonlijke setting afscheid te nemen.


Chris 
Geweldige ondersteuning, alles op tijd, zaken kunnen regelen in deze Corona tijd. Wij zijn dik tevreden en tevens goed op het afgesproken budget gebleven. Woorden als klantvriendelijk, begripvol, attent, altijd bereikbaar, enz. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van deze Uitvaartverzorger.


BBR zorgadvies 
een hele mooie waardevolle begeleiding gehad waarbij goed oog is gehouden met de uitzonderlijke situatie rondom cliënt en de corona.


Koos Iestra 
In deze corona-tijd heeft de samenwerking met Hans Meijerink voor een persoonlijke en waardige uitvaart gezorgd. Er zijn weinig punten die aan zijn aandacht ontsnapt zijn. Het contact is respectvol maar ook dichtbij geweest. Dank!


Ineke westerhout 
De betrokkenheid is heel goed , met geduld en veel ruimte voor eigen invulling . Terwijl het tijdspad goed bewaakt blijft , dat is knap! Ruimte scheppen waar harmonie en tegenstellingen binnen familieverbanden op de loer liggen in tijden van afscheid. Wij hebben allen de samenwerking en begeleiding als heel prettig en professioneel ervaren .


Louis en Greet Godschalk 
Attent en betrokken ondernemer, met goed gevoel voor de 'klant'. Ondanks de coronamaatregelen verliep alles voor ons naar wens.


Ruud Nieswaag 
Onder vreemde omstandigheden, uitstekend verlopen.


Pierre Van Golde 
Heel goed gedaan in lastige omstandigheden.


T.mooibroej 
Zeer persoonlijke en vertrouwen gevende uitvaartonderneming.


C. Kamermans 
vriendelijk, behulpzaam, en deskundig, niets op aan te merken


Patricia Groenestein - Bijl 
Hans is een rustige, fijne en zeer betrokken uitvaartondernemer. We hadden ons geen betere uitvaartondernemer kunnen wensen. Dankzij hem hebben we een warm en waardig afscheid van mijn man en onze meiden van hun papa gehad.


S. Siewe 
Hans Meijerink is een geweldige uitvaartondernemer. Heel begripvol, duidelijk maar ook zeker empatisch en meedenkend in het hele proces. Hans heeft zowel de uitvaart van mijn moeder (2013) als die van mijn vader (2019) volledig verzorgd. Ik kan hem niet genoeg bedanken voor zijn steun in die zwarte periode. Als je een écht persoonlijke uitvaart voor jouw geliefde wil realiseren, is Hans dé man die je nodig hebt.


familie van Dolder 
Als familie zijn we door zowel Natasja als Hans begeleid en ondersteund bij de uitvaart van onze moeder. Beiden vonden wij zeer betrokken, menselijk en professioneel. Heel veel dank!


Marjet van Baggum 
We hebben het persoonlijke contact en ook het nagesprek als heel prettig ervaren. De toon was empathisch en zakelijk, en sloot goed aan op waar wij op dat moment behoefte aan hadden


Mw van Eijkelenburg - v/d Wakker 
Respectvol inlevend en persoonlijke benadering. Nauwkeurig en komt zijn afspraken na.


Chratiana Zonnenberg 
In de afgelopen jaren heb ik het genoegen gehad om Hans te mogen samenwerken. Een prettige samenwerking omdat Hans als maatschappelijk betrokken uitvaart ondernemer, buiten het hokje kan denken. Met name bij de uitvaarten waar het financieel krap is, komt hij met kleine ideeën die nagenoeg niets kosten, maar voor de nabestaanden zo belangrijk zijn in het afscheid van hun dierbare. Ik kan Hans van harte aanbevelen, hij maakt dat stapje extra, nog voordat je er van bewust bent dat je die kan nemen. Dat maakt hem als ondernemer en mens uniek.


A. Meijer 
Persoonlijk, betrokken en onderscheidend, met oog voor detail.


Marga van Wijngaerde 
Natasja was voor ons een rots in de branding. Rustig, warm, flexibel, maar ook kordaat en zakelijk waar er om gevraagd werd. Ze kan heel goed schakelen. Ze kwam op verschillende familieadressen en in het weekend zonder een zucht en al helemaal zonder morren. Het afscheidshuis de Poort was heel fijn om in alle rust en in serene stilte bij mijn vader te kunnen zijn. Ik kijk er met een warm gevoel op terug.


W. Weenink 
De bereikbaarheid per telefoon liep perfect. Meteen contact met dezelfde persoon of ingeval van in gesprek zeer snel tereuggebeld. Een persoonlijke, maar ook respectvolle benadering. Er werd goed geluisterd naar de wensen.


<<< Terug