Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15048

Meijerink Uitvaartzorg
Telefoon: 0334750045
Email: welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl
Website: www.meijerinkuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 24 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.7 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


H. de Jong-Schouten 
Mevrouw Suzanne van der Velde heeft ons op persoonlijke wijze begeleid bij de uitvaart van mijn echtgenoot en onze vader. Ze is een warme en toegankelijke vrouw en kan heel goed luisteren. Ze heeft oog voor de wensen van de familie van de overledene. Bovendien regelt zij de zaken goed en zorgvuldig. Haar adviezen waren voor ons waardevol, bijvoorbeeld over de bloemen en de uitvaartdienst.


M.Pijl 
warm en meelevend


Raymond Wijnands 
We zijn door Simone fantastisch begeleid. De persoonlijke klik maakte het gemakkelijk alles te bespreken en op een hele natuurlijke manier heeft ze het helemaal naar onze wens geregeld.


Rick Visser 
Hans Meijerink en Carla Droogh verzorgden een waardige uitvaart. De begeleiding van de familie en de aandacht voor de kinderen tijdens de plechtigheden deden goed. Rustig, zorgvuldig, goede communicatie en aandacht voor details.


Mirjam Boersema 
Suzanne was onze begrafenis ondernemer. Zij sloot heel mooi aan bij onze behoeftes en sloot aan bij onze rouw. Het contact hebben we als zeer fijn ervaren. Alles was mogelijk er werd goed geluisterd naar wat wij wilde en Suzanne dacht erg met ons mee. Daar waar we iets niet helemaal wisten had Suzanne een mogelijke oplossing. Het mooie vonden wij ook dat we de dag na het overlijden op de rouw locatie waren om alles door te spreken. We waren met mijn moeder, kinderen en kleinkinderen. Dat was allemaal mogelijk. Ze hebben een mooie rouwkamer, die heel huiselijk is en waar je op je gemak kan zitten en praten over dat wat wij belangrijk vinden voor het afscheid. Heel fijn. We kijken terug op een waardevolle tijd die heel kundig is begeleid door Suzanne!


J.Reinheldt 
Vanaf het begin in het contact met Hans zo veel begrip, rust, goede duidelijke professionele uitleg , goede voorstellen zonder dat je je verplicht voelt iets over te nemen - uitdaging voor eigen creatieve inzet, en het gevoel dat iemand tegenover je zit, die de situatie snapt- Zo fijn dat er iemand met je mee denkt zonder dat je het gevoel hebt dat er commerciële belangen achter zitten - we hebben achteraf en voor de condoleance en voor de de laatste afscheid in de woonkamer ( max. 15 personen) alleen maar complimenten gehad hoe warm en fijn alles was geregeld.Nog eens Dank Hans


Jan Kees Helms 
De aanloop tot en de uitvaart zijn tot grote tevredenheid verlopen. De persoonlijke begeleiding met eigen stijl wordt als prettig ervaren.


Rosenda Boekhoudt 
Mevr. Koops was zeer betrokkend bij de familie. Appte iedere dag om te vragen hoe dhr. Kersout heeft geslapen en hoe het met hem ging. Kwam vaak over de vloer mocht er wensen bijkomen. Heeft heel waardig en eerbiedig (bij het verlaten van zijn huis die inmiddels thuis is gestorven) voor de lijkwagen nog een stukje langs zijn huis voor de auto uitgelopen. Het was een mooie eerbetoond en een mooi gebaar. Ben dankbaar voor. Alles maar ook alles ging naar wens.


Hienekamp 
hoewel het door omstandigheden van beide kanten een eerste kennismaking was, is de samenwerking en begeleiding tot volle tevredenheid verlopen! plaatsing op de website, alleen anoniem!


Eugenie van den Bijgaart Colaris 
Wij vonden het een hele integere, en sfeervolle uitvaart


Anita van van Wijngaerde-Veldkamp 
In een voor ons verdrietige tijd is Meijerink uitvaartzorg een enorme steun geweest Er is geluisterd en meegedacht om onze wensen voor een bij mijn man passend afscheid mogelijk te maken,de locatie om afscheid te nemen hebben wij zeer gewaardeerd Wij denken ondanks het verdriet tevreden terug aan een mooie persoonlijke uitvaart Ook is er een stukje nazorg geboden dat deze onderneming voor mij erg bijzonder maakt


Gert Molenaar  
Doordat er weinig bekend was had de uitvaart gemakkelijk rommelig kunnen worden, maar dankzij het directe persoonlijke contact met Suzanne is alles heel fijn verlopen. Suzanne had overal tijd voor, heeft ons veel uit handen genomen en goed tips gegeven. Fantastische begeleiding!


Warda Ostendorf-Galestien 
Het afscheid van mijn man was precies zoals wij het ons voorgesteld hadden.De uitvaartverzorger Hans Meijerink heeft ons goed geadviseerd en volgens onze wensen gehandeld.Het uitvaartcentrum De Piramide ligt prachtig in de natuur,straalde rust uit en droeg bij,ondanks het verdrietige verlies,aan een ontspannen sfeer. Hartelijk dank,ook namens mijn kinderen, voor deze blijvende herinnering.


G.B.E.Tol-Boer 
Zeer attent, houd zich aan de afspraken, ook de nazorg klopt helemaal.


Jan Smelik 
Simone is een zeer betrokken en warme persoon. Ze regelt alles tot in de puntjes. Ik heb niets op het hele proces aan te merken.


Geert Goorhuis Bams 
Wij zijn fantastisch geholpen door Suzanne van der Velde van Meijerink Uitvaartzorg. Zij is empatisch en meelevend en geen wens was onmogelijk. Mede door haar was de uitvaart zeer persoonlijk en geslaagd. Ik kan dit uitvaartbedrijf en zijn medewerkers van harte aanbevelen. Geert Goorhuis Bams


Elvin van den Hoek 
Respectvol, maatwerk/flexibel, prettig, goed en snel bereikbaar


J.M. Mei 


Rutger Meijer 
We hebben de begeleiding van Suzanne als zeer persoonlijk, warm, behulpzaam en betrokken ervaren. Alles was proffesioneel en correct geregeld.


J. Kempes  
Totaal geen spijt deze ondernemer te hebben gekozen Goede begeleiding De familie is zeer tevreden


A.H.Smith 
We werden heel goed begeleid. Er was goede en snelle communicatie de hele week. Wat overlegd moest worden werd overlegd, andere dingen regelde de uitvaartondernemer zelf. Het afscheid is waardig verlopen. Geheel naar wens van de familie.


J van Maaren Zandvliet .  
Hé Meijerink was zeer deskundig , vriendelijk , duidelijk , betrokken rustig met een groot empathies vermogen . We kregen dit als familie ook terug van bezoekers aan de uitvaart. Verschillende van deze mensen hebben ons het adres van zijn bedrijf gevraagd . Hij was voor ons als familie een grote steun in moeilijke dagen .


Harrie Immink 
Het contact met Simone Koops is/was voor ons, vanaf het eerste moment, buitengewoon goed. Zij regelt de zaken goed, tijdig en met gevoel voor de situatie. Op alle momenten in het hele proces vanaf het overlijden van mijn zus -de verzorging, opbaren, hulp bij het opstellen en verzenden van de rouwkaart, de crematie en de herinneringsbijeenkomst- is zij een ondersteunede en soms noodzakelijk sturende kracht voor ons geweest. Empathisch, zakelijk als het moest en met humor als het kan. Ook de nazorg is bij Meijerink Uitvaartzorg goed geregeld.


Liesbeth De krosse 
Erg aardig personeel denkt mee fijne samenwerking


Monica Diekmann-van der Velde 
Het contact was vanaf het begin prima. De uitvaart was zeer kleinschalig en daardoor heel intiem. Ook tijdens de uitvaart werd goed gekeken of alles naar wens verliep. We kunnen Meijerink Uitvaartzorg en haar vertegenwoordiger Simone Koops van harte aanbevelen als hun diensten noodzakelijk worden.


Fam. Klok 
Wij hebben de begeleiding van Hans en zijn collega's bij de begrafenis van mijn vader als zeer goed ervaren. Heel persoonlijk en we hebben heel fijn afscheid kunnen nemen op de dag van de begrafenis. Ook daarna nog goede nazorg gekregen!


Wilma Padding - Hogendorf 
Prettig ervaren. Was zichtbaar als hij nodig was en onzichtbaar als hij niet nodig was !


Patricia Haverkamp - Tiemessen 


Carmen van Liempt 
Ik heb de uitvaartbegeleiding als kundig, betrokken en ondersteunend ervaren. Er was een klik met Simone en zij weet op een rustige, subtiele wijze aanwezig te zijn op de momenten dat het nodig was. Ze sloot aan bij de wensen van de nabestaanden. Met haar warme persoonlijkheid heb je snel verbinding. En dat is heel wat waard als er zoveel verdriet is. De Poort was een fijne locatie om bij elkaar te komen met familie en vrienden. Een tijdelijk tweede thuis om bewust stil te staan bij het afscheid en daar de ruimte te ervaren om op je eigen wijze dat vorm te geven. Ik kan goed en tevreden terug kijken op het afscheid van mijn geliefde, ondanks dat er veel gemis en verdriet is.


Miranda tiggelman en Martin tiggelman  
Wij hadden een fijne persoonlijke ervaring net dit bedrijf. Ook de met de kosten word heel erg rekening gehouden. Wat wij als erg prettig ervaren hebben. Wij vonden de steun van Suzanne van de velde erg fijn en haar manier van benaderen erg persoonlijk.


Ingrid van de veen  
Wij hebben Meijerink uitvaartzorg als zeer professioneel en liefdevol ervaren. Een hele fijne begeleiding van Carla gehad. Gaf veel rust. Door haar luistert oor en gevoel voor wensen heeft mijn vader een prachtig en waardig afscheid gehad. De na begeleiding ook als liefdevol ervaren.


J. Versteeg 


Sander Kloots 


Demi Verweij 
Deze uitvaartondernemer was erg persoonlijk en betrokken bij ons. Dat vonden wij erg fijn, want dat maakt de uitvaart zelf ook gelijk wat persoonlijker en voor ons afsluitender.


Corinne Leopold 
Vanaf het eerste telefoongesprek voelde het contact met Suzanne vertrouwd. Ze heeft de uitvaart en alles er om heen perfect georganiseerd. Alles in samenspraak met ons. Ze had goede suggesties en hield ook goed rekening met onze wensen. We hadden een erg fijn contact. Ik kijk terug op een mooi en waardig afscheid van mijn vader.


Wouke Lans 
Uitstekende persoonlijke begeleiding, en er was ruimte/ tijd voor ons verdriet, rekening houdend met onze wensen. En altijd heel geduldig voor al onze vragen, of dit nu sochtends of savonds laat was.Ook was ons vooraf duidelijk wat de uitvaart ging kosten. Kortom ons moeder heeft dankzij deze begeleiding een heel waardige persoonlijke uitvaart gekregen. Dank voor de begeleiding!!


De wit huissteden 
Het was zeer goet mein dank groet john de wit huissteden


Ron Langelaan 
Zeer positieve ervaring, goed begeleid in moeilijke omstandigheden. Onze overledene zou het zo gewild hebben, hetgeen een troost is. Veel Dank aan iedereen die heeft bijgedragen.


Farah Klingenberg 
Heel vriendelijk en professioneel! Ik heb met meerdere organisaties contact gehad en Meijerink vond ik het beste en ik ben alleen maar bevestigd in mijn keuze.


Joke Roest 
Excuus voor de late reactie, echter wij zullen Hans Meijerink bij een ieder aanbevelen, hij heeft de uitvaart voor onze beide ouders tot een persoonlijke huis/thuisvaart geregeld. Met professionele houding, voldoende contact, ieder moment van de dag, zeer betrokken, niks vergeten, zeer overzichtelijk, alles konden we aan hem overlaten, hij regelde alles van A tot Z.


Jikke van Haeften 
Suzanne heeft ons heel goed begeleid in die rare, hectische week tussen overlijden en begrafenis. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd, meegedacht en alles in goede banen geleid. Ze heeft zich volop ingezet om alles snel, goed en op tijd te regelen. De begrafenis was helemaal naar onze wens. We hebben het enorm gewaardeerd dat ze zo respectvol en waardig met onze vader is omgegaan. Ook de andere medewerkers die betrokken waren benaderden ons heel persoonlijk en met alle respect. We kunnen terugkijken op een goed en mooi afscheid.


Hans Roos 
Prima contact met uitvaartbegeleidster Simone Koops!! Klein verschil tussen begroting en factuur. Maar snel en adequaat opgelost.


Tbrandenburg  
Wij als familie zijn super goed geholpen door suzanne van der velde,zij kwam ons helpen met de uitvaart en alles wat er bij hoorde .vanaf het eerste moment maakte ze een deel uit van de familie. Ze zorgde voor rust duidelijkheid begrip en kwam met goede ideeën. Ook moet ik zeggen dat haar collega's fantastisch zijn.bij deze wil mijn dank uitspreken aan suzanne paul en anouk en aan de rest van de uitvaartverzorging meijerink. Familie brandenburg


Mary 
Het bordje op het graf was zeer attent ( een idee van Meijerink zelf) met beide namen van de begravenen. Beter dan zo'n geel bloemenprikding... Fijn om wat we zelf wilden doen, ook te mogen uitvoeren. Veel overleg over van alles


Kees Gillissen 
Het eerste contact na het overlijden van onze moeder was met Simone Koops. Het contact was heel prettig naar ons als nabestaanden en de behandeling van onze moeder was zeer respectvol. I.v.m. de aanstaande vakantie van Simone werd de begeleiding overgenomen door Hans Meijerink. Het contact met Hans is als heel prettig ervaren. Ondanks het feit dat onze moeder de uitvaart reeds met Hans besproken had gaf Hans goede informatie, stelde op een prettige manier de noodzakelijk vragen en luisterde goed naar onze wensen etc. Het regelen van de locatie waar de familie en vrienden samen zouden komen had wel wat voeten in de aarde maar Hans besprak de problemen etc. goed met ons en gaf goed de alternatieven aan. De uiteindelijke locatie was heel goed en informeel. Hans begeleide op een informele, prettige wijze, de uitvaart precies zoals onze moeder het wenste. Al met al een uitvaart waar wij met een goed gevoel aan kunnen terugdenken. Ook de familie en vrienden gaven aan dat het een mooie uitvaart was.


A.de Vos -Russchenberg 
Goed contact gehad,kon met alle vragen bij Hans terecht ook met financiële vragen. Was vriendelijk contact,ook altijd bereikbaar telefonisch dat was ook fijn. Voor vragen die later nog kwamen. Hans belde ook geregeld terug . Nazorg Anouk Vonk heeft ook nog gebeld was ook fijn gesprek.


Herman van Ruitenbeek 
Top gedaan, erg plezierig


Pleuni Bleijenberg  
Er was geen klik met de uitvaartverzorger. Voelde weinig oprechte empathie, en ze kon moeilijk omgaan met de persoonlijkheid van mij en mijn zus. Wij beide weten goed wat we willen, en zijn ondernemend hierin, dat leek nog weleens ingewikkeld voor de de uitvaartverzorger. Uiteindelijk heeft ze gehoor gegeven aan onze wensen. Het verliep gewoon niet heel prettig, dit heeft zowel mijn zus als ik zo ervaren. Doordat ik zelf op vakantie was, hebben we elkaar in eerste niet ontmoet. Ben wel eerder terug gekomen, maar alles is telefonisch gegaan. We zagen elkaar voor het eerst op de begrafenis.


George Veldman 
Simone heeft het geweldig gedaan. Zeer betrokken, snel en attent.


Inge Bos 
Dankzij Hans is het een prachtige en persoonlijke uitvaart geworden, precies zoals we voor ogen hadden. Er is meegedacht aan alle kleine details en Hans had ook oog voor de lengte en duur, omdat mijn vader het anders niet lang zou kunnen volhouden. Goed advies ook over de bloemen, catering en rouwkaart. We hebben ook gebruik kunnen maken van Afscheidshuis de Poort, een zeer intieme rouwkamer naast de oude begraafplaats in het Soesterkwartier, waar mijn beide ouders zijn opgegroeid. Ik kan Meijerink UItvaarzorg van harte aanbevelen!


Margot Lavrijsen 
Suzanne van der Velde heeft ons op een professionele maar vooral zeer persoonlijke wijze begeleidt bij het afscheid van mijn moeder. Oprechte belangstelling, ontzorgen en meedenken in een verdrietige tijd heeft ervoor gezorgd dat we er een heel mooi en passend afscheid van hebben kunnen maken, precies zoals wij en ons mam wilden. Het verblijf in het mooie en rustgevende afscheidshuis, met alle inbegrepen service, hebben wij als zeer prettig ervaren. Een hele fijne plek. Kortom wij raden uitvaart Meijerink, en in het bijzonder Suzanne, zeer zeker aan.


Marry nomen. 
Wij hebben bij het overlijden van beide ouders Hans als begeleider gehad. En we zijn ontzettend blij met hoe Hans ons heeft gesteund en heeft bijgestaan. Maar ook met ons mee heeft gedach. Mijn moeder had 1 hele sterke wens en dat was tot het laatste moment thuis blijven. En dat is ook dankzij Hans idee om haar thuis in haar eigen bed op te baren gelukt. Ook hield zij enorm van bloemen en planten. En zo kwam Hans met het idee om een bloemenband te gebruiken in plaats van bloemstukken. Dit was zo mooi en zo bijzonder en echt iets wat bij mijn moeder paste.Dit maakte het dat het afscheid echt een extra persoonlijk tintje kreeg en heel bijzonder werd. En wij van haar afscheid hebben kunnen nemen zoals we wilden . Hans bedankt voor je professionaliteit maar ook je luisterende oor en je steun in alles !!!!!


Ivonne kapelle 
Goed geluisterd en snel geregeld.


Cornelie van Well  
Niets dan lof. We kregen alle ruimte om de uitvaart aan onze wensen te laten voldoen. Zeer flexibel, prettig en vertrouwenwekkend.


Sasja van Gorkum 
Wij waren heel content met Simone, ze heeft ons zoveel gedoe uit handen genomen en was steeds heel betrokken. De uitvaart heeft mede danzij haar ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan!


Lucas Nijenhuis 
Mevr. Koops heeft ons prima geholpen de crematie op gepaste wijze te laten plaatsvinden. Zij was/is zeer een betrokken persoon, zij dacht pro aktief mee, ik ben zeer tevreden.


J.E van Doornik 
Zij hebben het in een woord supper geregeld,het was warm en zeer personlijk. het kon niet beter,dankjewel voor dezen stuun en begleiding. Erik Jolanda en Luco van Doornik


A.F.Staal 
Heeft op al mijn wensen voldaan.


A.J. Braakman 
Hans Meijerink heeft vanaf het moment dat ik belde in de nacht dat onze moeder overleed voor ons op een voortreffelijke manier gedaan wat gedaan moest worden. De dagen voor de begrafenis was er de zorg voor de overledene, voor ons nabestaanden. Hij vroeg op het goede moment de aandacht voor de vragen die beantwoord moesten worden en regelde vervolgens voor ons wat geregeld moest worden. Ook op de dag van de uitvaart konden wij ons richten op het afscheid nemen terwijl Meijerink organiseerde. Ook in de dagen na de begrafenis bleef er de betrokkenheid. Er was duidelijkheid over de kosten en de rekening kwam overeen met de offerte. Heel attent werd er na een goede maand nazorg aangeboden. Wij zijn in deze periode door Meijerink Uitvaartzorg op een persoonlijke, professioneel betrokken manier ontzorgd, niet op de voorgrond maar wel aanwezig.


Mw. R. Schneller 
Prima uitvaartverzorger met begrip voor de situatie. Zeer passend voorstel gedaan. Was niet opdringerig.


Astrid Mouissie 
Een aantal jaren geleden heeft Meijerink Uitvaartzorg de uitvaart van onze vader naar volle tevredenheid verzorgd. Daarom twijfelden wij geen moment voor deze uitvaartonderneming te kiezen, na het overlijden van onze moeder. De begeleiding door Suzanne (en haar collega's) van ons als familie was persoonlijk, warm en betrokken, ook in de tijd na de uitvaart. We waarderen ook zeer de nazorg die, indien gewenst, ingezet wordt. Kortom, een grote steun in een moeilijke tijd.


J Brandsen 


Loekie Jansma 
Perfecte en geduldige begeleiding . Zeer tevreden !!


Dion Orzeszek 
Simone is een zeer kundige uitvaartonderneemster die de wensen van de nabestaanden respecteert en behartigt. Zij beoefent haar vak met respect en de waardigheid die bij deze moeilijke baan hoort.


Sonja Visser 
OP een paar schoonheidsfoutjes na die we hebben gecommuniceerd was de begeleiding prettig.


Chris van Tienhoven 
Heel prettig contact gehad met de begrafenisondernemer. Hans lette ook goed op de kosten. Hij kwam steeds langs als er iets aan de hand was.


Kars Veling 
Professioneel en persoonlijk.


Delien Velthuijzen-Jelsma 
Hans is alles wat je van een uitvaartondernemer mag verwachten en meer dan dat. Hij begeleidt betrokken, persoonlijk en respectvol, zowel de overledene als de nabestaanden. Zelfs geeft hij goede nazorg als hij de rekening komt presenteren. Hans, ik kijk terug op een zeer goed verzorgde uitvaart. Heel erg bedankt!


Anna Van vliet 
Aanvankelijk nam ik contact op met de collega van Suzanne. De collega was echter niet beschikbaar en Suzanne wel. Wij zijn achteraf heel blij dat dit zo gelopen is, want Suzanne is hartelijk, inlevend, betrokken en bovendien een goede organisator. Ook gaf zij mij alle ruimte voor eigen inbreng. We kunnen haar ook dan van harte aanbevelen!


H.G. Jansen en T. Jansen- Hulstein 


L. Visser 
Specifiek heeft de uitvaartonderneming op de volgende punten uitgeblonken: A. Gepaste benadering van de familie in elke fase van het proces B. Meedenken met de familie over de de inrichting van de plechtigheid C. Het aandragen van ideeen voor de plechtigheid. De ideeen zijn overgenomen en vonden bij familie en aanwezigen een warm onthaal D. Stipte nakoming van afspraken voor tijd en inhoud.


JP Groot 
Fijn geholpen, niet te weinig, niet te opdringerig, precies wat nodig was. Alle keuzes werden gerespecteerd.


Ruud Jansen 
Suzanne, je bent lief,warm en cordaat. We hadden het niet beter kunnen treffen met jou in het proces van de uitvaart van onze lieve papa en man.


Monique van Peski 
Simone is een zeer betrokken uitvaartonderneemster die haar vak verstaat. Ze luisterde goed naar onze wensen, liet ons de voorbereidingen in ons eigen tempo doen maar hield ons welzijn daarbij goed in de gaten. Mede dankzij Simone kijken we met veel warmte en liefde terug op het afscheid.


Corleen Knieriem 
Fijne begeleiding met oog voor persoonlijke details en passende sfeer.


Albertine van Ruitenbeek 
Het was een waardig, respectvol afscheid. Zeer persoonlijk contact gehad met de uitvaartondernemer die ook oog had voor de familie en wat zich daar afspeelde.


E.Mostermans 
Fijn om op terug te kijken.


Jantien Meedendorp-Teerling 
Uitstekende en warme uitvaartverzorging


Ruti Schwartzenberg 
We waren heel erg tevreden. De heer Meyerink was zeer behulpzaam. Alles, in de omstandigheden, naar wens.


Jeroen Sammels 
Vriendelijk, luisteren naar de wensen en zoeken samen naar de juiste oplossing


Meine van der Graaf 
We zijn als familie zeer tevreden over het geheel.


H.W. van Doorn 
Professioneel, betrokken, creatief, zorgvuldig. Een voorbeeld voor de branche!


Anoniem 
Zeer persoonlijk contact. Meer dan tevreden


Marga Stoof - van den Heuvel. 
Zeer prettig en persoonlijk contact. We kijken met een goed gevoel op de uitvaart terug.


Jolanda Groenevelt 
Goede begeleiding bij alle keuzes die er in korte tijd gemaakt moeten worden. Er is heel fijn meegedacht en geadviseerd bij alle mogelijkheden om de uitvaart persoonlijk en volgens wens te laten verlopen. Goede bereikbaarheid en snelle reactie op al onze vragen. Een persoonlijke en betrokken inzet met voldoende tijd voor een luisterend oor.


Eveline Prinsze 
Ik ben zeer onder de indruk van de persoonlijke benadering en toch de rationaliteit in de gaten houdend. Fijne betrokken en begripvolle begeleiding. Prachtige ambiance bij de Pyramide.


Tryke 
We hebben de begeleiding als zeer persoonlijk en aangenaam ervaren!


Nellie van Essen Bosscha 
Vanaf het eerste contact (voorgesprek) met Hans tot en met de nazorg ben ik uiterst tevreden over de begeleiding van Hans in dit hele proces. Meedenkend en adviserend, bescheiden en integer. Juist in zo'n heftige periode is het heel fijn om zó ontzorgd te worden; HEEL VEEL DANK!!


Inge Zwiers--Arkenbout 
De begeleiding als bijzonder prettig ervaren. Dankjewel Simone


<<< Terug