Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15048

Meijerink Uitvaartzorg
Telefoon: 0334750045
Email: welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl
Website: www.meijerinkuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 22 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


H van Randen
Deskundige en persoonlijke begeleiding. Fijne samenwerking alles goed geregeld, bedankt!


J. van Dam


Kees Storm
Mooi persoonlijk contact en goede adviezen. Hans heeft alternatieven achter de hand. Zeker aan te bevelen.


Ingrid de Graaff
Hans Meijerink is duidelijk een expert in zijn vak als uitvaartbegeleider. Ik vond het heel prettig te merken dat ik met mijn verdriet vanwege het overlijden van mijn moeder, mij geen zorgen hoefde te maken over de "uitvaart logistiek". Open, eerlijk en persoonlijk zijn de woorden die zeker op Hans (en trouwens ook zijn collega Natasja) van toepassing zijn. Ik ben dankbaar dat we een mooi afscheid hebben gehad dankzij de begeleiding van Hans.


H.A. HOORN
uiterst correct en niet teveel op de voorgrond heel goed georganiseerd gedeeltelijk samen met crematorium


Cor Schaaij
Hans heeft zowel oog voor de grote lijn als voor kleinere details. Hans voelde goed aan op welke manier we vorm wilden geven aan de uitvaart en kwam met waardevolle suggesties. Dank je wel Hans. Het was goed.


R.Reijne
Alles goed en snel/persoonlijk geregeld, laatste plotselinge veranderingen goed en snel uitgevoerd!


Johan Vonk
Gedreven en persoonlijke zorg leverde deze uitvaartverzorger. De empathie die hij meebracht was voor ons allemaal heel belangrijk. Bovendien werd er zeer professioneel gewerkt en alle organisatorische zorg werd uit handen genomen door hem, voor zover dat mogelijk was.


Jannes Munneke
heel verzorgd. bij de uitvaartdienst heel bescheiden en op de achtergrond aanwezig, maar heeft alles wel in de gaten


Hans Duits
Tijdens het voorgesprek tussen Hans Meijerink, mijn moeder en ik was er een goede interactie: er was volop ruimte voor eigen inbreng en hij dacht creatief met ons mee. Ook tijdens de uitvaart bleef hij de familie met raad en daad bijstaan. Het was fijn dat hij ons actief liet deelnemen. Twee voorbeelden: 1. Mijn vrouw mocht meehelpen bij het afleggen van mijn moeder. 2. Onze zoon en ik mochten meehelpen om de kist dicht te schroeven. Dat heeft ons erg geholpen in het verwerkingsproces. Hans Meijerink was telefonisch altijd goed bereikbaar; ook dat stelde gerust.


M. Kramer
schep rust kom niet gejaagd / gestrest over


W. van Beek
Professioneel, deskundig, warme persoonlijkheid: alle lof.


Margaret Mei - de Jong
Het is een goede beslissing geweest om voor Meijerink Uitvaartzorg te kiezen. Op ons verzoek om met ons de uitvaart van onze 86-jarige moeder te verzorgen, kwam Hans naar ons toe en na een korte kennismaking kwam hij direct in actie. Hoewel het intussen wat later op de avond was geworden, zijn we met elkaar om de tafel gaan zitten om onze wensen m.b.t. de uitvaart te bespreken. Daar nam hij de tijd voor. Hij had aandacht voor ons, hij was bezig met de dingen die voorafgaand en tijdens de uitvaart gedaan moesten worden en hij heeft ons vooraf geïnformeerd over de kosten die de uitvaart met zich mee zal brengen. Hans heeft dat alles op een prettige manier aangepakt en geregeld. Wij bedanken Hans en zijn team, want mede door hun inzet en betrokkenheid kijken wij met een goed gevoel op (de voorbereiding van) de uitvaart terug.


Marike Fokker
Hele fijne begeleiding gehad bij het organiseren van de uitvaart. Ik heb alle ruimte gehad om het echt persoonlijk te maken. Hans heeft mij hierbij zeer goed geholpen in deze moeilijke tijd. Echt heel fijn contact gehad.


Mevr. Gerda.I.M. Zuer
Het was boven verwachtingen. Zo persoonlijk begeleid door Hans Meijerink en de crematie zo respect en liefdevol geregeld. Ik heb me geen moment vervelend gevoeld, maar eerder blij dat het zo perfect geregeld was en verliep. Er werd zo goed geluisterd naar mijn wensen en die van de overledene. Ik heb hem al aanbevolen bij anderen en zou hem zeker weer vragen, wat er in de nabije toekomst inzit. Ik ben ontzettend blij met deze uitvaart verzorger ,hij heeft alles tot in de puntjes perfect geregeld en straalde zoveel rust uit, wat mij hielp om alles te kunnen overzien. Dus voor mij meer dan een 10 wel al klinkt het overdreven, voor mij is en was het 100%,. Ook de na hulp.


Anneke Lettink
Mijn ervaring is dat deze uitvaartondernemer integer en betrokken is tijdens het gehele traject. Voelde mij daadwerkelijk begrepen en gesteund. Ik ben zeer tevreden. Het is een zeer persoonlijke uitvaart geworden. Precies zoals ik het graag wilde als nabestaande t.b.v. mijn overleden partner.


A.G van Wegen
Het is super duidelijk waardig en conform de afspraken. Bij veranderingen onzerzijds is dit ook mogelijk. Zelfs op het laatst.


Corien Sleeswijk
Persoonlijk, informeel, precies wat wij prettig vinden. Hans voelde feilloos aan wat nodig was, zoals een grapje tussendoor, maar hij zorgde ook dat lastige knopen doorgehakt werden.