Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15048

Meijerink Uitvaartzorg
Telefoon: 0334750045
Email: welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl
Website: www.meijerinkuitvaartzorg.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 85 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.5 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


Recensies:

Cor Schaaij
Hans heeft zowel oog voor de grote lijn als voor kleinere details. Hans voelde goed aan op welke manier we vorm wilden geven aan de uitvaart en kwam met waardevolle suggesties. Dank je wel Hans. Het was goed.


R.Reijne
Alles goed en snel/persoonlijk geregeld, laatste plotselinge veranderingen goed en snel uitgevoerd!


Johan Vonk
Gedreven en persoonlijke zorg leverde deze uitvaartverzorger. De empathie die hij meebracht was voor ons allemaal heel belangrijk. Bovendien werd er zeer professioneel gewerkt en alle organisatorische zorg werd uit handen genomen door hem, voor zover dat mogelijk was.


Jannes Munneke
heel verzorgd. bij de uitvaartdienst heel bescheiden en op de achtergrond aanwezig, maar heeft alles wel in de gaten


Hans Duits
Tijdens het voorgesprek tussen Hans Meijerink, mijn moeder en ik was er een goede interactie: er was volop ruimte voor eigen inbreng en hij dacht creatief met ons mee. Ook tijdens de uitvaart bleef hij de familie met raad en daad bijstaan. Het was fijn dat hij ons actief liet deelnemen. Twee voorbeelden: 1. Mijn vrouw mocht meehelpen bij het afleggen van mijn moeder. 2. Onze zoon en ik mochten meehelpen om de kist dicht te schroeven. Dat heeft ons erg geholpen in het verwerkingsproces. Hans Meijerink was telefonisch altijd goed bereikbaar; ook dat stelde gerust.


M. Kramer
schep rust kom niet gejaagd / gestrest over


W. van Beek
Professioneel, deskundig, warme persoonlijkheid: alle lof.


Margaret Mei - de Jong
Het is een goede beslissing geweest om voor Meijerink Uitvaartzorg te kiezen. Op ons verzoek om met ons de uitvaart van onze 86-jarige moeder te verzorgen, kwam Hans naar ons toe en na een korte kennismaking kwam hij direct in actie. Hoewel het intussen wat later op de avond was geworden, zijn we met elkaar om de tafel gaan zitten om onze wensen m.b.t. de uitvaart te bespreken. Daar nam hij de tijd voor. Hij had aandacht voor ons, hij was bezig met de dingen die voorafgaand en tijdens de uitvaart gedaan moesten worden en hij heeft ons vooraf geïnformeerd over de kosten die de uitvaart met zich mee zal brengen. Hans heeft dat alles op een prettige manier aangepakt en geregeld. Wij bedanken Hans en zijn team, want mede door hun inzet en betrokkenheid kijken wij met een goed gevoel op (de voorbereiding van) de uitvaart terug.


Marike Fokker
Hele fijne begeleiding gehad bij het organiseren van de uitvaart. Ik heb alle ruimte gehad om het echt persoonlijk te maken. Hans heeft mij hierbij zeer goed geholpen in deze moeilijke tijd. Echt heel fijn contact gehad.


Mevr. Gerda.I.M. Zuer
Het was boven verwachtingen. Zo persoonlijk begeleid door Hans Meijerink en de crematie zo respect en liefdevol geregeld. Ik heb me geen moment vervelend gevoeld, maar eerder blij dat het zo perfect geregeld was en verliep. Er werd zo goed geluisterd naar mijn wensen en die van de overledene. Ik heb hem al aanbevolen bij anderen en zou hem zeker weer vragen, wat er in de nabije toekomst inzit. Ik ben ontzettend blij met deze uitvaart verzorger ,hij heeft alles tot in de puntjes perfect geregeld en straalde zoveel rust uit, wat mij hielp om alles te kunnen overzien. Dus voor mij meer dan een 10 wel al klinkt het overdreven, voor mij is en was het 100%,. Ook de na hulp.


Anneke Lettink
Mijn ervaring is dat deze uitvaartondernemer integer en betrokken is tijdens het gehele traject. Voelde mij daadwerkelijk begrepen en gesteund. Ik ben zeer tevreden. Het is een zeer persoonlijke uitvaart geworden. Precies zoals ik het graag wilde als nabestaande t.b.v. mijn overleden partner.


A.G van Wegen
Het is super duidelijk waardig en conform de afspraken. Bij veranderingen onzerzijds is dit ook mogelijk. Zelfs op het laatst.


Corien Sleeswijk
Persoonlijk, informeel, precies wat wij prettig vinden. Hans voelde feilloos aan wat nodig was, zoals een grapje tussendoor, maar hij zorgde ook dat lastige knopen doorgehakt werden.


Marcel
De ondernemer heeft een professionele houding, is duidelijk in communicatie en komt de afspraken na. Begeleiding is voor en na de uitvaart ook prima.


Pieter Eigenraam, samen met moeder Bep Eigenraam
Omdat het overlijden van man en vader 's avond laat -en in het weekend- plaatsvond, werd de procedure gestart door Natasja de Groot, die dienst had. Vanaf het moment dat de zon weer opkwam was Hans Meijerink de vast begeleider. Correct, overtuigend en met autoriteit begeleidde hij de procedure en leidde hij de uitvaart. Chapeau!


Renate van der Bas-Vonkeman
Mede dankzij de persoonlijke, professionele en hartelijke begeleiding van Natasja en Hans werd een moeilijke tijd ook een bijzonder goede tijd, met veel mooie en onvergetelijke momenten. We hadden ons rondom het overlijden van mijn vader geen betere partners kunnen wensen en zijn hen oprecht dankbaar dat het samen is gelukt om van zijn uitvaart een eigen, persoonlijk afscheid te maken.


H.L. Satter
De heer Meijerink heeft op respectvolle en behulpzame wijze de crematie van mijn vrouw uitgevoerd. Zeer dankbaar ben ik hierover. In mijn testament zal ik opnemen dat mijn crematie t.z.t. door hem uitgevoerd zal worden.


Erna Dekker.
Kan niet beter! Een warme,lieve meedenkende persoonlijkheid. Dank je wel Hans.


Jacqueline ter Haar
Ik heb de contacten en het samen regelen van de crematie van mijn vader als uitermate plezierig ervaren. Dat is natuurlijk eigenlijk gek om zo te zeggen maar het geeft wel aan hoeveel Hans aan zorgen uit je handen neemt en dat op een rustige, vriendelijke en integere manier. We hebben Hans al ongeveer 6 maanden voor het overlijden van mijn vader 'uitgezocht'. We wilden graag te maken hebben met iemand die een plechtigheid op persoonlijke wijze kon regelen en daarin heeft Hans meer dan voldaan. Na 6 maanden wist hij nog wie we waren (en dat na slechts 1 bezoek vooraf), het afscheid nemen in de 'huiskamer' was vriendelijk en persoonlijk en er was ruimte voor de invulling van persoonlijke wensen. Ik kan alleen maar zeggen...als er dan toch een plechtigheid geregeld moet worden omdat een dierbare is overleden...laat het dan door Hans doen.


Heerco Walinga
Zeer betrokken, ter zake kundig, scherp gevoel voor afstand of nabijheid.


Ariena Janzen
Tot een paar weken geleden heb ik gelukkig nooit zelf een begrafenis hoeven 'regelen". Opeens sta je toch voor die taak. Wat komen er dan veel nieuwe dingen op je af en wat moet er veel geregeld worden. Samen met een paar vriendinnen, met onze pastor, èn samen met Hans Meijerink van Meijerink Uitvaartzorg, hebben we alles gedaan om de uitvaart van onze vriendin tot een mooie uitvaart te maken die echt bij haar paste. En zo kijk ik ook op de uitvaart terug, als een warm en liefdevol afscheid. Dankbaar zijn we voor de professionele èn persoonlijke hulp en zorg van Hans Meijerink! Ik zou als het nodig was weer voor Meijerink Uitvaartzorg kiezen.


Ben Dee
Hans Meijerink heeft ons van het moment van het overlijden van mijn moeder tot en moment na begrafenis en de nazorg voortreffelijk begeleid.


Karenvanhameren@gmail.com
Als een dierbare overlijdt is er behoefte aan iemand die eenvoudigweg weet waar hij het over heeft, overzicht heeft en houdt, de juiste vragen stelt en goede suggesties doet. Hans stond binnen tien minuten op de stoep en regelde direct de eerste formele zaken om daarna ruim de tijd te nemen om met ons te overleggen hoe we de uitvaartdagen wilden inrichten. Hoewel onze wensen niet standaard waren, kon Hans er prima mee uit de voeten, maar schroomde ook niet om kritische vragen stellen. Dit was fijn en hielp ons verder in het vormgeven van onze ideeen. Hans hield ook ons met een schuin oog in de gaten. Hans is warm en weet tegelijkertijd professioneel 'afstand' te houden. Het was fijn om te weten dat we elk moment konden bellen met een aanvullend idee of vraag en dat niets te gek was. Kortom: dankjewel Hans voor de fijne samenwerking!


Liesbeth van Vliet de Wilde
Wij zijn bij de laatste zorg op een goede en prettige manier begeleid.Kunnen deze uitvaartondernemer dan ook zeker aanbevelen.


Versteeg
wensen worden met zorg behandeld, uitstekende coördinatie en de eigen prettige persoonlijkheid van de uitvaartverzorger werden door vele zeer gewaardeerd.


Emmeke Meilof
Wij hebben de hulp en ondersteuning als zeer prettig ervaren, waardoor alles een stuk makkelijker werd. Bepaalde regelzaken waar wij geen of weinig ervaring mee hadden werden heel gemakkelijk over genomen. Wij hadden een bepaald beeld over een natuurbegraafplaats en kwamen met een idee, naar ons verhaal luisterend adviseerde Hans Meijerink om toch ook eens in Arnhem te kijken omdat dit wellicht meer in de richting kwam. We waren heel blij met zijn advies, dit was precies wat we in gedachten hadden en wat wij graag wilde. Ook tijdens het afscheid zelf was de aanwezigheid en begeleiding heel prettig. Begeleidend daar waar nodig. Alle aanwezige hebben het afscheid als heel prettig, mooi en bijzonder ervaren. Hartelijk Dank voor de prettige begeleiding!


C.M. Karssenberg-Nitrauw
Zeer betrokken en zorgvuldig. Prettig contact gehad.


M.W.van Westerlaak-Haspels
Heb de hele periode na het sterven en rondom de uitvaart van mijn echtgenoot als heel gevoel- en respectvol ervaren. Grote bewondering voor de fijne begeleiding van Hans die alles perfect wist te regelen.


Ron Septer
Het contact en de persoonlijke benadering alsmede de totale uitvaartverzorging is door ons als zeer positief ervaren.


Patson
Geweldige team. Top service. Mede namens familie hartelijk dank voor de top service.


Ton van den brink
Prima contact en alles goed geregeld mbt uitvaart als van te voren besproken


Hanneke Knijf
Wij hebben Meijerink Uitvaartzorg in een voor ons bijzondere, verre van dagelijkse situatie als zeer prettig ervaren. Hans Meijerink heeft ons zeer goed ondersteunt en geholpen zodat de uitvaart mooier dan we van te voren hadden kunnen bedenken is gegaan.


R. Kurvink
Hans, is zeer professioneel en tegelijkertijd ontzettend betrokken, aardig en attent. Mijn vader is in 1996 begraven door de NUVA, maar dat was vergeleken bij deze begrafenis van mijn moeder, pas echt droevig en slecht. Meijerink uitvaart krijgt van mij echt een dikke 10!


fam. J de vries
integer, betrokken en correct


C.G. Kruse
zeer betrokken en uiterst professioneel; geen moeite was teveel


N. van scheijndel
Erg prettig contact, persoonlijk en betrokken. Bovendien, en dat is zeer te prijzen, transparant over de tarieven van zich zelf en de toeleveranciers


P.A. Heij
De persoonlijke en respectvolle aandacht die wij hebben ondervonden vanaf het eerste moment na het overlijden hebben we zeer op prijs gesteld.


Balt Gmelig
Vooral de inzet van Hans Meijerink om de uitvaart probleemloos te laten verlopen, verdient een groot compliment. Ik kan hem dan ook bij iedereen aanbevelen.


geurt Koopman
zo doorgaan


Janine Woudstra Obbink
Prima begeleiding en service voor kaart en meedenken over de uitvaart.


J Janssen Verschuur
De uitvaartverzorger Hans heeft voor het overlijden van onze moeder, al kennis met ons gemaakt. Waar we achteraf dankbaar om waren. zo heeft hij een duidelijke kijk gekregen op onze gezinssituatie. Hij was vriendelijk en behulpzaam. Bood ideen aan, maar luisterde ook goed naar onze wensen. Wist het geheel tot een mooi afscheid te maken. Heeft ons gesteund en begeleid voor de begrafenis, tijdens, maar ook achteraf. Heeft twee maanden na de begrafenis, nog een bezoek aan ons gebracht. Gevraagd hoe het met ons ging en of we tevreden zijn geweest en of er eventuele verbeterpunten zijn. Ook dit hebben wij zeer op prijs gesteld.


Hanneke Schalkx
We hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren. Een persoonlijke manier die goed aansloot bij onze verwachtingen. Geen punten van kritiek, alleen maar lof. Goede ideen, doortastende aanpak, kortom zeer positief!


Huib van Gene
Persoonlijk en betrokken contact, eigentijds door kleinschaligheid. Steeds eigen begeleider, weet door de gevoerde gesprekken de uitvaartdienst tot een mooi geheel te maken. Nog even in het afscheidshuis De Poort geweest, zelf geen gebruik van gemaakt, heb er een zeer goede indruk aan overgehouden. Zonder vragen heeft Hans steeds de begroting bewaakt uiteindelijk zijn we onder de begroting gebleven. Ook de contacten met de voorgedragen bloemist waren tot onze tevredenheid, pracht werk geleverd. Onze moeder heeft een respectvolle en mooie uitvaart gehad. De familie is zeer tevreden. Wij zullen in voorkomend geval zeker Meijerink Uitvaartzorg aanbevelen. Huib van Gene


Ferdinand Teding van Berkhout
Zeer attente en persoonlijke begeleiding met goed oog voor nazorg. Kritisch kijkend naar eigen functioneren: " Wat ging goed, wat kan beter." Kortom uitstekende dienstverlening en steun bij droevige gebeurtenis.Zeer persoonlijk contact, maar vooral ook waardig, naar alle betrokkenen. Hans Meijerink is een rustig persoon en geeft alle ruimte voor het nemen van beslissingen. Ik vond de manier waarop met de overledene werd omgegaan (verzorgen en vertrek vanuit de woning op de dag van overlijden). Hij is goed bereikbaar en denkt goed mee, geeft suggesties hoe zaken op te lossen zonder opdringerig te zijn.De begeleiding was zeer betrokken. De medewerking was geweldig, zelfs terwijl wij om de kosten in de hand te houden heel veel zaken zelf wilden regelen. Ook op onverwachte en bijzondere wijzigingen in de uiteindelijk uitvaart, op ons verzoek, werd zeer goed en gevoelig gereageerd en meegewerkt. De uiteindelijke regie van de uitvaart werd netjes en professioneel door de uitvaartverzorger uitgevoerd.Tijdens de condoleance een zeer ontspannen sfeer. Zeer geduldig in het luisteren naar de meningen bij de familie.Binnen twee jaar heeft Hans Meijerink de uitvaarten van onze ouders verzorgd. Wij hebben dit als zorgvuldig en goed ervaren. Alles is in overleg en tot volle tevredenheid gegaan. Wij hoefden ons geen zorgen te maken en dat is iets wat je kunt gebruiken in de onrustige tijd tussen overlijden en begrafenis. Van harte aanbevolen.Voorkomend, keurig zaken geregeld, geen aanmerkingenHoewel alles vrij laat geregeld moest worden, was de begeleiding van Natasja prima. En ook de brief voor eventuele nazorg vond ik zeer attent. Suggestie: Voor jullie eigen gemak zou ik zeggen doe 1 maal een prijsindicatie/offerte, dat lijkt mij genoeg, i.p.v. prijsindicatie n offerte. Minder papier, minder autorijden.Alles verliep perfect. De uitvaartondernemer regelde alles voor ons. We voelden ons gesteund op een heel prettige, persoonlijke manier.De begeleiding heeft gemaakt dat wij op fijne wijze met elkaar afscheid mochten nemen van onze moederEen warm persoonlijk contact. Alle ruimte voor de wensen van de familie. Een fijne nazorg en in ons geval een fijne voorzorg. Alle wensen die mijn man voor de uitvaart heeft besproken met Hans zijn op een waardevolle manier uitgevoerd. Fijn om deze mensen om je heen te hebben tijdens de week van de uitvaart!Zeer correctWe kijken terug op een bijzondere ervaring die mogelijk is gemaakt door Hans Meijerink en Natasja de Groot. We konden geheel naar onze eigen wensen de uitvaart vorm geven. De persoonlijke benadering van Hans en Natasja hebben wij als zeer prettig ervaren. Voor het afscheidsritueel met genodigden hebben we gebruik kunnen maken van de rouwkamer, wat een huiselijk en intiem karakter gaf. Zelfs de rit naar de begraafplaats met de rouwwagen hebben we op eigen wijze kunnen vorm geven. Een herinnering die we zullen koesteren.ik ben geen nabestaande, maar was de bewindvoerder van overledene en in eerste instantie professioneel betrokken. Meijerink Uitvaartzorg heeft de uitvaart/crematie keurig verzorgd.Een zeer betrokken en vakkundig uitvaartondernemer. Goede begeleiding en geheel naar onze verwachtingen.Boven verwachting alles goed geregeld was een prachtige uitvaart.Wij hebben Hans Meijerink als een betrokken mens ervaren die regelmatig langs kwam en goed inspeelde op onze manier van doen. Al onze wensen zijn mede door zijn vrijblijvende suggesties, gerealiseerd, en wij kijken terug op een goede samenwerking die heeft geleid tot ONZE UITVAART, Hans, dank daarvoor.Ik ben heel erg te spreken over de uitvaartWij zijn zeer correct, respectvol en vriendelijk begeleid na het overlijden en bij de uitvaart van onze (schoon-)moeder.Persoonlijk, prettig persoon!Aangezien er veel verschillende ideen en wensen waren wist de uitvaartbegeleider er een mooi geheel van te maken, waar ruimte was voor ieders persoonlijke inbreng waar hij uiteindelijk een goede complete uitvaart van wist te maken. Het Afscheidshuis is een prettige locatie voor het opbaren van het lichaam. Met name de flexibiliteit en het creatief meedenken heb ik als bijzonder prettig ervaren.Persoonlijk en fijn contact, niet te zakelijk, rustig en goed kunnen luisteren. Kortom respectvolle frisse onderneming. Zeker niet onbelangrijk ; goed betaalde uitvaart waarin rekening wordt gehouden met een klein budget indien nodig.Begrepen heel goed hoe wij de uitvaart van onze moeder gedacht hadden en hebben dit ook zo uitgevoerd. Bijzonder prettig in zo'n moeilijke tijd waar alles heel snel geregeld moet worden.Door al je goede zorg en inzet is n van de meest moeilijke momenten in ons leven een heel mooie herinnering geworden. Bedankt voor je persoonlijke en betrokken begeleiding. Hopelijk is je dienstverlening niet snel weer nodig, anders zullen we zeker opnieuw van je diensten gebruik maken.In een jaar tijd twee keer Meijerink uitvaart ingeschakeld voor uitvaart van mijn ouders zeer tot tevredenheid. vooral de persoonlijke benadering en de transparantie, alles was mogelijk.Meijerink uitvaartzorg is naast professioneel ook zeer betrokken geweest bij de uitvaart van mijn echtgenote. Afspraken worden nagekomen. Er wordt meegedacht in de vormgeving van de uitvaart en er is alle ruimte om zelf de uitvaart te verzorgen. De begeleiding daarbij is betrokken,actief terughoudend en vakkundig.Meijerink Uitvaartzorg heeft alle mogelijk moeite gedaan om onze wensen te vervullen (o.a. opbaren thuis ), de algehele warme en persoonlijke behandeling heeft ons allen zeer goed gedaan, waarvoor onze hartelijke dank.G.P. Weber-de Ruijter Alles boven verwachting.Zeer geregeld goedMarrie Smit; het contact was warm, persoonlijk en informeel. Vooral het opbaren in de " huiskamer " hebben wij, als familie, als zeer positief ervaren.Helaas hadden wij de uitvaartonderneming na 2,5 jaar nodig, na de eerste keer van mijn stiefmoeder, wilde mijn vader dat dezelfde uitvaartonderneming dit zou verzorgen. De uitvaartonderneming heeft onze eisen volledig gerespecteerd, met een goed persoonlijk contact en de uitvaart zelf is perfect verlopen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook de nazorg was goed. Uitvaartonderneming Hans Meijerink en zijn medewerkers hebben ons op de juiste manier terzijde gestaan in samenwerking met Marion Kroezen van FinEsse. Namens ons als familie wil ik jullie allen bedanken voor de juiste keuzes en handelingen die gedaan zijn, het zal ons helpen het verlies van onze vader te verwerken. Jacq. AmmerlaanJosee Sikken: Hans' manier van werken is een fijne mix van persoonlijkheid, betrokkenheid en tegelijkertijd integer en concensieus zijn. Heel prettig en warm dit te ervaren in emotionele dagen waar in korte tijd heel veel geregeld moet worden. Toen Hans zelf door ziekte niet in de gelegenheid was ons verder te begeleiden heeft hij de werkzaamheden overgedragen aan een collega-uitvaartbegeleider (Annelies Grabijn van Passant Uitvaartzorg), zij nam het werk van Hans naadloos over en heeft samen met Hans (op de achtergrond) gezorgd voor een prachtige uitvaart van onze moeder waar we, dankzij hun geweldige inzet, met een heel goed en warm gevoel aan terugdenken. Heel hartelijk dank daarvoor!G.L. Cornelis Bijzonder goed geregeld, waarbij veel werd meegedacht en suggesties werden aangedragen! Na offerteaanvraag te hebben geplaatst werd er zeer snel en adequaat gereageerd! Al met al een uitstekende uitvaart uitgevoerd en maakt zijn naam meer dan waar (Meijerink Uitvaartzorg)Prettig contact. Consistent. Discreet. Goed geregeld. Zeer tevreden.W.Lengkeek Wij hebben Hans ervaren als een betrokken uitvaartondernemer die goed kon luisteren en daarnaar kon handelen. Hij gaf ons alle ruimte maar kon vanuit zijn ervaring en deskundigheid ook goed ondersteunen waar dat nodig was. Hij wist prima aan te sluiten bij onze wensen en regelde wat we vroegen. Door zijn begeleiding hadden wij alle ruimte om ons eigen proces van afscheid en begraven vorm te geven.M.Th.Fonville: een zeer prettige uitvaart . Aan alle verwachtingen voldaan bij alle familie leden. aan alle wensen van ons voldaan.Enige verbeterpunt is voor de drukken van de kaarten: binnenkant kan lichter omdat mn ouderen de tekst moeilijk kunnen lezen. Verder prima: een persoonlijke uitvaart met meer dan voldoende ruimte voor de eigen wensen en alles werd geregeld via de ondernemer. Dat was heel plezierig. Ook de bloemstukken waren prachtig.Een prettig en goed contact met de uitvaartverzorger voor het afscheid is heel belangrijk voor de nabestaanden. Zo hebben wij het ook ervaren. Met dank voor de goede zorgen.W. Blad: Inventariseert uitvoerig, schakelt snel, stemt goed af en denkt erg goed mee om de wensen zo goed mogelijk te vertalen tbv de uitvaart. Zijn rol tijdens de uitvaart is zeer professioneel en na de uitvaart blijft hij zeer toegankelijk en zijn betrokkenheid tonen.