Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15042

Uitvaartzorg Kremer
Telefoon: 0621927749
Email: info@uitvaartzorgkremer.nl
Website: www.uitvaartzorgkremer.nl

Jaar oprichting: 2014
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 5 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
10 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
10 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
10 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Harro Kruisselbrink  
Na het overlijden van mijn vader heeft Uitvaartondernemer Kremer ons zeer professioneel en vakkundig bijgestaan. Met respect en empathie hebben we met een lach en traan onze gesprekken gevoerd. Alles was tot op de puntjes toe perfect geregeld. Namens de familie Kruisselbrink erg bedankt hiervoor!


Lisette de Laat 
Het team van Kremer is bijzonder professioneel maar misschien nog belangrijker is de persoonlijke benadering door de medewerkers. Hartverwarmend en meer dan alleen een bedrijf dat de uitvaart regelt. Absoluut een aanrader!


Linda van der Horst 
Wat een topteam Dennis Kremer en zijn vrouw Tamara en medewerkers. Zeer betrokken, het ons kent ons gevoel, geen opdringerige verkoop praatjes, alles kan en mag. Wij hebben zelfs onze hond bij de uitvaart in hun eigen uitvaartcentrum gehad, liep daar lekker rond. Het was voor ons heel fijn om mijn moeder de week voor de uitvaart zo dichtbij te hebben. Mijn moeder woonde zelf in Hengelo Overijssel, en Dennis heeft er voor gezorgd dat ze voor een heel normaal tarief deze kant op kwam, en dat is echt niet zo vanzelfsprekend als je zou denken. Voor kinderen word ook fantastisch gezorgd. Voor onze kleinkinderen was het de eerste ervaring met de dood, maar zo mooi werd er mee omgegaan door Tamara. En natuurlijk kwam dat ook door de warme huiselijke informele sfeer in hun aula. Niets dan lof, en ik zou iedereen uitvaartcentrum Kremer willen aanbevelen.


Visser 
Kremer uitvaartzorg: goede service,betrokken, kundig en vooral persoonlijk.Alles is prima verlopen zelfs de afronding ervan! Een goede herinneringen aan in deze moeilijke periode.


Alexandra Ballestrem  
Het moment dat je onverwacht je moeder kwijtraakt is niet te beschrijven. Als je dan een uitvaartondernemer hebt die je met alles helpt waar je geen verstand van hebt, zonder te proberen aan je te verdienen, is dat onbetaalbaar. Dank voor de begeleiding en persoonlijke uitvaart.


KFEM Karin Rissewijck 
De uiterst persoonlijke benadering van Dennis en Tamara Kremer gaf ons het gevoel dat zij persoonlijk betrokken waren, bijna als familie voelde. Alles was tot in de puntjes geregeld en als er vragen waren, waren zij per direct bereikbaar. We zijn hen daar uiterst dankbaar voor!! Het is een wat kleinere locatie, echter uiterst goed verzorgd en dat maakt het heel erg intiem. Juist daardoor gaf het ons een heel erg fijn en goed gevoel.


yvonne lusink 
Tamara dank je wel dat je er voor ons was! Alles is gelopen zoals wij graag wilden, met als extra de mooie rode jas, precies zoals Annie zou hebben gewild Ik zou het leuk vinden om samen nog een keer koffie te drinken, natuurlijk zonder dat we weer een overlijden moeten bespreken Dank jullie wel voor alles


Feik Zoethout 
Alles uitgevoerd zo als afgesproken met de overleden. Het was een waardig afscheid.


P de Lijster 
Ondernemer doet haar werk met passie en grote betrokkenheid. Denkt mee en ontzorgd de familie. Is punctueel en houd rekening met wensen van de familie. Is heel fijn in haar contacten.


Johan Godschalk 
Even zeer betrokken uitvaartondernemer die perfect aanvoelde wat de wensen van mij waren om mijn partner een mooie uitgeleide te geven. Ze vonden voor ons de perfecte intieme plaats waar we met een klein gezelschap in persoonlijke sfeer met volledig persoonlijk ingevulde aankleding van de uitvaartruimte, kaarsen-aubade, foto aubade, eigen gemaakte spulletjes van Assel en haar zo geliefde zonnebloemen vaarwel konden zeggen. De door ons gemaakte video's over het leven van Assel met alle muziek eronder en tussen de speeches werden keurig ingeleid door de uitvaartonderneemster en daar waar personen moeite hadden met voordracht deed de onderneemster dat met perfecte intonatie. Tevens werd er zeer professioneel ingespeeld op het feit dat er autopsie nodig was en het lichaam uit Duitsland naar Nederland vervoerd moest worden. Er is ook na de begrafenis nog paar keer contact geweest zoals ook afgesproken en in het glas wat tijdens de ceremonie ontvangen werd van de onderneemster als een gift en waar een paarse kaars (lievelingskleur van Assel) prominent op haar kist stond te branden worden tot op de dag van vandaag nog elke dag kaarsen gebrand bij haar urn. Zoals ik eerder al geschreven heb in een review verdiend deze uitvaartonderneming een elf in plaats van een 10. ze zijn zeer betrokken, luisteren uitstekend naar de mensen, zijn zeer persoonlijk en de prijzen zijn zeker niet hoog.


Marcel Nijman Jansen  
Wij hebben een hele fijne en warme ervaring met Kremer.Niets is teveel alles is bespreekbaar. Lof.


Egging 


Marc Rikken 


Hans van de Wetering Silvolde  
We hebben Kremer Uitvaartzorg als zeer betrokken ervaren wat betreft alles wat kwam kijken bij de uitvaart van onze lieve tante. We zijn zeer deskundig voorgelicht en geholpen wat de uitvaart van tante betreft. Alles is verlopen zoals van tevoren was afgesproken. We hebben heel veel steun mogen ontvangen van Dennis en Tamara Kremer. Het had allemaal niet beter en mooier gekund. We kunnen met een zeer tevreden gevoel terug kijken op alles waarmee Kremer ons heeft ondersteund wat de uitvaart van onze tante betreft. Was allemaal top geregeld!


Jacqueline Enners-Zeegers 
Al twee keer gebruik gemaakt van uitvaart onderneming Kremer! Heel erg persoonlijke begeleiding. Alles goed en persoonlijk afgehandeld. Staan bij ons op nummer één!


Rita van Elk 
Top begeleiding. Alles keurig verzorgd. Kan echt niet beter.


G de bruin 
Zeer tevreden


Gerrie Methorst 
Betrokken, vriendelijk, wensen van de familie werden gehonoreerd. Afspraken werden goed nagekomen. Zeer goede bereikbaarheid er is veelvuldig contact geweest verliep prima.


Jan de West 


Willem Meuleman 
Betrokken en duidelijk.Zocht zelf naar goedkopere oplossingen. Was goedkoper dan andere aanbieders!


A.G.W. Van der Kemp  
Contact ervaren als betrokken , meedenkend. Persoonlijke begeleiding.Echt ontzorgend. Kijken terug met een goed gevoel.


Ria Van Rossum 
Ik was uitermate tevreden met deze uitvaartondernemer!! Ps ik kreeg deze mail pas vandaag 26-8


Nelissen  
Alles was super goed geregeld een dikke 10 voor dit uitvaart bedrijf


Familie Visser 
Persoonlijke, begripvolle en warme begeleiding.


Roos Stokman  
Ingrid is een hele betrokken, lieve vrouw. Ze denkt goed mee en door haar kennis en ervaring hebben we een hele mooie, persoonlijke uitvaart voor onze vader kunnen houden. Enkele weken na de uitvaart kwam ze nog langs voor een evaluatie.


Karin Kemperman 
Alles is door Dennis en Tamara super geregeld ze zijn zeer deskundig en stralen rust en respect uit. De voorbereidingen waren fijn, ze denken goed mee ,maar leggen je geen verplichtingen op. Alles ging zoals mijn moeder wenste, onze dank hiervoor!


A. Ockeloen  
Uiterst prettige en respectvolle begeleiding. Heb mijn kinderen aanbevolen tzt deze uitvaartverzorging te kiezen


Marnix de Man 
We hebben de uitvaart van onze moeder laten verzorgen door Dennis Kremer. Dit gebeurde volledig naar onze wensen en naar volle tevredenheid. Eerder verzorgde hij de uitvaart van onze vader en ook toen waren we tevreden. We kunnen zijn diensten van harte aanbevelen. Familie De Man - Doetinchem


Wanda Andriessen Steinvoort 
Wat een fijn mens is Tamara en denkt echt aan de nabestaanden en dat is heel erg fijn.Heel dankbaar dat zij er was in deze verdrietige periode


Marcel Nijman Jansen 
Onze ervaring was alleen maar positief met uitvaartondernemer Kremer.


Wilma vriesen 
De heer Kramer als een zeer betrokken persoon ervaren. Gaf goede adviezen m.b.t. de uitvaart. Heeft oog voor details en adviezen hoe kinderen te betrekken bij de uitvaart door middel vn uitleen boekjes.We hadden de ruimte om eigen invulling te geven aan de uitvaart en de verzorging van mijn man.Echt heel tevreden hoe alles naar onze wens is verlopen.


Steehouder-manschot 
Als zeer prettig , een kundig , vriendelijk en behulpzaam en meedenkende man. Een dikke 10.


M. Holthausen 
Fijn contact en persoonlijke benadering. Oog voor onze wensen.


Jürgen ter Weel 
Zeer persoonlijke begeleiding en altijd stonden ze klaar voor onze familie, ook werd er geregeld dat een familielid vanuit het buitenland komende nog afscheid kon nemen.


Anton Lenders 
Prettig contact met Dennis en Tamara. Ze hebben alles heel netjes aangepakt en dat binnen het duidelijk afgesproken budget. Het was mede dankzij hen een waardig afscheid. Aardige, leuke mensen. Van harte aanbevolen.


Bea Simons 
Fantastisch erg persoonlijk, gewoon weg geweldig


H.Teunissen 
De uitvaartondernemer was zeer correct,zorgzaam,kwam zijn afspraken goed na,kwam met goede suggustie's Het was een bijzondere uitvaart omdat de afscheidsavond perfect was georganiseerd,precies hoe de overlijdene het graag wilde.


Hanneke Bonser - van der Stoep 
In hele verdrietige omstandigheden werden wij compleet and professioneel begeleid door Dennis. Zijn persoonlijke en daadkrachtige begeleiding was erg indrukwekkend en werd door ons allemaal op prijs gesteld. Dennis en zijn team hebben een sterk oog voor detail.


<<< Terug