Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15040

Gaia Uitvaartbegeleiding
Telefoon: 06-83986565
Email: info@gaia-uitvaart.nl
Website: www.gaia-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2012
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 58 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.6 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


Recensies:

Marjan Oud


marjos rinders
Katia Mulder heeft al onze verwachtingen overtroffen. Wat een vakvrouw met enorme passie voor haar vak. Zij heeft er met al haar ideeen en inzet voor gezorgd dat we terug kunnen kijken op eem prachtig en warm afscheid. Ik zou iedereen Gaia Uitvaarverzorging aanbevelen.


Linda Beele
Katia is geweldig. Zij heeft ons door de meest enerverende week van ons leven begeleid nadat de liefde van mijn leven Kees, de vader van mijn kinderen en de opa van onze kleinkinderen plotseling uit ons leven verdween. Wij maken allemaal een heel diepe buiging voor deze fantastische vrouw. Katia, nogmaals dank, dank, dank Linda Beele


Linda Beele
Katia is geweldig. Zij heeft ons door de meest enerverende week van ons leven begeleid nadat de liefde van mijn leven Kees, de vader van mijn kinderen en de opa van onze kleinkinderen plotseling uit ons leven verdween. Wij maken allemaal een heel diepe buiging voor deze fantastische vrouw. Katia, nogmaals dank, dank, dank Linda Beele


Didi en Demi van Heijninge
Ondanks het verdriet, een bijzonder warme uitvaart van mijn man,vader. Alles was perfect geregeld en er werd veel uit handen genomen. Er werd meegedacht hoe we de uitvaart zo persoonlijk mogelijk konden doen. Echt een gouden team. Hiervoor onze grote dank.Didi en Demi.


Carla Schaap Heijn
Uitvaart was goedgeregeld


Loes Kersten-Sauter
GAIA onderscheidt zich door een respectvolle, innige en persoonlijke betrokkenheid voor de overledene en de familie. Uitstekend 'vakmanschap' in het proces van begeleiding, waarbij verdriet wordt verzacht in warme eensgezindheid om de uitvaart SAMEN te doen, te beleven en te delen. Wij gingen naar huis met het gevoel: dit was goed, dit was wat WIJ wilden.


MIKE DE JONG
Ik zou iedereen willen adviseren die iemand is verloren de uitvaard over te laten aan gaia uitvaard. Je hoeft nergens naar om te kijken en ze stopt er heel veel tijd en liefde in!


Eva
Door de warmte, professionaliteit van Katia Mulder hebben wij een prachtige uitvaart kunnen regelen voor mijn moeder. Katia is betrokken, voelt situaties haarfijn aan en je hebt bij haar geen financiële verrassingen en zij wordt zeker weer onze uitvaartondernemer, al hoop ik dat dit nog lang zal duren.


Wilma Visser
Katia heeft ons als familie erg goed begeleidt. Heel respectvol naar onze moeder. Ook gaf ze goed aan waar de familie een mogelijke rol kan spelen. Zo heb ik het overlijden zelf aangegeven bij de gemeente. Dat vond ik belangrijk. Echt voor ons heeft zij, door haar persoonlijke aandacht het verschil gemaakt.


N van Vuren Pronker
Het is geweldig geweest we zijn van Katia Mulder gaan houden in die week dat ze bij ins was.


Bridget
Hele mooie uitvaart, we hebben het hierdoor echt een plekje kunnen geven


Jan Schekkerman


C,L. Vlaanderen
(Factuur nog niet ontvangen). Zeer persoonlijke en hartverwarmende begeleiding, met geen enkel gevoel van haast of tijdsdruk. Perfect!!


Karin Veenendaal
Petra heeft ons op een hele prettige manier geholpen. Ze voelde precies aan wat we wel en niet wilden en kwam met goede ideeen. Op een heel persoonlijke en vriendelijke manier regelde ze wat er te regelen viel. Humor waar het kon, doortastend en even de leiding nemen als dat nodig was. We hopen dat het heel lang duurt voor we weer een afscheid moeten regelen maar als het zo ver is dan gaan we weer naar Petra!


Riktia Dosker- de Jong
Prettig persoonlijk contact met tuimte voor inbreng van alle psrtijen


Frank van der Velden
Prima uitvaartverzorging. Heel persoonlijk en betrokken. Katia de uitvaartbegeleidster kwam met veel goede ideeën en iniatieven waar je als leek niet altijd aan denkt. Hierdoor konden we de uitvaart nog veel persoonlijker maken dan we van tevoren dachten.


Erika van den Deijssel-Dogl
Wij zijn zeer tevreden geweest met de hulp van Petra, wat een fijn mens. wij hebben de rekening nog niet binnen dus ik kan deze vraag ook niet goed beantwoorden.


Rosanne Eschweiler
Katja is erg betrokken en droeg er zorg voor dat de uitvaart is verlopen zoals wij en de overledene dat voor ogen hadden. Er was intensief en persoonlijk contact.


T.C. Los
Ondernemer heeft ons op bijzonder zorgvuldige wijze veel werk uit handen genomen. Dit was ook wel nodig gezien het feit dat we geen notie hadden wat je bij een overlijden allemaal dient te regelen. De ondernemer heeft ons hierbij erg geholpen en gesteund. De uitvaart was bijzonder en zeer persoonlijk mede dank zij de ondernemer. De feitelijke kosten kwamen vrijwel overeen met de begroting.


Simon van Ammers
Ik ben zeer gelukkig met de keuze van deze uitvaartondernemer Geweldige adviezen en een positieve inbreng die er voor heeft gezorgd dat het een zeer persoonlijk en waardig afscheid is geworden Ik zal een ieder die er mee te maken krijg zeker proberen te informeren over dit geweldige bedrijf.


Astrid Roelofs
Een warme en persoonlijke begeleiding.Hebben voor ons meer gedaan dan ze zouden hoeven doen.Top organisatie.


Edwin Frosters
Zelden zal ik in mijn leven de regie uit handen geven. Maar toen mijn vader plotseling overleed had ik een expert nodig in een voor mij onbekend vakgebied. Haar vakkennis bleek al gauw. Haar daadkracht ook. Boven alles gaan al haar daden ter meerdere eer en glorie van de overledene. Haar warme hart, haar passie voor het vak, haar netwerk. Alles moet in n keer goed, er is geen herkansing. Met minder neemt ze geen genoegen. De hele week was in mijn beleving een achtbaan, maar zij was mijn veiligheidsgordel. Professioneel omdat het moet, met warmte en liefde omdat ze het kan. Eindigend in de dag van de uitvaart, " A Perfect Day". De door haar geregelde professionele fotograaf legde het prachtig vast. Katia Mulder van Gaia Uitvaartbegeleiding. Ze heeft de passie. Ze heeft de gave. Ze vind het nog leuk werk ook...


Ilonka Kijser Zijbrands
Ik besef nu pas dat een goed begeleide uitvaart heel belangrijk is voor de nabestaanden. Mijn dochters en ik hebben er een bijzonder warme herinnering aan.


John Kerkhoven


Rob Jongens
Zeer persoonlijke en welgemeende ondersteuning en begeleiding gehad. Gaia vertegenwoordigd door Katia Mulder heeft overal ruim de tijd voor genomen en niets was teveel. Extra verzoeken van persoonlijke aard zijn zonder problemen door Gaia Uitvaartbegeleiding ingewilligd. Wij als nabestaanden hebben hier een ontzettend goed gevoel aan overgehouden. Wat een warmte, respect en waardigheid hoe ze met onze vader en echtgenoot van mijn moeder is omgegaan. Ik zou volmondig Gaia aan een ieder kunnen aanbevelen. Dank je wel Katia voor al je liefde en warmte die je ons hebt gegeven. Je bent fantastisch.


Marja Huisman
Ondanks ons verdriet kunnen wij terug kijken op een fijn en warm afscheid van onze (schoon)moeder begeleid door Katia Mulder van Gaia, aan alle details werd gedacht door Katia vanaf het overlijden tot aan het thuisbrengen van de as.


Geertje Smak Meijer
Katia is een vrouw met veel gevoel en liefde voor het vak. Niks anders dan lof, over het verzorgen van de uitvaart van mijn vader.


Marion Gevers
Katia heeft voor ons de uitvaart van onze vader verzorgd. Dit heeft ze zo mooi en goed gedaan dat we er alleen maar met veel liefde aan kunnen terug denken. Alles kon, alles werd geregeld en ze adviseerde ons enorm goed op het moment dat we advies nodig hadden.Ze leeft zich heel goed in en je hebt bijkans het gevoel dat ze een vriendin van je is. Katia, dank je wel dat je van een enorm verdrietig iets een zeer mooie herinnering hebt gemaakt. Liefs, Manuela en Marion.


Marjanne Wismeijer Essenberg
Katia Mulder is een zeer bewogen vrouw en heeft een grote mensenkennis Alles kan en mag bij haar. Ze betrekt je er helemaal bij. Geweldig. Op een bijzondere manier gaat ze aan het werk. Duidelijk de regie in handen maar je merkt het niet. Ze regelt alles op de achtergrond : perfekt.


E van Stalborch
Makkelijk en laagdrempelig in het contact. in gaan op alle wensen. Als zeer prettig en meelevend ervaren.


Rob Stevens
Katia is zeer betrokken. Geeft veel persoonlijke aandacht. Denk veel mee en stuurt veel op de achtergrond. De uitvaart wordt hierdoor heel persoonlijk en bijzonder om op terug te kijken.


walther kocken
Uitstekende begeleiding gehad in deze voor ons trieste tijd. Van begin tot het einde stonden Petra en Katia ons op een een bijzonder prettige wijze bij. Beiden waren in staat ons geheel te ontzorgen en waar nodig hielpen ze ons op een waardige manier. Kortom alle lof.


bill lyall
heel attent


Willy van Straten
Fantastische, warme en persoonlijke begeleiding.


Joke Tuinsma
Vanaf het eerste contact met Petra had ik er vertrouwen in. dat zij mij zou helpen om er een mooi afscheid van te maken. In deze moeilijk tijd is het zo belangrijk om de juiste mensen om je heen te hebben. Het voelde warm en respectvol. Hartelijk dank daarvoor.


Wim G C Meester


van Acker
Zeer persoonlijke en kundige begeleiding, die meedenkt met de nabestaanden.


Monique Doets
Katia Mulder van Gaia Uitvaartbegeleiding heeft ons heel erg goed begeleid in de week van mijn moeders overlijden. Ook heeft ze mijn kinderen heel erg betrokken hierbij. De uitvaart van mijn moeder was heel erg mooi, mede door de mooie ideen van Katia. Ik kijk zeer tevreden terug op de uitvaart en beveel haar zeker aan bij anderen!Katia is zeer professioneel en persoonlijk zeer betrokken bij de uitvaartbegeleiding en ondersteuning van nabestaande. In een woord fantastisch.We zijn zeer goed warm en hartelijk begeleid. Het heeft aan alle verwachtingen voldaan.Wij hebben nog nooit zo'n fantastische begeleiding gehad als bij uitvaartbegeleiding Gaia! Ook heel veel positieve complimenten gehad van bezoekers die bij de uitvaart aanwezig waren. Het was een warm en waardig afscheid van mijn dierbare vader en alles ging met een lach en een traan. De vele goede tips en ideen van Katja zijn van onschatbare waarde geweest voor ons. Vooral het feit dat alles van a t/m z tot in de puntjes verzorgd er geregeld werd en op een natuurlijke manier professioneel begeleid werd door haar (en compagnon Petra) is onontbeerlijk in deze verdrietige rouwperiode. En financieel gezien werd het exacte bedrag berekend dat ook afgesproken was! Niet onbelangrijk. Katia bedankt!Wat heeft deze liefdevolle, betrokken manier van begeleiding ons geholpen om op onze eigen wijze, met onze eigen ideen afscheid te nemen van onze moeder. Met respect en waardigheid werd alles tot in de details geregeld. Wij hoefden ons niet bezig te houden met zakelijke besognes en hadden daardoor alle ruimte voor ons persoonlijk verdriet. Ook al was de gelegenheid verdrietig, we hebben er een goed gevoel bij. We hebben samen een emotionele reis gemaakt. Mede door Katia van Gaia Uitvaartbegeleiding is de cirkel rond.Bij onze uitvaart was Gaia de meest passende . Zeer goed kunnen invoelen wat wij wilden.....zeer blij dat zij met ons deze weg heeft gelopen. Voor ONS gevoel had niemand anders er een zo goede invulling aan kunnen gevenzeer kundig veel aandacht voor de nabestaanden vooral voor alexia en maxime alles keurig geregeld warme persoonlijkheid ook een leuke attentie in de vorm van zonnebloempitten om uit te zaaien wat wij zeker gaan doenMarco Pel: Katia heeft ons heel goed begeleid van begin tot einde. Hierbij nam ze ons duidelijk mee in de zaken waar je hoofd eigenlijk helemaal niet naar staat maar waar toch goed over nagedacht moet worden. Zijn zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding, praktische oplossingen en "andere" mogelijkheden dan "standaard". Wij raden Katia bij iedereen ten zeerste aan.De uitvaart heeft geheel bijgedragen aan het goed te kunnen verwerken van het overlijden van onze moeder en schoon moeder de exstra aandacht welke werdt gegeven aan de achterkleinkinderen was ook hart verwarmend.Zo relaxed. Fijne celebration of lifeMarco van der Wurf: Katia Mulder heeft voor, en met ons de uitvaart verzorgd voor onze vrouw/moeder/schoonmoeder. Zij heeft het op zowel professioneel als op persoonlijk gebied uitstekend gedaan. Er in zo'n zware en stressvolle periode voor zorgen dat de uitvaart perfect geregeld wordt en ook nog de tijd en energie vinden om ons persoonlijke aandacht te geven heeft ons heel goed gedaan. Na het eerste gesprek met mijn vrouw die ongeneeslijk ziek was zag je duidelijk rust en acceptatie van het onvermijdelijke wat haar te wachten stond. Dit geheel dankzij de manier waarop Katia met haar gesproken heeft. Katia weet in een zeer korte tijd mensen heel goed in te schatten en dat is heel prettig als er maar zo weinig tijd is als tussen een overlijden en uitvaart. Dankzij haar hebben wij mijn vrouw de uitvaart kunnen geven die zij, en wij graag wilden. Heel erg bedankt voor de "prachtige" en respectvolle uitvaart Katia; Jij hebt het gepresteerd om een dieptriest verhaal toch een prachtig slot te geven. Wij als familie zijn jouw en jouw collega's daar eeuwig dankbaar voor.Katja is een zeer warm persoon. Door haar manier van opstellen is ze vanaf het begin meteen duidelijk: wat kan wel, wat kan niet. Waar moeten we improviseren, hoe gaan we dit en dat doen? In het begin kwam het een beetje chaotisch over, maar dat kwam mede door de snelheid die nodig was. Daarna is ze aanwezig waar nodig, probeert ze te zorgen dat het met iedereen zo goed mogelijk gaat. En gelukkig ook een grap waar gepast. Wij hebben ons contact met haar als zeer prettig ervaren!Joyce Jong Ze zeggen altijd wat je geeft krijg je terug, ook dat is van toepassing bij de uitvaart van mijn Man. We zijn zo goed begeleid door Petra dat de kinderen zelf zeggen kwam ze maar elke week langs om te praten. De uitvaart was zo mooi en zo goed geregeld zo passend. Ik ben zo blij dat deze mensen van Gaja uitvaart op mn pad zijn gekomen. Ik heb ook alleen maar positieve verhalen terug gehoord van de vele vrienden collega's en familie die er waren. liefs JoyceFamilie van Tiel Het gaat om zowel het aanvoelen van de sfeer in de familie, de wensen van Tiny en kordaat handelen. Tijdens het verdriet zijn meerdere momenten geweest dat er door Katia een respectvolle vorm is gevonden om het proces gaande te houden. Samen toewerken naar de uitvaart en daar dan allerlei voorstellen doen wat allemaal mogelijk is. Juist door deze manier is het een zeer persoonlijke wijze geworden van afscheid nemen op een manier die helemaal bij de familie van Tiel past. Zijn jullie van plan een eigen kist te timmeren? Goed idee zeg! Dan heb ik hierbij de richtlijnen en maten die jullie kunnen gebruiken. Zo is het steeds gegaan. Zoeken naar een eigen weg van afscheid nemen met steeds weer het vertrouwen van Katia dat het allemaal goed komt. Zo mooi, zo waardig, zeer eigen.