Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15036

Uitvaartverzorging Dick Koster
Telefoon: 0503095674
Email: koster-uitvaartverzorging@kpnmail.nl
Website: www.begrafenis-crematieverzorging.nl

Jaar oprichting: 1994
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 50 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
8.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
8.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.3 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.2 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
8.7 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
8.9 /10


Recensies:

hendrik jan stuut
Wij zijn als familie zeer tevreden en goed begeleid, wij zullen dit door geven aan derden en aanbevelen


H.Hoogeveen-Weidgraaf.
De familie is zeer tevreden over werkzaamheden van de heer Koster, vooral het meedenken en het inleven van de wensen van de overledene.


Ger Lunshof
Uitvaart was prima geregeld, voldeed aan de verwachting.


Jan Geerts
Mijn ouders kenden Dhr. Koster reeds tientallen jaren. Hun uitvaart is geheel naar hun laatste wensen door hem verzorgd.


Verbrugge


R.H. van der Wal
Dhr. Koster heeft ons goed begeleid. Hij heeft ook de uitvaart van mijn vader in 2006 begeleid. ook naar tevredenheid. Hij kende mijn ouders en heeft ook een persoonlijke tint aan de uitvaart gegeven en dat is door ons zeer op prijs gesteld.


Ben Bulder
Dhr. Koster heeft de uitvaart prima verzorgt! Hij was er indien nodig en kan goed onzichtbaar aanwezig zijn.


j.m.wijnveldt


Jan Kan
Alles keurig geregeld. Afspraken werden allemaal nagekomen. Prima geregeld dus. Totaal geen klachten. Mocht het nodig Zijn zullen we zeker dhr. Koster weer inschakelen. Top


Pauline Hoogendoorn
Dick heeft ons voor de 3e keer geholpen met een uitvaart. Ook deze keer was het contact en de samenwerking prima! Ik kon duidelijk aangeven wat en hoe wij het wilden. De ceremonie was heel mooi, klein en intiem, een mooie laatste afscheid. Ik kan Dick Koster zeker aanraden bij anderen, het persoonlijke contact is ook fijn!


mevr.G. Klungel
zeer correct en een goed luisterend oor.


T. van Huffelen
Het was een waardevolle uitvaart met persoonlijke begeleiding. Zeer tot tevredenheid van de nabestaanden.


marijke tjepkema
Dick Koster was bekend bij ons...hij is een aardige man die ook de nodige plechtigheid in acht neemt op de juiste momenten..


G Schuttinga Schierbeek
Viendelijk en Zeer meegaand


Robert de Jong
Het persoonlijke tintje wat Dick er aan geeft in combinatie met zijn ervaring en eerlijkheid zorgt ervoor dat je er samen met hem en zijn assistente een gelegenheid van kunt maken waarmee je iets af kunt sluiten en tevens ook mee verder kunt. Helemaal in de stijl zoals mijn vader het gewild zou hebben. Namens de familie en mij heel erg bedankt!


M.M. Sloot-Tigchelaar
Ik heb het heel fijn ervaren, alles in het geheel


J.EG. van Leeuwen
Zeer vriendelijk, correct en persoonlijk. Ik had deze uitvaartondernemer genomen omdat ik al 2x eerder zeer goede ervaringen had.


D.Stubbe


Janneke


Anja Ellens
We hebben de begeleiding zeer op prijs gesteld. Wij waren erg tevreden.


Siebe Wiersma
Een medelevende rustige man ter zake kundig


Goede en betrokken zorg voor een zeer redelijke prijs!

Door de persoonlijke benadering van Dick Koster was het voor mij mogelijk om ook zeer persoonlijk de uitvaart te regelen en te kunnen spreken tijdens de crematie.Als een behulpzaam mens ervaren, de kosten op redelijk niveau gehouden en het spontane toespraakje aan het einde voor het nummer 'Sailing', werd zeer gewaardeerd.


Perfect verzorgdzeer betrokken bij de nabestaanden voldoet aan de wensen van de overledene behulpzaam kortom een aanrader voor anderenWij zijn tevreden over de heer Koster. Hij handelt de zaken correct en naar behoren conform afspraak af.


Een zeer vriendelijke persoonlijkheid, warm en meelevend. Dank je wel Dick ook namens mijn zussen en zwagers voor mooie uitvaart zoals mam het had gewild, van de gasten ook hele positieve reacties gehad. Nogmaals dank.


De heer Koster heeft de uitvaart van onze moeder en oma goed georganiseerd. Er is veelvuldig contact geweest en de heer Koster heeft alle tijd genomen om de wensen goed door te spreken. Dit alles heeft tot een mooi en waardig afscheid van onze moeder en oma geleid waar we met een tevreden gevoel op terugkijken.Kan niet anders zeggen dan uitstekend,zeer professioneel.H J Nieborg. Voor ons heeft hij veel betekend .


Door de persoonlijke aandacht van de heer Koster en het vertalen van onze wensen, is de uitvaart geworden zoals mijn vader en wij als familie het graag wilden. Het was een persoonlijk afscheid, en dat is onbetaalbaar!Was zeer goed geregeld