<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15009

Anneke Postma uitvaartverzorging
Telefoon: 024-3563929
Email: anneke@postma-uitvaart.nl
Website: www.postma-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 1998
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 6 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.7 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
10 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
10 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.3 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
10 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
10 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Piet
Wij zijn zeer tevreden zoals de begrafenis van moeder door Anneke is geregeld


Luc Jansen


Margriet Klösters
De familie voelde zich goed ondersteund door de uitvaartverzorger. Persoonlijke benadering met veel empathie


Harm
Claudia heeft ons geweldig geholpen. Niks dan lof.


Peter P.
Samen met Anneke een zeer mooie uitvaart georganiseerd voor mijn schoonmoeder. Alles was perfect geregeld. De persoonlijke aandacht was fantastisch. We kunnen Anneke echt aanraden.


Gertjan Dijkink
Veel aandacht voor de persoonlijke omstandigheden van familieleden en relaties zoals de behoefte aan tweetalige rouwkaarten en de wens om na de uitvaart elders (anders dan in het crematorium) bijeen te komen. Ook de informele sfeer bij de voorbesprekingen werd zeer gewaardeerd.


r.loeffen
Afgelopen jaren is er regelmatig contact geweest tussen overledene (alleenstaand) en de begrafenisonderneming Anneke Postma. Hierdoor stonden wensen op papier en qua begroting waren er geen grote verrassingen. Fijn om zo een afscheid te kunnen regelen. De persoonlijke begeleiding van Claudia was top, drong niks op en was zeer prettig aanwezig. We hebben op een fijne manier van Ans afscheid kunnen nemen.


Marij Smeets


Anita van Aalten
Erg meelevend,met alles en overal goed mee geholpen. De kist zou dicht gaan van mijn moeder,maar onze uitvaartverzorgster zei ze ligt er nu echt mooi bij je moet het zelf weten maar ik zeg het niet als het niet zo is, misschien wil je toch nog kijken en afscheid nemen.Ik ben haar daar nu nog dankbaar voor.Want daarvoor had ik een niet zo mooi beeld van mijn moeder daarom besloot ik dat de kist dicht ging.


Ben


Fam van Dijk


Ingrid Nicolasen
Zeer betrokken en prettig in de omgang.


Jan-Hendrik Straatmannvt


Bianca Thoonen
Prima geregeld. We waren heel blij met de persoonlijke benadering.


Ir L.H.F. Ortmans
De intensieve contacten, de persoonlijke begeleiding, de rouwkamer, de uitvaartmis in de kerk en aansluitend de gang naar het kerkhof waren allemaal uitstekend voorbereid en stijlvol uitgevoerd. Dit geldt ook voor de aansluitende koffietafel. Hiervoor zeer hartelijk bedankt!


David Eerdmans
Claudia Rossen heeft de uitvaart van mijn vader zeer goed verzorgd. Ze begreep heel goed wat we wilden met de uitvaart, en heeft dat ook erg goed geregeld. Ze dacht ook erg goed met ons mee over wat er allemaal moest gebeuren, wat erg belangrijk is in zo'n moeilijke tijd. Het is daardoor een mooie uitvaart geworden waar ik goede herinneringen aan bewaar. De zakelijke kant kwam eigenlijk pas achteraf aan de orde, maar alle kosten waren redelijk en onderbouwd, dus dat was geen probleem. Ik zou Claudia van harte aanbevelen voor een persoonlijke begeleiding van de uitvaart.


Maarten Fleuren
Claudia Rossen van AnnekePostmaUitvaartverzorging heeft uitstekend werk verricht. Meer dan dat. No nonsens waar moest, heel persoonlijk waar gewenst. We waren heel blij met haar benadering.


Vincent van Woerkom
Inmiddels door Claudia Kastelijn goed opgepakt.


A Folker-Geurts


Antoinette Pfeil
Anneke is zeer betrokken, heeft oog voor detail en persoonlijke aandacht. Coplimenten namens de familie!


B. Tuinder


Paul Koks
Een verdrietige periode hebben we heel positief af kunnen sluiten mede door de hulp van Anneke en Claudia. Zij hebben ons goed bij gestaan en wil ze aanbevelen aan iedereen.


Paul Koks
Een verdrietige periode hebben we heel positief af kunnen sluiten mede door de hulp van Anneke en Claudia. Zij hebben ons goed bij gestaan en wil ze aanbevelen aan iedereen.


Bert Kabelaar


Margaret Peters, dochter van overleden dhr AWG Peters
Anneke ook namens mijn moeder heel hartelijk bedankt!


Margaret Peters, dochter van overleden dhr. AWG Peters
Anneke, heel hartelijk dank! Vooral ook namens mijn moeder.


Henk van maassen
Anneke heeft alles super voor ons geregeld!


Diego Diesveld
Anneke is professioneel, zeer betrokken bij het totale proces. Zij voelt door het ervaring precies aan wat de nabestaanden wensen. Anneke ontzorgde ons buitengewoon.


Hans van Dam
Wij gunnen iedereen een door Anneke Postma verzorgde uitvaart. Voor haar persoonlijke begeleiding en inzet niets dan waardering en veel dank.


Nancy Schouten
Fijne en prettige uitvaartverzorger(s), die goed naar je wensen luisteren, altijd kunt bereiken. Heb veel lof over hoe de uitvaart van mijn man is geregeld. Zijn dood kwam heel plotseling, maar ik kan terug kijken op een waardig en liefdevol afscheid.


Hanneke van Gemert
De uitvaart door Anneke is wederom voor de volle 100% goed geregeld. Alle contacten met haar verlopen prettig, van het begin tot het eind. Ze is professioneel, betrokken, staat open voor eigen ideeën en geeft advies waar nodig.


Fam. van Woerkom
Prettige, rustige en kostenbewuste begeleiding


Rob Hermens (zoon)
Ondanks het verlies kijken we met een tevreden gevoel terug op de uitvaart. Uitstekend geregeld: plaats en tijd,rouwkaart,kist,opbaren en het bidprentje. Veel belangstelling, mooie woorden en muziek. Een prima rouwbegeleiding. Dat hoorden we achteraf ook terug van de aanwezigen.