Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15009

Anneke Postma uitvaartverzorging
Telefoon: 024-3563929
Email: anneke@postma-uitvaart.nl
Website: www.postma-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 1998
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 70 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.5 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.3 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.6 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.7 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.7 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


Recensies:

A Folker-Geurts


Antoinette Pfeil
Anneke is zeer betrokken, heeft oog voor detail en persoonlijke aandacht. Coplimenten namens de familie!


B. Tuinder


Paul Koks
Een verdrietige periode hebben we heel positief af kunnen sluiten mede door de hulp van Anneke en Claudia. Zij hebben ons goed bij gestaan en wil ze aanbevelen aan iedereen.


Paul Koks
Een verdrietige periode hebben we heel positief af kunnen sluiten mede door de hulp van Anneke en Claudia. Zij hebben ons goed bij gestaan en wil ze aanbevelen aan iedereen.


Bert Kabelaar


Margaret Peters, dochter van overleden dhr AWG Peters
Anneke ook namens mijn moeder heel hartelijk bedankt!


Margaret Peters, dochter van overleden dhr. AWG Peters
Anneke, heel hartelijk dank! Vooral ook namens mijn moeder.


Henk van maassen
Anneke heeft alles super voor ons geregeld!


Diego Diesveld
Anneke is professioneel, zeer betrokken bij het totale proces. Zij voelt door het ervaring precies aan wat de nabestaanden wensen. Anneke ontzorgde ons buitengewoon.


Hans van Dam
Wij gunnen iedereen een door Anneke Postma verzorgde uitvaart. Voor haar persoonlijke begeleiding en inzet niets dan waardering en veel dank.


Nancy Schouten
Fijne en prettige uitvaartverzorger(s), die goed naar je wensen luisteren, altijd kunt bereiken. Heb veel lof over hoe de uitvaart van mijn man is geregeld. Zijn dood kwam heel plotseling, maar ik kan terug kijken op een waardig en liefdevol afscheid.


Hanneke van Gemert
De uitvaart door Anneke is wederom voor de volle 100% goed geregeld. Alle contacten met haar verlopen prettig, van het begin tot het eind. Ze is professioneel, betrokken, staat open voor eigen ideeën en geeft advies waar nodig.


Fam. van Woerkom
Prettige, rustige en kostenbewuste begeleiding


Rob Hermens (zoon)
Ondanks het verlies kijken we met een tevreden gevoel terug op de uitvaart. Uitstekend geregeld: plaats en tijd,rouwkaart,kist,opbaren en het bidprentje. Veel belangstelling, mooie woorden en muziek. Een prima rouwbegeleiding. Dat hoorden we achteraf ook terug van de aanwezigen.


Akke van Lunen- Gorzeman
Persoonlijke en goede begeleiding.


G.C.F. Bernden
wij zijn zeer tevreden over ho de crematie verlopen is


Marja Herregraven-Weekers
Anneke, jij beloofde mijn moeder een mooi en waardig afscheid. Dat heb je samen met Bianca en Angela helemaal waargemaakt. Niet voor 100 maar 200 procent! Je bent een vak-vrouw! Klasse!


Peter Middelhof
Wij hebben Anneke als een warme en meelevende vrouw ervaren. Zeer professioneel.


M. Gelsing
Professionele begeleiding op een persoonlijke wijze. Meedenken en ondersteunend.


Eac Theil peters
Een warme en zeer persoonlijke begeleiding


Hetty Janssen
Ik heb het contact en de ondersteuning als zeer positief ervaren.


Wilma van Roosmalen
Mijn familie is zeer professioneel maar vooral warm menselijk geholpen een heel fijne viering te organiseren. Anneke heeft heel goed aangevoeld wat wij wilden.


K. Zaszlos
Een zeer goede, betrokken, accuraat en persoonlijke begrafenisonderneming. Zeer aan te bevelen.


Herman wanders
Een hele fijne uitvaartverzorger die oog heeft voor de familie en goed aanvoelt wat de familie wil.


Anke Beekhuizen
We zijn als familie zeer tevreden met de begeleiding door mevrouw Postma. Vooral in deze moeilijke tijden was het fijn dat er iemand met ons mee dacht en ons persoonlijk ondersteunde. Mevrouw Postma heeft ook veel zaken voor ons geregeld. onze complimenten


Theo Beker
Anneke Postma Uitvaartverzorging heeft het afscheid nemen van onze moeder uitstekend verzorgd.


Elise Spall Driel
Anneke Postma heeft mij, als contactpersoon, prima geïnformeerd over de mogelijkheden van de uitvaart. Persoonlijke wensen zijn in overleg met Anneke verwezenlijkt geworden. Wij hebben erg prettig samengewerkt en als er bij haar of bij mij wensen of onduidelijkheden waren, werden die perfect op elkaar afgestemd. Wij kijken, als nabestaanden, terug op een mooie, gedenkwaardige en waardig afscheid van mijn broer. Voor iedereen die aangaf iets te willen doen, werd ruimte ingepast. Mijn broer was ook erg mooi opgebaard en ook dat verdient een compliment. Wij hebben niets dan lof.


Peter Pfeil
Anneke staat garant voor persoonlijke aandacht. Compliment hiervoor!


Marijke Clarijs
Een uitvaartverzorging die ieder mens zich wenst. Persoonlijk, vriendelijk, respectvol, ze namen ruim tijd, luisterend oor, tegemoetkomen aan wensen. In alle opzichten prima.


Ineke Vos
Anneke voelde de nabestaande goed aan, prettige samenwerking.


Monique Hermens Jacobs
In het nagesprek besproken : de aanbevolen ritueel begeleider had zijn eigen rituelen en wilde daar nauwelijks van afwijken. Deze rituelen zijn onvoldoende doorgesproken. Onze eigen inbreng in de dienst sloot niet aan bij de sfeer die de begeleider neerzette. Dit hadden wij niet verwacht, omdat we juist Postma uitvaart kozen voor de persoonlijke stukje.


Willy de Kurver
Wil Berben was een erg flexibele en vriendelijke man en paste zich zeer snel aan onze wensen en gemoedstoestand aan.


Wil Bruins van Kempen
Anneke, we hebben je ervaren als een zeer deskundig, goed luisterend en begripvol persoon. Je stond binnen een paar uur na telefonisch contact direct 's avonds voor ons klaar in het ziekenhuis. Je neemt de tijd en hebt zeer veel kennis van zaken. Dat gaf ons rust. Alles verliep uitstekend. Heel hartelijk dank. Tevens gaat onze dank ook uit naar het hele team met wie je hebt samengewerkt. Een 10 met een griffel!


Wil Bruins van Kempen
Beste Anneke, We hebben je ervaren als een zeer deskundig, goed luisterend en begripvol persoon. Je stond binnen een paar uur na telefonisch contact direct ’s avonds voor ons klaar in het ziekenhuis. Je neemt de tijd en hebt zeer veel kennis van zaken. Dat gaf ons rust. Alles verliep uitstekend. Heel hartelijk dank. Tevens gaat onze dank ook uit naar het hele team met wie je hebt samengewerkt. Een 10 met een griffel!


PHW van der Velden
echt goed en tot in de puntjes verzorgd, bedankt Anneke


M Vermeulen Huitema
Alles was naar zeer tevredenheid verlopen en verzorgdEen dikke 10 voor deze uitvaartondernemer.Wij kijken met een zeer goed gevoel terug op de uitvaart die Anneke Postma met haar medewerkers Wil en Angela voor én met ons geregeld heeft. Hierbij spelen met name de persoonlijke aandacht, begeleiding, betrokkenheid, accuraatheid een grote rol. Wij kunnen uitvaartonderneming Anneke Postma zeer aanbevelen.Anneke is een zeer betrokken persoonlijkheid. Iemand die luistert en duidelijk is. Wij konden onze wensen uitspreken, en werden ruimschoots utgevoerd. Echt een steun in die moeilijke tijd.Anneke, Bedankt voor de zorgzame en persoonlijke begeleiding, ondanks jouw drukke programma heb je toch alle tijd voor ons genomen en ons met raad en daad bijgestaan. Wilma, Monique en LiaNetjes verzorgde uitvaart. Zeer betrokken bij de voor-en nazorg. Respectvol en waadirg. Meedenkend met de nabestaanden over de geboden mogelijkheden of anders.Beste Anneke, De begeleiding en uitvaart van ons Mam heeft dankzij jou persoonlijk advies en ondersteuning, een speciaal eigen karakter gekregen, die wij als familie mochten ervaren. Het was heel mooi. Heel veel dank hiervoor. Fam. Haerkensank voor zoveel persoonlijke aandacht van zowel Anneke en Angela.Jullie verstaan je vak.Wij hebben de begeleiding van Anneke en haar collega als zeer prettig en professioneel ervaren. Zij luisterenden goed naar onze wensen en verwachtingen en ondersteunde ons hierin. Indien nodig adviseerde zij ons vanuit hun ervaringen als professional, zonder dat zij hierin bepalend of sturend waren.


Voor de 2e x een hele fijne samenwerking met Anneke. Zeer respectvol. Goede adviezen. Zeer zeker aan te raden.


Anneke is een vriendelijk, begripvol en kundig persoon, niets dan lof over de begeleiding bij de uitvaart van mijn vader.Heel zorgzaam en respectvol. Klasse!!Anneke neem ruimschoots de tijd legt alles duidelijk en rustig uit. Laat merken dat er kennis van zaken is en neemt zonodig xtra stappen om duidelijkheid te krijgen van diverse instanties (verzekering, crematorium) waar nog vragen over waren en komt dan zelfs nog met meer info. Ook de ingehuurde personen waren respectvol en leverden goed werk. Hierdoor was de complete uitvaart en de organisatie op een fijne manier verlopen.Zeer goede ervaring met Anneke Postma Uitvaartverzorging. Uitvaart was tot in detail goed verzorgd. Wij waren zeer tevreden en kunnen u Anneke Postma Uitvaartverzorging aanbevelen. U krijgt bij hen een zeer goede persoonlijke begleiding. G.W. IrionBedankt voor de goede verzorging van de uitvaart van mijn moeder


Ger en Anneke Eikmans. Mevr.Postma bedankt voor de goede verzorging voor tijdens en na de uitvaart,het was voor ons een hele geruststelling.Persoonlijke benadering, goed geluisterd naar onze wensen.R.SANDERS wij als gezin hebben het heel aangenaam ervaren met rust en betrokkenheid van de mensen die ons begeleiden tijdens en voor de crematie.Anneke is altijd zeer betrokken bij de nabestaanden ze helpt je waar zij kan . wij kennen haar al een aantal jaren via haar man die voor ons ook een mooie uitvaart had geregeld en nu doet Anneke het . Zij heeft een aantal uitvaarten gedaan voor onze familie en altijd mooi en warm . Wij zullen zeker haar aanbevelen bij vrienden en kennissenFam Knol. De eerste telefonische en persoonlijke kennismaking met de uitvaartonderneming was een beetje hectisch. In de uren en dagen daarna is dit helemaal goedgekomen en alles is volledig naar onze tevredenheid verlopen. Wij hadden een niet-standaard/niet-gebruikelijke wens voor de uitvaart; in een informele intieme en zeer persoonlijke sfeer/setting het laatste afscheid van onze moeder. Dit is het ook boven verwachting geworden. Hierin hebben de heer Wil Berben en het crematorium Jonkerbos te Nijmegen hun inzet, meedenken en bereidwilligheid zeer zeker getoond. We hebben er allemaal een prima gevoel aan over gehouden; volledig in de gedachtes van onze moeder.Diny: Het is allemaal naar wens verlopen.Zeer persoonlijk, steeds dezelfde contact persoon, stemt goed af op persoonlijke wensen. Kan goed observeren en  luisteren, heeft snel door wat er leeft binnen de familie. Integer, doortastend, adviserend in moeilijke tijden.Wat de begeleiding betreft kan ik werkelijk geen enkel minpunt noemen. De inzet van mevrouw Postma was zowel persoonlijk, daadkrachtig als professioneel. Als ik dan toch iets moet bedenken: de toevoegingen van tekst op het bidprentje - maar die waren niet van haar afkomstig - waren beslist niet mijn smaak.Zeer persoonlijke benadering en afwikkeling