Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15008

Arlene
Telefoon: 0495-632848
Email: info@arlene-uitvaart.nl
Website: www.arlene-uitvaart.nl

Jaar oprichting: 2001
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 118 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.4 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.4 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.1 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


Recensies:

Ton Moors
Arlene heeft ons goed geadviseerd, ontzorgd en begeleid. De omgang was correct en betrokken. Het enige wat mis ging werd goed hersteld.


Patrick Lenders
Fijne mensen,helpen je goed stap voor stap door het hele proces heen.ze hebben de kleinkinderen er ook goed bij betrokken en leesboeken uitgereikt over de dood speciaal voor kinderen.


Claudette van de Kruijs
Mijn moeder, en wij ook, zijn vol lof over de begeleiding vanuit Arlene! Mam vindt dat alles zo mooi en prima is verlopen en vertelt dat aan iedereen die dat wil horen. Sandra regelde en zorgde echt voor alles. Nogmaals bedankt!


Joke van der Zwan van Andel
Ik wil graag Sandra Jacobs en haar collega's van Arlene heel hartelijk danken voor alles wat zij na het overlijden van mijn moeder hebben gedaan. De persoonlijke aandacht en het respect, het verzorgen van onze wensen voor de uitvaart hebben diepe indruk op mij gemaakt.Dank jullie wel.


Elly Hendriks
De uitvaart had niet persoonlijker gekund mede door goed advies en de tips van Sandra.


Sjak Ingeveld


Marleen Meulen Sijben
was goed verzorgt hebben een zeer goed gevoel er bij


Marion Botterman
Ik vind Arlene een geweldige, meelevende en creatieve uitvaartondernemig. Daar waar nodig zakelijk wat mij erg hielp om in de moeilijke tijd de goede beslissingen te nemen. Ondanks het grote verdriet over het verlies van mijn dierbare kijk ik terug op een mooie uitvaart.


Berny Driessen-Cox
Zeer attent, zorgzaam naar de nabestaanden toe. Het gevoel van vertrouwen dat het goed gaat in de dagen dat we "geleefd" werden. Altijd bereikbaar indien nodig. Persoonlijk, betrokken, respectvol, meedenkend.


M.L.H.M. Briels
Arlene uitvaartverzorging is ons persoonlijk bijzonder goed bevallen. Wij zijn naar wens geholpen en begeleid.


Anita Klompen
Alles is naar wens verlopen. Als tip, let op taal en stijl fouten in drukwerk. Veel heel erg bedankt voor de fijne begeleiding.


Mien cleutjens
Zeer goede begeleiding!vol lof


J.E.M. Hoogers


Brita Stern en Ger Groesz
Oog voor detail. Meedenken tijdens het proces. Prettige begeleiding. Goed geluisterd naar onze (bijzondere)wensen. Alle ruimte voor eigen inbreng.


Mariette Verlinden-Poell
Marion is zeer serieus bezig geweest met haar werk. Zij en haar personeel(vrouwen!) hebben veel oog voor details en veel respect, zowel in de lichamelijke verzorging van mijn moeder, waarbij ik mocht helpen, als in de verdere afhandeling van de zorg, bij de dienst en bij de crematie. Zij en haar team zagen onze zorgen en noden, en ze hebben, ook ongevraagd, ons zo goed mogelijk bijgestaan, in oprechte toewijding. Ze is nog jong, maar heeft al veel mensenkennis. Onze pet gaat diep af!!


Ton Adriaens
Bijzonder tevreden. Begeleiding door twee personen was geen enkel probleem.


Evelien Coenen
Ik zal iedereen Arlene aanbevelen. Marion heeft mij heel goed geholpen met uitleg en mogelijkheden. Maar ook een luisteren oor en werkt oplossing gericht. Echt heel fijn. Dat is precies wat ik nodig had in deze super moeilijke tijd. BEDANKT!!!


p.f. Sijben
De gehele organisatie vanaf het overlijden tot en met de crematie is tot in de puntjes verzorgd en aan alles is gedacht.


L. Visser


Tonny Clerkx
De uitvaart was goed geregeld, goede communicatie zowel per mail als telefonisch, contact persoonlijk en betrokken, mooie teksten voorgelezen tijdens de crematie. Kortom, wij hebben een fijne herinnering overgehouden aan deze mooie crematie, mede dankzij de uitvaartverzorgster.


Tonny Clerkx
De uitvaart was goed geregeld, goede communicatie zowel per mail als telefonisch, contact persoonlijk en betrokken, mooie teksten voorgelezen tijdens de crematie. Kortom, wij hebben een fijne herinnering overgehouden aan deze mooie crematie, mede dankzij de uitvaartverzorgster.


Mart Janssen
De familie is zeer tevreden over hoe de uitvaart is geregeld.


Josien Tillmanns
Uw vraagt naar een persoonlijke recensie voor deze uitvaartondernemer. Uitvaarten organiseren en begeleiden is maatwerk en mensenwerk. Dit is niet alleen afhankelijk van de onderneming of de visie van de directie maar het allerbelangrijkste is de persoon die de uitvaart verzorgt en hoe deze taak wordt uitgevoerd. We hebben om Sandra Jacobs gevraagt, niet dat ze zoveel heeft gezegt tijdens het oriënterend gesprek wat ze samen met een collega voerde maar vooral door haar correcte en gepaste wijze van benadering en haar vermogen om de juiste afstand in te schatten tijdens haar taken. Een afscheid is het laatste moment van de achterblijvers en hun dierbare overledenen. Dit moet perfect verlopen anders wordt de herinnering bezoedeld. Sandra Jacobs heeft deze taak perfect uitgevoerd. Ze heeft ons meegenomen , via hanteerbare stapjes, gedurende de voorbereidingen. Ook zij ging voor de perfectie en dat is samen met onze inzet volledig gelukt!. Het is geweldig dat je niet wordt gezien en behandeld als de zoveelste opdracht bij zo een wezenlijk en belangrijk moment in je leven. Wat betreft de organisatie... Ik vond de kleding van de dames, de stijlvolle aankleding van de condoleance tafels, de oog voor de details, de uitvoering en invulling van hun taken tijdens de dag, de zorgvuldigheid en attentheid etc. geweldig. Dit was een mooie verrassing die we van te voren niet besproken hadden en niet konden weten. Als aandachtspunt wil ik meegeven dat het oriënterend gesprek voorafgaand aan de beslissing om te kiezen voor deze uitvaartonderneming anders zou kunnen worden gevoerd. Het is prettig dat je weet waar je financieel aan toe bent voorafgaande aan de keuze. Dit inzicht werd niet gegeven.ALs we meer tijd zouden hebben gehad om ons nog te oriënteren dan waren we zeker gaan verder kijken. En dat zou verschrikkelijk jammer zijn geweest omdat Sandra Jacobs ons begeleid heeft op een perfecte wijze vanuit een visie van Arlene die volledig aansluit bij onze wensen. Mocht de organisatie over de feedback mondeling willen spreken dan kan dit altijd. De volgende uitvaart gaan we weer kiezen voor deze ondernemer mits Sandra Jacobs ons wederom op perfecte kan begeleiden.


Bert Pleunis
helemaal naar verwachting.


joyce vaes
Ook ervaring met andere uitvaartondernemers gehad maar arlene steekt er met kop en schouders boven uit voor mij. Hele fijne begeleiding en namen alle tijd voor ons en goede begeleiding voor de kinderen. Echt super, en kijken er met een goed gevoel op terug. Bedankt hiervoor!


Marian Timmermans
Sandra Kollee is een grote hulp geweest in de begeleiding. Kon niet beter! De crematie was in de puntjes verzorgd. Ik kan geen minpunt bedenken, en mijn familie en ik zijn zeer tevreden en dankbaar dat zij ons begeleid heeft!


Ans Nouwen
gewoon heel geweldig. goede begeleiding .ze stonden gewoon voor je klaar.


Nathalie de Wit
In een woord geweldig. Alles goed en netjes geregeld. Zeer goede begeleiding en alle tijd nemen ze ervoor. Het voelde zo vertrouwd net als we ze al jaren konden. Arlene uitvaart bedankt voor alles.


annie orbon


wim Laveaux
Een heel goed en menselijk gevoel


Peter Couwenberg
Zeer persoonlijk en heel veel medeleven richting de nabestaande en met name naar de kleinkinderen. Ook na de uitvaart is er door de uitvaartondernemer genformeerd hoe De echtgenoot met het verlies kon omgaan. Voor mij als echtgenoot heeft mij deze aandacht geholpen in de verwerking van het verlies van echtgenote. Dank aan Arlene en met name aan Marion.


PWM Vleeshouwers
Arlene heeft ons heel persoonlijk ondersteund/begeleid na het van overlijden van Astrid t/m de uitvaart en de hele nazorg. Al onze wensen werden keurig uitgevoerd, en dat is heel fijn als je allemaal heel verdrietig bent na het overlijden van een dierbaar familielid. Namen onze familie nogmaals onze dank voor alles. Familie Vleeshouwers


CWillems
In alle als prettig ervaren.


Rob Kessels
Super gedaan!


Joop Wigmans
Zeer persoonlijke begeleiding Alles heel netjes geregeld.


Margriet HeijkersDonders
zeer tevreden u was voor ons een onmisbare steun op het juiste moment, hartelijk dank M.C.E Heijkers-Donders


Truus Robben Janssen
We zijn heel dankbaar dat we in deze moeilijke dagen, zo'n fijne begeleiding van met name Sandra hebben gehad!!de periode na het overlijden, waar je in een stroomversnelling belandt, en de uitvaart zelf, hebben we ervaren als een periode die we beleefd en afgesloten hebben op een rustige, waardige manier. De uitvaart was precies op maat naar de overleden persoon, en is als heel persoonlijk ervaren. De rust die je nodig hebt na het overlijden en de uitvaart heeft arlene goed begrepen. alles is gedaan in het juiste tempo. arlene is een uitvaartonderneming die de mensen goed aanvoelt.Nogmaals namens Fam. Gielen, Hartelijk dank voor jullie fantastische inzet, waardoor het een onvergetelijke Crematie is geworden.Het was precies naar onze wensen geregeld, super.EEN HEEL PERSOONLIJKEUITVAART


bedankt voor de goede zorgen, we hadden ons geen betere uitvaart kunnen wensen voor onze dochter LizEen zeer goede begeleiding, waarin alle aspecten die met een uitvaart te maken hebben heel goed werden door genomen, ook de persoonlijke begeleiding voor de nabestaanden waren uitstekend.Het gaf ons als familie een heel fijn gevoel hoe we door Arlene daar in geholpen werden.Marion bedankt : Wij hebben dit als zeer persoonlijk en fijn ervaren om dit samen met jullie te mogen doen. het was een hele mooie uitvaart en al de wensen werden in gevuld daarbij waren de tips van jullie zeer goed te gebruiken. nogmaals bedankt namens de Fam Swinkels - KlauwersBij het eerste contact hadden wij al een goed gevoel. Alles werd ons uit handen genomen Arlene heeft mee gedacht en ons zeer goed begeleid . Onze wens om het afscheid eenvoudig te houden is goed ingevuld . Wij hebben op een waardige wijze afscheid kunnen nemen. Heel erg bedankt hiervoor


We zijn zeer tevreden over Arlene. Het was heel persoonlijk en zelfs familiair. Alles was heel fijn geregeld. Zelfs na de uitvaart nog allerlei tips. Voor iedereen van de kinderen nog een persoonlijke brief, heel mooi.Ook kunnen we ten alle tijde bellen als we vragen hebben en hadden.Alles rustig en goed geregeld ook aan de dingen waar wij niet aan gedacht hadden. Ook de bloemen met de mooie parels en hartjes,Top. BEDANKT dames we hebben er een ontzettend goed gevoel aan over gehouden. We zullen jullie zeker bij andere aanbevelen. gr Fam V GemertIk ben vol lof over de gehele begeleiding van de crematie van mijn man zeer persoonlijk en liefdevolBijzonder snelle reactie in nachtelijk uren, correcte zakelijke maar ook persoonlijke benadering. De juiste toon bij achterblijvende partner, goede invoeging. Goede informatie verstrekking. Goed meedenken en invoelend maar met de juiste doortastendheid. Goede organisatie, nauwkeurig en conform afspraken handelend. voor ons de juiste begeleiding.Nogmaals, heel hartelijk dank, voor de goede begeleiding, het meedenken en tegemoetkomen in onze wensen. Dankzij jullie is het afscheid van pap voor ons een hele mooie en warme herinnering geworden.Prima begeleiding.Persoonlijk, meedenkend. Uitvaart zeer goed verzorgd. Zelfs nazorg. Bereid om met dingen mee te denken en te helpen.Van het begin tot het eind een zeer deskundige, warme en persoonlijke begeleiding. Een mooier afscheid hadden we ons niet kunnen wensen voor mam.Indien onze moeder dit had kunnen meemaken zou ze trots geweest zijn. Ze heeft altijd aangegeven een waardige uitvaart te willen krijgen en dit was dat zeer zeker. Wij allen kijken met een goed gevoel hierop terug.Hadden ons geen betere kunnen wensen!Overal wordt aan gedacht en alles tot in de puntjes geregeld. Ook de nazorg is super. Je kunt er altijd met je vragen terecht. Je hoort van iedereen dat het een mooi afscheid was waar je best trots op mag zijn en dit komt ook doordat de mensen bij arlene je overal aan helpen denken waar op dat moment echt je hoofd niet naar staat. en er wordt gezorgd voor een warme begeleiding. wij kunnen arlene overal aanbevelen.Correct in tijd en afspraken. Het was een waardig en mooi afscheid zoals we hadden gewild Dank U welZeer aan te bevelen . De wijze waarop de uitvaart plaatsvond heeft ervoor gezorgd dat alle betrokkenen het verlies van de dierbare beter hebben kunnen verwerken. Dank hiervoor.Super tevreden over de persoonlijke begeleiding en aandacht.Het onderwerp is vreselijk, maar dat is de kunst. de kunst wordt goed gebalanceerd.Een dikke pluim voor Arlne uitvaartverzorging. In hun logo staat: "Voor een persoonlijk afscheid" en dat hebben ze zeker waar gemaakt. Onder begeleiding van Marion hebben wij pap een mooi, persoonlijk afscheid kunnen geven. Zonder haar was dit zeker niet gelukt. Voor vragen, tips en aansturing konden we haar ten alle tijden benaderen. Beperkingen van naasten werden door Arlene uitvaartverzorging dusdanig begeleid dat iedereen in de gelegenheid werd gesteld om op eigen persoonlijke wijze afscheid te nemen.Wij als familie zijn erg tevreden over Arlene uitvaartzorg. Heel bijzonder hoe de kleinkinderen betrokken werden bij de uitvaart. Dat heeft iedereen als zeer speciaal ervaren.
Mede namens Arlne kunnen wij terug kijken op een zeer persoonlijke en warme uitvaart van mijn man en onze vader en opa, onze hartelijke dank hiervoor, met een special bedankje voor Marion die dag en nacht voor ons klaarstondDe respectvolle, waardige en persoonlijke begeleiding hebben wij enorm gewaardeerd. Mede hierdoor is het een zeer persoonlijk afscheid geworden, waarin we veel steun ervaren hebben.Graag bovenstaande recensie ANONIEM op website plaatsen. Warm, meelevend en meedenkend Fantastisch.Vanaf het moment van overlijden van onze naaste tot aan de allerlaatste stap; de begeleiding van Arlne was tip top in orde. Er werd zeer respectvol omgegaan met de overledene en diens nabestaanden. Wensen vanuit de familie werden nageleefd. De communicatie was helder en duidelijk, afspraken werden nagekomen. Ook kwam Arlne zelf nog met waardevolle ideen om het verdriet iets draaglijker te maken. Daarnaast was er altijd ruimte voor een oprechte glimlach. Voor ons als gezin was dit zeer betekenisvol. De begeleiding van Arlne bij het regelen van de uitvaart heeft ons de nodige rust gebracht in een hectische periode van verdriet en loslaten. Chapeau!Correcte houding, behulpzaam en meedenkend. Staan open voor kritiek en doen er iets mee!! Fijne samenwerking en goede ideen.Wij hebben Arlne Uitvaartzorg als grote steun ervaren. Goede begeleiding en adviezen met een zeer persoonlijk karakter.Arlene, een uitvaartverzorger die zich op de achtergrond houdt waar het nodig is, betrokken bij de mensen. Ze denken mee en houden de vinger aan de pols. Het voelt heel goed als partner om het afscheid van je dierbare te beleven zoals jij dat gepland had. met lieve mensen om je heen die je daarin steunen. Ook de mensen van arlene.Het was een zeer persoonlijke begeleiding. We zijn meer dan tevreden.Deze uitvaart is geheel naar wens verlopen.Ben zeer tevreden over Arlene. Maken de uitvaart heel persoonlijk. Ze zorgen dat alle wensen worden uitgevoerd. Nemen je veel werk uit handen. Hebben alle tijd om dingen rustig door te spreken. Ook tijdens de uitvaart begeleiden ze deze prima. Ik heb in de beoordeling overal een tien gegeven omdat ik vind dat deze ook dik en dubbel verdiend zijn. Prima gedaan Arlene.Alles tot in de puntjes geregeld en goed begeleiding en ondersteuningDe uitvaart is meer dan 100% geregeld. Ik heb gelijk tegen de kinderen gezegd als ik kom te overlijden dan moeten ze Arlene uitvaart het laten regelen.Ik had me geen betere uit vaart kunnen wensen Het is gewoon een perfecte onderneming die men kan wensen Met vriendelijke groet Theo Velter


De uitdaging voor Arlene is het zo persoonlijk mogelijk maken van de dienst. Daarin zijn ze bij de uitvaartplechtigheden van onze moeder zeer goed geslaagd. M. LendersOp een zeer moeilijk moment in je leven hebben zij op een zeer persoonlijke manier de dagen voor de uitvaart n de uitvaart zelf heel goed begeleid. Met name bij de kistsluiting was de begeleiding en de wijze van opbaring zeer prettig en passend.


Alles is nar wens geen op of aanmerkingen in een woord geweldig hoe zij met ons is omgegaanGeweldige samenwerking alles was bespreekbaar we konden onze persoonlijke wensen allemaal realiseren..In een woord geweldig Een aanrader.Fam. v.d. Kruijs Wij hebben, dankzij jullie, op een hele fijne en intense manier afscheid kunnen nemen van een ons dierbaar persoon.Het gaf tijdens deze moeilijke periode een goed gevoel. De begeleiding was erg persoonlijk en warm.Wij hebben een mooi, waardevol en zeer persoonlijk afscheid gehad van mijn echtgenoot, vader, opa en overgrootopa. Van overlijden tot aan de uitvaart en erna zijn we zeer tevreden over de begeleiding en steun die we van Arlene hebben ontvangen, met name voor Sandra.Wat een een fijne begrafenisondernemer. Raadt iedereen Arlene aan. Zijn persoonlijk betrokken en eerlijk. In 1 woord Geweldig.Elly Kusters Arlne Uitvaart heeft de uitvaart van onze zoon op een zeer persoonlijke en respectvolle manier verzorgd en geregeld. Niets was te veel. Er was veel ruimte voor de bijdrage van de naasten en vrienden en familie. Ondanks het grote verlies kijken we met dankbaarheid terug op het persoonlijke, liefdevolle afscheid van onze zoon. Ook de nazorg was/is heel zorgvuldig en goed overdacht. Daar zijn we Arlne Uitvaart heel dankbaar voor.Super tevreden over de uitvaart, begeleiding en alle andere zaken die bij een uitvaart komen kijken. We hebben op een geweldige manier afscheid kunnen nemen van onze man, pap. Arlne, bedankt!


Zeer kundig en ze letten op de details. Ze gaven vooraf tips hoe om te gaan met mijn vader die in het verpleeghuis verblijft.Er is niks negatiefs te bedenken. We werden op een eerlijke manier voorgelicht en de begeleiding was super.Ingrid Caris, Bedankt voor de fijne samenwerking en nauwe betrokkenheid. Hierdoor is het toch wat draaglijker in deze moeilijke periode. Bedankt.Frans van Nieuwenhoven, wij vonden het zeer prettig dat pa ondanks het warme weer er in overleg met ons toch een manier is verzonnen om hem thuis op te kunnen baren, zodat een ieder op z`n eigen manier afscheid heeft kunnen nemen.t. verheijen ik ben heel tevredenTh janssen Duidelijk in het geen wat mogelijk is en ook de omschrijving van mijn vrouw haar levensbeeld van vroeger tot nu ,allemaal mooi omschreven

Wij bedanken de medewerkers van Arlene uitvaart van harte. Mede dankzij hun, hadden we ons geen mooier afscheid kunnen wensen. Ook de begeleiding was heel persoonlijk.Wij zijn op een geweldige manier geholpen alles was mogelijk en bespreekbaar en vooral voor de kleinkinderen kun je geen betere hebben er praten zelfs mensen over dat ze nog nooit gezien hebben hoe die kleintjes een van vijf jaar en een van bijna drie erbij betrokken werden ook de nazorg is erg goed een heel groot compliment voor marjon en haar medewerkers ik zal ze ook iedereen aanbevelen mien Veltrop en kinderenHeel prettig verloop. De stappen die gezet moeten worden, is fijn dat daar sturing in is. De ondersteuning in het persoonlijk maken van het prentje en de kerkdienst was heel fijn. Zowel de ruimte om zelf te doen als een helpende, richting sturende hand is een fijne combinatie, die voor ons heel zinvol was in de rare en verdrietige tijd.