Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15001

Uitvaartverzorging Jos Buitelaar

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 12 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.8 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Wesley de Haas 
Ontzettend tevreden dat wij dit met Jos hebben geregeld! Alles was naar mijn gevoel bespreekbaar en dit zorgde voor een fijn verloop. Jos zelf is ook een zeer prettige man om alles mee te regelen en hij zorgde er ook goed voor dat we zelf niet teveel zorgen hoefde te maken over vanalles en nog wat. Heb zeker geen spijt van onze keuze om met Jos de uitvaart te regelen!


Diana Ros 
ik vond het een mooie dienst en netjes verzorgd.


Wesley de Haas 
Ontzettend tevreden dat wij dit met Jos hebben geregeld! Alles was naar mijn gevoel bespreekbaar en dit zorgde voor een fijn verloop. Jos zelf is ook een zeer prettige man om alles mee te regelen en hij zorgde er ook goed voor dat we zelf niet teveel zorgen hoefde te maken over vanalles en nog wat. Heb zeker geen spijt van onze keuze om met Jos de uitvaart te regelen!


Cora Stokmans 
We hebben in de toch moeilijke tijd waarin veel beslissingen genomen moeten worden uitvaartverzorging Jos Buitelaar als heel prettig ervaren. Alles wat wij wilde werd netjes geregeld zodat we ons alleen op elkaar hoefde te concentreren. Dank je wel Jos voor de ondersteuning, ondanks het verdriet houden we een fijne herinnering over aan het afscheid en dat is voor ons heel belangrijk.


 
Hele fijne samenwerking gehad om het afscheid van ons moeder te regelen met Jos. Tot in de puntjes was alles heel goed geregeld.


Hans vd Dennen 
Jos, heel erg bedankt voor de prachtige uitvaart van mijn broer Bart ,alles was prima verzorgd en geregeld Ook het afscheids(feestje) bij het Ketelhuis vond iedereen geweldig ,hij zou het niet anders gewild hebben.Hulde


Hans Van De Donk 
Jos heeft ons geweldig begeleid met de uitvaart van mijn vader. Hij neemt de tijd en helpt je stap voor stap door het proces heen. Komt met ideeën zonder ze op te dringen en luisters naar je wensen.


christl van gerven 
Mijn zus en ik zijn zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding en advisering van Jos. Enige jaren geleden heeft hij ons geholpen bij de uitvaart van onze vader, en recentelijk bij de uitvaart van onze moeder. Telkens warm en zorgvuldig, passend bij de persoon van wie we afscheid hebben moeten nemen.


Joke Verdonschot 
De persoonlijke begeleiding was buitengewoon goed.


Taco Blokhuis 
Professioneel, luisterend oor, heldere communicatie, meedenkend, en ook gewoon ''een aardige kerel''. Wij vonden zijn begeleiding en ondersteuning zeer waardevol.


Jan Custers 
Jos is een vriendelijke, informele, behulpzame man die goed de regie neemt vanaf het eerste voorgesprek tot aan de uitvaart zelf, zonder de wensen van de nabestaanden uit het oog te verliezen. Jos is goed toegankelijk en de communicatie verloopt snel en goed. We zijn zeer tevreden en hebben zijn persoonlijke benadering heel erg gewaardeerd. Het was een mooi afscheid van ons moeder.


Wendy de Haas 
Een hele mooie en fijne afscheid kunnen geven aan mijn moeder. Jos heeft hier goed bij geholpen en gesteund waar nodig was. Erg fijn dat het niet zo massal gebouw is maar klein en warm.


Peter Langenkamp 
Jos beantwoord vragen snel, of dat nu telefonisch is of via de mail. En hij helpt bij de lastige keuzes. Het pand aan de Engelsbergenstraat zou beter toegankelijk moeten zijn voor bezoekers slecht ter been.


Dennis Pax 
Een betrokken man, die alle zorgen uit handen neemt en ook alles goed en snel regeld. Wij zijn heel tevreden.


John Vogels  
Heel fijn en persoonlijk contact , rustig persoon die altijd wel bereik is en snel kan schakelen als dit nodig is Zeer aan te bevelen ! Prima ondernemer !!


Tonnie van der Vleut 


Bart Giesen 
Jos heeft ons zeer goed begeleid bij het hele proces en wij zijn hem daar zeer dankbaar voor.


Hannie van Bakel 
Ik kijk met en goed gevoel terug op de voorbereiding en het afscheid van mijn moeder. Mede door de persoonlijke benadering van Jos Buitelaar, wat me het gevoel gaf op ieder moment en voor alle vragen en wensen bij hem terecht te kunnen.


Elnie Verhoeven 
Jos is een hele fijne rustige man die je zorgen en het regelen van de uitvaart een heel groot stuk van je overneemt. Dit is zeer welkom in de moeilijke en emotionele dagen. Ik ben heel blij dat Jos diegene was die mijn moeder mee heeft begeleid in haar laatste dagen tot het moment dat ze op haar laatste plek was.


FJG van Hoof 
Jos heeft ons enorm geholpen. Wij hebben natuurlijk geen ervaring hier mee maar Jos heeft ons veel zorgen uit handen genomen.


Lucas Van houtert 
We kenden Jos vooraf niet, maar het contact was erg prettig en hij was zo'n beetje 24/7 voor ons in touw. Daardoor hebben we als familie een mooie uitvaart kunnen verzorgen. Lucas


Frank Wijnen 


Theo Scheutjens 
Wij willen jullie bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. Het was een mooi afscheid met heel veel oog voor detail. Inge Latour heeft ons heel fijn bijgestaan. Ze was erg medelevend en dacht over alles na. We hopen dat het niet snel nodig is, maar mochten we ooit weer een uitvaart moeten regelen, zullen we jullie zeker weer benaderen!


F Tulp Biesters  
Wij hebben alles als heel goed ervaren Hij heeft ons met alles heel goed geholpen Dacht zo nodig met ons mee Wij geven dat zeker aan andere door Met vriendelijk groet van de familie de Wijse en Tulp


Franca van de Moosdijk 
Wij hebben Jos Buitelaar zelf als uitvaartondernemer gehad voor de begrafenis van onze moeder. Hij was altijd bereikbaar voor ons en duidelijk over het verloop van de uitvaart omdat alles nieuw voor ons was. Hij gaf tips, is innemend en integer en was helder over de verwachtingen en kosten. Een fijne man om mee samen te werken en wij kunnen hem zeker aanbevelen als het om maatwerk en persoonlijke begeleiding gaat. We kijken terug op een fijn en persoonlijk afscheid.


Nathalie Schepers 
De rust die Jos uitstraalt is erg fijn tijdens het nemen van moeilijke beslissingen. Jos denkt mee erg kundig en betrouwbaar.


Rob Bax 
perfect geregeld en zeer persoonlijke begeleiding in alles, maatwerk geleverd en zelfs extra service zonder dit te hoeven vragen. Jos voelt aan wat er nodig is om het special te maken.


Monique Martens  
Super lieve dame, Inge top geregeld.


Petra Buenen - van Amersfoort 
Inge Latour heeft ons fantastisch geholpen om voor onze vader een mooi en bijzonder afscheid mogelijk te maken. Ze is zeer professioneel maar ook heel erg betrokken en behulpzaam.


Karla Maassen  
Betrokken, integer en persoonlijk, zo hebben mijn man en ik Jos leren kennen. Mijn man wilden voor zijn dood al graag alles geregeld hebben. We hebben samen een heel fijn gesprek met Jos gehad en daarna een heldere transparante offerte waarin precies dat stond wat mijn man wilden. Na zijn dood heeft Jos mij en mijn zoon met raad en daad bijgestaan. Gedaan wat afgesproken was en zelfs nog wat meer. In deze rot situatie heeft hij het net wat beter gemaakt en we hebben een hele bijzondere tijd gehad tot de uitvaart en een integere en persoonlijk afscheid.


Paul Vos 
Zeer goed verzorgt in alles.


Anthonie Bos 
Zeer goed gedaan.


godfriedwillems@gmail.com 
Jos is een prettig, duidelijk , inlevend professioneel. Het is heel fijn om met hem te werken, het is echt samen er iets moois van te maken. Hij let op alles geeft heel goed advies, maakt het echt persoonlijk voor de nasten.


Jan Nelissen 
Inge Latour is een zeer prettig persoon, die in alles aan onze wensen tegemoet kwam. We konden ons geen betere begeleider wensen bij de crematie van onze moeder/schoonmoeder. Ook de uiteindelijke rekening viel ons alleszins mee. In toekomstige gevallen zullen wij zeker weer een beroep doen op deze uitvaartonderneming.


Jelmer van Doorn 
Wat ben ik blij dat Inge onze uitvaart heet begeleid. Ze was altijd bereikbaar, heeft onze wensen zeer goed vertaald naar de uitvaart en dacht in mogelijkheden i.p.v. problemen. Wij hadden ook heel verl steun aan haar en zou dan ook niemand liever gehad willen hebben in deze voor ons zo moeilijke periode!


Antonia Vegt-Schouten 


Esther van kessel 
Het was heel fijn om met Inge de uitvaart van mij vader te regelen. Ze is heel betrokken en hielp ooveral mee, waar nodig was. Ze reageerde direct op mails of vragen via de app! Een aanwinst voor jullie onderneming. Inge is een prettig en warm persoon. Zij heeft er voor gezorgt dat een verdtietige periode fijn is verlopen. 1000 x dank daarvoor.


Carin 
Inge heeft ons van af minuut 1 super, maar dan ook méér dan super geholpen. Ze heeft ons verdriet met geduld en begrip aangehoord. We hadden eigenlijk geen budget. Maar Inge heeft aan alle kanten meegedacht en tips gegeven om mijn broer een waardig, mooi afscheid te kunnen geven. Het was klein, daardoor super speciaal. Ze heeft ons de tijd gegeven om het toch heel persoonlijk te maken.Inge had tijdens de uitvaart de rust,begrip en tijd om het informeel maar naar onze gevoelens te laten gaan.hoe wij het in wilde vullen Dus voor Inge van Jos Buitelaar uitvaart een dikke dikke 10.


Trudy, Frank en Mark van Abeelen 
Prettig ontspannen contact. Alles verliep soepel. Uitvoering volledig naar wens. Fijne ceremoniemeester.


Frederiek Kuindersma 
Jos heeft ons gesteund en geholpen om het afscheid te krijgen zoals wij dat voor ogen hadden voor onze man/vader. We hebben de begeleiding en communicatie met Jos als heel prettig en professioneel ervaren. Daarnaast heeft Jos veel regelzaken uit handen genomen en ons geholpen met het tijdig maken van de vele beslissingen die nodig zijn. Jos, hartelijk dank daarvoor.


Niels Sol 


Anita Backus 
Wij hebben de hulp en begeleiding van en door Inge als heel fijn, prettig en persoonlijk ervaren. Zij heeft ons door een heel moeilijke periode geholpen en er voor gezorgd dat we op een heel fijne en mooie manier afscheid hebben kunnen nemen.


Marc Jansen 
Heel fijn begeleid, persoonlijke aandacht, medeleven en precies zoals gewenst


Laura Marien Wiersma 
Het was of we met goede bekende de uitvaart aan het regelen waren. Zeer persoonlijke en warme aanpak.


John vd Heuvel  
Wat een ontzettend warm, en medelevend persoon is Inge Latour. En wat een inlevingsvermogen heeft deze vrouw. Het afscheid van ons pap was geen standaard afscheid, om de simpele reden dat wij met alle 4 de kinderen niet zo een hechte band hadden met hem. Inge wist hier op haar manier helemaal goed op te anticiperen en daardoor werd het voor ons toch een heel mooi neutraal afscheid, precies zoals we het wilde Inge krijgt van mij een dikke 10 met griffel. Super gedaan Inge!


Monique der Kinderen 
We hadden ons geen betere, fijnere, of betrokkener uitvaartverzorger kunnen wensen dan Marion. Dank je wel, namens de hele familie, voor al je goede zorgen, meedenken en de begeleiding tijdens de gehele periode.


Jac.Meijer 


Hetty Tuhuteru Meeusen 
Het was zeer persoonlijk, niets was teveel, altijd aanspreekbaar bereikbaar. Liet ons op ons gemak voelen. Dacht mee. Het was een zeer prettig persoonlijk contact.


Mw. Dingen-Jansen 
Wij zijn Inge heel dankbaar voor hoe zij ons begeleid heeft in het proces van afscheid nemen. Niks was haar teveel. In die week zijn wij zelfs van haar gaan houden en nu we weer een week verder zijn missen we haar zelfs! Zij is een persoon die je ook als hartsvriendin zou willen hebben. Nogmaals hartelijk dank, hierdoor is het afscheid nemen een stuk draaglijker geworden.


Frans Sprengers 
Jos is zeer deskundig en betrokken


Vincent van Gerwen 
Alles prima geregeld door Marion, onze complimenten.


Herman 
Alles was prima verzorgd.


K. en A. Zelders 
Jos Buitelaar is echt persoonlijk betrokken, empatisch maar toch met de nodige zakelijke inslag. Hij zorgt ervoor dat de tijdslijnen worden bewaakt en zorgt voor een goede informatievoorziening met een warme personal touch. Jos komt zijn afspraken na en wij vonden het ook heel prettig dat het een kleine uitvaart ondernemer is zodat de uitvaart van de overledende alle aandacht en zorg krijgt die hij/zij verdient.


hans van maurik 


Liesbeth Bijkerk 
Vriendelijk en zakelijk op het goede moment.


drs M.W.M. Schriks 
We hebben het contact met de heer Jos Buitelaar als professioneel, vakkundig en attent ervaren in de dagen rondom het afscheid.


Hélène Böckling 
Ik heb eerder een uitvaart door Jos Buitelaar laten regelen. Hij is een zeer correcte vriendelijke makkelijk te benaderen man. Het is zeer prettig dat je een hoop zaken over kunt dragen. Hij denkt mee en ook is er heel veel mogelijk ten aanzien van bijzondere wensen. Alles is verlopen zoals is afgesproken en ook andere betrokken medewerkers waren erg vriendelijk en correct.


Miep Friesema 
De persoonlijke en hartelijke begeleiding van Jos hebben wij als zeer prettig ervaren. Jos was goed bereikbaar en de organisatie was prima. Hij dacht goed met ons mee, zodat wij er een echt persoonlijk afscheid van hebben kunnen maken, waar we ondanks de verdrietige tijd met een warm gevoel aan kunnen terugdenken.


annebel kuperus 
Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren: goed contact, welkome hulp op het juiste moment. Heel fijn dat we ondanks beperkingen door corona toch waardig afscheid hebben kunnen nemen.


Loes & Dennie Kuijpers 
Op het meest moeilijke moment in ons leven heeft uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek ons bij de hand genomen. Wat een fijne 1e kennismaking, de rust en expertise die Jos uitstraalt is heel fijn. Vanaf de 1e kennismaking hadden wij beiden een heel goed gevoel bij Jos. Zijn communicatie is heel open, eerlijk en niks is te gek. We voelden ons erg thuis tijdens de momenten dat we op het uitvaartcentrum waren. We hebben ons zoontje een heel mooi en waardig afscheid kunnen geven. Mede dankzij de hulp van Jos kunnen wij dit een mooi plekje geven.


van vroonhoven 


Aletta Smulders v Beek. Dochter van Overledene 
Wij zijn door Marion ontzettend goed opgevangen. Met alle rust heeft zij ons begeleid en hebben dit als zeer fijn ervaren. Een dikke tien voor haar.


Marie-Louise van Berlo 
Zeer persoonlijke en meelevende uitvaartverzorger die heel goed met onze gevoelens en wensen heeft rekening gehouden. Een TOPPER!


Maurice van Lit 
Prachtig afscheid waar we allemaal met hele warme gevoelens op terug kunnen kijken, Jos heel hartelijk bedank voor de organisatie van ons vaders afscheid


Mw. F. van de Watering 
Bijzonder vriendelijk en goed geholpen. Goed meegedacht en geen moeite was teveel.


Edwin Pastoor 
De uitvaart van mijn moeder was dankzij Jos Buitelaar heel mooi en persoonlijk, net zoals hij dat een paar geleden ook bij mijn vader heeft gedaan. Respect voor de overledene en persoonlijke benadering staan centraal bij Jos. Tevens weet hij heel goed hoe hij kinderen kan betrekken rondom de uitvaart. Bij onze kinderen heeft hij dit geweldig gedaan. Hij kon ze af en toe hun verdriet doen vergeten door ze bepaalde taakjes te geven. Ik zou Buitenlaar & Verlaek iedereen van harte aanbevelen!


Marc Kreuger 
Zeer prettige ervaring ondanks het slechte moment


<<< Terug