Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15001

Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 17 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.4 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.5 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.8 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.5 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.4 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.2 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.6 /10


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Johan Beckers
De persoonlijke benadering en betrokkenheid van Jos hebben er voor gezorgd dat wij stap voor stap de beslissingen hebben genomen. Niks was hem teveel en hij was altijd bereikbaar voor ons. Samen hebben wij er een heel persoonlijke uitvaart van gemaakt die zonder de begeleiding van Jos zeker niet zo mooi was geworden. Ondanks al het verdriet kunnen wij terug kijken op een zeer geslaagd traject naar de uitvaart en een heel mooi en persoonlijk afscheid op de dag van de uitvaart. Beter konden wij niet wensen.


Annelies Steinhage
Wij hebben het als nabestaanden bijzonder goed getroffen met deze voor ons onbekende uitvaartonderneming. Wij wonen namelijk niet in de regio. Van aanvang af was een het een prettig contact. Alles hebben we goed kunnen regelen. De uitvaart was geheel in orde.


Fam. Versteegt
Wij zijn zeer tevreden over Jos en Els. De begeleiding was prima en alles op een tempo dat op ons aansloot. Jos heeft een luisterend oor en onze wensen werden goed meegenomen.


Marieke Rozendal
Marion heeft de uitvaart heel goed begeleid. Heel persoonlijk en professioneel. Het was fijn dat we alleen met Marion te maken hadden. We hebben de contacten met Marion als erg prettig ervaren.


Familie van Riel
We zijn zeer tevreden over de persoonlijke en professionele benaderingen en steun in deze moeilijke tijd.


Wilco Korver
Als familie hebben we het afscheidt wat door Jos was geregeld als zeer prettige ervaren. Jos buitelaar bedankt hiervoor!!


Silvia Verbeek
Betrokken meedenkend persoonlijk kleinschalig


anoniem
Zeer ervaren, zeer persoonlijk, zeer discreet, zeer helpend, gepast troostend.


familie van Tongeren
Marion heeft ons begeleid na het overlijden van onze tante. Super tevreden over haar (begeleiding); professioneel, kundig, eerlijk, echt, betrouwbaar, betrokken, attent, warm, persoonlijk, altijd bereikbaar, respectvol. Tante is thuis geweest tot de begrafenis; met liefde en respect dagelijks door Marion bezocht. De tijd die Marion nam voor tante, oom en de rest van de familie; zeer waardevol! Tante heeft het afscheid gekregen wat we voor ogen hadden en wij zijn daarin echt heel erg goed en fijn begeleid. Lieve Marion, nogmaals bedankt!