<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15001

Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 19 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.3 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.6 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.4 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.8 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 36 maanden:


Angelique Berends-Termeer
Het was allemaal heel goed geregeld. Voor ons de 2de keer bij buitelaar en verlaek en we waren zeer tevreden. Vooral de persoonlijke toon die zij zetten. Jos Buitelaar heeft ons een heel fijn geholpen. Een dikke 10 met een griffel. We kunnen hen zeer aanbevelen. Ook dank aan Marion v/d Biggelaar die er ook bij was,wat voor ons heel speciaal was.


Marco de Wert
was gezien de omstandigheden perfect geregeld. ook veel persoonlijke aandacht gehad van hun. Marco de Wert


Will Plugers
Zeer prettige begeleiding. Erg meedenkend.


Giel van Zantvoort


Miranda Scheepers


Annemarie Joosten
Heel fijn dat je de uitvaart van Willem hebt willen begeleiden Jos. Extra moeilijk in de coronatijd om afscheid te nemen op de manier die je zou willen met alle veiligheidsmaatregelen. Het is dan extra fijn als een vertrouwd iemand je helpt. Bedankt!


Anneke Knopper
Jos Buitelaar was zeer betrokken en had oog voor de kleinste details ook het meedenken aan de vormgeving hebben we zeer op prijs gesteld


a.lathouwers
uitvaart zeer goed geregeld goede begleiding doen wat ze zeggen fijne persoonlijke aandacht waardig en respect vol jegens overledene kortom buitelaar & verlaek verstaan hun vak en daarom zeker aan te bevelen.


I vd M
Uitvaartleider Jos Buitelaar willen we graag van harte bedanken voor de uitstekende begeleiding. Persoonlijk en hartelijk, vlot, to the point, tot in detail uitgewerkt, zodanig dat we in volle vertrouwen naar de uitvaart konden toewerken en een prachtige afscheidsdag beleefden.


Grace Barten
Wij zijn zeer tevreden over Buitelaar & Verlaak. Els heeft ons zeer professioneel begeleid en ondersteund, waarvoor we haar zeer dankbaar zijn. In deze moeilijke periode heb je iemand nodig die je begeleidt, ondersteunt en adviseert.


Vera de Groot
Alles was buitengewoon geweldig. De begeleiding, hulp, accommodatie en verzorgen waren boven verwachting. Ron, hartelijk dank hiervoor!


Sarah Snep
We hebben het contact als zeer persoonlijk ervaren. Ron heeft goed meegedacht vanuit ons, wat het beste bij ons past. Hij was zeker niet bezig met de verkoop van producten uit eigen belang, niet commercieel maar maatwerk! Met veel respect voor onze overleden oma en transparant over alle stappen en verwachtingen. Wij zijn heel blij met onze keuze voor deze uitvaartondernemer.


Henk Sluiter
Bijzonder prettig contact met Jos. Hebben waardevolle adviezen en tips ontvangen voor onze persoonlijke uitvaart. We werden zeer goed begeleid en alles was tot in de puntjes geregeld. Mooie condoleance map ontvangen met foto's. We kijken terug op een mooi en waardig afscheid.


Maartje Quint
Echt een fijne begeleiding gehad van Jos in deze moeilijke periode. Alles werd heel helder en geduldig uitgelegd (de weduwnaar is 70% doof) ook vonden we de uitvaart heel erg mooi. Mijn complimenten!


Johan Beckers
De persoonlijke benadering en betrokkenheid van Jos hebben er voor gezorgd dat wij stap voor stap de beslissingen hebben genomen. Niks was hem teveel en hij was altijd bereikbaar voor ons. Samen hebben wij er een heel persoonlijke uitvaart van gemaakt die zonder de begeleiding van Jos zeker niet zo mooi was geworden. Ondanks al het verdriet kunnen wij terug kijken op een zeer geslaagd traject naar de uitvaart en een heel mooi en persoonlijk afscheid op de dag van de uitvaart. Beter konden wij niet wensen.


Annelies Steinhage
Wij hebben het als nabestaanden bijzonder goed getroffen met deze voor ons onbekende uitvaartonderneming. Wij wonen namelijk niet in de regio. Van aanvang af was een het een prettig contact. Alles hebben we goed kunnen regelen. De uitvaart was geheel in orde.


Fam. Versteegt
Wij zijn zeer tevreden over Jos en Els. De begeleiding was prima en alles op een tempo dat op ons aansloot. Jos heeft een luisterend oor en onze wensen werden goed meegenomen.


Marieke Rozendal
Marion heeft de uitvaart heel goed begeleid. Heel persoonlijk en professioneel. Het was fijn dat we alleen met Marion te maken hadden. We hebben de contacten met Marion als erg prettig ervaren.


Familie van Riel
We zijn zeer tevreden over de persoonlijke en professionele benaderingen en steun in deze moeilijke tijd.


Wilco Korver
Als familie hebben we het afscheidt wat door Jos was geregeld als zeer prettige ervaren. Jos buitelaar bedankt hiervoor!!


Silvia Verbeek
Betrokken meedenkend persoonlijk kleinschalig


anoniem
Zeer ervaren, zeer persoonlijk, zeer discreet, zeer helpend, gepast troostend.


Willeke Manders
Namens Kees, Rob Willeke. Goed meedenken ten aanzien van de koeling en hoe dit qua kosten ook in de hand te houden. Transparante communicatie en persoonlijke benadering respectievelijk oplossingen en ideeen Meedenken in het totaalplaatje en afspraken nagekomen.


Karin touw
Jos is zeer vriendelijk en meedenkend. Een erg mooi rouwcentrum voor de opbaring. Zeer tevreden.


familie van Tongeren
Marion heeft ons begeleid na het overlijden van onze tante. Super tevreden over haar (begeleiding); professioneel, kundig, eerlijk, echt, betrouwbaar, betrokken, attent, warm, persoonlijk, altijd bereikbaar, respectvol. Tante is thuis geweest tot de begrafenis; met liefde en respect dagelijks door Marion bezocht. De tijd die Marion nam voor tante, oom en de rest van de familie; zeer waardevol! Tante heeft het afscheid gekregen wat we voor ogen hadden en wij zijn daarin echt heel erg goed en fijn begeleid. Lieve Marion, nogmaals bedankt!


Corrianne van de Ven-Heijmans
Na het overlijden van onze moeder hebben wij samen met Ron Verlaek een hele bijzondere week doorgebracht. Samen met hem hebben een heel mooi en persoonlijk afscheid kunnen voorbereiden. Wij kijken daar met heel veel warme- en positieve gevoelens op terug. Ook een dank je wel voor Marion die samen met Ron onze moeder heeft verzorgd na haar overlijden. Beiden zijn bescheiden en heel professioneel. Wijn zijn hen heel dankbaar voor de liefdevolle ondersteuning.


M van Dijk
Fijne en persoonlijke begeleiding ontvangen. Punctueel en komen afspraken netjes na. Een dikke vette 10


John Mantel
Helaas voor de tweede keer in korte tijd opnieuw Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek moeten inschakelen. We hebben andermaal een perfecte persoonlijke begeleiding gehad en warme betrokkenheid ervaren. Ron en Marion vormden samen een prima team dat elkaar goed aanvulde. Eindoordeel: we zijn uitermate tevreden over de geleverde diensten!


Janneke van Aken
Prettige begeleiding! Ron was steeds goed bereikbaar, zeer servicegericht. De inhoudelijke invulling van de afscheidsdienst hebben we zelf gedaan, in samenwerking met een eigen rouwbegeleider, maar Ron heeft gezorgd voor de (technische) afstemming met het crematorium. We kregen alle gelegenheid om afscheid te nemen van mijn vader in het rouwcentrum, zonder tijdsdruk, dat was prettig. Hij is na 2 weken nog geweest voor een nagesprek. We hebben echt het gevoel dat Ron dit werk vanuit zijn hart doet.


Marty Arts
Wij zijn geholpen en op een fantastische wijze ondersteund door Marion. Ik kan me geen betere begeleidster voorstellen. Ik zal Buitelaar en Verlaek aan iedereen aanbevelen.


Henry van Gameren
Fijne, warme persoonlijke, vakkundige begeleiding!


At van Gestel
Wij hadden Jos als begeleider, en dat kunnen we alleen maar omschrijven als Top. Jos weet op de juiste wijze compassie te tonen, maar er tegelijkertijd op de achtergrond wel het benodigde tempo in te houden omdat er gewoon veel geregeld moet worden. Onopvallend op de achtergrond, maar wel steeds op de juiste tijden het initiatief. De begrafenis zelf was erg goed verzorgd,prachtige locatie op advies van Jos, ook hier speelde Jos zijn onopvallende en daardoor opvallend goede rol, en konden wij ons als familie geheel richten op het afscheid. Daardoor is de begrafenis van echtgenote/moeder inmiddels een warme herinnering geworden.


A. Verboven
Zeer goed kontakt en ook de tijd er voor nemen. Tevens meepraten met afwegen en ook uitleggen. Zeer tevreden.


Fam. B. de Groot
Zeer plezierige samenwerking met Jos Buitelaar van Buitelaar en Verlaek. We wilden graag heel veel zelf en op onze eigen manier doen, en hij gaf ons daarvoor de ruimte. Droeg zelf leuke ideeën aan die we de ene keer heel graag overnamen en de andere keer langs ons neerlegde, en dat vond hij ook helemaal prima. Dat het zo'n prachtig afscheid werd, kwam mede door de bijdrage van Jos. we zijn hem erg dankbaar.


Anita van de Laar en Ivette van de Voort
Na het overlijden Fred op advies van familie contact opgenomen met uitvaartverzorging Buitelaar en Verlaek. Jos Buitelaar was zowel voor, tijdens en na het afscheid een geweldige steun en toeverlaat. Mede dankzij de expertise en inzet van Jos, heeft Fred het afscheid gekregen dat hij verdiende. We kijken er met een goed gevoel op terug. Een dikke tien voor Jos. Familie van de Voort - van de Laar


Familie Van Gerwen
De begeleiding en betrokkenheid was perfect, mede hierdoor is het een mooi persoonlijk afscheid geworden!


coen de hoog
duidelijk- zakelijk maar met alle ruimte voor - en het inpassen van een persoonlijke noot- zeer scherpe prijs- met deze prettige en zeer persoonlijke begeleider kan een intens verdrietige dag nog zoiets moois worden.


M.P. Pouls
De afwerking was uitstekend. Zoals bijvoorbeeld het omvormen van het condoleanceregister tot gedenkboek vonden wij heel bijzonder.


Sergio Payo Cornelisz
Erg vriendelijke persoonlijke medewerkers die altijd voor je klaar staan en met je meedenken.


Irene Sporen
Wij hebben Jos als een hele betrokken man leren kennen! Met veel goede ideeën en persoonlijke aandacht! Alles is ver boven onze verwachtingen geregeld door Jos. We kijken met veel liefde terug op een prachtig afscheid van mijn man en onze vader en opa!


Angelique Berends
Van ons een 10 met een griffel. Dat zelfs het voorbereiden van een uitvaart zo prettig kon zijn dat had ik niet verwacht. Zoveel persoonlijke betrokkenheid van Ron maar vooral Marion,die ons al die tijd heeft bijgestaan. Zelfs onze kinderen zijn er van begin af aan bij betrokken geweest en op een hele mooie manier. Echt een ZEER prettig gevoel,persoonlijk,warm en betrokken. Lieve Marion nogmaals bedankt voor alles.


Noud van der Sommen
Zeer persoonlijk. Nemen de tijd. Klantgericht. Verrassende leuke items (naamkaartje, condoleance boek)


Marion van Gerwen
Wij hebben het contact en de begeleiding bij het organiseren en ondersteunen van de uitvaart van mijn vader als zeer prettig en professioneel ervaren. Ron en Marion waren innemende, betrokken personen die in alle rust ons hebben begeleid in het proces naar de dag van de uitvaart toe. Hierdoor hebben wij alle ruimte gevoeld om de uitvaart van mijn vader onze persoonlijke invulling te geven. Nogmaals dank daarvoor. Familie Been/van Gerwen


Roel Rothuis
Ron Verlaek heeft ons prima begeleid en aangevoeld wat voor ons belangrijk was. Alles was prima verzorgd en ondanks de gevraagde eenvoud met waardigheid en stijl.


G. Schippers
De betrokkenheid en de begeleiding was van zeer hoog niveau. Wij hoefden nergens op op letten en hadden ruimschoots de ruimte om afscheid te nemen. Ook de betrokkenheid en de tijd die werd genomen is door ons als zeer prettig ervaren.


familie van Gerven
Dankzij Jos was de uitvaart van onze man en vader precies zoals we voor ogen hadden, persoonlijk en warm. Zijn ideeën en voorstellen waren een waardevolle toevoeging. Jos nam de tijd voor ons tijdens de voorbereiding en was onnadrukkelijk aanwezig tijdens de uitvaart, waardoor dit verliep zoals wij wensten.


CWCM de Kok
De uitvaartondernemer heeft ons vooral goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Hij heeft aan al onze wensen voldaan. Een soepele opstelling met betrekking tot de betaling van de factuur.


Jacqueline Mantel - Kegge
Warm, betrokken, meedenkend, altijd aanspreekbaar. Als nabestaanden voel je je op de juiste wijze gesteund, zowel professioneel als persoonlijk.


Titia Dings-Doelman
Persoonlijk,betrokken en respectvol en alle aandacht voor ons! Ga zo door!