Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15001

Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015

Gemiddelde score (over 125 beoordelingen):


Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.8 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.9 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.6 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Recensies:

Wilco Korver
Als familie hebben we het afscheidt wat door Jos was geregeld als zeer prettige ervaren. Jos buitelaar bedankt hiervoor!!


Silvia Verbeek
Betrokken meedenkend persoonlijk kleinschalig


anoniem
Zeer ervaren, zeer persoonlijk, zeer discreet, zeer helpend, gepast troostend.


Willeke Manders
Namens Kees, Rob Willeke. Goed meedenken ten aanzien van de koeling en hoe dit qua kosten ook in de hand te houden. Transparante communicatie en persoonlijke benadering respectievelijk oplossingen en ideeen Meedenken in het totaalplaatje en afspraken nagekomen.


Karin touw
Jos is zeer vriendelijk en meedenkend. Een erg mooi rouwcentrum voor de opbaring. Zeer tevreden.


familie van Tongeren
Marion heeft ons begeleid na het overlijden van onze tante. Super tevreden over haar (begeleiding); professioneel, kundig, eerlijk, echt, betrouwbaar, betrokken, attent, warm, persoonlijk, altijd bereikbaar, respectvol. Tante is thuis geweest tot de begrafenis; met liefde en respect dagelijks door Marion bezocht. De tijd die Marion nam voor tante, oom en de rest van de familie; zeer waardevol! Tante heeft het afscheid gekregen wat we voor ogen hadden en wij zijn daarin echt heel erg goed en fijn begeleid. Lieve Marion, nogmaals bedankt!


Corrianne van de Ven-Heijmans
Na het overlijden van onze moeder hebben wij samen met Ron Verlaek een hele bijzondere week doorgebracht. Samen met hem hebben een heel mooi en persoonlijk afscheid kunnen voorbereiden. Wij kijken daar met heel veel warme- en positieve gevoelens op terug. Ook een dank je wel voor Marion die samen met Ron onze moeder heeft verzorgd na haar overlijden. Beiden zijn bescheiden en heel professioneel. Wijn zijn hen heel dankbaar voor de liefdevolle ondersteuning.


r.van moorsel lefko


M van Dijk
Fijne en persoonlijke begeleiding ontvangen. Punctueel en komen afspraken netjes na. Een dikke vette 10


John Mantel
Helaas voor de tweede keer in korte tijd opnieuw Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek moeten inschakelen. We hebben andermaal een perfecte persoonlijke begeleiding gehad en warme betrokkenheid ervaren. Ron en Marion vormden samen een prima team dat elkaar goed aanvulde. Eindoordeel: we zijn uitermate tevreden over de geleverde diensten!


Janneke van Aken
Prettige begeleiding! Ron was steeds goed bereikbaar, zeer servicegericht. De inhoudelijke invulling van de afscheidsdienst hebben we zelf gedaan, in samenwerking met een eigen rouwbegeleider, maar Ron heeft gezorgd voor de (technische) afstemming met het crematorium. We kregen alle gelegenheid om afscheid te nemen van mijn vader in het rouwcentrum, zonder tijdsdruk, dat was prettig. Hij is na 2 weken nog geweest voor een nagesprek. We hebben echt het gevoel dat Ron dit werk vanuit zijn hart doet.


Marty Arts
Wij zijn geholpen en op een fantastische wijze ondersteund door Marion. Ik kan me geen betere begeleidster voorstellen. Ik zal Buitelaar en Verlaek aan iedereen aanbevelen.


Henry van Gameren
Fijne, warme persoonlijke, vakkundige begeleiding!


At van Gestel
Wij hadden Jos als begeleider, en dat kunnen we alleen maar omschrijven als Top. Jos weet op de juiste wijze compassie te tonen, maar er tegelijkertijd op de achtergrond wel het benodigde tempo in te houden omdat er gewoon veel geregeld moet worden. Onopvallend op de achtergrond, maar wel steeds op de juiste tijden het initiatief. De begrafenis zelf was erg goed verzorgd,prachtige locatie op advies van Jos, ook hier speelde Jos zijn onopvallende en daardoor opvallend goede rol, en konden wij ons als familie geheel richten op het afscheid. Daardoor is de begrafenis van echtgenote/moeder inmiddels een warme herinnering geworden.


A. Verboven
Zeer goed kontakt en ook de tijd er voor nemen. Tevens meepraten met afwegen en ook uitleggen. Zeer tevreden.


Fam. B. de Groot
Zeer plezierige samenwerking met Jos Buitelaar van Buitelaar en Verlaek. We wilden graag heel veel zelf en op onze eigen manier doen, en hij gaf ons daarvoor de ruimte. Droeg zelf leuke ideeën aan die we de ene keer heel graag overnamen en de andere keer langs ons neerlegde, en dat vond hij ook helemaal prima. Dat het zo'n prachtig afscheid werd, kwam mede door de bijdrage van Jos. we zijn hem erg dankbaar.


Anita van de Laar en Ivette van de Voort
Na het overlijden Fred op advies van familie contact opgenomen met uitvaartverzorging Buitelaar en Verlaek. Jos Buitelaar was zowel voor, tijdens en na het afscheid een geweldige steun en toeverlaat. Mede dankzij de expertise en inzet van Jos, heeft Fred het afscheid gekregen dat hij verdiende. We kijken er met een goed gevoel op terug. Een dikke tien voor Jos. Familie van de Voort - van de Laar


Familie Van Gerwen
De begeleiding en betrokkenheid was perfect, mede hierdoor is het een mooi persoonlijk afscheid geworden!


coen de hoog
duidelijk- zakelijk maar met alle ruimte voor - en het inpassen van een persoonlijke noot- zeer scherpe prijs- met deze prettige en zeer persoonlijke begeleider kan een intens verdrietige dag nog zoiets moois worden.


M.P. Pouls
De afwerking was uitstekend. Zoals bijvoorbeeld het omvormen van het condoleanceregister tot gedenkboek vonden wij heel bijzonder.


Sergio Payo Cornelisz
Erg vriendelijke persoonlijke medewerkers die altijd voor je klaar staan en met je meedenken.


Irene Sporen
Wij hebben Jos als een hele betrokken man leren kennen! Met veel goede ideeën en persoonlijke aandacht! Alles is ver boven onze verwachtingen geregeld door Jos. We kijken met veel liefde terug op een prachtig afscheid van mijn man en onze vader en opa!


Angelique Berends
Van ons een 10 met een griffel. Dat zelfs het voorbereiden van een uitvaart zo prettig kon zijn dat had ik niet verwacht. Zoveel persoonlijke betrokkenheid van Ron maar vooral Marion,die ons al die tijd heeft bijgestaan. Zelfs onze kinderen zijn er van begin af aan bij betrokken geweest en op een hele mooie manier. Echt een ZEER prettig gevoel,persoonlijk,warm en betrokken. Lieve Marion nogmaals bedankt voor alles.


Noud van der Sommen
Zeer persoonlijk. Nemen de tijd. Klantgericht. Verrassende leuke items (naamkaartje, condoleance boek)


Marion van Gerwen
Wij hebben het contact en de begeleiding bij het organiseren en ondersteunen van de uitvaart van mijn vader als zeer prettig en professioneel ervaren. Ron en Marion waren innemende, betrokken personen die in alle rust ons hebben begeleid in het proces naar de dag van de uitvaart toe. Hierdoor hebben wij alle ruimte gevoeld om de uitvaart van mijn vader onze persoonlijke invulling te geven. Nogmaals dank daarvoor. Familie Been/van Gerwen


Roel Rothuis
Ron Verlaek heeft ons prima begeleid en aangevoeld wat voor ons belangrijk was. Alles was prima verzorgd en ondanks de gevraagde eenvoud met waardigheid en stijl.


G. Schippers
De betrokkenheid en de begeleiding was van zeer hoog niveau. Wij hoefden nergens op op letten en hadden ruimschoots de ruimte om afscheid te nemen. Ook de betrokkenheid en de tijd die werd genomen is door ons als zeer prettig ervaren.


familie van Gerven
Dankzij Jos was de uitvaart van onze man en vader precies zoals we voor ogen hadden, persoonlijk en warm. Zijn ideeën en voorstellen waren een waardevolle toevoeging. Jos nam de tijd voor ons tijdens de voorbereiding en was onnadrukkelijk aanwezig tijdens de uitvaart, waardoor dit verliep zoals wij wensten.


CWCM de Kok
De uitvaartondernemer heeft ons vooral goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Hij heeft aan al onze wensen voldaan. Een soepele opstelling met betrekking tot de betaling van de factuur.


Jacqueline Mantel - Kegge
Warm, betrokken, meedenkend, altijd aanspreekbaar. Als nabestaanden voel je je op de juiste wijze gesteund, zowel professioneel als persoonlijk.


Titia Dings-Doelman
Persoonlijk,betrokken en respectvol en alle aandacht voor ons! Ga zo door!


Diana spruijt
Ik vond het zeer aangenaam voelde me gelijk op me gemak . Jullie voelde precies aan hoe we het wilde en ook hoe we behandeld wilde worden lekker open en niet zo zwaar . Het heeft alles een stuk luchtiger gemaakt voor mij . Het was erg mooi rustig en huiselijk . Zeer prettig . Factuur is nog niet binnen dus dat kan ik nog niet beoordelen maar moest dus heb maar 10 ingevuld


Eddy Van de Craen
Het was van uitstekende kwaliteit. Ron Verlaek heeft alles tot in de perfectie geregeld en uitgevoerd. Super !!! Wij kunnen ons geen betere uitvaartverzorger voorstellen


Monique Reinders
Dit was niet onze eerste uitvaart. De vorige keer is het ook door Buitelaar en verlaek verzorgt. Ze luisteren erg goed passen zich aan aan het soort begrafenis. Verder werden er ook iedeeen aangedragen.


José Manders-Janssen
Marion (en Ron) hebben ons ontzettend fijn geholpen, gesteund, en meegedacht!! Het (on)mogelijke mogelijk gemaakt. Echt persoonlijk betrokken. Ook de knuffels deden erg goed voor mij maar ook voor mijn gezin.


R.Volgers-van Stratum
Wij zijn uitermate tevreden over de uitvaart verzorging. Onze complimenten voor hoe het is gedaan. Zeer persoonlijk, betrokken en meedenkend.


Miriam Kerkhof
Ron heeft ons zowel tijdens de voorbereidingen als bij de crematie prima begeleid. Wij zijn zeker tevreden.


Henry van Gameren
Zeer plezierig, met veel persoonlijke aandacht en warme begeleiding. Alles tot in de puntjes en dus uitstekend verzorgd. Het was voor ons een mooie uitvaart en voor mij persoonlijk een fijne herinnering!


Marchell Versteegh
De uitvaartondernemer was erg betrokken bij het overlijden van mijn moeder en heft alles tot in de puntjes uitstekend verzorgt ook zijn medewerkers tijdens de uitvaart. Ook na de uitvaart is het contact uitstekend te noemen. Wij bevelen hem zeer zeker aan bij anderen. Ga zo door.


kinderen van de Laar
Top Geregeld!!


Kinderen van de Laar
Na dat mijn ouders 10 dagen na elkaar zijn overleden hebben wij 2 keer een beroep gedaan Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek. Beide keren zeer tevreden. Zeer betrokken en niets is teveel


Jolanda van Mol
Ron is een zeer warm en betrokken persoon. Begeleid de uitvaart vanaf de eerste tot de laatste minuut met veel rust en respect voor de nabestaanden. Ik kon me niet beter wensen dan dit alles door Ron te laten regelen.Ik raad Buitelaar & Verlaek bij iedereen aan.


Ingrid van Loon, namens fam Schulte
Jos is tijdens het ziekbed van onze lieve echtgenoot, (bonus)-vader en opa Louis al een keer bij ons geweest.Hij had alle tijd voor een fijn gesprek, gaf veel rust en vertrouwen voor Louis. Bij de voorbereiding van de uitvaart kwam Jos dagelijks, elke dag een beetje regelen en praten over de uitvoering van de uitvaart, dit gaf ons zoveel steun en vertrouwen dat we samen met Jos tot de mooiste ideeën kwamen. Ook de ideeën van de kleinkinderen werden omarmd en we kwamen tot een prachtige uitvaart, met veel ontroerde complimenten achteraf. Jos is erg flexibel, geen idee te gek. Erg persoonlijk. Het was hartverwarmend !! Niets dan lof !!


ad van vliet
Het was een zeer persoonlijk begeleiding mede door bekendheid van Jos Buitelaar met de overledene. ook de keuze van de plaats van de dienst was geheel naar onze wens


Dave
Onvoorstelbaar waardevolle ervaring met Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek. Ik ben bijzonder dankbaar voor de goede zorgen rondom het afscheid van mijn vader. Bijzonder hoe zij met een hoge inlevingsgraad, grote zorgvuldigheid, oprechte aandacht en dito betrokkenheid ons op een professionele manier geholpen hebben in deze niet alledaagse situatie. Ik kan alleen maar zeggen dat veel ondernemers in verschillende branches een enorm voorbeeld zouden kunnen nemen aan deze kwaliteit van dienstverlening. Een welgemeende 9+ wil ik dan ook graag geven.


Piet van Haandel
Alle respect voor de warme, respectvolle en persoonlijke begeleiding/verzorging bij het overlijden van mijn innig geliefde Hans. Jos, zowel voor, tijdens en na de mooie persoonlijke crematie was je aanwezig en/of kon er een beroep op je gedaan worden. Dit heb ik als heel bijzonder ervaren en gaf me troost in al mijn ellende en intens verdriet. Je had het niet beter kunnen doen Jos. "Onze" oprechte waardering en dank voor je inzet. Piet van Haandel.


Tijs de Swart
Wat een ontzettend betrokken uitvaartverzorger is Buitelaar en Verlaek. We zijn heel erg goed begeleid door Ron en Charlotte. Zij hebben zich enorm voor ons ingezet en alles tot in de puntjes verzorgt. Onze dank is enorm groot voor deze uitmuntende begeleiding. Nogmaals hartelijk bedankt.


Diana van Hout
Zeer tevreden over Jos. Alles tot in de puntjes verzorgd. Staat 24 uur voor je klaar. Klasse! Een dikke tien


Tonnie van Bragt
Wij hebben de verzorging en begeleiding van Jos ervaren als zeer warm en betrokken en vooral erg veel persoonlijke aandacht voor de nabestaanden. Niks was te veel gevraagd. Er was voldoende tijd om afscheid te nemen bij het opbaren. Er werd ook heel erg meegedacht dat is zeer prettig. Bij een volgende uitvaart zullen wij zeker deze uitvaartondernemer benaderen en wij bevelen hem van harte aan.


Marille Snip
Het was bijzonder goed tot in de puntjes geregeld.


Theo Meijer
Ron Verlaak hebben wij leren kennen als een zeer kundig, aangenaam, betrokken en betrouwbaar persoon, die wij graag van harte aanbevelen.


L van Rijt
De begrafenis was zoals wij het wilden geregeld. Het was perfect.


Familie Pastoor
Bij het eerste contact met Jos, hadden wij meteen een goed gevoel bij deze uitvaartverzorger. Jos kwam dagelijks langs, dacht met ons mee, bracht ons op ideen en zorgde ervoor dat het afscheid waardig en persoonlijk werd, waarbij ook de kinderen betrokken werden. Bovendien was de offerte transparant en scherp geprijsd en werden er geen extra of onverwachte kosten berekend.


Sjoerd van der Es
Jos is heel prettig en persoonlijk in de omgang, begeleid op een goede manier met een juiste mix tussen persoonlijk en zakelijk, realistisch en een goede inschatting wat past bij de overledene en nabestaanden.


Hans Knol
Bijzondere betrokkenheid hebben warme en welkome ervaringen opgeleverd die zeker bijdragen in het verwerken en doorpakken naar een toekomst. De leegte en het gemis aan een moeder en liefste zal daardoor toch deels met mooie herinneringen worden gevuld. Onze dank, Hilde en Hans


vincent jongen
Wat zijn wij blij dat we voor deze uitvaartondernemer hebben gekozen! Voor ons onbekende materie en via de persoonlijk aandoende website gelukkig bij hen terecht gekomen. Zeer persoonlijke begeleiding, ruimte voor alle wensen en obv ervaring worden zeer goede adviezen gegeven. Ook na de uitvaart van mijn vader is Ron Verlaek nog enkele malen langs geweest bij onze overblijvende moeder om te kijken hoe het met haar ging. Deze mensen werken uit hun hart! Mocht u op zoek zijn naar een persoonlijke professionele begeleiding van de uitvaart dan moet u hier zijn. Ik ben een kritisch persoon maar hier past alleen lof.


Gre Dopping Bouwmeester
Ron, dit was de tweede keer dat jij een uitvaart voor ons leiden. Wij, als familie zijn buiten gewoon te vreden over op de manier waarop je zeker bij Gerrit mee ging in onze en de wensen van zijn medebewoners. Dit maakt alles zo veel lichter. Dank hiervoor.


Klaas Prijs
Wij zijn heel erg blij dat wij de uitvaart van ons moeder door Buitelaar &Verlaek hebben laten regelen. De warme en persoonlijke support van Ron Verlaek heeft enorm bijgedragen dat het een hele mooie crematie is geweest, precies zoals ons moeder het gewenst had. De hoogte van de factuur was precies als de offerte. We zijn in alle opzichten bijzonder tevreden.


A van de Craats
Een zeer warm en bijzonder ondernemer,afspraak is afspraak.Alles is bespreekbaar er was voldoende begrip,voor de moeilijke gezinssituatie.In een woord geweldig dank daarvoor namens ons moeder AvdCraats


Paul Laurenssen
Alles is zeer naar wens verlopen. Maatwerk en bereid een stap extra te zetten.


Wilma Strik Hurkmans
Vanaf het eerste contact met uitvaartbegeleider Ron Verlaek werd een warm en medelevend gevoel ervaren dat zelfs tijdens de gehele uitvaart verder geintensiveerd werd. Een scherpe opmerkingsgave van Ron Verlaek in de gesprekken resulteerde in bijzonder attente accenten tijdens het uitvaartproces die wij erg waardeerden en die ervoor gezorgd hebben dat de uitvaart voor ons een heel bijzondere is geworden. We hebben een perfecte uitvaart ervaren.


Jan Coppens schoonzoon
De bijzonder fijne samenwerking en ook de geboden ruimte voor onze eigen inbreng kenmerkten de prima begeleidng door Buitelaar & Verlaak. Dit heeft geleid tot een mooi en vooral persoonlijk afscheid van moeder en oma Jet Janssens. We hebben er allen een goed gevoel aan overgehouden.


Petra Crooijmans
We zijn zeer tevreden over de manier waarop we zijn geholpen met alles.


Hans Bongartz
zeer tevreden en goed verzorgde uitvaart waar alles mogelijk is.


Ineke de Fraiture
Vanaf dag 1 hadden wij al het gevoel dat het goed was. Dhr. Ron Verlaek kwam bij ons gezin binnen, leefde met ons mee en nam alle verhalen over onze zoon in zich op. Samen met de kinderen heeft hij heel zorgvuldig, rustig, met een lach tussendoor en met oog voor detail een prachtig afscheid van onze zoon voorbereid, waar wij met een warm gevoel op terugkijken. Kortom niets dan lof voor de heer Verlaek.


Margriet Bierens
Jos en Ron, dank je wel voor jullie steun, hulp, warmte, ruimte, meedenken, luisterend oor en lieve knuffels, na het overlijden van mijn lieve man, fantastische vader en super opa. Hartverwarmend en uiterst professioneel. Dankzij jullie kijken we terug op een mooi en waardig afscheid.


Ronald de Zwart
Beste Jos, Hartelijk dank voor de wijze waarop je mij en mijn dochter hebt begeleid vanaf het overlijden van Marlo tot aan haar uitvaart. Dankzij jouw persoonlijke touch en oplettend oog hebben we Marlo waardig kunnen herdenken. Bedankt ook dat Romy mocht meedenken en mee uitvoeren. Het was meer dan goed!


Cindy Vermeulen
Heel goede professionele, betrokken en warme uitvaartondernemer. Alles goed en persoonlijk verzorgd. Doordat de organisatie in goede en vertrouwde handen is, voelde het alsof er meer tijd was voor het verdriet en de meer emotionele verwerking.


Henri Damen
Jos is persoonlijk en betrokken. No-nonsens, dat is wat wij erg prettig vonden. Gewoon lekker normaal en dat werkt erg prettig.


Ine de Louw
Jos en Ron ik ben zeer tevreden met de uitvaart van mijn man ik zal jullie dan ook zeer zeker aanbevelen dank voor jullie lieve steun


Pierre Nuijts
De hele dienst is verlopen zoals wij, echtgenoot en kinderen, gehoopt hadden. Van meerdere een compliment gekregen voor dit waardig afscheid, dat volkomen in overeenstemming was met de gedachtegang van de overledene.


P.R. Boelens
De goede mix van regelaar en persoonlijk begeleider


Eric Smetsers
Alle aandacht, tijd en wensen staan voor op. Prettige en rustige begeleiding. De wensen voor de uitvaart worden gerespecteerd en zo nodig aangevuld, waardoor de uitvaart heel persoonlijk is ervaren en voor ons een grote bijdrage geeft bij de verwerking. Ook na de uitvaart is er persoonlijk contact en interesse. Heel erg bedankt Jos en Ron


Sjannie Verweijst-Martens
hij was super goed en erg vriendelijk en ook heel lief voor een praatje met mij zelf en ook met de kinderen en zeker niet tevergeten mijn kleindochter daar was hij ook super goed voor met alles regelen voor opa skippy


Wendy Putman
Jos heeft het super mooi begeleid en geregeld allemaal. Het kon niet beter.


Ed van Aalst
De uitvaart van onze moeder heeft op een respectvolle, integere, persoonlijke en warme manier plaatsgevonden. We hebben alle ruimte gehad om de wensen van onze moeder en onze wensen kenbaar te maken. Daarbij was er alle ruimte voor een lach en een traan.


Hans Claasens
Wij hebben de uitvaartverzorging van ons mam als zeer professioneel en respectvol ervaren. De benadering was altijd zeer warm persoonlijk en met veel aandacht voor de nabestaanden. Ron, een van je uitspraken was: Je kunt niets fout doen als het uit je hart komt. Dat breng je op een geweldige wijze in praktijk!!! Dank je wel.


Sienie Deeben
We willen Jos bedanken voor zijn professionele inzet om de uitvaart van ons Harrie helemaal te laten voorlopen zoals hij gewenst had. De wijze van werken en de openheid in alle mogelijkheden waren geweldig. Een passend afscheid wat bijzonder gemaakt was door de persoonlijke inbreng waar in alles mogelijk was. Ook het foto album hebben en zullen we nog vaak bekijken als een van de mooie herinneringen aan ons Pap en mijn man Harrie bedankt


Jolanda van den Berge
De begeleiding voor de uitvaart van mn vader was geweldig, we werden stap voor stap door het proces heen geleid, de uitvaart werd zo samengesteld wat bij ons en mn vader paste. We hebben er een heel goed gevoel bij gehad en raden Jos Buitelaar/Buitelaar & Verlaek bij iedereen aan.


Ria van Son van Bladel
De betrokkenheid en de rust van dhr. Verlaek heeft ons zeer goed gedaan. Hij dacht zeer zeker met ons mee en gaf goede adviezen. Niets werd opgedrongen, of door hem voorgelegd alleen als wij er om vroegen. We zijn zeer onder de indruk.


Wilma Caiffa Lommerse
Dan komt de dag dat je te horen krijgt dat je man niet meer lang te leven heeft. Info aangevraagd via de mail. Er werd op een vriendelijke manier meteen telefonisch contact opgenomen door Ron. Door omstandigheden kon ik daar verder niet op ingaan. Bij het overlijden van mijn man Ron gebeld. Op een zeer waardige manier is mijn man overgebracht naar het rouwcentrum. Dit gaf al een goed gevoel. Alles is gegaan stap voor stap. Er is niet een keer op tijd gelet. Alles ging in ons tempo. Er wordt niets opgedrongen juist het tegenover gestelde. Ron heeft zoveel dingen nog extra gedaan. Ik kan Buitelaar & Verlaek aan ieder aanbevelen. Dankzij Ron voelt het of mijn man een koninklijk afscheid heeft gekregen. Ron bedankt wij kijken met een warm gevoel hierop terug.Zeer prettige en directe/kordate begeleiding. Zowel Ron als Jos als uiterst correct ervaren!


Ynske Hoogstraate
Helaas moesten we 8 maanden na het overlijden van ons pap ook afscheid nemen van ons mam. Gelukkig kon Ron de uitvaart weer doen. Ook nu was er veel aandacht voor ons en zijn we weer goed begeleid in deze moeilijke tijd. Ook na de uitvaart neemt Ron nog een paar keer contact met je op. Die persoonlijke aandacht vinden wij echt uniek. Ron bedankt voor alles.


Perry van den Wielen
De uitvaartverzorging van mijn moeder is vanaf de voorbereiding tot en met de dag van de uitvaart en zelfs nog daarna verlopen zoals wij als gezin dit gehoopt hadden. Het dagelijks contact met Jos verliep prettig informeel en in alle rust. Er is aan ons niets opgedrongen, maar er werd actief meegedacht. Wij zijn zo blij met de keuze voor jullie als uitvaartverzorgers. Mijn moeder zou trots geweest zijn. Het herinneringsboek dat wij kregen is erg mooi en van grote waarde in het verwerken. Dankjewel!


Peter Adriaans
Wij hebben uitvaartverzorging Jos buitelaar en met name de heer Ron Verlaek als zeer professioneel en warme persoonlijk benadering ervaren. Ron heeft ons met veel aandacht en respect door de moeilijke dagen geholpen. Ron heel hartelijk bedankt.


Nellie v Cranenbroek
was uitstekend verzorgt


Ardie Kuijpers
Wat een geweldige begeleiding voor zo'n trieste gebeurtenis, zo lief en meedenkend. Ron, wij zijn je zo dankbaar.


Nathalie Vereijken
Tijdens een zeer emotioneel zwaar moment in mijn leven had ik me geen betere begeleiding kunnen wensen! Jos was er iedere dag en 24/7 bereikbaar voor vragen. Bedankt!Nogmaals bedankt voor de fantastische begeleiding iWAN


Niek van Zon
Meer dan uitstekende ondersteuning, hulp en steun van Jos geweest.fijne en persoonlijke behandeling van Ron. Heel fijn!


Henk Bolder
mijn reactie ons pap lag al een paar dagen zeer slecht op zijn bed.ik dacht het wordt tijd om mijn eigen te informeren over hoe en wat met een crematie. terecht gekomen bij uitvaart.nl. mijn gegevens ingevuld en de offerte`s kwamen binnen. de offerte van Jos Buitelaar uitvaartverzorging sprong er meteen boven uit. van punt 1 tot het laatse punt alles eerlijk ingevuld. toen ons pap was gestorven en wij met hun in zee wilden gaan, kreeg ik hem meteen aan de telefoon en binnen een half uur was hij bij ons thuis. hij gaf ons alle tijd om afscheid te nemen van ons pap en hij werdt toen wij er klaar voor waren op een waardige manier na het uitvaart centrum vervoerd. daarna was het wachten op de crematie. wij maakten afspraken over het bezoek en telkens weer lag ons pap er mooi en rustig bij op de dag dat hij in de kist moest, kregen wij al de tijd om samen afscheid te nemen. en hebben samen de kist gesloten. de dag van de crematie alles liep volgens afspraak we kregen een goede begeleiding van het begin van de crematie tot na het samen zijn in ons paps stam cafe. ik dacht toen nog bij me zelf zou het echt niet meer kosten als we afgesproken hadden. nee hij kwam persoonlijk met de factuur en het was perecies zoals we afgesproken hadden. nog een mooie fotoboek gekregen over de hele uitvaart. kortom als je een persoonlijke uitvaart wilt voor een eerlijke prijs dan kan ik u zeker Jos Buitelaar uitvaartverzorging aanraden. mvg Erik Bolder VeldhovenBinnen 3 jaar zijn mijn beide ouders overleden. Na de door Jos begeleide uitvaart van mijn vader, stond het voor ons vast dat wij bij een volgend overlijden niemand anders zouden willen. Toen mijn moeder slechter van gezondheid werd, ben ik al op het internet gaan kijken of Jos "het nog wel deed".....Stel je voor dat we iemand anders zouden moeten bellen....ik moest er niet aan denken! We hopen van harte Jos voorlopig niet vanwege zijn functie nodig te hebben.....maar hij heeft een speciaal plekje bij ons en is altijd welkom.


Familie van Lierop
Ron Verlaek heeft onze uitvaart verzorgd en wij zijn vol lof voor zijn deskundige en waardige begeleiding. Wij kunnen met gerust hart anderen hem ook aanbevelen.Hij heeft oog voor de persoonlijke behoeften en is er met zijn hart bij betrokken. Hij is een goede luisteraar en denkt mee.Een prachtig, warm afscheid wat zowel aan de verwachtingen van de overledene, als van de familie voldeedToen wij hoorde dat ons zoontje met 34 weken zwangerschap was overleden stond onze wereld stil wetende dat we heel weinig tijd met hem konden doorbrengen was het voor ons heel belangrijk dat iemand ons goed kon begeleiden. En daar was Ron vanaf het eerste gesprek was er een klik en als we nu terug kijken op de paar dagen die we samen hadden was Ron er voor ons bij elke stap.Niks was teveel en dankzij hem hebben we hele mooie herinneringen en hebben we toch kunnen genieten van de tijd die we hadden.Ron gaf ons het gevoel van rust en ging met veel respect om met onze kleine jongen dat is onbetaalbaar.En niet alleen werd er ons gedacht maar ook een kaartje naar de opa's en oma's. We hebben samen met de familie afscheid genomenen zoals pmijn vader zei het was een mooie dag en hoe triest het ook was het was een mooie dag. Dankzij de hulp van Ron hebben we onze zoon een waardig afscheid kunnen geven. Ron je bent een kanjer nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Familie de BoerI. Goertz Alles geheel zoals wij het wensten, primaE. Renders en Mw Waaijers Wij hebben het erg fijn gevonden om begeleid te worden door Hr. Verlaek. We hebben de aandacht ,zijn persoonlijkheid en warmte, de woorden die hij uit sprak in de afscheidsdienst erg gewaardeerd. Altijd stond hij klaar voor ons, je kon hem altijd bellen. Hij heeft van de afscheidsdienst een persoonlijke noot gegeven door voor te stellen om iets persoonlijks van mijn schoonvader op de kist te leggen en dit tijdens de dienst aan zijn zoon te geven. Ik als schoondochter van de overlevende heb het zeer prettig ervaren dat ik mijn schoonvader de laatste verzorging kon geven. De familie kijkt er met een warm gevoel op terug. Ik raad iedereen aan deze uitvaartverzorging te nemen.Ondanks het natuurlijke verdriet is het toch prettig dat je dingen gewoon kunt "overlaten". Het was een prima dienst en er was voldoende gelegenheid tot persoonlijke inbreng.Familie Verbon. Wij kijken met een bijzonder warm en fijn gevoel terug op de begrafenis van ons pap. Wij zijn heel fijn bijgestaan door Ron Verlaek in deze moeilijke dagen. We mochten altijd bij ons pap kijken en de laatste avond dat we met de hele familie afscheid mochten nemen in de familiekamer was onvergetelijk. Zo fijn, alles op ons tempo, zodat het laatste afscheid heel goed gevoeld heeft. Ook de dag van de begrafenis is helemaal gegaan naar onze wens. Ron nogmaals bedankt voor de geweldige steun tijdens de moeilijke dagen tot de begrafenis, maar ook daarna had je nog belangstelling voor ons.Een week van foto,s,muziek en rouw, Gestuurd en begeleid door jou. Een luisterend oor een wijzende hand, Met gevoel,niet alleen maar verstand. Het Gilde,bloemen,kaarten,laatste wensen, En wat waren er veel lieve mensen.... Alles werd gestuurd en kon, Dank voor de uitvaartondernemer, Met name RonUitvaartverzorging Jos Buitelaar doet zijn naam alle eer aan. Bij de uitvaart van Sjef van Tongeren op 31-07-2015 waren zij, in de persoon van Ron Verlaek, bijzonder attent, lettend op (soms) details, maar altijd behulpzaam en zorgzaam. Met echte belangstelling voor de overledene en de nabestaanden. Wij willen hen (en hem) daarvoor hartelijk dank zeggen.


Monique Swinkels
Buitelaar en Verlaek verdienen het keurmerk 'persoonlijke uitvaart' zeker. Ze staan direct voor je klaar, ze begeleiden je de gehele weg stap voor stap. Duidelijke communicatie en afspraken. Goede adviezen en raadgeving m.b.t. verschillende aspecten. Ze hebben een creatieve geest om de uitvaart bijzonder te maken en aan te laten sluiten bij de persoon in kwestie. Wij zijn zeer blij dat we voor deze mannen hebben gekozen, het afscheid was zeer mooi en gedenkwaardig. Je voelt hun oprechte medeleven, het voelde zeer vertrouwd. Kortom kan ik deze uitvaartondernemer aanbevelen!Marlies van de Moosdijk Professionele. maar bovenal persoonlijke en hartverwarmende begeleiding naar het afscheid toe van mijn vader.Jeanette vd Broek-Relou,(zus v Brigitte Relou) Wij , als familie van Brigitte, hebben het contact met Jos, van uitv.verz.Buitelaar&Verlaek, als zeer prettig ervaren. Alles was bespreekbaar en wij hebben veel aan zijn adviezen en ideeen gehad. De tijd na het overlijden en tijdens de crematie-plechtigheid, zijn mede daardoor een dierbare herinnering voor ons geworden. Nogmaals hartelijk dank hiervoor! Fam. RelouMaurice van den Berge Vanaf het eerste contact tot en met de afhandeling naderhand hebben we als familie allemaal een enorm warm gevoel overgehouden aan de manier waarop Jos (en Ron) de zaken bespraken, regelde en uitvoerde. In de voor ons moeilijke periode een geweldige steun. Kortom, alleen maar lof!!


Emmie Leenen
Heel veel persoonlijke zorg met hart voor mensen en de overledenen, ook met veel professionaliteit en niet kijkend op de klok, werkelijk toegewijd aan het werk