<<< Terug

Onderstaande beoordelingen zijn via de website van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ingediend en kunnen door de uitvaartondernemer niet worden aangepast.

Logo Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerkhouder: 15001

Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek

Jaar oprichting: 2009
Keurmerkhouder sinds: 2015


Gemiddelde score van de afgelopen 12 maanden (over 20 beoordelingen):


Is er voldoende contact geweest tussen u en de uitvaartverzorger?
9.6 /10

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.7 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.9 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.3 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


<<< Terug


Recensies van de afgelopen 12 maanden:


Anneke Knopper
Jos Buitelaar was zeer betrokken en had oog voor de kleinste details ook het meedenken aan de vormgeving hebben we zeer op prijs gesteld


a.lathouwers
uitvaart zeer goed geregeld goede begleiding doen wat ze zeggen fijne persoonlijke aandacht waardig en respect vol jegens overledene kortom buitelaar & verlaek verstaan hun vak en daarom zeker aan te bevelen.


I vd M
Uitvaartleider Jos Buitelaar willen we graag van harte bedanken voor de uitstekende begeleiding. Persoonlijk en hartelijk, vlot, to the point, tot in detail uitgewerkt, zodanig dat we in volle vertrouwen naar de uitvaart konden toewerken en een prachtige afscheidsdag beleefden.


Grace Barten
Wij zijn zeer tevreden over Buitelaar & Verlaak. Els heeft ons zeer professioneel begeleid en ondersteund, waarvoor we haar zeer dankbaar zijn. In deze moeilijke periode heb je iemand nodig die je begeleidt, ondersteunt en adviseert.


Vera de Groot
Alles was buitengewoon geweldig. De begeleiding, hulp, accommodatie en verzorgen waren boven verwachting. Ron, hartelijk dank hiervoor!


Sarah Snep
We hebben het contact als zeer persoonlijk ervaren. Ron heeft goed meegedacht vanuit ons, wat het beste bij ons past. Hij was zeker niet bezig met de verkoop van producten uit eigen belang, niet commercieel maar maatwerk! Met veel respect voor onze overleden oma en transparant over alle stappen en verwachtingen. Wij zijn heel blij met onze keuze voor deze uitvaartondernemer.


Henk Sluiter
Bijzonder prettig contact met Jos. Hebben waardevolle adviezen en tips ontvangen voor onze persoonlijke uitvaart. We werden zeer goed begeleid en alles was tot in de puntjes geregeld. Mooie condoleance map ontvangen met foto's. We kijken terug op een mooi en waardig afscheid.


Maartje Quint
Echt een fijne begeleiding gehad van Jos in deze moeilijke periode. Alles werd heel helder en geduldig uitgelegd (de weduwnaar is 70% doof) ook vonden we de uitvaart heel erg mooi. Mijn complimenten!


Johan Beckers
De persoonlijke benadering en betrokkenheid van Jos hebben er voor gezorgd dat wij stap voor stap de beslissingen hebben genomen. Niks was hem teveel en hij was altijd bereikbaar voor ons. Samen hebben wij er een heel persoonlijke uitvaart van gemaakt die zonder de begeleiding van Jos zeker niet zo mooi was geworden. Ondanks al het verdriet kunnen wij terug kijken op een zeer geslaagd traject naar de uitvaart en een heel mooi en persoonlijk afscheid op de dag van de uitvaart. Beter konden wij niet wensen.


Annelies Steinhage
Wij hebben het als nabestaanden bijzonder goed getroffen met deze voor ons onbekende uitvaartonderneming. Wij wonen namelijk niet in de regio. Van aanvang af was een het een prettig contact. Alles hebben we goed kunnen regelen. De uitvaart was geheel in orde.


Fam. Versteegt
Wij zijn zeer tevreden over Jos en Els. De begeleiding was prima en alles op een tempo dat op ons aansloot. Jos heeft een luisterend oor en onze wensen werden goed meegenomen.